• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
رحمان رضايي مقابل زلاتان!

44kdow8.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
کمتر از 24 ساعت به بازی والنسیا-اینتر مونده. خیلی استرس دارم نمی دونم شاید اصلا نتونم بازی رو درست نگاه کنم به خدا اگه داور یکم اینور اونور سوت بزنه تلویزیون رو از پنجره پرت می کنم بیرون:D
هیچ خبری هم در دست نیست که بازی از شبکه 3 (حالا چه مستقیم و چه غیرمستقیم) پخش میشه یا نه ولی انصافا تویه بازیهای فردا حساسترین بازی اینه اگه نامردی نکنن باید پخش کنن.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
داشتم تویه سایت uefa گشت میزدم این آمار و ارقام رو پیدا کردم:

اینتر تویه جام باشگاههای اروپا: 118 بازی - 59 برد - 35 مساوی - 24 باخت - 174 گل زده - 106 گل خورده
اینتر تویه جام یوفا: 149 بازی - 73 برد - 36 مساوی - 40 باخت - 222 گل زده - 129 گل خورده

درمجموع اینتر در بازیهای اروپایی: 284 بازی - 141 برد - 74 مساوی - 69 باخت - 424 گل زده - 245 گل خورده

قهرمانی اینتر تویه جام باشگهای اروپا: فصل 63-64 و فصل 64-65
قهرمانی اینتر تویه جام EUSA: فصل 64 و فصل 65-66
قهرمانی اینتر تویه جام UEFA: فصل 90-91 و فصل 93-94 و فصل 97-98

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینم بگم که هیچکدوم از این آمارها فردا نمی تونه اینتر رو نجات بده فقط بازی بازیکنا و شجاعت مانچینی! هستش که می تونه از اینتر یه قهرمان جدید درست کنه.
کامبیاسو و ویرا هم به خاطر مصدومیت در دسترس نیستند فردا یکم از نظر دفاع تویه میانه میدان مشکل خواهیم داشت خدا کنه داکورت بتونه این خلا رو پر کنه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
حالا توی این نبرد کی پیروز شد؟
کلا رحمان چه طور بازی کرد؟

حاصل اين نبرد يه پرتاب اوت بود!
رضايي كلا خوب بازي كرد اما بيچاره مامور گرفتن زلاتاني بود كه اتفاقا توي اين بازي 9.5 از 10 گرفت!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
کمتر از 24 ساعت به بازی والنسیا-اینتر مونده. خیلی استرس دارم نمی دونم شاید اصلا نتونم بازی رو درست نگاه کنم به خدا اگه داور یکم اینور اونور سوت بزنه تلویزیون رو از پنجره پرت می کنم بیرون:Dهیچ خبری هم در دست نیست که بازی از شبکه 3 (حالا چه مستقیم و چه غیرمستقیم) پخش میشه یا نه ولی انصافا تویه بازیهای فردا حساسترین بازی اینه اگه نامردی نکنن باید پخش کنن.

هماهنگ كن با هم بندازيم بيرون:D
من يكي كه وقتي به بازي فردا فكر ميكنم پلكم ميزنه از استرس!!:wacko:

اینم بگم که هیچکدوم از این آمارها فردا نمی تونه اینتر رو نجات بده فقط بازی بازیکنا و شجاعت مانچینی! هستش که می تونه از اینتر یه قهرمان جدید درست کنه.
کامبیاسو و ویرا هم به خاطر مصدومیت در دسترس نیستند فردا یکم از نظر دفاع تویه میانه میدان مشکل خواهیم داشت خدا کنه داکورت بتونه این خلا رو پر کنه.

خيلي به زوج زلاتان كروز اميدوارم!
آدريانو هم از نيمه دوم ايشالا...
راستي من فكر نميكنم از داكور اول بازي استفاده كنه,هافبك دفاعي مثل چند بازي قبلي زانتي باشه كه خب خدايي از جون مايه ميگذاره! البته داكور هم خوبه, استانكوويچ هم اماده اس خدارو شكر , فيگو هم همينطور...
كلا مانچو گفته ميريم براي برد ايشالا كه نتيجه ميگيره:rolleyes:

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مدتی است از زلاتان تعریفات زیادی میشه ، الان یادم نیست ولی همین دو سه روز پیش بود که یکی از بازیکنان لیوورنو گفت زلاتان از مارکو فان باستن هم بهتره !!

