• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من خیلی دوست دارم عکس العمل های دوستان ( .:Bermoda:. - Ronan - Mehraɴ ) رو ببینم :D
همینجوری فقط ببینیم چی میگن ...

خیلی دوست داری عکس العمل منو ببینی ؟ باشه ... اینم عکس العملم :

گل اول رو که با آخر تکنیک و تاکتیک زدید ... 20 متر دیوار دفاعی رو ابرا باز کرده دیگه استاد اسدی هم بود میزد تو گل

گل دوم هم که آخر حرکت تیمی و زیرکی و شجاعت و تاکتیک مربی بود که شوت علا بختکیتون به 90 تا بازیکن میخوره

چیپ میشه میره تو گل ... اگر یه این برد افتخار میکنید که واویلا ... ما که حرکت تیمی و تاکتیک خاصی از رئال

ندیدیم ... مربی شوت ما هم که روبینیو رو 10 دقیقه بازی میده ... ولی با همه این حرفا بازی برگشت 4 تاییتون

میکنیم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خیلی دوست داری عکس العمل منو ببینی ؟ باشه ... اینم عکس العملم :

گل اول رو که با آخر تکنیک و تاکتیک زدید ... 20 متر دیوار دفاعی رو ابرا باز کرده دیگه استاد اسدی هم بود میزد تو گل

گل دوم هم که آخر حرکت تیمی و زیرکی و شجاعت و تاکتیک مربی بود که شوت علا بختکیتون به 90 تا بازیکن میخوره

چیپ میشه میره تو گل ... اگر یه این برد افتخار میکنید که واویلا ... ما که حرکت تیمی و تاکتیک خاصی از رئال

ندیدیم ... مربی شوت ما هم که روبینیو رو 10 دقیقه بازی میده ... ولی با همه این حرفا بازی برگشت 4 تاییتون

میکنیم
عجبا ... مگه من گفتم دیوار دفاعی رو باز کنه . خوب می خواست نکنه .
پیرلو هم یه شوت خیلی قشنگ زد .

این دقیفا اساسی ترین فرق دو تیم بود که باید بهش اشاره میشد :D

حالا اشکالی نداره . بازی برگشت جبران می کنید ...

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اميدوارم ميلان بعد از رئال به عنوان تيم دوم صعود كنه.

بعضيا بيشتر طرفدار بارسا و ضد رئالي هستن تا طرفدار ميلان!

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
مدیران محترم، پست من چرا حذف شد؟ اگه قرار به حذف پست باشه مال بعضی های دیگه هم باید حذف می شد
لطفا بی طرفی رو توی قضاوتتون رعایت کنید و به صرف اینکه چند نفر تعداد پست هاشون بالاست و می شناسینشون، طرف کسی رو نگیرید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

مدیران محترم، پست من چرا حذف شد؟ اگه قرار به حذف پست باشه مال بعضی های دیگه هم باید حذف می شد
لطفا بی طرفی رو توی قضاوتتون رعایت کنید و به صرف اینکه چند نفر تعداد پست هاشون بالاست و می شناسینشون، طرف کسی رو نگیرید

پست شما به تشخیص همکار انجمن حذف شده است . ایشون 6 پست رو در این تاپیک مستحق حذف شدن دونستن که صحیح هم هست. الان اگر موردی هست که خلاف قوانین هست لطفا ریپورت بدید.
پ.ن: لطف کنید موضوع رو فقط از دیدگاه خودتون نبینید. ضمنا فکر نمی کنم پیش داوری هایی که انجام میشه کار صحیح و درستی باشه.
شاد و پیروز باشید

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دقیقا همون چیز هایی که نگرانشون بودم اتفاق افتاد. این الگری اینکاره نیست! مردک چی فکر کردی وقتی سیلوا نیست ورداشتی با یک هافبک دفاعی جلوی رئال بازی کردی؟! اونم وقتی که دو تا هافبک دیگه ات سرعتشون در حد حلزونه! از همون دقیقه اول میونه ی زمین رو باختیم.

فشار دقایق اول، اشتباه بد پاتو در دادن خطا و بد تر سیدورف در جا خالی دادن جلوی ضربه ی رونالدو، گل اول رو تقدیم شون کرد و بد شانسی ما یا خوش شانسی اونا، گل دوم. دیگه وقتی تو اون جو برنابئو تو 15 دقیقه اول بازی دو گل به فاصله 1 دقیقه بخوری کارت تمومه.

