• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

President Massimo Moratti said yesterday that he wants to win the Champions League, and that he wants Inter to reach at least the final. Do you agree?

"Of course I agree. We all want to win the Champions League, but every team taking part wants to reach the final and win the trophy. But it won't be so easy to do. There are many strong teams, only two reach the final and all the others are eliminated. We will do our best to reach the final, but reaching the final isn't enough - we want to get there and win it. We also know that it's a strange competition and you can get knocked out just by getting a single game wrong. We will try to do better than in past seasons. Do I feel greater pressure because of these declarations from the president? No, I have never felt pressure in my life. If you play or coach Inter you must know that you're always playing to win. There's always pressure but there are those who feel it more and those who feel it less."

inter.it

170.gif
...!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
موراتي غير ممكنه كه آدري رو كامل بفروشه! حتي محاله كه به Half ownership هم راضي بشه!
در مورد انتقال قرضي آدريانو هم به نظر من بهترين كمك رو بهش ميكنن,زودتر به شرايط آرمانيش برميگرده...
احتمال اينكه به يه تيم ايتاليايي بره خيلي كمه و برعكس احتمال اينكه به منچستر سيتي يا والنسيا بره خيلي زياده...
Good luck adri
99.gif

البته من فکر میکنم ممکن ئه آدریانو برای همیشه فروخته بشه...

!!no way in hell
23.gif

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
باید دید میلان و اینتر فصل رو چطور شروع می کنند یووه که امشب فراتر از انتظار کار کرد هرچند که فکر نمی کنم امسال حرفی برای گفتن در سطح قهرمانی داشته باشند مدیران باشگاه هم اعلام کردند که برای بازگشت به سطح گذشته یک برنامه پنج ساله دارند

ولی به نظر میاد امسال رم حرفهای بیشتری برای گفتن داشته باشه

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
شرايط يكم براي اينتر دشواره...
ماتراتزي كه مصدوم شد بعد ازون هم ويرا, مانچيني هم گفته كامبياسو و بورديسو آماده نيستن و بايد به همراه ركوبا و آدريانو از رو سكو ها بازي رو نگاه كنن,به همه اين عوامل باخت مقابل رم رو هم اضافه كنيد و اينكه سر جريان موندن يا رفتن آدريانو هم موراتي و مانچيني خيلي بحث كردن, شايد اين همون بحرانيه كه ريديو هد پيشبيني كرده بود
169.gif

اما تو اين شرايط فقط بايد به تيم روحيه بدن
295.gif
يه برد 1-0 يا 2-1 هم براي اين بازي راضي كننده اس, اودينزه تنها تيمي بود كه فصل گذشته از اينتر شكست نخورد و روند 17 برد پياپي اينتر رو همين تيم با گرفتن يه مساوي در مئاتزا شكست...
اين تركيب ايده آ منه براي اين بازي:
-------سوازو----------زلاتان----------
----------------فيگو(خيمنز)----------
---زانتي----------------استانكوويچ-
--------------داكور-------------------
-مايكون--كوردوبا--ساموئل--چيوو---
==============================

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نیمه اول بازی اینتر - اودینزه یک بر صفر به سود اینتر تموم شد. گل رو هم استانکوویچ برای اینتر زده

ترکیب ابتدایی اینتر تویه این بازی:
جولیو سزار
مایکون ۰ کوردوبا - ساموئل - ماکسول
استانکوویچ - داکورت - زانتی - فیگو
ابراهیموویچ - کروز

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
1-1 تموم شد !
خاک تو سر کوردوبا ، خدای سوتی !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر از دقیقه 57 بازی بعد از اخراج سزار بازی رو 10 نفر ادامه می داد که تا دقیقه 90 هم بازی یک بر صفر به نفع اینتر بود ولی پنج دقیقه برای بازی وقت تلف شده در نظر گرفته میشه که تویه همین 5 دقیقه کاری رو که اودینزه ای ها نتونسته بودن 90 دقیقه انجام بدن کوردوبا زحمتش رو میکشه.
حالا جالب اینجاست که بازی 7 دقیقه بعد از 90 دقیقه هم ادامه پیدا می کنه. وقت تلف شده در زمان اضافی تلف شده بازی. خیلی جالبه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب من از همینجا دست کوردوبا رو صمیمانه میفشارم
183.gif
لطف فرمودن که 2 امتیاز برای اینتر به هدر دادن.
170.gif

بازی بعدی اینتر با کیه؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
آقا اينتر خيلي خوب بازي كرد, من خلاصه بازي رو ديدم.
قبل ازينكه بازي شروع شه با اين شرايط روحي بازيكنها خودم رو حتي براي باخت اماده كرده بودم اما حالا ديدم كه خيلي خوب بازي كردن.
در مورد اشتباه كوردوبا... ازين اتفاق ها هم ميفته اما با اين كارش نشون داد كه خريد نلسون ريواس به عنوان جانشينش زياد هم بيخودي نبوده. كلا از اولش كوردوبا در يارگيري و جا گيري توي محوطه جريمه مشكل داشته و بازيش بيشتر مبتني بر سرعت بوده كه حالا با افزايش سن و كاهش سرعتش كلا بازيش ميره زير سوال...
در كل من كه زياد ناراحت نيستم ازين مساوي,فصل گذشته رو به ياد بياريد...دوتا مساوي به اودينزه داديم اما بازم با 20 امتياز اختلاف قهرمان شديم.

