حالا توی این نبرد کی پیروز شد؟رحمان رضايي مقابل زلاتان!
![]()
حالا توی این نبرد کی پیروز شد؟
کلا رحمان چه طور بازی کرد؟
کمتر از 24 ساعت به بازی والنسیا-اینتر مونده. خیلی استرس دارم نمی دونم شاید اصلا نتونم بازی رو درست نگاه کنم به خدا اگه داور یکم اینور اونور سوت بزنه تلویزیون رو از پنجره پرت می کنم بیرونهیچ خبری هم در دست نیست که بازی از شبکه 3 (حالا چه مستقیم و چه غیرمستقیم) پخش میشه یا نه ولی انصافا تویه بازیهای فردا حساسترین بازی اینه اگه نامردی نکنن باید پخش کنن.
اینم بگم که هیچکدوم از این آمارها فردا نمی تونه اینتر رو نجات بده فقط بازی بازیکنا و شجاعت مانچینی! هستش که می تونه از اینتر یه قهرمان جدید درست کنه.
کامبیاسو و ویرا هم به خاطر مصدومیت در دسترس نیستند فردا یکم از نظر دفاع تویه میانه میدان مشکل خواهیم داشت خدا کنه داکورت بتونه این خلا رو پر کنه.
فکر نکنم بزارن همچین اتفاقی بیافته چون اگه قرار بود از تیم جدا بشه همون موقع که اوضاع روحیش بد بود و بهش بازی نمی دادن همین کار رو میکرد نه الان که با این همه دردسر تونستن به شرایط ایده آل برش گردونن. کلا به نظر من همه اینها شایعه هستش.این هم یک خبر درباره احتمال جدایی آدریانو ، یوونتوس و رم توی نخش هستند !
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=31168
به نظر من نباید بگذارن جدا بشه ، حالا یک پارتی شبانه هم رفت آسمون که به زمین نچسبید !
به نظر من که بازی اینتر-والنسیا از بازی لیورپول - بارسلون حساستره چون بارسا تویه زمین خودش باخته حالا تویه زمین لیورپول می خواد چیکار کنه. از طرفی چون دفعه پیش این بازی رو نشون داده اگه بخوان عدالت برقرار باشه بازی اینتر رو نشون میده.ولی خداییش باید بازی اینتر رو هم نشون بدن... البته بارسا لیورپول حساس تره. ولی من نمیفهمم کجای بازی چلسی پورتو میتونه حساس باشه!؟
اون بازیکن لیورنو خواسته کمی باخت تیم اش رو توجیه کنه! البته من بازی های فن باستن رو یادم نمیاد ولی همه میگن از بهترین های اروپا بوده.
زلاتان، زلاتانه... این مقایسه ها اصلا معنی نداره.
امیدوارم صد سال سیاه نیاد میلان! 31 سالشه بابا!اون بازيكن ليوورنو كريستيانو لوكارلي بوده! كه يووه و ميلان سخت بدنبالشن و بزودي ليوورنو رو ترك ميكنه...
حالا بازيهاي فن باستن رو يادت نمياد طبيعيه اما ظاهرا بازي زلاتان رو هم نديدي ...![]()
زیاد به خبر های این تریبال فوتبال اعتماد نکن / مگه مانچینی لیست 18 نفره رو هنوز ارائه نداده؟!! امشب بازی دارید ها! داری اشتباه میکنی فکر کنم. لیست بایددیروز ارائه میشده!...؟آدريانو امشب توي 18 بازيكن اينتر هم نيست!!!!! اينجا نوشته
به نظر من که بازی اینتر-والنسیا از بازی لیورپول - بارسلون حساستره چون بارسا تویه زمین خودش باخته حالا تویه زمین لیورپول می خواد چیکار کنه. از طرفی چون دفعه پیش این بازی رو نشون داده اگه بخوان عدالت برقرار باشه بازی اینتر رو نشون میده.
حالا از طرفی تویه این روزها هی پشت سرهم داره بازی بارسا رو نشون میده دیگه خسته شدیم یه بار هم به تیمهای ایتالیایی رحم کنن.
بازی چلسی - پورتو رو هم نگو که آخر مسخره بازیه نمی دونم چرا اینو نشون میدم فقط به خاطر اینکه مرینیو قبلا مربی چلسی بوده اونم نمی دونم چند فصل پیش !!!
امیدوارم صد سال سیاه نیاد میلان! 31 سالشه بابا!![]()
من زلاتان رو خیلی قبول دارم سیامک جان... اصلا کلی ضد حال خوردم که نیومد میلان و رفت اینتر!!
ولی بدم میاد یه بازیکن از این نسل با یه بازیکن از نسل های قبلی مقایسه شه. خیلی بی معنی ئه!
مثلا پله در میاد میگه رونالدینیو از مارادونا بهتر ئه... آخه یعنی چی این حرف؟! فقط با این حرف اعتبار خودش رو میبره زیر سئوال. به همچنین لوکارلی.