• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خب Suazo بر خلاف انتظارات دیشب با میلان قرارداد بست! در حالیکه همه فکر میکردن با اینتر به توافق رسیده...
شبیه اتفاقی که پارسال افتاد، میلان دنبال زلاتان بود، ولی یک دفعه سر از اینتر در آورد.

حالا دیگه فکر کنم اینتر بره دنبال یکی دوتا مهره بهتر. فکر نکنم اینتر تویه خط حمله مشکل داشته باشه که اینقدر دنبال بازیکنای نفوذیه. بیشتر یک هافبک بازیساز مثل لامپارد یا جرارد به درد اینتر می خوره یا یه دفاع آخر که بتونه خط دفاعی اینتر رو ***** کنه.

Majid2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اينتر كلا از نظر ساختاري مشكل داره ! نمي دونم چرا هرچي بازيكن مي خره يك قدرت واقعي نميشه !

اینتر نه فقط الان بلکه همیشه یه قدرت واقعی بوده. نمی دونم تعریف شما از یک قدرت واقعی چیه؟ ولی همینی که اینتر تویه سری A که تقریبا سخت ترین لیگ جهان هستش 15 قهرمانی داره و همیشه هم رقابت شدیدی بین اینتر - میلان و یوونتوس بوده اون رو یک تیم قدرتمند واقعی معرفی میکنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اينتر كلا از نظر ساختاري مشكل داره ! نمي دونم چرا هرچي بازيكن مي خره يك قدرت واقعي نميشه !

اینتر نه فقط الان بلکه همیشه یه قدرت واقعی بوده. نمی دونم تعریف شما از یک قدرت واقعی چیه؟ ولی همینی که اینتر تویه سری A که تقریبا سخت ترین لیگ جهان هستش 15 قهرمانی داره و همیشه هم رقابت شدیدی بین اینتر - میلان و یوونتوس بوده اون رو یک تیم قدرتمند واقعی معرفی میکنه.

شاید هم منظورشون اینه که "یک بازیکن" در اینتر قدرت واقعی نمیشه... و گرنه اینتر یکی از سه تیم برتر ایتالیاست.
مثلا الان میلان بدون کاکا خیلی چیز ها کم داره. یا بارسا بدون رونالدینیو (که البته اخیرا جایگزین مناسبی براش پیدا شده: مسی). یا رم بدون توتی. یا رئال بدون زیدان (که هنوز هم لنگ جای خالی زیدان هستن)
ولی در اینتر مهره ها تقریبا همه به یک اندازه برای تیم مهم هستن و چیزی به اسم بازیکن کلیدی وجود نداره، البته خیلی خوبه یک تیم انقدر یکدست باشه و وابسته به یک یا دو مهره نباشه. ولی از جهاتی هم جای خالی این جذابیت وجود بازیکن کلیدی در اینتر حس میشه. بازیکنی که حداقل چند فصلی در اینتر بازی کرده باشه. به نظرم در آینده زلاتان میتونه چنین مقام و موقعیتی در اینتر داشته باشه، اگه از این تیم جدا نشه.

شاید بگید زانتی، ولی اشتباه نشه، راجع به سمبل تیم حرف نمیزم. در اونصورت میلان هم سمبلی به بزرگی مالدینی داره. و رئال هم رائول رو داره...

اگر هم منظور این دوستمون همون مشکل ساختاری کل تیم بوده که هیچ. من ترجیح میدم بگم اینتر کمی مشکل مدیریتی داره مخصوصا در نقل و انتقالات... البته سوتفاهم نشه، اگه کسی خواست منظورم رو دقیق توضیح میدم!

پی نوشت: واقعا گل گفتی فرهاد جان؛ سری آ شاید سخت ترین لیگ اروپا و حتی جهان باشه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
-من هم به شدت تاييد ميكنم كه سري آ سخت ترين ليگ اروپاست اما اين ليگ كجا و اون ليگ دهه نود كجا كه پارما , لاتزيو , فيورنتينا و رم هم ابر قدرت بودن! يادمه پارما هميشه توي انيو تارديني براي اينتر مشكل ساز بود!

