• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با اينکه نمايش لاتزيو و بيشتر از اون هوادار هاش چندش آور بود، ولي حقيقت اينه که اسکودتو تو دست خودتون بود و نتونستيد نگهش داريد. با باخت با سمپدوريا اسکودتو رسما به اسم اينتر شد، تعجب ميکنم که انتظار داشتيد لاتزيو (از بين همه ي تيم ها، دشمن قسم خورده تون!) اينتر رو متوقف کنه. هر چند تلاشي نکردن، ولي اگه ميکردن هم فايده نداشت. چون ميدونيم به هر حال اينتر براي برد اومده بود و توان برد رو هم در هر شرايطي داشت. اگه لاتزيو بهتر بازي ميکرد، اينتر هم سطح بازي اش رو ميبرد بالا و بهتر بازي ميکرد. ديشب يه جورايي مدارا ميکردن.. شبيه بازي دستگرمي بود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با اينکه نمايش لاتزيو و بيشتر از اون هوادار هاش چندش آور بود، ولي حقيقت اينه که اسکودتو تو دست خودتون بود و نتونستيد نگهش داريد. با باخت با سمپدوريا اسکودتو رسما به اسم اينتر شد، تعجب ميکنم که انتظار داشتيد لاتزيو (از بين همه ي تيم ها، دشمن قسم خورده تون!) اينتر رو متوقف کنه. هر چند تلاشي نکردن، ولي اگه ميکردن هم فايده نداشت. چون ميدونيم به هر حال اينتر براي برد اومده بود و توان برد رو هم در هر شرايطي داشت. اگه لاتزيو بهتر بازي ميکرد، اينتر هم سطح بازي اش رو ميبرد بالا و بهتر بازي ميکرد. ديشب يه جورايي مدارا ميکردن.. شبيه بازي دستگرمي بود.

100 اون قسمت اول درست هست ! یک بازی احساسی بازی کردیم و اسکودتو به احتمال 99% پرید ! ولی خب هنوز دو هفته دیگه مونده !

در مورد لاتزیو هم من تو پستهای قبلی هم گفته بودم. امیدوارم بودم اگر میبازن هم شرافتمندانه ببازن، اونوقت من که شخصا ناراحت نمیشیدم !

ولی این رفتار واقعا ناراحت کننده بود ! جدا الان امیدوارم برن سری ب ! خیلی خوشحال میشم از این اتفاق ! اگر این اتفاق بیفته قشنگ دیگه معنی اون OH NOOOO رو میفهمن عوضی ها !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
گاتزتا گزارش کرده اولترا های لاتزیو برای فینال کوپا 15000 بلیط میگیرن (یا گرفتن یا میخوان بگیرن... نمیدونم)!!
باید جو جالبی بشه. البته حرف درست رو به نظرم موراتی زد که این مسئله بین دوتا تیم رمی هست و ما بازی خودمون رو میکنیم, سنسی هم نباید همچین حرف نسنجیده ای میزد. نمیدونم شاید لاتزیالی میخوان اون می 5 لعنتی رو جبران کنن! من یکی اگه اینتر قهرمان کوپا بشه رسما میبخشمشون! :دی
البته یکم زیادی جو گیر شدن:

30644_1338094985896_1636774147_792454_4410409_n.jpg

چون مصلما حالا حالا ازین خبرا نیست.
به هر حال فصل جالبی شد, هر تیمی هم که قهرمان شه اینطوری اسکودتو خیلی بیشتر بهش میچسبه تا اینکه با چند امتیاز اختلاف و چند هفته زودتر قهرمان شه.

@ریدیوهد: بازی نیمه ی اول لاتزیو که دیگه بد نبود! اینتر توی همون نیمه کلی موقعیت گل داشت. میخوام بگم همون نیمه ای هم که خوب بازی کردن ما موقعیت گل داشتیم و میتونستیم ببریم پس "چندش آور" که گفتی یکم سخت گیرانه بود!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اینا رو جو گرفته کلا !

