• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نه اين يكي جوزپه بارسي بوده!
========================
راستي امشب اينتر با آلكمار در هلند بازي ميكنه
ساعت 20:30 به وقت ايران
همه بازيكنها هم هستن به جز ركوبا ,كرسپو,زانتي,كامبياسو,بورديسو,مايكون و كوردوبا !!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه اين يكي جوزپه بارسي بوده!
========================
راستي امشب اينتر با آلكمار در هلند بازي ميكنه
ساعت 20:30 به وقت ايران
همه بازيكنها هم هستن به جز ركوبا ,كرسپو,زانتي,كامبياسو,بورديسو,مايكون و كوردوبا !!

گوش مالی داده شدید :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
گوش مالی داده شدید :D

مهم نيست! ما هم تلافيشو سر 19 تيم سري آ در مياريم!!
302.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
آقايون تبريك ميگم جام سه جانبه و نه چندان مهم TIM رو برديم
اينتر 0 - 0 يووه (5-4 ضربات پنالتي)
ميلان 1 - 0 يووه (جيلاردينو)
اينتر 1 - 0 ميلان (ركوبا)
==========================
اين جام بدرد نخور و نحس رو بيخيال شيم اصلا (حالا چرا ميگم نحس, چون تا اونجايي كه من يادمه هيچوقت قهرمان اين جام توي فصل بعدي قهرمان نشده!! اما چه كنيم اينتر ميخواد امسال جامهارو از دم درو كنه كه اينم يكيش بود!)
نميدونم چرا بازي به بازي بيشتر از اين مانچيني خوشم مياد!
واقعا مانچيني اون حركت زشت ميلانيها (خصوصا كالادزه و امبروزيني) توي جشن قهرماني ميلان در اروپا رو به بهترين شكل ممكنه جواب داد و مودبانه تحقيرشون كرد!
لذت برديـــــــــــــــــــــــــــــــــــم!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تبریک می گم. حالا این تیمی که تویه این بازیها شرکت کرده بود نصف قدرت واقعی اینتر رو نداشت ولی بهر حال خوب بازی کردن و قهرمان شدن.

این قضیه حرکت زشت میلانی ها و جواب مانچینی چیه؟ من که خبر ندارم میشه یه کوچولو بگی چیکار کردن و مانچینی چطور جوابشون رو داده.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من هم امیدوارم قهرمانی در این جام سه جانبه مبارک باشه نه نحس!
این قضیه حرکت زشت میلانی ها و جواب مانچینی چیه؟ من که خبر ندارم میشه یه کوچولو بگی چیکار کردن و مانچینی چطور جوابشون رو داده.
آره اشارتی بنما !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سلام
آقايون تبريك ميگم جام سه جانبه و نه چندان مهم TIM رو برديم
اينتر 0 - 0 يووه (5-4 ضربات پنالتي)
ميلان 1 - 0 يووه (جيلاردينو)
اينتر 1 - 0 ميلان (ركوبا)
==========================
اين جام بدرد نخور و نحس رو بيخيال شيم اصلا (حالا چرا ميگم نحس, چون تا اونجايي كه من يادمه هيچوقت قهرمان اين جام توي فصل بعدي قهرمان نشده!! اما چه كنيم اينتر ميخواد امسال جامهارو از دم درو كنه كه اينم يكيش بود!)
نميدونم چرا بازي به بازي بيشتر از اين مانچيني خوشم مياد!
واقعا مانچيني اون حركت زشت ميلانيها (خصوصا كالادزه و امبروزيني) توي جشن قهرماني ميلان در اروپا رو به بهترين شكل ممكنه جواب داد و مودبانه تحقيرشون كرد!
لذت برديـــــــــــــــــــــــــــــــــــم!

تا اونجاییکه من دیدم اینتر بر خلاف جریان بازی گل زد. و اگه دروازه بان دوم میلان، کالاچ، رو نمیشناسی باید بگم علی دایی هم میتونه خیلی راحت به این بابا گل بزنه! در این حد ضعیفه این دروازه بان (یه نمونه ی ضایع اش رو تو جام جهانی و بازی استرالیا کرواسی دیدید!). برعکس دیدی که دروازه بان اینتر دو تا گل مسلم (اینزاگی / گورکوف) رو خرید. تحقیر کدومه دوست من...

آره اشارتی بنما !

