• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پیشنهاد ۸ میلیونی رم رد شد

Rolando-Porto.jpg

باشگاه رم پیشنهادی را برای جذب مدافع تیم پورتو پرتغال ارسال کرده بود.
مدافع ملی پوش و ۲۷ ساله پورتو تایید کرد که او دوست داشت پیراهن رم را بر تن کند!
مدافع تیم ملی پرتغال اظهار داشت: ” من نمی فهمم که چرا باشگاه پیشنهاد ۸ میلیونی رم را برای من رد کرد. ”
” آنها (سران پورتو) این کار را انجام دادند و بعد به من گفتند که می توانم به صورت قرضی و ۲ میلیون یورو به کویئنز پارک رنجرز انگلستان بروم. با گزینه بازخرید ۱۰ میلیونی … ”
رولاندو در سال ۲۰۰۸ و پس از ۵ سال، بلننسس را به مقصد پورتو ترک کرد

پ.ن : کاش مبلغ رو بالاتر ببرن...به مدافع نیاز داریم!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام بر رم و رمی ها!

امروز با سیه نا بازی داریم و میهمان هستیم .باید ببریم تا اختلاف زیاد نشه..اسوالدو مصدوم شده در تمرینات ولی جزء لیست هست مشخص نیست بازی کنه یا نه..دسترو که همچنان مصدومه..لاملا هم همین طور!! باید ببریم تا اختلاف زیاد نشه.

زمن در کنفرانس مطبوعاتی :

زدنک زمن از دو پیروزی متوالی رم متعجب نیست.
زمن در اتااق کنفرانس با اصرار می گوید: ” این تیم از ابتدای فصل تلاش کرده تا سبکی خاصی از فوتبال را به نمایش بگذارد و من همواره از اجرای تیمم راضی بوده ام. ”
” در حال حاضر ما اشتباهات کمتری در دفاع مرتکب می شویم و خیلی به حریفان مان موقعیت گلزنی نمی دهیم. ”
اریک لاملا هنوز مصدوم است و دنیله دروسی هم دومین جلسه از ۳ جلسه محرومیتش را طی می کند. در حال که پابلو اوسوالدو با وجود مصدومیت از ناحیه مچ پای راستش، برای این دیدار فرا خوانده شده است.
” مایکل بردلی عملکرد خوبی در خط هافبک داشته اما پاناگیوتیس تاچسیدیس نقش بیشتری به عنوان یک کارگردان داشته است. ”
” اوسوالدو به مدت ۲ هفته مشکلات مصدومیت داشت اما با این وجود بازی های خوبی را ایفا کرده است. ”
گرگها باید یکشنبه در خانه سیه نا به مصاف این تیم بروند که از ۴ بازی اخیرش ۸ امتیاز کسب کرده است. همچنین سرمربی این تیم هم مردی رمی و طرفدار رم است به نام سرسه کوزمی که همواره برای رم مشکل ساز بوده است.
زمن ادامه داد: ” سیه نا ۴ بازی است که نباخته در حالی که ما گل های زیادی به ثمر رسانده ایم و امیدوارم که این کار فردا دوباره انجام دهیم. ”
” آنها با یک مهاجم مرکزی و ۲ مهاجم پشتیبان بازی می کنند و تمایل زیادی به حمله از سوی وینگ بک های شان دارند. ما باید بیش از حد معمول، خط دفاعی مستحکمی را در این دیدار داشته باشیم. ”
” من فکر می کنم که این تیم از ابتدای فصل رقابتی بوده است هرچند که طبیعی است که بسیاری از بازیکنان قبلا با این سبک بازی نکرده بودند بنابراین زمان می برد تا به این سیستم عادت کنند. “

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

228210_464710870242164_2107331498_n.jpg

شب خوش

3-1 بردیم با گل های (25' Neto, 63' Destro, 86' Perrotta, 92' Destro)

F O R Z A R O M A

متاسفانه بازی رو ندیدم و نمیتونم تحلیلی ارائه بدم

سعی میکنم گل ها رو پیدا کنم بذارم از این به بعد تا با همدیگه ببینیم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شب خوش دوستان...