-اقا "بل بشو " رو همينطوري مينويسن؟؟!! در وصف شرايط انتقال سوازو گفتم! شايد طرفداراي ميلان فكر كنن اين قضيه تموم شده است اما اينطور نيست. دوهفته پيش اينتر با وكيل سوازو به توافق رسيد و يه قرار داد داخلي امضا كردن, چلينو با اينكه به رم قولشو داده بود وقتي فهميد اينتر حاضره به عنوان بخشي از مبلغ قرار داد "اكوا فرشا" رو هم به اين تيم بده از اين پيشنهاد استقبال كرد... بعدا هم اعلام كرد كه موافقه و سوازو رو براي تست پزشكي به شهر ميلان فرستادن كه نتيجه مثبت بود... بعدش هم كه سوازو خيالش راحت شده بود براي استراحت به مسافرت رفت, حالا دراين حين يييهو چلينو با گالياني به توافق ميرسه!!! حالا چي داريم؟!
اينتر - سوازو: يه قرار داد داخلي + مصاحبه امروز سوازو :
After his return from his vacation he has said he has a moral agreement with Inter and wants to oin inter
اينتر-كالياري: رسما هيچي!
ميلان-كالياري: يه قرارداد رسمي!
ميلان-سوازو: هيچي هيچي+ ابراز علاقه اش براي حضور در اينتر...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سلام دوستان
-من هم به شدت تاييد ميكنم كه سري آ سخت ترين ليگ اروپاست اما اين ليگ كجا و اون ليگ دهه نود كجا كه پارما , لاتزيو , فيورنتينا و رم هم ابر قدرت بودن! يادمه پارما هميشه توي انيو تارديني براي اينتر مشكل ساز بود!

-اقا "بل بشو " رو همينطوري مينويسن؟؟!! در وصف شرايط انتقال سوازو گفتم! شايد طرفداراي ميلان فكر كنن اين قضيه تموم شده است اما اينطور نيست. دوهفته پيش اينتر با وكيل سوازو به توافق رسيد و يه قرار داد داخلي امضا كردن, چلينو با اينكه به رم قولشو داده بود وقتي فهميد اينتر حاضره به عنوان بخشي از مبلغ قرار داد "اكوا فرشا" رو هم به اين تيم بده از اين پيشنهاد استقبال كرد... بعدا هم اعلام كرد كه موافقه و سوازو رو براي تست پزشكي به شهر ميلان فرستادن كه نتيجه مثبت بود... بعدش هم كه سوازو خيالش راحت شده بود براي استراحت به مسافرت رفت, حالا دراين حين يييهو چلينو با گالياني به توافق ميرسه!!! حالا چي داريم؟!
اينتر - سوازو: يه قرار داد داخلي + مصاحبه امروز سوازو :
اينتر-كالياري: رسما هيچي!
ميلان-كالياري: يه قرارداد رسمي!
ميلان-سوازو: هيچي هيچي+ ابراز علاقه اش براي حضور در اينتر...

تا حدودی همینطوره. البته به نظر میرسه چلینو با موراتی لج کرده و حاضر نیست سوآزو رو بده اینتر. "شاید" سوآزو اگه میدونست میلان هم دنبال شه (و میلان برای خریدش به کالیاری پیشنهاد میداد) از اول میومد میلان. منظورم اینه حالا که کالیاری با میلان قرارداد امضا کرده و رسما سوآزو رو فروخته میلان، خیلی بعیده که سوآزو مخالفت کنه و بگه من فقط اینتر رو میخوام (دلش هم بخواد داره میاد میلان :D)
چون شاید اونقدر ها براش فرق نداشت که بره اینتر یا میلان. فقط میخواست از کالیاری جدا شه و بره به یه تیم بزرگ که خب حالا هم به هدفش رسیده. به علاوه حرف آخر رو کالیاری میزنه. اگه نخوان سوآزو رو بدن اینتر، موراتی کاری نمیتونه بکنه. ظاهرا سر انتقال همون بازیکن اینتر (اکوا فرشا) به کالیاری، روابط موراتی و چلینو ریخته به هم و چلینو مذاکرات رو متوقف کرده و با تماس با گالیانی، سر فروش سوآزو به میلان توافق کرده.

خود موراتی که اعتراف کرد "میلان سال گذشته سر زلاتان از اینتر شکست خورد ولی ظاهرا امسال به هدفشون رسیدن..."

راستی صحبت هایی از تبانی های اینتر میشه و ظاهرا فدراسیون فوتبال ایتالیا داره روی قضایا تحقیق میکنه، حتما خودتون اخبارش رو دیدید. حسابی هم صدای همه در اومده و ظاهرا خیلی ها دوست دارن اینتر مجرم شناخته بشه (که جریه های سنگینی هم در اون صورت پیش بینی شده، مثل سقوط به سری ب)، مخصوصا همین الان داشتم حرف های کاپلو رو میخوندم حسابی از اینتر دلش پره...

