• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تلافی چند بازی ای که نبود رو در آورد! تبریک.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
images

توتي : بازهم بگوييد تمام شده ام
تعداد گلهاي زده توتي براي رم در اين رقابتها به 187 عدد رسيده و او تنها يک گل با جوزپه سينيوري مهاجم سابق لاتزيو و بولونيا در جدول بهترين گلزنان تاريخ فوتبال رقابتهاي باشگاهي اين کشور فاصله دارد

سايت گل - فرانچسکو توتي، کاپيتان جلوروسي، يکشنبه بعدازظهر ورزشگاه المپيک را با کوله باري از آمار و ارقام جديد و معجزه هاي تازه براي رم ترک کرد.

او در بيست و هشت دقيقه سه گل براي رم به ثمر رساند تا يک رکورد استثنايي از خود برجاي گذارد. توتي در هشت بازي انجام داده براي رم در رقابتهاي اين فصل باشگاهي ايتاليا 9 بار دروازه حريفان را گشوده و به صدرجدول گلزنان ايتاليا رسيد. حالا تعداد گلهاي زده توتي براي رم در اين رقابتها به 187 عدد رسيده و او تنها يک گل با جوزپه سينيوري مهاجم سابق لاتزيو و بولونيا در جدول بهترين گلزنان تاريخ فوتبال رقابتهاي باشگاهي اين کشور فاصله دارد.

توتي مثل موتوري عمل مي کند که هيچ گاه قرار نيست متوقف شود. مثل اينکه دوره مصدوميت آخر او به خاطر يک برخورد ساده با حريف موقع دريبل کردن رخ داده، نه اينکه منيسک زانويش را به تيغ جراحي سپرده باشد.

توتي که 49 روز از ميادين دور بود، در ديدار با باري مثل بمبي خودکار و تنها بعد از شش دقيقه از زمان بازي با يک ضربه پنالتي حساب شده منفجر شد. سپس ضربه ايستگاهي اش را مثل صاعقه به تور دروازه حريف دوخت و گل سوم را هم تقديم ميهمان کرد. يک بازگشت باشکوه که شايسته جشن گرفتن بود. فرانچسکو توتي همين است. و اين اولين بار نبود که او با درخشش خيره کننده اش بعد از مصدوميت نگاهها را به سوي خود خيره کرد.

براي اينکه آسيب ديدگيهاي متوالي هميشه بخشي از فوتبال حرفه اي او بوده اند. توتي ياد گرفته که دنياي خود را با دوستان واقعي اندک خود و هم تيمي هايش بگذراند. همان افرادي که هميشه بعد از گلهاي او در صف اول تبريک گفتن به کاپيتان رم بوده اند. براي توتي اظهارنظر آنهايي که گفته بودند خانواده سنسي نبايد قرارداد او را تا 38 سالگي با دستمزد 5 ميليون يورو در فصل تمديد کند، بيش از اندازه سنگين و غيرقابل تحمل بود. کاپيتان بعد از پايان مسابقه وقتي همه خبرنگاران او را احاطه کرده بودند تا در مورد اين سه گل و بازگشت طوفاني او سوال کنند با لبخندي تلخ با آنها اين گونه شوخي کرد: «ببخشيد، ولي من بايد بروم عمل کنم...»

کاپيتان خيلي خوب مي داند که براي هزارمين بار در زندگي اش، جواب منتقدان را در زمين بازي داده ولي اکنون پا را از اين هم فراتر مي گذارد براي اينکه جمله: «بازهم بگوييد که من يک بازيکن تمام شده هستم...» مثل پيامي کوبنده به رميهايي است که قرارداد مجدد او را نمي پسنديدند و او در ادامه خطاب به همه مي گويد: مي دانم که همه در مورد من بد مي گويند و بعد از من پيراهن و امضايم را مي خواهند؟

توتي بعد از گل خوشحالي مي کند و به جايگاه ويژه ورزشگاه المپيک که پسرش کريستين نشسته و بعد از هرگل پدر بالا و پايين مي پرد، اشاره مي کند. رم با بازگشت توتي نفس تازه اي مي گيرد براي اينکه به قول رانيري وقتي فرانچسکو در زمين حضور دارد، ديگر بازيکنان تيم هم راحت تر بازي مي کنند.

در جايگاه ويژه همسر توتي هم که آرزوي سفر به آفريقاي جنوبي دارد، نشسته است. اگر به حرف او باشد، پيوند دوباره توتي- ليپي دوباره از سر خواهد گرفت. درست مثل اينکه از شب برلين تا امروز هيچ خدشه اي درآن وارد نشده است .

