بازی با والنسیا خیلی باید جذاب باشه به خصوص که بقیه دعوا هم نصفه کاره موندهواي چه خبره!!!
چه بازيهايي ميشه, اول با آرسنال , پاريسن ژرمن و والنسيا توي Emirat cup بعد ازون هم دو بازي دوستانه با منچستر و استون ويلا! براي بازي با والنسيا لحظه شماري ميكنم
فرهاد جون خوشم مياد كه تو هم اهل دلي (شوخي بود! حالا يكي مياد ميبينه فكر ميكنه ما از دعوا خوشمون مياد غافل ازينكه واقعا خوشمون ميادبازی با والنسیا خیلی باید جذاب باشه به خصوص که بقیه دعوا هم نصفه کاره مونده
آرسنال با وجود اینکه هانری ازش جدا شد بازم تیم خوبیه چون ونگر حتما می خواد جوونهای تیمش رو بریزه تو زمین که اونا هم خیلی مشتاقا که خودی نشون بدن. ببینیم اینتر چیکار می کنه.
مرتب خبراي خوب ميرسه
اينجا! اميدوارم كريستين چيوو هم هر چه زودتر بياد
خبر خوب؟...
مجید جلالی شب فینال میلان و لیورپول حرف های جالبی زد راجع به "داشتن ثبات" و "جذب با تحلیل بازیکن"، دلیل اصلی موفقیت میلان؛ هسته ی مرکزی میلان چند ساله که دست نخورده باقی مونده (طوری که 9 تا از بازیکن های فینال امسال، در فینال 4 سال پیش مقابل یووه هم حضور داشتن).
انقدر که موراتی با امید قهرمانی های مختلف (که بدون شک قهرمانی اروپا در راس شونه) هر ساله بازیکن های بزرگ وارد اینتر میکنه، نتیجه ای نداره. حداقل نزدیک دو دهه (18 سال؟)، قهرمانی اسکودتو ی امسال که 'تحت شرایط خاص' خودش بدست اومد، تنها قهرمانی معتبر اینتر بود. دلیل اش به نظر من اینه که موراتی اجازه نمیده یک سری بازیکن طی چند سال، به ثبات و هماهنگی برسن. مدام ترکیب اصلی اینتر دستخوش تغییر بوده. بر عکس میلان که به قول جلالی یک سری بازیکن خاص رو جذب میکنه و دیگه به این راحتی ها از دست نمیده و ترکیب اصلی یک تیم رو هم مدام دستخوش تغییر و تحول نمیکنن. نتیجه اش -> 2 قهرمانی اروپا و 1 قهرمانی ایتالیا طی 5 سال (به اضافه چند تا عنوان معتبر دیگه از جمله سوپرکاپ اروپا).
آیا اینتر با داشتن زلاتان و کرسپو و کروز و آدریانو در خط حمله مشکلی داشت؟ نه، وگرنه آمار بیشترین گل زده در سری آ رو بدست نمیاورد. پس هدف موراتی از خرید سوآزو و احتمالا Tevez چی میتونه باشه؟... مطمئن باشید تا وقتی وضع اینتر اینطوره، و هی بازیکن صاحب نام (سوآزو و چیوو و Tevez و ...) وارد تیم تون بشه، چیزی زیادی جز 'داشتن ستاره' عاید اینتر نمیشه. برداشت من اینطوره، شاید هم در اشتباه باشم!...
خب من با اصل حرفت موافقم اما متاسفانه زمان مناسبي رو انتخاب نكردي! چند سالي ميشد كه درباره موراتي و اينتر ازين حرفها زياد زده ميشد اما ديگه از او ركورد قيمت شكوندنها (خريد ويري و رونالدو و...) خبري نيست! خريد اين فصل اينتر براي خط حمله: سوازو اونم بخاطر درخواست مانچيني.
فيگو, كامبياسو , استانكوويچ, زانتي,ويرا ... كه چند تاشون دوسه فصله بازيكناي ثابت بودن و كنار هم بازي كردن و بالاخره هم نتيجه دادن خيلي عالي هم نتيجه دادن كه اين يه مثال نقضه براي اون حرفت.
خود من چون نسبت به اين مسئله حساس شده بودم دقيقا از فصل 2005-2006 به اينور تمام نقل و انتقالات اينتر رو دنبال كردم و حالا با اطمينان ميگم كه از اون موقع نحوه حضور اينتر توي بازار نقل و انتقالات به كلي عوض شده و ديگه ازون دست خريد هاي احساسي كه مثال زدم نبوده و روي خريد و فروش ها فكر شده...
حالا اگه در مورد خريد هاي اينتر ازون تاريخ به بعد بحثي داري بگو در خدمتم
فيگو, كامبياسو , استانكوويچ, زانتي,ويرا ... كه چند تاشون دوسه فصله بازيكناي ثابت بودن و كنار هم بازي كردن و بالاخره هم نتيجه دادن خيلي عالي هم نتيجه دادن كه اين يه مثال نقضه براي اون حرفت.
