• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سخت نگیرید

من و ردیوهد که سر کوپا آمریکا کلی حال کردیم. برزیل تو بازی فینال یه حالی به من داد که هیچوقت فراموشش نمی کنم.

راستی بازی سری آ رو امسال تی وی نشون میده. اون کانال میلان رو ما نتونستیم باز کنیم.
ردیوهد ، لطف می کنی فرکانس کانال رو یه بار دیگه بگی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من خودم فرکانس ها رو ندارم (تا حالا اصلا میلان چنل رو ندیدم!) ولی از متخصص اش میگیرم میدم بهت. ( ;

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^

قدرت یک تیم در زمین بازی مشخص میشه نه با اظهارات موجی!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

اين هفت هشت سال اخير , مسئولان يووه و ميلان هميشه اوايل فصل ازين حرفها ميزدن (و ميزنن) كه اولا فشار روحي رو از روي تيمشون بردارن و دوم اينكه تيم ما رو تحت فشار بذارن! اينتر هم كه هميشه خريد هاي بزرگي ميكرد و روي كاغذ هميشه تيم قدرتمندي بود اما چه فايده كه هميشه به تيم خارج از زمين ميلان و يووه ميباختن!
اين حرفهاشون (كه اينتر خيلي قويه و ازين حرفها) باعث ميشه اخر فصل اگه خودشون خوب نتيجه بگيرن خيلي بزرگ جلوه كنه و اگه ما نتيجه بگيريم خيلي بي اهميت به نظر بياد!!
بهترين جواب به اين حرفها رو مانچو داده:
!I can't talk about people I don't know

اصلا ادم حسابش نميكنه كه بخواد در موردش حرف بزنه

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اين هفت هشت سال اخير , مسئولان يووه و ميلان هميشه اوايل فصل ازين حرفها ميزدن (و ميزنن) كه اولا فشار روحي رو از روي تيمشون بردارن و دوم اينكه تيم ما رو تحت فشار بذارن! اينتر هم كه هميشه خريد هاي بزرگي ميكرد و روي كاغذ هميشه تيم قدرتمندي بود اما چه فايده كه هميشه به تيم خارج از زمين ميلان و يووه ميباختن!
اين حرفهاشون (كه اينتر خيلي قويه و ازين حرفها) باعث ميشه اخر فصل اگه خودشون خوب نتيجه بگيرن خيلي بزرگ جلوه كنه و اگه ما نتيجه بگيريم خيلي بي اهميت به نظر بياد!!
بهترين جواب به اين حرفها رو مانچو داده:

اصلا ادم حسابش نميكنه كه بخواد در موردش حرف بزنه
ایول ، ایول! قسمت آخریش رو ایول ...!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بهترین جواب رو فکر کنم سیامک با نقل قول کردن حرف مانچینی داد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
گزارش کاپ Birra Moretti
-----------------------------------
بازی اول: یوونتوس - ناپولی

بازی نسبتا خوبی بود. تیم یوونتوس تویه بازی اول تقریبا از بازیکنای اصلی خودش استفاده کرده بود. ترزگه - تیاگو - دلپیرو تویه بازی اول حضور داشتن. ناپولی بازی رو خوب شروع کرد که اولین دقایق یه موقعیت ضربه ایستگاهی رو دروازه بان یوونتوس تونست مهار کنه. بعد از اون بازی با چند موقعیت نه چندان حساس از دو تیم ادامه پیدا کرد.
بازیهای این کاپ در یک زمان 45 دقیقه که شامل دو نیمه 22.5 دقیقه ای میشن برگزار میشه که هر بازی شامل سه امتیاز هستش. در بین دو نیمه هم 5 دقیقه وقت استراحت به بازیکنای هر دو تیم داده میشه و تعداد تعویض بازیکن محدودیتی نداره.
یوونتوس نهایتا در اواسط نیمه دوم تونست با ضربه از راه دور و زیبای دلپیرو دروازه ناپولی رو باز کنه و با همین نتیجه بازی رو ببره. ولی تیم ناپولی همپا با یوونتوس بازی کرد این تجربه برخی بازیکنای یوونتوس بود که سبب پیروزی این تیم شد.

