• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سوازو بد بازی کرد ، باید کرسپو رو میذاشت !!

100% موافقم! سوازو نيمه اول كه جواب نداد بايد با كرسپو عوضش ميكرد, كرسپو هر چقدر هم كه نا اماده باشه خطر ناكه و فرصت طلب,در ضمن توي سه تا بازي اخري كه مقابل رم كرده 5 تا گل زده و اين امار فوق العاده است!
به نظر من توي بازي ديشب تركيب خط هافبك تيم خيلي دفاعي بود, زانتي- ويرا - داكور - استانكويچ.
مانچيني جديدا از سيستم الماس (Diamond) استفاده ميكنه, زانتي- ويرا - داكور عقب بازي ميكنن و استانكوويچ به عنوان AMF (هافبك تهاجمي) كه اين فقط به خاطر اينه كه فيگو 90 دقيقه كامل نميتونه بازي كنه مگر نه استانكوويچ پست اصليش هافبك كناريه (SMF) و يا هافبك وسطه(CMF) خيمنز هم كه اصلا در سطح اينتر نيست و فقط بخاطر مصدوميت هاي احتمالي اووردنش, كلا كمبود خلاقيت در ميانه ميدان براي اينتر شديدا احساس ميشه! بيخود نيست كه اين روزا شايعه خريد Deco روز به روز قوي تر ميشه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
رم حداقل ثابت کرد اینتر شکست ناپذیر نیست. هر چقدر هم بازیکن های و مدیر ها و مربی ها بیان بگن اینتر براش مهم نبود سوپرکاپ و جدی نگرفتش، ولی به هر حال اینتر باخت.

در مورد خلاقیت میانه ی میدان، دکو واقعا میتونه گزینه ی خوبی باشه و اینتر رو حسابی قوی کنه. امیدوارم این انتقال صورت نگیره! (ظاهرا موراتی نا امیدم نکرده و گفته no more signings)

Majid2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که گفتم ، اینتر داره از مانچینی ضربه می خوره !
آخه این دجان چی هست که اینهمه تو اینتر بازی بهش می رسه !
فصل قبل هم هی ماکسول رو جای گرسو می ذاشت می رفت رو اعصاب من .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
رم حداقل ثابت کرد اینتر شکست ناپذیر نیست. هر چقدر هم بازیکن های و مدیر ها و مربی ها بیان بگن اینتر براش مهم نبود سوپرکاپ و جدی نگرفتش، ولی به هر حال اینتر باخت.

در مورد خلاقیت میانه ی میدان، دکو واقعا میتونه گزینه ی خوبی باشه و اینتر رو حسابی قوی کنه. امیدوارم این انتقال صورت نگیره! (ظاهرا موراتی نا امیدم نکرده و گفته no more signings)

-نه! هركي بگه سوپر كاپ مهم نبود ميخواد باخت رو توجيه كنه! اما پارسال هم اينتر در تمرينات و مسابقات پيش فصل افتضاح بود حتي در سوپر كاپ هم كه 4-3 برد خوب بازي نكرد منتها به مرور بازيكنها خودشون رو پيدا كردن...
امسال هم منتظر ركورد شكني باشيد خصوصا با توجه به اينكه دربي ميلانو آخراي نيم فصله و تا اون موقع تهديد جدي نخواهيم داشت!!

--دكو درمان موقته با تاثير زياد! با توجه به سنش ميگم...

---رم هم كه يواش يواش داره دوباره شخصيت يه تيم درجه يك رو پيدا ميكنه, ديگه خودش رو از تيمهاي پارما-لاتزيو-فيورنتينا جدا كرده...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
من که گفتم ، اینتر داره از مانچینی ضربه می خوره !
آخه این دجان چی هست که اینهمه تو اینتر بازی بهش می رسه !
فصل قبل هم هی ماکسول رو جای گرسو می ذاشت می رفت رو اعصاب من .

دجان بيچاره كه بازيكن خيلي خوبيه , يه لمپارده در سطح پايين ترش
مسئله اينه كه تخصصش بازي پشت سر دوتا مهاجم نيست و اونجا حروم ميشه! بايد برگرده به جاي قبليش...
امروز يه جا خوندم كه مانچيني شايد از ركوبا پشت سر دومهاجم استفاه كنه كه در اينصورت دجان يه خط برميگرده عقب و ميره توي تيم سه نفره S.W.A.T (اصطلاحيه كه اولين بار مانچيني فصل قبل در مورد سه هافبك وسط اينتر استفاده كرد) در كنار زانتي و ويرا!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره
سیامک راست میگه. رم امسال واقعا تیم خوبی نشون داد. به جز اون فاجعه اولدترافورد

اسپالتی مربی خوبیه. به نظر من اگه یه مقدار دستش از نظر بازیکن باز تر بود میتونست واسه قهرمانی تهدیدی جدی واسه بقیه باشه.

