• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
نمیدونم سران میلان کی میخوان سر کیسه رو شل کنن
واقعا بدون سرمایه گذاری نمیشه کار رو به پیش برد
یعنی اندازه ناپولی هم پول ندارن
تبریک میگم برد دیشب مقابل کالیاری رو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب کاکا اومد میلان.

امیدوارم میلان با حضور کاکا جون تازه ای بگیره و کاکا بشه همون کاکای سابق

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
3 ساله میلان میخواد کاکا رو بیاره ولی با بز خری میخواستن بیارن ! که آخرش هم اومد و رایگان هم اومد یعنی پولی به رئال ندادیم به خودش هم سالی 4.5 میدیم . تو رئال 9 تا میگیرفت

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
درسته بجز بالوتلی بقیه خریدها همش با نهایت چونه زدن انجام شده.کاکا هم درآمدش نصف شد.با رئال 20 میلیون یورو قرارداد داشت که با کسر مالیات 10 میلیون بهش میرسید.حالا در میلان 4.5 میلیون
البته سری آ قوانین جدیدی وع کرده
امشب نقل و انتقالات به پایان میرسه.مذاکرات برای جذب آستوری ادامه داره....

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ای کاش کاکا هیچ وقت به رئال نمیرفت

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام به همه دوستانداران میلان،امسال ایشالا قهرمانی رو از یوونتوس پس میگیریم وبااومدن دوباره ی کاکا جشن قهرمانی میگیریم.:guitar:

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
همه مون دوست داشتیم که اون موقع کاکا از میلان نمیرفت.اما اگه نمیرفت پارسال که ایبرا و سیلوا رو فروختند،کاکا رو هم میفروختند :(اما حالا داریمش :D
راستی در بازی ایتالیا و بلغارستان،آباته مصدوم شد.امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
میلان با کاکا قوی‌تر است

-
کاکا خوب بود
6090533d-7467-4c18-b908-5e09664477ad.jpg

پس از حضور کاکا در دیدار دوستانه میلان برابر چیاسو، سرمربی ماسیمیلیانو آلگری معتقد است که بازیکن برزیلی تیم آنها را قوی تر خواهد کرد.

روسونری شنبه یک دیدار دوستانه در سوئیس برگزار کرد و با نتیجه ۴-۰ به پیروزی رسید و کاکا، که اخیرا با ترک رئال مادرید به تیم سابقش بازگشته، به میدان رفت. “با در نظر گرفتن اینکه این اولین بازی بود که در کنار هم تیمی های جدیدش انجام می داد، کاکا خیلی خوب کار کرد.” “ولی هنوز باید برای حضور در میدان آمادگی بیشتری پیدا کند. کاکا توانایی های فوق العاده ای دارد، یک قهرمان است و حضورش اعتماد به نفس کل تیم را بالا می برد. مارکو آملیا هم در حرکتی سخاوتمندانه بازوبند کاپیتانی را به او داد.” “کاکا انسانی دوست داشتنی است که به تلاش علاقه دارد، و این را در تمرینات نشان داده است. باید برای استفاده از توانایی هایش نهایت تلاشم را انجام بدهم و به او کمک کنم که به اوج آمادگی برسد. نمی شود از یک بازیکن، حتی در سطح او، انتظار داشته باشید که سریعا آماده شود.” کاکا در پیروزی ۴-۰ پشت سر الساندرو ماتری و روبینیو بازی کرد و یک پاس گل داد. “باید به کارمان ادامه بدهیم، چون سیستم تاکتیکی را عوض کردیم و با این مهاجمان گزینه های زیادی پیش روی من است.” “خوشحالم چون تقریبا همه را به به جز دنیله بونرا و جیامپائولو پاتزینی در اختیار داریم. ریکاردو ساپونارا هم توانست نیم ساعت خوب بازی کند و حتی گل بزند.” ایگنازیو آباته در دیدار ایتالیا برابر بلغارستان دچار مصدومیت شد و به همین دلیل او به اردوی میلان بازگشته است. “وقتی آباته از اردوی ملی برگردد باید ببینیم چه وضعیتی دارد، ولی ماتیا دی شیلیو تا دوشنبه کاملا آماده خواهد شد.”

منبع : football italia

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
دو خبر از میلان:

هافبک برزیلی میلان اولین بازی خود را برای میلان در مقابل کیاسو انجام داد که با نتیجه ۴-۰ به نفع میلان به پایان رسید.

