• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
منم به شدت تبریک میگم!!
خیلی مونده تا اینتر واقعی رو ببینیم
راستی آدریانو داره سیگنال برگشت میده!!
به امید ÷یروزی توی بازی با فنر باغچه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تبریک میگم؛ به دو دلیل:

هزارمین پست کلوپ
و هزار مین پست سیامک

که به طور عجیبی همزمان شد!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ضمنا برای من خیلی جالبه در حالی که بیشتر کارشناسها می گفتن که سزار در حد و اندازه تیم اینتر نیست ولی خیلی خوب داره گلزنی می کنه. تقریبا شده کروز دوم که خیلی کم بهش بازی میرسه ولی هروقت بازی کرده برای اینتر چاره ساز بوده و خوب هم کروز و هم سزار بازیکنی نیستن که بشه بهشون در کل فصل اعتماد کرد.

من بازی رو با تاخیر دیدم ,این سزار واقعا منو تحت تاثیر قرار داد, مخصوصا روی اون صحنه گل, خیلی مسلط نشون داد
بیچاره سولاری! تازه چند وقتی بود که مانچو یکم بهش اعتماد کرده بود...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
تبریک میگم؛ به دو دلیل:

هزارمین پست کلوپ
و هزار مین پست سیامک

که به طور عجیبی همزمان شد!!

ممنون اما به تعداد پستهای خودت که نگاه میکنم 1000 تا مضحک به نظر میرسه:p

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دلش خوش بود تیم چیده ؟!

99087-480.jpg

اینتر کلا یک هافبک خلاق کم داره

تازگیها با فیگو مشکل پیدا کرده ؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
دیروز اینتر اصلا خوب بازی نکرد. چندتا دلیل می شه برای اینطور بازی کردن اینتر آورد:

1- مصدومیت بازیکنای کلیدی اینتر. ماتراتزی و ویرا که هرکدومشون یک تیم هستن فعلا برای حداقل 1 ماه مصدومن و مانچینی هم باید فکری به حال تیم بکنه وگرنه با این همه مصدوم نمیشه به جایی رسید. فکر کنم الان 6 نفر مصدوم تویه تیم اینتر داریم اینتر هرچقدر هم نیمکت غنی داشته باشه ولی با این همه مصدوم و در حالی که بیشتر مصدوم ها هم دفاع و هافبک دفاعی ها هستن نمیشه کنار اومد.

2- نبود هافبک بازی ساز. اگه دیروز بازی رو نگاه کرده بودید می دید که ابراهیموویچ تقریبا داشت وسط میدون بازی می کرد چون وقتی بازیکنی نیست که تیم رو راه بندازه ابراهیموویچ خودش مجبور میشه عقب برگرده. سولاری که اصلا خوب بازی نکرد. استانکوویچ اصلا تویه فرم نبود و درسته بد بازی نکرد ولی اون استانکوویچ همیشگی نبود. فیگو هم که معلومه. اون بازیکن جوون یعنی جیمینز هم که نمی دونم چرا خریدنش اصلا خوب بازی نمی کنه دریغ از یک توپ که این بازیکن بتونه خوب پخشش کنه. حتی کامبیاسو سعی می کرد که به عنوان بازیساز عمل کنه و فکر می کنم یکی از دلایلی هم که تیم خوب بازی نکرد همین بازیساز شدن بیشتر بازیکنا بود. اگه تیم یه بازیساز درست و حسابی داشت دیگه بقیه کار خودشون رو ول نمی کردن بیان نقش بازیساز رو بازی کنن.

3- دلیل اصلی هم فکر کنم این باشه که اینتر تا چندتا بازی نبازه خوب بازی نمی کنه. فصل پیش هم دیدم که اینتر دو تا بازی اول رو باخت و بعد افتاد رویه دور و همه بازیها رو برد. کلا اینتر تا مجبور نباشه که تیمی رو ببره میلی برای بردن نداره من دیروز احساس کردم که تیم برای گرفتن مساوی به زمین اومده نه برد. بیشتر فکر تیم رویه ضد حمله ها بود که فنرباحچه هم خوب جلوی تیم رو گرفته بود. تیمشون مستحق برد بود و حتی بیشتر از این هم می تونست گل بزنه که البته به کمک ساموئل و سزار این مسئله محقق نشد. مانچینی خودش هم اعتراف کرده که خوب بازی نکردن و گفته که ما بیشترین شانس صعود رو داریم چون فصل پیش هم وضع به همین منوال بود ولی بهتره یکی به این مانچینی بگه که این فصل ما می خوایم به عنوان تیم اول گروه بالا بریم نه تیم دوم پس از همین بازی دوم به خودش بیاد و تیم رو برای برد به زمین بفرسته نه مساوی.

