• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
خب الگری هم رفت مربیه خوبی نبود هر چند که با این بازیکنهای در پیت هم هر مربی بود اوضاعش همین بود الان بهترین کار اینه که یه مربیه خوب برا میلان به خدمت بگیرن
اسپالتی اظهار علاقه کرده برا مربی گری میلان مربی خوب و صاحب سبکیه بنظر گزینه خوبی میاد
فرانک ریکارد هم خوبه الان بیکار هم هست ضمن اینکه میلان همیشه دوست داره از قدیمیهای خودش استفاده کنه و ریکارد هم که سالها ستاره میلان بود
تاسوتی هم هست که سالها کمک مربی بوده فقط نمیدونم چرا جربزه مربیگری نداره میتونن حداقل تا اخر فصل به تاسوتی دماغ اعتماد کنن:D
اینزاگی هم هست تو رده های سنی پایین میلان داره مربیگری میکنه ولی حیفه الان مربیه میلان بشه چون میسوزه
فقط کاشکی اویزونه سیدورف و امثالهم که اصلا سابقه مربیگری ندارن نشن و میلان رو از اینی که هست نابودتر نکنن

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
با این شرایط و این بازیکنا،من رایکارد رو مناسب میدونم و بعد اون اسپالتی،به هرحال به قول دوست بالایی رایکارد سالها با میلان بوده و میتونه تو این بحران به تیم کمک کنه،سابقه اش هم که بدک نیست

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
گزینه مربی گری اینزاگی
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1033638&title=آلگري_از_هدايت_ميلان_کنار_گذاشته_شد

من نمیگم اینزاگی بده ها ولی الان با این وضعیت وقت مربی بی تجربه نیست
اینزاگی تازه میخواد بیاد چند تا ترکیب بچینه یه 4-5 تا بازی ببازه تا دستش بیاد باید چیکار کنه
الان فقط باید یکی رو بیارن این فصل یجوریه سمبل کنه بعید میدونم دیگه این فصل حتی تو 6 تای اول جدول هم قرار بگیریم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
گزینه مربی گری اینزاگی
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1033638&title=آلگري_از_هدايت_ميلان_کنار_گذاشته_شد

من نمیگم اینزاگی بده ها ولی الان با این وضعیت وقت مربی بی تجربه نیست
اینزاگی تازه میخواد بیاد چند تا ترکیب بچینه یه 4-5 تا بازی ببازه تا دستش بیاد باید چیکار کنه
الان فقط باید یکی رو بیارن این فصل یجوریه سمبل کنه بعید میدونم دیگه این فصل حتی تو 6 تای اول جدول هم قرار بگیریم
بنظرم بهترین گزینه تا اخر قصل تاسوتیه حتی فصل جدید هم اینزاگی نباید مربی بشه چون احتمال سوختنش خیلی زیاده پیپو باید حالا حالاها تجربه کسب کنه بعد مربیه میلان بشه
فصل جدید هم با رایکارد یا اسپالتی شروع کنن عالی میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مدیرای نادون میلان که تیم رو به خاک سیاه نشوندن.
چقدر ماها در همین فروم گفتیم که الگری مربی خوبی نیست. اخرش باید ننگ شکست به ساسولو اونم به اون شکل نصیب تیم میشد که این بابا رو بندازن بیرون.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
امسال واقعا حق کریس رونالدو بود که صاحب توپ طلا بشه. صحنه زیبایی بود دریافت توپ طلا توسط او و احساساتی شدنش.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
امسال واقعا حق کریس رونالدو بود که صاحب توپ طلا بشه. صحنه زیبایی بود دریافت توپ طلا توسط او و احساساتی شدنش.
رونالدو کیلو چنده ؟ ربطش به تاپیک میلان چی بود ؟! o_O همکار انجمن فوتبال با تاریخ عضویت سال 2006 لطفا رعایت کن و بفهم کجا تاپیک میزنی

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
رونالدو کیلو چنده ؟ ربطش به تاپیک میلان چی بود ؟! o_O همکار انجمن فوتبال با تاریخ عضویت سال 2006 لطفا رعایت کن و بفهم کجا تاپیک میزنی

یک بار هم ما با عجله پست زدیم! فکر کردم تاپیک رئال مادرید هست! (جدا هم اشتباه عجیبی بود!!)

پ.ن: کاربر محترم، این طرز صحبت کردن البته ادب و شخصیت شما را نشان می دهد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
یک بار هم ما با عجله پست زدیم! فکر کردم تاپیک رئال مادرید هست! (جدا هم اشتباه عجیبی بود!!)