نتیجه نهایی یوونتوس 1 - ناپولی 0

در ادامه باید اینتر اول با بازنده این دیدار بازی می کرد و در بازی دوم به مصاف برنده بازی اول می رفت.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
چند ساعت پيش جام بيرا مورتي شروع شد
اينتر اول با ناپولي بازي كرد, توي اون بازي تركيب اينتر تقريبا كامل بود, اينتر 2- ناپولي 0 !
اينم گلهاي بازي كه سوازو و استانكوويچ زدن
================================
اديت:
فرهاد جان همزمان پست داديم, ببخشيد جفت پا پريدم وسط آبگوشت!
238.gif

اينم گل سزار
آدريانو شوت زد سزار برگشتشو گل كرد
امشب ظاهرا آدريانو خيلي خوب بوده! خدارو شكر!!
راستي بازي دوم تركيب تيم كامل عوض شده

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
گزارش کاپ Birra Moretti
------------------------------
بازی دوم: اینتر - ناپولی

اینتر تویه بازی اول خودش در این کاپ از بازیکنای تیم اصلی خودش سعی کرد که استفاده کنه البته با این همه ستاره نمیشه گفت که تیم اصلی اینتر شامل چه بازیکنایی میشه ولی این مقایسه که تیم این بازی شامل بازیکنای با تجربه و اصلی بیشتری نسبت به بازی دوم میشد میشه گفت این تیم اول اینتر بود.
جولیو سزار
ریواس - ماتراتزی - چیوو - ماکسول
فیگو - داکورت - ویرا - استانکوویچ
ابراهیموویچ - سوازو

تیم اینتر زیاد به آب و آتیش نمی زد و سعی می کرد با کارهای تیمی و خیلی‌ آروم به دروازه تیم حریف نزدیک بشه. تیم ناپولی مثل بازی اول دقایق ابتدایی رو خوب شروع کرد و یک موقعیت نسبتا خوب داشت که نتونست استفاده کنه. فیگو چند بار از پشت محوطه جریمه شانس خودش رو برای گلزنی امتحان کرد ولی با وجود اینکه خیلی دلش می خواست امشب گلی بزنه موفق نشد. ابراهیموویچ مثل همیشه آماده بود و تویه نیمه اول با یه حرکت زیبا از سمت چپ وارد محوطه جریمه شد که با وجود اینکه یک بازیکن جلوش بود و زاویه خیلی بسته با یک ضربه فوق العاده زیبا و تکنیکی توپ رو به بالای سر دروازه بان به تیر دروازه کوبید. در ادامه چند بار بازیکنای اینتر تویه نیمه اول موقعیت داشتن که نتونستن استفاده کنن و بازیکنای ناپولی به جز دقایق ابتدایی کار چندانی نکردن
در نیمه دوم اینتر بهتر بازی رو شروع کرد و در دقیقه 32 با گل زیبای استانکوویچ از حریف جلو افتاد. داکورت با یک پاس پشت محوطه استانکوویج رو صاحب توپ می کنه و استانکوویچ پس از نگاه کردن به طرف دروازه با یک شوت دقیق و محکم زمینی توپ رو به تور دروازه می چسبونه. البته قبل از این گل ویرا تقریبا چند دقیقه پیش یک موقعیت فوق العاده رو از رویه خط دروازه نمی دونم چطوری به هوا فرستاد.
درست یک دقیقه بعد از این گل سوازو با یک حرکت زیبا از سمت چپ و شوت پشت محوطه خودش گل دوم رو زد. چند حمله هم بازیکنای تیم ناپولی انجام دادن که سزار تویه این بازی خوب عکس العمل نشون می داد و بازی رو خط دفاعی اینتر به همراه دروازه بان سزار بدون گل خوردن به اتمام رسوندن.

