میدونستید میلان تا حالا جام یوفا رو نبرده؟!
ببخشید
اما میلان به نظر من زیاد پتانسل ثابتی نداره . حالا باز رئال این ثبات رو داره ( تو لالیگا همیشه بد بازی می کنه , تو لیگ قهرمانان همیشه خوب )
اما میلان بگیر نگیر داره ...
اما از یه چیز میلان خیلی خوشم میاد . اونم سبک بازیش هست .
آمار میلان -> 7 بازی ----- 3 پیروزی ----- 2 تساوی ----- 2 باخت (با احتساب دو بازی مرحله مقدماتی: 9 بازی ---- 5 پیروزی ---- 2 تساوی ---- 2 باخت)
آمار رئال -> 7 بازی ---- 4 پیروزی ---- 2 تساوی ---- 1 باخت
این حرف شما غیر منطقیه . شما داری کاکا رو با ریوالدو مقایسه می کنی ؟محمد پویول جان، من چی میگم شما چی میگی!!
دارم کلی صحبت میکنم و بیشتر روی صحبتم به تیم هاییکه آنچلوتی سر مربی شون بوده.
حرفت مثل اینه که بگی چون شوچنکو تو چلسی بد کار میکنه، تقصیر مورینیو ست! منطقیه این حرف؟
بازیکن خودش باید لیاقت و قابلیت اش رو به سر مربی و تیم اش ثابت کنه (یا حتی تحمیل کنه!). کسی فکر میکرد کاکا ی 20 ساله بتونه روی کاستای بزرگ رو نیمکت نشین کنه؟ آنچلوتی فقط مربی ریوالدو نبود، مربی کاکا هم بود! تو داری فقط نیمه خالی لیوان رو می بینی! نیمه ی پر اش رو هم ببین دیگه!!
به علاوه، گاهی اوقات یه سری بازیکن تو یه سری از تیم ها موفق نمی شن. خیلی طبیعیه. شوچنکو تو چلسی و ریوالدو تو میلان از نمونه های بارز شه. ریوالدو برای میلان ساخته نشده بود... همین!
تازه، حداقل میلان ریوالدو رو به افتخاری رسوند که بارسلونا نتونست: قهرمانی اروپا!
باید قبول کنی که خرابش کردید ؟ چرا وقتی خداحافظی کرد بازم اووردیدش زوری الکی بهش گفتید می ذاریمت تو بازی وقتی اومد بازم نیمکت ؟ چرا ؟ تا حالا این سوالهارو از خودت کردی ؟
آمبروزینی هم دقیقه 80 بیاد بازی کار پالرمو تمومه!
این حرفها دقیقآ مثل اینکه بگی کل یوم تقصرها متوجه خانم .... هستش به همونجاییکه قلعه نوعی رفته!![]()
برادر من این حرفها رو بریز دور!
کی کی رو خراب کرد؟!
بعضی از بازیکن ها برای بعضی از تیمها و تفکر ها مناسب نیستند!
همون موقعی که ریوالدو میلان بود! روی کاستا و سیدورف تو اوج آمادگی بودن!
آمبروزینی هم خوراک تفکرات کارلتو بود!
بارسا هم ریوالدو رو نمیخواست!
ربطی نداره 100 تا بازیکن 20 ساله هم بیارن باز مالدینی 38 ساله بازی میکنه!
شما هم آلبرتینی رو خراب کردید!!!![]()
اصلآ هیچ بازیکنی با بازیکن دیگه و هیچ تیمی با تیم دیگه قابل مقایسه نیست!
تعداد گلهای ریوالدو در باشگاههای یونان که درجه 3 اروپا محسوب میشه دلیلی بر آماده بودن اون و تواناییش در بازی کردن تو تیمهای بزرگ اروپا نیست!
این حرفها برای تیمهای آماتوری و بازیکنان آماتوری تر ایران صادق!
تو فوتبال تمام حرفه ای اروپا اون هم در سطح میلان و بارسا و ریوالدو این حرفها خنده داره!!!
من راجع به برادرش اخبار ضد و نقیض زیادی شنیدم!راستی امروز جشن تولد کالادزه بود.
ظاهراً زده تو گوش 29 ولی حالا حالا وقت داره ...![]()