البته موراتی به اندازه ی کافی روابط اش قوی ئه که نذاره اتفاقی بیفته ولی باید صبر کرد و دید... اسم میلان و چند تا تیم دیگه رو هم آوردن. ولی همه ی نگاه ها به سمت اینتر ئه. چرا که اینتر به عنوان یک تیم پاک و صادق و درستکار، اسکودتوی یوونتوس رو تحویل گرفت.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کاری که "ظاهرا" سوآزو کرده (قبل از اینکه کالیاری با اینتر به توافق برسه، با اینتر قرارداد امضا کرده) ممکنه جریمه و یا محرومیت هایی رو هم برای اینتر و هم برای سوآزو در پی داشته باشه، چرا که اینکار غیر قانونی ئه!

این صفحه رو بخونید جزئیات ماجرا دست تون میاد.

فکر کنم برعکس چیزی که گفتی سیامک جان، قضیه برای اینتر تموم شده ست.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ريديو هد جان بحث اين چيزا نيست كه! اينتر (موراتي) ميگه تمام اين مذاكرات با سوازو زير نظر چلينو بوده و اصلا خود چلينو سوازو رو براي تست پزشكي به اينتر فرستاد, الان هم كه ميگم قضيه تموم شده نيست ميدونم كه ميلان 80-90 درصد كار رو انجام داده اما خب نظر خود بازيكن هم خيلي مهمه...
راستي من اصلا به اين Goal.com اعتماد ندارم! چون به همراه سايت ميلان از يه جا تامين ميشن
302.gif
mediasat sport هم كه متعلق به برلوسكوني هستش
Tutto sport هم 100% بيانكونري !
23.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب اينتري هاي عزيز , موراتي سوازو رو به اينتر برگردوند و ما بايد خيلي ازين بابت خوشحال باشيم!
اول اينكه سوازو توي wish list ئه مانچيني بوده و شديدا روي اين خريد حساب باز كرده بود بعد اينكه سر اين قضيه باشگاه ميلان خيلي مانور داده بود (انتقام و ...) كه خوشبختانه به نفع ما تموم شد...
راستي اينم بگم در حالي كه هنوز اين انتقال رسما اعلام نشده سوازو براي اينتري ها خصوصا توي ايتاليا به يه قهرمان تبديل شده ! دليلش هم كه واضحه: چند روزي شديدا از طرف وكيل و باشگاهش تحت فشار بود كه با ميلان قرارداد رو امضا كنه اما در مصاحبه هاش چندين بار گفت كه فقط ميخواد به اينتر بره و اخر هم همين كار رو كرد!!
زنده باد سوازو - زنده باد اينتر

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ببین یه بازیکن با چند کلمه حرف چطوری محبوب میشه که یکی از اینتری های چندآتیشه پای پستش می نویسه:
زنده باد سوازو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا......................................

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ببین یه بازیکن با چند کلمه حرف چطوری محبوب میشه که یکی از اینتری های چندآتیشه پای پستش می نویسه:
زنده باد سوازو

چند كلمه حرف؟!!
در عمل نشون داد كه هنوز بازيكنايي هستن كه پول حرف اول رو در تصميماتشون نميزنه!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مثل اینکه Tevez هم سر از اینتر در بیاره... حرف های اخیر Tevez راجع به اینکه احتمال داره سال آینده لباس اینتر به تن کنه:

Tevez's Inter move a true possibility

یکی به من بگه موراتی برای چی انقدر مهاجم میخره؟! واقعا اگه Tevez رو هم بیاره اینتر به عقل اش شک میکنم.

Suazo / Adriano / Crespo / Zlatan / Cruz / Recoba و حالا هم Tevez !

واقعا یه تیم به این همه مهاجم طراز اول نیاز داره؟ میدونم احتمال زیاد رکوبا میره از این تیم، ولی باز هم غیر عادی به نظر میرسه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شاید میخواد مهاجم ها رو احتکار کنه بعدا گرون تر که شد بفروشتشون.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
همین الان تویه سایت اینتر دیدم که نوشته Suazo رسما بازیکن اینتر شده و تویه کنفرانش مطبوعاتی به همراه موراتی ساعت 11.30 فردا چهارشنبه قراره که حضور داشته باشه. قراردادش هم چهار ساله هست یعنی تا جون 2011.

