• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اینتر دست رو دست گذاشته؟!! پس میلان رو ببینی چی میگی؟ تا حالا هیچ کاری نکردن! :D

فکر میکنم دو حالت داره:

- یا اینکه با خودشون دارن فکر میکنن تیمی که قهرمان اروپا شده نیازی به بازیکن جدید نداره، که بعیده چنین فکری بکنن.

- یا اینکه دارن روی یک گزینه ی بزرگ کار میکنن. من احتمال این حالت رو بیشتر میدونم. مخصوصا اینکه گالیانی سر سوآزو اونجوری خرابکاری کرد و به برلوسکونی و هوادار ها قول داد یه بازیکن بیاره که اصلا هوادار ها سوآزو رو فراموش کنن...

سلام ريديو جان
اينتر فكر نميكنم اينبار ديگه خريد بزرگي داشته باشه, با خريد Jimenez تقريبا يه تيم كامل (از لحاظ مهره) داريم البته بازم هيچي معلوم نيست!
در مورد ميلان من با اون فرض اولت بيشتر موافقم! در صورتي كه به گورگئوف و چند تا جوون ديگه بيشتر ميدون بدن!

راستی اوضاع اینتر-پاتو چطور پیش میره؟!

چند روزه مجله های ایتالیا گیر دادن که میلان در حال مذاکره با وکیل پاتو ست و به زودی قرارداد رو امضا میکنه... من به شخصه دل تو دلم نیست. فقط امیدوارم پاتو ی جوون و خام، گول نخوره و بره اینتر تا به سرنوشت آدریانو ها دچار بشه

رسما هيچ شايعه اي در اين مورد نداريم!! فكر كنم اين يكي سرانجام بازيكن ميلان شه, البته يه جا خوندم موراتي براي ديدن بازي چندتا جوون ميخواد بره سفر:f34r: راستشو بخواي زياد دوست ندارم بياد اينتر,همون بهتره توي تيم ملي برزيل (Milano versione) بازي كنه
302.gif

راستي برزيل اصلا حقش نبود ببره اما به هر حال همون 3-0 من درست ازاب درومد
302.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سلام ريديو جان
اينتر فكر نميكنم اينبار ديگه خريد بزرگي داشته باشه, با خريد Jimenez تقريبا يه تيم كامل (از لحاظ مهره) داريم البته بازم هيچي معلوم نيست!
در مورد ميلان من با اون فرض اولت بيشتر موافقم! در صورتي كه به گورگئوف و چند تا جوون ديگه بيشتر ميدون بدن!

به نظرم اینتر اگه این بازیکن های جدید رو نمیخرید، باز هم تیم کاملی داشت. ولی طبق معمول سالی دو سه تا از بازیکن های اصلی تیم تون داره تغییر میکنه... و این یکی از دلایل عدم موفقیت اینتر در اروپاست... برعکس تو سری آ این روش خیلی خوب جواب میده، داشتن بازیکن های جوون و با انگیزه و تازه نفس، مخصوصا روی نیمکت.
ولی بحث اروپا جداست. بهت تضمین میکنم تا وقتی اینتر انقدر در تیم اش تغییر و تحول ایجاد کنه، در سطح اروپا موفق نمیشه.
رسما هيچ شايعه اي در اين مورد نداريم!! فكر كنم اين يكي سرانجام بازيكن ميلان شه, البته يه جا خوندم موراتي براي ديدن بازي چندتا جوون ميخواد بره سفر:f34r: راستشو بخواي زياد دوست ندارم بياد اينتر,همون بهتره توي تيم ملي برزيل (Milano versione) بازي كنه
302.gif

آره طی این چند روز خیلی مذاکرات پیشرفت کرده و در سایت میلان هم به طور غیر مستقیم گفتن که پاتو در ژانویه به تیم ملحق میشه.
ولی من یکی به شخصه بعد از قضایای زلاتان و سوآزو نمیتونم اینتر رو در ضد حال زدن به میلان دست کم بگیرم! و تا وقتی پاتو رو با پیراهن میلان و در کنار گالیانی نبینم، باور نمیکنم که بازیکن میلان شده.
البته فکر نمیکنم از اومدن پاتو به تیم ات اونقدر ها هم ناراحت بشی. شاید داری دست پیش میگیری؟!
179.gif

... :D
راستي برزيل اصلا حقش نبود ببره اما به هر حال همون 3-0 من درست ازاب درومد
302.gif

همه ی طرفداران آرژانتین همین رو گفتن، بنابراین حرف عجیبی نزدی! :D

بر خلاف چیزی که اون روز قبل از بازی فینال گفتی، این هوادار های آرژانتین هستن که باید با این واقعیت کنار بیان که تیم کشورشون نمیتونه جای برزیل بگیره.

