• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خیلی جالبه!
قبل بازی جیلاردینو مصدومه و احتمال زیاد حتی به بازی هم نمی رسه... میلان مجبوره با تک مهاجم (اولیویرا) کار کنه.
بازی کنه شروع میشه، از اولیویرا خبری نیست و به جاش جیلاردینو ی مصدوم تو ترکیبه!
همون جیلاردینو ی مثلا مصدوم 75 دقیقه بازی میکنه و اولیویرا تازه از دقیقه 75 میاد جاش... هنوز هم با تک مهاجم...
فهمیدید چی شد؟!
آنچلوتی جون خودش میخواست ترفند تاکتیکی پیاده کنه! کاری کردن که مربی سلتیک فکر کنه اولیویرا مهاجم میلانه (که سبک بازی اش هم 180 درجه با جیلاردینو فرق داره) ولی موقع شروع بازی، جیلاردینو به جاش بازی میکنه... همون جیلاردینو ی مصدوم!
کارلتو جان، می مردی با دو تا مهاجم بازی کنی؟!...
قبل از بازی شعار می ده که ما برای پیروزی میریم سلتیک پارک، ولی موقع بازی تک مهاجم میذاره تو ترکیب! و ترکیب کاملا تدافعی میاره زمین. جالبه...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب بازی بعدی با سمپرویا تو سن سیرو هستش!
ما تا حالا با سمپترویا که زمانی یکی از بزرگترین تیم های ایتالیا حتی اروپا بوده در سری آ
99 بازی کردیم که 51 تاشو بردیم
در سن سیرو ها 49 تا بتزی کردیم که 32 تاشو بردیم
پارسال با گل کاکا بردیمشون تو سن سیرو!
آخرین بار هم 10 سال پیش تو سن سیرو بهشون باختیم!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
در مورد لیگ قهرمانان هم فکر میکنم نتیجه خوبی گرفتیم!
یعنی بهترین نتیجه بعد از منچستر!
با بازی های دیشب تمام تیمها نگران صعود به مرحله بعد هستند!
اما منچستر و بعد از اون میلان از همه کمتر!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من دیشب Highlights بازی سلتیک-میلان رو دانلود کردم. اون چیزی که تو این 7:30 دقیقه دیدم راضی کننده بود!

میلان چند تا موقعیت عالی و یکی دو تا تک به تک داشت (خیلی بیشتر از سلتیک) و فقط بی دقتی های جیلاردینو باعث به هدر رفتن شون شد.

موقعیت هاییکه اگه شوچنکو داشت، قطعا گل شون میکرد... جیلاردینو و اولیویرا در حد مهاجم دوم خوبن. هیچ کدوم شون برای میلان شوچنکو نمی شن. میلان به یه شوچنکو ی ثانی نیاز داره. بهترین گزینه: ساموئل اتوئو!

راستی گورکوف هم تو ترکیب میلان بود و به نظرم خوب کار کرد (به جز دو تا شوتی که زد). تو کار های تاکتیکی و تکنیکی بازیکن خیلی خوبی به نظر میرسه. فقط و فقط احتیاج به کمی تجربه داره.

کاکا هم که man of the match شد و مثل همیشه خوب کار کرد. اصلا نبض بازی میلان دست کاکا ست.

این ناکامورا هم که انقدر ازش تعریف میکردن که استاد ضربات آزاده، کار چندان خاصی رو این ضربات نکرد!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
در آستانه بازی میلان با سمپتوریا خبر پیدا شدن مواد مخدر در خون فرانچسکو فلاچی ضربه بزرگی به این تیم زد
کاپیتان سمپتوریا شاید به همین خاطر مجبور به خداحافظی از فوتبال بشه!
Francesco-%20Flachi.jpg

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گاتوزو :به "آنچلوتي" تبريك مي‌گوييم

جنارو ايوان گاتوزو در خصوص عدم گلزني روسونري‌ها در ديدار سه شنبه شب ميلان مقابل سلتيك اظهار تاسف کرد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، وي در اين خصوص ابراز داشت: "روسونري‌ها توانستند به خوبي خود را نشان دهند. مي‌خواستيم ثابت کنيم كه هنوز زنده‌ايم. البته نتيجه رضايت بخش نبود، بايد در اين بازي به گل مي رسيديم، اما ما دست از تلاش بر نمي‌داريم.
آنچلوتي اخيراً انتقادات زيادي را متحمل شده است، با اين حال ما دست از حمايت او برنمي‌داريم و بابت همين نتيجه هم به او تبريك مي‌گوييم. در اين ديدار گوركوف درخشش فوق‌العاده‌اي داشت. همه ما به او اطمينان كامل داريم. گوركوف جوان با استعدادي است. اگر او به نصيحت‌ها و راهنمايي‌هاي هم‌تيمي‌هايش عمل كند، مي‌تواند ستاره بزرگي در دنياي فوتبال باشد. آلبرتو جيلاردينو هم هر آنچه كه داشت، براي تيم پياده كرد."
IPNA_2007221113729516.jpg