کاکا در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت: آخر هفته بسیار فوق‌العاده‌ای داشتم. من از بازگشت به میلان بسیار خوشحال هستم. این بهترین شانس من برای حضور در میدان بود. به نظر من بهترین تصمیم ممکن را گرفته ام. من شماره ۲۲ را انتخاب کردم زیرا این پیراهنی بود که من در میلان به تن‌ می‌‌کردم. همچنین در صفحه خودم در یکی‌ از شبکه‌های اجتماعی نظر خواهی‌ کرده بودم که شماره ۲۲ بیشترین رای را آورد. نقش من در میلان بیشتر به عنوان تراکوییستا خواهد بود. من تا پیش از بازی با کیاسو هیچ تمرین تاکتیکی با میلان انجام نداده بودم اما می‌‌دانم که بیشتر پشت دو مهاجم حضور خواهم داشت. دلیل اینکه من در رئال مادرید موفق نبودم بیشتر به دلیل عدم حضور مداوم در زمین بود. من مصدومیت زیادی نداشتم و فقط دچار دو مورد مصدومیت شدم.یکی‌ از مصدومیت‌های من به سال ۲۰۰۸ بازمی گردد که باعث شد بعد از جام جهانی‌ ۲۰۱۰ مجبور به انجام عمل جراحی شدم. بعد از این مساله مورینیو بازیکنانی را در اختیار گرفت که اعتقاد بیشتری به آنها داشت. من سعی‌ کردم در مادرید موقعیت بهتری به دست بیاورم اما گزینه خروج بهترین مورد برای من بود. من مورینیو را سرزنش نمی‌‌کنم. من در بازی‌هایی‌ که انجام دادم به نظر خودم بسیار خوب کار کردم. من از کار کردن با مورینیو این مساله را یاد گرفتم که باید همیشه صبور باشم و سخت کار کنم. من با بازگشت به میلان، از نزدیک شاهد احساسات هواداران باشگاه بودم.
دور از مسائلی‌ که با انتقال به رئال مادرید ایجاد شد من بسیار خوشحال هستم که به میلان بازگشته‌ام زیرا میلان یک باشگاه بسیار خاص است. من دیگر بازیکن جوان سابق نیستم و باید مسئولیت پذیری بیشتری داشتم باشم. من با حضور در سائو پائولو،میلان، رئال مادرید و تیم ملی‌ برزیل با بازیکنان با تجربه زیادی برخورد کردم و همین باعث شده است که من در رختکن باید هم معلم باشم تا جوانان تیم را راهنمایی‌ کنم و هم اینکه درسهای بیشتری یاد بگیرم.
در فوتبال هیچگاه پول برای من مساله نبوده است. این خوب است که خوب بازی کنید و مزد این کار را بگیرید اما هیچگاه پول در اولویت برای من قرار نداشته است. در آن زمان میلان و رئال به توافق رسیدند و انتقال به اسپانیا انجام شد. در سال ۲۰۰۹ میلان پیشنهادی از منچستر سیتی بالغ بر ۱۰۰ میلیون یورو دریافت کرده بود که نتوانست رضایت من را جلب کند زیرا من فوتبال را به عنوان انگیزه زندگی‌ استفاده کده‌ام و پول تنها نتیجه این انگیزه خواهد بود.
من داستانی زیبایی‌ در میلان داشتم و کمی‌ با ۱۰۰ گل فاصله دارم. من در مورد بازیهای ملی‌ و جام جهانی‌ نیز فکر می‌‌کنم و این تنها زمانی‌ حاصل خواهد شد که من بتوانم خودم را در میلان ثابت کنم و مداوم در زمین حضور داشته باشم. مهمترین مساله برای من بازی کردن و شاد بودن است. در بازی دوستانه زمانی‌ که بازوبند کاپیتانی را به من دادند باعث ذوق زده شدن من شدند و این یک غافل گیری برای من بود. من در ابتدا قبول نکردم اما از آملیا به خاطر این حرکت بسیار تشکر می‌‌کنم. میلان و من همزمان به نتیجه‌ای مشترک رسیدیم و حضور در میلان به نفع من و باشگاه بود. کاکا در مونتزا برای مراسم ازدواج لئوناردو حضور داشت که بازیکن و مربی‌ سابق میلان هم بازی‌های سابق خود از جمله سرجینیو، مالدینی، کاستاکورتا، بوریلو و رونالدو نیز حضور داشتند. آدریانو گالیانی نیز از مهمانان ویژه بود.
-------------------------------
گزارشات امروز ایتالیا نشان می‎دهند باشگاه لیگ برتری منچسترسیتی بار دیگر و این‌بار در ژانویه برای به خدمت گرفتن استفان ال‌شراووی اقدام خواهد کرد.
پیش از این گفته می‌شد که منچسترسیتی با پیشنهادی 30 تا 35 میلیون یورویی خواهان مهاجم دورگه میلان است، اما ال‌شراووی با رد همه پیشنهادها اعلام کرده بود که خواهان ادامه حضور در میلان است.

