بخش دوم کنفرانس خبری بازی اینتر - پالرمو با روبرتو مانچینی:
درباره بخش دوم تحقیق کالچیو چی فکر می کنید؟
من فکر می کنم که تابستون آرومی رو داشته باشیم در غیر اینصورت یک قدم عقبتر برمی داریم و اوضاع فرقی نمی کنه.... خوشبختانه این مسئله ربطی به ما ندارد. به نظرم تفاوت خاصی با تحقیق سال قبل ندارد ولی دوست دارم در این باره صحبتی نکنم. تمام اتفاقات سال قبل شرم آور بود. یک اتفاق مشابه امسال واقعا دیوانگی است.
دیگو آرماندو مارادونا یکی از بازیکنایی تاریخچه فوتبال رو تشکیل داده از نظر سلامتی این روزها مشکلاتی دارد. در مورد دیگو چه عقیده ای دارید؟
من امیدوارم که هرچه زودتر سلامتی خودش رو دوباره پیدا کنه. سخن من بیشتر برای خاطر اوست - او باید یکم بیشتر مراقب خودش باشه. او باید این کار رو به خاطر من و همه کسانی در مقابل او بازی کردن و او را می شناسن انجام بده و همچنین برای کسانی که در زندگی فوتبالیش به اون علاقع مند بودن. من وقتی اونو در این وضعیت می بینم واقعا ناراحت می شم.
الان میلان تنها تیمی است که در لیگ قهرمان از جمع تیمهای ایتالیایی باقی مانده. آیا شما میلان رو در این بازیها حمایت می کنید؟
(لبخند) - آنها واقعا سزاور این برد در برابر بایرن مونیخ بودن چون بهتر بازی کردن. مانند همیشه من نمی خوام از هیچ تیمی در نیمه نهایی حمایت کنم. من لیگ قهرمانان رو تماشا خواهم کرد فقط به خاطر اینکه چهار تیم واقعا قدرتمند باقی مانده اند و دوست دارم بازیهای خوبی رو شاهد باشیم. تیمی که بهتر هست برنده خواهد بود.
برخیها می گویند که بهترین تیم در لیگ قهرمانان بهترین تیمی اروپایی قهرمان است....
(لبخندی دوباره) - این مسئله همانند این است که بگوییم ما در لیگ قهرمان شدیم چون یوونتوس نبود.... اگر مثل قبل یوونتوس در جمع ما بود آنها می گفتند که لیگ ایتالیا سرتر و سختتر از لیگ قهرمانان است... حال بدون شوخی من فکر می کنم که هرکسی با توجه به علاقه مندیهای خودش نظری دارد.
اما می خواهیم بدانیم که مانچینی فکر می کند بردن یک تورنمنت طولانی مثل لیگ ایتالیا سختتر است یا یک مسابقه کوتاهتر مثل لیگ قهرمانان؟
بدون شک تیمی که قویتر باشد همواره در یک تورنمت طولانی تر بهتر ظاهر می شود. لیگ قهرمانان یک مسابقه بی نظیر است که تیم قویتر معمولا ممکن است در همان موانع اول راه حذف شود، چون تیمی که ریسک کند و فقط در دو مسابقه اشتباه کند از دور خارج خواهد شد. بدون شک لیگ قهرمانان خیلی جذاب و دیدنی است چون در صورت موفقیت شما شانس بازی کردن در سوپر کاپ اروپا و کاپ بین قاره ای رو خواهید داشت. اما در یک مسابقه طولانی تر من فکر می کنم لیگ داخلی بسیار دشوارتر است.
سه تیم انگلیسی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور دارند. اینکه تیمهای انگلیسی همزمان در مسابقات بیشتری شرکت می کنند می توان دلیل این برتری باشد؟
همه این تیمها قدرتمند هستند، منچستر یونایتد و لیورپول سابقه و پیشینه درخشانی دارند. گذشته از این مسئله صحبت از سه تیمی است که دارای قدرت اقتصادی قوی هستند و به همین خاطر آنها می توانند بازیکنای بهتری رو به خدمت بگیرند، به نظر من همچنین هرسه این تیمها دارای مربیهای معتبری هستند. ضمنا هرسه این تیمها دارای روحیه فوق العاده هستند، که این مسئله برای مستحکم ایستادن روی دوپا خیلی مهم است. به عنوان مثال وقتی من در سامپدوریا بازی می کرم ما توانسته بودیم که به خوبی برروی هردوپا بیاستیم، و ما موفق شدیم به سه فینال اروپایی در عرض چهار پنج سال برسیم.