امسال جلوشون دابل کردیم، دارن میسوزن آقا :دی

در هر صورت بازی چهارشنبه مال ما هست، اصلا شک نکن تو این موضوع :دی

اولین ستاره نقره ای رو هم ما میگیریم :دی

پ.ن : نزن آقا این حرفو ! اون 5 می من اتفاقا دوست داشتم اینتر ببره که یووه قهرمان نشه که 4 تا خورد :دی

ستمی بود اون بازی برای خودش !

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تا حالا اینقدر توتی رو عصبانی ندیده بودم
چرا اینقدر عصبانی بود؟!
بالوتلی رو بد زد

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چرا اینقدر عصبانی بود؟!
بالوتلی رو بد زد

حقش بود این بالوتلی یکی از بازیکن هایی هست که همیشه روی اعصاب بازیکن های حریف راه می ره:hmm:
البته کار کاپیتان توتی هم زیاد جالب نبود :eek:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خوب فکر کنم این فصل رم این شکلی باشه : ZERO - HERO - ZERO :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بدبختها کاری نکردن اینتری ها

رمی ها خیلی خشن بازی میکردن. از همون اول بازی بوردیسو شروع کرد

توتی هم که دیگه اوجش بود

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اولین جام فصل پرید !

چرا اینقدر عصبانی بود؟!
بالوتلی رو بد زد

سلام دوستان

حقش بود این بالوتلی یکی از بازیکن هایی هست که همیشه روی اعصاب بازیکن های حریف راه می ره:hmm:
البته کار کاپیتان توتی هم زیاد جالب نبود :eek:

بالوتلی که یقینا آدم بی شخصیتی هست. هر کی دیگه میزدش من حال میکردم، ولی از توتی بعید بود با این تجربه .... !

تف ! دقیقا تو بازی ای که میتونست نظر مثبت لیپی رو بدست بیاره اینجوری شد !

خوب فکر کنم این فصل رم این شکلی باشه : ZERO - HERO - ZERO :دی

نه آقا !

در سری آ هم دوم بشیم باز من به این تیم افتخار میکنم ! این فصل عالی بودیم.

بدبختها کاری نکردن اینتری ها

رمی ها خیلی خشن بازی میکردن. از همون اول بازی بوردیسو شروع کرد

توتی هم که دیگه اوجش بود

ولمون کن آقا !

اون ماترازی خیلی عوضی بازی درآورد خدایی ! خداییش اینتر کثیف برد !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اين داور هم 2-3 پنالتي 100 % رو نگرفت ! :hmm:
آخر بازي هم بدجوري دعوا مي كردن !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا از یه به اصطلاح کاپیتان و اسطوره ی باشگاه بعید بود این حرکت.

کلا توتی هی داره بیشتر از چشمم میفته. از وقتی برای بازی های مقدماتی جام جهانی پشت کرد به ایتالیا و گفت "من بازنشسته ام" (که میگیم اصلا قبول. هر کسی حق داره هر وقت میخواد خودش رو بازنشسته کنه) و تا صعود ایتالیا به جام جهانی قطعی شد "دو دلی" های آقا شروع شد و حالا بعید نیست مسافر جام جهانی باشه، بگیر... تا لگدی که دیشب نثار بالوتلی کرد. حرکتی که اصلا و ابدا قابل توجیه نیست، هر چقدر هم بگید طرف مقابل بالوتلی بود.
واقعا شانس آورد ساق پاش رو نشکوند!...

سمبل و اسطوره ی یک باشگاه بودن فقط به رکورد تعداد بازی و رکورد تعداد گل نیست. توتی ثابت کرد چرا یه مالدینی، زانتی یا رائول دیگه نیست.

امیدوارم حرفم کسی رو ناراحت نکنه، علی الخصوص حسام!

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
واقعا از یه به اصطلاح کاپیتان و اسطوره ی باشگاه بعید بود این حرکت.