در این خبر درباره چگونگی انتقال زلاتان به اینتر مطالبی دیده میشه :
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=31172

این هم یک خبر درباره احتمال جدایی آدریانو ، یوونتوس و رم توی نخش هستند !
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=31168

به نظر من نباید بگذارن جدا بشه ، حالا یک پارتی شبانه هم رفت آسمون که به زمین نچسبید !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
این هم یک خبر درباره احتمال جدایی آدریانو ، یوونتوس و رم توی نخش هستند !
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=31168

به نظر من نباید بگذارن جدا بشه ، حالا یک پارتی شبانه هم رفت آسمون که به زمین نچسبید !
فکر نکنم بزارن همچین اتفاقی بیافته چون اگه قرار بود از تیم جدا بشه همون موقع که اوضاع روحیش بد بود و بهش بازی نمی دادن همین کار رو میکرد نه الان که با این همه دردسر تونستن به شرایط ایده آل برش گردونن. کلا به نظر من همه اینها شایعه هستش.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اون بازیکن لیورنو خواسته کمی باخت تیم اش رو توجیه کنه! البته من بازی های فن باستن رو یادم نمیاد ولی همه میگن از بهترین های اروپا بوده.
زلاتان، زلاتانه... این مقایسه ها اصلا معنی نداره.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آيا مي‌دانيد آخرين باري که اينتر طعم شکست را چشيده چه زماني بوده است؟ نراتزوري‌ها در سري A با قدرت به پيش مي‌روند و اگر معجزه‌اي رخ ندهد، تيم منچيني با اقتدار قهرمان اسکودتو خواهد شد؛ اما شرايط آنها در ليگ قهرمانان بسيار متفاوت است...

27 سپتامبر بايرن مونيخ در جوزپه‌مه‌آتزا با دو گل اينتر را مغلوب كرد و از آن شب تا به امروز آنها مقابل هيچ تيمي زانو نزده‌اند.
تعدادي از کارشناسان معتقدند که امشب پس از گذشت شش ماه تيم منچيني با شکست آشنا خواهد شد. در بازي رفت دو تيم به تساوي دو - دو رسيدند و حتي تساوي بدون گل و يک - يک هم حکم به برتري و صعود خفاش‌ها مي‌دهد.
منچيني معتقد است که بازي در ليگ قهرمانان فوق‌العاده است و هرگز قابل تشبيه با سري A نخواهد بود.
منچيني شنبه شب در مصاف با ليوورنو به تعدادي از ستاره‌هايش استراحت داد تا براي بازي امشب سرحال و قبراق باشند.
اينتر راهي جز پيروزي بر والنسيا ندارد و با قرار دادن کرسپو و آدريانو در خط حمله به دنبال رسيدن به اين هدف است.
اما حريف در مستايا به سختي تسليم مي‌شود و در فصل جاري تنها يک بار آن هم برابر رئال مادريد در خانه شکست خورده و همين مسأله کار را براي ميهمان سخت‌تر مي‌کند. در سال 2004 در اين استاديوم، والنسيا با نتيجه جالب پنج بر يک اينتر را در هم کوبيد و حالا پس از گذشت سه سال بار ديگر دو تيم درمستايا رو در روي يکديگر قرار مي‌گيرند.
کيکه سانچس، سرمربي ميزبان شنبه‌شب در بازي برابر سلتاويگو از اکثر ستاره‌هايش استفاده کرد و به مرور تاکتيک‌هاي ديدار امشب پرداخت و با تک گل مورينتس به برتري دست يافت.
کانيزارس درون دروازه خفاش‌ها قرار مي‌گيرد. در خط دفاع ميگل، آيالا، آلبيول و مورتي حضور دارند که آيالاي آرژانتيني **** اين گروه چهار نفره است.
آلبلدا در ميانه ميدان نقطه ثقل والنسيا محسوب مي‌شود. او بازيساز و طراح حملات تيمش است و پاتريک ويه‌را رقابت سنگيني را با وي در پيش دارد.
اما نقطه قوت خفاش‌ها خط حمله زهردار اين تيم است. فرناندو مورينتس که در ليگ قهرمانان هميشه موفق عمل مي‌کند در کنار داويد ويا زوج خطرناکي به شمار مي‌رود.
به طور حتم کوردوبا و ماتراتزي دو مدافع سرسخت و مستحکم سايه به سايه مهاجمين والنسيا حرکت خواهند کرد.
برخورد اين چهار نفر در ديدار امشب تماشايي‌تر از صحنه‌هاي ديگر خواهد بود.
کامبياسو، پاتريک‌ويه‌را و استانکوويچ در کنار لوئيس فيگو کمربند مياني اينتر را تشکيل مي‌دهند و به جز فيگو ساير بازيکنان از قدرت بدني بالايي برخوردار هستند تا بتوانند از اين برتري به سود تيم خود بهره ببرند.
فيگو که بارها در مستايا به ميدان رفته، مي‌تواند کمک حال نراتزوري‌ها باشد و باعث صعود تيمش به مرحله يک چهارم نهايي شود.
در مصاف قدرت‌هاي لاليگا و سري A بايد ديد که سرانجام کدام‌ يک قدرتش را بر حريف ديکته خواهد کرد!؟