در جشن قهرمانی اروپا در حالیکه بازیکن های میلان سوار اتوبوس در حال برپایی جشن با میلیون ها هوادارشون بودن :)D) یکدفعه یک پرچم تو دست آمبروزینی ظاهر شد. من هیچوقت نفهمیدم روش چی نوشته شده بود. احتمالا یه چیزی تو مایه های stick that scudetto up your @ss بوده! :D
البته معادل انگلیسی اش رو نوشتم و بعید میدونم به ایتالیایی انقدر جمله ی تهاجمی ای بوده باشه. به هر حال پرچم رو از میان جمعیت هوادار های رسوندن دست آمبروزینی و اونهم انصافا حرکت ناشیانه ای کرده و پرچم رو روی اتوبوس علم کرده! به محض اینکه آنچلوتی و گالیانی از قضیه خبردار شدن اومدن با آمبروزینی برخورد کردن و پرچم رو جمع کردن. البته نمیدونم سیامک کالادزه رو از کجا آورد... من اسمی از کالادزه در این جریان نشنیدم. احتمالا سیامک رو ول میکردیم کاکا و سیدورف و پیرلو و گتوزو رو هم به جمع پرچمداران اضافه میکرد ;)

ضمنا اگه بحث حرکت زشت ئه، خودتون هم میدونید که سابقه ی اینتری ها خیلی تو این مسائل درخشان تره :D

چه خود بازیکن ها (دعوا های لفظی (بازی با ویارئال) و فیزیکی (بازی با والنسیا) موقع حذف شدن از اروپا)
چه هوادار ها (آتیش زدن چمن سن سیرو موقع حذف از اروپا)
چه خود موراتی (حرکت چندش آورش بعد از گل هایی که کروز و زلاتان در بازی برگشت دربی به میلان زدن)

و ...
ببخشید، بحث حرکات زشت رو کشیدید وسط نمیتونستم این چند تا مورد رو یاد آوری نکنم! قبول دارم حرکت آمبروزینی زشت بوده. ولی درست نیست به خاطر اشتباه "یک نفر" کل "میلان" رو جمع میبندید!

//

در مورد TIM Cup همونطور که سیامک گفت، ظاهرا تا حالا تیمی که این جام رو برده، نتونسته در فصل پیش ِ رو، قهرمان بشه.

میلان به نظرم بهتر از اینتر بود. ولی اینتر فکر کنم حداقل شش هفت تا تعویض انجام داد ولی با این حال سطح بازی اش تغییر خاصی نکرد و این عمق تیم تون رو روی نیمکت نشون میده (چیزی که میلان نداره) برای سری آ داشتن چنین عمقی ضروری ئه. داشتن نیروی تازه نفس در هر پست. برای همین فکر میکنم اینتر نسبت به میلان و یووه شانس بیشتری برای قهرمانی در اسکودتو داره. اروپا رو ولی بعید میدونم.

راستی قضیه ی اینهمه بازیکن های جوون و بی نام و نشون چیه؟! این ها واقعا استعداد هستن یا صرفا برای نیمکت نشینی خریده شدن؟! چون فکر میکنم گورکوف به همه ی اونها میارزید...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام به همه دوستان
ريديو هد لطف كرد جريان رو ياد آوري كرد البته از ديدگاه يه روسونري!
من چيزي به تمام شدن اكانتم نمونده پس خلاصه ميكنم

و اگه دروازه بان دوم میلان، کالاچ، رو نمیشناسی باید بگم علی دایی هم میتونه خیلی راحت به این بابا گل بزنه! در این حد ضعیفه این دروازه بان

اورلاندوني دروازه بان سوم اينتره!!! تازه وقتي دروازه بان دوم ميلان اونقدر ضعيفه كه دايي هم بهش گل ميزنه مشكل ما نيست!!

البته نمیدونم سیامک کالادزه رو از کجا آورد... من اسمی از کالادزه در این جریان نشنیدم. احتمالا سیامک رو ول میکردیم کاکا و سیدورف و پیرلو و گتوزو رو هم به جمع پرچمداران اضافه میکرد

منبع من حرفهاي موراتي و گتوزو دوسه روز بعد از همون جريانات بود كه گفته بودن آمبروزيني و كالادزه اون پرچم رو گرفتن! يه عكس هم بوده كه حتما امروز فردا ميگردم پيدا ميكنم

راستی قضیه ی اینهمه بازیکن های جوون و بی نام و نشون چیه؟! این ها واقعا استعداد هستن یا صرفا برای نیمکت نشینی خریده شدن؟! چون فکر میکنم گورکوف به همه ی اونها میارزید...

