web_doost
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 822
- لایکها
- 9
چيوو رسما بهترين دفاع چپ حال حاضره اروپاست!!
بهترین دفاع چپ اروپا؟ بیخیال توروخدا ...
راستی این گلی که تو امضات ئه برای کدوم بازی ئه؟ فکر کنم ماتراتزی همچین برگردونی رو زده، ولی یادم نمیاد به چه تیمی...
این گل ها رو خودت به gif تبدیل کردی یا از فوروم های خارجی برداشتی؟ اگه خودت تبدیل کردی میشه اسم برنامه اش رو هم بگی؟ با فتوشاپ CS3 که نکردی؟
نه از اولش ميگفتن كه دوست داره بياد اينتر اما خب طبيعيه كه رميها نخوان به يه رقيب داخلي بدنش!!
من كه خيلي خوشحالم! چيوو رسما بهترين دفاع چپ حال حاضره اروپاست!!
خدا كنه هر چه سريعتر بياد اينتر چون مدتهاست تو اين قسمت مشكل داريم...
البته به نظر من مشکل آنچنانی که نداریم یکم مشکل داریم! چون الان گروسو هرچی باشه فروخته نشده و می تونه این پست رو بازی کنه و از طرفی ماکسول هم خیلی خوب فصل قبل تویه این پست بازی می کرد ولی خوب هیچ کدوم از این دوتا چیوو نمی شن برا تیم
نمی دونم اینتر چرا اصلا به فکر یه بازیساز درست و حسابی واسه وسط میدون نیستش؟
صد درصد موافقم! نميدونم چرا؟! حتي هيچ شايعه اي هم نبوده كه دلمون خوش باشه.
خط حمله هيچ مشكلي نداريم, در خط دفاع هم يكم سمت چپ مشكل داشتيم كه اونم حل ميشه احتمالا , فقط اميدوارم امسال ساموئل جايي نره...
وسط زمين هم فكر نميكنم مثل پارسال ويرا و كامبياسو همزمان مصدوم شن(البته اميدوارم)
پس براي اون ناحيه هم كامبياسو,ويرا,استانكوويچ,ز� �نتي و داكور هستن فقط ميمونه يه بازيكن خلاق كه بتونه پشت سر مهاجم هامون بازي كنه. البته فيگو گزينه اوله كه خودش هم گفته نميتونه تمام فصل ثابت بازي كنه استانكوويچ هم ميتونه بازي كنه اما جاي ديگه بيشتر بهش نياز داريم. خلاصه حتما بايد يه جايگزين براي فيگو داشته باشيم! من ريكلمه رو خيلي دوست دارم البته هميشه بهش انتقاد ميشه كه بازي رو كند ميكنه. ديگو هم به نظرم گزينه مناسبيه...
راستي موراتي قبلا يه بار گفت كه به مناسبت جشن صد سالگي اينتر (كه امسال باشه)
يه هديه ي درست و حسابي به طرفدارا ميده كه توي اكثر فروم ها ديدم صحبت از خريد يه بازيكن خوب به عنوان هديه صد سالگي هستش...
خوب بالاخره لیون گروسو رو جایگزین آبیدال کرد. تویه این یک فصلی که گروسو تو اینتر بازی کرد به جز چند بازی چیز خاصی ازش ندیدیم ولی خوب نزدیک 3 میلیون یورو برای اینتر سود داشت قبل از جام جهانی اینتر گروسو رو 2 میلیون خریده بود که تویه جام جهانی فوق العاده ظاهر شد و الان که 5 میلیون فروخته شده به احتمال قوی چیوو رو دوباره مدنظر خواهند داشت که بخرنگروسو با مبلغ 5 ميليون يورو به ليون رفت اميدوارم فصل موفقي در ليون داشته باشه...
http://www.olweb.fr/index.php?lng=fr&a=33948&pid=101002
من زیاد با ریکلمه موافق نیستم چون زیاد بازیکن سرعتی نیست. به نظرم اگه یه بازیکن سرعتی مثل لمپارد یا جرارد باشه خیلی بیشتر به درد اینتر می خوره. البته این دو تا گزینه که گفتم به نظرم دست نیافتنین ولی خوب الان کسی دیگه ای به ذهنم نرسید گزینه برای این وسط میدون زیاده مثلا یکیش همون دیگو که گفتی..
احتمالا همون ریکلمه ست. و از اونجاییکه آرژانتینی هم هست، احتمال رفتنش به اینتر دو برابر میشه!-صد درصد موافقم! نميدونم چرا؟! حتي هيچ شايعه اي هم نبوده كه دلمون خوش باشه.
خط حمله هيچ مشكلي نداريم, در خط دفاع هم يكم سمت چپ مشكل داشتيم كه اونم حل ميشه احتمالا , فقط اميدوارم امسال ساموئل جايي نره...
