• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من که خوشم نیومد گروسو رو فروختن !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
من که خوشم نیومد گروسو رو فروختن !

بيچاره حق داشت خب, مانچيني بهش بازي نميداد
حالا جالبتر ميشه اگه چيوو هم نياد اينتر! اونوقت فقط مكسول رو داريم كه پست تخصصيش دفاع چپه!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اينتر همچنان پروژه چيوو را دنبال مى كند و به اين راحتى ها از جذب مدافع رومانيايى نااميد نمى شود اما در عين حال سران نراتزورى بيكار هم ننشسته اند و در اين فاصله توانستند مدافع كلمبيايى تيم ريورپلات را به خدمت بگيرند.

نلسون انريكه ريواز لوپز متولد ۱۹۸۲ است و در ۱۴۸ مسابقه براى ريوپلات به ميدان رفته. بولونيا نيز به شدت قصد داشت اين مدافع پرقدرت را به كار بگيرد اما اينتر در يك اقدام غافلگيرانه توانست با او قرارداد ببندد. ريواز مدافعى با قدرت فيزيكى بالاست و به خاطر شباهت زيادش به مايك تايسون بوكسور معروف، تايسون فوتبالى لقب گرفته.
او در همان اولين مسابقه اى كه با پيراهن ريورپلات به ميدان رفت توانست نظر هواداران تيم را جلب كند و به ستاره اى محبوب تبديل شد.

منبع intermilan.ir

مثل اینکه یه نفر دیگه به این جمع اضافه شد: ماتراتزی، ساموئل، ویرا :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چرا این بازیکن رو ردش نمیکنن بره ؟
الکی جا رو تنگ کرده
http://www.inter.it/aas/squadra/player1?codgioc=G0736&L=en&stagione=2007/08

دقيقا!!! اصلا ازش خوشم نمياد!
ميترسم حالا كه معلوم نيست چيوو بياد اينو نگهش دارن
113.gif

اما احتمالا بازم بطور قرضي ميره يه تيم ديگه, شايدم بره ميلان جانشين فاوالي شه
302.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
عکسهایی از تمرینات اخیر تیم رو از لینکهای زیر ببینید:
http://inter.it/aas/news/reader?N=26796&L=en&IDINI=26797

http://inter.it/aas/news/reader?N=26795&L=en&IDINI=26797

این مانچینی هم با اون دوچرخه اش خیلی بامزه است

فرهاد, همونجا از آدريانو هم چندتا عكس گذاشتن,البته توي بخش ايتاليايي. يه مصاحبه هم كردن باهاش كه خيلي اميدواركننده بود! گفته ميخواد اين فصل خودشو ثابت كنه واينكه اينتر بعد از برزيل خونه دومشه و خلاصه ازين حرفها...
البته دو سه فصله از اين حرفها ميزنه:D اميدوارم اين يكي جدي باشه. سالي چهار يا پنج ميليون ميگيره و ميخوره ميخوابه... با اومدن سوازو شايد به خودش بياد

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اينتر همچنان پروژه چيوو را دنبال مى كند و به اين راحتى ها از جذب مدافع رومانيايى نااميد نمى شود اما در عين حال سران نراتزورى بيكار هم ننشسته اند و در اين فاصله توانستند مدافع كلمبيايى تيم ريورپلات را به خدمت بگيرند.

نلسون انريكه ريواز لوپز متولد ۱۹۸۲ است و در ۱۴۸ مسابقه براى ريوپلات به ميدان رفته. بولونيا نيز به شدت قصد داشت اين مدافع پرقدرت را به كار بگيرد اما اينتر در يك اقدام غافلگيرانه توانست با او قرارداد ببندد. ريواز مدافعى با قدرت فيزيكى بالاست و به خاطر شباهت زيادش به مايك تايسون بوكسور معروف، تايسون فوتبالى لقب گرفته.
او در همان اولين مسابقه اى كه با پيراهن ريورپلات به ميدان رفت توانست نظر هواداران تيم را جلب كند و به ستاره اى محبوب تبديل شد.

