اینتر دست رو دست گذاشته؟!! پس میلان رو ببینی چی میگی؟ تا حالا هیچ کاری نکردن!
فکر میکنم دو حالت داره:
- یا اینکه با خودشون دارن فکر میکنن تیمی که قهرمان اروپا شده نیازی به بازیکن جدید نداره، که بعیده چنین فکری بکنن.
- یا اینکه دارن روی یک گزینه ی بزرگ کار میکنن. من احتمال این حالت رو بیشتر میدونم. مخصوصا اینکه گالیانی سر سوآزو اونجوری خرابکاری کرد و به برلوسکونی و هوادار ها قول داد یه بازیکن بیاره که اصلا هوادار ها سوآزو رو فراموش کنن...
سلام ريديو جان
اينتر فكر نميكنم اينبار ديگه خريد بزرگي داشته باشه, با خريد Jimenez تقريبا يه تيم كامل (از لحاظ مهره) داريم البته بازم هيچي معلوم نيست!
در مورد ميلان من با اون فرض اولت بيشتر موافقم! در صورتي كه به گورگئوف و چند تا جوون ديگه بيشتر ميدون بدن!
راستی اوضاع اینتر-پاتو چطور پیش میره؟!
چند روزه مجله های ایتالیا گیر دادن که میلان در حال مذاکره با وکیل پاتو ست و به زودی قرارداد رو امضا میکنه... من به شخصه دل تو دلم نیست. فقط امیدوارم پاتو ی جوون و خام، گول نخوره و بره اینتر تا به سرنوشت آدریانو ها دچار بشه
رسما هيچ شايعه اي در اين مورد نداريم!! فكر كنم اين يكي سرانجام بازيكن ميلان شه, البته يه جا خوندم موراتي براي ديدن بازي چندتا جوون ميخواد بره سفر:f34r: راستشو بخواي زياد دوست ندارم بياد اينتر,همون بهتره توي تيم ملي برزيل (Milano versione) بازي كنه
راستي برزيل اصلا حقش نبود ببره اما به هر حال همون 3-0 من درست ازاب درومد