من نميدونم معيارت براي اينكه اين حرف رو ميزني چيه؟! حركات نمايشي؟!! يا قيافه خوب؟!! از اين لحاظ گوركوف از همه جوون هاي اينتر سره!! يه تيم فوتبال گتوزو ميخواد, ساموئل ميخواد, اوددو ميخواد... فكر كنم اگه شدني بود اين ميشد تركيب ايده ال ميلان:
-----------------كاكا--------كاكا------------
-----------------------كاكا------------------
---كاكا--------------------------------كاكا--
--كاكا------كاكا----------------كاكا----كاكا--
---------------------كاكا---------------------
نخير ريديو هد عزيز! گوركوف رو هم فقط بايد با بالوتلي كه مهاجم بود و اونم هفده ساله است بايد مقايسه كني فقط همين!
راستي اونا همشون محصول آكادمي اينتر هستن و خريداري نشدن!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اورلاندوني دروازه بان سوم اينتره!!! تازه وقتي دروازه بان دوم ميلان اونقدر ضعيفه كه دايي هم بهش گل ميزنه مشكل ما نيست!!
خب گفتی اینتر، میلان رو تحقیر کرده (لفظی که یکی دو ساله برای اینتری ها معنی پیدا کرده!) من هم گفتم اونقدر ها هم تحقیر نبود وقتی دروازه بانی مثل کالاچ تو دروازه بود. میدونم مشکل شما نیست! تو دربی واقعی هم قرار نیست کالاچ رو بذاریم تو دروازه تا اینتر انقدر راحت گلزنی کنه!

من نميدونم معيارت براي اينكه اين حرف رو ميزني چيه؟! حركات نمايشي؟!! يا قيافه خوب؟!! از اين لحاظ گوركوف از همه جوون هاي اينتر سره!! يه تيم فوتبال گتوزو ميخواد, ساموئل ميخواد, اوددو ميخواد... فكر كنم اگه شدني بود اين ميشد تركيب ايده ال ميلان:
-----------------كاكا--------كاكا------------
---كاكا--------------------------------كاكا--
--كاكا------كاكا----------------كاكا----كاكا--
---------------------كاكا---------------------
نخير ريديو هد عزيز! گوركوف رو هم فقط بايد با بالوتلي كه مهاجم بود و اونم هفده ساله است بايد مقايسه كني فقط همين!

حرکت نمایشی...؟ کدوم حرکت نمایشی؟! مثلا اینکه توپ رو زد به تیرک دروازه ی اینتر میشه حرکت نمایشی؟ یا اینکه بهترین بازیکن خط میانی میلان بود؟ اصلا دیدی چند بار به چه راحتی تو رو از زیر پای بازیکن های اینتر مال خودش کرد؟! چقدر در بازی سازی و موقعیت سازی برای میلان موثر بود؟ ... نه اینها رو ندیدی. احتمالا از فوتبال گورکوف فقط قیافه ی خوب و حرکات نمایشی اش رو تونستی ببینی. (ببخشید اگه لحن صحبتم کمی غیر عادی شد ولی حسابی از این حرفی که زدی متعجب شدم / از تو بعید بود)

به قول تو از دیدگاه یه روسونری صحبت میکنم، ولی فکر میکنم گورکوف بهترین بازیکن جوون زمین بود. نمیدونم چه ربطی داشت به "حرکات نمایشی" یا "قیافه ی خوب"! خودت میدونی...

ضمنا کی صحبت از کاکا کرد... خوبه کاکا حتی در بازی دیشب در زمین نبود و با این حال بیشتر میلان بازی رو در دست داشت تا اینتر....
بگذریم روی یک لحظه نبوغ رکوبا (یا بهتر بگم عدم نبوغ کالاچ!) اینتر گل زد، ولی من اونقدر ها هم از بازی اینتر که انقدر همه ازش تعریف میکنن و میگن اینتر قراره ایتالیا و اروپا رو امسال تسخیر کنه ندیدم. اینتر، اینتر همیشگی بود.

