• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یکی نیست به اینا بگه شما که دارید از روی تنگ دستی کاکا رو میفروشید چرا از رونالدو و فابرگاس حرف میزنید. (البته فابرگاس که خیالبافی مطبوعاته و از طرف مسئولین میلان حرفی راجع بهش نزدن)

@ ALMANPARAST

این چیه؟ لول!
افسانه ساختن؟ مالدینی کی میخواسته بره اینتر؟ اونهم سال 96 بعد از 10-11 سال حضور در میلان! اونهم در حالیکه تاریخچه ی خانواده اش با میلان پیوند خورده بوده و خودش از کودکی با میلان و تیم های پایه بزرگ شده بوده.

این مطبوعات کلا قوه تخیل جالبی دارن!

--

در مورد کاکا، من کمی مشکوکم. خصوصا بعد از خوندن حرف های دو روز پیش برلوسکونی.
تا وقتی رسمی نشده نگید رفته...

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
برلوسكني كه خيال بافيش تركوند امروز اخبار گفت ما كريس رونالدو رو ميخوايم :lol:

وقتی تو کشور ما یکعده از آوردن کاپلو و... حرف میزنن جای تعجب هم نیست ولی کلا با رفتن کاکا اگر ریبری رو بتونیم بگیریم که من کلامو میندازم هوا البته روبینیو هم بد نیست ولی با این وضعی که اینا پیش میرن و با توجه به سابقشون تو بازیکن خریدن گمون کنم بحران همچنان ادامه دارد مگر اینکه لئوناردو بتونه با همین بازیکنا و خرید چند بازیکن مثل هرنانس معجزه کنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من خیلی دوست دارم لاوتزی رو ببینم تو میلان. هرنانس هم بازیکن خوبیه تیاگو نوس هم همینطور. به هر حال لیمیتی برای میلان حال حاضر در خرید بازیکن هست و اون لیمیت اینجور بازیکن ها هستن. فعلا شرایط خرید گنده تر هاش رو نداریم انگار!

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
@ ALMANPARASTاین چیه؟ لول!
افسانه ساختن؟ مالدینی کی میخواسته بره اینتر؟ اونهم سال 96 بعد از 10-11 سال حضور در میلان! اونهم در حالیکه تاریخچه ی خانواده اش با میلان پیوند خورده بوده و خودش از کودکی با میلان و تیم های پایه بزرگ شده بوده.
این مطبوعات کلا قوه تخیل جالبی دارن!
من تو مجله دیدم.اصلا" از راست و دروغش خبر ندارم.البته فکر کنم 1994 هست(چون صحبت از جام جهانی شده).شایدم نویسنده اش یک فیلم هندی دیده طرف شکل مالدینی هست.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من تو مجله دیدم.اصلا" از راست و دروغش خبر ندارم.البته فکر کنم 1994 هست(چون صحبت از جام جهانی شده).شایدم نویسنده اش یک فیلم هندی دیده طرف شکل مالدینی هست.
:D همون.. یکی نیست بگه مالدینی چه جوری میتونسته سال 96 تو جام جهانی درخشش داشته باشه!

در خیالبافانه بودنش که شک نیست. مالدینی بخواد بره اینتر؟ :f34r:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
این مصاحبه میتونه مسر نقل و انتقالات میلان رو در این فصل موشخص کنه.

Berlusconi wants to keep the hope of holding on to Kaka alive, but has already set his mind on the possible arrivals.
5 Jun 2009 18:31:37
Photo GalleryZoomSilvio Berlusconi, Milan (Foto Grazia Neri)
Related Links
Teams
Milan
Real Madrid
Players
Kaká
Milan president Silvio Berlusconi does not want to confirm that Riccardo Kaka will leave the club before Sunday, when he will be discussing the Brazilian player's future.

Berlusconi wants to assess the situation before he throws in the towel as he is still hoping that he can keep the player for more years to come.

"On Sunday we shall have a transfer meeting, in which we will decide Ricky's future," declared the Milan president to Milan Channel. "It's not certain that he leaves."

Berlusconi was then asked who would be signed with the money received from the Kaka sale.