برزیل در عمل همه چیز رو ثابت کرده. نه یک بار. نه دو بار. نه سه بار. نه چهار بار...
آرژانتین طی سه بازی گذشته با برزیل، 10 گل خورده و فقط 1 گل زده. دیگه از چه چیز این تیم میشه دفاع کرد؟

درسته آرژانتین تیم با کیفیتی داره، ولی نمیدونم چرا در بازی های حساس مخصوصا مقابل برزیل اینجوری میکنه! دو حالت داره، یا اینکه خیلی از خودشون مطمئن هستن و حریف رو دست کم میگیرن. یا اینکه پیشاپیش روحیه شون رو میبازن (به هر حال شاید از بس به برزیل باخت های سنگین دادن، دچار Brazil-phobia شدن!).
از این دو حالت خارج نیست. هر دو حالت هم یک ضعف عمده برای آرژانتین به حساب میاد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
راستي شايعه خريد امرسون روز به روز داره قوي تر ميشه
251.gif

مانچيني ,ادريانو و زلان خيلي ابراز علاقه كردن اما ماتراتزي شديدا موضع گرفته!! (اينجا) چند ساعت بعد هم oriali جوابش رو داده كه اين چيز ها به تو مربوط نيست و ازين حرفها... (اينجا)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مانچيني ,ادريانو و زلان خيلي ابراز علاقه كردن اما ماتراتزي شديدا موضع گرفته!! (اينجا) چند ساعت بعد هم oriali جوابش رو داده كه اين چيز ها به تو مربوط نيست و ازين حرفها... (اينجا)
ایول به ماتراتزی.... آخه من نمی دونم با این همه بازیکن دیگه امرسون رو می خوایم چیکار
به شخصه اصلا ازش خوشم نمی یاد اگه بیاد اینتر بازم از اون بازیکنایی میشه که وقتی تو زمینه رو اعصابم راه میره :(

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر تویه بازی دوستانه قبل از فصل با پارتیزن بلگراد پیروز میدان شد.
با گلی که ابراهیموویچ دقیقه 19 زده اینتر 1 بر 0 بازی رو برده.

ترکیب ابتدای بازی:
جولیو سزار
فلیپینی - فادیک - ماترازی - ماکسول
بولزونی - داکورت - استانکوویچ - سولاری
ابراهیموویچ - سوازو

همه بازیکنای رویه نیمکت هم تعویض شدن به جز اورلاندونی (بیچاره)
نکته جالب اینجاست که بعد از بیرون رفتن ماتراتزی کاپیتانی اینتر رو آدریانو به بازو داشته

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اینتر تویه بازی دوستانه قبل از فصل با پارتیزن بلگراد پیروز میدان شد.
با گلی که ابراهیموویچ دقیقه 19 زده اینتر 1 بر 0 بازی رو برده.

ترکیب ابتدای بازی:
جولیو سزار
فلیپینی - فادیک - ماترازی - ماکسول
بولزونی - داکورت - استانکوویچ - سولاری
ابراهیموویچ - سوازو

همه بازیکنای رویه نیمکت هم تعویض شدن به جز اورلاندونی (بیچاره)
نکته جالب اینجاست که بعد از بیرون رفتن ماتراتزی کاپیتانی اینتر رو آدریانو به بازو داشته

سلام فرهاد جان
اقا بازي رو ديدي مگه؟!!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
راستی سایت seriea.tv راه اندازی شده.

Logo.gif

حتما سر بزنید. جالبه. میتونید (ظاهرا) خلاصه بازی ها رو رایگان ببینید و با پرداخت حدود 90$ تمام بازی های فصل آینده سری آ رو بطور زنده تماشا بفرمایید، اگه اینترنت سریعی دارید!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سلام فرهاد جان
اقا بازي رو ديدي مگه؟!!!
نه گزارش بعد از بازی رو خوندم و عکساشو نگاه کردم

راستی سایت seriea.tv راه اندازی شده.

حتما سر بزنید. جالبه. میتونید (ظاهرا) خلاصه بازی ها رو رایگان ببینید و با پرداخت حدود 90$ تمام بازی های فصل آینده سری آ رو بطور زنده تماشا بفرمایید، اگه اینترنت سریعی دارید!
اینکه فوق العاده است. دستت درد نکنه رادیوهد جان
واقعا اگه همه بازیها رو زنده نشون بده 90$ پولی نیستش. حداقل از دست این گزارشگرها ایرانی خیالمون راحت میشه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب... اینتر در اولین محک جدی فصل جدید از والنسیا شکست خورد.

حتما خودتون میدونید نتیجه رو... 0-2

دیوید ویا باز هم از ضربه ایستگاهی بهتون گل زده. نوشتن شبیه گلی که اینزاگی به لیورپول زد بوده... یعنی ضربه اش کمونه کرده به بازیکن هم تیمی...

ظاهرا روش جدید و خوبی برای گلزنی به نظر میاد!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اومد یه خبر خوب بدم و یه خبر بد که خبر بد رو قبل از من رادیوهد جان زحمتش رو کشیده بود.
اینتر از والنسیا باخت ولی خوب با این ترکیب ابتدایی که مانچینی فرستاده بود تویه زمین انتظار هم میرفت که ببازه.