ضمنا جواب بعضی از حرف هام رو ندادی، فکر میکنم میتونم تو رو با خودم هم نظر بدونم در اون موارد ;).
چی کار کرد مگه ؟

یه چیزی ئه که باید به چشم ببینید قابل توصیف نیست. شاید برای یک هوادار معمولی چنین حرکتی اصلا عیب نباشه. ولی اینکه میلیونر مالک باشگاهی مثل اینتر سر یه گل چنین حرکت سطحی ای و [مثلا] تحقیر آمیزی بکنه واقعا جای تاسف داره.
گاهی اوقات فکر میکنم برلوسکونی مدیره، موراتی هم مدیره...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
من نمی خواستم در مورد هر حرکت زشتی که چه داخل میدون و چه خارجش انجام شده نظری بدم. چون فقط فکر می کنم کسایی این حرکتها رو انجام میدن که داخل میدون و تویه بازی قدرت ندارن که برتر بودن خودشون رو نشون بدن و ترجیح میدن خارج از زمین با اینجورحرکتها تخلیه روحی بشن. این حرفی که زدم در مورد تمامی بازیکنای اینتر و میلان صادقه فرقی نمی کنه اگه بازیکن اینتر هم باشه اجازه نداره که به کس دیگه ای اون هم بعد از بازی و تموم شدن جریان بازی توهین کنه.

اون موردهای که رادیوهد اشاره کرد اگه توجه کنی چه دعوا باشه و چه حرکت زشت بعد از گل همه تویه جریان بازی بودن و اینکه شاید تویه یک بازی اینترها دعوا راه انداختن طبیعیه و من اشکالی توش نمی بینم. جو حاکم بر بازی در اون لحظه دعوا هستش که این مسائل رو پیش می یاره همونطور که بعد از اون حرکت زیدان تویه جام جهانی افراد خیلی کمی به خاطر این حرکت زیدان رو سرزنش کردند چرا؟ چون انسان می تونه یک لحظه عصبانی بشه و کنترل خودش رو از دست بده ولی اینکه یک حرکت از قبل آماده شده مثل همین پرچم باشه دیگه مسئله جو و خطا و عصبانی شدن نیست. چیزه دیگه ایه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
-ريديو هد جان ببين, اول يه چيز رو روشن كنم و اون اينكه من كاملا به آينده روشن گوركوف در ميلان معتقدم و قبلا هم بارها گفتم كه بايد بهش ميدون بدن, اما براي من اون حرفت غير قابل قبول و خيلي خيلي عجيب بود كه گفتي گوركوف به همه بازيكنان جوون و گمنام اينتر ميارزه!! يك هافبك خوب و خلاق براي يك تيم همونقدر مهمه كه يك مدافع با صلابت يا يه دروازه بان مطمئن. مثلا بولتزوني (هفده ساله) يه دفاع وسطه كه دو سه موقعيت رو از ميلان گرفت كارشو در حد خودش خيلي خوب انجام داد اما چون دريبل نميزنه يا توپو به تير دروازه نميزنه دليل نميشه كه همچين قضاوتي در موردش بشه چون اصلا كارش در تيم يه چيز ديگه اس.

-و اينكه ميگي ميلان بيشتر توپ رو در اختيار داشت,
ميلان با تركيب نسبتا كامل:
Kalac; Cafu, Simic, Nesta, Favalli; Gattuso (Ambrosini 29), Pirlo, Gourcuff, Seedorf (Gilardino 37); Inzaghi, Aubameyang
بازي كرد كه فك كنم فقط كاكا , ديدا و البته مالديني رو كم داشت تا همون ميلان هميشگي بشه و اما اينتر:
Orlandoni (Toldo 22); Maicon, Rivas, Cordoba (Samuel 25), Burdisso (Bolzoni 26); Zanetti (Filkor 32), Cambiasso (Jimenez 33), Cesar (Fatic 33); Solari (Recoba 18); Cruz (Balotelli 15), Crespo
كه مشخصه به اكثر بازيكنهاي اصلي بازي نداده بخاطر سوپر كاپ ايتاليا...
واقعا برام عجيبه چرا ميلانيها امسال تيم رو تقويت نكردن! شايد كمبودي احساس نميكنن,نميدونم...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
حرکت نمایشی...؟ کدوم حرکت نمایشی؟! مثلا اینکه توپ رو زد به تیرک دروازه ی اینتر میشه حرکت نمایشی؟ یا اینکه بهترین بازیکن خط میانی میلان بود؟ اصلا دیدی چند بار به چه راحتی تو رو از زیر پای بازیکن های اینتر مال خودش کرد؟! چقدر در بازی سازی و موقعیت سازی برای میلان موثر بود؟ ... نه اینها رو ندیدی. احتمالا از فوتبال گورکوف فقط قیافه ی خوب و حرکات نمایشی اش رو تونستی ببینی. (ببخشید اگه لحن صحبتم کمی غیر عادی شد ولی حسابی از این حرفی که زدی متعجب شدم / از تو بعید بود)

