• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
منظورش از این کار فرد خاصی هست ؟؟
پ ن : نکنه منظورش تو هستی ؟؟انقدر لــه لــه گفتی حوصله ی اینم سر رفت . :D

من حدس می زدم که این بازی هم مساوی بشه چون یووه برابر بیشتر تیما مساوی گرفته .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
منظورش از این کار فرد خاصی هست ؟؟
پ ن : نکنه منظورش تو هستی ؟؟انقدر لــه لــه گفتی حوصله ی اینم سر رفت . :D

من حدس می زدم که این بازی هم مساوی بشه چون یووه برابر بیشتر تیما مساوی گرفته .

اصولا در ورزشگاه تورین همیشه توتی رو مورد لطف قرار میدن تماشاگران یووه !! (که اگه یادت باشه پارسال دیگه عملا اعتراض کرد به این موضوع)، این هم همون جوابشون هست دیگه :دی

پارسال هم همین کار رو کرد بعد از پنالتی :دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
sasan s:دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت نمایید. با تشکر

Last edited by a moderator:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 2-0 اودینزه

خب باز هم بردیم ! میریم پیشواز بازی با بایرن !

تو این بازی منز گل زده و بورلیو. بوردیسو هم دقیقه 81 اخراج شده !

تیم شرایط آرمانی رو تا حدودی بدست آورده. امیدوارم بایرن رو هم بزنیم تو المپیکو که حرف و حدیثی بوجود نیاد کلا !!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم - بایرن مونیخ

Here We Go !

میریم که امشب در المپیکو این فاشیست ها رو هم آتش بزنیم !

امشب اونها شوان اشتایگر رو ندارن، در عوض ما دیوید پیزارو رو بعد از چند وقت بسیار آماده و سر حال خواهیم دید ! د روسی هم آماده هست برای این بازی. کاپیتان، ووچینیچ و بورلیو هم آماده هستند. منز هم که این روزها خیلی دیگه آماده هست !

ترکیب احتمالا امشب این باشه :

سرجیو

ریسه ---- مکسس ---- بوردیسو ---- کاستی

د روسی ---- دیوید پیزارو

ووچینیچ ---- توتی ----- منز

بورلیو​

- دلم برای پروتا خیلی تنگ شده نمیدونم چرا !
- اگر اتفاق عجیبی نیفته شبکه سه بازی رو پخش خواهد کرد !
- در دفاع احتمال داره خوان جایگزین مکسس بشه شاید !
- بعید نیست از بین ووچینیچ و بورلیو یک نفر بیرون بشینه و گرکو یا سیمپلیسو بجاشون بازی کنن !

شرایط نسبت به بازی رفت فوق العاده متفاوت هست ! این رم الان تیمی هست که میتونه هر تیمی رو در المپیکو شکست بده. قاطعانه میگم، ما امشب بایرن رو خوب میبریم !

اگر ببریم، اونور هم 2 تا تیم دیگه این گروه با هم مساوی کنن، صعود ما هم قطعی میشه، ولی در کل خیلی بعید هست تیم اول صعود کنیم !

بریم امشب آتش بازی گرگ ها رو ببینیم :rolleyes:

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
رم - بایرن مونیخ

شرایط نسبت به بازی رفت فوق العاده متفاوت هست ! این رم الان تیمی هست که میتونه هر تیمی رو در المپیکو شکست بده. قاطعانه میگم، ما امشب بایرن رو خوب میبریم !
:rolleyes:

همون مساوی هم بگیره خوبه راضی هستیم
فقط امیدوارم دوم شد به رئال نخوره باز ضد حال بشه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 3-2 بایرن

اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووه !

2-0 باخته رو 3-2 بردیم !

ماشاالله ! ماشاالله !

چه کرد تیم نیمه دوم. پوست سر این فاشیست ها رو کندیم ! اون 2 تا گل رو هم مفتی زدن. سوتی های د روسی و مکسس نیمه اول نبود عمرا به خط دروازه میرسیدن !

ترکوندیمشون نیمه دوم !

چه کرد کاپیتان اومد تو ! 15 دقیقه اومد، کلا عوض کرد بازی رو !

منز عالی بود نیمه دوم. انصافا کشت از سمت راست دفاع بایرن رو. گل اول بورلیو هم عالی بود. کف ما برید ! چجوری اون توپ رو زد من نمیدونم واقعا !

دم بچه ها گرم !

خوشحال شدیم آخر شبی !

