• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میلان 1-1 لاتزیو

مرسی همشهری !

خب الان ما تک و تنها در رده دوم هستیم !

دو امتیاز از میلان بیشتر داریم و یک امتیاز با اینتر فاصله داریم.

اگر بخوایم نسبت بگیریم از بازیهای سخت و آسون، اینتر بازیهای سختش تقریبا با فیورنتینا هست و یوونتوس و لاتزیو. البته احتمال اینکه بازی با فیورنتینا امتیاز از دست بده زیاد هست. چون بازی های اروپایی رو هم باید برگزار کنه. از طرفی بازی با یووه هم بسیار مشکل خواهد بود چون یووه باید برای گرفتن رتبه 4 فقط ببره !

بازی با لاتزیو هم اونقدرها که برای ما سخت هست، برای اینتر سخت نیست !

میلان هم باید با فیورنتینا و یووه بازی کنه. بازی آخرش که با یووه هست فوق العاده سخته، چون احتمال داره جدال سر رتبه 4 به روز آخر کشیده بشه !

یک بازی سخت هم داره با جنوا در خانه حریف !

اما ما !

این هفته بازی با "باری" بسیار مهم هست در خانه حریف ! الان بدون شک ما آماده ترین تیم سری آ هستیم ! ولی خب بازی بعد از اینتر سخت هست !

اگر باری رو ببریم، یک بازی داریم با آتلانتا در المپیکو، بعد میهمان لاتزیو هستیم در المپیکو که فوق العاده بازی سختی خواهد بود ! بعدش بازی با سمپدوریا رو داریم، باز هم در المپیکو !

دو بازی بعدی هم بازی های متعادلی هستن، بازی با سمپدوریا که سخت هست رو میزبان هستیم !

مشکل فقط اینجاست که هفته آخر میهمان کیوو هستیم ! و جالب تر اینکه اینتر هم در روز آخر میهمان سیه نا هست و فقط میلان میزبان یووه هست !

پس اگر جدال قهرمانی بکشه به روز آخر و ما قهرمان بشیم، باید جشن قهرمانی بعد از بازی رو در خانه حریف بگیریم ! (shit)

در کل الان دیگه تمام تمرکزمون روی قهرمانی هست. رانیری به درستی تا اینجای کار حرفی از نبرد با اینتر و قهرمانی نزد برای اینکه استرس به تیم وارد نشه. ولی الان دیگه اتوماتیک وار افتادیم در جنگ قهرمانی با اینتر !

میلان هم البته این وسط بعنوان پیام بازرگانی هی میره و میاد ! :دی

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
تبریک میگم بردتون رو
رم بازی برگشت با میلان رو انجام داده؟! راستی من از همین الان روی دوتا مساوی رم توی چند هفته ی آینده حساب میکنم! بازی با باری و لاتزیو!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام
تبریک میگم بردتون رو
رم بازی برگشت با میلان رو انجام داده؟! راستی من از همین الان روی دوتا مساوی رم توی چند هفته ی آینده حساب میکنم! بازی با باری و لاتزیو!

بله . 0-0 شدن . بازی خیلی بی روحی هم بود کلآ !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام
تبریک میگم بردتون رو

سلام، متشکرم.

من هم از همین الان روی باخت و تساوی اینتر جلوی فیورنتینا - یووه -لاتزیو حساب میکنم ! تازه امکان داره بعلت خستگی جلوی بولونیا هم امتیاز از دست بدید، کلی محروم هم دارید فکر کنم برای اون بازی !

پ.ن : دربی پایتخت هم مال ما هست !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبريكات ما را پذيرا باشيد:دي
بنده به شدت از اينتر متنفرم و از پيروزي غيورمندانه رم مقابل اينتر و بازگشت رم براي قهرماني صميمانه مسروريم:دي

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام
خب من برگشتم!
میبینم که به یک قدمیه اینتر رسیدین!
همون اول هم گفتن شما قهرمان میشین!
در ضمن رو بازی اینتر-یووه هم حساب کن
چون مساوی رو حتما میگیریم! (به خاطر اینکه مورینیو تو خونه باخت نمیاره!)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
باری 0-1 رم
کالیاری 2-3 میلان
اینتر 3-0 بولونیا

اووووف !

بازی سختی رو بردیم در خارج از خانه ! ووچینیچ گل برتری رو زده.

الان رقابت همچنان بین 3 تیم باقی مانده ! خیلی حساس شده ! 2-3 سالی بود سری آ اینجوری حساس و نفس گیر دنبال نمیشد !!

