• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
مدتي بود كه اينتر بنا به درخواست مانچو بدنبال خريد كريستين چيوو مدافع چپ رم بود و تقريبا به نتايج مثبتي هم رسيده بودن
اما همين موقع رئال و بارسا هم كه در اين ناحيه مشكل و كمبود بازيكن دارن , ابراز تمايل كردن البته بارسا بعد از چند روز كنار كشيد چون آبيدال رو خريده بود.
اما قضيه رئال جدي شد و پيشنهاد بهتري هم به رم دادن و جواب مثبت "رزتا سنسي" رو گرفتن! همين موقع بود كه توي سايت اينتر رسما اعلام شد كه اينتر عليرقم تمايلش براي خريد چيوو , كنار ميكشه! اينجا
طرفداران اينتر از جمله خود من ناميد از اين انتقال بوديم تا اينكه (دوباره!!) يه معجزه رخ داد و با اينكه رم و رئال قرارداد داخلي بسته بودن , چيوو كه سر مسائل مالي با رئال به توافق نرسيد اعلام كرد كه ميخواد به اينتر بره!! يا توي رم بمونه (منبع يورو اسپرت, اما الان باز نشد كه لينكشو بذارم)
كه دراين صورت فصل آينده كه قرار دادش با رم تموم ميشه به صورت آزاد و مجاني به هر تيمي كه خودش خواست بره!
حالاست كه رم به دست و پا افتاده تا نظر اينتر رو دوباره جلب كنه...

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چه قدر بازارگرمی میکنه ؟
خودشو کشت
هنوز نتونسته یه تیم انتخاب کنه ؛ تحفه نطنز

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نه از اولش ميگفتن كه دوست داره بياد اينتر اما خب طبيعيه كه رميها نخوان به يه رقيب داخلي بدنش!!
من كه خيلي خوشحالم! چيوو رسما بهترين دفاع چپ حال حاضره اروپاست!!
خدا كنه هر چه سريعتر بياد اينتر چون مدتهاست تو اين قسمت مشكل داريم...

20070612chivu.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چيوو رسما بهترين دفاع چپ حال حاضره اروپاست!!

بهترین دفاع چپ اروپا؟ بیخیال توروخدا ... :D

راستی این گلی که تو امضات ئه برای کدوم بازی ئه؟ فکر کنم ماتراتزی همچین برگردونی رو زده، ولی یادم نمیاد به چه تیمی...

این گل ها رو خودت به gif تبدیل کردی یا از فوروم های خارجی برداشتی؟ اگه خودت تبدیل کردی میشه اسم برنامه اش رو هم بگی؟ با فتوشاپ CS3 که نکردی؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بهترین دفاع چپ اروپا؟ بیخیال توروخدا ... :D

نه اتفاقا خيليم جديم! ;) فصل آينده متوجه ميشي! البته اگه بياد به يه تيم بزرگ

راستی این گلی که تو امضات ئه برای کدوم بازی ئه؟ فکر کنم ماتراتزی همچین برگردونی رو زده، ولی یادم نمیاد به چه تیمی...

این گل ها رو خودت به gif تبدیل کردی یا از فوروم های خارجی برداشتی؟ اگه خودت تبدیل کردی میشه اسم برنامه اش رو هم بگی؟ با فتوشاپ CS3 که نکردی؟

اون گل ماتريكس بود توي بازي اينتر 1-0 مسينا
نه توي گوگل سرچ كردم! با فوتوشاپ تلاش كردم چون ميخواستم يكم بزرگتر باشه اما نتونستم:p

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نه از اولش ميگفتن كه دوست داره بياد اينتر اما خب طبيعيه كه رميها نخوان به يه رقيب داخلي بدنش!!
من كه خيلي خوشحالم! چيوو رسما بهترين دفاع چپ حال حاضره اروپاست!!
خدا كنه هر چه سريعتر بياد اينتر چون مدتهاست تو اين قسمت مشكل داريم...

