• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
همین الان شوچنکو بیاد با تیم چلسی مقابل میلان بازی کنه هوش نمی کنن!!!؟

البته این هو کردن ها کار یه عده ی معدود ئه... من مطئنم اگه روزی شوچنکو با چلسی بیاد میلان، نه تنها هو نمیکننش (امکان نداره) بلکه تشویق اش هم میکنن! مگر همون عده ی خیلی معدودی که گفتم...

شوچنکو درسته کمی ناجوانمردانه گذاشت و رفت، ولی برای خودش چهره و شخصیتی درست کرد که هوادار های میلان امکان نداره به خودشون اجازه بدن که هوش کنن! بر خلاف رونالدو! بر خلاف فیگو ی رئال مادرید و... .

دلیل رفتن شوا نمیتونه پول بوده باشه، چون همون ساعات آخر و قبل از جداییش از میلان، گالیانی حتی بهش پیشنهاد یه قرارداد خیلی بهتر رو داد، ولی قبول نکرد... انگیزه شوا محبوبیت تو یه کشور دیگه و رابطه دوستانه اش با آبراموویچ بود.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نظر من اون حرکت رونالدو پس از زدن گل زشت بود ، حداقل کاری که نباید میکرد همین کار بود ؛ که به خاطر نمک نشناسیش کرد .

یادم نمیره زمانی بود که خیلی ها رونالدو رو تموم شده می دونستند ، می گفتن با مصدومیتی که پیدا کرده باید از فوتبال خداحافظی کنه . هنوز تصاویر تمرینهای رونالدو با مربی که اینتر به برزیل اعزام کرده بود در ذهنم هست . کلی ازش حمایت شد ... فکر نکنم هیچ باشگاه دیگه ای چنین رفتاری باش میکرد .

بگذریم ...

دیشب بازی رو دیدین ؟
مسخره ها صدای بازی رو سانسور کرده بودن ، بازی اصلا روح نداشت . واقعا فضاحت بار بود . یادم نمیاد سالهای پیش صدا سانسور میشد یا نه ؛ فکر کنم از امسال دست به سانسور صدای ورزشگاه زده باشن !
نکته جالب این بود که صدا برای گزارشگر سانسور نبود ؛ مرتب از صدای سوت تماشگرها حرف میزد ولی من که هیچ صدای سوتی نشنیدم .

موقع به ثمر رسیدن گل صدای زمزمه و چرت تماشگرا به گوش میرسید !!!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نکته جالب این بود که صدا برای گزارشگر سانسور نبود ؛ مرتب از صدای سوت تماشگرها حرف میزد ولی من که هیچ صدای سوتی نشنیدم .

بله دقییاً تایید میشه ، بهتره بری اینو تو تاپیک سوتی های گزارشگران بنویسی ، تا همه کلی بخندن !!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
صحبت از هو كردن و سوت زدن و صداي تماشاگرها شد منم اينو بگم كه قبل از بازي هم كاملا مشخص بود كه بالاخره طرفدارهاي اينتر به هر روشي كه به نظرشون برسه نفرت خودشون به رونالدوي خائن نشون ميدن! چند نفر از طرفداران با سابقه اينتر هم براي پيشگيري از برخورد ها و عكس العمل هاي نا متعارف تصميم گرفتن با توضيع 30000 سوت پلاستيكي بين تماشاگران, اين هيجانات رو به اين سمت هدايت كنن كه خب به نظرم راه حل مناسبي بود!
ميخوام اينو بگم كه خبري از فحش و ناسزا و هو كردن نبود فقط سوووت!!! كه خوبم جواب داد!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
دیشب بازی رو دیدین ؟
مسخره ها صدای بازی رو سانسور کرده بودن ، بازی اصلا روح نداشت . واقعا فضاحت بار بود . یادم نمیاد سالهای پیش صدا سانسور میشد یا نه ؛ فکر کنم از امسال دست به سانسور صدای ورزشگاه زده باشن !

