• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من هیچ وقت کساییکه در نابود شدن آدریانو نقش داشتن رو نمی بخشم! واقعا هیچ امیدی هم ندارم آدریانو بتونه در اینتر دوباره برگرده به اوج. اشتباه بزرگی کرد که موندگار شده. حتی شده باید به صورت قرضی میرفت یه تیم دیگه.

اينتر در صدر جدول
302.gif

احتمال 99% فقط برای یک شب! تا وقتی که یکی از تیم های میلان، رم، یووه امتیاز از دست بدن و اینتر همه بازی هاش رو ببره، که شاید هفته ها طول بکشه!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من هیچ وقت کساییکه در نابود شدن آدریانو نقش داشتن رو نمی بخشم!
منظورتون از نابودی نسبت به چه زمانیه ؟

من هیچ وقت در اینتر آدریانو رو بازیکنی خارج العاده ندیدم . آدریانو بازیکنی سنگین وزن و چپ پاست و اینا برای یک مهاجم مشخصه های خوبی نیست . به نظر من افول آدریانو یک افول طبیعی است ؛ همیشه با خودم میگفتم این بازیکنی نیست که بتونه در سنین بالاتر بدرخشه !!!!

البته شاید اشتباه میکنم

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بازی دیشب بدک نبود .
اما به نظر من باید فرصت طلب تر باشن !
اون صحنه هم به نظر پنالتی نبود ، الکی شلوغش میکرد . نظر شما چیه ؟

راستی دیشب تولدو خوب کار کرد ، بعید نیست دوباره فیکس بشه !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
من هیچ وقت کساییکه در نابود شدن آدریانو نقش داشتن رو نمی بخشم! واقعا هیچ امیدی هم ندارم آدریانو بتونه در اینتر دوباره برگرده به اوج. اشتباه بزرگی کرد که موندگار شده. حتی شده باید به صورت قرضی میرفت یه تیم دیگه.

من از اون موقع ها كه آدري مهاجم پارما بود طرفدارش بودم, كلا چند تا مهاجم بودن كه من خيلي دوستشون داشتم, نيكولا ونتولا , آدريان موتو و همين آدريانو كه متاسفانه هيچكدومشون به جايي كه پيش بيني ميشد نرسيدن و افت كردن, اما اين وسط قضيه آدريانو فرق ميكنه...چند وقت پيش يه مصاحبه دوساعته با La Gazzetta داشت كه حتما خونديش, اونجا همه چيزو توضيح داد...كه همه چيز داشت به خوبي پيش ميرفت تا اينكه پدرش (كه رابطه خيلي صميمي با آدري داشت) فوت كرد و بعد از مدتي هم با نامزدش حرفش شد و جدا شدن و خلاصه همه اين عوامل دست به دست هم دادن كه آدريانو به الكل پناه ببره!! و الان اوضاعش اينطوري بشه...
البته خيلي ها ميگن آدريانو اگه از لحاظ جسماني هم به شرايط آرماني برگرده بازم مشكل خواهد داشت چون الان ديگه يه مهاجم شناخته شده ست و همه با سبك بازيش اشنا هستن و ميدونن كه مثلا هر چقدر كه پاي چپش قدرتمنده پاي راستش ضعيفه و نا كارا! و بايد در هر شرايطي با پاي چپ شوت بزنه كه اين خيلي فرصتها رو ازش ميگيره...
خلاصه ميخواستم بگم مقصر خودشه كه اين بلا سرش اومده

احتمال 99% فقط برای یک شب! تا وقتی که یکی از تیم های میلان، رم، یووه امتیاز از دست بدن و اینتر همه بازی هاش رو ببره، که شاید هفته ها طول بکشه!