البته به نظر من مشکل آنچنانی که نداریم یکم مشکل داریم! چون الان گروسو هرچی باشه فروخته نشده و می تونه این پست رو بازی کنه و از طرفی ماکسول هم خیلی خوب فصل قبل تویه این پست بازی می کرد ولی خوب هیچ کدوم از این دوتا چیوو نمی شن برا تیم

نمی دونم اینتر چرا اصلا به فکر یه بازیساز درست و حسابی واسه وسط میدون نیستش؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
البته به نظر من مشکل آنچنانی که نداریم یکم مشکل داریم! چون الان گروسو هرچی باشه فروخته نشده و می تونه این پست رو بازی کنه و از طرفی ماکسول هم خیلی خوب فصل قبل تویه این پست بازی می کرد ولی خوب هیچ کدوم از این دوتا چیوو نمی شن برا تیم

نمی دونم اینتر چرا اصلا به فکر یه بازیساز درست و حسابی واسه وسط میدون نیستش؟

-ببين فرهاد جان فصل گذشته مانچيني معمولا در بازيهاي معمولي ليگ از گروسو يا مكسول استفاده ميكرد اما بازيهاي مهم از بورديسو استفاده ميكرد چون به گروسو اعتقادي نداشت! مكسول هم عليرقم تواناييهاي فوق العاده اش در كمك به خط حمله, توي دفاع خيلي ضعيف ظاهر شد الان هم كه گروسو به ليون رفته كه تست پزشكي بده...

-صد درصد موافقم! نميدونم چرا؟! حتي هيچ شايعه اي هم نبوده كه دلمون خوش باشه.
خط حمله هيچ مشكلي نداريم, در خط دفاع هم يكم سمت چپ مشكل داشتيم كه اونم حل ميشه احتمالا , فقط اميدوارم امسال ساموئل جايي نره...
وسط زمين هم فكر نميكنم مثل پارسال ويرا و كامبياسو همزمان مصدوم شن(البته اميدوارم)
پس براي اون ناحيه هم كامبياسو,ويرا,استانكوويچ,زانتي و داكور هستن فقط ميمونه يه بازيكن خلاق كه بتونه پشت سر مهاجم هامون بازي كنه. البته فيگو گزينه اوله كه خودش هم گفته نميتونه تمام فصل ثابت بازي كنه استانكوويچ هم ميتونه بازي كنه اما جاي ديگه بيشتر بهش نياز داريم. خلاصه حتما بايد يه جايگزين براي فيگو داشته باشيم! من ريكلمه رو خيلي دوست دارم البته هميشه بهش انتقاد ميشه كه بازي رو كند ميكنه. ديگو هم به نظرم گزينه مناسبيه...

راستي موراتي قبلا يه بار گفت كه به مناسبت جشن صد سالگي اينتر (كه امسال باشه)
يه هديه ي درست و حسابي به طرفدارا ميده كه توي اكثر فروم ها ديدم صحبت از خريد يه بازيكن خوب به عنوان هديه صد سالگي هستش...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
صد درصد موافقم! نميدونم چرا؟! حتي هيچ شايعه اي هم نبوده كه دلمون خوش باشه.
خط حمله هيچ مشكلي نداريم, در خط دفاع هم يكم سمت چپ مشكل داشتيم كه اونم حل ميشه احتمالا , فقط اميدوارم امسال ساموئل جايي نره...
وسط زمين هم فكر نميكنم مثل پارسال ويرا و كامبياسو همزمان مصدوم شن(البته اميدوارم)
پس براي اون ناحيه هم كامبياسو,ويرا,استانكوويچ,ز� �نتي و داكور هستن فقط ميمونه يه بازيكن خلاق كه بتونه پشت سر مهاجم هامون بازي كنه. البته فيگو گزينه اوله كه خودش هم گفته نميتونه تمام فصل ثابت بازي كنه استانكوويچ هم ميتونه بازي كنه اما جاي ديگه بيشتر بهش نياز داريم. خلاصه حتما بايد يه جايگزين براي فيگو داشته باشيم! من ريكلمه رو خيلي دوست دارم البته هميشه بهش انتقاد ميشه كه بازي رو كند ميكنه. ديگو هم به نظرم گزينه مناسبيه...

يه هديه ي درست و حسابي به طرفدارا ميده كه توي اكثر فروم ها ديدم صحبت از خريد يه بازيكن خوب به عنوان هديه صد سالگي هستش...