به قول تو از دیدگاه یه روسونری صحبت میکنم، ولی فکر میکنم گورکوف بهترین بازیکن جوون زمین بود. نمیدونم چه ربطی داشت به "حرکات نمایشی" یا "قیافه ی خوب"! خودت میدونی...

با بخش از صحبتهات موافق. مثلا با این بخشش که گروکوف بازیکن آینده داری هستش و از الان هم این رو داره نشون میده کاملا موافقم و حتی فکر می کنم این بازیکن می تونه بعدها خیلی بهتر از کاکا هم باشه.

ولی شما نباید گروکوف رو با این بازیکنای جوون اینتر مقایسه کنی چرا؟ چون فکر نکنم قرار باشه هیچکدوم از اینها تویه بازیهای رسمی و حساس برای اینتر بازی کنن (شاید یکیش رو بازی بدن). همین سزار که الان تویه همه بازیها هستش و حتی گل هم می زنه اگه شانس بیاره دو سه تا بازی تویه سری A بهش میرسه نه بیشتر ولی گروکوف به نظر می یاد که یکی از یارهای ثابت وسط میدان برای میلان خواهد بود تویه این فصل.
همه این بازیکنای جوون اینتر از آکادمیش هستن و فکر نمی کنم بابت اینها پول چندانی خرج شده باشه و انتظار هم ازشون نمیره که تویه این سن خیلی کم تویه میدون کاپیتانی کنن و بازی رو کلا در اختیار بگیرن. پس من این مقایسه گروکوف و بازیکنای جوون اینتر رو اصلا درست نمی بینم هرچند گروکوف خیلی سرتر می تونه باشه.

بگذریم روی یک لحظه نبوغ رکوبا (یا بهتر بگم عدم نبوغ کالاچ!) اینتر گل زد، ولی من اونقدر ها هم از بازی اینتر که انقدر همه ازش تعریف میکنن و میگن اینتر قراره ایتالیا و اروپا رو امسال تسخیر کنه ندیدم. اینتر، اینتر همیشگی بود.
همونطور که قبلا هم گفتم اینتری که تویه این بازی بود نصف قدرت واقعی اینتر رو نداشت شما صبر کن اینتر رو با ابراهیموویچ و بقیه بازیکنا تویه زمین ببین بعد بگو که اینتر می تونه کاری کنه یا نه!!!

یه چیزی ئه که باید به چشم ببینید قابل توصیف نیست. شاید برای یک هوادار معمولی چنین حرکتی اصلا عیب نباشه. ولی اینکه میلیونر مالک باشگاهی مثل اینتر سر یه گل چنین حرکت سطحی ای و [مثلا] تحقیر آمیزی بکنه واقعا جای تاسف داره.
گاهی اوقات فکر میکنم برلوسکونی مدیره، موراتی هم مدیره...
شما می تونی به همین مورد خوش باشی که مدیر باشگاه میلان یعنی برلوسکونی فقط ابهت مدیر بودن رو داره و ما هم به این دل بستیم که موراتی واقعا مدیر دلسوزی برای اینتر بوده و هستش و هیچوقت تحت هیچ شرایطی بدی اینتر رو نخواسته و هروقت تونسته به فکر تقویت اینتر بوده.
برلوسکونی اگه به فکر میلان بود هیچوقت این اجازه رو به خودش یا بقیه نمی داد که کاری کنن که بعدا میلان مجبور بشه که در دادگاه محکوم بشه و با امتیاز منفی سری A رو فصل پیش شروع کنه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
من نمی خواستم در مورد هر حرکت زشتی که چه داخل میدون و چه خارجش انجام شده نظری بدم. چون فقط فکر می کنم کسایی این حرکتها رو انجام میدن که داخل میدون و تویه بازی قدرت ندارن که برتر بودن خودشون رو نشون بدن و ترجیح میدن خارج از زمین با اینجورحرکتها تخلیه روحی بشن. این حرفی که زدم در مورد تمامی بازیکنای اینتر و میلان صادقه فرقی نمی کنه اگه بازیکن اینتر هم باشه اجازه نداره که به کس دیگه ای اون هم بعد از بازی و تموم شدن جریان بازی توهین کنه.

