• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رکورد بیش ترین امتیاز مال اینتره
ال 89 با 59 امتیاز
اون زمان هر پیروزی دو امتیاز داشته
اگه هر پیروزی رو سه امتیاز حساب کنیم رکورد مال اینتر میشه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من فکر میکنم از اونجاییکه اینتر به قهرمانی زودهنگام میرسه به علت عدم نیاز بعیده که تا امتیاز 100 جلو بره.
ولی باید صبر کرد.

میگم خوب امسال از فرصت استفاده کردید و هر چی رکورد بود رو به نام خودتون کردید!
منتظرم ببینم فصل آینده این روند به کجا ختم میشه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من فصل بعد اینتر قویتر از این فصل میشه. چرا؟ چون الان کلیه نقاط ضعف تیم مشخص شده و بازیکنای خوبی هم به جز یکی دوتا که کلا مخالفم باهاشون (مثل کاسانو) برای خرید لیست شده. موراتی تصمیم داره اینتر دهه 60 رو دوباره زنده کنه که به نظر من می تونه همچین کاری کنه.

درسته برای قهرمانی این فصل خیلی زحمت کشیدن و واقعا هم حقه اینتر بوده این قهرمانی و قهرمانی سال بعد خیلی مهمتر از امسال. قهرمانی که با وجود یوونتوس و میلان قدرتمند کسب میشه.
این قهرمانی هم کم ارزش نیست چون الان تیمهای خیلی خوبی تویه ایتالیا هست. درسته میلان یکم ضعیف شده ولی هیچ وقت از رقابت کنار نرفته. رم هم که می بینید خیلی خوب داره بازی میکنه منچستر رو برد. تیمهای دیگه هم انگیزه خاصی این فصل داشتن. پس قهرمانی این فصل اونقدر هم راحت به دست نیومده.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بازی امروز اینتر مقابل رجینا بود که 0 - 0 مساوی تموم شد.
تویه همون دقایق اول بازی اینتر یه تعویض اجباری داشت که بوردیسو به جای ساموئل به بازی اومد.
اینتر موقعیت های خوبی داشت که نتونست خوب استفاده کنه و جای ابراهیموویچ هم تویه ترکیب خالی بود. اینتر بازی رو با آدریانو و کروژ شروع کرد تویه دقایق آخر به جای آدریانو، سولاری به بازی اومد و رکوبا هم جای گروسو رو گرفت که عملا اینتر با ترکیب 3-4-3 داشت بازی می کرد ولی دروازه بان رجینا اجازه باز شدن دروازه اش رو نداد.

ترکیب اول بازی: جولیو سزار - مایکون - کوردوبا - ساموئل - گروسو - داکورت - کامبیاسو - زانتی - فیگو - کروز - آدریانو

به نظر من غیبت ویرا برای اینتر تویه این مدت خیلی گرون تموم شد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تصاویری از بازی امروز:

3y4ezph.jpg

2n1s4n5.jpg

2w7hgci

44sj7f8.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بعد از کنکور یعنی کی؟
اگه میشه تابستون؟ رویه بخش فنیش می تونم کمک کنم. طرحهایی دارم که 100% می تونیم رویه سایت پیاده کنیم ولی به شرطی که سایت ماله یک نفر نباشه و همه توش فعالیت کنن.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
عجب چیزی! به حق چیزهای ندیده
من بعد از وحید جان پست زدم ولی پستم قبل از پست وحید هستش. دیگه این مدلیش رو ندیده بودیم.

