• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من موندم این املیا رو گرفتن برای سر جهاز مربی؟ چرا بازیش نمیده. من اصلا از قدیم از این ابیاتی خوشم نمی اومد.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بازی قبل میگفتم تیاگو سیلوا .. سیلوا ... این بازی هر 2تا گل رو اشتباه کرد .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بازی قبل میگفتم تیاگو سیلوا .. سیلوا ... این بازی هر 2تا گل رو اشتباه کرد .

چون مصدوم بوده هنوز آماده نیست .. گل دوم که همه مدافعا مقصرن ... فقط تقصیره سلوا نبود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
صدر نشینی رو در شب باخت صدر نشینان و تساوی اینتر تبریک میگم

mori

Registered User
لایک‌ها
14
فکر کنم آخرین باری که صدر نشین شدیم بعد برد 1-0 اینتر بود آره؟ به هر حال بعد مدتها خوشحال شدم! البته امیدوارم این دفعه پایدار بمونه... میلان هر چی تو لیگ خوب بازی میکنه تو چمپیونز اصلا خوب نیست امسال! برعکس شده گویا...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فکر کنم آخرین باری که صدر نشین شدیم بعد برد 1-0 اینتر بود آره؟ به هر حال بعد مدتها خوشحال شدم! البته امیدوارم این دفعه پایدار بمونه... میلان هر چی تو لیگ خوب بازی میکنه تو چمپیونز اصلا خوب نیست امسال! برعکس شده گویا...

من نمیدونم چرا اصلآ به میلان امسال خوش بین نیستم!
دلم گاس هیدینگ میخواد :دی کاش اینقدر دنبال کار ملی نبود. مربی خوبی نداریم که بتونه تیم رو در مواقع بحرانی جمع کنه! تیمهای بزرگ ، مربی های بزرگ میخواند! الان تقریبآ لیگ ایتالیا مربی دندون گیری نداره! شاید با کلی تخفیف بشه فقط لویجی دلنری رو حساب کرد
تو شش تیم اول جدول اسمهای آشنا رانیری و بنیتز هستند که فوق العاده مربی های معمولی هستند

من فکر میکنم با این اوضاع سری آ و رشد نسبتآ خوبه لیگ آلمان سهمیه چهارم رو بدیم به اونها

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

لیگ رو فکر کنم قهرمان بشیم ... از دید من احتمالش 99 % ... اما قهرمانان رو زیاد امیدوار نیستم چون بازیکنی مثل

کاکا نداریم :(به جاش پیرلو و سیدورف داریم که مجاهد خزیراوی بازیکن فولاد از اونا بهتره

Last edited:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
امشب ببریم قهرمانیم! فورتزا میلان!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
برد شیرینی بود ... عالی بود ... با 1 اخراجی الکی بازی رو بردیم ... مهمتر از همه اینکه 1 فرصتم به اینتر ندادیم

رونالدینو رو نمیدونم چرا بازی نداد احمقققققققققققققققق

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تبریک به همه دوستان میلانی. میلان خوب بازی رو اداره کرد و برد.
فعلا هیجان زدم چند تا نکته بگم برم بعد بیام.
1. خوشحالم که آلگری داره ترکیبش رو پیدا میکنه و این ترکیب مت فلامینی رو هم شامل میشه.
2. میدونستم زلاتان حتما مثل بقیه بازیکن های مشترکمون حتما بهشون گل میزنه.
3. مطابق قانون جدید وقتی بازیکنی بازیکنی رو هل بده اگر بتونه مثل کشتی گیرهای (سومو) ژاپنی حریفش رو زمین بزنه حریفش از زمین مسابقه اخراج میشه.
4.دلم خنک شد که بعضی ها که اونجوری خداحافظی زیدان نازنین رو خراب کردن و وقتی تو یه مسابقه از ما بردن اونقدر بی جنبه بازی در اوردن و ماسک رئیس باشگاه میلان رو زدن و دلقک بازی در آوردن اینجوری تحقیر شدن.زلاتی لهش کرد.
5.بالوتلی گفته بود میام میلان رو تشویق میکنم. فکر کردم خاسته یه حالی بده ولی واقعا اومده بود.
6. کاش پاتو هم بود.