Last edited:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
احسان جان بازی با باری بود :دی

همه بردند و باز هم ادامه داره کورس قهرمانی.

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
سلام. حسام هستم ! :دی

سلام قاط زدم ساری حسام :دی

چند یوزر بار برای هواداران آس رم پیوست میکنم استفاده کنند دوستان :دی

فایل های ضمیمه

• asroma-fan.png
    asroma-fan.png
    7.8 KB · نمایش ها: 6
  • asrkb6.gif
    asrkb6.gif
    4.3 KB · نمایش ها: 10

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
بقیه هم در این پست پیوست میکنم

فایل های ضمیمه

• asroma1zw.gif
    asroma1zw.gif
    3.3 KB · نمایش ها: 5
  • asroma.png
    asroma.png
    13 KB · نمایش ها: 6
  • 22057.png
    22057.png
    11.4 KB · نمایش ها: 6

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مرسی ! مرسی !

من الان اینها رو به پست اول اضافه میکنم !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فیورنتینا - اینتر

خب در هیاهوی حساس ترین بازی فصل اسپانیا، یکی از مهترین بازیهای این فصل سری آ گم شده !

این بازی جدا از اینکه برای این 2 تیم فوق العاده اهمیت داره، برای خیلی از تیمهای دیگه هم اهمیت داره.

شاید اگر فیورنتینا بتونه در فلورانس متوقف کنه اینتر رو، سریال قهرمانی های اینتر در سری آ به پایان برسه. ما با یک امتیاز در تعقیب اینتر هستیم و این هفته هم بازی بسیار آسانی جلوی آتلانتا خواهیم داشت !

امتیاز از دست دادن اینتر و بردن ما معنیش جا به جایی در صدر جدول و پایان سلطه اینتر هست !

از طرفی برد اینتر، یک سری از تیم های دیگه رو خوشحال میکنه !

تیمهایی که دارن برای بدست آوردن سهمیه یورولیگ و سهمیه چهارم لیگ قهرمانان تلاش میکنند از حذف شدن یک رقیب به شدت استقبال میکنند ! باخت فیورنتینا در مقابل اینتر میتونه پایانی باشه بر امیدهای فلورانسی ها برای کسب رتبه چهارم و خوشحالی پالرمو، سمپدوریا، ناپولی و البته یووه !

در صورت پیروزی فیورنتینا، علاوه بر اینکه میلان و رم بسیار خوشحال خواهند شد، فشار برای کسب رتبه های 4 و 5 و 6 هم بسیار بیشتر از گذشته خواهد شد در این هفته های پایانی !

بازی فوق العاده حساسی هست امشب. شدیدا برای مردان فلورانس و چزاره پراندلی آرزوی موفقیت میکنم ! من اصلا از همون اول هم فیورنتینا رو خیلی دوست داشتم :دی

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خوب اینتر تا دقیقه 22 1-0 عقب هست ایول جنگجویان فلورانسی :دی همین طور ادام بدن ببرن من رسماً پیگیری میکنم فیورنتینا چهارم بشه حتی شده با کالچوپولی :دی

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خوب نیمه اول 1-0 به نفع فیورنتینا بسیار عالی ! دوستان فلورانسی 45 دقیقه دیگه مردونه بازی کنید جون هرکی دوست دارید :دی

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
دقیقه 75 1-0 فیورنتینا فقط 15 دقیقهههه تا قهرمانی رمممممممممممم :دی

1-1 شد :( چرااا ؟ :(

وااااااااااااای چه افتضاحی ..... اینم 2-1 چه غلطی کردن تو این 15 دقیقه اینا !!!!!!؟؟!

خوب مثل اینکه ناراحت شدن از حرف من :دی 2-2 شد :دی جون مادرتون گل نخورید دیگه یکی هم بزنید من می خواهم برم برای بارسلون - رئال رو ببینم دیگه :دی

ایولللللل می خوامت P. Krøldrup بازی 2-2 تمام شد و فردا رم با یک پیروزی صدر جدول رو میگیره و اینتر میاد زیر ما جایی که باید باشه :دی

41b1b464-9692-493f-b32a-d86b682e62e0_large.jpg

کلی حال دادی دمت گرم برادر !

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب !

امشب یک پیروزی در برابر آتالانتا در المپبکو کافی هست که صدر جدول رو ششدانگ بزنیم به نام خودمون !

بریم برای پیروزی !

بالا