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حیف شد مساوی کردیم
اقا به احتمال زیاد بعد از کنکور یه سایت برای اینتر میزنم
هر کی شریک میشه بیاد جلو
نمیخوام سایت فقط مال یه نفر باشه

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اینجا زیادی خلوته

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نه خلوت هم نیست. من هستم سعی می کنم اگه وقت کردم چندتا خبر از سایت خوده اینتر ترجمه کنم بزارم اینجا
سیامک هم که مدتیه نیستش. وحیدجان توام بهم یکم کمک کن این تاپیک همیشه بالا بمونه

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بازی اینتر با رم چهارشنبه پخش میشه !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
من نمی دونم چرا امسال گیر دادن به این لیگ اسپانیا. هرچی بازی که باید از لیگ ایتالیا پخش می شد به جاش از لیگ اسپانیا بازی پخش میشه. دیگه شورشو درآوردن.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بیست بازیکن رو مانچینی برای بازی امشب برابر پالرمو تویه لیست خودش داره:

دروازه بان: فرانچسکو تولدو - جولیو سزار
دفاع: ایوان رامیرو رکوبا - خاویر زانتی - فابیو گروسو - مایکون - نیکولاس بوردیسو - مارکو ماتراتزی - مارکو آندرولی
میانی: دژان استانکوویچ - لوییس فیگو - اولیور داکورت - استبان کامبیاسو - سانتیاگو سولاری - ماریانو گونزالز
مهاجم: زالاتان ابراهیموویچ - جولیو ریکاردو کروز - آدریانو - هرنان کرسپو - آلوارو رکوبا

به نظر می یاد بازی رفت با پالرمو حساستر از این بازی بود. اون موقع پالرمو مکان دوم جدول رو در اختیار داشت الان با یک بازی بیشتر نسبت به بقیه تیمها تویه مکان چهارم قرار داره. که روند سقوط تویه جدول رو همینطور داره طی می کنه. به نظر من این بازی بیشتر برای میلان که در مکان پنجم هست حساسه تا اینتر.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بخش دوم کنفرانس خبری بازی اینتر - پالرمو با روبرتو مانچینی:

2m26tz6.jpg

درباره بخش دوم تحقیق کالچیو چی فکر می کنید؟
من فکر می کنم که تابستون آرومی رو داشته باشیم در غیر اینصورت یک قدم عقبتر برمی داریم و اوضاع فرقی نمی کنه.... خوشبختانه این مسئله ربطی به ما ندارد. به نظرم تفاوت خاصی با تحقیق سال قبل ندارد ولی دوست دارم در این باره صحبتی نکنم. تمام اتفاقات سال قبل شرم آور بود. یک اتفاق مشابه امسال واقعا دیوانگی است.

دیگو آرماندو مارادونا یکی از بازیکنایی تاریخچه فوتبال رو تشکیل داده از نظر سلامتی این روزها مشکلاتی دارد. در مورد دیگو چه عقیده ای دارید؟

من امیدوارم که هرچه زودتر سلامتی خودش رو دوباره پیدا کنه. سخن من بیشتر برای خاطر اوست - او باید یکم بیشتر مراقب خودش باشه. او باید این کار رو به خاطر من و همه کسانی در مقابل او بازی کردن و او را می شناسن انجام بده و همچنین برای کسانی که در زندگی فوتبالیش به اون علاقع مند بودن. من وقتی اونو در این وضعیت می بینم واقعا ناراحت می شم.

الان میلان تنها تیمی است که در لیگ قهرمان از جمع تیمهای ایتالیایی باقی مانده. آیا شما میلان رو در این بازیها حمایت می کنید؟
(لبخند) - آنها واقعا سزاور این برد در برابر بایرن مونیخ بودن چون بهتر بازی کردن. مانند همیشه من نمی خوام از هیچ تیمی در نیمه نهایی حمایت کنم. من لیگ قهرمانان رو تماشا خواهم کرد فقط به خاطر اینکه چهار تیم واقعا قدرتمند باقی مانده اند و دوست دارم بازیهای خوبی رو شاهد باشیم. تیمی که بهتر هست برنده خواهد بود.

برخیها می گویند که بهترین تیم در لیگ قهرمانان بهترین تیمی اروپایی قهرمان است....
(لبخندی دوباره) - این مسئله همانند این است که بگوییم ما در لیگ قهرمان شدیم چون یوونتوس نبود.... اگر مثل قبل یوونتوس در جمع ما بود آنها می گفتند که لیگ ایتالیا سرتر و سختتر از لیگ قهرمانان است... حال بدون شوخی من فکر می کنم که هرکسی با توجه به علاقه مندیهای خودش نظری دارد.