منبع intermilan.ir

مثل اینکه یه نفر دیگه به این جمع اضافه شد: ماتراتزی، ساموئل، ویرا :D

با اين يكي خيييييلي حال كردم ! تايسون كنار ماتريكس
243.gif

ميگن علاوه بر قدرت بدني بالا سرعت خيلي بالايي هم داره البته هرچي توي youtube گشتم چيزي ازش پيدا نكردم فقط يه فيلم چند ثانيه اي كه يه خطا كرد اخراج شد:D شايد اگه ساموئل اين فصل بمونه ريواس رو قرضي به بولونيا بدن چون دفاع وسط زياد داريم! ماتريكس,ساموئل,كوردوبا, بورديسو , آندرئولي

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خبر اون مدافع کلمبیایی موثق نیست !

به این بیچاره گیر ندین آخه از اینا تویه اینتر زیاد پیدا میشه
نه همین یه دونه است ؛ چندین ساله که هم هست و هم نیست ، یک بازیکن دست و پا چلفتی !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فرهاد, همونجا از آدريانو هم چندتا عكس گذاشتن,البته توي بخش ايتاليايي. يه مصاحبه هم كردن باهاش كه خيلي اميدواركننده بود! گفته ميخواد اين فصل خودشو ثابت كنه واينكه اينتر بعد از برزيل خونه دومشه و خلاصه ازين حرفها...
البته دو سه فصله از اين حرفها ميزنه:D اميدوارم اين يكي جدي باشه. سالي چهار يا پنج ميليون ميگيره و ميخوره ميخوابه... با اومدن سوازو شايد به خودش بياد

مثله اینکه پیشنهادهایی هم از طرف میلان و رئال براش بوده ولی تصمیم گرفته که بمونه (البته احتمال داره پیشنهاد اونها هم زیاد جدی نبوده) ولی کلا تا حالا نشون داده که بازیکن وفاداریه. فصل قبل موراتی و مانچینی خیلی زحمت کشیدن که دوباره بشه همون آدریانو قبلی به نظر من که نتیجه بخش بود و نیم فصل دوم خیلی بهتر از نیم فصل اول بازی کرد. خدا کنه امسال بتونه همون امپراطور همیشگی باشه و بقیه و نیمکت نشین کنه :happy:

با اين يكي خيييييلي حال كردم ! تايسون كنار ماتريكس
243.gif

ميگن علاوه بر قدرت بدني بالا سرعت خيلي بالايي هم داره البته هرچي توي youtube گشتم چيزي ازش پيدا نكردم فقط يه فيلم چند ثانيه اي كه يه خطا كرد اخراج شد:D شايد اگه ساموئل اين فصل بمونه ريواس رو قرضي به بولونيا بدن چون دفاع وسط زياد داريم! ماتريكس,ساموئل,كوردوبا, بورديسو , آندرئولي

یه جایی خوندم که بوردیسو می خواد از اینتر جدا بشه و بره یوونتوس البته نمی دونم چقدر صحت داره ولی حیفه که بوردیسو رو از دست بدیم و از طرفی اگر خبر این مدافع کلمبیایی درست باشه به نظر من بهتره کوردوبا رو بزارن برای فروش چون واقعا تویه چندتا بازی فصل قبل عامل باخت اینتر بود. بعضی وقتها فوق العاده است و بعضی وقتها برای دفاع خودمون کشنده :(

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
http://au.setanta.com/portal/article/football?open&articleid=0f401ce224e4dec9802573140038f871

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=351950

یوونتوس داره بد جوری خودشو تقویت میکنه ؛ و بر عکس اونا اینتر دست رو دست گذاشته !

http://www.goal.com/en-us/Articolo.aspx?ContenutoId=352674
http://www.goal.com/en-us/Articolo.aspx?ContenutoId=352667

خط میانی اینتر پیره و دفاعشون هم با کمبود بازیکن نخبه روبرو است .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دقيقا!!! اصلا ازش خوشم نمياد!
ميترسم حالا كه معلوم نيست چيوو بياد اينو نگهش دارن
113.gif

اما احتمالا بازم بطور قرضي ميره يه تيم ديگه, شايدم بره ميلان جانشين فاوالي شه
302.gif

167.gif
ما رو مسخره میکنی؟!!

