• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خدا لعنتشون كنه
صدا و سيماي ما افتاده دست يه عده آدم هيچي نفهم!!
بازي با تاخير هم بازي پرتو چلسي رو ميده!

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
بازي اينتر رو از نت ميشه ديد؟
اگه ميشه لينك بديد ما هم ببينيم اين صدا و سيما ما كه چيزي حاليش نيست

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
حذف شديم رفت
258.gif

خداحافظ همگي تا چند وقت!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ناراحت نشو سیامک جان.فوتباله دیگه.برد و باخت داره.البته من خودم بدترم و وقتی بایرن میبازه 2 الی 3 روز در کما هستم و بسیار بد اخلاق و کسل میشم و دست و دلم به هیچ کاری نمیره:(
شما ارزش خودتونو نشون دادید و در مستایا والنسیا رو متوقف کردید که کار سختیه و کلا این گل زده در خانه حریف خیلی حال گیریه:(

این اینتر انگار مهارت داره در اینکه تیمها رو در خانه خودشون متوقف کنه و در سن سیرو نتیجه نگیره.
ان شا ا... در بازی با میلان یه بار دیگه میلان رو له می کنید و این بازی رو کم کم فراموش میکنید.

برا ما هم دعا کنید...............

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بذارین امسال قهرمانی ایتالیا رو به دست بیاریم ، بارمون که سبک شد میزنیم تو گوش قهرمانی اروپا !

تابستون باید خرید کنیم

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
حیف شد....
این همه اقتدار در ایتالیا! و این حذف در اروپا

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ان شا ا... در بازی با میلان یه بار دیگه میلان رو له می کنید و این بازی رو کم کم فراموش میکنید.

ماکای خان، دقت کردم چند وقته خیلی داری به میلان گیر میدی و بی احترامی میکنی...

مشکل ات چیه؟ هنوز داغ شکست پارسال به دلت مونده؟ از میلان کینه به دل گرفتی؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ماکای خان، دقت کردم چند وقته خیلی داری به میلان گیر میدی و بی احترامی میکنی...

مشکل ات چیه؟ هنوز داغ شکست پارسال به دلت مونده؟ از میلان کینه به دل گرفتی؟

جمع کن بابا.میلان چیه که من بخوام به اون گیر بدم و بهش بی احترامی کنم:lol:
از میلان خوشم میومد ولی از وقتی آنجلوتی اومده حالم ازش بهم میخوره.بسیار کثیف فوتبال بازی می کنند و ضد فوتبالی یه تمام معنا به نمایش میذارن.
داغ پارسال به دلم نمونده.داغ ناداوری پارسال به دلم مونده که همه دیدند که چه کرد:blink: یکیم مگه چی شده که داغ به دلم بمونه؟مگه جز اینه که اعتبار؟! چندین ساله خودتونو(به قول خودتون) با پرونده کثیف و ناسالم تبانی زیر سوال بردید و مضحکه جهانیان شدید؟! مگه جز اینه که الان در ایتالیا 100ام هستید؟! مگه جز اینه که شوچنکو قشنگ حالتونو گرفت و ولتون کرد تو این ننگ و سردرگمی؟مگر جز اینه که هواداران چنین تیمی باید شکر گزاری کنند که به سری بی شوت نشدن.مگر جز اینه که .........................................
به هر حال ما رو اونجا با تبانی بردید و ننگ اونو همواره چه بخواهید و چه نخواهید به همراه خواهید داشت;) ما هم اونجا حذف نمی شدیم مرحله بعدحذف می شدیم.همونطور که شما حذف شدید و این بار ناداوران بهتون کمک نکردن;)

در این که از میلان متنفرم که شکی نیست ولی حرفی که اینجا زدنم اصلا به اون ربطی نداره و به 3 دلیل اینو گفتم:
1-یکی از نزدیکترین دوستانم هوادار متعصب اینتره و وقتی حذف شدن کلی گریه کرد پشت تلفن و من می خوام اون خوشحال بشه
2-اینتر خیلی از شما قویتره و زیباتر و رو به جلوتر و بسیار تمیز و به دور از هرگونه تبانی و .......بازی میکنه(تورو خدا نگاه کن.2 تیم هردو از یک شهر یکی مثل میلان میشه:lol: و یکی هم مثل اینتر سربلند)
3-از میلان بدم می آد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با این طرز حرف زدنت شخصیت ات رو به همه نشون دادی.

حتی تو رو در سطحی نمی بینم که بخوام باهات بحث کنم... پس لطفا خودت رو بیش از این مضحکه نکن.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با این طرز حرف زدنت شخصیت ات رو به همه نشون دادی.

حتی تو رو در سطحی نمی بینم که بخوام باهات بحث کنم... پس لطفا خودت رو بیش از این مضحکه نکن.