کلا توتی هی داره بیشتر از چشمم میفته. از وقتی برای بازی های مقدماتی جام جهانی پشت کرد به ایتالیا و گفت "من بازنشسته ام" (که میگیم اصلا قبول. هر کسی حق داره هر وقت میخواد خودش رو بازنشسته کنه) و تا صعود ایتالیا به جام جهانی قطعی شد "دو دلی" های آقا شروع شد و حالا بعید نیست مسافر جام جهانی باشه، بگیر... تا لگدی که دیشب نثار بالوتلی کرد. حرکتی که اصلا و ابدا قابل توجیه نیست، هر چقدر هم بگید طرف مقابل بالوتلی بود.
واقعا شانس آورد ساق پاش رو نشکوند!...

سمبل و اسطوره ی یک باشگاه بودن فقط به رکورد تعداد بازی و رکورد تعداد گل نیست. توتی ثابت کرد چرا یه مالدینی، زانتی یا رائول دیگه نیست.

امیدوارم حرفم کسی رو ناراحت نکنه، علی الخصوص حسام!

نه این رو که من قبول ندارم به هیچ عنوان !

اصطلاح نیست اولا ! حقیقت هست.

توی اون دوره مقدماتی هم اگر یادت باشه از لحاظ بدنی توتی واقعا ضعیف بود. دیگه n بار مصدوم شد بدبخت ! ولی الان از لحاظ بدنی در شرایط خوبی هست. حالا چرا نیاد شماره 10 رو پس نگیره ؟!

در مورد اون حرکت هم خب اگر بخوایم حرکات اینچنینی رو از توتی بیاد بیاریم، یک بار همون یورو 2004 بود بازی با دانمارک، یک بار هم همین دیگه !

من که چیزی یادم نمیاد دیگه !

بعد توتی حالا خیلی راه داره با زانتی و مالدینی. هنوز این 4 سال دیگه میتونه بازی کنه، خیلی چیزها عوض میشه در این مدت !

ولی دیگه رائول ؟! شوخی میکنی !

اون موقعی که توتی در بهترین دوران ورزشیش قرار داشت خیلی راحت میتونست بره رئال یا همین میلان خود شما ! ولی نرفت. برای همین هست که الان یک CL در ویترین افتخاراتش کم داره.

دیگه برای یک حرکت نباید اسطوره بودن یک نفر رو زیر سوال برد که ! اگر اینجوری باشه دیگه زیدان هم اونجوری بود !

توتی هم گفت بالوتلی توی زمین زیاد حرف میزده کلا !

من کلا این حرفت رو نمیتونم قبول کنم ! الان کلا نمیتونم باور کنم درباره توتی داشتی صحبت میکردی !! :blink:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
توی اون دوره مقدماتی هم اگر یادت باشه از لحاظ بدنی توتی واقعا ضعیف بود. دیگه n بار مصدوم شد بدبخت ! ولی الان از لحاظ بدنی در شرایط خوبی هست. حالا چرا نیاد شماره 10 رو پس نگیره ؟!
به این دلیل ساده که رسما از تیم ملی ایتالیا خداحافظی کرد!!!
همونکاری که نستا کرد. و هر بار بهش گفتن برگرد قاطعانه گفت نه! و گفت "اگه من برگردم حق اون کساییکه تو بازی های مقدماتی عرق ریختن و زحمت کشیدن رو ضایع کردم".

-

من نگفتم توتی اسطوره ی فوتبالی نیست. صدر در صد هست. همونطور که زیدان اسطوره ی فوتبالی بود.
ولی اون روی سکه اسطوره ی اخلاقی بودن هست... چیزی که من شخصا قبول ندارم بشه بهشون گفت. بله رائول هم یکی از با اخلاق ترین بازیکن های تاریخ فوتبال هست! دیگه اینو همه میدونن!

یه لگد این شکلی به بالوتلی و یه تف انداختن به پولسن کافیه. مگه یه بازیکن، یه کاپیتان و یک سمبل باشگاه، باید چند بار از این حرکات بکنه که قبول کنیم اخلاق درستی نداره؟

توتی هم گفت بالوتلی توی زمین زیاد حرف میزده کلا !
خب که چی؟ همه میدونن بالوتلی چه اخلاق گندی داره! باید هر کی از راه میرسه اونجوری تو جریان بازی از پشت لگد بخوابونه تو ساق پاش؟

تعجب میکنم... o_O

من که چیزی یادم نمیاد دیگه !
بعید میدونم همین دو مورد باشه هر چند این دو تا بدترین هاش بودن.
یه مورد دم دستی دیگه اش همین دربی اخیر رم بود که بعد از بازی به سبک امپراطور های رمی ژست thumbs down گرفت برای هوادار های لاتزیو و صدای خیلی ها رو در آورد. حرکت قشنگی نبوده...