"A striker would arrive," he continued. "Robinho? No. Malouda? Neither. Eto'o? It's difficult."
The latest indications are that Milan want to sign Juventus striker David Trezeguet, with his agent, Antonio Caliendo, hinting that more will be known after this evening.

"I have an appointment with the Bianconeri's director this evening," declared the player's agent to Radio Kiss Kiss.

"David still has two years of contract, but I want to know from the club their intentions about my client. Then a fundamental opinion will need to be expressed by the coach."

The Bianconeri will not let go their French striker for less than €12m and will not resort to an exchange of players.

Glenn Debattista, Goal.com

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اگه اینان، "یه مهاجم بزرگه شون" یا تونی ئه یا آدبایور :rolleyes::rolleyes:

=-=-=-=-=-=

D-Day for Kaka decision

Sunday 7 June, 2009

It’s D-Day as Milan hold a summit to decide whether they’ll sell Kaka to Real Madrid, but the player is keeping quiet.

"I will speak about my future soon," Kaka told the media in Uruguay, where Brazil won a World Cup qualifier 4-0.

"At the right moment I will speak about it."

Patron Silvio Berlusconi announced this week that a meeting would be held on Sunday to reach a conclusion.

He will get together with general manager Adriano Galliani and new Coach Leonardo to decide whether or not to accept a £64m offer from Real Madrid.

“On Sunday we will have a meeting to discuss transfer policy and in that arena we will decide Ricky’s future,” explained Berlusconi on Milan Channel.

“We will see what happens then, but the situation is not to be taken for granted. Kaka might not necessarily leave.”

An announcement is not expected until Monday morning, but details could leak out later this evening.

Real Madrid President Florentino Perez is hopeful of a successful conclusion, but admits to some nerves.

“Kaka is one of those players who was born to play for Real Madrid,” Perez told Spanish television programme Punto Pelota.

“In many things he reminds me of [Zinedine] Zidane. Has Kaka already signed? I am anxiously awaiting what could happen on Monday.”

Channel4

ظاهرا اعلامیه فرداست، ولی اگه امشب تصمیمی گرفته شه، میشه تو سایت هایی مثل مدیاست فهمید. امشب فکر میکنم همه چیز مشخص شه.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
باز از کریستیانو رونالدو و فابرگاس شروع شده و احتمالا به امرسون و ... می رسه
این میلان پول بده نیست :)

این آگئرو هم بازیکن خوبی هست ولی هیچ تیم بزرگی نمی خوادش یا اینکه من اشتباه میکنم اونطور ها هم خوب نیست دی ;

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
باز از کریستیانو رونالدو و فابرگاس شروع شده و احتمالا به امرسون و ... می رسه
این میلان پول بده نیست :)

این آگئرو هم بازیکن خوبی هست ولی هیچ تیم بزرگی نمی خوادش یا اینکه من اشتباه میکنم اونطور ها هم خوب نیست دی ;

بازیکن خوبیه:)

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
اینطوری که بوش میاد انتقال کاکا تقریبا قطعی شده و امشب اعلام میشه :( :(
مدیاست هم که رسما با گذاشتن 3 تا کلیپ با کاکا خداحافظی کرد :eek:hno:

لعنت به این برلو که با اینکه ثروتش 7میلیارد دلاره واسه 60-70 میلیون کاکا رو می فروشه.با این سیاستی که میلان در پیش گرفته بعید نیست به زودی شاهد دست و پا زدن میلان در وسطای جدول سری آ باشیم!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مثل همون فصلی که شوچنکو رو فروختیم و بعد قهرمان اروپا شدیم...

مشکل من فروختن کاکا نیست. خیلی دوستش دارم و خیلی دوست داشتم میموند در میلان ولی اگه به هر دلیلی باید فروخته شه، میتونم بلاخره یه جوری با این مسئله کنار بیام، چون به هر حال نام میلان اول و قبل از نام هر بازیکنی میاد. نگرانی من اینه که حالا که میلان داره یکی از تاثیرگذارترین هاش (*) رو میفروشه، آیا درست تیم رو بازسازی میکنن؟ حفره های خالی ای که سراسر تیم رو گرفته پر میکنن؟ جای خالی کاکا رو پر میکنن؟ من از این نظرها مطمئن نیستم. هنوز هم هوادار ها یادشونه که وقتی شوچنکو رفت ورداشتن جاش ریکاردو اولیویرا رو آوردن که یه افتضاح به تمام معنا بود...