به نظر من باید مربی یوونتوسش می کردن. فکر نکنم یوونتوس با رانیری به جایی برسه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
-نه! هركي بگه سوپر كاپ مهم نبود ميخواد باخت رو توجيه كنه! اما پارسال هم اينتر در تمرينات و مسابقات پيش فصل افتضاح بود حتي در سوپر كاپ هم كه 4-3 برد خوب بازي نكرد منتها به مرور بازيكنها خودشون رو پيدا كردن...
امسال هم منتظر ركورد شكني باشيد خصوصا با توجه به اينكه دربي ميلانو آخراي نيم فصله و تا اون موقع تهديد جدي نخواهيم داشت!!

--دكو درمان موقته با تاثير زياد! با توجه به سنش ميگم...

---رم هم كه يواش يواش داره دوباره شخصيت يه تيم درجه يك رو پيدا ميكنه, ديگه خودش رو از تيمهاي پارما-لاتزيو-فيورنتينا جدا كرده...

- خوبه که تو منطقی هستی. به هر حال فکر کنم از قول یکی از دست اندرکار ها خوندم اینتر زیاد به بازی اهمیت نداده و ...
البته فقط اینتر نیست، همه تیم ها در پیش فصل ضعیف کار میکنن و یواش یواش خودشون رو پیدا میکنن. مادرید که تقریبا همش باخت! میلان هم متوسط بود. نه خوب و نه بد.

-- 29 سالش نیست مگه؟ خب چهار سالی میتونه برای اینتر بازی کنه دیگه... کم مدتی نیست. آخه فیزیک بدنی و سبک بازی دکو جوریه که دیر به دوران افت و پایان کارش میرسه. من فکر میکنم میتونه حداقل تا 33 سالگی در سطح اول بازی کنه. دقیقا بازیکنی ئه که اینتر نیاز داره.

--- رم سبک بازی جالبی داره خداییش. از همه ی تیم های سری آ جالب تره. مخصوصا پاسکاری هاشون. من واقعا دوست دارم اسپالتی جایگزین آنچلوتی بشه یه روز...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره واسه میلان هم گزینه خوبی میتونه باشه

زیاد دفاعی بازی نمیکنه و تیمش خلاق بازی می کنه.

اما به جز توتی مهره خوب دیگه ای ندارند. (که همسطح اون باشه)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
البته فقط اینتر نیست، همه تیم ها در پیش فصل ضعیف کار میکنن و یواش یواش خودشون رو پیدا میکنن. مادرید که تقریبا همش باخت! میلان هم متوسط بود. نه خوب و نه بد.

البته بعضي تيمهاي بزرگ مثل بارسا و منچستر توي بازي هاي پيش فصل بيشتر با تيمهاي ضعيف بازي كردن و همش بردن (بيشتر بخاطر تبليغات)... منچستر كه داره تاوانشو توي ليگ برتر پس ميده بايد ببينيم در مورد بارسا قضيه چطور ميشه...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اره
سیامک راست میگه. رم امسال واقعا تیم خوبی نشون داد. به جز اون فاجعه اولدترافورد

اسپالتی مربی خوبیه. به نظر من اگه یه مقدار دستش از نظر بازیکن باز تر بود میتونست واسه قهرمانی تهدیدی جدی واسه بقیه باشه.

به نظر من باید مربی یوونتوسش می کردن. فکر نکنم یوونتوس با رانیری به جایی برسه.

جدا اگه اون بازي اولترافورد رو در نظر نگيريم , در يكسال گذشته رم فوق العاده بوده, خصوصا با توجه به همين نكته اي كه گفتي...زياد مهره نداشت!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
البته بعضي تيمهاي بزرگ مثل بارسا و منچستر توي بازي هاي پيش فصل بيشتر با تيمهاي ضعيف بازي كردن و همش بردن (بيشتر بخاطر تبليغات)... منچستر كه داره تاوانشو توي ليگ برتر پس ميده بايد ببينيم در مورد بارسا قضيه چطور ميشه...

آره، به نکته ی خوبی اشاره کردی. منچستر که تا حالا گند زده.

یوونتوس یه نظرم pre-season بهتری داشت نسبت به منچستر چون حداقل با چهار تا تیم درست حسابی بازی کرد و محک جدی خورد. اینکه بیشتر بازی هاش رو هم باخت اصلا دلیل نمیشه که مثلا به نسبت منچستری که با چهار تیم ضعیف آسیای شرقی بازی کرد و برد، ضعیف تر بوده باشه.

امیدوارم بارسا هم تاوان شو بده... که البته بعیده!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه من فکر نکنم بارسا به این راحتی شکست بخوره

به خصوص که الان دیدن منچستر چه بلایی سرش اومده.

یادمه که تورام هم نالیده بود از این وضعیت

حالا شاید القاعده آنری رو تهدید به مرگ کرده :D:D اونا به خاطر القاعده ببازن

چمیدونی شاید القاعده منچستر رو هم تهدید کرده که باید ببازه:lol::lol::lol:

از اون بهانه های اصل ایرانی واست آوردم... :specool::specool:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
هفته آينده هفته سختي براي اينتر خواهد بود!

اول با اودينزه بازي ميكنه, تنها تيمي كه فصل گذشته از اينتر شكست نخورد و دوتا مساوي گرفت! بايد بازي سختي باشه.
بعد هم با بارسا بازي ميكنه, البته تاييد رسمي اين خبر رو در سايت بارسا خوندم و سايت اينتر هنوز اعلام نكرده...