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
حالا چرا نیاد شماره 10 رو پس نگیره ؟!
آقا حسام ببخشید ولی خیلی حرفات متعصبانه ست.
این جریان شماره 10 خیلی جالبه، یعنی جالب بود. شاید ربط زیادی الان نداره این ماجرا ولی سر دلم مونده!!!
من نمیدونم این توتی به چه رویی شماره 10 رو از آلکس کبیر واسه ج ج 2002 گرفت! چطور حاضر شد بپوشه. هر چند واسه دل پیرو اصلا مهم نبود، و هیچ اسراری نداشت و رفت 7 پوشید، با زبون بی زبونی گفت این شماره 10 هم خیر سرت، نخواستیم.. همه جوره آلکس از این "نسبتاً بشر" سره.
جالبه از وقتی هم که توتی خداحافظی کرد آلکس بازم 10 نپوشید. :D
اینم یکی دیگه از نمونه های "اسطوره نبودن" توتی:
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=8HwX3POZWK8"]YouTube- Totti fight[/nomedia]

بازم من برخوردهای این چنینی از توتی تو ذهنم هست ولی درست یادم نیست کی و کجا.

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بالوتلی که یقینا آدم بی شخصیتی هست. هر کی دیگه میزدش من حال میکردم، ولی از توتی بعید بود با این تجربه .... !

این حرفی که زدی خیلی جای بحث داره! یعنی کلا وقتی تیم عصبی شد خواستن یکی رو بزنن کاپیتان با تجربه خودش رو کنترل کنه بره کنار بذاره مثلا تادی بیاد بزنه ساق پای بالوتلی رو بشکونه!؟ :دی

اون ماترازی خیلی عوضی بازی درآورد خدایی ! خداییش اینتر کثیف برد !

بوردیسو که فقط دوبار باید کارت قرمز میگرفت! یه بار به خاطر اون حرکت زشت که اشنایدر رو مصدوم کرد چند بار هم زدن های بی مورد بالوتلی! توتی دوبار با پا به سر بازیکن های اینتر ضربه زد یکبار هم اون حرکت وحشیانه.
حالا یک دلیل بیار که اینتر کثیف بازی کرد که من این جام رو متعلق به رم بدونم!
لطفا نگو اینتر به خاطر چند بار "بزرگنمایی" ماتراتزی کثیف بازی کرد..

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به این دلیل ساده که رسما از تیم ملی ایتالیا خداحافظی کرد!!!
همونکاری که نستا کرد. و هر بار بهش گفتن برگرد قاطعانه گفت نه! و گفت "اگه من برگردم حق اون کساییکه تو بازی های مقدماتی عرق ریختن و زحمت کشیدن رو ضایع کردم".

این ضایع کردن حق دیگری نیست به نظرم !

اول اینکه الان حضور توتی در ایتالیا به نفع تیم ملی هست، چون پلی میکر درست و حسابی الان نداره ایتالیا !

دوما اینکه باید این رو در نظر گرفت اون موقع شرایط بدنیش واقعا بد بود. شما ببین چندبار توتی مصدوم شد تو این چند وقت.

و سوم اینکه ایتالیا دیگه تیمی نیست که بخواد برای رفتن به جام جهانی خودش رو به آتش و بزنه !

وقتی یک کسی میتونه مفید باشه، من مشکلی نمیبینم در برگشتنش. الان لیپی چندبار به نستا پیشنهاد داده و اون قبول نکرده. توتی تحمیل نمیکنه خودش رو تیم. اگر لیپی بخواد برمیگرده !

من نگفتم توتی اسطوره ی فوتبالی نیست. صدر در صد هست. همونطور که زیدان اسطوره ی فوتبالی بود.
ولی اون روی سکه اسطوره ی اخلاقی بودن هست... چیزی که من شخصا قبول ندارم بشه بهشون گفت. بله رائول هم یکی از با اخلاق ترین بازیکن های تاریخ فوتبال هست! دیگه اینو همه میدونن!