* میگم تاثیرگذار شوخی نمیکنم ها! در این فصل آخر که به نظر من ضعیف ترین فصل کاکا بود (حالا اینکه مصدومیت بود یا بی انگیزگی کاری ندارم) میلان از 7 یا 8 (الان دقیق یادم نیست) بازی ای که کاکا حضور نداشت، فقط 6 امتیاز گرفت! 6 امتیاز از 21 یا 24 امتیاز ممکن.

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
مثل همون فصلی که شوچنکو رو فروختیم و بعد قهرمان اروپا شدیم...

مشکل من فروختن کاکا نیست. خیلی دوستش دارم و خیلی دوست داشتم میموند در میلان ولی اگه به هر دلیلی باید فروخته شه، میتونم بلاخره یه جوری با این مسئله کنار بیام، چون به هر حال نام میلان اول و قبل از نام هر بازیکنی میاد. نگرانی من اینه که حالا که میلان داره یکی از تاثیرگذارترین هاش (*) رو میفروشه، آیا درست تیم رو بازسازی میکنن؟ حفره های خالی ای که سراسر تیم رو گرفته پر میکنن؟ جای خالی کاکا رو پر میکنن؟ من از این نظرها مطمئن نیستم. هنوز هم هوادار ها یادشونه که وقتی شوچنکو رفت ورداشتن جاش ریکاردو اولیویرا رو آوردن که یه افتضاح به تمام معنا بود...

* میگم تاثیرگذار شوخی نمیکنم ها! در این فصل آخر که به نظر من ضعیف ترین فصل کاکا بود (حالا اینکه مصدومیت بود یا بی انگیزگی کاری ندارم) میلان از 7 یا 8 (الان دقیق یادم نیست) بازی ای که کاکا حضور نداشت، فقط 6 امتیاز گرفت! 6 امتیاز از 21 یا 24 امتیاز ممکن.

به نظر من همونطور که خودت مثال زدی میلان به فکر جایگزین نیست و از آخرین خرید خوبشون 4-5 سالی می گذره.
با این اتفاقاتی که این چندساله تو میلان افتاده و خیلی وقته خبری از بازیکن درست حسابی نیست اگه کاکا می موند حیف میشد چون دیگه سیاست باشگاه مثل گذشته نیست.امیدوارم تو رئال موفق باشه و بتونه به روزهای اوجش برگرده

دلم واسه میلان میسوزه که اینطور داره ضعیف و ضعیف تر میشه.کاش حداقل بعد از کاکا یه فکری به حال این تیم فرسوده بکنن.بدون جایگزین مناسب برای کاکا مطمئنا میلان جزو 4تیم اول نخواهد بود!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بلاخره هر تیمی دوره های افت و خیز داره...
البته کمی برای قضاوت زوده. بذار ببینیم لئوناردو و چند بازیکن جدید و میلانی با سیستم و فلسفه بازی متفاوت چکار میکنه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قصه ی میلان و کاکا هم به سر اومد.

واقعا در حال حاضر تصور اینکه کاکا بازیکن میلان نیست کمی سخته با اینکه نزدیک یک هفته ست خبر از رفتنش بود.

چی میتونم بگم جز اینکه grazie e arrividerci, Kaka ؟
icon3.gif

OFFICIAL: KAKA JOINS REAL

Monday 8 June, 2009

It is now official – Milan star Kaka has agreed a move to Real Madrid, breaking the world transfer record for a reported £65m.

One of the transfer sagas of the summer has come to an end after the player confirmed his decision in a Press conference in Brazil.

“From next season Kaka will play for Real Madrid,” read an official statement that appeared on the Milan website at 23.30 UK time on Monday night.

“AC Milan thank the man and the great champion for his decisive contribution to the many victories earned in six years of Rossoneri effort.