منبع

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
یادش به خیر , چند سال پیش که با بابام :eek: می رفتم دفتر خودکاره مدرسه رو بخرم به فروشنده می گفتم که الا و بلاه که عکس رویه جلد دفترام همش باید توتی و سلطان آنتونا باشه ! خلاصه که هنوزم عشق است توتی !!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم - لاتزیو

میریم به استقبال مهم ترین دربی ایتالیا !

گرچه رم و لاتزیو هیچکدوم در کورس قهرمانی نیستن و اندازه مثلا اینتر و میلان هم ستاره ندارند (در حال حاضر) ولی خب همچنان این بازی مهمترین دربی (از نوع واقعی!) در فوتبال ایتالیا هست !

زمانی لاتزیو معدن بازیکنان آرژانتینی و رم معدن بازیکنان برزیلی بود ! در کنار اونها ستاره های ایتالیایی رو هم اضافه کنید !

هیچوقت نستا رو برای اینکه رفت میلان نمیبخشم ! کل کل هاش با توتی همیشه زیبا بود و البته تا ابد نام وینچنزو مونتلا در این بازی به یادگار خواهد ماند !
280krix.gif

در حال حاضر شرایط خوبی داریم. دو بازی اخیر در سری آ و بازی در لیگ اروپا رو با برد پشت سر گذاشتیم، ولی حالا با پیروزی در داربی میتونیم این روند رو حفظ و کنیم و بالاتر هم بریم. با باخت دیشب اینتر اختلاف تا صدر هم میتونه سه امتیاز کمتر بشه !

بریم به امید برد !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
رو چه حسابی این حرف رو میزنی! دربی میلان و دربی دی'ایتالیا اگه بیشتر از دربی پایتخت بیننده نداشته باشن و مهم تر و حساس تر نباشن و ...، کمتر هم نیستن دیگه!!

هیچوقت نستا رو برای اینکه رفت میلان نمیبخشم !
میدونی لاتزیو به خاطر بحران مالی مجبور شد نستا رو بفروشه دیگه، نه؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رو چه حسابی این حرف رو میزنی! دربی میلان و دربی دی'ایتالیا اگه بیشتر از دربی پایتخت بیننده نداشته باشن و مهم تر و حساس تر نباشن و ...، کمتر هم نیستن دیگه!!

توی همون لیستی که از مهترین دربی های جهان چند وقت پیش منتشر شده بود، فکر میکنم رم - لاتزیو ششم یا هفتم بود و میلان و اینتر جزو 10 تا نبودن !

باز هم میگم یادم نیست دقیق، ولی خب طبعا این بازی پایتخت رتبه بالاتری داشت ! :دی

میدونی لاتزیو به خاطر بحران مالی مجبور شد نستا رو بفروشه دیگه، نه؟

همم ! نمیدونستم !

اون همه بازیکن داشت اون موقع ! ندود - سیمئونه - لوپز - کرسپو و ... ! همشون رو فروخت دیگه ! کافی نبود ؟! نستا هم به همین دلیل رفت واقعا ؟!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 1-0 لاتزیو

خب !

دربی حساس پایتخت رو بردیم تا به رده ششم صعود کنیم. کاستی تک گل تیم رو زد و بسیار هم خوب بازی کرد در نیمه دوم !

الان تیم در شرایط خوبی هست. بردهای پیاپی در سری آ و لیگ اروپا که تا اینجا کار خوب بوده. من رو یاد فصل قبل انداخت که 7 تا بازی رو پشت سر هم بردیم ولی بعدش خراب کردیم !

کلا امسال سهمیه CL رو بگیریم بدون شک کافی هست ! تا فصل بعد ببینیم این بحران مالی به کجا میکشه !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با درود به طرفداران رم(لقبشون چي بود؟)
از نظر من دربي رم-لاتزيو از ال كلاسيكو هم بهتر و جذاب تر و تماشاگران هم پر شور و با تعصب و ...
خيلي حصرت خوردم كه نتونستم اين بازي رو ببينم.حصرتم بيشتر شد وقتي كه فهميدم بازي براي دقايقي به خاطر جنجال تماشاگران به تعويق افتاد.
انصافا با رم خيلي حال مي كنم.اميدوارم يه روزي رم رو دوباره در اوج ببينيم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
توی همون لیستی که از مهترین دربی های جهان چند وقت پیش منتشر شده بود، فکر میکنم رم - لاتزیو ششم یا هفتم بود و میلان و اینتر جزو 10 تا نبودن !