حالا من اينو شوخي كردم (يعني متوجه نشدين؟!:blink:) اما خيلي هم جو گير نشين چون اينتر كلا بازيكنهاي قدرتي داره و سبك بازيش هم مبتني بر قدرت هستش كه چنين تيمهايي كلا ديرتر از بقيه به شرايط آمادگي ميرسن! (اينو مربي بدنساز اينتر گفته )پارسال هم اگه يادتون باشه چند هفته اول اصلا خوب نتيجه نگرفتم اما بعدش هيچ تيمي جلودار اينتر نبود! پارسال هم چند هفته بعد از شروع سري آ صدر جدول رو گرفتيم پس اوضاع فعلي براي ما زياد نگران كننده نيست...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
منظورتون از نابودی نسبت به چه زمانیه ؟

من هیچ وقت در اینتر آدریانو رو بازیکنی خارج العاده ندیدم . آدریانو بازیکنی سنگین وزن و چپ پاست و اینا برای یک مهاجم مشخصه های خوبی نیست . به نظر من افول آدریانو یک افول طبیعی است ؛ همیشه با خودم میگفتم این بازیکنی نیست که بتونه در سنین بالاتر بدرخشه !!!!

البته شاید اشتباه میکنم

آره خب، فرم بدنی آدریانو طوری ئه که سنین بالا دووم نمیاره. رونالدو اگه در سن 29 سالگی چاق شده، آدریانو در همین 24-5 سالگی چاق شد. دلیل اش حالا هر چی میخواد باشه. با اون قسمت حرفتون موافقم. مثلا اینزاگی (با اینکه چندان مورد علاقه ام نیست) رو باید تحسین کرد که در سن 34 سالگی، هنوز هم کاری که خوب بلده رو داره انجام میده. ولی من نمیتونم تصور کنم روزی آدریانو رو در 34 سالگی با این شرایط ببینم چون اصولا به سلامتی خودش اهمیت نمیده و ظاهرا کمی هنگام تمرینات تنبلی هم میکنه!

من از اون موقع ها كه آدري مهاجم پارما بود طرفدارش بودم, كلا چند تا مهاجم بودن كه من خيلي دوستشون داشتم, نيكولا ونتولا , آدريان موتو و همين آدريانو كه متاسفانه هيچكدومشون به جايي كه پيش بيني ميشد نرسيدن و افت كردن, اما اين وسط قضيه آدريانو فرق ميكنه...چند وقت پيش يه مصاحبه دوساعته با La Gazzetta داشت كه حتما خونديش, اونجا همه چيزو توضيح داد...كه همه چيز داشت به خوبي پيش ميرفت تا اينكه پدرش (كه رابطه خيلي صميمي با آدري داشت) فوت كرد و بعد از مدتي هم با نامزدش حرفش شد و جدا شدن و خلاصه همه اين عوامل دست به دست هم دادن كه آدريانو به الكل پناه ببره!! و الان اوضاعش اينطوري بشه...
البته خيلي ها ميگن آدريانو اگه از لحاظ جسماني هم به شرايط آرماني برگرده بازم مشكل خواهد داشت چون الان ديگه يه مهاجم شناخته شده ست و همه با سبك بازيش اشنا هستن و ميدونن كه مثلا هر چقدر كه پاي چپش قدرتمنده پاي راستش ضعيفه و نا كارا! و بايد در هر شرايطي با پاي چپ شوت بزنه كه اين خيلي فرصتها رو ازش ميگيره...
خلاصه ميخواستم بگم مقصر خودشه كه اين بلا سرش اومده

آره مصاحبه اش رو خوندم و خیلی هم براش ناراحت شدم!
ولی سیامک، یه چیزی، اگه آدریانو نمیتونه بشه بازیکن سابق، چرا اینتر حاضر به فروش اش نیست؟! و تازه در همون حال از لیست بازیکن ها برای لیگ قهرمانان خارج اش میکنه (یعنی یک ضربه سنگین روحی به آدریانو). مسئولین اینتر به اندازه ی خود آدریانو مقصر هستن، این رو باید بپذیری که هر دو طرف مقصر بودن. من کوچکترین شکی ندارم آدریانو در میلان میتونست دوباره اوج بگیره. خود مسئولین میلان هم از اومدنش استقبال میکرن، ولی موراتی اجازه نداد. و حالا آدیانو باید در بازی های لیگ ذخیره زلاتان و کرسپو و سوآزو بشینه، به لیگ قهرمانان هم که اصلا دعوت نشده. من که دیگه هیچ امیدی ندارم که آدریانو بتونه خودش رو در اینتر پیدا کنه.