پ.ن: کاربر محترم، این طرز صحبت کردن البته ادب و شخصیت شما را نشان می دهد.
خیال کردم به عمد پست زدی :D در ضمن فکر نمیکنم بی ادبی کرده باشم شما هم اگه جای من بودین میدیدن تو تاپیک میلان از بردن توپ طلایه کریس توسط همکار انجمن فوتبال صحبت میشد تعجب میکردین :eek:
پستم رو نیم ساعت دیگه پاک میکنم
;)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خیال کردم به عمد پست زدی :D در ضمن فکر نمیکنم بی ادبی کرده باشم شما هم اگه جای من بودین میدین تو تاپیک میلان از بردن توپ طلایه کریس توسط همکار انجمن فوتبال صحبت میشد تعجب میکردیم :eek:
پستم رو نیم ساعت دیگه پاک میکنم
;)

اشکالی نداره، حالا من هم سوتی دادم دیگه.

حالا الان واسه این که اسپم نشه یک چیزی اقلا راجع به میلان بگم! ;)

به عقیده من رایکارد هم اصالت میلانی داره، می تواند گزینه خوبی برای سرمربی گری جدید این باشگاه باشه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
اشکالی نداره، حالا من هم سوتی دادم دیگه.

حالا الان واسه این که اسپم نشه یک چیزی اقلا راجع به میلان بگم! ;)

به عقیده من رایکارد هم اصالت میلانی داره، می تواند گزینه خوبی برای سرمربی گری جدید این باشگاه باشه.
حالا که از میلان خوب صحبت کردی و انگار طرفدار کریس و رئالی بزا منم یه چیز بهت بگم : بارسلون رو قول بهت نمیدم اما بزودی اتلتیکو رو میکشین پایین اینو از اونجایی بهت میگم چون کارلتو رو سالها میشناسم تو میلان
نیم فصل دوم و فصل دوم کسی جلودارش نیست مربیگیریه انچلوتی اینطوریه :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
حالا که از میلان خوب صحبت کردی و انگار طرفدار کریس و رئالی بزا منم یه چیز بهت بگم : بارسلون رو قول بهت نمیدم اما بزودی اتلتیکو رو میکشین پایین اینو از اونجایی بهت میگم چون کارلتو رو سالها میشناسم تو میلان
نیم فصل دوم و فصل دوم کسی جلودارش نیست مربیگیریه انچلوتی اینطوریه :D

من یکی از علاقمندان میلان بوده ام، آن زمانی که رودگولیت، فان باستن و همین رایکارد مثلث هلندی های میلان بودند و بازیکن های سرشناس و خوب زیاد دیگری هم داشتند: روبرتو دونادونی، فرانکو باره سی، پائولومالدینی و ... آن تیم را در سالهای 1989 تا 1992 خیلی دوست داشتم. (به نظرم همین انچلوتی هم آن سالها بازی می کرد توی میلان) البته چند سال بعدتر هم میلانی ها خوب بودند ولی فعلا با روزهای اوج و خوب شون فاصله دارند.

در مورد رئال: اتفاقا برعکس! من بارسلونا و همچنین مسی رو بیشتر دوست دارم. اما در مورد توپ طلای امسال حق رونالدو بیشتر از مسی بود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دمت گرم شادمون کردی:دی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
من یکی از علاقمندان میلان بوده ام، آن زمانی که رودگولیت، فان باستن و همین رایکارد مثلث هلندی های میلان بودند و بازیکن های سرشناس و خوب زیاد دیگری هم داشتند: روبرتو دونادونی، فرانکو باره سی، پائولومالدینی و ... آن تیم را در سالهای 1989 تا 1992 خیلی دوست داشتم. (به نظرم همین انچلوتی هم آن سالها بازی می کرد توی میلان) البته چند سال بعدتر هم میلانی ها خوب بودند ولی فعلا با روزهای اوج و خوب شون فاصله دارند.