فيگو سانتر ميكنه كرسپو با سر ميزنه... توپ از فاصله چند سانتي تير عمودي ميره بيرون اونوقت تماشاگرا دارن واسه خودشون آواز ميخونن!!!
بي ادبيه منو ببخشيد دوستان اما اينا همه رو مثل خودشون خر فرض كردن!!
ميگم اين كارگردان بخش ورزش شبكه سه كيه؟! همون كه بعضي وقتا اخبار ورزشي ساعت يك و خورده اي (!) رو ميگه؟! يا دار و دسته فردوسي پور همه كاره اس؟! اصلا اون تيم بقول خودشون كارشناسي كه حساس ترين بازيها رو براي پخش زنده انتخاب ميكنن كيا هستن؟؟؟!!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
3yxg7xl.jpg

2iabbir.jpg

2dc6bk5.jpg

4c3apmu.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
محرومیت بازیکن های اینتر از لیگ قهرمانان هم در نوع خودش جالب بود.

مایکون: 6 بازی محرومیت
بردیسو: 6 بازی محرومیت
کوردوبا: 3 بازی محرومیت
کروز: 2 بازی محرومیت

به علاوه 155000 یورو برای هر دو تیم.

من برام سئواله چرا اینتر همیشه موقع حذف از اروپا دست گل به آب میده!؟
169.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ريديو هد جان خدايي اخر بازي اينتر-والنسيا رو ديدي يا همينطوري از اتفاقات گذشته داري قضاوت ميكني؟!
ويا , ناوارو و چند بازيكن ديگشون بعد از بازي شروع كردن به توهين و تحقير بازيكنان اينتر, ازينطرف 8 بازيكن اينتر زبان مادري شون اسپانيولي بود كه طبيعي بود عكس العمل نشون بدن! بعدش يه درگيري لفظي پيش اومد اونوقت اين ناوارور يه كاره با مشت ميزنه صورت بورديسو رو له ميكنه و فرار... كروز و كوردوبا تعقيبش ميكنن اما بهش نميرسن و...
احتمالا فرجام خواهي اينتر در مورد مايكن و كروز نتيجه ميده

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آخر بازی رو تو youtube دیدم.مسلما ما که نمیدونیم اونجا چی بهم میگفتن!
مطمئن باش یه بازیکن بی دلیل با مشت نمی زنه تو دماغ یکی دیگه! حتما بردیسو حرف زشتی زده... محرومیت 6 جلسه ای هم نشون میده بی تقصیر نبوده.
حالا من نمیدونم دقیقا تقصیر کی بوده و شما هم طبیعیه بگید تقصیر اینتری ها نبوده و همش تقصیر بازیکن های والنسیا ست!
فقط میگم اینتر دو سال پیش هم یه جور دیگه با محرومیت مواجه شد. هر چی باشه این محرومیت ها در آینده سابقه ی درخشانی برای اینتر به حساب نمی آد!
ولی ناوارو هم غلط کرده که مشت زده! حالا 6 ماه محرومیت بکشه حالش جا میاد!

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محرومیت بازیکننای والنسیا رو بگید
من نمیدونم چی شده
اقا سیامک شما مدیر سایت اینتر میشی؟
محسن 20 روزه نمیتونه بیاد اینترنت و خبر بزاره
منم نمیتونم بیام
توروخدا شما یا فرهاد قبول کنید
جفتتون هم میتونید مدیر باشد
شما سومین نفری هستید که بهش رو میندازم
باشه؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من قصد ندارم به کلی بازیکنان اینتر رو تبرئه کنم. چون اینتر قبلا هم سابقه داشته. اما همونطور که دوستان گفتن محرومیت های بازیکنان والنسیا و مخصوصا ناوارو نشون می ده که اون ها هم بی تقصیر نبودن.

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب بگید محرومیت بازیکنای والنسیا چی بوده؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
پس از رخدادهاي ناخوشايند ديدار برگشت مرحله‌ي يك هشتم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا ميان تيم‌هاي اينتر و والنسيا، كميته‌ي انضباطي يوفا جريمه‌ي بازيكنان خاطي دو تيم را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پايان تساوي بدون گل دو تيم در بازي‌هاي دو هفته پيش، بازيكنان به جان هم افتادند. يوفا هم براي اين نمايش كتك كاري جريمه‌اي را در نظر گرفت.