و حالا به آمار این دو تیم نگاهی میکنیم ...

- پيشينه‌ي بازي‌هاي رو در رو: ‌٩بازي، ‌٣ پيروزي اينتر، ‌٢ پيروزي والنسيا، ‌٤ تساوي
- والنسيا در ‌٥ بازي خانگي گذشته در اروپا سربلند بود و دست كم در هر مسابقه ‌٢ گل زد و تنها يك گل دريافت كرد.
- والنسيا در ‌٥ رويارويي با نمايندگان ايتاليا در مستايا ‌٣ بار به زانو درآمد كه ‌٢ بار آنها برابر اينتر بود.
- در هفت بازي گذشته اينتر تنها يك بار خارج از خانه در ليگ قهرمانان پيروز شده است.
- در ‌١٣ بازي خارج از خانه در اسپانيا آبي و سياه‌پوشان با ‌١٠ شكست به ميلان بازگشتند كه ‌٣ شكست برابر والنسيا بوده است. "

منبع: intermilan.ir

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ولی خداییش باید بازی اینتر رو هم نشون بدن... البته بارسا لیورپول حساس تره. ولی من نمیفهمم کجای بازی چلسی پورتو میتونه حساس باشه!؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تصاویری از تمرین اینتر تویه ورزشگاه مستالا:

92753.jpg

92754.jpg

92756.jpg

92759.jpg

92760.jpg

92762.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ولی خداییش باید بازی اینتر رو هم نشون بدن... البته بارسا لیورپول حساس تره. ولی من نمیفهمم کجای بازی چلسی پورتو میتونه حساس باشه!؟
به نظر من که بازی اینتر-والنسیا از بازی لیورپول - بارسلون حساستره چون بارسا تویه زمین خودش باخته حالا تویه زمین لیورپول می خواد چیکار کنه. از طرفی چون دفعه پیش این بازی رو نشون داده اگه بخوان عدالت برقرار باشه بازی اینتر رو نشون میده.
حالا از طرفی تویه این روزها هی پشت سرهم داره بازی بارسا رو نشون میده دیگه خسته شدیم یه بار هم به تیمهای ایتالیایی رحم کنن.

بازی چلسی - پورتو رو هم نگو که آخر مسخره بازیه نمی دونم چرا اینو نشون میدم فقط به خاطر اینکه مرینیو قبلا مربی چلسی بوده اونم نمی دونم چند فصل پیش !!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اون بازیکن لیورنو خواسته کمی باخت تیم اش رو توجیه کنه! البته من بازی های فن باستن رو یادم نمیاد ولی همه میگن از بهترین های اروپا بوده.
زلاتان، زلاتانه... این مقایسه ها اصلا معنی نداره.

