• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میلان 2-1 رم

قابل پیش بینی بود با شرایط دو تیم بهرحال ...

با آرزوی موفقیت برای میلان در لیگ قهرمانان اروپا !!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان 2-1 رم

قابل پیش بینی بود با شرایط دو تیم بهرحال ...

با آرزوی موفقیت برای میلان در لیگ قهرمانان اروپا !!

ممنون حسام جان به خاطر توام بشده میریم بارسارو ببریم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 5-2 ناوارا

خب طبیعی هست، جای تعجب نیست ! هفته دیگه هم اگر مثلا 4 تا خوردیم و باختیم هم نباید تعجب کردیم. انتهای نوسان هستیم در کل !!

خب الان ما ششم هستیم با 47 امتیاز. ناپولی و اودینزه 48 امتیاز بالاتر از ما و لاتزیو با 51 امتیاز سوم هست. در واقع سهمیه اول و دوم که مال میلان و یووه هست قطعا، سهمیه سوم رو هم میتونیم از لاتزیو بگیریم.

باید ببریم دیگه واقعا !

nader3624

Registered User
لایک‌ها
103
ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول . من تازه اینجا رو دیدم . آقا من عاشقه رم هستم . والا من از اونوقتی که فوتبالو شناختم عاشق رم بودمو هنوزم هستم . چه ببره .و چه ببازه . تازه همیشه لباسهای ورزشیم مال تیم رم بوده . یه پیراهن از توتی یه پیراهن از ووچینیچ یه پیراهن از مکسس . آقا از این بچه ها که هر روز با یه تیمن انقدر بدم میاد . یادمه تا چند سال پیش اصلا کسی نمیدونست رئال چیه نمیدونست بارسلونا چیه تا چندتا بازیکن خوب گرفتنو دوتا برد آوردن همه رفتن طرفدارشون شدن . تازه بارسلون دیگه لوس شده . همه رو میبره . انگار پلی استیشنه . فوتبال باید هم ببازی هم ببری . مثلا عشقم . رم

• Like
Reactions: H-C

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول . من تازه اینجا رو دیدم . آقا من عاشقه رم هستم . والا من از اونوقتی که فوتبالو شناختم عاشق رم بودمو هنوزم هستم . چه ببره .و چه ببازه . تازه همیشه لباسهای ورزشیم مال تیم رم بوده . یه پیراهن از توتی یه پیراهن از ووچینیچ یه پیراهن از مکسس . آقا از این بچه ها که هر روز با یه تیمن انقدر بدم میاد . یادمه تا چند سال پیش اصلا کسی نمیدونست رئال چیه نمیدونست بارسلونا چیه تا چندتا بازیکن خوب گرفتنو دوتا برد آوردن همه رفتن طرفدارشون شدن . تازه بارسلون دیگه لوس شده . همه رو میبره . انگار پلی استیشنه . فوتبال باید هم ببازی هم ببری . مثلا عشقم . رم

به به !

آقا بشدت خوش اومدید. ببینیمتون اینجا همیشه !

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
من موندم چرا داور بخاطر این حرکت به بوژان کارت زرد داد :eh: خود بوژان هم تعجب کرده بود چون پیرهنشو در نیاورده بود .

timthumb.php

بلاخره نفر دومی هم برای این تایپک پیدا شد . :دی مبارکه آقا !

دروغ نگو منم میومدم : دی

s_roma.gif

.

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
تازه باید ازش تقدیر هم میشد

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
رم جایگاهش واقعاً بالتر از این حرفاس
البته الان بضاعتش مثل اون زمان نیست که دل وکیو باتی و مونتلا هم بودن اون موقعم حقش یه قهرمانی اروپا بود
من رم رو دوست دارم دقیقاً از وقتی ناکاتا از این تیم رفت شدم هوادارشون چون از ناکاتا بدم میومد
s_roma.gif
s_roma.gif
s_roma.gif
s_roma.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
لچه 4-2 رم

خب طبیعی هست، جای تعجب نیست ! هفته دیگه هم اگر مثلا 4 تا خوردیم و باختیم هم نباید تعجب کرد. انتهای نوسان هستیم در کل !!

عرض کرده بودم هفته پیش !
کاملا قابل پیش بینی بود.

