• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کیه وو 0-0 رم

!!! NO COMMENT :(

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
23782_news.jpg

احتمال حضور مانچینی در رم

مدیر برنامه های مانچو از احتمال حضور این مربی در باشگاه رم خبر داد...

سایت گل : با وجود این که برونو کونتی مدیر فنی رم اعلام کرده لوچانو اسپالتی سرمربی فعلی جلوروسی فصل بعد هم سرمربی این تیم باقی خواهد ماند روزنامه های ایتالیا از احتمال حضور مانچو روی نیمکت رم خبر می دهند.

رم در پی نتایج ضعیف در هفته های اخیر اکنون شانس بسیار کمی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد دارد.گفته می شود اسپالتی ممکن است در پایان فصل جانشین رانیری در یوونتوس و یا آنچلوتی در میلان شود مانچو جانشین او در رم شود.

جورجو دی جورجیس مدیر برنامه های مانچینی می گوید :"در پایان فصل هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و احتمال حضور مانچو در رم هم وجود دارد."این در حالی است که مانچینی در بین سال های 2002 تا 2004 سرمربی لاتزیو بوده و حضور او در رم ممکن است با اعتراض هواداران جلوروسی روبرو شود.در روزهای اخیر مطبوعات ایتالیا از احتمال حضور مانچینی در باشگاه لیگ برتری منچسترسیتی نیز مطرح شده است.

###############################​

16553_news.jpg

بازگشت توتی به بازی های ملی

با نزدیک شدن به رقابت های جام جهانی 2010 فرانچسکو توتی نسبت به بازگشت به تیم ملی ایتالیا ابراز علاقه کرد...

سایت گل : فرانچسکو توتی بعد از اینکه در جام جهانی 2006 به همراه تیم ملی ایتالیا قهرمان جهان شد از بازی های ملی خداحافظی کرد.مصدومیت های پیاپی و انجام دو عمل جراحی عامل اصلی خداحافظی توتی از بازی های ملی بود اما او اکنون قصد دارد در فاصله یک سال مانده به رقابت های جام جهانی 2010 باردیگر برای پوشیدن پیراهن لاجوردی تیم ملی کشورش تلاش کند.

او در گفتگو با مجله جلوروسی می گوید :"پیراهن تیم ملی ایتالیا تنها پیراهنی است که من به جز پیراهن رم بر تن کرده ام.با پیراهن تیم ملی ایتالیا در سال 2006 قهرمان جام جهانی شده ام و در سال 1996 در رقابت های زیر 21 ساله ها قهرمان اروپا شده ام.در جام ملت های 2000 هم تا ثانیه های پایانی قهرمان اروپا بودیم اما در آن را از دست دادیم.بازی برای تیم ملی کشورم تجربه فوق العاده ای برای من بود."

توتی در جواب سئوالی در مورد این که آیا در جام جهانی 2010 نیز پیراهن تیم ملی ایتالیا را بر تن خواهد کرد پاسخ داد :"بگذارید لیپی با بازیکنانش کار کند اما اگر نیازی به من احساس شد با کمال میل حاضرم به کشورم خدمت کنم."ایتالیا هم اکنون با 14 امتیاز از 6 بازی در صدر گروه خود در رقابت های مقدماتی جام جهانی حضور دارد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
29141_news.jpg

دروسی از رم می‌رود؟

این بازیکن متولد رم احتمالا به همراه مکسس و پروتا از باشگاه خواهد رفت.

سایت گل: رم فصلی ناامیدکننده داشته و بعید است به لیگ قهرمانان فصل بعد برسد. آنها حتی این خطر را حس می کنند که در هیچ کدام از رقابت‌های اروپایی فصل بعد حضور نداشته باشند. به این ترتیب باشگاه باید چند تن از ارزشمندترین بازیکنانش را بفروشد.

اینتر حاضر است مبلغ بالای 40 میلیون یورو برای خرید دانیله دروسی بپردازد. وینچنتزو مورابیتو درباره این بازیکن جلوروسی و چند ستاره دیگری که از رم خواهد رفت توضیح داده: «باشگاه اوضاع بسیار دشواری دارد. انتظار دارم دو یا سه نفر بروند. بی‌تردید مکسس خواهد رفت. بازیکن دیگری که جدا می شود می‌تواند پروتا باشد. اگر یک پیشنهاد بالا برای دروسی برسد کاپیتان دوم رم هم فروخته خواهد شد.»