اما توتو اسپورت در گزارش جدید خود عنوان می‌کند که حضور ریکاردو کاکا و الساندرو ماتری تهدیدی برای آینده جوان روسونری محسوب می‌شود. باشگاه‌هایی چون بروسیا دورتموند و منچسترسیتی پیش از این علاقه خود را به وینگر 20ساله میلان ابراز کرده بودند.

به نظر می‌رسد منچسترسیتی که به تازگی بازیکنانی چون خسوس ناواس و استبان یووتیچ را در خط حمله به خدمت گرفته با پیشنهادی 30 میلیون یورویی در ژانویه 2014 به سراغ فرعون خواهد آمد.

بنقل از میلانیستا
--------------------------------
خدا کنه در زمستان دوباره چوب حراج به تیم نزنن.تازه داریم یخورده قدرت میگیریم.اشعراوی خیلی با استعداده.اصلا دوست ندارم هیچکدوم از ستاره های حال حاضر رو از دست بدیم.
مخصوصا امسال که هم در سری آ و هم در لیگ قهرمانان بازی های سختی داریم.

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
گتوسو : در مورد کاکا صبور باشید
گنارو گتوسو از هواداران میلان خواست تا به کاکا فرصت بازیابی خودش را بدهند
کاکا بازیکن بزرگ و با اخلاقی است
1cee5c4f-d7c3-44dc-a6b4-72d290d3c304.jpg

سرمربی کنونی پارلمو گفت :
" صبر برای دیدن کاکای واقعی لازم است."

" امیدوارم که هواداران انتظار دیدن همان کاکای قدیمی را نداشته باشند. این بازیکن برزیلی حدود سه سال است که چندان به میدان نرفته است و خودش را در چنین سطحی ندیده است."

"بنابراین هواداران میلان باید کمی صبور باشند چرا که کاکا بازیکن بزرگی است و بخصوص این که یک بازیکن با اخلاق و بزرگ در رختکن تیم."

منبع : football italia

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
دستمزد های بازیکنان میلان در فصل پیش رو
میلان بار دیگر هزینه های خود را کاهش داد
از کاهش دستمزد روبینیو تا افزایش دستمزد الشراوی // میلان بار دیگر هزینه های خود را کاهش داد
51462f7c-7d5b-4564-a7bc-fbad5c3798f6.jpg

میلان که فصل گذشته دستمزد بازیکنانش را با فروش تیاگو سیلوا و ایبراهیموویچ و همچنین تمدید نکردن قرارداد بازیکنان با سابقه اش بیش از 40 میلیون یورو کاهش داده بود این بار نیز دستمزد سالیانه ی بازیکنانش را نسبت به سال گذشته کاهش داده است.

دستمزد سالیانه ی بازیکنان میلان در فصل گذشته بیش از 120 میلیون یورو بود که در فصل جاری 105 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد.

این در حالی است که میلان در فصل گذشته 27 بازیکن در لیست خود می دید و اکنون 29 بازیکن در اختیار دارد.

الکس پاتو با دستمزد 4 میلیون یورو بواتنگ با 2.5 کرکیچ ، آمبروسینی و فلامینی با 1.5 میلیون یورو باکایا ترائوره با 1.2 ، لوکا آنتونینی ، یپس با 1 میلیون یورو ، دیداچ ویلا و مصباح با 600 هزار یورو و البته آچربی با 800 یورو میلان را ترک کرده اند تا بیش از 16 میلیون یورو از دستمزد بازیکنان میلان کم تر شود.

البته در این میان نیز روبینیو نیز با تمدید قراردادش با میلان 1.5 میلیون زاپاتا و آباته با 200هزار و بونرا با 700 هزار و و امانوئلسون 0.4 میلیون یورو از دستمزد خود کاهش داده اند تا کاهش هزینه های میلان به بیش از 20میلیون یورو برسد.

