• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فرهاد جان بيچاره شديم رفت!! ماتريكس ديشب مصدوم شده! تا 4 ماه نميتونه بازي كنه
251.gif

یعنی بازی دربی رو از دست داد؟!!
242.gif

نه جدی من از ماتریکس خوشم میاد. حیف شد واقعا. البته وقتی فکر میکنم چند تا بازیکن رو تا حالا مصدوم کرده، فکر میکنم بد نباشه خودش هم کمی نیمکت نشین بشه تا بفهمه چقدر سخته دوری از میادین...

يه چيز جالب, سوازو ظاهرا پرواز هم ميكنه!!
33.gif

97823480wk5.jpg

179.gif

یعنی چی؟!...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
یعنی بازی دربی رو از دست داد؟!!
242.gif

نه جدی من از ماتریکس خوشم میاد. حیف شد واقعا. البته وقتی فکر میکنم چند تا بازیکن رو تا حالا مصدوم کرده، فکر میکنم بد نباشه خودش هم کمی نیمکت نشین بشه تا بفهمه چقدر سخته دوری از میادین...

آره شايد اين براش درس بشه ديگه كمتر خشونت به خرج بده, يا اينكه وقتي برگرده دوبرابر خطا كنه كه اون 4ماه جبران شه!:p
احتمالا بدون ماتراتزي توي دفاع مشكل نداريم اما كدوم دفاعي ميتونه +10 گل بزنه برامون؟! هيچكدومشون:(
به بازي دربي هم ميرسه ايشالا...

خب همينكه تو هواست ديگه, يعني جالب نيست؟!
297.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فرهاد جان بيچاره شديم رفت!! ماتريكس ديشب مصدوم شده! تا 4 ماه نميتونه بازي كنه
حالا متوجه اهميت خريد چيوو ميشم! البته براي بازي اودينزه نگران نيستم, چند تا بازي اول ليگ قهرمانان كوردوبا, بورديسو و مايكون رو بخاطر محروميت نداريم!
آره خبرش رو تویه سایت اینتر خوندم. حالا فکر نکنم در دفاع مشکلی داشته باشیم ولی همونطوری که می دونی ماتریکس یک بازیکن نیست که فقط به عنوان مدافع بهش نگاه کنیم یه چیز دیگه است. وقتی تویه بازی یا تمرین هستش روحیه خاصی به تیم میده و همیشه لحظات حساس به کمک تیم می یاد. نمی دونم حالا چه کسی می تونه این نقش رو به عهده بگیره شاید ویرا!!!!!!!!؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
آره خبرش رو تویه سایت اینتر خوندم. حالا فکر نکنم در دفاع مشکلی داشته باشیم ولی همونطوری که می دونی ماتریکس یک بازیکن نیست که فقط به عنوان مدافع بهش نگاه کنیم یه چیز دیگه است. وقتی تویه بازی یا تمرین هستش روحیه خاصی به تیم میده و همیشه لحظات حساس به کمک تیم می یاد. نمی دونم حالا چه کسی می تونه این نقش رو به عهده بگیره شاید ویرا!!!!!!!!؟

ويرا؟!! شايد! چون تجربه شو از تيم ملي فرانسه داره... اما از لحاظ رفتاري و نوع روحيه دادن به تيم فكر كنم استانكوويچ به ماتريكس شبيه باشه ! توي اكثر فروم هاي طرفداران اينتر هم استانكوويچ به دومين Shouter ئه تيم بعد از ماتراتزي معروفه! در كارهاي دفاعي هم كه اميدوارم ساموئل جاشو پر كنه...
نتيجه اينكه به جاي ماتراتزي بايد ويرا,ساموئل و استانكوويچ رو بذاريم
21.gif

Majid2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها خسته نباشین !

Content :
من قصد دارم سایتی برای اینتر بزنم که به حمایت دوستان عزیز اینتری احتیاج دارم .

دوستان اگه حاضرن یک PM خصوصی بدن تا اطلاعات تکمیلی رو براشون ارسال کنم

خوش باشید.
مجید

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ماتراتزی خیلی بازیکن مهمیه ؛ اون گلی که به میلان زدو یادتونه ؟ شاید اگر اون گل به ثمر نمی رسید فصل پیش کاملا برای اینتر عوض می شد !
چون بازی با میلان نقطه عطف فصل بود ؛ اینو حتی مانچینی هم بش اعتقاد داره !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرده شور اون بازی دوستانه رو ببرن ؛ ایتالیا با دونادونی به جایی نمی رسه . نیازی هم به بازی دوستانه نیست !
فقط باعث شد بازیکن اینتر مصدوم بشه !