دروسی در این فصل 38 بار در تمام رقابت‌ها برای رم به میدان رفته و سه گل زده است.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
رم اگه اینجور پیش بره به Europa هم نمیرسه! 1 امتیاز با تیم بعدی اختلاف دارید و هنوز بازی سختی با میلان در سن سیرو دارید.

چی میشد اگه دِ روسی میومد میلان...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم اگه اینجور پیش بره به Europa هم نمیرسه! 1 امتیاز با تیم بعدی اختلاف دارید و هنوز بازی سختی با میلان در سن سیرو دارید.

چی میشد اگه دِ روسی میومد میلان...

د روسی :(

بعید میدونم ترک کنه رم رو. همیشه حرف از تعصب و اینا میزد ! رم واقعا باید تو همین 3-4 تا بازی باقیمونده کمی به حیثیتش فکر کنه !

امیدوارم دیگه جام یوفا تبدیل به رویا نشه برامون آخر فصل !!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
45814_news.jpg

خرید %50 سهام رم

جلوروسی ممکن است با فروش %50 سهام خود سرمایه لازم برای پرداخت بدهی های باشگاه را تامین کند...

سایت گل : رم در آستانه فروش 50 درصد سهام خود به فرانچسکو آنگلینی سرمایه دار ایتالیایی که صاحب بزرگترین کمپانی دارویی اروپا است قرار دارد.آنگلینی پیشنهاد مالی خوبی به مسئولان جلوروسی ارائه داده است و اعلام کرده اکثر بدهی های باشگاه را پرداخت خواهد کرد.

پیش از این دو سرمایه دارد آلمانی پیشنهاد خرید سهام باشگاه را ارائه کرده بودند اما هیچ توافقی با مسئولان رم ایجاد نشد.آنگلینی در گفتگو با روزنامه کوریره دلواسپورت اعلام کرد :"به دنبال راهی برای کمک به رم هستم.رم و هواداران آن اکنون در شرایط سختی قرار دارند و من می خواهم به آنها کمک کنم تا این دوره زمانی سخت را خیلی زود پشت سر بگذارند.

اگر با مسئولان رم به توافق برسم 50 درصد سهام باشگاه را خواهم خرید." مسئولان رم به زودی در مورد فروش 50 درصد سهام باشگاه به آنگلینی تصمیم گیری خواهند کرد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
27791_news.jpg

مکسس:در رم می مانم

مدافع فرانسوی جلوروسی مورد توجه میلان قرار گرفته است اما قصد ترک رم را ندارد...

سایت گل : میلان در ماه های اخیر با توجه به خداحافظی پائولو مالدینی در پایان فصل از دنیای فوتبال قصد دارد مدافع با تجربه ای را جایگزین او کند.فیلیپ مکسس مدافع فرانسوی رم اصلی ترین گزینه آنهاست.

مدافع 27 ساله رم بعد از تساوی 2 – 2 این تیم مقابل کالیاری در بازی های این هفته سری A شایعات پیوستنش به میلان را تکذیب کرد و اعلام کرد فصل بعد هم بازیکن رم خواهد بود. او بعد از بازی مقابل کالیاری به خبرنگاران گفت :"من تا سال 2011 با رم قرارداد دارم و به قراردادم متعهد خواهم ماند.شایعات پیوستنم به میلان را تکذیب می کنم و در رم خواهم ماند."

مکسس که در سال 2004 از باشگاه اوسر به رم پیوست تا کنون بیش از 100 بازی برای این تیم انجام داده و دو قهرمانی در کوپا ایتالیا و یک قهرمانی سوپر کاپ ایتالیا را به همراه این تیم کسب کرده است.رم در این فصل نتوانست نتایج قابل قبولی کسب کند به طوری که در فاصله سه هفته مانده به پایان رقابت ها از آخرین تیمی که سهمیه لیگ قهرمانان را در اختیار دارد 10 امتیاز اختلاف دارد.