یه لگد این شکلی به بالوتلی و یه تف انداختن به پولسن کافیه. مگه یه بازیکن، یه کاپیتان و یک سمبل باشگاه، باید چند بار از این حرکات بکنه که قبول کنیم اخلاق درستی نداره؟

من 100% این حرف رو قبول دارم. توتی از نظر اخلاقی پایین تر از رائول هست. بهرحال رائول هیچ وقت مغرور نبود، ولی توتی بود ... !

ولی من از نظر بازی اصلا نمیتونم قبول کنم که رائول در اندازه توتی بود، دوما اینکه رائول در تیمی بازی میکنه که در مقاطعی از زمان بهترین تیم جهان بود. به هر افتخاری هم که بود رسید. ولی توتی در تیمی بازی میکنه که آرزوش فتح اسکودتو هست. بازیکنی در سطح توتی که زمانی تمام تیمها آرزوی داشتنش رو میکردن میتونست خیلی راحت با پوشیدن پیراهن یک تیم دیگه قهرمان لیگ قهرمانان هم باشه، ولی توی رم موند. این خیلی کار با ارزشی هست. توتی شاید در سطح ملی یک قهرمان نباشه که نیست ! دل پیرو هم نیست ! هیچ مهاجمی به نظر من برای ایتالیا اندازه باجو زحمت نکشیده (البته من این حرف رو با توجه به سنم میزنم)، ولی توتی سمبل رم هست، قهرمان رم هست.

توتی اگر 2 بار با پیراهن رم بداخلاقی کرده باشه، کارهایی کرده که هیچ بازیکنی نتونست بکنه.

نه ! توتی همیشه برای هوادارای رم امپراطور تیم بوده و خواهد بود، حتی اگر وسط بازی ساق پای بالوتلی رو هم بشکونه !

خب که چی؟ همه میدونن بالوتلی چه اخلاق گندی داره! باید هر کی از راه میرسه اونجوری تو جریان بازی از پشت لگد بخوابونه تو ساق پاش؟

تعجب میکنم... o_O

خب این انسان هست دیگه ! همه هم میدونن ماترازی آدم کثیفی هست، ولی زیدان هم رفت با سر گذاشت وسط سینش !

این دیگه به نظر من نباید باعث بشه یکی مثل توتی رو بیایم بگیم به"اصطلاح" اسطوره !

بعید میدونم همین دو مورد باشه هر چند این دو تا بدترین هاش بودن.
یه مورد دم دستی دیگه اش همین دربی اخیر رم بود که بعد از بازی به سبک امپراطور های رمی ژست thumbs down گرفت برای هوادار های لاتزیو و صدای خیلی ها رو در آورد. حرکت قشنگی نبوده...

اون حرکت رو برای هوادارای لاتزیو نکرد و به سمت هوادارن رم کرد. معنیش رو هم دیگه همه میدونن ! بازی ای که یه زمانی بازیکنان توش ژستهای فاشیستی میگرفتن رو دیگه نباید اینجوری دربارش صحبت کرد.

دربی رم هست. رم برده ! کاپیتان میره سمت هواداران تیم خودش اون حرکت رو انجام میده. این دیگه فکر نمیکنم جای مشکلی باشه.

بعد از بازی هم گفت من سمت هوادارای خودمون رفتم، اگر اونها ناراحت شدن و احساس کردن بهشون توهین شده ببخشید ! همونطور که حاضر نشده الان از بالوتلی عذرخواهی کنه !

این حرفی که زدی خیلی جای بحث داره! یعنی کلا وقتی تیم عصبی شد خواستن یکی رو بزنن کاپیتان با تجربه خودش رو کنترل کنه بره کنار بذاره مثلا تادی بیاد بزنه ساق پای بالوتلی رو بشکونه!؟ :دی

بعضی وقتها کتک زدن یک نفر در زمین حال میده کلا ! مثلا اگر مکسس میزد پاش رو هم رسما میشکوند من حال میکردم. ولی تو همون پستم هم گفتم، توتی کار اشتباهی کرد در کل !