حداقل برخلاف چیزی که تصور میکنید، فاوالی اونقدر ها هم بد نبود، میلان که ضرری نکرد چون پولی برای فاوالی پرداخت نکرد. خود فاوالی هم مطمئنا تا آخر عمرش به این انتخابی که کرد افتخار میکنه، چرا که حداقل با میلان قهرمان اروپا شد!

یوونتوس داره بد جوری خودشو تقویت میکنه ؛ و بر عکس اونا اینتر دست رو دست گذاشته !

خط میانی اینتر پیره و دفاعشون هم با کمبود بازیکن نخبه روبرو است .

اینتر دست رو دست گذاشته؟!! پس میلان رو ببینی چی میگی؟ تا حالا هیچ کاری نکردن! :D

فکر میکنم دو حالت داره:

- یا اینکه با خودشون دارن فکر میکنن تیمی که قهرمان اروپا شده نیازی به بازیکن جدید نداره، که بعیده چنین فکری بکنن.

- یا اینکه دارن روی یک گزینه ی بزرگ کار میکنن. من احتمال این حالت رو بیشتر میدونم. مخصوصا اینکه گالیانی سر سوآزو اونجوری خرابکاری کرد و به برلوسکونی و هوادار ها قول داد یه بازیکن بیاره که اصلا هوادار ها سوآزو رو فراموش کنن...

راستی اوضاع اینتر-پاتو چطور پیش میره؟!

چند روزه مجله های ایتالیا گیر دادن که میلان در حال مذاکره با وکیل پاتو ست و به زودی قرارداد رو امضا میکنه... من به شخصه دل تو دلم نیست. فقط امیدوارم پاتو ی جوون و خام، گول نخوره و بره اینتر تا به سرنوشت آدریانو ها دچار بشه.
243.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مثل اینکه تیم جوانان برزیل هم به پرتقال باخت

فکر کنم با نتیجه 4-2

درسته !؟! (دیشب از یورو اسپورت دیدم)

راستی فرکانس کانال میلان و منچستر رو یکی به ما میگه !!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فکر کنم جوانان برزیل 2-4 به اسپانیا باخت نه پرتغال... البته 100% مطمئن نیستم...

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من بعد از رئال مادريد يه اينتري هستم و در ليگ انگليس هم طرفدار چلسي هستم.;)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من بعد از رئال مادريد يه اينتري هستم و در ليگ انگليس هم طرفدار چلسي هستم.;)

سلام دوست عزيز
منم بعد از اينتر طرفدار چلسي هستم!
از كرسپو هم خيلي خوشم مياد و به نظرم كرسپوي آماده , بهترين تموم كننده است! هم اون موقع كه ميلان بود , هم چلسي و همين حالا كه اينتر ه ...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

به نظرم خريد خوبيه
منظورم Jimenez ئه
البته فقط يك بازيشو ديدم اما تعريفشو زياد شنيدم!
با اين خريد , كادر فني اينتر نشون داد كه همون تفكر رو دارن كه فصل آينده از فيگو استفاده كنن و در كنارش به طور متناوب از يك بازيكن آينده دار استفاده كنن تا تجربه بدست بياره و فصل هاي اينده در غياب فيگو به طور كامل اين پست رو در اختيار بگيره!
اگه اين فرض درست باشه بايد بيخيال يك خريد بزرگ باشيم! يا حداقل براي اين پست...

بالا