• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چيوو وقتي كه آژاكس بود هم ميگفت هيچ تيمي رو به آژاكس ترجيخ نميده دنياي حرفه اي علاقه سرش نيست.

دوست عزيز شما دو موضوع بيربط رو با هم مقايسه كردي!!
اينكه "چيوو توي آژاكس بود و وقتي بهش پيشنهاد ميدادن ميگفت هيچ تيمي رو به آژاكس... " و اينكه " چيوو بخواد از رم جدا شه و از سه تيم رئال ,بارسا و اينتر پيشنهاد هاي جدي داشته باشه اما بگه فقط اينتر... "
دو موضوع كاملا متفاوت هستن!!
در ضمن تيم رم حتي با رئال به توافق هم رسيده بودن كه وكيل چيوو مخالفت كرد...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه، راست میگه سیامک.

چیوو به دلایلی نمیخواست از ایتالیا خارج شه (شاید حوصله نداشته تازه بره اسپانیایی یاد بگیره!). برای همین پیشنهاد های بارسا و رئال رو قبول نکرد و تنها گزینه ی خوبی که در ایتالیا داشت، اینتر بود.

اتفاقا من خوشحال شدم چیوو به جای رئال و بارسا رفت اینتر... دلیل اش رو یکسال دیگه بهتون میگم!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اتفاقا من خوشحال شدم چیوو به جای رئال و بارسا رفت اینتر... دلیل اش رو یکسال دیگه بهتون میگم!!

اقا خب همين الان بگو
اگه هم درست ازاب درنيومد مهم نيست
اما من احتمال ميدم در مورد اين باشه كه چيوو توي تركيب اينتر جواب نده يا اينكه مثلا بارسا رو رقيب جدي ميلان ميدوني توي جام باشگاهها كه چيوو رو نداشته باشه بهتره... يا اينكه...نميدونم:D

Majid2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Radiohead جان شما نگاهی به عنوان تاپیک بنداز " کلوب هواداران اینتر " شما که هواداران اینتر نیستی ! ( نگو هستم که باور نمی کنند ! ) پس چرا شب و روز اینجا پلاسی ؟

Majid2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی اخبار گفت مسئولان اینتر دارن با امرسون مذاکره می کنن ! این مانچینی هم داره پول های اینتر رو هدر می ده !
نمی کنه 4 تا بازیکن درست بیاره اینتر !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
Radiohead جان شما نگاهی به عنوان تاپیک بنداز " کلوب هواداران اینتر " شما که هواداران اینتر نیستی ! ( نگو هستم که باور نمی کنند ! ) پس چرا شب و روز اینجا پلاسی
نه خوب من مشکلی نمی بینم رادیوهد جان اینجا پست میزنه همونطور که ما هم تویه کلوب میلان پست می زنیم این دو تا تیم همشهری درسته تویه لیگ باهم رقیب هستن ولی هرچی باشه همشهریند و آدم باید هوای همشهریشو داشته باشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Radiohead جان شما نگاهی به عنوان تاپیک بنداز " کلوب هواداران اینتر " شما که هواداران اینتر نیستی ! ( نگو هستم که باور نمی کنند ! ) پس چرا شب و روز اینجا پلاسی ؟

به شما مربوط نیست.

احترام خودتون رو هم نگه دارید لطفا.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
تيم اينتر براي اولين بار در دنياي فوتبال يه جزيره مجازي در Second life ساخته و لباس اول اينتر هم براي اولين بار اونجا نمايش داده شده,كه فعلا فقط پروفايل زلاتان ,ماتراتزي,فيگو و آدريانو ساخته شده و بزودي براي تمام اعضاي باشگاه با تمام جزئييات... خبرش اينجا
اينم لينك Second life

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
لباس جديد اينتر

97233500bx8.jpg

beatifulyx2.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یعنی رسما با شورت سفید بازی میکنید؟! اگه اشتباه نکنم اینتر پارسال شورت سیاه می پوشید، نه؟!

به هر حال... طرح جوراب هاتون کمی عجیبه!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
یعنی رسما با شورت سفید بازی میکنید؟! اگه اشتباه نکنم اینتر پارسال شورت سیاه می پوشید، نه؟!

به هر حال... طرح جوراب هاتون کمی عجیبه!

آره ,دوباره ميخوان با شورت سفيد بازي كنن
اين پيراهن به سبك پيراهن اينتر اوايل دهه نود طراحي شده , وقتي كه برمه,ماتئوس و كلينزمان توي اينتر بودن...