تولدو
فلیپینی - ماتراتزی - فاتیک - ماکسول
فیگو - ماروفی - بولزونی - سزار
ابراهیموویچ - کروز

هر دو گل رو هم اینتر نیمه اول خرده و ویلا گل نزده. حداقل که تویه سایت اینتر اینطور نوشته هر دو گل رو گاویلان زده و هر دو گل هم نیمه اول
نیمه دوم اینتر با سه تا تعویض بازی رو شروع کرده و سزار جای تولدو رو گرفته که زیاد بازم برای اینتر نتیجه بخش نبوده

فکر کنم بیشتر مانچینی قصد داشته به کسایی بازی بده که احتمال بازیشون تویه ترکیب اصلی اینتر کم بوده یعنی اینتر با تیم دوم خودش به والنسیا باخته. در حالی که والنسیا از همه نفرات خودش تقریبا تویه ترکیب اصلی استفاده کرد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اما خبر خوب اینکه
بالاخره کریستین چیوو بازیکن رومانیایی 26 ساله قرارداد خودش رو اینتر قطعی کرد و تا سال 2012 رسما بازیکن اینتر محسوب میشه. ترکیب می گم باز هم اینتر تویه نقل و انتقالات خیلی بهتر از بقیه غولها مثل بارسلون و رئال عمل کرد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب... اینتر در اولین محک جدی فصل جدید از والنسیا شکست خورد.

حتما خودتون میدونید نتیجه رو... 0-2

دیوید ویا باز هم از ضربه ایستگاهی بهتون گل زده. نوشتن شبیه گلی که اینزاگی به لیورپول زد بوده... یعنی ضربه اش کمونه کرده به بازیکن هم تیمی...

ظاهرا روش جدید و خوبی برای گلزنی به نظر میاد!

از بازيكنهاي اصلي فقط 3 نفر بودن و توي هر خط (دفاع - هافبك - حمله) يك نفر! پس زياد خوشحالي نداره
221.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اما خبر خوب اینکه
بالاخره کریستین چیوو بازیکن رومانیایی 26 ساله قرارداد خودش رو اینتر قطعی کرد و تا سال 2012 رسما بازیکن اینتر محسوب میشه. ترکیب می گم باز هم اینتر تویه نقل و انتقالات خیلی بهتر از بقیه غولها مثل بارسلون و رئال عمل کرد.

100%!!!
امسال اينتر توي نقل و انتقالات فوق العاده بود. فقط نقاط ضعف رو پوشش دادن, خبري هم از خريد هاي بزرگ نيست
راستي اين فصل اين دومين باريه كه يه بازيكن بخاطر علاقه به اينتر به پيشنهادهاي تيمهاي ديگه از جمله رئال ,ميلان و بارسا جواب نه ميده و اين خيلي جالبه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

چی باعث شد که فکر کنی من خوشحالم الان؟! :blink:

100%!!!
اين دومين باريه كه يه بازيكن بخاطر علاقه به اينتر به پيشنهادهاي تيمهاي ديگه از جمله رئال ,ميلان و بارسا جواب نه ميده و اين خيلي جالبه

چیوو اصلا از میلان پیشنهادی نداشت، پس زیاد خوشحالی نداره
221.gif
!

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
100%!!!
راستي اين فصل اين دومين باريه كه يه بازيكن بخاطر علاقه به اينتر به پيشنهادهاي تيمهاي ديگه از جمله رئال ,ميلان و بارسا جواب نه ميده و اين خيلي جالبه

چيوو وقتي كه آژاكس بود هم ميگفت هيچ تيمي رو به آژاكس ترجيخ نميده دنياي حرفه اي علاقه سرش نيست.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=364636

میلان از بارسلونا خواسته بوده چیوو رو بخره !!

باز شروع شد! :rolleyes:

شما هر خبری می بینید فوری باورتون میشه چرا؟ حتی خبر به این مضحکی که منبع اش یه روزنامه ی "اسپانیایی" ئه.

این روزنامه ها هیچ اعتباری ندارن. همه میدونن. شبیه همین روزنامه های آشغالی و بی نام و نشون خودمون هستن که برای فروش تیراژ بالا تر هر دروغی شاخداری رو منتشر میکنن. هر چه دروغ شاخدار تر -> فروش بیشتر.

باور کردن مطلب این روزنامه مثل این میمونه که حرف های آس و مارکا رو راجع رو راجع به عشق و علاقه ی وافر کاکا به رئال مادرید باور کنید! :D

خود دانید!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چی باعث شد که فکر کنی من خوشحالم الان؟! :blink:

چیوو اصلا از میلان پیشنهادی نداشت، پس زیاد خوشحالی نداره
221.gif
!

--ئه ,خب لحن صحبتت باعث شد اين فكر و بكنم:rolleyes:
--- سوازو==>ميلان و چيوو===>بارسا و رئال ! منظورم اين بود ,خلاصه نوشتم ;)
اونم كه خوشحالي نداره فقط گفتم جالبه
221.gif
!

بالا