“The technical loss, albeit grave, can be overcome. It will however be very difficult to fill the void left by the man Kaka, a great example of hard work and professionalism.

“AC Milan, interpreting the voices of the directors, players and supporters, send him the most cordial and affectionate best wishes for the future of his sporting career.”

Real Madrid sent their doctor out to perform a medical on the player in the Selecao training camp, where Kaka is staying for World Cup qualifiers.

The Ballon d’Or winner had turned down a move to Manchester United said to be worth £100m in January, but was convinced by Real Madrid.

Milan confirmed they needed to sell their main star to balance the books after losing £60m this season.

Kaka made his debut for the Rossoneri in a 2-0 win away to Ancona on September 1 2003, after transferring from San Paolo for around £5m.

With Milan he has won a Scudetto, Champions League, European Super Cup, Italian Super Cup and FIFA Club World Cup along with the Ballon d’Or and FIFA World Player of the Year award.

Another statement on the official Milan website this evening was more lyrical in nature and paid tribute to his career at San Siro.

“Distance does not matter. Milan, the Milanisti and Ricky will always hold each other by the hand, keeping an eye on the others’ results.

“Today it went well, but what have Milan done? Kaka will ask that question and so will we. Did Ricky score? Is it going alright, Ricky?

“The children, who are Kaka’s biggest fans, should know that it does not end today. The smiles, the achievements and the phrases remain. These will be memories indelible in the Rossoneri minds, chiselled in large letters into the history of this club.

“At the same time, Kaka will always step on to the field with a piece of Milan upon him. The teachings, the style, the shows of affection from Milan and its people will never leave Kaka, regardless of the colour of his jersey.

“The Milan fans had marked April 22 on their calendars as an important date, the day they must remember to wish Kaka a happy birthday (and on April 22 2004, his first birthday celebrated in Milan, the club had sent him a gigantic cake fresh from the top quality patisserie).

“They had adopted the little Luca Leite, dedicated to Ricky the deepest corners of their hearts and throats. All of this will remain, quite aside from the sentimentally treacherous waters that football and the people who perform it with inimitable success for 23 years will traverse.

“In 110 years of history, which Milan will celebrate in December, the six years with Ricky will always be embraced.”

Channel4

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اشکال نداره رادیو جان ... فوتباله دیگه ....
bighug.gif

میتونی هر وقت خواستی بیای مادرید ببینیش

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب ديگه 100 % كاكا رفت و من ناراحت نيستم چون با سياسيت هاي مزخرفي كه اين برلوسكوني داره

كاكا داشت تباه ميشد همينطور روني ... حالا كه خود برلوسكوني هم گفته كه ما يه روني خيلي احتياج داشتيم

اما كارلتو خرابش كرد و تو زمين نميزاشتش و امسال ما شديدا روش حساب كرديم ... خلاصه اينكه من خيلييييييي

اميدوارم كه لئوناردو مثل پپ گوارديولا يه تيم هجومي و خوب بسازه و با پول كاكا 3 چهار تا بازيكن جوون آينده دار

بخرن ... مخصوصا عاشق سيستم 2 - 1 - 3 - 4 هستم و خيلي اين سيستم رو دوست دارم ... بي نهايت خوشم مياد

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سایت گل- کاکا سرانجام بعد از مذاکرات طولانی میان رئال ماردید و میلان با عقد قراردادی 65 میلیون یورویی به تیم اسپانیایی پیوست. ستاره 27 ساله تیم مادریدی بعد از عقد این قرارداد در مورد دلایل ترک میلان و انگیزه هایش در تیم جدیدش گفته است.

او در گفت و گویی با رسانه ها اعلام کرد:" من می خواستم در میلان بمانم. ولی بحران اقتصادی کنون جهان باشگاه را بیش از حد روی تیمها و به خصوص میلان تاثیر گذاشته است. برای همین من با مسوولان میلان حرف زدم و ما به این نتیجه رسیدیم که فروش من بهترین راه برای هر دو طرف است."