بوردیسو که فقط دوبار باید کارت قرمز میگرفت! یه بار به خاطر اون حرکت زشت که اشنایدر رو مصدوم کرد چند بار هم زدن های بی مورد بالوتلی! توتی دوبار با پا به سر بازیکن های اینتر ضربه زد یکبار هم اون حرکت وحشیانه.
حالا یک دلیل بیار که اینتر کثیف بازی کرد که من این جام رو متعلق به رم بدونم!
لطفا نگو اینتر به خاطر چند بار "بزرگنمایی" ماتراتزی کثیف بازی کرد..

همون بزرگنمایی های ماترازی و گول زدن داور کارت نداشتن احیانا ؟! فقط بوردیسو زد ؟! ماترازی کم زد بازیکنان رم رو ؟ مایکون کم وقت تلف کرد ؟!

برد کثیفی بود دیگه آقا !

اینتر برد و قهرمان شد و جام هم برای خودتون هست. ولی برد کثیفی بود !

آقا حسام ببخشید ولی خیلی حرفات متعصبانه ست.
این جریان شماره 10 خیلی جالبه، یعنی جالب بود. شاید ربط زیادی الان نداره این ماجرا ولی سر دلم مونده!!!
من نمیدونم این توتی به چه رویی شماره 10 رو از آلکس کبیر واسه ج ج 2002 گرفت! چطور حاضر شد بپوشه. هر چند واسه دل پیرو اصلا مهم نبود، و هیچ اسراری نداشت و رفت 7 پوشید، با زبون بی زبونی گفت این شماره 10 هم خیر سرت، نخواستیم.. همه جوره آلکس از این "نسبتاً بشر" سره.
جالبه از وقتی هم که توتی خداحافظی کرد آلکس بازم 10 نپوشید. :D
اینم یکی دیگه از نمونه های "اسطوره نبودن" توتی:
YouTube- Totti fight

بازم من برخوردهای این چنینی از توتی تو ذهنم هست ولی درست یادم نیست کی و کجا.

دل پیرو زودتر از توتی در فوتبال ایتالیا مطرح شد، ولی در دهه ای که گذشت توتی سرتر ازش بود ! شماره 10 هم حقش بود که بهش دادن !

من دل پیرو رو هم خیلی دوست دارم (واقعا میگم این حرف رو !)، ولی توتی در دهه ای که گذشت بهتر از الکس بود. برای همین هم دل پیرو معمولا در تیم ملی "ذخیره" توتی بود. دیگه شماره 10 رو الکی گرفت (!)، ولی الکی که الکس رو به نیمکت نفرستاد !؟

این اواخر یک نظرسنجی هم در سایت گل بود برای بهترین بازیکن دهه، توتی جزو مهاجمان بود ولی دل پیرو اصلا نبود ! و ... !

اون لینک هم که گذاشتین من متاسفانه نمیتونم ببینمش بعلت فی.. !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
در مورد برگشتنش به تیم ملی، خب طبیعیه تو داری به مسئله از چشم یک هوادار رم نگاه میکنی. اینو در نظر نمیگیری که توتی هیچوقت برای ایتالیا در حد و اندازه ای که برای رم بود، نبود. همیشه از این نظر بهش ایراد گرفته شده. حالا در سن 33 سالگی دقیقا میخواد چه چیزی به ایتالیا اضافه کنه؟!

ضمنا سیستم جدید بازی ایتالیا هم دیگه جوری نیست که بشه توتی یا هر 10# کلاسیکی رو توش جا داد. یا 3-3-4 هست تا 3-4-3. که دو تا winger لازمه (که توتی نیست) و یک target man (که باز هم توتی نیست). خط میانی هم یک بازی ساز میخواد و یک هافبک دفاعی که بهترین ترکیب حال حاضر پیرلو-دِ روسی هست.

ولی من از نظر بازی اصلا نمیتونم قبول کنم که رائول در اندازه توتی بود
لول من اصلا صحبتی از سطح بازی شون نکردم. منظورم همون اخلاق و نمونه بودن بود.