امشب با فیورنتینا بازی داریم...بازی هم ظاهرا از شبکه 3 پخش میشه.

بعد از بازی غیبت این چند روزه رو جبران میکنم.

به امید پیروزی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
عالی بود عالیییییییییی بود نیمه اول شاهکار بود
دفاع هافبک خط حمله همه عالیییییییییی بودن
بعد از چندیدن وقت یه فوتتبال توپ پرهیجان و خفن دیدم و اینکه حرص نخوردم توی بازی
البته حرصای اساسی وگرنه موقعیت های عالی ای بود که از دست میرفت و حرص کمی به همراه داشت
در کل بازم میگم همه چی عالی بود
خدا خیرشان بده! روحمان رو شاد کردن!

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بردیم 4-2 بردیم
خیلی خوب بودیم
فقط من اصلا با دوتا تعویض اول موافق نبودم چون همونطوری که فکر میکردم تیم رو عقب میکشید و از حالت هجومی مینداخت که همینطور هم شد
پروتا خوب نیود ولی دروسی متوسط بود وولی بازم بازکن یونانی اسمش یادم نیست(دیچیسیدیس!) خیلی توی حمله ها و ضد حمله ها نقش داشت
از این گوش هم که بازکنه فرز تیم رو که تازه دشات توی نیمه دوم حمله میکرد رو بیرون کشید و پروتای کند رو آور تو که باعث شد تیم.......
ولی باید زودتر دسترو رو بیرون میکشید و اسوالدو رو میاورد تو قطعا تعداد گلهای بیشتری رو میدیدم.البته میتانست لاملا رو هم بیاره که چندان فرقی به غیر از ناحیه بازی با اسوالدو نداره
در کل بردیم خوب بردیم عالی بردیم باید میبردیم حقمان این بود که ببریم و بردیم ولی کاش بیشتر دقت میکردیم و گلهای بیشتری میزدیم
گل درست ما رو آفساید گرفتن در حالی که گل اول فیورنتینا که کاملا مشخص بود افسایده رو سالم اعلام میکنن
در کل خیلی راضی بودم امیدوارم بزام تلویزیون بازی های دیدنی رم رو پخش کنه دو هفته دیگم که با میلان داریم و دوباره میتانیم بازیرو ببینیم
به امید موفقیت بیشتر
یا حسین

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ما یه هفته نبودیم ببین یه پست هم نخورد برای بازی حذفی که بردیم :D

اشکال نداره...

امشب با کیه وو بازی داریم در زمین این تیم..

576536_573686409312440_121086508_n.jpg

ترکیب های احتمالی :

IL MESSAGGERO: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris; De Rossi, Florenzi, Bradley; Pjanic, Destro Totti

CORRIERE DELLO SPORT: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

GAZZETTA DELLO SPORT: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

IL TEMPO: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

IL ROMANISTA: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

CORRIERE DELLA SERA: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

اینم جدول :

Untitled.jpg

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ما یه هفته نبودیم ببین یه پست هم نخورد برای بازی حذفی که بردیم :D

اشکال نداره...

امشب با کیه وو بازی داریم در زمین این تیم..

مشاهده پیوست 258906

ترکیب های احتمالی :

IL MESSAGGERO: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris; De Rossi, Florenzi, Bradley; Pjanic, Destro Totti

CORRIERE DELLO SPORT: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

GAZZETTA DELLO SPORT: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

IL TEMPO: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

IL ROMANISTA: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

CORRIERE DELLA SERA: Goicoechea; Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Pjanic, Destro, Totti

اینم جدول :