اینتر 2 - ناپولی 0

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ااااااااا چه جالب داشتم گزارش بازی اول اینتر رو می نوشتم که پست کنم حواسم هم نبود که شاید سیامک این طرفا باشه و زودتر از من نتیجه رو لو بده :D
مخلصیم سیامک جان

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ما بيشتر!
23.gif

گزارشها عالي بود فرهاد جان منتظر بازي دوم اينتر هم هستيم
109.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
گزارش کاپ Birra Moretti
--------------------------
بازی سوم: اینتر - یوونتوس

پس از اینکه هر دو تیم اینتر و یونتوس تویه بازی اول خودشون موفق شدند ناپولی رو ببرن و صاحب 3 امتیاز بشن برای تعیین قهرمان کاپ رو در روی هم قرار گرفتن.
ترکیب اینتر به کلی عوض شد و تویه این بازی از چهار تا بازیکن خیلی جوون (دورو بر 19 ساله) که فکر می کنم از آکادمی اینتر باشن توی ترکیب استفاده کردن. فقط ریواس دفاع آخر اینتر بود که تویه هر دو بازی حضور داشت. ستاره های اینتر که تویه بازی دوم بودن آدریانو - سولاری و کروز.
تولدو
دسنکلوس (فلیپینی) - ریواس - فاتیک - سزار
فیلکور ( پدرللی) - بولزونی - سولاری - جیمنز
آدریانو - کروز

هر دو تیم ابتدای بازی رو خیلی‌ آروم شروع کردن و آدریانو از همون اول بازی نشون می داد که می خواد خوب بازی کنه. سعی نمی کرد بره جلو و منتظر این باشه که توپ رو براش بفرستن. تا حدی عقبتر از خط حمله بازی می کرد که می تونم بگم تبدیل به یک هافبک نفوذی شده بود و بیشتر بازی سازی می کرد کاری که آدریانو خوب بلده.
تویه دقایق اول که اصلا یوونتوس فکرش رو هم نمی کرد در اثر اشتباه خط دفاعی این تیم و حرکت آدریانو مدافع اینتر سزار که جلو کشیده بود موقعیت تک به تک نصیبش شد که با یک ضربه محکم و بدون هیچ هدف گیری توپ رو به تور دروازه چسبوند.
با وجود اینکه اینتر داشت از بازیکنای جوونی استفاده می کرد ولی خوب بازی رو در اختیار گرفته بود که کم کم بازیکنای یوونتوس هم به خودشون اومدن و بازی دو طرفه ای رو شاهد بودیم. ترکیب یوونتوس هم نسبت به بازی اول کلا تعییر پیدا کرده بود و بازیکن سرشناسی شاید به جز حمیدزیچ و زالایتا تویه ترکیب دومش نبود. یوونتوس خوب بازی کرد و حتی تویه یک موقعیت با ضربه از راه دور تولدو توپ رو با نوک انگشتانش در آورد که بعد از اون به تیر دروازه اصابت کرد و دفاع اینتر تونست توپ رو جمع کنه. چند تا موقعیت خوب دیگه هم برای یوونتوس جور شد که زیاد نتونست خوب از موقعیتها استفاده کنه.
نیمه دوم آدریانو یک حرکت زیبا انجام داد که با یک چرخش زیبا و شوت از راه دور کم مونده بود دروازه رو باز کنه. این شاید یکی از نشانه های این باشه که آدریانو می خواد به روزهای اوج خودش برگرده و در ترکیب اصلی پیش ابراهیموویچ یا سوازو بازی کنه.
جیمنز هم که داشت به جای فیگو تویه زمین بازی می کرد اگه از فیگو نگم که بهتر بود بدتر هم نبود و وسط میدون رو خوب کنترل می کرد. بازیسار خوبی بود به موقع پاس می داد و موقعی که نیاز بود از دریبلهای ریز خودش استفاده می کرد. حتی یک موقعیت خوب برای کروز ایجاد کرد که کروز با خطا نتونست از موقعیت استفاده کنه. سولاری هم خوب بود و از سمت چپ کل دفاع یوونتوس رو بهم ریخته بود.
اگه بخوام از بازیکن دیگه ای تعریف کنم این بازیکن ریواس هستش که با وجود اینکه 90 دقیقه امروز بازی کرد ولی تا آخرین دقایق جنگنده بود. قدرت بدنیش مثال زدنی بود و هر توپی رو که به طرفش می اومد چه با بازیکن و چه بدون بازیکن دفع می کرد. شاید اگه ریواس نبود تولدو با اشتباهاتی که می کرد گل خورده بود.
یوونتوس هم خوب بازی کرد ولی تویه روز شانس خودش نبود که بتونه تیم جوون و دوم اینتر رو شکست بده و اینتر برای بار دوم کاپ این دوره بازیها رو تونست به دست بیاره.

