• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
منم خودم کشتم که از یک کانال بتونم زنده بازی رو ببینم ولی هیچکدوم از کانالها (خاک برسر این شبکه 3) چه داخلی چه غیرداخلی بازی رو نشون نمی داد مجبور شدم از طریق رادیو خود سایت اینتر بازی رو گوش کنم.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
11 شب شبکه 3 پخشش میکنه !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
بعد از حذفمون توي جام باشگاهها واقعا دپرس شده بودم اما با اين برد براي من همه چيز به روال عادي خودش برگشت!!
تبريك ميگم
من چند بار گفتم تركيب زلان-كروز خيلي جواب ميده اين مانچو گوش نميكرد
راستي من شرمنده ام كه زود تر نگفتم اما بازي رو بصورت زنده ازينجا ديدم البته نيمه دومش رو... حالا ظاهرا ساعت 11 شب هم شبكه 3 بازي رو ميده
راستي داكور اخر نيمه اول مصدوم شد و بورديسو اومد تو هافبك دفاعي بازي كرد. بازي هاي بعدي توي ميانه ميدان مشكل خواهيم داشت البته اين هفته كامبياسو بر ميگرده!
زنده باد اينتر!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سیامک جان نگران شده بودیم نبودی. این فوتبال درست مثله زندگی می مونه یه روز واسه آدم خوبه یه روز بد. اشکال نداره من به سال بعد برای جام باشگاههای اروپا امیدوارم و مطمئنم که تویه تابستون اینتر می تونه نقاط ضعف خودش رو ترمیم کنه و برای سال بعد با تمام قدرت تویه مسابقات شرکت کنه.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان خوب.

به شما تبریک میگم واقعا اینتر حداقل در لیگ ایتالیا عالی کار کرده و خواهد کرد.

من بعد از رئال مادرید تیم محبوب باشگاهیم فقط و فقط اینتر میلان هست. به خاطر قدرت و سبک بازی تیم و...

خوش باشید.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب بهتون تبریک میگم. بعد از حذف از لیگ قهرمانان، پیروزی تو دربی برای اینتر حیاتی بود. راستش کمی سر حذف اینتر ناراحت شدم، چون خیلی همشون انگیزه داشتن. ولی به هر حال حذف شدن. حداقل امسال که قراره اینتر بعد از 16 سال قهرمان شه، چه بهتر که با اقتدار اول بشه... چه بهتر که به خودشون افتخار کنن که میلان رو تو هر دو بازی شکست دادن و قهرمان شدن... به هر حال باز هم تبریک.
سال آینده البته انتقام این دو بازی رو میگیریم...!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
خوشبختانه امسال دبل کردیم و حالی شدید بردیم.
من بازی رو ندیدم. ولی نتیجه خیلی حال داد. 10 دقیقه دیگه باید ببینیم چه خبر بوده!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سیامک جان نگران شده بودیم نبودی. این فوتبال درست مثله زندگی می مونه یه روز واسه آدم خوبه یه روز بد. اشکال نداره من به سال بعد برای جام باشگاههای اروپا امیدوارم و مطمئنم که تویه تابستون اینتر می تونه نقاط ضعف خودش رو ترمیم کنه و برای سال بعد با تمام قدرت تویه مسابقات شرکت کنه.

فرهاد جان لطف داري
آره موافقم. سال اينده جبران ميكنيم
راستي ديروز طرفداراي اينتر براي رونالدو سنگ تموم گذاشتن!!

2ls7gv4.jpg

فایل های ضمیمه

• derby1_v0.jpg
    derby1_v0.jpg
    42.6 KB · نمایش ها: 15

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
6259_big.jpg

این هم جواب رونالدو بود!... گل رو که زد دوربین رفت روی چهره های ساکت و بهت زده ی همون افراطی ها... دیدنی شده بودن!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
این رونالدو آدم بشو نیست. همون لقب خائن بیشتر بهش می یاد. حالا ما کاری نداریم که اینتر چقدر براش زحمت کشید ولی اون خیلی راحت گذاشتو رفت. حالا کاری نداریم که اون زمان طرفداران چقدر دوسش داشتن. حالا کاری نداریم که مربیان اینتر چقدر براش زحمت کشیدن. حالا کاری نداریم که موراتی چقدر به خاطر رهایی از مصدومیت و برگشتن به اوج زحمتش رو کشید. ولی اگه یکم معرفت داشت به جای این حرکت از طرفداران اینتر عذرخواهی می کرد واقعا که یک نمک نشناس تمام عیاره و من اندازه دنیا ازش بدم می یاد (این مسئله متنفر بودن از رونالدو ربطی به تیم میلان نداره من از خود شخص رونالدو بیزارم)
خاک برسرش واقعا که .......
مثلا الان طرفداران میلان از شووچنکو چقدر ناراحت هستن طرفداران اینتر از دست رونالدو 10 برابر اون ناراحت هستن.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اگه انقدر همه، از موراتی گرفته تا هوادارها، رونالدو رو دوست داشتن، چرا فروختنش به رئال؟
شوچنکو (نامرد!) خودش خواست بره... حاضر شد طرفدار هایی که واقعا می پرستیدنش رو فدای آبراموویچ بی شرف بکنه (و تا حالا که مزد این کارش رو خوب گرفته!)، برای همین من بیشتر حق رو میدم به رونالدو تا شوچنکو. چون رونالدو بازیکن یک-باشگاهی نبوده بنابراین نباید روش تعصب داشت.
من هم اصلا روی رونالدو تعصب ندارم... قراره یکی دو سال اینجا باشه و بعد بره... بنابراین اگه دوست داری میتونی حسابی بهش فحش هم بدی! مختاری!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
و البته ارزش شوچنکو برای میلان، خیلی بیشتر از رونالدو برای اینتر بود به نظرم...
وقتی رونالدو از فوتبال کنار بکشه، بیشتر با عنوان بازیکن رئال در اذهان باقی میمونه تا اینتر/// ولی نام شوچنکو برای همیشه با میلان پیوند خورده... امکان نداره روزی برسه که بگن "شوچنکو مهاجم اسطوره ای چلسی بود"!!
پس میتونی حس کنی که رفتنش خیلی برای ما سخت تر بود تا رفتن رونالدو برای شما! نه؟!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
6259_big.jpg