661147czog9.jpg

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بازيهاي اينتر در سري آ فصل 2007/2008

Week 1: Inter v Udinese
Week 2: Empoli v Inter
Week 3: Inter v Catania
Week 4: Livorno v Inter
Week 5: Inter v Sampdoria
Week 6: Roma v Inter
Week 7: Inter v Napoli
Week 8: Reggina v Inter
Week 9: Palermo v Inter
Week 10: Inter v Genoa
Week 11: Juventus v Inter
Week 12: Inter v Lazio
Week 13: Inter v Atalanta
Week 14: Fiorentina v Inter
Week 15: Inter v Torino
Week 16: Cagliari v Inter
Week 17: Inter v AC Milan
Week 18: Siena v Inter
Week 19: Inter v Parma
Week 20: Udinese v Inter
Week 21: Inter v Empoli
Week 22: Catania v Inter
Week 23: Inter v Livorno
Week 24: Sampdoria v Inter
Week 25: Inter v Roma
Week 26: Napoli v Inter
Week 27: Inter v Reggina
Week 28: Inter v Palermo
Week 29: Genoa v Inter
Week 30: Inter v Juventus
Week 31: Lazio v Inter
Week 32: Atalanta v Inter
Week 33: Inter v Fiorentina
Week 34: Torino v Inter
Week 35: Inter v Cagliari
Week 36: AC Milan v Inter
Week 37: Inter v Siena
Week 38: Parma v Inter

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دربی دلا مادونینا مصادف شد با ال کلاسیکو.

مانچینی گفته برد اینتر در آخرین بازی سال 2007 مقابل میلان هدیه ی کریمس اینتر! ببینیم و تعریف کنیم!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اگه امسال هم ميلان رو Double كنيم چي ميييشه!!
302.gif
اما جدي هيچوقت اين دربي هاي ميلان قابل پيشبيني نبودن
اون بازي 23 دسامر ئه , اما derby d'Italia هفته يازدهمه 4 نوامر كه فكر كنم اوايل آبان باشه

===============

امشب حدود ساعت ده يا يازده بازي منچستر - اينتر ه , بايد بازي فوق العاده سختي باشه, فكر كنم اين آخرين بازي تداركاتي منچستر باشه قبل از شروع ليگ برتر! و اين يعني الان به شرايط مسابقه و آمادگي نسبي رسيدن اما اينتر تازه يك هفته اس كه تمرينات جدي رو شروع كرده اول برونيكو و حالا انگليس, پس نبايد انتظار معجزه از مانچو داشته باشيم! براي بازي امشب مانچيني اميدواره كه حداقل براي يك نيمه بتونه از استانكوويچ و زلاتان استفاده كنه, ماتريكس , ساموئل , چيوو , فيلكور (16 سالشه!! اما آينده داره, توي بازي با آرسنال دريبل بدي از فان پرزي خورد!) , سزار , خيمنز , آدريانو, كروز , سوازو , فيگو , سولاري ,استانكوويچ, داكور و مكسول براي بازي آماده اند... و زانتي , بورديسو , كوردوبا , ريواس , مايكون , كامبياسو , ويرا و... غايب هستن
بازيكنان اصلي رو bold كردم...
به اميد پيروزي اينتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
همونطور که میدونی (یا شاید هم ندونی) اینتر فکر کنم بیش از دو دهه بود که نتونسته بود میلان رو double کنه!

کلا اینتر خوب تونست پارسال نهایت استفاده رو ببره و تمام رکورد ها رو بشکنه.
186.gif

در مورد امسال، فکر نمیکنم اینتر بتونه میلان رو double کنه. ولی پیش بینی میکنم حداقل یکی از بازی ها رو میبره.
302.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
تبريك ميگم, ديشب اينتر بازي رو 3-2 برده! البته 3-1 جلو بودن كه آدريانو گل به خودي زده!!! اما در كل مثل اينكه بچه ها خيلي خوب بازي كردن!
اين خلاصه بازي از ساين اينتر:
MANCHESTER - David Suazo scored twice and Zlatan Ibrahimovic once as an impressive Inter beat Manchester United 3-2 in Wednesday's prestige friendly.

The Honduran forward and his Swedish strike partner notched in a thirteen-minute scoring spree at Old Trafford after Wayne Rooney's opening goal for the Red Devils. Adriano turned into his own net after the restart.

Stankovic, Maxwell and Ibrahimovic were back in action for the Nerazzurri as Roberto Mancini fielded his strongest team of the England tour so far. Chivu started at left-back for the second game running with Suazo continuing up front.