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
تبریک بابت پیروزی اون هم با گل زلاتان
عجب سر توپی زد در ضمن خوب ماتراتزی رو زد مصدوم کرد انداخت بیرون

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بازی دیشب خیلی بیشتر از بازی با یووه برای من روشن کرد که آلگری مربی خیلی سطح پایینی هست برای میلان

اینتر در بدترین شرایطش بود و خیلی راحت میتونستیم بالای 4-3 تا گل بزنیم اما خلق موقعیتهامون هم اینقدر نبود که بگم بدشانسی نزدیم.
از اون طرف اگه مورینیو بود تو اینتر یا هر مربی باهوش دیگه خیلی راحت 2 یا 3 تا اخراجی میگرفت بعدش هم با خیال راحت گلبارونمون میکرد!
بازی کردن همزمان آمبروزینی و فلامینی و گتوزو اشتباه بزرگی بود! بازی کردن گتوزو از دقیقه 25 به بعد ریسک خیلی خیلی بالایی داشت! با توجه به ضعف اینتر اگر رونالدینیو حتی نا آماده هم میومد جای گتوزو میلان میتونست خیلی خطر ایجاد کنه!
البته تنها چیزی که باعث میشه توجیه کنم آلگری رو که برای چی اینکار رو نکرد! ترس از مصدومیت بیشتر نیروهای هجومی میلان هست.

اینتر خیلی راحت میتونست کثیف بازی کنه و از نبود یک مربی بزرگ روی نیمکت میلان سو استفاده کنه و تیم رو بهم بریزه! رفتارهای عصبی میلانی ها در حالیکه میلان کاملآ سوار بازی بود ، خیلی عجیب بود و نشون از نبود یک مربی سطح بالا روی نیمکت داشت.

به هر حال بردیم! الان هم اولیم اما نمیدونم تا کی میتونیم اون بالا بمونیم و میتونیم قهرمان بشیم یا نه! تو پست قبلیم هم گفتم سطح سری آ این فصل خیلی پایینه ، قهرمانی توش خلاف سالهای قبل نشون دهنده یک تیم قوی نیست! این فصل یک تیم متوسط میتونه قهرمان سری آ بشه!
من امیدوارم تو لیگ قهرمانان تحقیر نشیم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
تبریک می گم ... امسال میلان داره توی سری آ خوب کار می کنه .
منم اعتقاد دارم شاید دو هیچ یا سه هیچ می تونست بازی تموم بشه . الکی کشیدند توی دفاع

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی بود که میلان می تونست حمله کنه و گل بیشتر بزنه اما رفت تو دفاع و...ایتالیاییش کرد:دی

mori

Registered User
لایک‌ها
14
کلا آلگری به نظر من بدترین تعویض هارو داره! ولی تو سری آ فعلا عالی نتیجه گرفته و همین مهمه :دی

hulk2646

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
میخواستم در مورد تاریخچه میلان که چی شد از اینتر جدا شد و کاپهایی که تیم میلانو گرفته بود بعد دوقسمت شدن تیم چی شد اگر کسی میدونه توضیح بده و همچنین ماجرای چند سال پیش که میلان و یووه چرا جریمه شدت و جریمه میلان چی بود ؟
با تشکر

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
میخواستم در مورد تاریخچه میلان که چی شد از اینتر جدا شد و کاپهایی که تیم میلانو گرفته بود بعد دوقسمت شدن تیم چی شد اگر کسی میدونه توضیح بده و همچنین ماجرای چند سال پیش که میلان و یووه چرا جریمه شدت و جریمه میلان چی بود ؟
با تشکر

سوالای اولتو نمیدونم ... اما در مورد جریمه داستان از این قراره که نوار صوتی پیدا شد که نشون میداد سران باشگاه

میلان - یووه و چند تا تیم دیگه با داورا زد و بند کردن و گفتن به نفع ما سوت بزن ... گند کاری یوونتوس خیلیییی زیاد بوده

که فرستادنش دسته 2 و میلان رو هم جریمه کردن

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سوالای اولتو نمیدونم ... اما در مورد جریمه داستان از این قراره که نوار صوتی پیدا شد که نشون میداد سران باشگاه

میلان - یووه و چند تا تیم دیگه با داورا زد و بند کردن و گفتن به نفع ما سوت بزن ... گند کاری یوونتوس خیلیییی زیاد بوده

که فرستادنش دسته 2 و میلان رو هم جریمه کردن
به مخلص عمو پوریا
داداش مشتاق دیدار
آقا خدا بخواد امسال با آلگری یه جام بگیریم

بالا