چند سال ئه اینتر به فکر رکورد شکنی قیمت نیست، درست میگی (البته تا همین چند ماه پیش موراتی ابراز علاقه ی شدیدی به مسی کرده بود و اگه اینتر بخواد مسی رو بخره، خود به خود رکورد شکنی انجام میده. ولی میدونم خریدن مسی 100% منتفی ئه)
درسته که شاید موراتی دیگه به فکر خرید "فوق ستاره های گرون قیمت" نباشه، ولی هنوز هم داره اضافه بر سازمان بازیکن میخره. چیوو بازیکن بسیار خوبی ئه، نیست؟ وقتی بارسا و رئال هم میرن دنبال چیوو، این بازیکن خود به خود تبدیل میشه به ستاره! به همچنین سوآزو که با جریاناتی که پیش اومد کلی معروف شد!
خیلی بازیکن ها هستن که احتمال داره بیان اینتر این فصل: Tevez و دکو و چیوو و ...
این ها همه سرشناس و ستاره هستن. شاید اینتر با خریدشون رکورد شکنی قیمت نکنه، ولی همچنان فکر میکنم اضافه کردن Tevez به جمع ستاره های تکمیل خط حمله، فقط و فقط یه خرید احساسی میتونه باشه. چون اینتر نیازی به این همه مهاجم نداره. شاید از روی حس آرژانتینی پرستی اینتر باشه! شاید هم چیز دیگه ای...
میگم بهتره صبر کنیم تا خرید Tevez قطعی بشه بعد بیایم درباره اش کل کل کنیم! نظرت چیه؟
ئه نشد ديگه! قضيه مسي فقط يه ابراز علاقه ساده بودو خود موراتي هم گفته كه "مسي فوق العاده اما دست نيافتني" .
متاسفانه برلوسكوني با استفاده از نفوذي كه توي رسانه هاي ايتاليا داره خيلي بر عليه اينتر جو سازي ميكنه! البته نه فقط برلوسكوني ديگران هم هستند (موگي و دوستان...)
به عنوان مثال همين قضيه خريد آنري: چند وقتي بود ميگفتن اينتر دنبال خريد آنريه حتي تا روزي كه همه مطمئن بودن بارسايي شده توي GOAL.COM و TRIBALFOOTBAL تيتر زده بودن كه:
INTER IN SECRET TALKS WITH HENRY...
چرا؟! كه اينتر رو توي نقل و انتقالات نا موفق نشون بدن! اين در حالي بود كه يك ماه پيش يه مصاحبه از موراتي گذاشته بودن كه اينتر هيچوقت دنبال آنري نبوده... ازين دست خبرا زياد ميزنن توي اين جور سايتها
اينو گفتم كه به صرف ديدن يه خبر توي يه سايت نگي اينتر دنبال مسيه!!
اينا البته فقط توي چند تا سايت و روزنامه خاصه مثل GOAL.COM ,TUTTOSPORT و TRIBALLFUTBAL!
و خيلي كم پيش مياد سايت معتبري مثل EUROSPORT ازين خبرا بزنه...
راستي در مورد چيوو هم بگم كه يه خريد كاملا منطقيه چون مانچيني خواسته كه بياد اينتر همونطور كه سوازو و كاسانو رو خواسته بود !
برلوسکونی برای اینتر توطئه بچینه؟!!این دیگه از اون حرف ها بود!
برلوسکونی انقدر دل مشغولگی داره که احتمالا حتی به اینتر فکر هم نمیکنه! برلوسکونی سرش تو مسائل گنده تره. فوتبال براش حکم یه تفریح شیک رو داره! و اگه میتونست وقت اش رو بذاره رو فوتبال، گالیانی رو به عنوان دستیار انتخاب نمیکرد... بگذریم...
به هر حال مطبوعات همه به نفع تیم مورد علاقه شون شایعه درست میکن و بر ضد تیم های حریف جو سازی. طبیعیه و شکایتی هم نیست. مگه نمیبینی Marca و AS (مجلات در خدمت رئال) و حتی همین GOAL (که میگی زیردست میلان کار میکنه) چه اخباری مضحکی راجع به انتقال کاکا به رئال منتشر میکنن!؟ سعی نکن بگی مطبوعات طرفدار اینتر عیسی مسیح هستن (!) و برای میلان شایعه درست نمیکنن (مثلا همین دروغ هایی که راجع به "انتقام" میلان یا "جنگ میلان علیه اینتر" نوشتن - در حالیکه خود گالیانی و موراتی تلفنی راجع به قضیه بگو بخند کرده بودن!)
اخبار مربوط به Tevez در تمام سایت های معتبر پیچید. همون لینکی که گذاشتم مربوط به Guardian ئه، نکنه گاردین هم زیر دست برلوسکونی کار میکنه و من خبر نداشتم
بحث ما راجع به Tevez بود. چرا آنری رو کشیدی وسط حالا . اتفاقا میلان خیلی بیشتر از اینتر دنبال آنری بود.
اصلا بحث رو منحرف کردی من گفتم موراتی مازاد بر نیازش بازیکن میخره (خصوصا مهاجم) و کمکی به ثبات تیم اش نمیکنه و تو نمیخوای قبول کنی! با اینکه مثل روز روشن ئه.