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
انتقاد گاتوزو از كاپلو

جنارو گاتوزو،‌هافبك ميلان از فابيو كاپلو، سرمربي سابقش در اين تيم انتقاد كرد‌.
گاتوزو، ستاره خط مياني روسونري‌‌ها از اينكه كاپلو سرمربي رئال در مصاحبه‌اي در روز يكشنبه گفته كه مسابقات قهرماني ايتاليا به هيچ عنوان نمي‌تواند با رقابت‌هاي اسپانيا و انگليس برابري كند به شدت خشمگين است‌.
كاپلو در واكنش به 2 گل رونالدو در اولين بازي كاملش براي ميلان، فوتبال ايتاليا را كم ارزش ارزيابي كرد و گاتوزو به هيچ وجه از اين سخنان سرمربي سابقش راضي نيست‌.
او در مصاحبه‌اي با خبرنگاران در مورد كاپلو گفت‌: وقتي اين سرمربي در ايتاليا مشغول به كار بود همواره از ليگ ايتاليا به عنوان بهترين ليگ جهان صحبت مي‌كرد، اما حالا چه اتفاقي افتاده است كه ادعا مي‌كند تصاحب عنوان قهرماني اين ليگ ارزشي ندارد‌!
واقعاً شنيدن چنين ادعايي باعث تعجب است كه او شايستگي اين را ندارد كه جوابش را بدهم‌
منبع

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پيرلو‌:مي‌خواهم قراردادم را با ميلان تمديد كنم

images

آندره آ پيرلو اعلام كرده است كه خواهان طولاني‌تر كردن همكاري اش با ميلان است‌.
پيرلو،‌هافبك زيرك روسونري‌‌ها درست چند ساعت پيش از بازي سه شنبه شب گذشته تيمش مقابل سلتيك در چارچوب دور رفت مرحله يك هشتم نهايي جام قهرمانان كه با تساوي بدون گل به پايان رسيد در مصاحبه‌اي با خبرنگاران گفت‌: خوشحال مي‌شوم اگر در كنار ميلان دوران حرفه‌اي را به پايان برسانم‌. بنابراين قصد دارم قراردادم با اين تيم را تمديد كنم، زيرا به هيچ وجه بازي در ليگ‌هاي خارجي برايم جذاب نيست‌.
از اينكه رونالدو به جمع ما ملحق شده بسيار خوشحالم‌. او بازيكني بي‌نظير و فوق‌العاده بوده و مي‌داند كه چگونه در يك تيم بزرگ بازي كند و بازي كردن در كنار اين هم‌تيمي ارزنده بسيار آسان و بدون دردسر است
منبع : ایپنا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوست عزیز EASPORTS
با تشکر از تلاشی که اینجا میکنی و اخبار خوبی که اینجا میزاری!
و تشکر بیشتر بابت لطفی که به من کردی و حرفم رو قبول کردی!
یه سوال ازت داشتم!
شما با گتوزو فامیلی؟!
297.gif

از اون بیشتر از همه خبر میزاری!!!
21.gif

شوخی کردم!
اما جدآ از اینکه یک میلان ثابت قدم دیگه به جمعما اضافه شد خیلی خوشحالم!
موفق باشید!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
galliani.jpg
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان نيز همچون سرمربي تيم معتقد است كه مشكي و قرمزپوشان در حال پيشرفت هستند و در اين راه به وضعيت تقريباً مساعدي رسيده‌اند‌‌.
گالياني در اين باره اظهار داشت‌‌: از عملكرد تيم در بازي مقابل سلتيك رضايت دارم و فشار چنداني متوجه ما نبود‌‌. به نظر من روسونري‌‌ها 2 تا 3 شانس مسلم گلزني داشتند‌‌. آلبرتو جيلاردينو و كاكا شگفت‌آور بودند‌‌. به نظر من آنچلوتي از لحاظ تاكتيكي به هدفش رسيده و باعث شده كه تيم ابداً احساس كوچك بودن مقابل حريفان ننمايد‌‌.
زلچكو كالاچ و ماسيمو اودو هم نهايت تلاششان را به كار گرفتند‌‌. گوركوف هم فوق‌العاده بود با اينكه 20 سال دارد، اما راهي ميدان اروپايي شد‌‌. خط دفاع هم با حضور ستارگاني چون كالادزه، مالديني و يانكلوفسكي متفاوت عمل كرد‌‌.
اميدوارم در ديدار برگشت بتوانيم پذيراي شصت و هفت هزار و پانصد تماشاگر در سن سيرو بوده و در آن ديدار ميزبان خوبي براي سلتيك و هوادارانش باشيم‌