پدراماکای بدو گفت: با تو سلیح ..........................نبینم همی جز فسوس و مزیح
امیدوارم بتونی معنی شعر رو درک کنی:lol:

:thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بعد بازی اینتر دو سه روز بود که حسابی دپرس بودم الان هم زیاد حال خوشی ندارم این هم مربوط به بازی اینتر میشه و هم به مسائل دیگه ولی اون بازی لعنتی هم بی تاثیر نیست.
حیف شد که اینتر حذف شد ولی خوب کاریش نمیشه کرد این فوتباله و از این اتفاقها زیاد می افته کلا سال 85 برای من از نظر فوتبال زیاد خوب نبود اون فرانسه که تویه فینال به شکل ناجوانمردانه باخت و به حقش نرسید و این هم اینتر که تویه اوج به یه تیم ناجور مثله والنسیا می خوره و اینطوری حذف میشه.

اشکال نداره ما هواداران اینتر بیش از 40 سال صبر کردیم یه سال هم روش هیچی نمیشه. مطمئنم که سال بعد اینتر تویه جام باشگاهها قهرمان میشه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
پس فردا ساعت 15 به وقت ایتالیا اینتر با میلان بازی داره که امیدوارم این بازی رو ببره که حداقل از نظر روحی هم برای بازیکنها و هم برای ما خیلی موثره.
مخصوصا اگه بزنن رونالدو رو چلاق کنن خیلی از نظر روحی درست میشیم :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دوستان میلانی و اینتری، یه خبر بد!

بازی میلان - اینتر پخش زنده نمیشه!!!
113.gif

چرا؟

چون قرار بازی استقلال - ملوان (
65.gif
) پخش شه!!!

من یواش یواش داره باورم میشه کانال 3 با تیم های ایتالیایی و سری آ شدیدا چپ افتاده.
تو بازی های رفت و برگشت لیگ قهرمانان هم بازی هیچ کدوم شون پخش نشد. حتی پخش با تاخیر هم نشد.
برای همین من با خودم فکر کردم شاید به خاطر اینه که قرار یکشنبه دربی پخش بشه...
ولی ظاهرا از نظر احمق های صدا و سیما، بازی استقلال - ملوان (!) جذاب تر و پر مخاطب تر از بازی حساس میلان - اینتر ئه که نزدیک 1 میلیارد در سراسر دنیا مخاطب داره!
میگم بیاید یه حمله انتحاری به این صدا و سیما بکنیم! بود و نبود شون دیگه برای من یکی فرقی نداره.

اخبار پخش کانال ها از direct.blogfa.com

حالا اگه یه وقت این خبر صحت نداشت، نیاید به من گیر بدید ها! تمام مسئولیت خبر بر عهده وبلاگ بالاست!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تورو خدا ببین.
نمی دونم چرا امسال اینا دارن اینطوری می کنم کلا دارن رویه اعصاب طرفدارا راه می رن. الان تویه این چند هفته می دونید چندتا بازی از لیگ اسپانیا پخش شده ولی دریغ از یک بازی از لیگ ایتالیا.
اون هفته هم که بازی اینتر - اودینزه که با هیچ بازی دیگه ای تداخل نداشت پخش نشد بجاش یه برنامه مسخره گذاشته بودن که حال آدم بهم می خورد.
باید یه کاری بکنیم این طوری با دست رو دست گذاشتن نمیشه.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=31758

از وقتی برانکا اومده خرید و فروش بازیکنا روند بهتری پیدا کرده ، قبلا ترانسفر اینتر خیلی بولهوسانه و غیر اصولی بود . بازیکنای زیادی رو بی دلیل میفروختن و در عوض بازیکنای به درد نخوری رو با قیمتهای بالا خریداری میکردن .

تیم دو نفره برانکا ، اوریالی داره خوب کار میکنه !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک

اینتر 2 - میلان 1
گلهای اینتر: کروز دقیقه 55 - ابراهیموویچ دقیقه 75
گل میلان: رونالدو دقیقه 40

دقیقه 30 ابراهیموویچ کارت زرد - دقیقه 71 والتر ساموئل کارت زرد - دقیقه 72 پیرلو کارت زرد - دقیقه 86 کوردوبا کارت زرد

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بعد از حذف شدن اینتر از جام باشگاههای اروپا این بازی خیلی چسبید. مخصوصا که این گزارشگر ایتالیایی انقدر جیغ کشید که من هم هیجان زده شده بودم نمی تونستم بشینم رو زمین. مخصوصا وقتی که ابراهیوویچ گل زد ....

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
می بینم که زودتر از من اومدی !
بردیم ، ده بار کانکت ریفرش کردم . نتایج رو بصورت زنده از سایت نگاه میکردم .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بعد از حذف شدن اینتر از جام باشگاههای اروپا این بازی خیلی چسبید. مخصوصا که این گزارشگر ایتالیایی انقدر جیغ کشید که من هم هیجان زده شده بودم نمی تونستم بشینم رو زمین. مخصوصا وقتی که ابراهیوویچ گل زد ....
مگه بازی رو دیدی ؟
از کجا ؟

بالا