در مورد رئال: اتفاقا برعکس! من بارسلونا و همچنین مسی رو بیشتر دوست دارم. اما در مورد توپ طلای امسال حق رونالدو بیشتر از مسی بود.
جدی پس قدیمی هستی خوشم اومد البته دیگه سنم به مثلث هلندی میلان قد نمیده فقط یه چیزهای کمی از رودگولیت موقعی که تو چلسی بود یادمه . اما بازیهای فرانکو بارسی و دونادونی رو دیدم تو میلان
کلا میلان دو دوره موفق داشت یکی همون دوره ایی که مثلث هلندی غوغا میکرد که من ندیدم ولی شما دیدی و میلان انچلوتی که یقینا هم من دیدم هم شما

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
کلا میلان دو دوره موفق داشت یکی همون دوره ایی که مثلث هلندی غوغا میکرد که من ندیدم ولی شما دیدی و میلان انچلوتی که یقینا هم من دیدم هم شما

موفقیت میلان به خاطر بازیکنای بزرگی که داشت بود واسه 5 تا هافبکش بود
انجلوتی یه ترسو بود که تو میلان غیر ترکیب 4-5-1 چیدن کاری بلد نبود
باید حتما با اختلاف 2 عقب مییفتادیم تا 2 مهاجمه میکرد
کارلتو اگه مربی بود تو چلسی یا سن ژرمن نگهش میداشتن
مربی نبود که

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
موفقیت میلان به خاطر بازیکنای بزرگی که داشت بود واسه 5 تا هافبکش بود
انجلوتی یه ترسو بود که تو میلان غیر ترکیب 4-5-1 چیدن کاری بلد نبود
باید حتما با اختلاف 2 عقب مییفتادیم تا 2 مهاجمه میکرد
کارلتو اگه مربی بود تو چلسی یا سن ژرمن نگهش میداشتن
مربی نبود که
سوء برداشت نکن از حرف من موفقیت میلان تو دوره انچلوتی بیشتر از اینکه از هنرمندی کارلتو بوده باشه از وجود یکی دو جین از بهترین ستارها بوده منم انچلوتی رو مربیه خیلی بزرگی نمیدونم اما مربیه خوبیه کلا سیستم 1 مهاجمه رو دوست داشت حتی برلوسکنی هم بهش گیر میداد دو مهاجمه بازی کنه که اتفاقا چندین بازی هم این کارو انجام داد سیستمه درخت کاج 1-2-3-4 از سیستمهای مورد علاقش بود یادمه اون موقع تعویضهاشو حدس میزدم 90% درست میگفتم :D
یکی از سوتی هایی که چندبار داد استام رو میورد دفاع راست o_O خیلی خنده دار بود
کلا انچلوتی مربی که اگه پلن A ش خراب شد هیچ پلن B یی نداره اما تو تیمهایی که رفته حداقل 2 فصل رو خوب کار کرده با میلان عالی بود تو چلسی که بود ارسنال منچستر لیورپول همه رو رفت وبرگشت پوکوند تو پاریس بدک نبود تو رئال هم نیم فصل دوم خودشو نشون میده

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سیدورف سرمربی آث‌میلان شد
کلارنس سیدورف بازیکن خط میانی سابق آث‌میلان به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد.

13900921143356_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، کلارنس سیدورف بازیکن خط میانی سابق تیم‌های میلان و رئال مادرید و تیم ملی فوتبال هلند، به عنوان سرمربی روسونری انتخاب و جانشین ماسیمیلیانو آلگری شد که پس از شکست ناباورانه مقابل ساسولو از این تیم اخراج شده بود.

این مرد هلندی تاکنون سابقه مربیگری ندارد و امروز در سخنانی در ریودوژانیرو گفته بود: من در آث میلان به عنوان بازیکن بازنشسته شده بودم.

وی در سال 2012 از میلان به تیم بوتافوگو برزیل رفت و تاکنون در این تیم بازی می‌کرد.

میلان پیشنهادی دو ساله به سیدورف ارائه داده و قرار است تا سال 2016 هدایت روسونری را برعهده داشته باشد.

میلان در این فصل در سری آ شرایط نامناسبی دارد و هم‌اکنون با 30 امتیاز اختلاف با یوونتوس صدرنشین در رده یازدهم جدول رده بندی جای دارد.

قرار است به زودی سیدورف در کنفرانسی خبری در برزیل در خصوص این اتفاق و آینده خود صحبت کند.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ایا کسی که ثانیه ایی تجربه مربیگری نداره باید مربی یکی از پرافتخارترین تیمهای دنیا بشه ؟! o_O اشتباه پشت اشتباه سیاست غلط مالکان و مدیران میلان توی این اواخر انگاری تمومی نداره با اومدن باربارا برلوسکنی بدتر هم شد چه خوب گفت گتوزو : جایی برای زنها در فوتبال نیست
خود سیدورف هم خریت بزرگی کرده موفقت کرد سرمربی بشه خدا بخیر بگذرونه تا اخر فصل

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فقط میتونیم امیدوار باشیم که موفق باشه
اما انتخابش ریسک بزرگی بود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
گزینه های بهتری هم بود .... البته سیدرف مثه هندونه سر بسته میمونه!

بالا