مرسی ! مرسی !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی قشنگی بود

تنها نکته منفیش گزارش داش جواد بود که رو اعصاب بود

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تبریک فراوان. برای ساکت کردن فن خال کافی بود.
-
رم این فصل منو کمی نگران میکنه. مطمئنم اگه قراره میلان به صدرنشینی اش ادامه بده و مدعی باشه (که مطمئن هم نیستم ولی خب..)، این رم تا آخر مو دماغ مون باقی میمونه!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

چه کرد تیم نیمه دوم. پوست سر این فاشیست ها رو کندیم ! اون 2 تا گل رو هم مفتی زدن. سوتی های د روسی و مکسس نیمه اول نبود عمرا به خط دروازه میرسیدن !

بیخیال بابا مثل اینکه خیلی تحت تاثیر اون فیلم تارانتینو هستی! :lol:
بایرن دیشب حتی با باخت هم صعودش به عنوان تیم اول لطمه نمی خورد پس خیلی به آب و آتیش نزد هر چند اگرم می برد صعودش مقتدرانه تر میشد فقط به رمی ها رحم کرد تا اونا هم شانس صعود داشته باشن.
دیشب فقط ما شواینی رو نبود که نداشتیم فن بومل و روبن و بوت و بادشتوبرو کلوزه و اولیچ هم نبودن در واقع این تیم دوم بایرن بود.مثلا اگر بوت بود با تجربش می تونست اون پنالتی رو بگیره.
اگر میگی دو گل بایرن در اثر اشتباه مدافعان بود گل اول رم رو هم در اثر اشتباه دمیکلیس بود.
با این حال تبریک میگم بردتون رو

Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
sasan s:دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت نمایید. با تشکر

تازگی ها بخش فوتبال شبیه ایران و کره ی شمالی شده . آدم با دوستشم نمی تونه یه شوخی بکنه . (مگر اینکه حسام ناراحت شده باشه و ریپورت داده باشه که از روحیاتی که داره بعیده با این شوخی ناراحت بشه )
به هر حال خوب نیست زیاد سفت بگیرید . بعد میاید پست میدید که همه از بخش فوتبال رفتن و دو سه نفر بیشتر نمونده .
در راستی تاپیک : من که حالم گرفته شد و فقط نیمه ی اول رو دیدم . به نظر می رسه بد جوری از دست دادم بازی رو . :(

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم این فصل منو کمی نگران میکنه. مطمئنم اگه قراره میلان به صدرنشینی اش ادامه بده و مدعی باشه (که مطمئن هم نیستم ولی خب..)، این رم تا آخر مو دماغ مون باقی میمونه!

سلام !

کاملا برعکس گفتی :دی

جام مال ما هست در نهایت. تیم شما هست که هر از گاهی بعنوان پیام بازرگانی میاد و میره :دی

بیخیال بابا مثل اینکه خیلی تحت تاثیر اون فیلم تارانتینو هستی! :lol:
بایرن دیشب حتی با باخت هم صعودش به عنوان تیم اول لطمه نمی خورد پس خیلی به آب و آتیش نزد هر چند اگرم می برد صعودش مقتدرانه تر میشد فقط به رمی ها رحم کرد تا اونا هم شانس صعود داشته باشن.
دیشب فقط ما شواینی رو نبود که نداشتیم فن بومل و روبن و بوت و بادشتوبرو کلوزه و اولیچ هم نبودن در واقع این تیم دوم بایرن بود.مثلا اگر بوت بود با تجربش می تونست اون پنالتی رو بگیره.
اگر میگی دو گل بایرن در اثر اشتباه مدافعان بود گل اول رم رو هم در اثر اشتباه دمیکلیس بود.
با این حال تبریک میگم بردتون رو

زیاد فوتبال نمیکنی سینا جان !

تا اونجایی که من یادمه (!) واقعا مورد خاصی نمیاد البته !! تیمی که مال فوتبال آلمان هست، تاکید میکنم ! تیمی که مال فوتبال آلمان هست، تحت هر شرایطی حالا، بازی 2-0 برده نیمه اول رو با 3-2 باخته تو نیمه دوم عوض کنه ! واقعا چنین چیزی در منطق فوتبال آلمان کلا نمیگنجه !! ولی ما 3 تا زدیم ! :rolleyes:

تازگی ها بخش فوتبال شبیه ایران و کره ی شمالی شده . آدم با دوستشم نمی تونه یه شوخی بکنه . (مگر اینکه حسام ناراحت شده باشه و ریپورت داده باشه که از روحیاتی که داره بعیده با این شوخی ناراحت بشه )
به هر حال خوب نیست زیاد سفت بگیرید . بعد میاید پست میدید که همه از بخش فوتبال رفتن و دو سه نفر بیشتر نمونده .
در راستی تاپیک : من که حالم گرفته شد و فقط نیمه ی اول رو دیدم . به نظر می رسه بد جوری از دست دادم بازی رو . :(

من که نمیدونم جریان چی بوده کلا ! ولی در کل بیاید قوانین رو رعایت کنیم، به نفع همه هست. بعد اینجا هم که فقط مال من نیست. حالا من بیشتر از همه اینجا فعال هستم، ولی حالا اومدیم آفتاب از سمت عجبیی دراومد و یک طرفدار دیگه رم هم اینجا پیدا شد :دی

بعد اون شاید مثلا پست تو رو میدید و جواب میداد و داستان بوجود میومد کلا.