مشاهده پیوست 258907
:D
من میخواستم بزنم حسش نبود...دیددم هیشکی نمیاد شما هم که نیستی
بعد بازی با کیوو یه بازی با میلان بازی داریم یعنی یه بار دیگم میتانیم بازی رم رو از تلویزیون ببریم و لذت ببریم
بازی با فیورن عجب بازی توپی بود
این جدولیم که گذاشتی یه تا نکته داره
اونم اینه که لاتزیو و اینتر هردو یه بازی بیشتر دارن که دیشب بوده و لاتزیو اینترو یک هیچ زد
ایشالله اگه ببریم میچسبیم به تیم های دوم و سوم و چهارم و بعد اولی ان شاالله

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
متاسفانه بعد از چند برد پشت سر هم.....فرصت عالی رو برای نزدیک شدن به صدر از دست دادیم و بازی رو 1-0 واگذار کردیم....و فقط و فقط هم مسببش داور بود که گل کیه وو رو که در شرایط آفسیاد به ثمر رسید سالم اعلام کرد..حتی قبل از رسیدن توپ به مهاجم کیه وو روی بالزارتی در محوطه جریمه کیه وو خطای پنالتی شد ولی داور به شکل محیر العقولی از این صحنه گذشت!!

اینقدر هم در ورزشگاه مه بود!! که نیمه دوم من از تلویزیون بازیکنا رو تشخیص نمیدادم!!!

زمن هم به خاطر ناراحتی از داور در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی شرکت نکرد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امشب با میلان بازی داریم....

بازی سختیه ولی امیدوارم برنده بیایم بیرون...تا همچنان به سهمیه امیدوار باشیم.

C_3_Media_1618455_immagine_ts673_400-360x330.jpg

زدنک زمن سرمربی رم در آستانه دیدار امشب تیمش مقابل میلان از داوران و باشگاه های بزرگ انتقاد کرده”ما باید ۱۵ امتیاز بیش از این داشته باشیم، اما ما باعث ناراحتی سازمان هستیم.” سرمربی جنجالی که به دلیل انتقاد از داوران و پیش بینی بسیاری از مسائل کالچوپولی تاوان سختی در گذشته پرداخت کرده، هیچ کدام از عادت های پیشین خود را ترک نکرده و باز هم از مسئولین انتقاد می کند. “من کسی نیستم که باعث ناراحتی سازمان است، آن رم است.” “باشگاه از جایگاهی در میان گروه هایی که قدرت سیاسی دارند برخوردار نیست. برای قرار گرفتن در میان تیم های بالای جدول، ما باید بهتر از بقیه در زمین کار کنیم و قدرت بدست بیاوریم.” “داور می تواند دو یا سه تصمیم بزرگ بر علیه شما بگیرد، اما اگر پنج گل بزنید…” صحبت های زمن چند روز پس از شکست مقابل کیه وو و سکوت مطبوعاتی این مربی انجام می شود، زیرا او قصد داشت از ایجاد جنجال جلوگیری کند. “فدراسیون فوتبال باید تصمیم بگیرد که آیا شرایط لیگ عادی است. فکر می کنم کسانی که داوران را انتخاب می کنند باید بازیها را ببینند و تصمیمشان را بگیرند.” “رم نتایجی که باید می گرفته را نگرفته است. اگر ۱۵ امتیازی که از دست دادیم را داشتیم خوشحال تر بودم، گرچه ما هم مقصر هستیم.”

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
:lol:
ایول ایول
فکرشو میکردم دوباره یبازی زیبایی از رم مثله بازی با فیورنتینا ببینیم
یعنی فقط دمشان گرم
من زیاد با میلان به خاطر طرفداری خانوادگی رابطه خوبی ندارم یعنی میشه 6 تاییشان کنیم:rolleyes:

Last edited:

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
من طرفدار رئال هستم ولی از بچگی رم هم خیلی دوست داشتم و همیشه پیگیر نتایجش هستم
واقعا چه بازی روون و نرمی کرد این رم ...
عالی بود ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داره عالی بازی میکنه. میلان رو کرده تو قوطی :) چه بازی ای میکنه این توتی تو این سن و سال. واقعا اسطوره ای هست برای رم.