نتیجه > 70 دقیقه نمایش افتضاح و آبروریزی و سطح پایین از میلان - حالا منهای 2-3 صحنه!

خط میانی تاکید میکنم اصلا تعطیل بود و دلیل اصلی افت مهاجم ها - یادم نمیاد حتی یک موقعیت خوب برای زلاتان یا پاتو خلق شده باشه. سیدورف که قبلاً حداقل تو این جور بازی ها خوب کار میکرد چکار میکرد دیشب؟ دینهو یک حرکت مفید کرد؟ زلاتان؟ پاتو رو چه شده بود؟! چرا دوباره در پست لعنتی بال بهش بازی داده شده بود؟! خدایا!!

همه آشفته و به هم ریخته بودن. ترکیب اولیه و تعویض های بچگانه ی الگری هم فقط به این آشفتگی و بی برنامگی دامن زد.

به هر حال... حسش نیست الان به تاپیک رئال سر بزنم ولی حدس میزنم عروسیه و دارن از قهرمانی دهم صحبت میکنن. ولی به نظرم تیمی که با این همه بازیکن سطح بالا و این همه موقعیتی که خلق کرد، حتی یک گل درست حسابی تو جریان بازی به دفاع نصفه نیمه میلان نزنه یه جای کارش مشکل داره... .

اگه الگری از اشتباهات دیشب درس بگیره و بلاخره بفهمه چه تغییراتی باید از بازی بعد با ناپولی تو ترکیب ایجاد کنه، میتونیم آبروریزی دیشب رو تو بازی برگشت جبران کنیم. منظور لزوما شکست دادن رئال نیست. همونطور که دیشب میتونستیم ببازیم ولی آبرومندانه ببازیم...

برای بازی بعد یعنی ناپولی امیدوارم هم گتوزو هم سیدورف رو رو نیمکت ببینم. خط میانی میلان شدیدا به هافبک های دینامیک و سرعتی و جوون نیاز داره. فلامینی و کوین پرینس باید جایگزین اون دو تا شن. اگه این تغییر داده نشه فقط یک معنی میتونه داشته باشه: الگری یا جرات نیمکت نشین کردن اونها رو نداره (که بسیار غمگینه اگه واقعیت این باشه) یا اینکه یکدنده ست و از شعور تاکتیکی محروم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این چرا به روبینیو درست حسابی بازی نمیده !؟؟!

به نظرم سیدورف رو باید بذاره بیرون. پیرلو هم فقط یه ضربه ایستگاهی شد. گتوزو هم همش دنبال توپ بود

اون کوین پرینس و روبینیو رو باید میذاشت !! رونالدینیو هم تک و تنها چیکار میتونه بکنه ! کلا اصلا خوب نبود تیم

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
سلام خدمت دوستان

پست شما به تشخیص همکار انجمن حذف شده است . ایشون 6 پست رو در این تاپیک مستحق حذف شدن دونستن که صحیح هم هست. الان اگر موردی هست که خلاف قوانین هست لطفا ریپورت بدید.
پ.ن: لطف کنید موضوع رو فقط از دیدگاه خودتون نبینید. ضمنا فکر نمی کنم پیش داوری هایی که انجام میشه کار صحیح و درستی باشه.
شاد و پیروز باشید
سلام
ساسان عزیز، بنده در جواب بعضی دوستان که طرفدار بارسلونا هستن و توی تاپیک میلان به رئال بد و بیراه میگن، اون پست رو دادم. پست من در حالی حذف شد که بعضی از اون پست ها سر جاشه
تصدیق می فرمائید که کار اونا از اول اشتباه بود و صرف ریپورت دادن باعث نمیشه که اون پست حذف بشه، بلکه باید تاپیک رو دید و بر اساس اون شرایط تصمیم گرفت
بهرحال ... چون چند مورد دیگه هم این مورد برای من پیش اومده بودم، اون مطلب رو نوشتم
چون اعتقاد دارم شما نباید فکر کنید چون تعداد پست های یه نفر کمه یا اینکه تازه عضو شده دلیل بر اینه که با راه و رسم فعالیت در انجمن و قوانین آشنا نیست
با تشکر