حرفی که در مورد توتی و پایبندی اش به رم میزنی درسته و جای بسی تقدیر هم داره.
بحث من اصلا این نبود. این بود که درست نیست یک نماد باشگاه به جای اینکه کمک کنه تیم اش دقایق آخر گل بزنه و بازی رو بکشونه وقت اضافه، اینجوری تیمش رو 10 نفره کنه و چهره ی خودش رو هم حداقل برای غیر-رمی ها مخدوش کنه! مثلا کاپیتان ها باید الگو بقیه باشن!

نه ! توتی همیشه برای هوادارای رم امپراطور تیم بوده و خواهد بود، حتی اگر وسط بازی ساق پای بالوتلی رو هم بشکونه !
مرسی تعصب!!

اون حرکت رو برای هوادارای لاتزیو نکرد و به سمت هوادارن رم کرد. معنیش رو هم دیگه همه میدونن ! بازی ای که یه زمانی بازیکنان توش ژستهای فاشیستی میگرفتن رو دیگه نباید اینجوری دربارش صحبت کرد.
تو که معنی اش رو میدونی بگو خب.. مگه همون چیزی نیست که بهش میگن دعوت به خشونت/inciting violence..؟ مگه روی این چیز ها حساسیت نیست تو اروپا؟!
نمیگم این حرکت برای دربی ای که به قول تو دی کانیو توش سلام فاشیستی داده خیلی چیز big deal ای ئه ولی به نظرم من همچنان یک کاپیتان نباید این کار ها رو بکنه!

و البته به این مورد اشاره کردم که بدونی حداقل کم جنجال/سر و صدا درست نمیکنه توتی. در عرض چند هفته دو بار سر و صدا به راه انداخت. چطور تو بیشتر از 15 سال فقط دو مورد داشته؟ مطمئنم اگه با دقت بررسی شه موارد اینچنین باز هم هست.

بگذریم... :D

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
در مورد برگشتنش به تیم ملی، خب طبیعیه تو داری به مسئله از چشم یک هوادار رم نگاه میکنی. اینو در نظر نمیگیری که توتی هیچوقت برای ایتالیا در حد و اندازه ای که برای رم بود، نبود. همیشه از این نظر بهش ایراد گرفته شده. حالا در سن 33 سالگی دقیقا میخواد چه چیزی به ایتالیا اضافه کنه؟!

ضمنا سیستم جدید بازی ایتالیا هم دیگه جوری نیست که بشه توتی یا هر 10# کلاسیکی رو توش جا داد. یا 3-3-4 هست تا 3-4-3. که دو تا winger لازمه (که توتی نیست) و یک target man (که باز هم توتی نیست). خط میانی هم یک بازی ساز میخواد و یک هافبک دفاعی که بهترین ترکیب حال حاضر پیرلو-دِ روسی هست.

خب این رو که من هم گفتم ! توتی در رده ملی قهرمان تیم نبود !

دقیقا به همین دلیلی هم که آوردی لیپی ظاهرا قصد دعوت کردنش رو نداره. ولی اگر همون سیستم قدیمی بود، یعنی یک هافبک/مهاجم پشت دو/یک مهاجم اصلی، خب طبعا اون کسی که باید پشت اون دو/یک مهاجم قرار بگیره رو ایتالیا نداره که میشد توتی رو اضافه کرد. ولی الان طبق سیستم فعلی دیگه به اون پست نیازی نیست و لیپی هم قصد دعوت کردنش رو نداره ! به همین سادگی ! :دی

لول من اصلا صحبتی از سطح بازی شون نکردم. منظورم همون اخلاق و نمونه بودن بود.

حرفی که در مورد توتی و پایبندی اش به رم میزنی درسته و جای بسی تقدیر هم داره.
بحث من اصلا این نبود. این بود که درست نیست یک نماد باشگاه به جای اینکه کمک کنه تیم اش دقایق آخر گل بزنه و بازی رو بکشونه وقت اضافه، اینجوری تیمش رو 10 نفره کنه و چهره ی خودش رو هم حداقل برای غیر-رمی ها مخدوش کنه! مثلا کاپیتان ها باید الگو بقیه باشن!