باز هم میگم یادم نیست دقیق، ولی خب طبعا این بازی پایتخت رتبه بالاتری داشت ! :دی
زکی!
داری سر به سرم میذاری؟ :blink: این چه استدلالی بود آخه؟
دربی میلان رو مثلا در نظر بگیر:

قدیمی تر از دربی پایتخت
پر بیننده تر از دربی پایتخت (چه در سطح جهانی چه در خود استادیوم)
دو تیم بسیار پر افتخار تر از دو تیم دربی پایتخت

چیکار لیست داری؟ من هم لیست های عجیب غریب زیادی دیدم ولی دلیل نمیشه بیام با استناد بهشون چیزی رو بگم که هیچ رقمه با منطق جور در نمیاد. (البته مطمئنم داری در مورد این لیست زبون بسته اشتباه میکنی! امکان نداره این چیزی که میگی)

خودت دو دو تا چهار تا کن! نمیگم دربی پایتخت کم چیزی ئه. ولی نمیدونم چطور از دربی میلان (که خیلی ها بعد از ال کلاسیکو بزرگترین دربی میدوننش) بزرگتر و مهم تره!!

نستا هم به همین دلیل رفت واقعا ؟!
با اجازه تون بله!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
زکی!
داری سر به سرم میذاری؟ :blink: این چه استدلالی بود آخه؟
دربی میلان رو مثلا در نظر بگیر:

قدیمی تر از دربی پایتخت
پر بیننده تر از دربی پایتخت (چه در سطح جهانی چه در خود استادیوم)
دو تیم بسیار پر افتخار تر از دو تیم دربی پایتخت

چیکار لیست داری؟ من هم لیست های عجیب غریب زیادی دیدم ولی دلیل نمیشه بیام با استناد بهشون چیزی رو بگم که هیچ رقمه با منطق جور در نمیاد. (البته مطمئنم داری در مورد این لیست زبون بسته اشتباه میکنی! امکان نداره این چیزی که میگی)

خودت دو دو تا چهار تا کن! نمیگم دربی پایتخت کم چیزی ئه. ولی نمیدونم چطور از دربی میلان (که خیلی ها بعد از ال کلاسیکو بزرگترین دربی میدوننش) بزرگتر و مهم تره!!

الان تو برو تو گوگل بزرگترین دربی ها رو سرچ کن !

در بین بازیهای ایتالیا یا یوونتوس - اینتر اول هست و روم - لاتزیو دوم ! یا برعکس ! من هر جایی که دیدم میلان و اینتر سومین بازی ایتالیا بودند !

بهرحال دیگه :دی

با اجازه تون بله!

lol !

این هم الان با منطق من جور در نمیاد :دی

ولی جدی ها ! لاتزیو هم بازیکن خیلی داشت ! بدبخت کردن این فوتبال ایتالیا رو !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با درود به طرفداران رم(لقبشون چي بود؟)
از نظر من دربي رم-لاتزيو از ال كلاسيكو هم بهتر و جذاب تر و تماشاگران هم پر شور و با تعصب و ...
خيلي حصرت خوردم كه نتونستم اين بازي رو ببينم.حصرتم بيشتر شد وقتي كه فهميدم بازي براي دقايقي به خاطر جنجال تماشاگران به تعويق افتاد.
انصافا با رم خيلي حال مي كنم.اميدوارم يه روزي رم رو دوباره در اوج ببينيم

سلام !

جالوروسی

ما هم امیدوارم دوباره تیممون به اوج برگرده :rolleyes:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سمپدوریا 0-0 رم

حیـــــــــف !

در شرایطی که تمام تیمهای بالانشین یا باخته بودن یا مساوی کرده بودن میشد با شکست دادن سمپدوریا هم یک تیمه بالانشین دیگه رو شکست داد، هم خودمون رو خیلی نزدیک کنیم به تیمهای بالای جدول !

شاید دیگه تا آخر فصل همچین اتفاقی نیفته که همه ببازن و راه برای ما باز باشه ولی خب استفاده نکردیم دیگه. قبل از این بازی 24 امتیازی بودیم و اگر میبردیم خودمون رو از همین سمپدوریا کامل جدا میکردیم ولی نشد !

الان اینتر 36 امتیازی صدرنشین هست. میلان 31 امتیاز، یووه 30 امتیاز، پارما 28 امتیاز و تیم ما و سمپدوریا هم 25 امتیازی هستند.