منبع

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
48333_news.jpg

گوبرتی:اسپالتی بماند، می آیم

استفانو گوبرتی هافبک باری اعلام کرد رمی ها قصد جذب او را دارند اما آینده اش را در گرو آینده اسپالتی می داند...

سایت گل : رم از ژانویه به دنبال جذب استفانو گوبرتی هافبک باری است و ممکن است با توجه به این که قرارداد این بازیکن در تابستان با باری به پایان می رسد او به عنوان بازیکن آزاد در تابستان به رم بپیوندد.

گوبرتی می گوید :"مسئولان رم با مدیر برنامه های من صحبت کرده اند اما هیچ چیز هنوز مشخص نیست.در پایان فصل در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت.باشگاه های دیگری از جمله میلان، و یوونتوس نیز خواهان من هستند.باید بدانم که باشگاه جدیدم روی من حساب ویژه ای باز خواهد کرد و از چه سیستمی استفاده می کند.این فاکتور مهمی برای یک بازیکن است.من در سیستم 1-2-3-4 فضای خوبی در اختیار نخواهم داشت.در ضمن اگر اسپالتی در رم بماند من به این تیم خواهم پیوست.در حقیقت او اولین کسی بود که نسبت به جذب من ابراز علاقه کرده بود و گفته می خواهد من را برای فصل بعد به رم بیاورد."

منبع

###########################################

45814_news.jpg

طرفداران رم: سنسی برود

هواداران رم به اعتراض خود ادامه می‌دهند و روند ضعیف تیم را نمی‌بخشند.

سایت گل: طرفداران رم همچنان از رسلا سنسی رییس باشگاه ناراضی هستند و بیرون از زمین تمرین پلاکاردهایی قرار داده‌اند. آینده لوچانو اسپالتی در رم نامعلوم است و خبرهایی رسیده که شاید سرمایه‌گذاران رم را بخرند. اوضاع در رم پرتنش است.

سنسی اخبار مربوط به پیشنهاد خرید رم را رد کرده اما طرفداران به شکلی روزافزون ناامید شده‌اند و پیام‌هایی برای روسای باشگاه فرستاده‌اند. روی یکی از پلاکاردها نوشته شده: «سنسی نالایق، برو» و روی دیگری نوشته: «تو مایه بدیمنی ما هستی». تیم رم برای بازی مقابل کاتانیا آماده می‌شود. با وجود آن که ژولیو باپتیستا در تمرینات حضور داشته ولی بازی نخواهد کرد. او می‌گوید: «خوب شده‌ام ولی شنبه بازی نمی‌کنم.»

منبع

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 4-3 کاتانیا

خب به زور بردیم !

در بازی که پروتا دو بار، و ووچینیچ و پانوچی یک بار گل زدن ! پانوچی با گل دقیقه 92 امیدها رو برای رفتن به جام یوفا زنده نگه داشت !

کلا یه 5 دقیقه طوفانی داشته این بازی !

دقیقه 12 گل زدیم. بعد دقیقه 15 گل خوردیم، بعد دوباره دقیقه 17 گل زدیم !

الان با این برد 57 امتیازی هستیم و در رده 6 جدول. ولی کاش بعضی امتیازها رو به احمقانه ترین شکل از دست نمیدادیم ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حسام به جان خودم وقتی فهمیدم رم بازی رو برده واسه تو خوشحال شدم:rolleyes:
ایشاالله فصل دیگه بترکونه
:blush:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پانوچی با گل دقیقه 92 امیدها رو برای رفتن به جام یوفا زنده نگه داشت !