تا حالا که هنوز تویه نقل و انتقالات یه پیشنهاد درست و حسابی تو این فصل از اینتر ندیدیم ولی خوب باید به موراتی اعتماد کرد و دید که چیکار می کنه تویه این جشن صد سالگی!

من زیاد با ریکلمه موافق نیستم چون زیاد بازیکن سرعتی نیست. به نظرم اگه یه بازیکن سرعتی مثل لمپارد یا جرارد باشه خیلی بیشتر به درد اینتر می خوره. البته این دو تا گزینه که گفتم به نظرم دست نیافتنین ولی خوب الان کسی دیگه ای به ذهنم نرسید گزینه برای این وسط میدون زیاده مثلا یکیش همون دیگو که گفتی..

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
گروسو با مبلغ 5 ميليون يورو به ليون رفت اميدوارم فصل موفقي در ليون داشته باشه...
http://www.olweb.fr/index.php?lng=fr&a=33948&pid=101002
خوب بالاخره لیون گروسو رو جایگزین آبیدال کرد. تویه این یک فصلی که گروسو تو اینتر بازی کرد به جز چند بازی چیز خاصی ازش ندیدیم ولی خوب نزدیک 3 میلیون یورو برای اینتر سود داشت قبل از جام جهانی اینتر گروسو رو 2 میلیون خریده بود که تویه جام جهانی فوق العاده ظاهر شد و الان که 5 میلیون فروخته شده به احتمال قوی چیوو رو دوباره مدنظر خواهند داشت که بخرن

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
من زیاد با ریکلمه موافق نیستم چون زیاد بازیکن سرعتی نیست. به نظرم اگه یه بازیکن سرعتی مثل لمپارد یا جرارد باشه خیلی بیشتر به درد اینتر می خوره. البته این دو تا گزینه که گفتم به نظرم دست نیافتنین ولی خوب الان کسی دیگه ای به ذهنم نرسید گزینه برای این وسط میدون زیاده مثلا یکیش همون دیگو که گفتی..

راستش من خود ريكلمه رو خيلي دوست دارم همچنين آيمار رو... اما از اونجايي كه اينتر رو بيشتر دوست دارم بايد ببينيم چي به صلاح اينتره؟! البته ريكلمه امسال توي بوكا جونيورز و همچنين coppa america فوق العاده بوده , امشب هم تا 2 اينا بيدار ميمونم كه بازيش رو ببينم:D
در مورد جرارد و لمپارد به نظر من بازيكن شبيه به اونها زياد داريم (استانكوويچ و ...) منتها اين دوتا يكم سطحشون بالاتره! جرارد و لمپارد خصوصا اولي هافبك وسط هاي فوق العاده خوبي هستن اما هافبك تهاجمي نيستن! شايد ما بيشتر به بازيكن خلاق و سرعتي نياز داشته باشيم كه بتونه پشت دو مهاجم بازي كنه و در مواقع لزوم دفاع حريف رو بهم بريزه:D
بازم ميگم اين نظر منه...
پيشنهاد من: Diego(وردربرمن) يا Nasri (مارسي؟! بازيهاي مليشو ديدم)
علاقه من: Riquelme !!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
-صد درصد موافقم! نميدونم چرا؟! حتي هيچ شايعه اي هم نبوده كه دلمون خوش باشه.
پس براي اون ناحيه هم كامبياسو,ويرا,استانكوويچ,زانتي و داكور هستن فقط ميمونه يه بازيكن خلاق كه بتونه پشت سر مهاجم هامون بازي كنه. البته فيگو گزينه اوله كه خودش هم گفته نميتونه تمام فصل ثابت بازي كنه استانكوويچ هم ميتونه بازي كنه اما جاي ديگه بيشتر بهش نياز داريم. خلاصه حتما بايد يه جايگزين براي فيگو داشته باشيم! من ريكلمه رو خيلي دوست دارم البته هميشه بهش انتقاد ميشه كه بازي رو كند ميكنه. ديگو هم به نظرم گزينه مناسبيه...

احتمالا همون ریکلمه ست. و از اونجاییکه آرژانتینی هم هست، احتمال رفتنش به اینتر دو برابر میشه!