United, playing their penultimate test of the pre-season before Sunday's Community Shield clash with Chelsea, edged ahead in the 18th minute when Rooney fired Evra's assist past Julio Cesar. But Italian champions Inter, wearing their new home kit for the first time, were soon level. Suazo converted a Figo cross from close range on 21 minutes to make it two goals in as many games after his headed effort against Arsenal at the weekend.

Six minutes later, Figo and Stankovic combined down the left wing, with the latter crossing for Ibrahimovic who crashed an unstoppable volley past van der Sar for Inter's second.

The goals kept coming and Suazo grabbed his second on 34 minutes. Once again, Luis Figo was at the heart of the move. Collecting an Ibrahimovic pass, the Portuguese veteran swiftly fed Suazo who fired home.

Rooney was unlucky not to reduce the arrears before half time, his finish from a sweeping one-touch move shaving the top of the crossbar.

Adriano, on for Suazo in the second half, unwittingly completed the scoring on 58 minutes when his attempted clearance from Cristiano Ronaldo's free kick ended up in his own net.

Rio Ferdinand wasted United's best chance of a reply, blazing over from close range with nine minutes remaining.

Inter's tour of England concludes on Saturday with a match against Aston Villa in Birmingham.

Manchester United 2-3 Inter (HT: 1-3)

Scorers: Rooney 17, Suazo 21, Ibrahimovic 27, Suazo 34, Adriano (og) 57.

Manchester United Van der Sar; Brown, R. Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, O'Shea; Eagles, Giggs, C. Ronaldo; Rooney.
Subs not used: Martin, Fletcher, Bardsley, Silvestre, Kuszcak.
Coach: Sir Alex Ferguson.

Inter: Julio Cesar (Toldo 76); Maxwell (Bolzoni 90), Materazzi (Cesar 46), Samuel, Chivu; Stankovic, Dacourt (Filkor 77), Solari (Desenclos 65); Figo (Jimenez 59); Ibrahimovic (Adriano 46), Suazo (Cruz 59).
Subs not used: Fatic, Balotelli.
Coach: Roberto Mancini.

Referee: Dean.

Attendance: 73,738 (record crowd for a pre-season friendly at Old Trafford).

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
واي خداي من, مانچيني داره از ساموئل و ماتريكس همزمان استفاده ميكنه , تركيب رويايي من!! فكرش رو بكنيد چيوو سمت چپ, زانتي يا مايكون هم سمت راست! اين دفاع نفوذ ناپذير خواهد بود!! ديشب سزار - مكسول - ماتريكس - ساموئل - چيوو - استانكوويچ - داكر - سولاري - فيگو - ايبراهيموويچ و سوازو (آدريانو ) بازي كردن كه اگه ويرا - مايكون - زانتي بجاي داكور -مكسول -سولاري بازي كنن ديگه تيمي جلو دار اينتر نيست!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بالاخره اینتر تویه یه بازی از ترکیب مناسب تری استفاده کرد. فکر کنم چون مانچینی عشق انگلیس داره خواسته تویه این بازی یه جورایی خودی نشون بده و تیم رو آماده تربه زمین فرستاده مثل بازیهای پیش نبود که از همون اول با بازیکنای جوون یا خیلی جوون بازی رو شروع کنه.
سوازو هم خیلی خوب داره جواب میده خوب شد نرفت میلان وگرنه بلای جان اینتر میشد :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بالاخره اینتر تویه یه بازی از ترکیب مناسب تری استفاده کرد. فکر کنم چون مانچینی عشق انگلیس داره خواسته تویه این بازی یه جورایی خودی نشون بده و تیم رو آماده تربه زمین فرستاده مثل بازیهای پیش نبود که از همون اول با بازیکنای جوون یا خیلی جوون بازی رو شروع کنه.
سوازو هم خیلی خوب داره جواب میده خوب شد نرفت میلان وگرنه بلای جان اینتر میشد :D

سوازو خيلي خوب داره جواب ميده زلاتان هم كه انتخاب اوله, اين وسط آدريانوي بيچاره فرصت آنچناني پيدا نميكنه براي بازي و تلاش براي بازگشت!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سیامک جان من یه طرحی برای این فصل پیش رومون دارم خواستم ببینم تو هم می تونی کمک کنی تا این کار رو بکنیم

می خوام کلیه گلهای فصل 2007 - 2008 اینتر تویه همه رقابتها از سری A گرفته تا جام باشگاههای اروپا رو به صورت یه آرشیو کامل رویه اینترنت و البته رو کامپیوتر خودمون جمع کنیم.
کسه دیگه ای از طرفدارای اینتر هم هست که بتونه کمک کنه حتما یه ندا بده تا ترتیب کارش رو بدیم.

بالا