تقریبا دیگه امیدی برای صعود به لیگ قهرمانان نداریم. چون اودینزه هم برد بازیش رو، ناپولی هم یک بازی کمتر داره، دیگه خیلی سخت هست ! حتی رسیدن به یورو لیگ هم الان سخت بنظر میرسه. دیگه این فصل که تقریبا تموم شد. امیدوارم از الان بدنبال یک سرمربی درست و حسابی باشن ... !

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
لچه 4-2 رم

عرض کرده بودم هفته پیش !
کاملا قابل پیش بینی بود.

تقریبا دیگه امیدی برای صعود به لیگ قهرمانان نداریم. چون اودینزه هم برد بازیش رو، ناپولی هم یک بازی کمتر داره، دیگه خیلی سخت هست ! حتی رسیدن به یورو لیگ هم الان سخت بنظر میرسه. دیگه این فصل که تقریبا تموم شد. امیدوارم از الان بدنبال یک سرمربی درست و حسابی باشن ... !

بیا سوته دلان، گرد هم آییم... :دی

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
یعنی یک شب هم که بارسا تو بازی اعصابمون رو خراب نکرد فردایش یک بارسلونایی دیگه ترکوندمون با این شیوه بازیش
خوبه یونتوس رحم کرد وگرنه ۷ تا رو راحت میزدن بهمون
کاش گواردیولا بره این انریکه بره جایش راحت بشیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با این کارنامه ای که انریکه داره که خب زیاد جالب نیست. بعید میدونم اگه پپ از باسا بره لوئیزو بذارن جاش. جانشین پپ احتمال زیاد بیلسا هست.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 2-2 کاتانیا

خب دیگه فکر کنم باید کلا قید حضور در اروپا رو بزنیم، حتی یورولیگ !

در بازی ای که 500 امین بازی کاپیتان محسوب میشد، دو گل زد و یک پنالتی رو هم نزد تا نتونه بعد از مدت ها هت تریک کنه. بهرحال سریعتر امیدوارم این فصل کذایی تموم شه تا این مردک اسپانیایی برگرده خونشون. گرچه خبرهای خوبی هم در راه نیست و از ویلاس بواس بعنوان یکی از اصلی ترین گزینه های مربیگری برای فصل بعد یاد میشه... من که ازش خوشم نمیاد !!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
رم 2-2 کاتانیا

خب دیگه فکر کنم باید کلا قید حضور در اروپا رو بزنیم، حتی یورولیگ !

در بازی ای که 500 امین بازی کاپیتان محسوب میشد، دو گل زد و یک پنالتی رو هم نزد تا نتونه بعد از مدت ها هت تریک کنه. بهرحال سریعتر امیدوارم این فصل کذایی تموم شه تا این مردک اسپانیایی برگرده خونشون. گرچه خبرهای خوبی هم در راه نیست و از ویلاس بواس بعنوان یکی از اصلی ترین گزینه های مربیگری برای فصل بعد یاد میشه... من که ازش خوشم نمیاد !!
از این مرتیکه که بهتره !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
از این مرتیکه که بهتره !

حقیقتا نمیدونم ! اون خودش تو چلسی کلا خوب نبود، نتونست بازیکن ها رو کنترل کنه. اینجا باید یک مربی باشه کمی مسن تر بنظر من. چقدر دلم برای اسپالتی تنگ شده این روزها !!

////////

149759_375602825819636_114976301882291_1013937_1522499067_n.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب. بعد از پایان فصل و به هیچ کجا رسیدن ما (!) و خداحافظی خوشحال کننده آقای انریکه ! در انتظار وینچنزو مونتلا برای برگشت بعنوان سرمربی بودیم که البته آقای زدنیک زمن سرمربی 14 سال پیش خودمون مجددا انتخاب شد و گفتند تمام اتفاقات اون سالهای پیش رو جبران میکنه !

نکته خوبی که زمان داره رابطه بسیار خوبش با اکثر بازیکنان ایتالیایی و مخصوصا توتی هست که در نهایت به نفع تیم خواهد بود. حالا منتظریم ببینیم در نقل و انتقالات چه اتفاقی میفته.

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313

خرید های باشگاه:

دودو/ مارکینیو / لئاندرو کاستان / پاناگیوتیس تاچتسیدیس / توماس سودکاسکاس / مايکل بردلى / جاناتان لوکا / پیریس

خروجی ها:

سیسینیو / فدریکو ویویانی / فابیو بورینی / خوان / متئو بریگی / میرکو پیگلیاچلی / جیانلوکا کورچی

Last edited:
بالا