باید اعتراف کنم اگه ریکلمه بره اینتر، واقعا به اینتر حساسیت پیدا میکنم! :D
اصلا من هر وقت چهره ی عبوس و گوشت تلخ ریکلمه رو میبینم تا چند روز سردرد میگیرم! ولی خب، بازیکن خوبیه (منهای اینکه کند بازی میکنه)
من اگه یه هوادار اینتر بودم احتمالا از اومدن دیه گو خیلی خوشحال تر میشدم تا اومدن ریکلمه... تنها مشکل اینه که یه برزیلی نمیتونه تو اینتر ِ آرژانتینی محور فوق ستاره و مهره ی کلیدی بشه...

نمونه ی اعلاش رو پارسال در روابط ورون و آدریانو دیدیم!

گروسو با مبلغ 5 ميليون يورو به ليون رفت اميدوارم فصل موفقي در ليون داشته باشه...
http://www.olweb.fr/index.php?lng=fr&a=33948&pid=101002

دقت کردید که تیم های اروپایی چقدر راحت با بعضی مسائل کنار میان؟ پارسال ایتالیا فرانسه رو تو اون فینال جنجالی شکست داد، ولی ویرا خیلی منطقی و واقع بینانه اومد اینتر و در کنار همون ماتراتزی (منفور فرانسوی ها) بازی کرد، انگار نه انگار!
یا از این طرف گروسو ی ایتالیایی میره لیون فرانسه تا تو لیگ فرانسه بازی کنه. بازیکنی که شاید مهمترین و تاثیرگذارترین بازیکن ایتالیا در قهرمانی این تیم نبود، ولی چندان هم بی تاثیر نبود. بنابراین آدم فکر میکنه استقبال گرمی از گروسو نمیشه، ولی اینطور نیست.

واقعا فوتبال حرفه ای یعنی این!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
احتمالا همون ریکلمه ست. و از اونجاییکه آرژانتینی هم هست، احتمال رفتنش به اینتر دو برابر میشه!

باید اعتراف کنم اگه ریکلمه بره اینتر، واقعا به اینتر حساسیت پیدا میکنم! :D
اصلا من هر وقت چهره ی عبوس و گوشت تلخ ریکلمه رو میبینم تا چند روز سردرد میگیرم! ولی خب، بازیکن خوبیه (منهای اینکه کند بازی میکنه)
من اگه یه هوادار اینتر بودم احتمالا از اومدن دیه گو خیلی خوشحال تر میشدم تا اومدن ریکلمه... تنها مشکل اینه که یه برزیلی نمیتونه تو اینتر ِ آرژانتینی محور فوق ستاره و مهره ی کلیدی بشه...

نمونه ی اعلاش رو پارسال در روابط ورون و آدریانو دیدیم!

-من نميدونم چطور دلت مياد اينقدر از آرژانتين بدت بياد در عوض از برزيليهاي مغرور خوشت بياد؟!! البته ديگو , كاكا و مايكون رو فاكتور ميگيرم اما بقيشون از دم مغرورن حتي آدريانو كه عزيز دلمه :D

--ريكلمه فقط يكم گوشه گير و كم حرفه! اينو مامانش گفته!! توي اروپا هم كه به mama's boy معروف شده... اما اينكه بخاطر قيافش بگي ازش خوشم نمياد اصلا جالب نيست! در اينصورت فكر كنم اگه صورت كاكا رو داشت الان عاشقش بودي! (شوخي)

---در مورد روابط آرژانتينيها و برزيليها در اينتر بايد بگم كه الان با وجود ماتريكس يكم اوضاع فرق ميكنه چون وقتي توي تمرينات باشه كسي جرات فكر كردن به چيزي غير از فوتبال رو نداره:lol: اينو مانچيني وقتي گفت كه اعلام كرده بود دوست داره كاسانو به اينتر بياد و خبر نگارها گفته بودن كاسانو "شر" و دردسر سازه...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ديشب آرژانتين 4-0 پرو رو برد و ريكلمه دو گل زد و يك پاس گل فوق العاده به مسي داد...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
-من نميدونم چطور دلت مياد اينقدر از آرژانتين بدت بياد در عوض از برزيليهاي مغرور خوشت بياد؟!! البته ديگو , كاكا و مايكون رو فاكتور ميگيرم اما بقيشون از دم مغرورن حتي آدريانو كه عزيز دلمه :D