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازی عالی بود ناپولی واقعا تیم خوبیه و عالی بازی کردن. در مورد میلان با مصدومیتی که برا آنتونینی پیش اومد اودو رو اورد داخل که پاس گل هم داد. پرینس و گتوزو هم خوب بودن. امیدوارم این روند خوب رو بتونیم تا آخر ماه ادامه بدیم تو این ماه با یووه و مادرید و اینتر بازی داریم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بچه ها منم تبریک میگم ... برد ضروری و لازمی بود ... مخصوصا که تو زمین ناپولی هم بازی داشتیم

باید یه جورایی استرس رو به اینتر وارد کنیم تا هم بتونیم بازی رو در رو رو ببریم هم برای قهرمانی کارمون

راحت تر باشه ... اما این میلا حد اقل 5 تا 6 تا خرید خوب دیگه لازم داره

خرید بازیکنایی مثل Alex - Vaandervaart - Fabregas - یک دروازه بان خوب و ... نیازه تیم میلانه

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
SRY.
GOOD LUCK

Last edited:

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
من تا یاد دارم میلان همیشه مقابل تیم های بزرگ خراب میکنه چرا نمیدونم شانس باهشون یار نبود
همشیاد اون فینال با لیورپول میافتم و اشکم درمیاد که بازی 3 بر صفر برده و واگذار کرد
واقعا میلان بدشانسه کاریش نمیشه کرده دیگه این میلان اون میلان همیشگی نیست

Am8!N

Registered User
لایک‌ها
5
سلاممممممممممم دوستان.
ما هم اومدیممممممممم. چاکر هر چی طرفدار میلانه;);););)

Am8!N

Registered User
لایک‌ها
5
روبينيو: در ميلان تاريخ را خواهم ساخت
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي و تازه‌وارد ميلان ايتاليا گفت: به هواداران اين تيم بزرگ و قديمي اطمينان مي‌دهم كه در ميلان تاريخ را خواهم ساخت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتواسپورت ايتاليا، روبينيو بازيكن اسبق رئال مادريد اسپانيا عنوان كرد: بازيكني در كلاس جهاني هستم و از اين كه مي‌بينم اين روزها عده‌اي از قيمت بالاي من صحبت مي‌كنند متعجب مي‌شوم چرا كه منچستر سيتي مرا با 42 ميليون يورو خريداري كرد و ميلان تنها با 22 ميليون يورو، كه از اين رقم نيز تنها 18 ميليون يورو با كسر ماليات و حق وكيل به من رسيده است.

وي افزود: در تيم ميلان به يك بازيكن تاريخ‌ساز تبديل مي‌شوم و تلاش مي كنم براي ساليان سال در تركيب اين تيم رويايي بدرخشم.

نستا: مي خواهم تا پايان در ميلان بمانم

الساندرو نستا، مدافع باشگاه میلان پرونده فوتبالی اش را در سن سیرو خواهد بست.

این در حالی است که در هفته های اخیر صحبتهایی از احتمال بازگشت او به لاتزیو به گوش می رسید ولی او به وضوح از تمایلش برای ماندن در میلانلو گفته است

نستا در صحبتهایی به توتوسپورت گفت:« آینده من؟ من پرونده فوتبالی ام را در میلان خواهم بست.»

نستا اخیرا از بند مصدومیتی که در ناحیه کمر گریبانگیر او شده بود و برای مدتی طولانی او را از میادین ورزشی به دور نگاه می داشت رها شده و ادامه داد:« فکر نمی کنم که من یک مرد معجزه گر هستم. از نظر مشکلات، من خیلی سخت کوشیدم تا بتوانم به میادین بازگردم.»

میلان شنبه شب در دیداری حساس مقابل یوونتوس قرار خواهد گرفت و نکته جالب توجه اینجاست که میلوش کراسیچ، ستاره یووه به دلیل تمارض در دیدار مقابل بولونیا از همراهی تیمش مقابل میلان محروم است.

نستا در مورد این دیدار حساس گفت:« یوونتوس؟ الان این تیم را دوست دارم. روسای جدید باشگاه خوب هستند و این افتخار بزرگی است که بار دیگر مقابل دل پیرو قرار بگیرم. در مورد کراسیچ هم باید بگویم که قانون، قانون است.»

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ای بابا این داور کاری کرد مساوی شیم ... برد پر گل حقمون بود :(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ای بابا این داور کاری کرد مساوی شیم ... برد پر گل حقمون بود :(
نه یعنی کلا خیلی باحالی ...
huhsmileyf.gif