- بیاید با هم دوست باشیم در کل :D

- بازی نیمه دوم رو ندیدی ؟! ترکوندیم آقا. حاج جواد هم توتی داشت گرم میکرد بیاد تو کم مونده اشک شوق بریزه دیگه :دی

دمش گرم، مشتی گزارش کرد، ردیف طرفداری میکرد کلی حال کردیم ! :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب دیشب میلان و یووه هر دو مساوی کردن.

امروز ما با پالرمو بازی داریم در خانه حریف. این روزها کری دو طرف بسیار بالا گرفته و بحث درباره اینکه منز بهتر هست یا پاستوره خیلی داغ در بین دو گروه در جریان هست !

از اونور جوجه اردک ها میزبان کاتانیا هست و اینتر هم میزبان پارما. ناپولی هم میهمان اودینزه ای هست که احتمال برد اودینزه خیلی زیاد هست !

در واقع اگر ناپولی ببازه و ما ببریم، میتونیم تا رده سوم صعود کنیم. در اون صورت 25 امتیازی میشیم و اختلافمون با میلان به عدد 5 میرسه.

جوجه اردک ها هم الان 26 امتیاز دارن که امیدوارم امشب امتیاز از دست بدن !

بریم ببینیم چی میشه !

- بازی پخش مستقیم از شبکه 3 خواهد شد !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب !

ناپولی باخت و جوجه اردک ها هم مساوی کردن. اینتر البته 5 تا زد متاسفانه !!

امشب ببریم میایم رده سوم. میلان هم که دیشب مساوی کرد. بهترین فرصت هست برای کم کردن فاصله !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 1-3 پالرمو

خب ! تف !!

چیزی برای گقتن وجود نداره. باختیم در شرایطی که اگر میبردیم تا رده 3 میرفتیم بالا ! اشکالی نداره ! جبران میکنیم !!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب توی این هفته 2 تا تساوی بدست آوردیم !

بازی با کیه وو که 2-0 جلو بودیم در نهایت 2-2 شد و دیشب هم با کلوژ 1-1 کردیم در شرایطی که 1-0 جلو بودیم !

شرایط در سری آ چندان تعریفی نداره. اگر اشتباه نکنم 10 امتیاز از میلان که صدر جدول هست عقبیم ولی در اروپا بعنوان تیم دوم صعود کردیم به مرحله بعد. الان جزو 16 تا تیم هستیم و احتمال داره قرعه های سختی هم بهمون بخوره ! ولی مهم نیست ! ما همه رو میبریم !!

میلان و اینتر هم در گروهشون دوم شدن تا دور حذفی خیلی جذاب تر بشه ! احتمالا بازی های بزرگ و سخت زیاد خواهد بود. بی صبرانه منتظر قرعه کشی مرحله بعد هستم ! خیلی دوست دارم با تیمهای قوی بازی کنیم و همشون رو هم له کنیم البته !

میریم برای قهرمانی در CL !!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 1-0 باری

خب در بازی ای که کاپیتان پنالتی خراب کرد، با گل خوان بازی رو بردیم. الان با رده دوم جدول که یووه هست فقط 4 امتیاز فاصله داریم که خوب هست !

با صدر جدول که میلان هست 10 تا فاصله داریم که این هفته میکنیمش 7 تا !

ما 26 امتیاز داریم و میلان 36 امتیاز. شنبه در سن سیرو با میلان بازی داریم و میریم برای برد بدون شک ! بازی خوبی خواهد شد ... !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بسیار عالی !

خوردیم به شاختار اکراین که قرعه مناسبی هست. گرچه بازی توی اکراین با اون شرایط جوی نامساعد توی این فصل سال کمی سخت تر هست !

در کل قرعه خوبی بود دیگه انصافا ! گرچه نباید دست کم گرفت حریف رو. بعد از شکست مقابل پانا پارسال توی یورولیگ دیگه تیم باید کاملا با حواس جمع بازی کنه !

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
بسیار عالی !

خوردیم به شاختار اکراین که قرعه مناسبی هست. گرچه بازی توی اکراین با اون شرایط جوی نامساعد توی این فصل سال کمی سخت تر هست !

در کل قرعه خوبی بود دیگه انصافا ! گرچه نباید دست کم گرفت حریف رو. بعد از شکست مقابل پانا پارسال توی یورولیگ دیگه تیم باید کاملا با حواس جمع بازی کنه !

عجب قرعه ای
فکر نمیکردم قرعه به این خوبی بشه
میزنه ان شا الله

بالا