میلان 2-1 رم
قابل پیش بینی بود با شرایط دو تیم بهرحال ...
با آرزوی موفقیت برای میلان در لیگ قهرمانان اروپا !!
ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول . من تازه اینجا رو دیدم . آقا من عاشقه رم هستم . والا من از اونوقتی که فوتبالو شناختم عاشق رم بودمو هنوزم هستم . چه ببره .و چه ببازه . تازه همیشه لباسهای ورزشیم مال تیم رم بوده . یه پیراهن از توتی یه پیراهن از ووچینیچ یه پیراهن از مکسس . آقا از این بچه ها که هر روز با یه تیمن انقدر بدم میاد . یادمه تا چند سال پیش اصلا کسی نمیدونست رئال چیه نمیدونست بارسلونا چیه تا چندتا بازیکن خوب گرفتنو دوتا برد آوردن همه رفتن طرفدارشون شدن . تازه بارسلون دیگه لوس شده . همه رو میبره . انگار پلی استیشنه . فوتبال باید هم ببازی هم ببری . مثلا عشقم . رم
بلاخره نفر دومی هم برای این تایپک پیدا شد . :دی مبارکه آقا !
خب طبیعی هست، جای تعجب نیست ! هفته دیگه هم اگر مثلا 4 تا خوردیم و باختیم هم نباید تعجب کرد. انتهای نوسان هستیم در کل !!
لچه 4-2 رم
عرض کرده بودم هفته پیش !
کاملا قابل پیش بینی بود.
تقریبا دیگه امیدی برای صعود به لیگ قهرمانان نداریم. چون اودینزه هم برد بازیش رو، ناپولی هم یک بازی کمتر داره، دیگه خیلی سخت هست ! حتی رسیدن به یورو لیگ هم الان سخت بنظر میرسه. دیگه این فصل که تقریبا تموم شد. امیدوارم از الان بدنبال یک سرمربی درست و حسابی باشن ... !
از این مرتیکه که بهتره !رم 2-2 کاتانیا
خب دیگه فکر کنم باید کلا قید حضور در اروپا رو بزنیم، حتی یورولیگ !
در بازی ای که 500 امین بازی کاپیتان محسوب میشد، دو گل زد و یک پنالتی رو هم نزد تا نتونه بعد از مدت ها هت تریک کنه. بهرحال سریعتر امیدوارم این فصل کذایی تموم شه تا این مردک اسپانیایی برگرده خونشون. گرچه خبرهای خوبی هم در راه نیست و از ویلاس بواس بعنوان یکی از اصلی ترین گزینه های مربیگری برای فصل بعد یاد میشه... من که ازش خوشم نمیاد !!