اون موردهای که رادیوهد اشاره کرد اگه توجه کنی چه دعوا باشه و چه حرکت زشت بعد از گل همه تویه جریان بازی بودن و اینکه شاید تویه یک بازی اینترها دعوا راه انداختن طبیعیه و من اشکالی توش نمی بینم. جو حاکم بر بازی در اون لحظه دعوا هستش که این مسائل رو پیش می یاره همونطور که بعد از اون حرکت زیدان تویه جام جهانی افراد خیلی کمی به خاطر این حرکت زیدان رو سرزنش کردند چرا؟ چون انسان می تونه یک لحظه عصبانی بشه و کنترل خودش رو از دست بده ولی اینکه یک حرکت از قبل آماده شده مثل همین پرچم باشه دیگه مسئله جو و خطا و عصبانی شدن نیست. چیزه دیگه ایه.

%100 تاييد ميشه!;)
راستي من به همين دليله كه ميگم علاقه ام به مانچيني چند برابر شده!
مانچيني حريم هارو حفظ ميكنه و اگرهم لازم باشه با پنبه سر ميبره!! كنترل كردن زلاتان و ماتراتزي توي رختكن كار هر كسي نيست.
اصلا كلا من تا حالا حركت ناشايستي از مانچيني نديدم, اما در مورد بازي ديشب , در حالي كه ميلان با اكثر بازيكنان اصلي خودش ميخواست فشار بياره و گل بزنه (كه فكر كنم از دقيقه 37 سه مهاجمه شدن) , مانچيني چند بازيكن از همون تيم نصفه نيمه رو هم بيرون كشيد و چهار پنج تا جوون هفده هجده ساله تا 20 ساله فرستاد تو ...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

حرکت آمبروزینی (و حالا کالادزه) برنامه ریزی نشده بود. اون پرچم دست یک هوادار بوده و اون هوادار هم پرچم رو داده و آمبروزینی هم حماقت کرده و گرفته و علم اش کرده! وقتی میگی برنامه ریزی، یعنی مسئولین میلان این پرچم رو درست کردن و دادن دست بازیکن تیم شون و گفتن به همه نشون بده! هیچ همچین چیزی نبوده. این حرکت آمبروزینی هم مثل خیلی از حرکات داخل زمین یک لحظه اشتباه بوده. تازه خوبه هم خودش هم آنچلوتی و هم گالیانی رسما از اینتر (در سایت میلان) معذرت خواهی کردن و شما انقدر گیر دادید... به علاوه اگه بحث جو و این حرف هاست، جو حاکم بر اون مراسم جشن قهرمانی هم دست کمی از جو حاکم بر زمین نداره. یعنی یه بازیکن در این شرایط هم ممکنه جو گیر بشه و چنین کاری بکنه.

من كاملا به آينده روشن گوركوف در ميلان معتقدم و قبلا هم بارها گفتم كه بايد بهش ميدون بدن, اما براي من اون حرفت غير قابل قبول و خيلي خيلي عجيب بود كه گفتي گوركوف به همه بازيكنان جوون و گمنام اينتر ميارزه!! يك هافبك خوب و خلاق براي يك تيم همونقدر مهمه كه يك مدافع با صلابت يا يه دروازه بان مطمئن. مثلا بولتزوني (هفده ساله) يه دفاع وسطه كه دو سه موقعيت رو از ميلان گرفت كارشو در حد خودش خيلي خوب انجام داد اما چون دريبل نميزنه يا توپو به تير دروازه نميزنه دليل نميشه كه همچين قضاوتي در موردش بشه چون اصلا كارش در تيم يه چيز ديگه اس.

بله داشتن بازیکن جوون برای یک تیم لازمه ولی در یه حد معقول! من منظورم از اون حرف، چیزی که فکر میکنی نبود! منظورم فقط در زمین بازی بود. اگه ملاک محک زدن بازیکن ئه، خب آنچلوتی هم گورکوف رو میخواست محک زده و تمام 45 دقیقه هم تعویض اش نکرد. ولی مانچینی مدام در حال تعویض بازیکن بود. و فکر نمیکنم برای یک بازیکن هفده ساله 10 یا 15 دقیقه زمان چندان مناسبی برای نشون دادن قابلیت ها باشه.