ولی جدول بشدت فشرده هست ! یعنی الان اگر ما بازی بعدی رو ببازیم بعد پایینی ها ببرن قابلیت این رو داریم که تا رتبه 13 پایین بیایم !!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم - پاناتینایکوس

خب !

در شرایطی که کلا در لیگ اروپا حال و روز خوبی داریم و آخرین بازی مرحله گروهی رو هم 3-0 بردیم و صدرنشین صعود کردیم حالا قرعه نسباتا خوبی بهمون خورد برای مرحله بعد !

من خیلی امید دارم به تیم در این جام ! مخصوصا اینکه حالا جذاب تر هم شده ! الان شرایط بهتر شده کلا. در سری آ نزدیک شدیم به بالا نشینان. میشه امیدوار بود در پایان فصل جزو 4 تای اول باشیم.

در لیگ اروپا هم که قهرمان میشیم آقا :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 2-0 پارما

چه میکنه این جالوروسی !
Laie_22mini.gif

پارما رو بردیم تا بشیم 28 امتیاز و جای همین تیم رو در رتبه چهارم بگیریم !

بوردیسو در دقیقه 48 و بریگی در دقیقه 90 دو گل تیم رو به ثمر رسوندن. شرایط بسیار عالی هست ! همینجوری داریم میبریم :دی

اونور هم یوونتوس 2-1 باخت به کاتانیا ! الان ما به دو امتیاز یووه رسیدیم.

الان چهار تیم اول سری آ همون چهار تیمی هستند که باید باشن !
happy.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دمت گرم حسام بهت میگن یه طرفدار واقعی :p یاد زمانی که باتیستوتا تو رم بازی میکرد به خیر..

چاکرم !

باتیستوتا :rolleyes: یادش بخیر واقعا ! :rolleyes: ولی خب برای ما هیچوقت اون باتی گل فلورانس نشد ...
f_34rik07yl69m_181a89b.gif

////////////

images

لوکاتونی راهی رم می شود

به نظر می رسد که مهاجم باتجربه ایتالیایی ماه بعد پیراهن جلوروسی را برتن خواهد کرد.

سایت گل- طبق گزارش منتشره در TMW به نظر می رسد که لوکا تونی تصمیم نهایی اش را گرفته و در بازار نقل و انتقالات زمستانی روانه رم خواهد شد.

به نظر می رسد که طرفین برسر انتقال این ستاره 32 ساله به توافق رسیده اند. تونی تنها به بازگشت به ایتالیا می اندیشد تا بتواند جایگاه خود در ترکیب تیم لیپی برای سفر به آفریقای جنوبی در تابستان آینده را قطعی کند. ستاره سابق پالرمو و فیورنتینا اکنون می خواهد همراه با تیم قهرمان جام جهانی دررقابتهای آفریقای جنوبی حاضر شود و برای آتزوری افتخار آفرینی نماید.

با آغاز بازار نقل و انتقالات زمستانی در روز اول ماه ژانویه، مسئولان باشگاه رم خرید لوکاتونی را به صورت رسمی اعلام می کنند. تونی در برنامه های تیم باواریایی جایی ندارد و اولی هوینس نیز در صحبتهایی اعلام کرده که تونی می تواند به عنوان بازیکن آزاد رختکن تیم آلمانی را ترک کند.

تونی آرزو دارد تا بتوانددر کنار دوستان قدیمی اش همچون توتی، خود را برای حضور در رقابتهای جام جهانی آماده کند و حضور در لیگ ایتالیا، می تواند شانس تونی را برای حضور در آفریقای جنوبی بیشتر نماید.

منبع

/////////

اگر در نهایت به حقیقت بپیونده !!! خرید خوبی هست !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
62629_news.jpg

پاسخ توتی به اظهارات ساراته

سایت گل- روز سه شنبه مائورو ساراته، مهاجم لاتزیو در صحبتهایی اعلام کرده بود که فوتبال توتی به پایان رسیده است و اکنون ستاره ایتالیایی رم در صحبتهایی که در وب سایت شخصی اش قرار داده، پاسخگوی ستاره آرژانتینی شده است.

