به این دلیل ساده که رسما از تیم ملی ایتالیا خداحافظی کرد!!!
همونکاری که نستا کرد. و هر بار بهش گفتن برگرد قاطعانه گفت نه! و گفت "اگه من برگردم حق اون کساییکه تو بازی های مقدماتی عرق ریختن و زحمت کشیدن رو ضایع کردم".
این ضایع کردن حق دیگری نیست به نظرم !
اول اینکه الان حضور توتی در ایتالیا به نفع تیم ملی هست، چون پلی میکر درست و حسابی الان نداره ایتالیا !
دوما اینکه باید این رو در نظر گرفت اون موقع شرایط بدنیش واقعا بد بود. شما ببین چندبار توتی مصدوم شد تو این چند وقت.
و سوم اینکه ایتالیا دیگه تیمی نیست که بخواد برای رفتن به جام جهانی خودش رو به آتش و بزنه !
وقتی یک کسی میتونه مفید باشه، من مشکلی نمیبینم در برگشتنش. الان لیپی چندبار به نستا پیشنهاد داده و اون قبول نکرده. توتی تحمیل نمیکنه خودش رو تیم. اگر لیپی بخواد برمیگرده !
من نگفتم توتی اسطوره ی فوتبالی نیست. صدر در صد هست. همونطور که زیدان اسطوره ی فوتبالی بود.
ولی اون روی سکه اسطوره ی اخلاقی بودن هست... چیزی که من شخصا قبول ندارم بشه بهشون گفت. بله رائول هم یکی از با اخلاق ترین بازیکن های تاریخ فوتبال هست! دیگه اینو همه میدونن!
یه لگد این شکلی به بالوتلی و یه تف انداختن به پولسن کافیه. مگه یه بازیکن، یه کاپیتان و یک سمبل باشگاه، باید چند بار از این حرکات بکنه که قبول کنیم اخلاق درستی نداره؟
من 100% این حرف رو قبول دارم. توتی از نظر اخلاقی پایین تر از رائول هست. بهرحال رائول هیچ وقت مغرور نبود، ولی توتی بود ... !
ولی من از نظر بازی اصلا نمیتونم قبول کنم که رائول در اندازه توتی بود، دوما اینکه رائول در تیمی بازی میکنه که در مقاطعی از زمان بهترین تیم جهان بود. به هر افتخاری هم که بود رسید. ولی توتی در تیمی بازی میکنه که آرزوش فتح اسکودتو هست. بازیکنی در سطح توتی که زمانی تمام تیمها آرزوی داشتنش رو میکردن میتونست خیلی راحت با پوشیدن پیراهن یک تیم دیگه قهرمان لیگ قهرمانان هم باشه، ولی توی رم موند. این خیلی کار با ارزشی هست. توتی شاید در سطح ملی یک قهرمان نباشه که نیست ! دل پیرو هم نیست ! هیچ مهاجمی به نظر من برای ایتالیا اندازه باجو زحمت نکشیده (البته من این حرف رو با توجه به سنم میزنم)، ولی توتی سمبل رم هست، قهرمان رم هست.
توتی اگر 2 بار با پیراهن رم بداخلاقی کرده باشه، کارهایی کرده که هیچ بازیکنی نتونست بکنه.
نه ! توتی همیشه برای هوادارای رم امپراطور تیم بوده و خواهد بود، حتی اگر وسط بازی ساق پای بالوتلی رو هم بشکونه !
خب که چی؟ همه میدونن بالوتلی چه اخلاق گندی داره! باید هر کی از راه میرسه اونجوری تو جریان بازی از پشت لگد بخوابونه تو ساق پاش؟
تعجب میکنم...
خب این انسان هست دیگه ! همه هم میدونن ماترازی آدم کثیفی هست، ولی زیدان هم رفت با سر گذاشت وسط سینش !
این دیگه به نظر من نباید باعث بشه یکی مثل توتی رو بیایم بگیم به"اصطلاح" اسطوره !
بعید میدونم همین دو مورد باشه هر چند این دو تا بدترین هاش بودن.
یه مورد دم دستی دیگه اش همین دربی اخیر رم بود که بعد از بازی به سبک امپراطور های رمی ژست thumbs down گرفت برای هوادار های لاتزیو و صدای خیلی ها رو در آورد. حرکت قشنگی نبوده...
