• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بازم گل گل گل :D

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ایول برنن بترکونن تیم مغرورو

Sent from my LT30p using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب میلان بازی رو برد. میلان خوب بازی کرد. مسی یا در روز خوبش نبود یا اینکه مدافعای میلان خیلی خوب کار کردن. تقریبا مسی و پدرو و الکسیس محو بودند.

حالا باید دید تو بازی برگشت تو نیوکمپ هم میتونن اینطوری بازی کنن.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
به عنوان یه یوونتوسی از برد میلان کلی خوشحال شدم اصلا به همه دوستام گفتم به دلم افتاده میلان میبره

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
تبریک به میلانی های عزیز برد تیم محبوبتون رو بهتون تبریک میگم.
منم با اینکه طرفدار یوونتوس هستم اما چون یک رگه ایتالیایی تو تیمتون بود و با وجود اینکه بارسلون رو هم دوست دارم از برد میلان خوشحال شدم. :happy:

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
تبريك به تموم هواردان ميلان از آواتارم مشخصه طرفدار كدوم تيمم ولي خدايي حيفم اومد اينجا نگم.چون اين چند سال اخير از بارسلونا بدم ميومده هر تيمي هم باهاش بازي داشته باشه دلم ميخواد تيم مقابل ازش ببره.
بارسلونا اكثر بينندگان رو بخاطر اون پاسهاي مسخرشون خسته كرده بودن فك كردن اينجا هم لاليگاس و هر كاري دلشون بخواد ميتونن بكنن نخير اينجا از اون خبرا نيست كه با پاسهاي سريع و كوتاه برين تو قلب خط دفاعي و نفوذ كنيد گل بزنيد الحق و الانصاف دفاع ميلان خيلي خيلي خوب عمل كرد و نذاشت مسي و اينيستا و ژاوي كارشونو انجام بدن.با اين دفاعي كه من ديدم بعيد ميدونم تو نيوكمپ بارسا به گل برسه اونم دوتا

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یک موضوع از دیشب یادم رفته بود اینکه اصن مسی تو زمین ندیدم:D بعدشم ابیاتی سیوی نداشت
درضمن این همون تیم اول فصله که تو 8 بازی 5 باخت داشت باید الگری رو نگه دارن این برد مال اونه
..........
خب باید بازی با بارسا رو فراموش کنیم به بازی اینتر فکر کنیم
همنطور که اینتر شکست بدی داشته مقابل فیورنتینا میاد این بازی جبران کنه پس محکومیم به برد برای مقام سومی

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
یک موضوع از دیشب یادم رفته بود اینکه اصن مسی تو زمین ندیدم:D بعدشم ابیاتی سیوی نداشت
درضمن این همون تیم اول فصله که تو 8 بازی 5 باخت داشت باید الگری رو نگه دارن این برد مال اونه

نبايد هم سيوي داشته باشه مگه بارسا حمله كرد؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تبریییک :د

بارسا کلا" مربی نداره چند ماهه . خب همین میشه دیگه . امیدوارم سعود کنیم و به تیم هایی مثل بایرن و رئال و اینا نخوریم . مثلا" گالاتاسارای یا پورتو یا مالاگا خوبه :د

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نبايد هم سيوي داشته باشه مگه بارسا حمله كرد؟

یک سوال از شما
بالوتلی واسه اینکه واسه منچستر سیتی بازی کرده بود محروم بود شما نمیدونی مسی واسه چی نبود؟:D
.................

نواک در سن سیرو:heart:

a3885_559864_5661714334012.jpg

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تبریییک :د
خیلییی عالی بازی کردن حتی این آمبرو هم خوب بود که واقعا" تعجب کردم :د
بارسا کلا" مربی نداره چند ماهه . خب همین میشه دیگه . امیدوارم سعود کنیم و به تیم هایی مثل بایرن و رئال و اینا نخوریم . مثلا" گالاتاسارای یا پورتو یا مالاگا خوبه :د

بالا