در این مطلب که توسط توتی نوشته شده ،می خوانیم:«با تشکر از تمام هواداران و تمام قهرمانان دنیای فوتبال از جمله بوفون، دل پیرو، مسی ، رونالدو، رونالدینیو و کاکا و با عذر خواهی از کسانی که نامشان در این لیست جا مانده،باید به نکته ای اشاره کنم. اکنون در تعطیلات کریسمس و در آستانه شروع سال نو هستیم و همه ما می بایست انسانهای بهتری شویم. من 240 آرزوی خوب برای ساراته دارم. امیدوارم که در سال 2010 گلهای بیشتری به ثمر برسانم و مشارکت بیشتری در گلزنی داشته باشم تا بتوانم رکورد گلزنی به نام خود ثبت کنم.فکر می کنم که اکنون باید از صحبتهای انجام شده ناراحت باشم. چرا که من یک بازیکن تمام شده هستم ولی اگر دقت کنید در ابتدای سال 2009 نیز برخی مرا یک بازیکن تمام شده می دانستند.»

عدد240 بیانگر تعداد گلهایی است که توتی در طول تمامی دیدارهایی که تاکنون برگزار کرده، به ثمر رسانده است. این ستاره 33 ساله اکنون می بایست خود را برای مصاف بعدی تیمش که مقابل کالیاری خواهد بود، آماده نماید.

منبع

////////////

من 240 آرزوی خوب برای ساراته دارم.

crazy.gif

////////////

اومدن تونی هم قطعی شد مثل اینکه !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
58336_news.jpg

رانیری،خوشحال از استارت تونی
مربی ایتالیایی رم پس از تماشای اولین حضور لوکاتونی و هماهنگی نسبی او با شاگردانش احساس خوبی دارد.

سایت گل- کلودیو رانیری، مربی جلوروسی در صحبتهایی اعلام کرد که از دیدن لوکاتونی در جریان تمرینات تیمش بسیار خوشحال است.

این ستاره ایتالیایی شنبه شب اولین دیدارش را با پیراهن رم در جریان دیدار دوستانه ای که میان این تیم و سیسکو رم در ورزشگاه فلامینیو برگزار شد و با پیروزی0-3 جلوروسی همراه بود تجربه کرد.

رانیری در پایان این دیدار گفت:« تونی به خوبی در زمین حرکت می کرد و بازیکنان تیم نیزنهایت تلاششان را به کار گرفتند تا او را به نحو احسن تغذیه کنند. تونی تنها یک روز و نیم در رختکن تیم ما بود و در سه جلسه تمرینی با تیم شرکت کرد و به نظر من عملکرد او مثبت و ستودنی است.»

لوکاتونی، بازیکن سابق بایرن مونیخ در بازار نقل و انتقالات زمستانی به عنوان بازیکن قرضی به رختکن رم پیوست و مربی ایتالیایی رم در فکر آن است تا او را به عنوان زوج توتی در تیمش قرار دهد. رانیری ادامه داد:«قطعا تغییراتی در تیم اعلام خواهد شد. پیش از این ما با شیوه دیگری بازی می کردیم ولی مطمئن باشید که جای خالی در ترکیب اصلی تیم برای تمام بازیکنان موجود است؛ چرا که باید سه روز یک بار به میدان برویم. ما تازه در اول خط هستیم. ولی باید بگویم که می خواهم تونی را در دیدار کالیاری به عنوان بازیکن ثابت به زمین بفرستم. او بسیار تند و تیز به نظر می رسد و مرا به شدت تحت تاثیر بازی خوبش قرار داد.»

منبع

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کالیاری 2-2 رم

پیروزی رو از دست دادیم !

در شرایطی که جلو بودیم در لحظات پایانی برد رو با تساوی عوض کردیم.

تونی 10 دقیقه آخر رو ظاهرا بازی کرده. پروتا و دیوید پیزارو گلهامون رو زدن.

الان یک رده اومدیم پایین تر در رده 5. الان ناپولی اومده جای ما. شانس آوردیم یووه پارما رو برد مگرنا یک رده دیگه هم میومدیم پایین تر !

دو بازی بعدی رو پشت سر هم میزبان هستیم. اول با کیه وو بعدش هم با جنوآ. باید رتبه چهارم رو در این دو هفته پس بگیریم !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 1-0 کیوو

خب بازی رو 1-0 بردیم در شرایطی که از دقیقه 11 با اخراج Donieber ده نفره بازی رو ادامه دادیم !

گل رو همون دقیقه اول د روسی زده ! دقیقه 56 هم دیوید پیزارو یک پنالتی رو خراب کرده ! الان شدیم 32 امتیازی و مجددا به رتبه 4 برگشتیم !

امشب باخت ناپولی + تساوی یووه و میلان میتونه برای ما مناسب باشه !

بالا