میلان پتانسیل بیشتر خوردن رو داره. میلان !! :( ای برلوسکونی احمق چه کردی با این تیم :(

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تبریک میگم..

تعویض های زمن واقعا برای من نامفهوم بود البته قبل از اخراج ...واقعا چه دلیلی داشت ستاره بازی لاملا رو بکشه بیرون! یا به جای اینکه توتی رو بکشه بیرون که داشت در کارهای دفاعی شرکت میکرد باید پیانیچ رو میکشید بیرون!

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
تبریک میگم..

تعویض های زمن واقعا برای من نامفهوم بود البته قبل از اخراج ...واقعا چه دلیلی داشت ستاره بازی لاملا رو بکشه بیرون! یا به جای اینکه توتی رو بکشه بیرون که داشت در کارهای دفاعی شرکت میکرد باید پیانیچ رو میکشید بیرون!

چه جالب دقیقا با هم یه فکر کردیم خیلی دقیق
یعنی منم دقیقا گفتم باید پیانیاچو بیرون میکشید نه توتی
از اونورم اسوالدو و لاملا رو با هم میشکه بیرون!
یعنی این میلان ظرفیت 6 تایی شدن رو داشت
واقعا مثل بازی با یوونتوس که اگه برین نظرم رو بخونید از دقیقه 70-75 به بهد تعویض های بده زمن باعث میشه بازی تیم افت کنه
از اون بازی قشنگ و روان و تهاجمی به یه بازی ضعیف و پراکنده تبدلی بشه همیشه هم گل میخوره!
گرچه خیبی عجیبه نمیدانم این داروها چرا دارن با رم این فصل اینطوری میکنن
راحت شاید بیشتر از 10 گلی که رم توی این فصل خروده از آفساید نگرفتن داورا بوده آخه چرا
دوتاش که باعث باخت به ناپولی شد
یکیش توی بازی فیورنتینا باعث شد گل اولو بزنن
توی بازی با کیوو هم همونطور که دوست عزیزمان ال کاپیتانو اشاره کرد از روی داوری و مردود اعلام نکردن گل آفساید نیم حریف باخیتم
آخه چرا؟ قبل بازی با ناپولی یه بازی دیگم بود که 3-3 شد نمیدانم فکر کنم با پالرمو بود اونم دیدم دقیقا باز هم داروها و بازهم افساید نگرفتن باعث اون تساوی شد
پس نیم فصل تمام شد دو تا نتیجه گیری من
1- داوری بسیار بد علیه تیم رم که از چند فصل پیش به این ور شاهدش بودیم که توی دو فصل قهرمانی رو به اینتری ها هدیه کردن
2-تعویض های بد( افت بازی نیم در نیمه دوم و بخصوص بعد از تعویض های بد ضمن)
3- بازیکن بازی ساز در سطح بالا مثل توتی نداریم و بازیکن خط دفاعی قوی مثل زانتی در اینتر و پویول در بارسلونا که باید جذب کنیم عالی میشه
امیدوارم توی فصل بعد این مشکلات برطرف بشه تا شاهد بازی زیبای رم توی 90 دقیقه کامل باشیم و لذت کامل ببریم
موفق باشیم
یا علی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یکی از دوستان مدعی هستن که رم همه تیمای شاخ ایتالیا رو 4 تایی کرده! حقیقت داره؟ :دی

در مورد تعویض ها من رم این فصل رو زیاد نمی شناسم اما خب رو نیمکت بازیکن شاخی نیست و همه گمنام هستن و نمیشه 90 دقیقه با یه ترکیب بازی کرد! نمیشه زیاد خورده گرفت به تعویض ها مخصوصا اون بازیکنی که سمت چپ بازی می کرد خیلی ازش خوشم اومد. بازیکن تعویضی رو میگم؛ چند بار پا به توپ تا دم محوطه رفت و چند تا اوت گرفت و وقت کشی کرد!

بالا