4- انصافا ترکها هم خوب از فنرباحچه حمایت می کردن ورزشگاه یک صدا داشت از شون حمایت می کرد و بیشتر بازیکنای اینتر هم که بعضی های شون جوون بودن و بازی اروپایی تویه این صطح زیاد ندیده بودن فقط زیر توپ می زدن مثل همین جیمینز و ریواس و یه مقداری هم سوازو. من اصلا نمی دونم چرا مانچینی از سزار که چند بازی اخیر برای اینتر خوب بازی کرده استفاده نکرد ولی برای ترکیب هم زیاد نمی تونم ایراد بگیرم بهتر از این ترکیب سخت می شد با این همه مصدوم به میدون فرستاد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نقل از zfarhad2003 :
دلیل اصلی هم فکر کنم این باشه که اینتر تا چندتا بازی نبازه خوب بازی نمی کنه. فصل پیش هم دیدم که اینتر دو تا بازی اول رو باخت و بعد افتاد رویه دور و همه بازیها رو برد. کلا اینتر تا مجبور نباشه که تیمی رو ببره میلی برای بردن نداره

پس به پسر عمو هاتون رفتید!
اتفاقا این معمولا عادت نه چندان جالب میلان بوده که تا اوضاع وخیم نشده، بازی ای رو جدی نگرفته.

به هر حال اینتر هنوز هم گروه راحت تری به نسبت میلان و رئال و بارسلونا و چلسی داره. و هنوزم فکر کنم به عنوان تیم اول صعود کنید.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
پس به پسر عمو هاتون رفتید!
اتفاقا این معمولا عادت نه چندان جالب میلان بوده که تا اوضاع وخیم نشده، بازی ای رو جدی نگرفته.

به هر حال اینتر هنوز هم گروه راحت تری به نسبت میلان و رئال و بارسلونا و چلسی داره. و هنوزم فکر کنم به عنوان تیم اول صعود کنید.

آخه این مانچینی و آنجلوتی بعضی وقتها شبیه هم می شن و هر دوتاشون نتیجه گرا عمل می کنن این میشه که تیم سعی می کنه برای نتیجه بازی کنه و همه چیز خراب میشه.

درسته منم فکر می کنم اینتر تیم اول بشه ولی گروه چندان راحتی هم نیست:
قهرمان لیگ ایتالیا - قهرمان لیگ ترکیه - قهرمان لیگ روسیه و قهرمان لیگ هلند
به نظر گروه زیاد راحتی نمی یاد هرچند زیاد هم سخت نیست

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تو خبرها اومده یک زرد پوست زپرتی پیشنهاد خرید اینتر رو داده ؛ حالم بد شد !!

بازی فعلا 2-2 مساویه ؛ دو تا گل خوردن !!!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تو خبرها اومده یک زرد پوست زپرتی پیشنهاد خرید اینتر رو داده ؛ حالم بد شد !!

بازی فعلا 2-2 مساویه ؛ دو تا گل خوردن !!!!

فکر نمی کنم خرید اینتر اون هم از موراتی کار خیلی راحتی باشه.

الان بازی تموم شد نتیجه همون 2 - 2
نیمه دوم بازی رو زنده دیدم. اینتر خیلی خوب داشت بازی می کرد بازیکنای اینتر خوب تویه زمین پخش شده بودن و خوب پاس کاری می کردن.
ولی داوری یه مقدار به نظرم اومد که زیاد جالب نبود. دقیقه 80 مایکون رو به خاطر هیچ چی مستقیم اخراج کرد در حالی که می تونست با یه کارت زرد مسئله رو تموم کنه. یک گل ابراهیموویچ هم قبول نشد در حالی که به نظر می اومد ابراهیمووچ و خط دفاع لیورنو تویه یک خط بودن و افسایدی در کار نبود.
دو تا هم که پنالتی گرفتن یکی به نظر لیورنو و یکی به نفع اینتر. جالبش اینجاست که جمینز برای اینتر قبل از پنالتی اومد بازی و تقریبا فک کنم 3 -4 دقیقه بعد از تعویض یه خطا تویه محوطه جریمه کرد و پنالتی داد. اونور رحمان رضایی برای لیورنو اومد به بازی و 1 دقیقه بعدش رویه ابراهمیوویچ خطا کرد و پنالتی شد :eek:

یه چیز دیگه اینکه این ابراهیموویچ واقعا برای اینتر یه نعمته فوق العاده بازی می کنه. دو تا گل زد و چند تا هم پاس جالب انداخت که متاسفانه بقیه بازیکنا نتونستن از این پاسها استفاده کنن.

کروز هم به عنوان بازیکن تعویضی به بازی اومد یه مقداری ( نه بهتر بگم خیلی ) عصبی بود نمی دونم چی شد بود از وقتی که به بازی اومد دعوا دعوا می کرد حتی یه مشت نازنین به بازیکن لیورنو زد که خوشبختانه داور صحنه رو ندید. :happy:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مساوی شد!!؟

خوبه... حداقل فاصله ی میلان با اینتر به نسبت هفته ی گذشته تفاوتی نکرد.

