احتمال حضور مانچینی در رم
مدیر برنامه های مانچو از احتمال حضور این مربی در باشگاه رم خبر داد...
سایت گل : با وجود این که برونو کونتی مدیر فنی رم اعلام کرده لوچانو اسپالتی سرمربی فعلی جلوروسی فصل بعد هم سرمربی این تیم باقی خواهد ماند روزنامه های ایتالیا از احتمال حضور مانچو روی نیمکت رم خبر می دهند.
رم در پی نتایج ضعیف در هفته های اخیر اکنون شانس بسیار کمی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد دارد.گفته می شود اسپالتی ممکن است در پایان فصل جانشین رانیری در یوونتوس و یا آنچلوتی در میلان شود مانچو جانشین او در رم شود.
جورجو دی جورجیس مدیر برنامه های مانچینی می گوید :"در پایان فصل هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و احتمال حضور مانچو در رم هم وجود دارد."این در حالی است که مانچینی در بین سال های 2002 تا 2004 سرمربی لاتزیو بوده و حضور او در رم ممکن است با اعتراض هواداران جلوروسی روبرو شود.در روزهای اخیر مطبوعات ایتالیا از احتمال حضور مانچینی در باشگاه لیگ برتری منچسترسیتی نیز مطرح شده است.
###############################
بازگشت توتی به بازی های ملی
با نزدیک شدن به رقابت های جام جهانی 2010 فرانچسکو توتی نسبت به بازگشت به تیم ملی ایتالیا ابراز علاقه کرد...
سایت گل : فرانچسکو توتی بعد از اینکه در جام جهانی 2006 به همراه تیم ملی ایتالیا قهرمان جهان شد از بازی های ملی خداحافظی کرد.مصدومیت های پیاپی و انجام دو عمل جراحی عامل اصلی خداحافظی توتی از بازی های ملی بود اما او اکنون قصد دارد در فاصله یک سال مانده به رقابت های جام جهانی 2010 باردیگر برای پوشیدن پیراهن لاجوردی تیم ملی کشورش تلاش کند.
او در گفتگو با مجله جلوروسی می گوید :"پیراهن تیم ملی ایتالیا تنها پیراهنی است که من به جز پیراهن رم بر تن کرده ام.با پیراهن تیم ملی ایتالیا در سال 2006 قهرمان جام جهانی شده ام و در سال 1996 در رقابت های زیر 21 ساله ها قهرمان اروپا شده ام.در جام ملت های 2000 هم تا ثانیه های پایانی قهرمان اروپا بودیم اما در آن را از دست دادیم.بازی برای تیم ملی کشورم تجربه فوق العاده ای برای من بود."
توتی در جواب سئوالی در مورد این که آیا در جام جهانی 2010 نیز پیراهن تیم ملی ایتالیا را بر تن خواهد کرد پاسخ داد :"بگذارید لیپی با بازیکنانش کار کند اما اگر نیازی به من احساس شد با کمال میل حاضرم به کشورم خدمت کنم."ایتالیا هم اکنون با 14 امتیاز از 6 بازی در صدر گروه خود در رقابت های مقدماتی جام جهانی حضور دارد.