"ديويد ناوارو" بازيكن والنسيا كه باعث شكسته شدن بيني "نيكلاس بورديسو" بازيكن آرژانتيني اينتر شده بود، براي هفت ماه از فوتبال محروم شد. "كارلوس مارچنا" هم‌بازي او هم با محروميتي چهار جلسه‌اي رو به رو شد.

نيكلاس بوردسيو و مايكون، بازيكنان اينتر هم از انجام شش بازي محروم شده‌اند. "ايوان كوردوبا" براي سه بازي و "خوليوكروز" هم براي دو بازي از همراهي اينتر محروم شده اند.

يوفا علاوه بر محروميت بازيكنان خطا كار اين دو باشگاه را هم به پرداخت جريمه‌ي نقدي معادل 155 هزار و 772 يورو محكوم كرد.

يوفا در عين حال از مسوولان فيفا هم درخواست كرده است تا محروميت ناوارو شامل تمام بازي‌هاي ملي و بين المللي بشود. محروميت ديگر بازيكنان تنها در بازي‌هاي اروپايي اعمال خواهد شد.

ميشل پلاتيني، رييس جديد اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) درباره‌ي اين حكم‌ها گفت: « جريمه‌هاي در نظر گرفته شده درست و منصفانه هستند. تهديدهاي اين جا و آن جا هم فايده‌اي ندارد، ما سخت گيرتر خواهيم شد».

هر دو باشگاه فرصت دارند تا نسبت به راي‌هاي صادر شده فرجام‌خواهي كنند. باشگاه اينتر اعلام كرده است نسبت به اين جريمه‌ها اعتراض خواهد كرد.

ماسيمو موراتي، مالك و رييس باشگاه اينتر ميلان در اين باره گفت: " منتظر دلايل اين قضاوت هستيم، ‌با اين حال فكر مي‌كنم كه به طريق قانوني اعتراض خواهيم كرد."

گفتني است، پس از آن كه ولنگانگ اشتارك، سوت پايان بازي را در ورزشگاه مستايا به صدا در آورد،‌ بازيكنان دو تيم در هنگام خروج از زمين بازي و در راهروها به جان هم افتادند. نقطه‌ي آغاز اين زد و خوردها درگيري ميان كارلوس مارچنا و نيكلاس بورديسو بود، لگد مارچنا به بازيكن تيم ملي آرژانتين جرقه‌ي اين زد و خوردها بود كه در ادامه به ديگر بازيكنان همراهان دو تيم نيز كشيده شد. در اين درگيري بيني بورديسو شكست.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینتر 2 آسکولی 1
چه سایت خوبیه یورو اسپرت همه بازیها رو در یک ستون به نام Live Now نشون میده ، به محض تمام شدن وارد ستون Result میشه !
رم 0 فیورنتینا 0

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اگر دنبال سایتی برای دنبال کردن نتایج هستید من www.goalzz.com رو بهتون معرفی می کنم. این سایت از نتایج معتبرترین لیگ های اروپایی تا لیگ ایران و حتی لیگ کشورهایی مثل زامبیا و گینه و ساحل عاج و ... رو داره. همچنین فقط فوتبال نیست و خیلی از رشته های ورزشی رو داره... کلا خیلی کامله!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگر دنبال سایتی برای دنبال کردن نتایج هستید من www.goalzz.com رو بهتون معرفی می کنم. این سایت از نتایج معتبرترین لیگ های اروپایی تا لیگ ایران و حتی لیگ کشورهایی مثل زامبیا و گینه و ساحل عاج و ... رو داره. همچنین فقط فوتبال نیست و خیلی از رشته های ورزشی رو داره... کلا خیلی کامله!

انصافا سایت کاملیه! :blink:

اینم لینک اعلام برنامه پخش زنده فوتبالهای خارجی شبکه 3

http://tv3.irib.ir/sport_schedule/task_page.asp?id=2

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ابراهیموویچ ترکوند
ادریانو هم خوب بازی کرد
نمیدونید کروز چند هفته مصدوم شد؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کروز باز مصدوم شد؟!! ای بابا!
خیلی بازیکن خوبیه... طلایی ترین ذخیره ای که دیدم.

بالا