کاکا حتی در مورد اینکه زین الدین زیدان گفته که پیراهن شماره پنج خود را به او می دهد صحبت کرد:" پوشیدن این پیراهن مسوولیت سنگینی می طلبد.زیدان برای رئال مادرید و تیم ملی فرانسه بازیکن بزرگی بوده و من ترجیح می دهم پیراهنی که شماره او را دارد استفاده نکنم. ولی بگذارید کمی در این مورد صبرکنیم و سپس تصمیم بگیریم. بازی کردن در رئال مادرید واقعا فوق العاده است. من 27 سال دارم و تا امروز به هرافتخاری به عنوان یک بازیکن دست یافته ام. من به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان به این تیم می روم ولی هنوز با رئال به هیچ عنوانی نرسیده ام و این انگیزه من برای شروع این رقابت جدید خواهد بود. من مطمئن هستم با رئال به افتخارات زیادی دست می یابم. فلورنتینو پرس هنوز درتلاش است تا تیم را کامل ترکند و بدین ترتیب ما می توانیم دوباره قهرمان اسپانیا و اروپا شویم"

کاکا همچنین گفت که بکام هم تیمی سابق او در میلان، کمی در مورد رئال مادرید با او حرف زده است:" بکام به من گفت که رئال مادرید یک باشگاه عالی برای بازی کردن است و به من کمک می کند تا بیشتر از این به عنوان یک بازیکن پیشرفت کنم.من از اینکه با اسطوره هایی مثل رائول و کاسیاس هم تیمی شده هم هیجان زده هستم و می خواهم نقش کلیدی و مهمی درتیم داشته باشم و با این باشگاه تاریخ ساز شوم."

کاکا در پایان گفت که توافق با رئال مادرید مدتها قبل انجام شده بود ولی او ترجیح داده تا امروز و بعد از بیانیه رسمی باشگاه برای اعلام رسمی این خبر به رسانه ها صبر کند.

کاکا درپایان در مورد میلان گفت:" من همیشه به این تیم و به برلوسکونی مدیون هستم و خاطرات خوبی از آنها در ذهن دارم."

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
Milan Already Looking To Life After Kaka
Now that the Brazilian player's exit has become official, the Rossoneri will try to reinvest the money into some fresh blood...

Milan have gained €65 million from Kaka's transfer to Real Madrid, and president Silvio Berlusconi promised a few days ago that this sum would go towards signing new, important players.

According to gsvs.it, the main transfer target is Wolfsburg striker Edin Dzeko, who is valued at around €20m and rated as a very likely arrival.

Marco Borriello's continual struggles with injury could accelerate the negotiations for the Bosnian player, who finished first in the Bundesliga top-scorer list this past season.

In midfield, the Rossoneri are looking at the possibility of signing 24-year-old Hernanes of Sao Paulo, but in this case a lot will depend on Andrea Pirlo's situation.

Despite Berlusconi stating that Milan are fine in defence, Roma defender Philippe Mexes is still a possible target for the club. His alternative could be Alex Silva of Hamburg, whom coach Leonardo likes a lot.

In the end, Milan are set to rejuvenate the squad without spending too much, as their intention is to retain most of the money earned from the Kaka sale.

However, should their targets come through, then they would have also managed to considerably strengthen the team with the sale of one player, like Juventus did in 2001 with Zinedine Zidane's switch to Real Madrid.

Glenn Debattista

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
خداحافظ کاکا ...
با اینکه فکر کنم این انتقال به نفع کاکا بود یا این اوضاع ولی حیف که به دلایل واهی میلان کاکا رو از دست داد :(

آقا فقط من نفهمیدم این انتقال گرونترین بود و رکور زیدان زده شد یا نه؟
براساس پوند که 56 یا 59 میلیونه در مقابل 46 میلیون برای خرید زیدان اما به یورو قیمت زیدان میشه 73 در مقابل 68 میلیون برای کاکا. به دلار هم حساب کنیم قیمت خرید کاکا 30 میلیون بیشتره!

اکثر سایتها گفتن رکورد گرانترین بازیکن شکسته شد ولی مثلا رویترز نوشته هنوز رکورد زیدان بیشتره.از اون طرف سایت تلگراف و بی بی سی گفتن رکورد زده شده:

بالاخره کدوم درسته؟

بالا