امیدوارم رم و یووه هم مساوی کنن تا به طور کلی فاصله ها و رده بندی ها تغییر نکنه.

برد رم واقعا اوضاع رو نابسامون میکنه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اِ...!!!

بازی یووه و رم انجام شد!! من چرا فکر کردم شب برگزار میشه...؟؟
253.gif

به جاش نشستم فیلم دیدم....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کروز هم به عنوان بازیکن تعویضی به بازی اومد یه مقداری ( نه بهتر بگم خیلی ) عصبی بود نمی دونم چی شد بود از وقتی که به بازی اومد دعوا دعوا می کرد حتی یه مشت نازنین به بازیکن لیورنو زد که خوشبختانه داور صحنه رو ندید. :happy:

داور ندید، کمیته ی داوران چی؟!

این بازیکن های اینتر احتمالا اگه فوتبالیست نمیشدن، مشت زن های خوبی میشدن... :happy:

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یکی نیست بگه کروز دیگه کیه میذاری تو زمین ؟
مگه کرسپو مرده ؟ آدریانو رو چرا از اول بازی دادی ؟
حالش خوب نیست ؛ ترکیب چیدنش اعصاب خورد کنه !!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
داور ندید، کمیته ی داوران چی؟!

این بازیکن های اینتر احتمالا اگه فوتبالیست نمیشدن، مشت زن های خوبی میشدن... :happy:

البته دو نفر از بهترین قاتل های تیم یعنی ویرا و ماتراتزی مصدوم هستن و گرنه اینتر تویه هر بازی حداقل یه نفر از تیم حریف رو ناکوت می کنه :D

یکی نیست بگه کروز دیگه کیه میذاری تو زمین ؟
مگه کرسپو مرده ؟ آدریانو رو چرا از اول بازی دادی ؟
حالش خوب نیست ؛ ترکیب چیدنش اعصاب خورد کنه !!

ولی انصافا آدریانو نیمه اول رو خوب بازی کرده بود حتی یک صحنه دروازه بان حریف رو دریبل زد و شوت کرد که با هزار مصیبت بازیکن لیورنو توپ رو از رویه خط دروازه بیرون کشید ولی نمی دونم چی شد که نیمه دوم کلا از این رو به اون رو شد و اصلا بازیش خوب نبود.
کرسپو بیچاره هم مثل اینکه قرار بود بعد از کروز تعویض سوم اینتر باشه ولی اخراج شدن مایکون همه حساب کتابها رو بهم زد. کرسپو یه 20 دقیقه ای میشد که داشت خودشو گرم می کرد ولی وقتی مایکون اخراج شد دیگه رفت نشست رو نیمکت :(

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
چه هفته ي بي خاصيتي بود توي سري آ!
خلاصه بازي رو ديدم, فقط ازين خوشحالم كه آدريانو روز به روز بهتر ميشه, زلاتان هم كه ماشالا...!!
بازيهاي جام باشگاهها اين هفته اس؟!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نه فکر کنم هفته بعد باید باشه. بازی اینتر هم با PSV تویه جوژپه ماتزا هستش.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همین چهارشنبه با سامپدوریا بازی داریم و شنبه ( 3 روز بعد ) با رم !!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
یه خبر خوب و یه خبر بد:

اول خبر بد:
کمیته انضباطی لیگ ایتالیا سه جلسه محرومیت برای مایکون به خاطر لگدی که به بازیکن حریف تویه مسابقه لیورنو - اینتر زد در نظر گرفته. با این وضعی که دفاع اینتر داره و این همه مصدوم و محروم و اینکه مایکون واقعا روز یکشنبه برای اینتر فوق العاده کار کرده بود و اکثر دقایق بازی یکی از بهترین ها تویه زمین برای اینتر بود این محرومیت هم برای مایکون و هم برای اینتر خیلی بد می تونه باشه.

اما خبر خوب:
اینکه بالاخره ماتراتزی امروز تمرین با توپ رو شروع کرد. ماتراتزی همراه با چیوو که هر دو تاشون مصدوم بودن و تقریبا دو تا مهره کلیدی تویه دفاع اینتر به حساب می یاد بخصوص ماتزاتزی که علاوه بر کارهای دفاعی از برخی مهاجم های اینتر گلزنتر هم هست. به نظر می یاد که ماتریکس زودتر از اونی که پیش بینی شده بود دوباره می تونه به میادین برگرده.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
زیر پای مانچینی شاید داره خالی میشه ؛ اگر در 3-4 بازی آینده خوب نتیجه نگیره ممکنه اتفاقاتی بیافته !
توی کامنتهای یوتیوب از هر 3 کامنت یکی خوشامدگویی به مورینیو یا فحش و ناسزا به مانچینی و دعوت مورینیو است !!!

بالا