ببین کار رم به کجا کشیده این فصل...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قابل قبول نیست واقعا
computer1.gif

سه فصل پشت سر هم نایب قهرمانی + قهرمانی در جام حذفی ... ولی الان ...
crying.gif
اینجور که بوش میاد به همون یوفا (Europa) هم نمیرسید. حساب کن این هفته باید با ما بازی کنید، که مصادف شده با آخرین بازی پائولو مالدینی در سن سیرو!! یعنی نمیتونم تصور کنم میلان نتیجه ای جز برد بگیره در این بازی و بخواد لطفی به رم بکنه. و خب، اگه ببازید احتمال زیاد یه رده سقوط میکنید و پالرمو میاد جاتون. که در اونصورت اصلا به اروپا نمیرسید!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اینجور که بوش میاد به همون یوفا (Europa) هم نمیرسید. حساب کن این هفته باید با ما بازی کنید، که مصادف شده با آخرین بازی پائولو مالدینی در سن سیرو!! یعنی نمیتونم تصور کنم میلان نتیجه ای جز برد بگیره در این بازی و بخواد لطفی به رم بکنه. و خب، اگه ببازید احتمال زیاد یه رده سقوط میکنید و پالرمو میاد جاتون. که در اونصورت اصلا به اروپا نمیرسید!

البته من از بابت میلان نگرانی ندارم اصلا :دی شما رو که میبریم کلا :D

ولی جدی اگه به همون جام یوفا نریم دیگه فاجعه هست یه جورایی ! کار سخت شده واقعا. شما هم چاره ای جز برد ندارید تا بهر حال کاپیتان پر افتخارتون (به شدت احترام قائلیم براشون) خداحافظی خوبی با سنسیرو داشته باشه ولی ناچارا باید بگم که مجبوریم شما رو ببریم !

همونجوری که اینتر رو لوله کردیم شما رو هم لوله میکنیم !

پ.ن : عمرا کسی مثل من اینقدر امیدوار نیست خداییش :lol:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
امیدوارم رم به روزهای اوج خودش برگرده. تیم واقعا دوست داشتنی ایه. بعد از یووه تیم محبوب منه!
هم تماشاچی های باحالی داره، هم لباساشون خیلی خوشگله!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
46508_news.jpg

پسر برلوسکونی: توتی را می‌خواستیم

غول‌های میلانی خواهان توتی بودند اما علاقه آنها هرگز باعث پیوستن توتی به این تیم نشد.

سایت گل: احتمال داشت فرانچسکو توتی کاپیتان رم در گذشته به میلان می‌پیوست. این را سیلیوا توفانین، نامزد پیر سیلویو برلوسکونی فاش کرده. توفانین که مجری تلویزین ایتالیا است گفته پیر سیلویو، پسر سیلویو رییس باشگاه میلان همیشه در آرزوی آوردن توتی به سن‌سیرو بوده.

توفانین هم دوست ایلاری بلازی، همسر توتی است. او می‌گوید: «پیر بسیار به توتی احترام می‌گذاشت. او همیشه به من می‌گفت که رویایش خرید توتی بوده.» قرارداد فعلی توتی در سال 2010 به پایان می‌رسد و رم هنوز تلاشی برای تمدید آن صورت نداده. در هر حال گزارش‌ها حاکی از آن است که این ملی‌پوش سابق ایتالیا در باشگاه خود خواهد ماند. توتی در تمام دوران بازی خود در رم حضور داشت. او 16 سال پیش اولین بازی خود را با پیراهن رم انجام داد و بعید است میلان بتواند او را بخرد، چرا که توتی همواره گفته رم را ترک نخواهد کرد.

منبع

##########################

35900_news.jpg

پروتا می خواهد در رم بماند

سیمونه پروتا هافبک رم قصد دارد در رم بماند و مدیر برنامه هایش برای تمدید قرارداد با مسئولان باشگاه مذاکره خواهد کرد.

سایت گل : سیمونه پروتا هافبک رم امیدوار است در این تیم بماند به همین منظور مدیر برنامه هایش برای تمدید قرارداد با مسئولان رم مذاکره خواهد کرد.جوزپه بوزو مدیر برنامه های پروتا معتقد است این بازیکن با وجود پیشنهادهایی از لیون و بایرن مونیخ قصد دارد در رم بماند و قراردادش را با این تیم تمدید کند.

قرارداد هافبک ملی پوش رم تا سال 2010 است و تاکنون هیچ پیشنهادی از سوی باشگاه برای تمدید این قرارداد ارائه نشده است اما بوزو معتقد است طی مذاکراتی قرارداد این بازیکن را با جلوروسی تمدید خواهد کرد.

