توتي : بازهم بگوييد تمام شده ام
تعداد گلهاي زده توتي براي رم در اين رقابتها به 187 عدد رسيده و او تنها يک گل با جوزپه سينيوري مهاجم سابق لاتزيو و بولونيا در جدول بهترين گلزنان تاريخ فوتبال رقابتهاي باشگاهي اين کشور فاصله دارد
سايت گل - فرانچسکو توتي، کاپيتان جلوروسي، يکشنبه بعدازظهر ورزشگاه المپيک را با کوله باري از آمار و ارقام جديد و معجزه هاي تازه براي رم ترک کرد.
او در بيست و هشت دقيقه سه گل براي رم به ثمر رساند تا يک رکورد استثنايي از خود برجاي گذارد. توتي در هشت بازي انجام داده براي رم در رقابتهاي اين فصل باشگاهي ايتاليا 9 بار دروازه حريفان را گشوده و به صدرجدول گلزنان ايتاليا رسيد. حالا تعداد گلهاي زده توتي براي رم در اين رقابتها به 187 عدد رسيده و او تنها يک گل با جوزپه سينيوري مهاجم سابق لاتزيو و بولونيا در جدول بهترين گلزنان تاريخ فوتبال رقابتهاي باشگاهي اين کشور فاصله دارد.
توتي مثل موتوري عمل مي کند که هيچ گاه قرار نيست متوقف شود. مثل اينکه دوره مصدوميت آخر او به خاطر يک برخورد ساده با حريف موقع دريبل کردن رخ داده، نه اينکه منيسک زانويش را به تيغ جراحي سپرده باشد.
توتي که 49 روز از ميادين دور بود، در ديدار با باري مثل بمبي خودکار و تنها بعد از شش دقيقه از زمان بازي با يک ضربه پنالتي حساب شده منفجر شد. سپس ضربه ايستگاهي اش را مثل صاعقه به تور دروازه حريف دوخت و گل سوم را هم تقديم ميهمان کرد. يک بازگشت باشکوه که شايسته جشن گرفتن بود. فرانچسکو توتي همين است. و اين اولين بار نبود که او با درخشش خيره کننده اش بعد از مصدوميت نگاهها را به سوي خود خيره کرد.
براي اينکه آسيب ديدگيهاي متوالي هميشه بخشي از فوتبال حرفه اي او بوده اند. توتي ياد گرفته که دنياي خود را با دوستان واقعي اندک خود و هم تيمي هايش بگذراند. همان افرادي که هميشه بعد از گلهاي او در صف اول تبريک گفتن به کاپيتان رم بوده اند. براي توتي اظهارنظر آنهايي که گفته بودند خانواده سنسي نبايد قرارداد او را تا 38 سالگي با دستمزد 5 ميليون يورو در فصل تمديد کند، بيش از اندازه سنگين و غيرقابل تحمل بود. کاپيتان بعد از پايان مسابقه وقتي همه خبرنگاران او را احاطه کرده بودند تا در مورد اين سه گل و بازگشت طوفاني او سوال کنند با لبخندي تلخ با آنها اين گونه شوخي کرد: «ببخشيد، ولي من بايد بروم عمل کنم...»
کاپيتان خيلي خوب مي داند که براي هزارمين بار در زندگي اش، جواب منتقدان را در زمين بازي داده ولي اکنون پا را از اين هم فراتر مي گذارد براي اينکه جمله: «بازهم بگوييد که من يک بازيکن تمام شده هستم...» مثل پيامي کوبنده به رميهايي است که قرارداد مجدد او را نمي پسنديدند و او در ادامه خطاب به همه مي گويد: مي دانم که همه در مورد من بد مي گويند و بعد از من پيراهن و امضايم را مي خواهند؟
توتي بعد از گل خوشحالي مي کند و به جايگاه ويژه ورزشگاه المپيک که پسرش کريستين نشسته و بعد از هرگل پدر بالا و پايين مي پرد، اشاره مي کند. رم با بازگشت توتي نفس تازه اي مي گيرد براي اينکه به قول رانيري وقتي فرانچسکو در زمين حضور دارد، ديگر بازيکنان تيم هم راحت تر بازي مي کنند.
در جايگاه ويژه همسر توتي هم که آرزوي سفر به آفريقاي جنوبي دارد، نشسته است. اگر به حرف او باشد، پيوند دوباره توتي- ليپي دوباره از سر خواهد گرفت. درست مثل اينکه از شب برلين تا امروز هيچ خدشه اي درآن وارد نشده است .
منبع