یوونتوس 0 - اینتر 2

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نتیجه کلی جدول رده بندی:
اینتر 6 امتیاز
یونتوس 3 امتیاز
ناپولی 0 امتیاز

من که به این تیم اینتر خیلی امیدوار شدم و چه تویه بازی اول و چه بازی دوم حساب شده بازی می کردن به خصوص بازی اول که فوق العاده بازیکنان همدیگه رو خوب پیدا می کردن. حرکتهاشون به موقع بود و موقعی که لازم بود شوت می زدن. سوازو کنار ابراهیموویچ خوب جواب میده و این کار رو برای آدریانو که می خواد بازم به اوج برگرده سخت می کنه. حالا شما کرسپو رو هم به این جمع اضافه کنید ببینید که خط حمله اینتر چقدر طوفانی میشه.
رکوبا هم که تقریبا رفتنش یه تورینو قطعی شده و خود موراتی رفته که مذاکرات رو انجام بده و حتی گفته که شاید نصف مبلغ انتقال رو به رکوبا بده. این بازیکن واقعا برای اینتر خیلی زحمت کشیده.

چیوو هم چیز زیادی تویه بازی اول از خودش نشون نداد. شاید هنوز وقت می خواد که به ترکیب و بازیکنای اینتر عادت کنه. خیلی عادی بازی می کرد و چندتا اشتباه کوچیک هم داشت که حالا زیاد خطرناک نبودن. ویرا آماده تر از قبل بود ولی مانچینی گفته که باید آماده تر از اینها بشه و این ویرایی نیست که ما برای اینتر لازمش داریم. جای کامبیاسو هم تویه تیم خالی دیده میشد.

این قهرمانی نه چندان بزرگ رو تبریک می گم.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بازیها رو شما دیدین ؟
ناپولی یا امپولی ؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
--من كه نديدم, فقط خلاصه بازي اول از يه شبكه ايتاليايي. اما انگار فرهاد بازيهارو ديده...
---همون ناپوليه, اشتباه تايپي بوده.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بازیها رو شما دیدین ؟
ناپولی یا امپولی ؟
اره من بازیها رو از طریق kanal 1 ترکیه دیدم
حدودا کل کاپ 3 ساعت طول کشید و دیشب هم یکم خسته بودم واسه همین اشتباه تایپی شده. همون ناپولی درسته.
این گزارشهای نه چندان جالب رو هم خودم از بازیها نوشتم :D

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اره من بازیها رو از طریق kanal 1 ترکیه دیدم
حدودا کل کاپ 3 ساعت طول کشید و دیشب هم یکم خسته بودم واسه همین اشتباه تایپی شده. همون ناپولی درسته.
این گزارشهای نه چندان جالب رو هم خودم از بازیها نوشتم :D
نه اتفاقا خیلی خوب بود!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون دانشمند جان

امروز کاپیتان اینتر 34 ساله شد. درسته که احتمالش 0.01 درصد هستش که کاپیتان رانتی اینجا رو ببینه و احتمالش 0.1 درصد هستش که فارسی بلد باشه ولی خوب ما طرفداری اینتر بهش تولدشو تبریک می گیم :D

زانتی تا 543 بازی برای اینتر بازی کرده که بعد از برگومی با 758 بازی - فاکتی با 634 بازی - مازولا 565 بازی و بارسی 559 بازی در رده پنجم هستش. منبع این آمار هم سایت inter.it

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون دانشمند جان

امروز کاپیتان اینتر 34 ساله شد. درسته که احتمالش 0.01 درصد هستش که کاپیتان رانتی اینجا رو ببینه و احتمالش 0.1 درصد هستش که فارسی بلد باشه ولی خوب ما طرفداری اینتر بهش تولدشو تبریک می گیم :D

زانتی تا 543 بازی برای اینتر بازی کرده که بعد از برگومی با 758 بازی - فاکتی با 634 بازی - مازولا 565 بازی و بارسی 559 بازی در رده پنجم هستش. منبع این آمار هم سایت inter.it

بارسی ؟ :blink:
اونکه بازیکن میلان بود !!
فرانکو بارسی ، خیلی وقت پیش !!

بالا