منبع

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میلان - رم

خب باید در آخرین بازی مالدینی کبیر در سنسیرو به مصاف میلان بریم

از این نظر که در این چندسال اخیر در بازیهای رو در رو ما همه جوره از میلان بهتر بودیم شکی نیست، ولی این بازی فرق داره. ما اگه ببازیم احتمال داره لیگ اروپا (جام یوفا سابق) رو از دست بدیم ! اونها هم به نوعی تمام بازیکنانشون میان برای برد که آخرین بازی کاپیتانشون با برد همراه باشه.

به هر حال ما امید برای برد داریم و من ناامید نیستم. اسپالتی راه بردن میلان رو خوب بلده کلا !

#################​

خب این هم پیراهن های سال جدید. کلا تغییر زیادی نکرده بجز اون رده بالای پیراهن سفید :

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 3-2 میلان

29dz8zk.gif

در سنسیرو کشتیمشون ! امروز عالی بود تیم. دمشون گرم، تا آخرین لحظه هم کم نیاوردن. عالی بود. روز خداحافظی مالدینی رو عزا کردیم !

ولی خداییش من متعجبم ! این تیم در حد جام جهانی نوسان داره ! کلا امسال در سری آ دو بازی در سنسیرو کردیم ! این رو بردیم، اینتر رو هم باید میبردیم خداییش ولی داور اونجا لطف کرد بهشون !

ریسه، منز و کاپیتان توتی گلها رو زدن.

دلمون شاد شد
s60fva.jpg

پ.ن : از بازی فاجعه میلان هم نباید گذشت ! همه چیز برای میلان در این بازی به آمبروزینی ختم شد ! دوتا گل زد، اخراج هم شد ! ولی خداییش حق ما برد بود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
44383_news.jpg

دروسی: از رم نمی‌روم

این هافبک روشن ساخته که آینده‌اش در رم است و حتی این فصل بعد هم تصمیم او را عوض نمی‌کند.

سایت گل- دانیله دروسی گفته علاقه‌اش به رم پایان‌ناپذیر است و قصد ندارد باشگاه را ترک کند.

رم فصلی ناامیدکننده داشته ولی حتی این هم عقیده دروسی را تغییر نمی‌دهد: «هر سال در رم، حول و حوش آوریل و می شایعات بسیاری رواج می‌یابد. من بسیار آرام هستم. آینده من در این پیراهن است. یک فصل بعد هم باعث نمی‌شود نظرم عوض شود. حداقل من این طور هستم. از نظر نتایج، ما خوب کار نکردیم ولی همه چیز را نباید دور بیندازیم. در اروپا مقابل آرسنال خوب بودیم و در لیگ بازی‌های خوبی در سن‌سیرو مقابل اینتر و میلان انجام دادیم.»

رم هفته گذشته با پیروزی مقابل میلان به لیگ اروپا راه یافت.

منبع

#################################

33042_news.jpg

تمدید قرارداد آکوییلانی با رم

این هافبک قرارداد جدیدی تا ژوئن 2013 امضا کرده.

سایت گل- همان طور که انتظار می‌رفت آلبرتو آکوییلانی قراردادش با رم را تا سال 2013 تمدید کرد. این خبر در سایت رسمی باشگاه درج شده است. جزئیات مالی قرارداد هم در سایت قرار گرفته.

درآمد ناخالص این بازیکن در این فصل 2/3 میلیون یورو، در فصل بعد 6/3 میلیون یورو و در دو فصل باقی مانده از قرارداد جدیدش 9/3 میلیون و 5/4 میلیون یورو خواهد بود. او همچنین می‌تواند در صورت رسیدن رم به اهداف مشخص پاداش هم دریافت کند. قرارداد قبلی او تا سال 2010 بود و در زمستان گفته می‌شد اینتر و یوونتوس خواهان این بازیکن 24 ساله هستند.

او در این فصل به دلیل مصدومیت تنها 14 بار در سری A به میدان رفت ولی امیدوار است با درخشش در فصل آینده به جام جهانی برود.

منبع

#################################

168fs422379.gif

بالا