• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چه جالب, فرهاد جان من فصل پيش به طور آزمايشي اين كار رو كردم! البته فقط گلهاي بازيهايي رو دارم كه نتونستم از تلويزيون ببينم, الانم گلهاي حدود 20 بازي + يك بازي منچستر-اينتر رو دارم كه در مجموع 41 گل ميشه!
در كل فكر خيلي خوبيه, من هستم اما من فعلا اينترنت نفتي دارم
احتمالا تا يكي دو هفته ديگه و قبل از شروع سري آ ADSL رو وصلش ميكنم

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
راستي امروز ساعت 5:30 آخرين بازي اينتر در انگليس مقابل استون ويلاست
بازيكنهاييكه بخاطر Coppa America غايب بودن هم امروز هستن البته فكر نميكنم بازي كنن.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چه جالب, فرهاد جان من فصل پيش به طور آزمايشي اين كار رو كردم! البته فقط گلهاي بازيهايي رو دارم كه نتونستم از تلويزيون ببينم, الانم گلهاي حدود 20 بازي + يك بازي منچستر-اينتر رو دارم كه در مجموع 41 گل ميشه!
در كل فكر خيلي خوبيه, من هستم اما من فعلا اينترنت نفتي دارم
احتمالا تا يكي دو هفته ديگه و قبل از شروع سري آ ADSL رو وصلش ميكنم

بازی منچستر - اینتر رو چه جوری دانلود کردی؟ از تورنت؟ بازی کامل رو دانلود کردی با highlights ؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بازی منچستر - اینتر رو چه جوری دانلود کردی؟ از تورنت؟ بازی کامل رو دانلود کردی با highlights ؟

خودم كه فقط گلهارو از يه سايت عربي دانلود كردم اگه خواستيميگردم پيداشون ميكنم (الان ندارمشون)
اينم لينك تورنت كل بازي اما خودم دانلود نكردم

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
در مورد امسال، فکر نمیکنم اینتر بتونه میلان رو double کنه. ولی پیش بینی میکنم حداقل یکی از بازی ها رو میبره.

شدیدا با جمله اول موافقم .....با جمله دوم اصلا موافق نیستم.مطمئن باش ( با قدرتی که از میلان در برابر اینتر سراغ دارم) ;)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شدیدا با جمله اول موافقم .....با جمله دوم اصلا موافق نیستم.مطمئن باش ( با قدرتی که از میلان در برابر اینتر سراغ دارم) ;)

آخه مسئله اینجاست که میلان زیاد خودش رو در سری آ به آب و آتیش نمیزنه. فصل قبل که اینطور بود. شاید به خاطر اون جریمه ها و تضعیف روحیه و ... بود که میلان نتونست خودش باشه.

این چیزی که گفتم پیش بینی ام در سری آ ست. وگرنه اگه میلان و اینتر در اروپا میخوردن به هم، من پیش بینی double کردن اینتر رو میکردم.

به هر حال باید صبر کنیم و ببینیم. مطمئنم بیش از اینکه میلان و یووه به فکر قهرمانی خودشون باشن، به این فکرن که نذارن اینتر قهرمان بشه. :D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
شدیدا با جمله اول موافقم .....با جمله دوم اصلا موافق نیستم.مطمئن باش ( با قدرتی که از میلان در برابر اینتر سراغ دارم)
میلان نسبت به سال پیش تغییر چندانی نداشته فقط پاتو به تیم فعلا اضافه شده که اون هم فکر نکنم به بازی اول اینتر و میلان برسه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
[
به هر حال باید صبر کنیم و ببینیم. مطمئنم بیش از اینکه میلان و یووه به فکر قهرمانی خودشون باشن، به این فکرن که نذارن اینتر قهرمان بشه

فکر نکنم تیم فعلی اینتر از رقیب سرسخت زیاد بدشون بیاد.
هر وقت انگیزه تویه این تیم باشه خوب بازی می کنه مثلا اگه یادتون بیاد آخرهای فصل پیش دیگه چون قهرمانی مسجر شده بود اصلا به فکر برد نبودن ولی الان مطمئنا اینتر برای همه بازیها به فکر برده.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
[

فکر نکنم تیم فعلی اینتر از رقیب سرسخت زیاد بدشون بیاد.
هر وقت انگیزه تویه این تیم باشه خوب بازی می کنه مثلا اگه یادتون بیاد آخرهای فصل پیش دیگه چون قهرمانی مسجر شده بود اصلا به فکر برد نبودن ولی الان مطمئنا اینتر برای همه بازیها به فکر برده.

درست میگی.
من هم منظورم این بود که اینتر الان یه رقیب داره: میلان-یووه.
این دو تیم، خصوصا یووه، برای شکست دادن اینتر در بازی های رو در رو سنگ تمام میذارن این فصل. البته اینتر واقعا به نسبت چند سال پیش قوی تر شده. یووه هم تازه از سری ب اومده بعید میدونم بتونه جلوی اینتر نتیجه بگیره. ولی هیچ چیز قطعی نیست.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
آخه مسئله اینجاست که میلان زیاد خودش رو در سری آ به آب و آتیش نمیزنه. فصل قبل که اینطور بود. شاید به خاطر اون جریمه ها و تضعیف روحیه و ... بود که میلان نتونست خودش باشه.