وسط زمين هم فكر نميكنم مثل پارسال ويرا و كامبياسو همزمان مصدوم شن(البته اميدوارم)
پس براي اون ناحيه هم كامبياسو,ويرا,استانكوويچ,زانتي و داكور هستن فقط ميمونه يه بازيكن خلاق كه بتونه پشت سر مهاجم هامون بازي كنه. البته فيگو گزينه اوله كه خودش هم گفته نميتونه تمام فصل ثابت بازي كنه استانكوويچ هم ميتونه بازي كنه اما جاي ديگه بيشتر بهش نياز داريم. خلاصه حتما بايد يه جايگزين براي فيگو داشته باشيم! من ريكلمه رو خيلي دوست دارم البته هميشه بهش انتقاد ميشه كه بازي رو كند ميكنه. ديگو هم به نظرم گزينه مناسبيه...
راستي موراتي قبلا يه بار گفت كه به مناسبت جشن صد سالگي اينتر (كه امسال باشه)
يه هديه ي درست و حسابي به طرفدارا ميده كه توي اكثر فروم ها ديدم صحبت از خريد يه بازيكن خوب به عنوان هديه صد سالگي هستش...
گروسو با مبلغ 5 ميليون يورو به ليون رفت اميدوارم فصل موفقي در ليون داشته باشه...
http://www.olweb.fr/index.php?lng=fr&a=33948&pid=101002
احتمالا همون ریکلمه ست. و از اونجاییکه آرژانتینی هم هست، احتمال رفتنش به اینتر دو برابر میشه!
باید اعتراف کنم اگه ریکلمه بره اینتر، واقعا به اینتر حساسیت پیدا میکنم!
اصلا من هر وقت چهره ی عبوس و گوشت تلخ ریکلمه رو میبینم تا چند روز سردرد میگیرم! ولی خب، بازیکن خوبیه (منهای اینکه کند بازی میکنه)
من اگه یه هوادار اینتر بودم احتمالا از اومدن دیه گو خیلی خوشحال تر میشدم تا اومدن ریکلمه... تنها مشکل اینه که یه برزیلی نمیتونه تو اینتر ِ آرژانتینی محور فوق ستاره و مهره ی کلیدی بشه...
نمونه ی اعلاش رو پارسال در روابط ورون و آدریانو دیدیم!
-من نميدونم چطور دلت مياد اينقدر از آرژانتين بدت بياد در عوض از برزيليهاي مغرور خوشت بياد؟!! البته ديگو , كاكا و مايكون رو فاكتور ميگيرم اما بقيشون از دم مغرورن حتي آدريانو كه عزيز دلمه
--ريكلمه فقط يكم گوشه گير و كم حرفه! اينو مامانش گفته!! توي اروپا هم كه به mama's boy معروف شده... اما اينكه بخاطر قيافش بگي ازش خوشم نمياد اصلا جالب نيست! در اينصورت فكر كنم اگه صورت كاكا رو داشت الان عاشقش بودي! (شوخي)
---در مورد روابط آرژانتينيها و برزيليها در اينتر بايد بگم كه الان با وجود ماتريكس يكم اوضاع فرق ميكنه چون وقتي توي تمرينات باشه كسي جرات فكر كردن به چيزي غير از فوتبال رو نداره:lol: اينو مانچيني وقتي گفت كه اعلام كرده بود دوست داره كاسانو به اينتر بياد و خبر نگارها گفته بودن كاسانو "شر" و دردسر سازه...
خوب بالاخره لیون گروسو رو جایگزین آبیدال کرد. تویه این یک فصلی که گروسو تو اینتر بازی کرد به جز چند بازی چیز خاصی ازش ندیدیم ولی خوب نزدیک 3 میلیون یورو برای اینتر سود داشت قبل از جام جهانی اینتر گروسو رو 2 میلیون خریده بود که تویه جام جهانی فوق العاده ظاهر شد و الان که 5 میلیون فروخته شده به احتمال قوی چیوو رو دوباره مدنظر خواهند داشت که بخرن
مثلا کافو مغروره؟ بازیکنی که در سخت ترین شرایط همیشه نیش اش بازه و لبخند میزنه! مثلا یه دفعه تو بازی با رم کافو یه تکل خشن زد روی پای کوفره، جوری که پای کوفره به خاطر استوک های کفش کافو سوراخ شد و خونی مالی شده بود! داور به کافو یه کارت زرد هم نشون داد، ولی کافو باز داشت میخندید!
بلاخره یادم میاد بعد از اون بازی اینتر با ویارئال تو رختکن اینتر بین آدریانو و ورون دعوا شده بود... بلاخره هر چی باشه آب آرژانتینی ها با برزیلی ها تو یه جو نمیره!
خیلی عذر میخوام ماتریکس همون ماتراتزیه ؟!