راستی یه چیزی به ذهنم رسید. شاید میخوان آدریانو رو ژانویه بفروشن، برای همین هم نام اش رو در لیست بازیکن های لیگ قهرمانان وارد نکردن تا cup-tie نشه تا هم تیمی که ژانویه میخواد آدریانو رو بخره، از این لحاظ مشکلی نداشته باشه و هم مسئولین اینتر بتونن با قیمت خوبی بفروشنش؟! کاملا منطقی به نظر میرسه ها...

حالا من اينو شوخي كردم (يعني متوجه نشدين؟!:blink:) اما خيلي هم جو گير نشين چون اينتر كلا بازيكنهاي قدرتي داره و سبك بازيش هم مبتني بر قدرت هستش كه چنين تيمهايي كلا ديرتر از بقيه به شرايط آمادگي ميرسن! (اينو مربي بدنساز اينتر گفته )پارسال هم اگه يادتون باشه چند هفته اول اصلا خوب نتيجه نگرفتم اما بعدش هيچ تيمي جلودار اينتر نبود! پارسال هم چند هفته بعد از شروع سري آ صدر جدول رو گرفتيم پس اوضاع فعلي براي ما زياد نگران كننده نيست...

میدونم شوخی کردی! من هم یه جورایی شوخی کردم!
البته باید بگم خیلی کم پیش میاد یه تیم از لحاظ روحی، روانی و بدنی، در دو فصل متفاوت، دقیقا مشابه عمل کنه. اینتر پارسال شرایطی داشت که امسال نداره، قبول کن این رو. به عنوان مثال خیال اش از نبود یووه و بسته بودن دست و پای میلان راحت بود. ولی امسال اینتر هر امتیازی که از دست بده، باید نگران این باشه که از 3 تا حریف عقب افتاده (نه مثل پارسال که فقط یک رقیب واقعی وجود داشت).
البته باید صبر کنیم تا در عمل مشخص بشه، ولی فکر میکنم امسال رم و میلان در بازی های مقابل اینتر حرف های بیشتری برای زدن داشته باشن. به همچنین یووه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بازی دیشب بدک نبود .
اما به نظر من باید فرصت طلب تر باشن !
اون صحنه هم به نظر پنالتی نبود ، الکی شلوغش میکرد . نظر شما چیه ؟

راستی دیشب تولدو خوب کار کرد ، بعید نیست دوباره فیکس بشه !

-كرسپو كرسپو كرسپو!!! يكي از بهترين تموم كننده ها!
--100% موافقم! كلا در شرايط سخت بايد از اين تولدو كه تجربه بيشتري داره استفاده كنه
راستي امسال كرسپو ميتونه تعداد گلهاش در سري آ رو به 200 برسونه! الان فكر كنم حدود 180 تا گل زده

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
آره مصاحبه اش رو خوندم و خیلی هم براش ناراحت شدم!
ولی سیامک، یه چیزی، اگه آدریانو نمیتونه بشه بازیکن سابق، چرا اینتر حاضر به فروش اش نیست؟! و تازه در همون حال از لیست بازیکن ها برای لیگ قهرمانان خارج اش میکنه (یعنی یک ضربه سنگین روحی به آدریانو). مسئولین اینتر به اندازه ی خود آدریانو مقصر هستن، این رو باید بپذیری که هر دو طرف مقصر بودن. من کوچکترین شکی ندارم آدریانو در میلان میتونست دوباره اوج بگیره. خود مسئولین میلان هم از اومدنش استقبال میکرن، ولی موراتی اجازه نداد. و حالا آدیانو باید در بازی های لیگ ذخیره زلاتان و کرسپو و سوآزو بشینه، به لیگ قهرمانان هم که اصلا دعوت نشده. من که دیگه هیچ امیدی ندارم که آدریانو بتونه خودش رو در اینتر پیدا کنه.

راستی یه چیزی به ذهنم رسید. شاید میخوان آدریانو رو ژانویه بفروشن، برای همین هم نام اش رو در لیست بازیکن های لیگ قهرمانان وارد نکردن تا cup-tie نشه تا هم تیمی که ژانویه میخواد آدریانو رو بخره، از این لحاظ مشکلی نداشته باشه و هم مسئولین اینتر بتونن با قیمت خوبی بفروشنش؟! کاملا منطقی به نظر میرسه ها...