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز EASPORTS
با تشکر از تلاشی که اینجا میکنی و اخبار خوبی که اینجا میزاری!
و تشکر بیشتر بابت لطفی که به من کردی و حرفم رو قبول کردی!
یه سوال ازت داشتم!
شما با گتوزو فامیلی؟!
297.gif

از اون بیشتر از همه خبر میزاری!!!
21.gif

شوخی کردم!
اما جدآ از اینکه یک میلان ثابت قدم دیگه به جمعما اضافه شد خیلی خوشحالم!
موفق باشید!
سلام دوست خوب.
منم از شما ممنونم ، بابت انتقادات و پیشنهاداتتون.
شما خیلی لطف دارین ، نسبت به بنده.
من فقط وظیفه ی خودم میدونم که ادای دین کنم ، اخبار هم قابل شما رو نداره.
آو مگه نمیدونستین پسر عممه؟
35.gif

جدای از شوخی گاتوزو که درست ترش گتوزو هست ، چون از ارکان میلانی هاست ، و هافبک جنگنده و پرتلاش این تیمه ، خیلی ازش خوشم میاد ، و خوشبختانه ، از جمله بازیکنانی هست که زیاد مصاحبه میکنه.
3.gif

مصاحبه هاشم ، واقعاً به آدم روحیه میده.
9.gif

در ضمن از اینکه کلوپ میلان یکی از فعال ترین کلوپ هاست ، و داشتن هوادارانی که به نوعی کارشناس حرفه ای فوتبال هم هستند ، افتخار میکنم و برای شما و ردیو هد عزیز ، آرزوی موفقیت دارم.
53.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این خبر تویه ایپنا اومده