يه چيز جالب, سوازو ظاهرا پرواز هم ميكنه!!
33.gif

این عکس چند دهم ثانیه پس از زدن شوت گرفته شده ؛ تو هوا بودنش مال دورخیزشه :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بعید میدونم ماتراتزی به بازی با میلان برسه. گفتن چهار ماه نمیتونه بازی کنه. الان اواخر آگوست هستیم. چهار ماه دیگه میشه اواخر دسامبر. یعنی حول و حوش دربی. منتها حساب کنید بازیکنی که چهار ماه از شرایط مسابقه دور بوده و آمادگی اش رو مسلما از دست داده رو که نمیشه در چنین بازی های سنگینی مورد استفاده قرار داد. فکر کنم برای دیدن ماترکیس تون باید تا بعد از کریسمس صبر کنید!
ضمنا الان تو یه سایتی خوندم ویرا هم مصدوم شده. تازه دارید بحرانی که میلان فصل قبل رو تجربه کرد، تجربه میکنید. منتها در فواصل کهکشانی. این کجا و اون کجا!

مصدومیت اش خطرناک بوده ظاهرا... یه چیز هایی راجع به استفراغ اش کنار زمین شنیدم... از ناحیه سر بوده؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بعید میدونم ماتراتزی به بازی با میلان برسه. گفتن چهار ماه نمیتونه بازی کنه. الان اواخر آگوست هستیم. چهار ماه دیگه میشه اواخر دسامبر. یعنی حول و حوش دربی. منتها حساب کنید بازیکنی که چهار ماه از شرایط مسابقه دور بوده و آمادگی اش رو مسلما از دست داده رو که نمیشه در چنین بازی های سنگینی مورد استفاده قرار داد. فکر کنم برای دیدن ماترکیس تون باید تا بعد از کریسمس صبر کنید!
ضمنا الان تو یه سایتی خوندم ویرا هم مصدوم شده. تازه دارید بحرانی که میلان فصل قبل رو تجربه کرد، تجربه میکنید. منتها در فواصل کهکشانی. این کجا و اون کجا!

مصدومیت اش خطرناک بوده ظاهرا... یه چیز هایی راجع به استفراغ اش کنار زمین شنیدم... از ناحیه سر بوده؟

آقا شايعه درست نكن بحران كجا بوده آخه
275.gif
,براي پست آخرين هافبكمون كه همون هافبك دفاعي باشه كامبياسو و داكور رو داريم, زانتي, بورديسو و چيوو هم ميتونن بازي كنن...براي پست CM هم كه اگه ويرا نباشه استانكوويچ, زانتي هستن, اما فكر كنم اين مسئله كلا بهانه اي شد براي بازگشت به بازار نقل انتقالات جوري كه حرف موراتي مبني بر پايان خريدهاي اينتر هم دوتا نشه! دكو , منتظرييييم!!
راستي در مورد شدت مصدوميت ويرا من چيزي نميدونستم!؟! استفراق؟! خدا كنه زياد جدي نباشه

رونالدوی مو بلند و شکم گنده آرزوی بهبودی کرده برای ماتراتزی !
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=392174

با مصدومیت ماتراتزی دوباره احتمال خرید کواچ قوت گرفته !
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=53639

بازم بگو كه يكم دلمون خنك شه :D:D

من يكي از اولش مخالف اومدن كواچ بودم, از سبك بازيش خوشم نمياد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب همينكه تو هواست ديگه, يعني جالب نيست؟!
297.gif
چی تو هواست؟! عکسه؟! من نمی بینم آخه...

آقا شايعه درست نكن بحران كجا بوده آخه
275.gif
,براي پست آخرين هافبكمون كه همون هافبك دفاعي باشه كامبياسو و داكور رو داريم, زانتي, بورديسو و چيوو هم ميتونن بازي كنن...براي پست CM هم كه اگه ويرا نباشه استانكوويچ, زانتي هستن, اما فكر كنم اين مسئله كلا بهانه اي شد براي بازگشت به بازار نقل انتقالات جوري كه حرف موراتي مبني بر پايان خريدهاي اينتر هم دوتا نشه! دكو , منتظرييييم!!
راستي در مورد شدت مصدوميت ويرا من چيزي نميدونستم!؟! استفراق؟! خدا كنه زياد جدي نباشه

خوب حالا :D گفتم که "بحران در فواصل کهکشانی"... بحران که یکدفعه به وجود نمیاد. الان یکی دو تا دیگه از بازیکن های اصلی تون مصدوم بشن وارد بحران میشید.
//
نه ویرا، ماتراتزی استفراغ کرده. مثل اینکه مدافع حریف افتاده روش (!)... نمیدونم دقیق چه اتفاقی افتاده. مثل اینکه باید سری به یوتوب بزنم ببینم ویدیویی از صحنه ی مصدومیت اش گیرم میاد یا نه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
"استفراق" یا "استفراغ" ؟! کدوم درسته؟!! :D

286.gif

نه ویرا، ماتراتزی استفراغ کرده. مثل اینکه مدافع حریف افتاده روش (!)... نمیدونم دقیق چه اتفاقی افتاده. مثل اینکه باید سری به یوتوب بزنم ببینم ویدیویی از صحنه ی مصدومیت اش گیرم میاد یا نه.

