ماکای خان، دقت کردم چند وقته خیلی داری به میلان گیر میدی و بی احترامی میکنی...
مشکل ات چیه؟ هنوز داغ شکست پارسال به دلت مونده؟ از میلان کینه به دل گرفتی؟
جمع کن بابا.میلان چیه که من بخوام به اون گیر بدم و بهش بی احترامی کنم:lol:
از میلان خوشم میومد ولی از وقتی آنجلوتی اومده حالم ازش بهم میخوره.بسیار کثیف فوتبال بازی می کنند و ضد فوتبالی یه تمام معنا به نمایش میذارن.
داغ پارسال به دلم نمونده.داغ ناداوری پارسال به دلم مونده که همه دیدند که چه کرد:blink: یکیم مگه چی شده که داغ به دلم بمونه؟مگه جز اینه که اعتبار؟! چندین ساله خودتونو(به قول خودتون) با پرونده کثیف و ناسالم تبانی زیر سوال بردید و مضحکه جهانیان شدید؟! مگه جز اینه که الان در ایتالیا 100ام هستید؟! مگه جز اینه که شوچنکو قشنگ حالتونو گرفت و ولتون کرد تو این ننگ و سردرگمی؟مگر جز اینه که هواداران چنین تیمی باید شکر گزاری کنند که به سری بی شوت نشدن.مگر جز اینه که .........................................
به هر حال ما رو اونجا با تبانی بردید و ننگ اونو همواره چه بخواهید و چه نخواهید به همراه خواهید داشت

ما هم اونجا حذف نمی شدیم مرحله بعدحذف می شدیم.همونطور که شما حذف شدید و این بار ناداوران بهتون کمک نکردن
در این که از میلان متنفرم که شکی نیست ولی حرفی که اینجا زدنم اصلا به اون ربطی نداره و به 3 دلیل اینو گفتم:
1-یکی از نزدیکترین دوستانم هوادار متعصب اینتره و وقتی حذف شدن کلی گریه کرد پشت تلفن و من می خوام اون خوشحال بشه
2-اینتر خیلی از شما قویتره و زیباتر و رو به جلوتر و بسیار تمیز و به دور از هرگونه تبانی و .......بازی میکنه(تورو خدا نگاه کن.2 تیم هردو از یک شهر یکی مثل میلان میشه:lol: و یکی هم مثل اینتر سربلند)
3-از میلان بدم می آد