خب وقتی میگی :

سمبل و اسطوره ی یک باشگاه بودن فقط به رکورد تعداد بازی و رکورد تعداد گل نیست. توتی ثابت کرد چرا یه مالدینی، زانتی یا رائول دیگه نیست

یعنی چی ؟!

باید تمام جوانب رو در نظر گرفت !

قربونت برم ! :دی

تو که معنی اش رو میدونی بگو خب.. مگه همون چیزی نیست که بهش میگن دعوت به خشونت/inciting violence..؟ مگه روی این چیز ها حساسیت نیست تو اروپا؟!
نمیگم این حرکت برای دربی ای که به قول تو دی کانیو توش سلام فاشیستی داده خیلی چیز big deal ای ئه ولی به نظرم من همچنان یک کاپیتان نباید این کار ها رو بکنه!

و البته به این مورد اشاره کردم که بدونی حداقل کم جنجال/سر و صدا درست نمیکنه توتی. در عرض چند هفته دو بار سر و صدا به راه انداخت. چطور تو بیشتر از 15 سال فقط دو مورد داشته؟ مطمئنم اگه با دقت بررسی شه موارد اینچنین باز هم هست.

این حرکت بعد از برد انجام شد. رم لاتزیو رو برد و توتی میره سمت هوادارانش و اون حرکت رو انجام میده !

دیگه این کری خونی ها من جدا بعید میدونم تو دربی رم مساله مهمی بخواد باشه !

اصلا نمیشه بیای براش معنی لغوی تعیین کنی ! باید طرفدار رم باشی و از لاتزیو متنفر باشی تا متوجه بشی اون حرکت بعد از برد تیم چه معنی ای میده !

//////////////////////////////////////

لول ! بالوتلی هم برگشته گفته توتی شعار نژاد پرستانه به من داده !! مردک یادش نیست وقتی طرفداران یوونتوس اونهمه بهش فحش دادن همین توتی اومد از هوادارای یووه و افزایش نژاد پرستی تو فوتبال ایتالیا انتقاد کرد.

تف !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
(سرفه)...ياالله...
بحث قشنگ و جالبيه.
اگر من(به عنوان يك ضد اينتري)به جاي توتي بودم نه تنها ساق بالوتلي رو مي شكوندم بلكه جفت پا روي صورت ماترازي شيرجه مي رفتم!
كار خوبي نكرد اما كدوم ارگان حاضره كه يك بازيكن رو به خاطر فحش دادن تنبيه كنه؟هيچ كي!پس خود طرف بايد همون جا جواب بده.خيلي ناراحت شدم كه بعد قضيه زيزو-ماترازي،يك جو ضد زيدان بوجود اومد!در حالي كه همه مي دونستن ماركو چي گفته!واقعا متاسف شدم.
من معتقدم همه ي خشونتي كه وارد بازي شد مسببش مورينيو بود!!نه بورديسو!
وقتي به ليست دعوت شده هاي ايتاليا نگاه مي كنيم مي بينيم كه افراد جديدي توش نيستن!با بحران بازيكن مواجه هست و نه تنها توتي بلكه الكس هم بايد دعوت شه!يووه بحران زده از همه بيشتر نماينده داره!!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 2-1 کالیاری

اوووف !

گل اول رو خوردیم در شرایطی که اینتر اونور 4 تا زده بود ! بعد کاپیتان 2 بار گلزنی کرد و اینتر هم اونور 2 گل خورد !

اینتر 4-3 برد کیوو رو.

همه چیز کشیده شد به هفته آخر. ما در خانه کیوو بازی داریم و اینتر هم میهمان سیه نا قعر جدولی هست. و حتما هم در جریان جایزه 2 میلیون یورویی رئیس سیه نا به بازیکنان در صورت پیروزی بر اینتر هستید !

دیگه همه چیز رسید به هفته آخر.

تا آخرین هفته داریم مبارزه میکنیم. سخته واقعا ! فشار روی تیم زیاده. خداییش یک جام امسال حق ما هست !

بالا