===================

اديت:
بازي اينتر - اودينزه يكشنبه 26 آگوست ساعت 5:30 به وقت ايران
بازي اينتر - بارسا چهارشنبه 29 آگوست

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر می یاد که بازی بارسلون اینتر رو به صورت زنده از kanal 1 ترکیه پخش میشه.
به نظر اگه هر دو تیم با تیم اصلیشون بازی کنن بازی فوق العاده ای میشه ولی یکم بعیده اینتر با همه بازیکنای اصلیش وارد بازی بشه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اینتر بهتره که همه ی بازیکن های اصلی اش رو بیاره و با انگیزه هم بازی کنه تا بهونه ای در صورت شکست احتمالی در بازی با بارسا نداشته باشه
27.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر بهتره که همه ی بازیکن های اصلی اش رو بیاره و با انگیزه هم بازی کنه تا بهونه ای در صورت شکست احتمالی در بازی با بارسا نداشته باشه
27.gif

خوب من هم از خدامه که اینتر با همه بازیکنای اصلیش بازی کنه ولی باید این رو در نظر داشته باشی که 3 روز قبل از این بازی اینتر یه بازی حساس با اودینزه داره و احتمالا 4 روز بعد از این بازی هم یک بازی دیگه تویه سری A خواهد داشت پس مانچینی نمی تونه از تمامی بازیکنای اصلی استفاده کنه باید جوری تعادل رو حفظ کنه که اینتر بتونه تویه هر 3 بازی خوب عمل کنه و اگر اگه فقط یک بازی تویه هفته بود که استفاده از بازیکنای اصلی کاری نداشت.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
27.gif

اقا اين بازيهاي دوستانه اونقدرها هم مهم نيستن كه بعد از باخت به بهانه نياز باشه!
اصلا چرا از اونطرف وقتي اينتر توي يه بازي فوق العاده و حساب شده منچستر رو در اولدترافورد با همه ستاره هاش ميبره ما شلوغش نميكنيم؟! خب زياد مهم نيست ديگه;)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خوب من هم از خدامه که اینتر با همه بازیکنای اصلیش بازی کنه ولی باید این رو در نظر داشته باشی که 3 روز قبل از این بازی اینتر یه بازی حساس با اودینزه داره و احتمالا 4 روز بعد از این بازی هم یک بازی دیگه تویه سری A خواهد داشت پس مانچینی نمی تونه از تمامی بازیکنای اصلی استفاده کنه باید جوری تعادل رو حفظ کنه که اینتر بتونه تویه هر 3 بازی خوب عمل کنه و اگر اگه فقط یک بازی تویه هفته بود که استفاده از بازیکنای اصلی کاری نداشت.

فرهاد جان بيچاره شديم رفت!! ماتريكس ديشب مصدوم شده! تا 4 ماه نميتونه بازي كنه
251.gif

حالا متوجه اهميت خريد چيوو ميشم! البته براي بازي اودينزه نگران نيستم, چند تا بازي اول ليگ قهرمانان كوردوبا, بورديسو و مايكون رو بخاطر محروميت نداريم!! ماتراتزي هم كه به اين جمع اضافه بشه ديگه واويلا!!
اما اين رو هم نبايد فراموش كنيم كه يكي از بهترين مدافع هاي دنيا رو داريم كه مدتيه نيمكت نشين ماتراتزيه آماده بوده; ساموئل! الان ديگه به اندازه كافي وقت داره كه خودش رو ثابت كنه, يادمون نرفته كه توي بازي منچستر - اينتر با وجود بازي خيلي خوب گيگز و زلاتان, والتر ساموئل بهترين بازيكن ميدان شد! و اما اگه يكشنبه ساموئل بازي نكنه اونوقته كه اون حرف مانچيني كه گفت "هميشه آماده ترين هارو بازي ميده" ميره زير سوال...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
يه چيز جالب, سوازو ظاهرا پرواز هم ميكنه!!
33.gif

97823480wk5.jpg

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
Champions: Internazionale - Inter are well placed to make it three consecutive Scudetti after having further strengthened their title-winning squad over the summer months. Coach Roberto Mancini has managed to assemble one of, if not the best groups of players in Europe and it is difficult to see any other team toppling them off their perch. As if a forward line consisting of Zlatan Ibrahimovic, Hernan Crespo and Adriano was not formidable enough, the Nerazzurri have added the speedy David Suazo to their ranks. Pre-season, the Honduran impressed and he can only improve at a club like Inter. With Adriano's promises to put his wild days behind him and concentrate on repaying the faith the club have put in him, Mancini has no shortage of options and it will be interesting to see how he will rotate his striking quartet. News that Marco Materazzi will miss the first four months of the season through injury would usually have rocked the Inter camp, but the signing of former Roma defender Cristian Chivu will provide ample cover at the back. Inter were excellent in a weakened league last season; this year they will prove their credentials on a level playing field.

Star man: David Suazo - His pace and power can be devastating and given decent service he will score goals

خوشمان آمد!:cool:

بالا