• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
دلیل خاصی داره یا کلا می گی؟

اون اوايل كه مانچيني مربي شده بود من خيلي ناراحت بودم اما بعدا فهميدم كه عقايد و افكار خاصي داره كه بعضا هم جواب ميده اما بازم به زمان احتياج داره...
البته حالا كه گفتم مانچيني خداست به خاطر اون بي تفاوتي بود كه توي Tim cup نشون داد و اون تعويضهايي كه كرد!
بد جوري رفته بود روي اعصاب حريف ها
21.gif
, كلا اون مسئله داخل ايتاليا بازتاب زيادي داشته.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ترجمه مصاحبه Gazzetta dello sport با ركوبا:

I will only leave Inter for a great club​

Clipboard01-1.jpg

…It seems that your adventure with Inter ended in almost cinematic style

I’d wait for the final credits to roll on if I was you.

?Meaning

Nobody has come forward officially as yet. And I’m only leaving Inter for a great team, where I can play at top levels.

?Napoli and Torino

Two great clubs, without a doubt.

?Italy or Spain

If I could choose, I’d rather stay in Italy. Anyway I’ll speak with my agent, Paco Casal, who’s just arrived to Italy and has already spoken to Branca.

You looked very sad after scoring the other night.

Yes, It’s true. I said to myself, damn, this could be my last game for Inter and I score against Milan, for the very first time. What if it’s a sign

Clipboard02-2.jpg
snapshot20070817144734.jpg

?What kind of sign

…Maybe this is the year

.You really struggle to leave Inter

Yes, it’s not easy, for many reasons. For example I wouldn’t like people to think that I’m leaving because I’m not good enough for a great club like Inter. When I’m 100% fit I don’t feel inferior to anyone. I think I’ve proven that even during a cursed season like last year. I remember the CL game against Spartak Moscow, after two defeats in CL. It was just me and Cruz left. We played a great game.

…And maybe you helped Mancini to get out of trouble

Maybe (smiles). As far as I’m concerned, you can’t stay at Inter for 10 years without having great qualities, even if you have the support of the club’s president. One day Figo told me, “Chino, if I’ve had your left foot God knows what I could have done.” Do you understand what I’m saying? One of the greatest players of all time talks to me like that. Luis’ words will always remain in my heart, they make me believe that I’ve done something good in my career, that I’ve left a mark, even if small.

?Did you speak to Moratti after the TIM Trophy

He sent me a very cute text message. He’s a second father to me. Before I make any decisions I will surely speak to him.

?Was the Copa America your last act for Uruguay

Playing for Uruguay is something so dear to me. I’d like to try and play in 2010. At the moment though there aren’t the conditions to achieve that.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
---از بچه ها كسي ميدونه چرا طرفداراي اينتر توي ايتاليا بازيها رو توي ماه اگوست (به قول خودشون) بايكوت كردن؟!!!
اون شب هم از Tim cup زياد استقبال نكردن! البته اون شب كلا همه چي قاطي پاتي بوده ظاهرا! طرفداراي ميلان و يووه هم كه بر عليه اينتر متحد شده بودن ظاهرا!!

من اصلا خبر نداشتم. چی شده مگه؟
شاید هم همه رفتن بلیط بازی سوپر کاپ رو گرفتن پولشون نرسیده بلیط این بازیها رو هم بگیرن :D

بالاخره فهميدم جريان چي بوده!
امسال اينتري هاي
16.gif
La Curva Nord تصميم گرفتن تمام بازيهاي دوستانه اينتر در فصل تابستان رو بايكوت كنن بخاطر مخالفت با بعضي از اسپانسر ها خصوصا بيرا مورتي! البته فقط بازيهاي دوستانه كه بيشتر جنبه تبليغاتي داره رو شامل ميشه ولي اعلام كردن در بازي سوپر كاپ با تمام قوا به ورزشگاه ميان! خصوصا سه گروه از پنج گروه اصلي ئه La Curva Nord كه ULTRA , SAN BOYS و VIKINGS باشن, اينا اين اواخر هم خيلي فعال بودن!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
شايد براي بعضي جالب باشه كه در مورد Curva Nord بيشتر بدونن
در بازيهاي خانگي اينتر , طرفداراني كه براي خودشون گروه تشكيل دادن قوس شمالي ورزشگاه (curva nord) رو اشغال ميكنن و هر كدوم به سبك خودشون اينتر رو تشويق ميكنن , البته در بازيهاي مهم مثل بازي فردا با هم هماهنگ ميشن...
پنج گروه اصلي و تعداد زيادي گروه فرعيه Curva nord داريم:

ULTRAS

ultras4hy.gif

MILANO NERAZZURRA و BRIAN ALCOOLICA

inter-parma0405a.jpg

VIKINGS

viking4bn.gif

BOYS SAN

derby5jx.jpg

coreografia229ee.gif

البته گروههاي BOYS SAN و ULTRAS خيلي بزرگتر هستن از بقيه و قدمت بيشتري هم دارن, تاريخ تشكيلشون هم به تاريخ تشكيل باشگاه نزديكه!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
راستي اينم عكس از زماني كه گروههاي مختلف در يك بازي مهم با هم همانگ ميشن:

اين يكي بازيه اينتر - ميلان در جام باشگاها
همون اتش بازيه معروف و ديداي بيچاره
302.gif

637d3kh.jpg

و يه عكس قديمي از اتحاد گروههاي مختلف در يك بازي مهم

فایل های ضمیمه

• 639sn0j.jpg
    639sn0j.jpg
    378.6 KB · نمایش ها: 3

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
You looked very sad after scoring the other night.

Yes, It’s true. I said to myself, damn, this could be my last game for Inter and I score against Milan, for the very first time.

یعنی رکوبا بعد از سال های بازی در ایتالیا، تازه اولین گل اش رو به میلان زد؟!!

آخی طفلکی!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بازيكنان انتخابي براي بازي فردا مشخص شدن و خبري از ماتريكس و آدريانو نيست!!

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 31 Cesar

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo

مانچيني در مورد ادريانو گفته:
Leaving Adriano out is a technical decision, I have spoken to him and I don't need to report what we told each other

خدا به خير كنه! ميترسم اين كارش اخر باعث رفتن آدري بشه
251.gif

اينم تركيب احتمالي هر دو تيم از ديدگاه Gazzetta :

Clipboard03-1.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خدايي ببين توي اون همه پست دنبال چه سوژه هايي ميگردي:D
بی شوخی برام خیلی جالب بود! رکوبا فکر کنم حداقل ده ساله که بازیکن اینتره... درسته؟ چطور نتونسته بوده طی اینهمه سال به میلان گل بزنه و سرانجام در [احتمالا] غمگین ترین بازی اش با لباس اینتر به میلان گل بزنه؟! سوژه از این بهتر؟! :D
بازيكنان انتخابي براي بازي فردا مشخص شدن و خبري از ماتريكس و آدريانو نيست!!

خدا به خير كنه! ميترسم اين كارش اخر باعث رفتن آدري بشه
251.gif

من قبلا هم گفتم، به شخصه آینده ای برای آدریانو در اینتر نمی بینم...

آدریانو اگه نگاهی به رونالدو ی احیا شده ی میلان میکرد کاملا به قابلیت های خودش ایمان پیدا میکرد و میرفت دنبال یه تیم جدید. چون مدت زمان افت یک ستاره دیگه یه حدی داره. آدریانو خیلی وقته که اون حد رو گذرونده.

آدریانو از معدود بازیکن های اینتره که دوستش دارم. البته بیشتر چون برزیلی هست و دوست کاکا. از اومدنش به میلان هم استقبال میکنم. هر چند احتمال اش 0% بیشتر نیست!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بی شوخی برام خیلی جالب بود! رکوبا فکر کنم حداقل ده ساله که بازیکن اینتره... درسته؟ چطور نتونسته بوده طی اینهمه سال به میلان گل بزنه و سرانجام در [احتمالا] غمگین ترین بازی اش با لباس اینتر به میلان گل بزنه؟! سوژه از این بهتر؟!

9 سال و شش ماه! چون شش ماه رفت ونتسيا!
اميدوارم به خاطر تو هم كه شده ركوبا يه فصل ديگه هم بمونه و اينبار توي ليگ به ميلان گل بزنه!
242.gif

اما جدي از رفتن هيچ بازيكني به اندازه ركوبا ناراحت نميشم! من اينتر رو با زامورانو و بعدش ركوبا شناختم
بيچاره هيچوقت فرصت پيدا نكرد به طور كامل خودشو ثابت كنه
252.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اميدوارم به خاطر تو هم كه شده ركوبا يه فصل ديگه هم بمونه و اينبار توي ليگ به ميلان گل بزنه!
242.gif

اما جدي از رفتن هيچ بازيكني به اندازه ركوبا ناراحت نميشم! من اينتر رو با زامورانو و بعدش ركوبا شناختم
252.gif

آره وصف بد شانسی هاش رو شنیدم... واقعا حالا اینتر از نگه داشتنش ضرر میکنه؟ شاید این فصل بتونه ارزش اش رو نشون بده... هر چند با داشتن این همه مهاجم، آدریانو هم کار سختی برای جلب توجه مانچینی داره، چه برسه به رکوبا.