اون بازيكن ليوورنو كريستيانو لوكارلي بوده! كه يووه و ميلان سخت بدنبالشن و بزودي ليوورنو رو ترك ميكنه...
حالا بازيهاي فن باستن رو يادت نمياد طبيعيه اما ظاهرا بازي زلاتان رو هم نديدي ... ;)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اون بازيكن ليوورنو كريستيانو لوكارلي بوده! كه يووه و ميلان سخت بدنبالشن و بزودي ليوورنو رو ترك ميكنه...
حالا بازيهاي فن باستن رو يادت نمياد طبيعيه اما ظاهرا بازي زلاتان رو هم نديدي ... ;)
امیدوارم صد سال سیاه نیاد میلان! 31 سالشه بابا! :D
من زلاتان رو خیلی قبول دارم سیامک جان... اصلا کلی ضد حال خوردم که نیومد میلان و رفت اینتر!!
ولی بدم میاد یه بازیکن از این نسل با یه بازیکن از نسل های قبلی مقایسه شه. خیلی بی معنی ئه!
مثلا پله در میاد میگه رونالدینیو از مارادونا بهتر ئه... آخه یعنی چی این حرف؟! فقط با این حرف اعتبار خودش رو میبره زیر سئوال. به همچنین لوکارلی.

آدريانو امشب توي 18 بازيكن اينتر هم نيست!!!!! اينجا نوشته
زیاد به خبر های این تریبال فوتبال اعتماد نکن / مگه مانچینی لیست 18 نفره رو هنوز ارائه نداده؟!! امشب بازی دارید ها! داری اشتباه میکنی فکر کنم. لیست بایددیروز ارائه میشده!...؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نظر من که بازی اینتر-والنسیا از بازی لیورپول - بارسلون حساستره چون بارسا تویه زمین خودش باخته حالا تویه زمین لیورپول می خواد چیکار کنه. از طرفی چون دفعه پیش این بازی رو نشون داده اگه بخوان عدالت برقرار باشه بازی اینتر رو نشون میده.
حالا از طرفی تویه این روزها هی پشت سرهم داره بازی بارسا رو نشون میده دیگه خسته شدیم یه بار هم به تیمهای ایتالیایی رحم کنن.

بازی چلسی - پورتو رو هم نگو که آخر مسخره بازیه نمی دونم چرا اینو نشون میدم فقط به خاطر اینکه مرینیو قبلا مربی چلسی بوده اونم نمی دونم چند فصل پیش !!!

والا همین جوری اش هم انگار میخوان اول بارسا لیورپول رو نشون بدن و بعد هم چلسی پورتو!! احتمالا بازی اینتر پخش نمیشه.

سه شنبه ۱۵ اسفند:

ساعت ۲۳:۱۵ لیون-آس رم(رفت ۰-۰) TF1

ساعت ۲۳:۱۵ لیورپول-بارسلونا(رفت۲-۱) IRAN TV3 v TSI2 v TSR 2

ساعت ۱:۰۰ (با تاخیر) چلسی-پورتو(رفت۱-۱) IRAN TV3 (کجاش حساس ئه این بازی؟ کجاش؟)

ساعت ۲۳:۱۵ والنسیا-اینترمیلان(رفت ۲-۲) ********** (اصلا پخش نمیشه انگار :eek: )

منبع: direct.blogfa.com

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فردا شب هم نمیخوان بازی میلان رو حتی با تاخیر نشون بدن! احتمالا دلیل اش پخش دربی شنبه ست...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
امیدوارم صد سال سیاه نیاد میلان! 31 سالشه بابا! :D
من زلاتان رو خیلی قبول دارم سیامک جان... اصلا کلی ضد حال خوردم که نیومد میلان و رفت اینتر!!
ولی بدم میاد یه بازیکن از این نسل با یه بازیکن از نسل های قبلی مقایسه شه. خیلی بی معنی ئه!
مثلا پله در میاد میگه رونالدینیو از مارادونا بهتر ئه... آخه یعنی چی این حرف؟! فقط با این حرف اعتبار خودش رو میبره زیر سئوال. به همچنین لوکارلی.

حرف حساب زدي جواب نداره!:cool:

بالا