اما می خواهیم بدانیم که مانچینی فکر می کند بردن یک تورنمنت طولانی مثل لیگ ایتالیا سختتر است یا یک مسابقه کوتاهتر مثل لیگ قهرمانان؟
بدون شک تیمی که قویتر باشد همواره در یک تورنمت طولانی تر بهتر ظاهر می شود. لیگ قهرمانان یک مسابقه بی نظیر است که تیم قویتر معمولا ممکن است در همان موانع اول راه حذف شود، چون تیمی که ریسک کند و فقط در دو مسابقه اشتباه کند از دور خارج خواهد شد. بدون شک لیگ قهرمانان خیلی جذاب و دیدنی است چون در صورت موفقیت شما شانس بازی کردن در سوپر کاپ اروپا و کاپ بین قاره ای رو خواهید داشت. اما در یک مسابقه طولانی تر من فکر می کنم لیگ داخلی بسیار دشوارتر است.

سه تیم انگلیسی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور دارند. اینکه تیمهای انگلیسی همزمان در مسابقات بیشتری شرکت می کنند می توان دلیل این برتری باشد؟
همه این تیمها قدرتمند هستند، منچستر یونایتد و لیورپول سابقه و پیشینه درخشانی دارند. گذشته از این مسئله صحبت از سه تیمی است که دارای قدرت اقتصادی قوی هستند و به همین خاطر آنها می توانند بازیکنای بهتری رو به خدمت بگیرند، به نظر من همچنین هرسه این تیمها دارای مربیهای معتبری هستند. ضمنا هرسه این تیمها دارای روحیه فوق العاده هستند، که این مسئله برای مستحکم ایستادن روی دوپا خیلی مهم است. به عنوان مثال وقتی من در سامپدوریا بازی می کرم ما توانسته بودیم که به خوبی برروی هردوپا بیاستیم، و ما موفق شدیم به سه فینال اروپایی در عرض چهار پنج سال برسیم.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر با وجود اینکه نیمه اول 2 تا خورده بود و دو - صفر عقب بود نیمه دوم با گلهای کروز و آدریانو نتیجه رو مساوی کرد. به نظر من یکم بعد از اینکه تقریبا قهرمانی اینتر قطعی شده تیم کمتر برای گلزنی تلاش می کنه. شاید هم می خوان با بازی مقابل رم به قهرمانی برسن که اینجوری یکم هیجانش بیشتر باشه. یعنی فکرش رو بکنید چقدر فرق می کنه مقابل رم بازی کنیم و برنده بشیم و جشن قهرمانی بگیریم و الان قهرمان باشیم و مقابل رم بازی کنیم.
فکر می کنم دلیل این دوتا مساوی اخیر همین باشه. جشن قهرمانی در بازی اینتر و رم.
این بازی چهارشنبه همین هفته برگزار میشه و اگه اینتر بتونه رم رو ببره اختلاف امتیاز به 19 میرسه و بعد از اون بازی 6 بازی دیگه باقی می مونه یعنی با این حسابها اگه چهارشنبه اینتر مقابل رم برنده باشه جشن قهرمانی برپاست.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
دقیقه 3: گل اول تیم پالرمو کاراسیولو
دقیقه 26: کارت زرد برای زننده گل پالرمو کاراسیولو
دقیقه 31: کارت زرد برای بازیکن پالرمو جاوانی
دقیقه 45: گل دوم تیم پالرمو زاکاردو

دقیقه 62: کارت زرد برای بازیکن اینتر کروز
دقیقه 67: گل اول اینتر کروز که 5 دقیقه پیش کارت زرد گرفته بود
دقیقه 74: گل دو اینتر آدریانو
دقیقه 75: کارت زرد برای بازیکن پالرمو گیاکومازی