این هم جواب رونالدو بود!... گل رو که زد دوربین رفت روی چهره های ساکت و بهت زده ی همون افراطی ها... دیدنی شده بودن!
هر آدمی یه ظرفیتی داره.
از چند روز قبل بازی ، تو روزنامه ها راجع به این قضیه بحث شده بود.
رونالدو وقتی توپ زیر پاش می اومد ، بد جور هوش میکردن ، که همین باعث شده بود نتونه بازی همیشگی شو انجام بده ، و وقتی اون گل زیبا رو زد ، تنها چارش انتقام بود ، که اگه خودتو جای اون بذاری ، میبینی حق با اون بود.
شفچنکو ی نامرد هم فقط به پول و محبوبیت بیشتر فکر میکرد ، ولی خوشحالم که به آرزوش نرسیده .
گمون نکنم بیشتر از 2 سال تو چلسی دووم بیاره .
توضیحات ردیوهد عزیز هم کاملاً تایید میشه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب عوض رونالدو با شووچنکو درست فرق می کنه ولی هر دوتاشون همون مدل نامردی کردن و گذاشتن رفتن.
می دونی چقدر رونالدو تویه اینتر مصدوم بود و کلا چقدر زحمت کشیدن که دوباره از مصدومیت رها بشه و درست وقتی که مصدومیتش تموم شده بود و می خواست که تو تیم جا بیافته تصمیم گرفت که از تیم اینتر جدا بشه. مطمئن باش اگه خودش می خواست ده سال دیگه هم موراتی اجازه نمی داد که کسی رونالدو رو از تیم اینتر حذف کنه. مثلا همین آدریانو با وجود اینکه بیشتر از 9 ماه بود که درست و حسابی بازی نمی کرد ولی چون خودش عاشق اینتر بود و می خواست بمونه کسی نفروختش و الان هم که دوباره داره به اوج برمی گرده فکر نمی کنم به همین راحتیها از اینتر جدا بشه.
برعکس رونالدو تا اینکه پاش به زمین چمن خورد و سلامتیش رو به دست آورد راهی تیم دیگه ای شد.
من نمی گم رونالدو تویه اینتر خیلی بازیکن فوق العاده ای بود ولی این هم جواب این همه محبت هواداران و موراتی نبود. از این نظر با شوچنکو مقایسه می کنمش که هیچ کدوم ظرفیت محبت رو ندارن و گرنه شوچنکو تویه میلان اسطوره بود و رونالدو تویه اینتر همیشه مصدوم.
ضمنا اگه واقعا بخوان رونالدو رو برای تیمی بدونن اون تیم حتما بارسلون خواهد بود هیچکس فکر نکنم یادش بره که رونالدو تویه بارسلون چطور بازی می کرد. تویه رئال هم هیچ فرقی با اینتر نداشت.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
رونالدو وقتی توپ زیر پاش می اومد ، بد جور هوش میکردن ، که همین باعث شده بود نتونه بازی همیشگی شو انجام بده ، و وقتی اون گل زیبا رو زد ، تنها چارش انتقام بود ، که اگه خودتو جای اون بذاری ، میبینی حق با اون بود.

خوب بایدم هوش می کردن مگه فیگو رو تویه بارسلون هو نکردن مگه بقیه بازیکنان خائن رو هو نمی کنن. همین الان شوچنکو بیاد با تیم چلسی مقابل میلان بازی کنه هوش نمی کنن!!!؟
اگه فقط دو ساعت هوش کردن قبلا هزارها ساعت تشویقش کردن هوادارش بودن پشتیبانش بودن. من می گم رونالدو بی معرفته چون همه اینها رو فراموش کرده. درست مثل شوچنکو که همه تشویقهای هواداران میلان رو فراموش کرد.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما میگی وقت گل زد باید می اومد از هواداران اینتر معذرت خواهی میکرد.
من میگم ، هوش کرده بودن ، اون وقت بیاد معذرت خواهی کنه !!!!
6.gif

----------------------------------------------------------------------
روی رونالدو تعصبی نیستم ، حالا شما هر چی میخوای بهش بگو !!!
8.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آره اگه یکم معرفت داشت همین کار رو میکرد. اگه معذرت خواهی هم نمی کرد حداقل شکلک درنمی آورد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
رونالدو خائن از اول تا به امروز:

رونالدو در Cruzeiro EC
2r6ekhe.jpg

رونالدو در PSV Eindhoven
30lewpy.jpg

رونالدو در FC Barcelona
473q3xe.jpg

رونالدو در InterMilan