این چیزی که گفتم پیش بینی ام در سری آ ست. وگرنه اگه میلان و اینتر در اروپا میخوردن به هم، من پیش بینی double کردن اینتر رو میکردم.

به هر حال باید صبر کنیم و ببینیم. مطمئنم بیش از اینکه میلان و یووه به فکر قهرمانی خودشون باشن، به این فکرن که نذارن اینتر قهرمان بشه. :D

اين ديگه ازون حرفهاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين يكي رو خوب اومدي! بخت اول قهرماني سال آينده هم اينتره!
8.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
میلان نسبت به سال پیش تغییر چندانی نداشته فقط پاتو به تیم فعلا اضافه شده که اون هم فکر نکنم به بازی اول اینتر و میلان برسه.

ميلان چند ساليه كه هسته اصلي تيمش رو نگه داشته (ريديو هد دهن مارو مورد لطف و عنايت قرار داده از بس اين اواخر اينو گفته:lol::D) كه خب نتيجه هم گرفته ولي بالاخره يه روزي اينا پير ميشن و كارايي شون رو از دست ميدن اما ميلان كمتر به اين فكر كرده و بازيكن جايگزين هم نگرفته براشون, البته در حد شناخت خودم نسبت به ميلان ميگم چون ممكنه مثلا گورگئوف اين فصل پديده بشه و ورق برگرده يا...
به نظر من امسال به نقطه عطف روند موفقيت اميز ميلان در جام باشگاهها ميرسيم اما در ليگ رقيب اصلي اينتر خواهند بود!!
271.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اين ديگه ازون حرفهاست!!!!!!!!!!!!

بیشتر منظورم اینه که میلانی ها به قهرمانی اروپا (و به طور کلی قهرمانی های بین المللی) بیشتر توجه میکنن و بها میدن تا سری آ. خوب یا بد نمیدونم، ولی اینطوری بوده.

سال بعد هم سری آ اولویت میلان نیست (البته فکر نکن که میگم میلان اصلا به سری آ اهمیت نمیده. نه. فکر میکنم در فصل جدید میلان جزو سه تیم صدر جدول باشه). ولی میگم ارزش بازی های اروپایی در نزد تیم و کادر مدیریتی فعلی بیشتره و سعی میکنن بیشتر انرژی شون رو اونجا بذارن تا لیگ داخلی.

فصل آینده جدی ترین اولویت میلان لیگ قهرمانان هست به موازات جام باشگاه های جهان (از اونجاییکه به جز مالدینی، هیچکدوم از بازیکن ها به این افتخار نرسیدن). بنابراین زیاد چرت نگفتم اگه بگم فصل آینده سری آ اولویت سوم میلان محسوب میشه.

به نظر من امسال به نقطه عطف روند موفقيت اميز ميلان در جام باشگاهها ميرسيم اما در ليگ رقيب اصلي اينتر خواهند بود!!
271.gif

منظورت از نقطه ی عطف، پایان موفقیت میلان تو اروپاست؟ یا ادامه ی اون؟ واضح نگفتی!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
منظورت از نقطه ی عطف، پایان موفقیت میلان تو اروپاست؟ یا ادامه ی اون؟ واضح نگفتی!

جسارتا پايانش
302.gif
البته پايان نه, تعديل!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب پس... "نقطه ی عطف" لغت درستی برای جمله ات نبود!

خواهیم دید!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
جام سه جانبه Birra Moretti چهارشنبه همين هفته در ناپولي برگزار ميشه
اينتر - ناپولي - يوونتوس

97368-500.jpg

بدون شرح!
302.gif

Majid2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Radiohead جان شرمنده !
فقط خواستم شوخی کرده باشم !
راستش هیچ وقت دوست ندارم با کسی بد بشم .

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
این میهایلویچ به چه دلیل و با کدوم سابقه شده مربی اینتر ؟ :mad:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
این میهایلویچ به چه دلیل و با کدوم سابقه شده مربی اینتر ؟ :mad:

سرمربي هر تيمي آزاده كه دستيارها و مربيهاي تيم رو خودش انتخاب كنه! مانچيني هم حتما يه چيزي در ميهايلوويچ ديده كه به عنوان دستيار قبولش كرده. البته اينم بگم كه فاستو سالسانو همه كاره اينتره بعد از مانچيني.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
جسارتا پايانش
302.gif
البته پايان نه, تعديل!!

البته یه بار هم سر فینال کوپا آمریکا با قاطعیت رای به برتری آرژانتین دادی ولی در عمل عکس اش ثابت شد!

پس زیاد این پیش بینی ای که در مورد پایان (یا تعدیل) حاکمیت میلان تو اروپا کردی رو به دل نمیگیرم :D
Radiohead جان شرمنده !
فقط خواستم شوخی کرده باشم !
راستش هیچ وقت دوست ندارم با کسی بد بشم .

دشمنت شرمنده! :D
فکر نمیکردم شوخی کرده باشی برای همین کمی عصبی شدم! به هر حال من هم شرمنده!!

بالا