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
242.gif

252.gif
این همه پول مفت گرفت هیچ کار خاصیم نکرد برای باشگاه

فکر کنم زمانی بالاترین حقوق بین بازیکنای جهان رو میگرفت

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اون فصلي كه آدريانو شكوفا شد و اماده بود اونقدر براي اينتر عالي بازي كرد كه ارزششو داره يكي دو سال بهش فرصت بدن به شرايط امادگي برگرده !

پدرشو كه از دست داد چند تا اتفاق بد ديگه هم افتاد از جمله بهم زدن رابطه اش با دوست دخترش و ... آدريانو دپرس شد و به الكل و مهموني هاي شبانه پناه برد همه اينا دست به دست هم دادن تا آدري براي مدتها از شرايط امادگي به دور باشه...
اما نشونه هايي از همون امپراتور قديمي رو در مسابقات پيش فصل ديديم كه اميدوار كننده بود!

==============================
تركيب اينتر براي بازي امشب:

12 Julio Cesar; 16 Burdisso, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 14 Vieira, 15 Dacourt, 4 Zanetti; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 29 Suazo

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
خوب خوشبختانه رم 1 بر صفر اینتر رو برد.

خدایا شکرت. :)

فکر کنم اینتر هم بد بازی نکرد!

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
اینتر آخه این فصل میخواد چه کار کنه؟!! :D:D:D:D:D:D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خوب خوشبختانه رم 1 بر صفر اینتر رو برد.

خدایا شکرت. :)

فکر کنم اینتر هم بد بازی نکرد!

تاپيكو اشتباهي اومدي!!

راستي براي از پا در اووردن اينتر مگه فقط به رم متوسل بشين!!
در ضمن اينتر هميشه (حداقل توي اين ده دوازده سالي كه من سري آ رو دنبال ميكنم) جلوي رم و پارما مشكل داشته و اين كاملا براي طبيعي بود, شما به فكر تيم خودتون باش

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سوازو بد بازی کرد ، باید کرسپو رو میذاشت !!

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
تاپيكو اشتباهي اومدي!!

راستي براي از پا در اووردن اينتر مگه فقط به رم متوسل بشين!!
در ضمن اينتر هميشه (حداقل توي اين ده دوازده سالي كه من سري آ رو دنبال ميكنم) جلوي رم و پارما مشكل داشته و اين كاملا براي طبيعي بود, شما به فكر تيم خودتون باش

وا چرا ناراحت میشی ؟!!!:)

خوب باختید دیگه !!!:D

ناراحتی نداره .:rolleyes:

در ضمن ما به فکر تیممون هستیم:blush: و مطمئن باش حداقل جلوی شما برای برد میاییم و موفق هم میشیم.:cool::)

متشکرم

موفق باشی:rolleyes:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
منظورم اين بود كه برد رم رو اينجا كه نبايد تبريك بگي
21.gif

نه من از باختمون ناراحت نشدم, اتفاقا خوشحال هم شدم! همين اول فصل نقاط ضعف تيم مشخص بشه بهتره...
براي Derby d'italia هم لحظه شماري ميكنم! امسال فرصت خوبيه كه Double ئتون كنيم
247.gif

ممنون
شما هم موفق باشيد
23.gif

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
منظورم اين بود كه برد رم رو اينجا كه نبايد تبريك بگي
21.gif

آهان شرمنده .... خوب ولی این خبر مربوط به اینترهم میشد دیگه.:)

نه من از باختمون ناراحت نشدم, اتفاقا خوشحال هم شدم! همين اول فصل نقاط ضعف تيم مشخص بشه بهتره...

موافقم ولی : این نقاط ضعف بعد از Double مقابل یووه بزرگ مشخص میشه.

براي Derby d'italia هم لحظه شماري ميكنم! امسال فرصت خوبيه كه Double ئتون كنيم
247.gif

من هم همینطور .... ولی نوبتی هم باشه نوبت یوونتوس هست.:D

ممنون
شما هم موفق باشيد
23.gif

متشکرم:happy:

بالا