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
رم هم مطالق انتظار این فصل رو خوب شروع کرد برد 2-0 در زمین پالرمو شروع بسیار خوبی برای این تیمه من که فکر می کنم امسال رقیب سرسختی برای میلان و اینتر باشه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
صحنه های حساس بازی رو از لینک زیر می تونید ببینید:
http://youtube.com/watch?v=l_uCWyIysCw

گل اول اینتر واقعا زیبا بود به خصوص حرکت خوب ابراهیموویچ وسط زمین که فکر کنم بهترین بازیکن زمین هم شده باشه. استانکوویچ هم از زاویه بسته خوب توپ رو گل کرد.

حالا من موندم بین این دو بازیکن سزار و کوردوبا که کدوم یکی عامل اصلی مساوی اینتر بوده؟ شاید هم هیچکدوم!!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

گل اول اینتر واقعا زیبا بود به خصوص حرکت خوب ابراهیموویچ وسط زمین که فکر کنم بهترین بازیکن زمین هم شده باشه. استانکوویچ هم از زاویه بسته خوب توپ رو گل کرد.

حالا من موندم بین این دو بازیکن سزار و کوردوبا که کدوم یکی عامل اصلی مساوی اینتر بوده؟ شاید هم هیچکدوم!!
دست درد نکنه
مشکل این بود که فقط یک گل زدن ، زدن گلهای بیشتر اصلا غیر ممکن نبود ، ترکیب خط حمله ناجور بود
من نمیدونم چرا کرسپو رو میذاره رو نیمکت :(:hmm:
کروز کجا کرسپو کجا !!!

ترکیب خط حمله باید کرسپو ، ابراهیموویچ باشه

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
خوب میبینم مساوی ها داره خودش رو نشون میده !!!!

راستی دروازه بان دومتون کیه ؟

دست کوردوبا درد نکنه.

نتیجه بده خوبیه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
دست درد نکنه
مشکل این بود که فقط یک گل زدن ، زدن گلهای بیشتر اصلا غیر ممکن نبود ، ترکیب خط حمله ناجور بود
من نمیدونم چرا کرسپو رو میذاره رو نیمکت :(:hmm:
کروز کجا کرسپو کجا !!!

ترکیب خط حمله باید کرسپو ، ابراهیموویچ باشه

من ديشب بازي رو كامل ديدم, Tps foot نشون داد
ميگم كوردوبا يه بار ديگه نيمه اول تلاش كرد به خودمون گل بزنه اما موفق نشد:D
تيم در كل خوب بازي كرد,همه خوب بودن مايكون فوق العاده ! بيخود نيست مانچيني ميگه بهترين دفاع راست دنياست!!
در مورد اون صحنه اي كه سزار اخراج شد... يه توپ بلند و سرعتي فرستادن توي عمق كه جمع كردن اين توپها وظيفه كوردوباست اما ساموئل با مهاجم حريف رفت و نتونست به موقع جمعش كنه, سزار هم كه زيادي اومد بيرون و اون حركت بچه گانه...
هفته بعد با امپولي بازي داريم,شخصيت اين تيم دقيقا مثل اودينزه اس, دو هفته اولمون بازيهاي سختيه...
راستي خدا اين زانتي رو براي تيم نگه داره! تمام نقاط زمين رو پوشش ميده,دو سه بار سوتي هاي كوردوبا و مكسول رو به موقع جمع كرد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اينتر امروز يه هافبك 19 ساله پرتغالي رو از ويكتوريا گيمارژ خريده, به نام Pele!

6c3lun4.jpg

قد: 187
وزن: 80

ظاهرا يه ويراي جديده
27.gif

راستي له له اوريالي گفته كه اين بازيكن قرار نيست مثل خريد هاي قبلي اينچنيني اينتر به تيم ديگه اي قرض داده بشه و اسمش توي ليست بازيكنهاي مانچيني در سري آ خواهد بود...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
حیف شد! الآن میلان و یوونتوس و رم با شروع خوبی که داشتند از اینتر با روحیه تر هستند اما بازیکنان و مربیان اینتر اون قدر آبدیده هستند که بشه بهشون امیدوار بود!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اينتر امروز يه هافبك 19 ساله پرتغالي رو از ويكتوريا گيمارژ خريده, به نام Pele!

قد: 187
وزن: 80

ظاهرا يه ويراي جديده
27.gif

راستي له له اوريالي گفته كه اين بازيكن قرار نيست مثل خريد هاي قبلي اينچنيني اينتر به تيم ديگه اي قرض داده بشه و اسمش توي ليست بازيكنهاي مانچيني در سري آ خواهد بود...

هیچ خبری در این باره در سایت نیست !!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
عجيبه هنوز تاييد نشده, اما اين يكي تاييد شده:
Enrico Alfonso دروازه بان 19 ساله ايتاليايي

98244lj9.jpg

قد: 190
وزن: 84

به عنوان جانشين براي تولدو, فكر بدي نيست...
قراره شماره 71 رو بپوشه

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
تو این مدت که مانچو سر مربی اینتر بوده احساسی که از دیدن بازیای اینتر داشتم این بوده که مانچو برای یه چنین تیمی با این همه ستاره یه ذره جوون و کم تجربس
شاید یه مربی کار کشته تر , یه چیزی مسه کاپلو بهتر میتونست چنین تیمی رو با هم مچ کنه

بالا