در لیست جدید نام کاکا و بالوتلی با 4 میلیون یورو ، ماتری با 2.5 سیلوستره با 1.1 میلیون پولی با 1.3 میلیون ، بیرسا و ساپونارا با 600 هزار یورو و البته کریستانته با 240 هزار یورو و ورگارا و کوپولا با 200 هزار یورو دیده میشود. تا ورودی های جدید 14.5 میلیون یورو دریافت کنند.

البته دستمزد الشراوی نسبت به فصل گذشته چیزی در حدود 1.5 میلیون یورو افزایش پیدا کرده است.

در صدر جدول نام بالوتلی ، مکسس و کاکا با دستمزد سالیانه 4 میلیون یورو دیده می شود.

رده ی دوم در اختیار مونتولیو با 3.5 و در رده ی سوم نام دی یانگ با 3 میلیون یورو دیده می شود.

رده های بعدی عبارتند از:

پاتزینی 2.7
روبینیو و ماتری 2.5
استفان الشراوی 2.4
آباته 1.8
نوچرینو و مونتاری 1.5
زاپاتا ، بونرا و پولی 1.3
سیلوستره وامانوئلسون 1.1
آملیا ، دی شیلیو و کنستانت 1
زاکاردو و نیانگ 0.8
ساپونارا و بیرسا 0.6
گابریل 0.5
کریستانته 0.24
ورگارا و کوپولا 0.2

منبع : اختصاصی سایت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
و یک تساوی دیگه برای میلان اونم جلو تورینو.

در دقایق اخر تیم از باخت گریخت . اونم با پنالتی بالوتلی

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
آلگری : میلان به اندازه کافی خوب نبود / بدبین یا نگران شرایط نیستم
-
میلان به اندازه کافی خوب نبود / بدبین یا نگران شرایط نیستم
d4cd4b5d-0d3d-4bbd-96a7-ac73d6725307.jpg

ماکس آلگری پس از تساوی 2-2 برابر تورینیو به خبرنگاران گفت که تیمش آنطور که انتظار داشته عملکرد خوبی نداشت اما روحیه جنگدنگی تیمش را ستود

میلان در شرایطی از هفته سوم سری آ ایتالیا به میهمانی تورینیو می رفت که در خط دفاعی با بحران مصدومیت روبرو شده بود و البته استفان الشعراوی و نیانگ نیز پیش از بازی با مصدومیت روبرو شدند.

میلان ابتدا از حریف خود تا اواسط نیمه دوم 2-0 عقب بود اما در نهایت موفق شد به لطف درخشش و بازی خوب آندرا پولی و گلزنی مونتاری و بالوتلی بازی را به تساوی بکشاند.

آلگری پس از تساوی 2-2 برابر تورینیو به اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت :"تا چهار دقیقه پایانی بازی ما بازنده این مسابقه بودیم اما تیمم به خوبی به هدفی که باورداشتند عمل کردند.تورینیو نیز بازی خوبی انجام داد و خط دفاعی ما را بسیار آزار داد همانطور که در ضد حملات بسیار خطرناک بودند"

کاکا در این بازی نخستین بازی رسمی اش را پس از بازگشت به میلان انجام داد اما در دقیقه 70 بازی تعویض شد در حالی که ریکاردو مونتولیوو نیز به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین مسابقه شد.

"کاکا مدتی است که بازی نکرده هر چند که به سختی تلاش کرد و هرگز دست نکشید.در سیستم بازی مان تغییراتی انجام دادیم بنابراین برای هماهنگی با این سیستم کمی زمان نیاز است.در حال حاضر در خط حمله بسیار ضعیف عمل می کنیم و منظور من به کل تیم است که در دفاع کردن به اندازه کافی خوب نبودند"

او در ادامه گفت :" توپ از دسترس ما خارج بود و زمانیکه توپ را در دست داشتیم سریعا از دست می دادیم.این اتفاق ها می تواند رخ بدهد و با توجه به 2-0 بودن بازی تا اواسط نیمه دوم این طبیعی است که تورینیو احساس ناعادلانه بودن این نتیجه را داشته باشند اما ما منصفانه بازی کردیم"

" تا یک هفته قبل ما بازیکنانی با شخصیت های متفاوت داشتیم در حالی که امشب ما در خط حمله کاکا،بالوتلی و روبینیو را داشتیم.اما زمان زیادی نداریم و باید هر چه سریعتر تا بازی چهارشنبه شب برابر سلتیک به هماهنگی و تعادل لازم برسیم"