هر چند اکثر باشگاه‌هاي بزرگ اروپايي در اواسط فصل به شدت درگير رقابت‌هاي داخلي و باشگاه‌هاي اروپا هستند، اما از ديد برخي کارشناسان و مهمتر از آنها واسطه‌هاي سرشناس فوتبال جهان تابستان آينده چندين جابجايي بسيار بزرگ اتفاق خواهد افتاد که برجسته‌ترين آنها چندين نقل و انتقال روي نيمکت‌هاي مربيگري است. هر چند هنگامي که اين گمانه‌زني‌ها در اين مقطع از فصل به وجود مي‌آيد اکثرا از آنها به عنوان شايعات نام برده مي‌شود و مديران و مربيان بيشتر اين اخبار را تکذيب مي‌کنند اما نشانه‌هاي بسيار روشني از چندين جابجايي در بين تيم‌هاي بزرگ اروپايي ديده مي‌شود که باعث تحولات بسيار زيادي در بازي‌هاي فصل آينده خواهد شد.
بازگشت رايکارد به ميلان؟
اين موضوع مدتهاست که در بين محافل ورزشي اروپا خبرساز شده است و در آخرين اظهارنظر فرانک رايکارد اعلام کرده است که فصل آينده نيز در بارسلونا خواهد ماند. اما روزنامه آس اسپانيا که معمولا به سمت رئال مادريد گرايش دارد عنوان مي‌کند با توجه به حواشي اخير اين تيم رايکارد در انتهاي فصل بدون توجه به نتايجي که در اين سال به دست خواهد آورد از جمع آبي و اناري‌پوشان کاتالان جدا خواهد شد و راهي تيم سابقش يعني ميلان مي‌شود. موضوع از يک سال پيش شروع شد. کارلو آنچلوتي مثل هميشه زير سايه يوونتوس قرار گرفته بود و سيلويو برلوسکوني که نمي‌توانست بيش از اين ناکامي تيمش را تحمل کند در فکر تحولاتي روي نيمکت رهبري اين تيم افتاد اما در هر صورت پروژه انتقال رايکارد به دليل موفقيت خيره کننده اين تيم در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا اتفاق نيفتاد تا آنچلوتي بتواند در اين فصل هم کارش را ادامه دهد.
با توجه به کسر امتيازات اين تيم در ابتداي فصل شانس رسيدن به اسکودتو از بين رفت و اکنون تنها اميد ميلان به ليگ قهرمانان اروپا است اما به نظر نمي‌رسد دوران اقامت کارلتو در سن‌سيرو بيش از اين ادامه داشته باشد. پس از اتفاقاتي که توسط ساموئل اتوئو رخ داد اقتدار رايکارد در رختکن بارسا زير سؤال رفته است و به نظر مي‌رسد با توجه به دو دستگي بازيکنان اين تيم که به دليل اختلافات شديد بين خوان لاپورتا و ساندرو راسل نايب رئيس سابق باشگاه است رايکارد نيوکمپ را ترک کند. رايکارد با توجه به حضورش در ميلان به عنوان بازيکن و خاطرات خوش مثلث هلندي به همراه رودگوليت و مارکوفان باستن بين هواداران روسونري از محبوبيت خاصي برخوردار است و مي‌تواند پس از حضور در بارسلونا راه موفق خود در عرصه مربيگري را اين بار در سري A ادامه دهد. جايي که استقبال بسيار خوبي از رايکارد خواهد شد.
آينده آنچلوتي
ارنستو برونزتي وکيل رسمي رئال مادريد در يوفا عقيده دارد کارلتو فصل آينده را در لاليگا سپري مي‌کند. او که معمولا پيش‌بيني‌هايش در خصوص نقل و انتقالات بزرگ بسيار به حقيقت نزديک است، در اين خصوص مي‌گويد: آنچلوتي در اسپانيا بسيار محبوب است و فصل قبل مورد توجه رئال قرار گرفته بود اما مذاکرات نتيجه نداد و کاپلو اين سمت را پذيرفت. اما او در اين فصل نتوانسته است به خوبي افکارش را در رئال پياده کند و نمي‌تواند يک فصل ديگر در اين تيم بماند.
با توجه به صحبت‌هاي برونزتي کارلتو به احتمال فراوان سمت کاپلو را تحويل خواهد گرفت تا بتواند افکارش را به راحتي پياده کند. موضوعي که با توجه به دخالت‌هاي برلوسکوني هيچ وقت نتوانست آن را به طور کامل انجام دهد. ضمن اينکه آنچلوتي بسيار مايل است تا يک چالش جديد را در يک ليگ خارجي تجربه کند و به همين دليل ترجيح مي‌دهد پيشنهادات رسيده از سري A را رد کند.
از سوي ديگر زمزمه‌هايي در خصوص علاقه سران رئال به مورينيو به گوش مي‌رسد. مربي قدرتمند چلسي پس از دو قهرماني پياپي در ليگ برتر در اين فصل با سران تيمش به مشکل برخورده است و طبق گفته نزديکانش در انتهاي فصل از جمع آبي‌پوشان لندن جدا خواهد شد و طبيعتا با سيل پيشنهادات مختلف روبرو خواهد شد چون بسياري از باشگاه‌هاي اروپايي در روياي داشتن چنين مربي بزرگي هستند. اولين گزينه ممکن، اينتر است که البته احتمال آن اکنون کاهش يافته است روبرتو منچيني فصل قبل تا آستانه جدايي از نراتزوري پيش رفت اما پس گرفتن عناوين اسکودتو از يوونتوس باعث تغييرات فراواني شد و اينتر توانست در اين فصل با قدرت در رقابت‌هاي سري A حاضر شود. مجموعه تحت هدايت منچيني هم اکنون با 16 برد متوالي قهرماني خود در رقابت‌ها را مسجل کرده است و در اروپا نيز بخت مناسبي دارد. بنابراين احتمال تعويض منچيني از سوي موراتي وجود نخواهد داشت مگر اينکه او خود تصميم به جدايي بگيرد. منچيني چند هفته قبل در گفت و گو با سان از علاقه‌اش براي بازگشت به ليگ برتر اين بار به عنوان مربي سخن گفت به خصوص اگر پيشنهاد رسيده از سوي چلسي باشد.
در طرف مقابل هم مورينيو اعلام کرده است با توجه به تجربه‌اش در اسپانيا اين بار دوست دارد در سري A هدايت يک تيم را به عهده بگيرد. مارکوفان باستن، گاس هيدينك و ديديه‌دشام ديگر مربيان سرشناسي هستند که احتمالا در فصل تابستان تيم خود را عوض خواهند کرد تا بازار نقل و انتقالات اروپا در تابستان 2007 تحت الشعاع انتقال مربيان باشد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بهترین حالت برای ما، اومدن رایکارد+رونالدینیو ست!
البته فراموش نکنیم گالیانی وقتی که برای خرید رونالدو رفته بود مادرید، با کاپلو هم جلسه گفتگو داشت. و چون کاپلو به احتمال خیلی زیاد فصل آینده مربی رئال نخواهد بود، بعید نیست دوباره به میلان برگرده. ولی رایکارد خیلی محتمل تره.