اون حرکت رو برای هوادارای لاتزیو نکرد و به سمت هوادارن رم کرد. معنیش رو هم دیگه همه میدونن ! بازی ای که یه زمانی بازیکنان توش ژستهای فاشیستی میگرفتن رو دیگه نباید اینجوری دربارش صحبت کرد.
دربی رم هست. رم برده ! کاپیتان میره سمت هواداران تیم خودش اون حرکت رو انجام میده. این دیگه فکر نمیکنم جای مشکلی باشه.
بعد از بازی هم گفت من سمت هوادارای خودمون رفتم، اگر اونها ناراحت شدن و احساس کردن بهشون توهین شده ببخشید ! همونطور که حاضر نشده الان از بالوتلی عذرخواهی کنه !
این حرفی که زدی خیلی جای بحث داره! یعنی کلا وقتی تیم عصبی شد خواستن یکی رو بزنن کاپیتان با تجربه خودش رو کنترل کنه بره کنار بذاره مثلا تادی بیاد بزنه ساق پای بالوتلی رو بشکونه!؟ :دی
بعضی وقتها کتک زدن یک نفر در زمین حال میده کلا ! مثلا اگر مکسس میزد پاش رو هم رسما میشکوند من حال میکردم. ولی تو همون پستم هم گفتم، توتی کار اشتباهی کرد در کل !
بوردیسو که فقط دوبار باید کارت قرمز میگرفت! یه بار به خاطر اون حرکت زشت که اشنایدر رو مصدوم کرد چند بار هم زدن های بی مورد بالوتلی! توتی دوبار با پا به سر بازیکن های اینتر ضربه زد یکبار هم اون حرکت وحشیانه.
حالا یک دلیل بیار که اینتر کثیف بازی کرد که من این جام رو متعلق به رم بدونم!
لطفا نگو اینتر به خاطر چند بار "بزرگنمایی" ماتراتزی کثیف بازی کرد..
همون بزرگنمایی های ماترازی و گول زدن داور کارت نداشتن احیانا ؟! فقط بوردیسو زد ؟! ماترازی کم زد بازیکنان رم رو ؟ مایکون کم وقت تلف کرد ؟!
برد کثیفی بود دیگه آقا !
اینتر برد و قهرمان شد و جام هم برای خودتون هست. ولی برد کثیفی بود !
آقا حسام ببخشید ولی خیلی حرفات متعصبانه ست.
این جریان شماره 10 خیلی جالبه، یعنی جالب بود. شاید ربط زیادی الان نداره این ماجرا ولی سر دلم مونده!!!
من نمیدونم این توتی به چه رویی شماره 10 رو از آلکس کبیر واسه ج ج 2002 گرفت! چطور حاضر شد بپوشه. هر چند واسه دل پیرو اصلا مهم نبود، و هیچ اسراری نداشت و رفت 7 پوشید، با زبون بی زبونی گفت این شماره 10 هم خیر سرت، نخواستیم.. همه جوره آلکس از این "نسبتاً بشر" سره.
جالبه از وقتی هم که توتی خداحافظی کرد آلکس بازم 10 نپوشید.

اینم یکی دیگه از نمونه های "اسطوره نبودن" توتی:
YouTube- Totti fight
بازم من برخوردهای این چنینی از توتی تو ذهنم هست ولی درست یادم نیست کی و کجا.
دل پیرو زودتر از توتی در فوتبال ایتالیا مطرح شد، ولی در دهه ای که گذشت توتی سرتر ازش بود ! شماره 10 هم حقش بود که بهش دادن !
من دل پیرو رو هم خیلی دوست دارم (واقعا میگم این حرف رو !)، ولی توتی در دهه ای که گذشت بهتر از الکس بود. برای همین هم دل پیرو معمولا در تیم ملی "ذخیره" توتی بود. دیگه شماره 10 رو الکی گرفت (!)، ولی الکی که الکس رو به نیمکت نفرستاد !؟
این اواخر یک نظرسنجی هم در سایت گل بود برای بهترین بازیکن دهه، توتی جزو مهاجمان بود ولی دل پیرو اصلا نبود ! و ... !
اون لینک هم که گذاشتین من متاسفانه نمیتونم ببینمش بعلت فی.. !