و یک سئوال: تا حالا اینتر کدوم یک از این بازیکن های جوون رو تبدیل کرده به یه بازیکن بزرگ که در آینده به درد شون بخوره. نهایتا میشن اوبافمی مارتینز و با بی مهری تمام فروخته میشن به یه تیم متوسط لیگ برتری... در صورتی که مارتینز بیشتر از اینا حق بر گردن اینتر داشت فکر میکنم.

-و اينكه ميگي ميلان بيشتر توپ رو در اختيار داشت,
ميلان با تركيب نسبتا كامل:
Kalac; Cafu, Simic, Nesta, Favalli; Gattuso (Ambrosini 29), Pirlo, Gourcuff, Seedorf (Gilardino 37); Inzaghi, Aubameyang
بازي كرد كه فك كنم فقط كاكا , ديدا و البته مالديني رو كم داشت تا همون ميلان هميشگي بشه و اما اينتر:

کاکا / دیدا / یانکولوفسکی / رونالدو / مالدینی / اوددو / کالادزه
با بخش از صحبتهات موافق. مثلا با این بخشش که گروکوف بازیکن آینده داری هستش و از الان هم این رو داره نشون میده کاملا موافقم و حتی فکر می کنم این بازیکن می تونه بعدها خیلی بهتر از کاکا هم باشه.

ولی شما نباید گروکوف رو با این بازیکنای جوون اینتر مقایسه کنی چرا؟ چون فکر نکنم قرار باشه هیچکدوم از اینها تویه بازیهای رسمی و حساس برای اینتر بازی کنن (شاید یکیش رو بازی بدن). همین سزار که الان تویه همه بازیها هستش و حتی گل هم می زنه اگه شانس بیاره دو سه تا بازی تویه سری A بهش میرسه نه بیشتر ولی گروکوف به نظر می یاد که یکی از یارهای ثابت وسط میدان برای میلان خواهد بود تویه این فصل.
همه این بازیکنای جوون اینتر از آکادمیش هستن و فکر نمی کنم بابت اینها پول چندانی خرج شده باشه و انتظار هم ازشون نمیره که تویه این سن خیلی کم تویه میدون کاپیتانی کنن و بازی رو کلا در اختیار بگیرن. پس من این مقایسه گروکوف و بازیکنای جوون اینتر رو اصلا درست نمی بینم هرچند گروکوف خیلی سرتر می تونه باشه.
پس هدف مانچینی از اینکه چهار پنج تا از این جوون هاش رو آورد زمین چی بود!؟! وقتی خیلی هاشون حتی فرصتی در سری آ هم بدست نخواهند آورد؟! میخواست بازی رو از ریتم بندازه یا عمق نیمکت اش رو به رخ بکشه؟!

فقط میدونم احتمالا آخرین چیزی که مانچینی موقع این تعویض ها بهش فکر میکرد محک زدن واقعی یک بازیکن جوون بود. چون در اونصورت یکی شون رو انتخاب میکرد و کل 45 دقیقه رو میذاشت در اختیارش. کاری که آنچلوتی با گورکوف کرد.
مانچبنی در یک بازی 45 دقیقه ای 8 تا تعویض کرد! یعنی به طور متوسط هر 5 دقیقه یک تعویض!! این میشه محک زدن؟ نمیدونم شاید حرکات مانچینی خیلی متفکرانه تر و هوشمندانه تر از اینه که در محدوده ی درک من بگنجه!
همونطور که قبلا هم گفتم اینتری که تویه این بازی بود نصف قدرت واقعی اینتر رو نداشت شما صبر کن اینتر رو با ابراهیموویچ و بقیه بازیکنا تویه زمین ببین بعد بگو که اینتر می تونه کاری کنه یا نه!!!