ماتراتزي رو كه اصلا نميدونم چطور مصدومش كردن! اما ديشب عملش كردن الان هم گفتن اوضاع عموميش رو چك ميكنن, همين يه ماتريكس رو داشتيم
251.gif

=================
اديت: راستي ويرا هم مصدوم شده اما زياد جدي نيست, امروز جدا تمرين كرده

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
"استفراق" یا "استفراغ" ؟! کدوم درسته؟!! :D

الان چك كردم همون كه من گفتم درسته
302.gif
, استفراغ ! ميدونستي يه معني ديگه هم داره؟!
" توانايي خود را در امري به كار بردن " !!
مثال: ميلان در چمپيونز ليگ اس~ ميكنه! :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
302.gif

توانایی خود را اعمال کردن؟! جدی؟ :D

مثال های بهتری هم میتونستی بزنی ها...
247.gif

خلاصه ماترکیس تون رو کشتن... با اینکه بجز میان طرفداران اینتر زیاد محبوب نیست، یا حتی منفور هم هست، ولی من ازش خوشم میاد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
توانایی خود را اعمال کردن؟! جدی؟ :D

مثال های بهتری هم میتونستی بزنی ها...
247.gif

خلاصه ماترکیس تون رو کشتن... با اینکه بجز میان طرفداران اینتر زیاد محبوب نیست، یا حتی منفور هم هست، ولی من ازش خوشم میاد.

آره توي فرهنگ لغت ديدم
اين دومين باره ماتريكس رو ماتركيس مينويسي!
167.gif

====================
نمرديم و يه خبر از باشگاههاي ايران هم توي اين سايت هاي اروپايي ديديم!
تاريبو وست بازيكن سابق اينتر و ميلان به پيكان تهران پيوست!!
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=393012

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
302.gif

جالب بود :lol: :lol: :lol:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اين دومين باره ماتريكس رو ماتركيس مينويسي!
167.gif

جالبه :lol: اتفاقا موقعی که داشتم مینوشتم فهمیدم اشتباهی نوشتم "ماترکیس"، ولی نمیدونم چرا یادم رفت درست اش کنم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فعلا که باید گفت (ماترکید) ماتیکس ترکید............

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فعلا که باید گفت (ماترکید) ماتیکس ترکید............

ایــول! خوب اومدی
242.gif

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

خب بلاخره اینتر داره از موضع اش در قبال آدریانو عقب نشینی میکنه و مانچینی امروز در کنفرانس مطبوعاتی اش گفته احتمال زیاد آدریانو به طور قرضی راهی یک تیم دیگه میشه.

البته من فکر میکنم ممکن ئه آدریانو برای همیشه فروخته بشه... ایکاش میلان یکی از مشتری هاش بود (بهتر بگم، ایکاش موراتی افتخار میداد و میذاشت آدریانو بیاد میلان!). البته امروز آنچلوتی هم در کنفرانس مطبوعاتی اش راجع به آدریانو یه چیز هایی گفته... شاید دارن پشت پرده به توافقاتی میرسن؟!

آدریانو در لیست بازی فردا ی اینتر هم نیست. البته بعد از قضایای سیدورف و پیرلو، بعیده دیگه ایندفعه اینتر جرات کنه به میلان بازیکن بفروشه!

There's talk of a possible loan move for Adriano to get him back to being the great striker he has shown he can be...

"The most important thing for us is for Adriano to recover and be back soon, but we have been saying these things for a long time. We need to see what the best solution for him is, this is what we want most of all. In this last week of the transfer market we will see what the best solution for him is."

So you're not excluding this possibility? And if it did happen, would you need to buy a new player or would keeping Recoba be enough?

"Recoba is a special case. I spoke with him last season and it's something he has to look at and decide. Adriano is a champion who has been having problems for some time. If these can be resolved by sending him to play elsewhere where he can play regularly without the pressure of fighting for a place in the team, then this could be the most useful thing for him and us. However, we need to see what the most useful thing for him is, he's important for us and he's an asset of Inter. He has proved decisive in the past and we want him to return to doing this. This is the most important thing."

inter.it

بالا