دليل اينكه اينتر حاضر به فروش آدريانو نيست خيلي چيزا ميتونه باشه, مطمئنا يكيش علاقه بيش از حد موراتي ئه به آدريانو و يا علاقه طرفداراي اينتر به اين بازيكن, ازين طرف هم خود آدريانو بارها گفته كه دوست نداره از اينتر جدا شه
و مهمتر از همه ترس باشگاه از تكرار اشتباه كاناوارو , پيرلو , فري و...
در كل اين اتفاقات اخير همه رو گيج كرده! هر بار هم كه از مانچيني درباره آدريانو ميپرسن ميگه ما با هم صحبت كرديم! همين!
معلوم نيست بينشون چي ميگذره!؟!
اين حدسي هم كه زدي به نظر خيلي منطقي مياد اما اميدوارم كه اينطور نباشه و آدريانو از همين فرصتهاي كمي كه پيدا ميكنه نهايت استفاده رو ببره تا مانچيني مجبور شه ازش استفاده كنه
اين قضايا در مورد ركوبا هم پيش اومد كه باز هم موراتي مخالفت كرد و آخرش با انتقال قرضي موافقت كرد...
-------------------
البته در نهايت موفقيت اينتر مهمه! ما از مانچيني قهرماني ميخوايم حالا شايد دلش بخواد كوردوبا و ريواس رو بذاره نوك حمله
21.gif
اما واي به حالش اگه نتيجه نگيره...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
میدونم شوخی کردی! من هم یه جورایی شوخی کردم!
البته باید بگم خیلی کم پیش میاد یه تیم از لحاظ روحی، روانی و بدنی، در دو فصل متفاوت، دقیقا مشابه عمل کنه. اینتر پارسال شرایطی داشت که امسال نداره، قبول کن این رو. به عنوان مثال خیال اش از نبود یووه و بسته بودن دست و پای میلان راحت بود. ولی امسال اینتر هر امتیازی که از دست بده، باید نگران این باشه که از 3 تا حریف عقب افتاده (نه مثل پارسال که فقط یک رقیب واقعی وجود داشت).
البته باید صبر کنیم تا در عمل مشخص بشه، ولی فکر میکنم امسال رم و میلان در بازی های مقابل اینتر حرف های بیشتری برای زدن داشته باشن. به همچنین یووه.

امسال هر تيمي كه قهرمان شه واقعا ارزش داره!
بعد از مدتها اكثر باشگاهاي معتبر ايتاليا از جمله هفت خواهر در سري آ هستن و همه در شرايط نسبتا ايده آل!
راستي گفتي بازي رودر رو كه يادم افتاد چند وقت پيش بعد از بازي سوپر كاپ ايتاليا از مالديني در مورد فصل آينده
پرسيدن كه گفت بازم اينتر و ميلان شانس قهرماني دارن چون رم در بازي رو در رو هر تيمي رو ميتونه شكست بده اما در ليگ كه يك تورنمنت طولاني مدته شرايط فرق داره!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امروز سالروز یک اتفاق ناگوار برای باشگاه اینتر و طرفداراش هست. امروز سالروز از دست دادن قهرمان و رئیس فراموش نشدنی اینتر فاکتتی هستش. واقعا فکر نمی کنم کسی دیگه بتونه جای ایشون رو تویه باشگاه اینتر پر کنه همیشه و همه مراحل زندگی خودش در کنار هواداران بود و همیشه هم برای موفقیت اینتر هر کاری که از دستش برمی اومد انجام داد. اینتر جزوی از زندگی این مرد بزرگ بود و او همیشه و در تمام دوران در یاد و خاطر هواداران اینتر خواهد بود.

http://en.wikipedia.org/wiki/Giacinto_Facchetti

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ده تا گل برتر اینتر تویه فصل گذشته (2006-2007):
http://youtube.com/watch?v=IGDoYWL0GNg

واقعا گل اول فوق العاده و بی نظیر هستش. خودشم که این گل رو یک مدافع میزنه.