بازیکن فوق العاده ای به نظر میرسه البته اگه بتونه خودش رو با تیم وقف بده. به نظرم دیگه بیشتر از این به فکر مهاجم جدید بودن کار درستی نیست و از طرفی من خودم زیاد از Tevez خوشم نمی یاد نمی دونم چرا اینقدر بهش اهمیت می دم البته احتمال اینکه کرسپو از اینتر بره هست چون قرضی از چلسی اومده و شاید ازش بخوان که برگرده البته کرسپو گفته که خیلی دوست داره تویه اینتر بمونه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
مثل اینکه Tevez هم سر از اینتر در بیاره... حرف های اخیر Tevez راجع به اینکه احتمال داره سال آینده لباس اینتر به تن کنه:

Tevez's Inter move a true possibility

یکی به من بگه موراتی برای چی انقدر مهاجم میخره؟! واقعا اگه Tevez رو هم بیاره اینتر به عقل اش شک میکنم.

Suazo / Adriano / Crespo / Zlatan / Cruz / Recoba و حالا هم Tevez !

واقعا یه تیم به این همه مهاجم طراز اول نیاز داره؟ میدونم احتمال زیاد رکوبا میره از این تیم، ولی باز هم غیر عادی به نظر میرسه...

همین الان تویه سایت اینتر دیدم که نوشته Suazo رسما بازیکن اینتر شده و تویه کنفرانش مطبوعاتی به همراه موراتی ساعت 11.30 فردا چهارشنبه قراره که حضور داشته باشه. قراردادش هم چهار ساله هست یعنی تا جون 2011.

بازیکن فوق العاده ای به نظر میرسه البته اگه بتونه خودش رو با تیم وقف بده. به نظرم دیگه بیشتر از این به فکر مهاجم جدید بودن کار درستی نیست و از طرفی من خودم زیاد از Tevez خوشم نمی یاد نمی دونم چرا اینقدر بهش اهمیت می دم البته احتمال اینکه کرسپو از اینتر بره هست چون قرضی از چلسی اومده و شاید ازش بخوان که برگرده البته کرسپو گفته که خیلی دوست داره تویه اینتر بمونه.

اقا من يه توضيح كوچولو بدم...
احتمال اينكه" تبس" با اينتر قرارداد ببنده فوق العاده زياده! اول اينكه مانچو و موراتي بار ها ازش تعريف كردن, بعد اينكه زانتي دوبار باهاش تماس تلفني داشته كه مطمئن بشه مياد اينتر!!(به نقل از Calciomercato) از همه مهمتر ديروز براي چندمين بار خود بازيكن از اينتر تعريف كرده و گفته اينتر رو به رئال ترجيح ميده!! اينم همون لينكي كه ريديو جان زحمتشو كشيد!

در مورد اينكه اينتر اصلا به مهاجم ديگه اي نياز داره يانه ...
100% نه! مطمئن باشيد موراتي مثل هميشه تيمش رو با حداكثر 5 مهاجم ميبنده... البته قضيه "تبس" (نميدونم چطور بنويسم اسمشو تلفظش اينطوريه: /tebes/) يكم فرق ميكنه چون يه بازيكن فوق العاده با تكنيك و اينده داره و مهمتر اينكه تازه 22 سالش شده و ازين فرصت ها هميشه پيدا نميشه!!
قبلا هم اينتر ازين كارها زياد كرده(آدريانو-پارما و ركوبا-ونتسيا و و و...) بازيكن رو ميگيره كه خيالش راحت باشه بعد قرضي توي يه تيم ديگه بازي ميكنه! و يا اينكه به هر حال يك مهاجم اينتر به طور قرضي به يه تيم ديگه بره...
درضمن احتمالا فصل اينده مانچيني ميخواد با 3 تا مهاجم بازي كنه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
Tevez: 'Inter meglio del Real'

08:30 del 26 giugno

Carlos TevezL'attaccante argentino del West Ham, Carlos Tevez ha dichiarato: "Ringrazio il presidente Moratti, esiste una concreta possibilità che venga in Italia. Mi vuole anche il Real Madrid, ma io ho già deciso e preferisco l'Inter. In questi giorni ho parlato con Zanetti, sarà il mio consigliere".
(Gazzetta dello Sport)​

ترجمه:

The Argentinian West Ham striker, Carlos Tevez, has declared: "I thank President Moratti, there is a strong chance that I might come to Italy. Real Madrid wants me, but I decided and I prefer Inter. In these past few days, I talked to Zanetti, and he will be my consultant".

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
مرتب خبراي خوب ميرسه
اينجا! اميدوارم كريستين چيوو هم هر چه زودتر بياد

بالا