- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
من موندم این املیا رو گرفتن برای سر جهاز مربی؟ چرا بازیش نمیده. من اصلا از قدیم از این ابیاتی خوشم نمی اومد.
بازی قبل میگفتم تیاگو سیلوا .. سیلوا ... این بازی هر 2تا گل رو اشتباه کرد .
فکر کنم آخرین باری که صدر نشین شدیم بعد برد 1-0 اینتر بود آره؟ به هر حال بعد مدتها خوشحال شدم! البته امیدوارم این دفعه پایدار بمونه... میلان هر چی تو لیگ خوب بازی میکنه تو چمپیونز اصلا خوب نیست امسال! برعکس شده گویا...
فکر کنم آخرین باری که صدر نشین شدیم بعد برد 1-0 اینتر بود آره؟ به هر حال بعد مدتها خوشحال شدم! البته امیدوارم این دفعه پایدار بمونه... میلان هر چی تو لیگ خوب بازی میکنه تو چمپیونز اصلا خوب نیست امسال! برعکس شده گویا...
سلام
میخواستم در مورد تاریخچه میلان که چی شد از اینتر جدا شد و کاپهایی که تیم میلانو گرفته بود بعد دوقسمت شدن تیم چی شد اگر کسی میدونه توضیح بده و همچنین ماجرای چند سال پیش که میلان و یووه چرا جریمه شدت و جریمه میلان چی بود ؟
با تشکر
به مخلص عمو پوریاسوالای اولتو نمیدونم ... اما در مورد جریمه داستان از این قراره که نوار صوتی پیدا شد که نشون میداد سران باشگاه
میلان - یووه و چند تا تیم دیگه با داورا زد و بند کردن و گفتن به نفع ما سوت بزن ... گند کاری یوونتوس خیلیییی زیاد بوده
که فرستادنش دسته 2 و میلان رو هم جریمه کردن