"بالوتلی مسئولیت زیادی در تیم بر روی شانه های او بوده بنابراین وجود یک مهاجم دیگر در کنارش به او فضای بیشتری می دهد"

آلگری در رابطه با مصدومیت بازیکنانش گفت :" متاسفانه ما آباته ،مونتولیوو ،استفان الشعراوی و ماتیا دی شیلیو را به دلیل مصدومیت از دست دادیم اما برای بازی چهارشنبه شب هر کاری که بتوانیم انجام می دهیم"

میلان تا هفته سوم رقابت های سری آ یک شکست،یک پیروزی و یک تساوی کسب کرده "من نسبت به این موضوع بدبین یا نگران نیستم.ما باید چیزهایی را سر و سامان بدهیم اما ما شرایطی خاص هم عملکرد خوبی داشتیم و باید یاد بگیریم که چطور تیم هایی چون تورینیو را شکست بدهیم.این شبیه همان بازی است که ما در آخرین لحظات فصل گذشته سری آ پیروز شدیم( اشاره به بازی برابر سیه نا("

میلان چهارشنبه شب از دور نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف سلتیک خواهد رفت.

منبع : sky sport

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
با سلام به دوست داران میلانی
این تیم میلان واقعا تو این مقطع وضعیتش بحرانیه! خیلی بازیکن مصدوم داشتیم،در بازی مقابل تورینو هم تعدادشون زیادترم شد.
توبازییه چهار شنبه میلان کاکا،مونتولیوو،ال شراوی،آباته،دشیلیو که بازکنان فیکس تیم بودن در اختیار نداره و خیلی از نیمکت نشینارو
اگه مصدومیتا اینجوری ادامه داشته باشه دیگه کارمون تمومه...
برابر سلتیک خوشبختانه میزبانیم اگه میهمان بودیم با این وضع مصدوما مقابل تیم با انگیزه و البته قوی سلتیک اصلا شانسی نداشتیم خدا وکیلی:eek:
ولی بازم تو سن سیرو شانش برد داریم.

VICT0RY

Registered User
لایک‌ها
153
سلام
تمام تیمهایی که مالکیت شخصی اداره میشند هیچوقت نمیتونند مثل تیمهای مردمی مثل بارسا و رئال و یا دورتموند وبایرن روی پای خودشون بایستند و حیانشون در گرو اختیار مالک آنهاست.
آث میلان که یه زمانی تو فوتیاب اروپا آقایی میکرد کارش به جایی رسیده که بازیکنای مازاد تیمهای دیگه رو میخره و حتی نمیتونه نیمچه ستاره هاشو حفظ کنه
خدا آخرشو به خیر کنه

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
ساکی از آلگری حمایت کرد
-
میلان اوج میگیرد
f04cd5a0-142e-4154-9620-72abb09b6500.jpg

آریگو ساکی از ماسیملیانو آلگری حمایت کرده و او معتقد است که میلان به زودی اوج خواهد گرفت.روسونری کارش در سری آ را با شکست برابر هلاس ورونا آغاز کرد و آنها در این هفته هم تا دقایق پایانی با نتیجه ۲-۰ از تورینو عقب بودند و در نهایت موفق شدند به تساوی ۲-۲ برسند.
“تیم های آلگری معمولا فصل را به آهستگی شروع می کنند، اما او دوباره کشتی را در مسیر صحیح قرار می دهد.”
“او در حال حاضر درگیر مصدومیت هاست، کاکا که تازگی برگشته و چند بازیکن جوان که هنوز از همه ی قابلیت هایشان استفاده نکرده اند.”
“تیم هنوز آن نظم لازم را از خودش نشان نداده، اما آنها توانایی هایی عالی در خط حمله دارند و مطمئنم که این مرحله را پشت سر می گذراند.”

سرمربی آلگری در حال حاضر ایگنازیو آباته، دنیله بونرا، ماتیا دی شیلیو، ماتیاس سیلوستره، جیامپائولو پاتزینی، ریکاردو مونتولیوو، کاکا و آندره آ پولی را در اختیار ندارد.

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
تیم میلان الان مقطعی با بحران مالی روبه رو شده و ایشااله تو آینده وضعیتش درست میشه...
درضمن بارسا،رئال،بایرن هم مالکیت شخصی دارن و مردمی نیستن!!!
وهر تیم زمان اوجی داره الان میلان خودش تیم بدی نیست ولی از اون دوران اوجش بدوره.

بالا