منتظر اینتر واقعی هم میمونیم! :D
من اینکه میلان اینتر رو ببره یا نبره برام مهم نیست. نتیجه ی آخر برای همه ی ما مهمه: قهرمانی.
هر چند به قهرمانی در سری آ خیلی امیدوار نیستم. ولی از بین سوپرکاپ اروپا و جام باشگاه های جهان و لیگ قهرمانان، فکر میکنم میلان به 2 تاش برسه. اینتر هم تیم خوبی برای قهرمانی ایتالیا داره. تیمی که حتی نیمکت اش هم عمق و کیفیت داره. اینو در مینی دربی به خوبی دیدیم...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
-ريديو هد جان اون بازيكنها در طي فصل حتي يكبار هم بازي نميكنن! اصلا توي ليست بيست, سي بازيكن اصلي هم نميان! اكثرا وقتي به يه جاهايي ميرسن و پيشرفت ميكنن به طور قرضي به تيمهاي ديگه ميرن يا در قرارداد ها به عنوان بخشي از مبلغ قرارداد به تيم مقابل ميرن و ... اين يه جور سرمايه گزاريه.

پس هدف مانچینی از اینکه چهار پنج تا از این جوون هاش رو آورد زمین چی بود!؟! وقتی خیلی هاشون حتی فرصتی در سری آ هم بدست نخواهند آورد؟! میخواست بازی رو از ریتم بندازه یا عمق نیمکت اش رو به رخ بکشه؟!

فقط میدونم احتمالا آخرین چیزی که مانچینی موقع این تعویض ها بهش فکر میکرد محک زدن واقعی یک بازیکن جوون بود. چون در اونصورت یکی شون رو انتخاب میکرد و کل 45 دقیقه رو میذاشت در اختیارش. کاری که آنچلوتی با گورکوف کرد.
مانچبنی در یک بازی 45 دقیقه ای 8 تا تعویض کرد! یعنی به طور متوسط هر 5 دقیقه یک تعویض!! این میشه محک زدن؟ نمیدونم شاید حرکات مانچینی خیلی متفکرانه تر و هوشمندانه تر از اینه که در محدوده ی درک من بگنجه!

باز كه همينو ميگي!؟ گفتم كه اين مربوط ميشد به همون قضيه ي ت... و اين حرفها
110.gif

---از بچه ها كسي ميدونه چرا طرفداراي اينتر توي ايتاليا بازيها رو توي ماه اگوست (به قول خودشون) بايكوت كردن؟!!!
اون شب هم از Tim cup زياد استقبال نكردن! البته اون شب كلا همه چي قاطي پاتي بوده ظاهرا! طرفداراي ميلان و يووه هم كه بر عليه اينتر متحد شده بودن ظاهرا!!

16/08/2007 00:13

Juve And Milan Fans Allied Against Inter

During last night's Trofeo Tim tournament it emerged that the fans of Juventus and Milan share a common aversion for Inter.

zoom - galleria Everyone against Inter! It did not take long to understand how the fans were arrayed in last night's triangular Trofeo Tim tournament involving the three Italian giants: Inter, Milan and Juventus.

In fact, it was almost automatic for the Juventus fans to find the perfect allies in booing off the Italian champions, in the form of their Rossoneri counterparts.

It's also worth noting that the Inter fan section was the least populated. This was because the Nerazzurri's Curva Nord fan group have decided to boycot August football matches.

Those who were there, however, did not waste time, and were quickly into launching the traditional "Serie B, Serie B" chant toward the Juve fans.

The loudest and most populated group was the black-and-white one. The Rossoneri fans were the last ones to arrive. Apparently the first clash, between their 'cousins' Inter and traditional rivals Juventus, was not quite considered appealing enough.

Those who were present during the first 'mini-match' (each lasted 45 minutes), however, predictably did not spare Zanetti and company the usual boos and whistles. The insults directed at the Bianconeri, meanwhile, began just before the second match, which saw Milan beat Juventus 1-0.

All in all, it was a case of the Milan and Juve fans both taking on Inter, and the Inter fans happy to take on both the sets as well. The good bit, of course, is that nothing turned nasty!

البته در طول فصل كه مطمئنا اينطوري نميمونه

----راستي مانچيني خدااااااااست!!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
از بچه ها كسي ميدونه چرا طرفداراي اينتر توي ايتاليا بازيها رو توي ماه اگوست (به قول خودشون) بايكوت كردن؟!!!

من اصلا خبر نداشتم. چی شده مگه؟
شاید هم همه رفتن بلیط بازی سوپر کاپ رو گرفتن پولشون نرسیده بلیط این بازیها رو هم بگیرن :D

----راستي مانچيني خدااااااااست!!!
دلیل خاصی داره یا کلا می گی؟

بالا