مثلا کافو مغروره؟ بازیکنی که در سخت ترین شرایط همیشه نیش اش بازه و لبخند میزنه! مثلا یه دفعه تو بازی با رم کافو یه تکل خشن زد روی پای کوفره، جوری که پای کوفره به خاطر استوک های کفش کافو سوراخ شد و خونی مالی شده بود! داور به کافو یه کارت زرد هم نشون داد، ولی کافو باز داشت میخندید! :D

--ريكلمه فقط يكم گوشه گير و كم حرفه! اينو مامانش گفته!! توي اروپا هم كه به mama's boy معروف شده... اما اينكه بخاطر قيافش بگي ازش خوشم نمياد اصلا جالب نيست! در اينصورت فكر كنم اگه صورت كاكا رو داشت الان عاشقش بودي! (شوخي)

آره راست میگی... خدایا منو ببخش! :(
الان یادم افتاد که پارسال میخواست به خاطر انتقاد هایی که از بازی اش میشد و باعث ناراحتی قلبی مادرش شده بود از فوتبال ملی بکشه کنار... ولی نمیدونم چی شد دوباره برگشت تیم ملی!؟... :D

---در مورد روابط آرژانتينيها و برزيليها در اينتر بايد بگم كه الان با وجود ماتريكس يكم اوضاع فرق ميكنه چون وقتي توي تمرينات باشه كسي جرات فكر كردن به چيزي غير از فوتبال رو نداره:lol: اينو مانچيني وقتي گفت كه اعلام كرده بود دوست داره كاسانو به اينتر بياد و خبر نگارها گفته بودن كاسانو "شر" و دردسر سازه...

بلاخره یادم میاد بعد از اون بازی اینتر با ویارئال تو رختکن اینتر بین آدریانو و ورون دعوا شده بود... بلاخره هر چی باشه آب آرژانتینی ها با برزیلی ها تو یه جو نمیره!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خوب بالاخره لیون گروسو رو جایگزین آبیدال کرد. تویه این یک فصلی که گروسو تو اینتر بازی کرد به جز چند بازی چیز خاصی ازش ندیدیم ولی خوب نزدیک 3 میلیون یورو برای اینتر سود داشت قبل از جام جهانی اینتر گروسو رو 2 میلیون خریده بود که تویه جام جهانی فوق العاده ظاهر شد و الان که 5 میلیون فروخته شده به احتمال قوی چیوو رو دوباره مدنظر خواهند داشت که بخرن

اقا الان كانال info sport فرانسه رو ميديدم گفت 7.50 ميليون يورو! اينو گفتم كه موراتي فكر نكنه ما "ببو" ييم پولارو بالا بكشه :D

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی عذر میخوام ماتریکس همون ماتراتزیه ؟!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
مثلا کافو مغروره؟ بازیکنی که در سخت ترین شرایط همیشه نیش اش بازه و لبخند میزنه! مثلا یه دفعه تو بازی با رم کافو یه تکل خشن زد روی پای کوفره، جوری که پای کوفره به خاطر استوک های کفش کافو سوراخ شد و خونی مالی شده بود! داور به کافو یه کارت زرد هم نشون داد، ولی کافو باز داشت میخندید! :D

:lol: خسته نباشه واقعا
اما جدي اگه جدا جدا بازيكنها رو بخوايم بررسي كنيم شايد همشون اخر بزرگواري و معرفت از آب دربيان اما وقتي لباس تيم مليشونو ميپوشن و توي يه تورنمنت شركت ميكنن همه يكدست ميشن! يكدست مغرور! حتي مايكون,كاكا,ديگو...

بلاخره یادم میاد بعد از اون بازی اینتر با ویارئال تو رختکن اینتر بین آدریانو و ورون دعوا شده بود... بلاخره هر چی باشه آب آرژانتینی ها با برزیلی ها تو یه جو نمیره!

گير داديا:D

بالا