این یکی رو حتما ببینید
5 خطای برتر ماتریکس: :D
http://youtube.com/watch?v=fQtaaTpFDuQ

بیچاره این شووچنکو چقدر ماتراتزی روش خطاهای ناجور کرده. فکر کنم به خاطر ماتراتزی از فوتبال ایتالیا رفت :D

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چند دقیقه پیش توی اخبار ورزشی یک خبر زشت داد ؛ و اون این است که جیلاردینو و آدریانو معاوضه می شوند !!

فکر نکنم صحت داشته باشه ولی اگر داشته باشه به قول آمریکایی ها ... OH SHIT

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
چند دقیقه پیش توی اخبار ورزشی یک خبر زشت داد ؛ و اون این است که جیلاردینو و آدریانو معاوضه می شوند !!

:(
خدا نکنه این خبر صحت داشته باشه
هرچقدر که از رفتن آدریانو ناراحت بشن دوبرابرش از اومدن جیلاردینو ناراحت خواهم شد. در واقع این کار برای اینتر می تونه خودکشی باشه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ده تا گل برتر اینتر تویه فصل گذشته (2006-2007):
http://youtube.com/watch?v=IGDoYWL0GNg

واقعا گل اول فوق العاده و بی نظیر هستش. خودشم که این گل رو یک مدافع میزنه.

این یکی رو حتما ببینید
5 خطای برتر ماتریکس: :D
http://youtube.com/watch?v=fQtaaTpFDuQ

بیچاره این شووچنکو چقدر ماتراتزی روش خطاهای ناجور کرده. فکر کنم به خاطر ماتراتزی از فوتبال ایتالیا رفت :D

مرسي فرهاد جان خيلي جالب بود,اينا گلهاي منتخب اين چند سال اخير بوده؟!
راستي ماتريكس چه خطاهاي بدي روي شفچنكو كرده:D
------
اين صحنه ها رو كه ديدم خيلي چيزا يادم اومد, رفتن كاناوارو :( بازيهاي فوق العاده امپراتور:cool:
دربي ميلان3- 4اينتر فصل قبل...:rolleyes:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مرسي فرهاد جان خيلي جالب بود,اينا گلهاي منتخب اين چند سال اخير بوده؟!
راستي ماتريكس چه خطاهاي بدي روي شفچنكو كرده:D
------
اين صحنه ها رو كه ديدم خيلي چيزا يادم اومد, رفتن كاناوارو :( بازيهاي فوق العاده امپراتور:cool:
دربي ميلان3- 4اينتر فصل قبل...:rolleyes:

خواهش
فکر کنم گلها همشون واسه فصل پیش هستن. ولی کلا ویدیوهای خوبی تویه این سایت هستش داشتم اونایی که واسه اینتر هستن رو نگاه می کردم حتی واسه زمان زامورانو هم ویدئو داشت یادش بخیر چه دورانی بود اون زمان.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خواهش
فکر کنم گلها همشون واسه فصل پیش هستن. ولی کلا ویدیوهای خوبی تویه این سایت هستش داشتم اونایی که واسه اینتر هستن رو نگاه می کردم حتی واسه زمان زامورانو هم ویدئو داشت یادش بخیر چه دورانی بود اون زمان.

خيلي دوست دارم چند تا از گلهاي قشنگ زامورانو رو هم داشته باشم
يكي از اسطوره هاي منه...
اما سايت inter.ae ظاهرا در حال تغييراته و باز نيست!؟!

258.gif

6fhvxbk.jpg

4uequrp.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

و اون وقت شما هم باور کردید؟!!...؟ :rolleyes:

اگه واقعیت داشته باشه به قول آمریکایی ها... fvcking great ! آدریانو دوران خوبی رو سپری نمیکنه ولی به هر حال اگه برگرده به اوج مسلما از جیلاردینو بهتره.

البته میگم که... امیدی به این انتقال نیست. دیگه گذشت دوران حماقت های موراتی!!