اما چرا میگم رونالدینیو؟ چند وقته تو سایت رسمی میلان به طرز مشکوکی از رونالدینیو زیاد صحبت میشه. چند ماه پیش به رونالدو هم اشاره های مرموزی میشد و آخر سر از میلان در آورد. در مورد اوددو هم دقیقا همین اتفاق افتاد. درست زمانی که به نظر می رسید میلان بی خیال اوددو شده، همین صحبت ها و اشاره ها لابلای حرف های آنچلوتی دیده شد و اوددو به میلان اومد...
آخرین نمونه ذکر نام رونالدینیو در مصاحبه مطبوعاتی دیروز کاکا بود:

Ronaldinho? I don't talk about signings (?!!!
179.gif
)
, this is something Milan as a club with its great staff are occupied with. I just think that Ronaldinho is a great player as is Ronadlo, so it's up to Milan to decide this

گالیانی هم رسما اعلام کرد اگه رونالدینیو تصمیم به ترک بارسا گرفت (یا بارسا تصمیم به فروش رونالدینیو گرفت) میلان بطور جدی وضعیت اش رو دنبال خواهد کرد. فکر میکنم بازیکن کلیدی، کریستیانو رونالدو باشه! اگه بارسا بتونه رونالدو رو بگیره میلان شانس خیلی زیادی برای رونالدینیو داره.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من که شدیدا علاقه دارم مورینیو بیاد رئال

به خدا این کارلتو غیز قابل تحمل هست ... ( حد اقل از قیافش هم خوشم نمیاد :(( )

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
احتمال اش "ظاهرا" کمه...

خود مورینیو که مهر تایید زد بر موندنش در چلسی.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به دنبال مثبت اعلام شدن تست كوكائين؛
كاپيتان سمپدوريا 2 ماه محروم شد

ايپنا - پس از صادر شدن رأي نهايي دادگاه كميته ملي المپيك در خصوص مثبت اعلام شدن آزمايش كوكائين فرانچسكو فلاكي، كاپيتان سمپدوريا به مدت 2 ماه از حضور در ديدارهاي ليگ باشگاهش محروم شد‌‌.
گفتني است‌؛ پس از شكست 2 بر صفر سمپدوريا برابر اينترميلان، صدرنشين رقابت‌هاي سري A ايتاليا در تاريخ 28 ژانويه، در تستي كه از وي به عمل آمده بود، آثاري از كوكائين به چشم خورد‌‌. البته فلاكي مي‌تواند تقاضاي تست مجدد نمايد، اما در صورت مثبت اعلام شدن تست بعدي مدت محروميت او بيشتر خواهد شد
منبع

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب امروز رسمآ اعلام شد که روبینیو و امرسون قصد جدایی از مادرید رو دارن فصل بعد!
و ترجیح هم میدن بیان سری آ
امیدوارم در راستای پیر و پاتال جمع کردن گالیانی! امرسون نیاد میلان!!!
با توجه به سکوت عجیب اینتر در مورد نقل و انتقالات و یووه که فعلآ به بازیکن فکر نمیکنه به نظر میرسه مقصد ایت بازیکنان میلان باشه!
ظاهرآ همه چیز برای ترکوندن فصل نقل و انتقالات توسط برلوسکونی آماده است!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقاً امروز تو یه روزنامه خوندم که امرسون گفته ترجیح میدم، بیام میلان ، و کنار دیگر بازیکنان برزیلی میلان باشم.
به نظر من میلان اول کادر فنیشو درست کنه ، که اینقدر دنبال بازیکنان عتیقه نباشه ، بعدم مربیشو ، بعد بره بازیکن بخره. دی!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من که فکر کنم روبینیو بعییده رئال و ترک کنه .

خیلی به رئال علاقه داره . اینا هم می تونه یه بازاریابی باشه برا خودش .

هر چند رئال با اشتباه اتئو , بعیده روبینیو رو هم از دست بده

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من که فکر کنم روبینیو بعییده رئال و ترک کنه .

خیلی به رئال علاقه داره . اینا هم می تونه یه بازاریابی باشه برا خودش .

هر چند رئال با اشتباه اتئو , بعیده روبینیو رو هم از دست بده

راستش بخوای من خیلی از این روبینیو خوشم نمیاد
بازیکن خیلی سطح بالایی نیست
حالا فردا میاد میلان! :D
بهنظر اصلآ قابل قیاس با اتوئو نیست!
راستی بهروز جان امیدوارم امشب ببرید از اتلتیکو! ;)

بالا