یادمه موراتی گفته بود چون اینتر قهرمان شده، پس حتما تیم کاملی بوده و من دست به ترکیب نمیزنم و با همین تیم سال آینده ادامه میدیم!!! اینو تو خود سایت اینتر خوندم.
باز كه از تبس گفتي؟! تبس از اون اتفاقهاي نادر در هر دهه است! قضيه اش فرق داره بايد هم خبرش رو توي سايت هاي معتبر ببيني چون قضيه جديه!!بحث ما راجع به Tevez بود. چرا آنری رو کشیدی وسط حالا . اتفاقا میلان خیلی بیشتر از اینتر دنبال آنری بود.
باز كه از تبس گفتي؟! تبس از اون اتفاقهاي نادر در هر دهه است! قضيه اش فرق داره بايد هم خبرش رو توي سايت هاي معتبر ببيني چون قضيه جديه!!
فقط do me a favour و سر اين قضيه يكم صبر كن تا ببينيم موراتي تيم رو با چقدر تغيير و چه تعداد مهاجم ميبنده, ok؟
همین رو گفتم و گوش ندادی!میگم بهتره صبر کنیم تا خرید Tevez قطعی بشه بعد بیایم درباره اش کل کل کنیم! نظرت چیه؟
شاید هم عامل آنتی-آرژانتینی باعث میشه زیاد ارزش احتمالی اش به چشم ام نیاد (چون خودم برزیلی و ایتالیایی تشریف دارم!)... نمیدونم...
انقدر که موراتی با امید قهرمانی های مختلف (که بدون شک قهرمانی اروپا در راس شونه) هر ساله بازیکن های بزرگ وارد اینتر میکنه، نتیجه ای نداره. حداقل نزدیک دو دهه (18 سال؟)، قهرمانی اسکودتو ی امسال که 'تحت شرایط خاص' خودش بدست اومد، تنها قهرمانی معتبر اینتر بود. دلیل اش به نظر من اینه که موراتی اجازه نمیده یک سری بازیکن طی چند سال، به ثبات و هماهنگی برسن. مدام ترکیب اصلی اینتر دستخوش تغییر بوده. بر عکس میلان که به قول جلالی یک سری بازیکن خاص رو جذب میکنه و دیگه به این راحتی ها از دست نمیده و ترکیب اصلی یک تیم رو هم مدام دستخوش تغییر و تحول نمیکنن. نتیجه اش -> 2 قهرمانی اروپا و 1 قهرمانی ایتالیا طی 5 سال (به اضافه چند تا عنوان معتبر دیگه از جمله سوپرکاپ اروپا).
آیا اینتر با داشتن زلاتان و کرسپو و کروز و آدریانو در خط حمله مشکلی داشت؟ نه، وگرنه آمار بیشترین گل زده در سری آ رو بدست نمیاورد. پس هدف موراتی از خرید سوآزو و احتمالا Tevez چی میتونه باشه؟... مطمئن باشید تا وقتی وضع اینتر اینطوره، و هی بازیکن صاحب نام (سوآزو و چیوو و Tevez و ...) وارد تیم تون بشه، چیزی زیادی جز 'داشتن ستاره' عاید اینتر نمیشه. برداشت من اینطوره، شاید هم در اشتباه باشم!...
[
خب من با اصل حرفت موافقم اما متاسفانه زمان مناسبي رو انتخاب نكردي! چند سالي ميشد كه درباره موراتي و اينتر ازين حرفها زياد زده ميشد اما ديگه از او ركورد قيمت شكوندنها (خريد ويري و رونالدو و...) خبري نيست! خريد اين فصل اينتر براي خط حمله: سوازو اونم بخاطر درخواست مانچيني.
خود من چون نسبت به اين مسئله حساس شده بودم دقيقا از فصل 2005-2006 به اينور تمام نقل و انتقالات اينتر رو دنبال كردم و حالا با اطمينان ميگم كه از اون موقع نحوه حضور اينتر توي بازار نقل و انتقالات به كلي عوض شده و ديگه ازون دست خريد هاي احساسي كه مثال زدم نبوده و روي خريد و فروش ها فكر شده...
حالا اگه در مورد خريد هاي اينتر ازون تاريخ به بعد بحثي داري بگو در خدمتم
اي عزيزان چرا فكر ميكنيد با حضور 5 مهاجم توي يه تيم ترافيك مهاجم هست؟!
ميلان توي مرحله گروهي جام باشگاهها چند تا مهاجم اماده بازي داشت؟!
اينتر سه چهار تا بازي اخر ليگ رو با چند مهاجم گذروند؟!
بازي با تورينو زوج خط حمله اينتر كرسپو-ماريانو گنزالس بودن!
زلاتان مصدوم,كروز مصدوم, ركوبا هم كه مصدوم مادر زاد و آدريانو هم كه ماشائ...
جالبه كه از تيم ملي آرژانتين خوشت نمياد ,شايد دليلش وجود آرژانتينيهاي زياد توي اينتره.