بعدش هم من ترجیح میدم پاتو ی خودمون فضای کافی برای رشد داشته باشه چون پتانسیل اش رو داره که بازیکنی بشه حتی فراتر از آدریانو در روز های اوج. فعلا که در سن 17-18 سالگی داره حتی از جیلاردینو هم پخته تر عمل میکنه و فکر میکنم تا یکسال دیگه جیلاردینو رو نیمکت نشین کنه. در اونصورت میشه گفت احتیاجی به بازیکن های جدید نداره میلان، اونهم آدریانویی که خریدنش از موراتی عملا غیر ممکن به نظر میرسه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
و اون وقت شما هم باور کردید؟!!...؟ :rolleyes:

اگه واقعیت داشته باشه به قول آمریکایی ها... fvcking great ! آدریانو دوران خوبی رو سپری نمیکنه ولی به هر حال اگه برگرده به اوج مسلما از جیلاردینو بهتره.

البته میگم که... امیدی به این انتقال نیست. دیگه گذشت دوران حماقت های موراتی!!

بعدش هم من ترجیح میدم پاتو ی خودمون فضای کافی برای رشد داشته باشه چون پتانسیل اش رو داره که بازیکنی بشه حتی فراتر از آدریانو در روز های اوج. فعلا که در سن 17-18 سالگی داره حتی از جیلاردینو هم پخته تر عمل میکنه و فکر میکنم تا یکسال دیگه جیلاردینو رو نیمکت نشین کنه. در اونصورت میشه گفت احتیاجی به بازیکن های جدید نداره میلان، اونهم آدریانویی که خریدنش از موراتی عملا غیر ممکن به نظر میرسه.

:(
خدا نکنه این خبر صحت داشته باشه
هرچقدر که از رفتن آدریانو ناراحت بشن دوبرابرش از اومدن جیلاردینو ناراحت خواهم شد. در واقع این کار برای اینتر می تونه خودکشی باشه.

آدريانو هيچوقت از اينتر جدا نميشه! حداقل تا زماني كه موراتي نخواهد جدا نميشه, آدريانو حدود 1.5 سال افتضاح بود نذاشتن از تيم بره, حالا كه روز به روز داره بهتر ميشه كه ديگه عمرا!!
ديروز اينتر يه بازي دوستانه با تيم جوانان اينتر كرد كه آدريانو توي اون بازي هت تريك كرده! شايد به نظر مسخره بياد اما ميگن وقتي يه قهرمان دو 100 متر پاش ميشكنه بعد از دوران recovery حتي از راه رفتنش هم بايد خوشحال شد!:D
حالا مهم اينه كه طبق گفته channel4 و goal.com مانچيني تحت تاثير قرار گرفته!
گل اولش رو براي اولين بار با پاي راست زده روي پاس كرسپو! گل دومش رو با ضربه سر زده و گل سومش هم از همون حركت هاي معروفش كه چند نفر رو جا گذاشته و از راه دور يه شوت وحشتناك زده!
آدريانو داره برميگرده!!
درضمن موراتي, بستگان آدري از جمله مادرش رو به ميلان آوورده كه بهش روحيه بدن!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب تبریک می گم به همه بعد از سه هفته باز اینتر ثابت کرد که می تونه بهترین تویه سری A باشه. در حالی که یوونتوس تویه زمین خودش بازی رو واگذار کرد اینتر تونست دو بر صفر بازی رو پیروزمندانه تموم کنه تا در رده دوم جدول بعد از رم 7 امتیازی قرار بگیره. اینتر کم کم داره تیم واقعی خودش رو پیدا می کنه و به ترکیب ایده آل نزدیکتر میشه.
امیدوارم چهارشنبه تویه استانبول هم اینتر بازی خوبی رو ارائه بده.

ضمنا برای من خیلی جالبه در حالی که بیشتر کارشناسها می گفتن که سزار در حد و اندازه تیم اینتر نیست ولی خیلی خوب داره گلزنی می کنه. تقریبا شده کروز دوم که خیلی کم بهش بازی میرسه ولی هروقت بازی کرده برای اینتر چاره ساز بوده و خوب هم کروز و هم سزار بازیکنی نیستن که بشه بهشون در کل فصل اعتماد کرد.

بالا