• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به اينتري هاي عزيز!
اينجا چرا سوت و كور شده من نبودم؟!!
فرهاد , مئاتزا , web doost , دانشمند , سيامك , ماركو ... كجايين پس؟!!

من از دو سه تا بازي اخر ليگ نبودم ديگه...
چه كرديم امسال! البته جام حذفي خيلي حيف شد!! تيم رم هم شايسته بود واقعا!!
البته جذابيت فوتبال به همينه ديگه: ما ميلان رو ميزنيم , ميلان منچستر رو ميزنه , منچستر رم رو ميزنه , رم هم مارو
سلام سیامک جان
نبودی دلمون برات تنگ شده بود؟ چیکارا می کردی؟ بعد از حذف شدن از لیگ قهرمانان دیگه رفتی خبری ازت نشد؟ :(

آره جام حذفی حیف شد ولی خوب مهم لیگ بود که با اقتدار زیاد با اختلاف بیش از 20 امتیاز از تیم دوم قهرمان شدیم این مانچینی واقعا این فصل خوب کار کرد فکر کنم برای فصل بعد هم تمدید کرده انشاالله نقاط ضعف تیم رو بتونه خوب از بین ببره.

راستی این تیکه فیلمی که تویه امضات گذاشتی چیه؟ اون فکر کنم استانکوویچه؟ چرا اینطوری می کنه؟ :lol:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اومدم ضمن بالا آوردن تاپیک از نابودی سایت یورواسپرت گلایه ای کنم که دیدم شما پس از مدتها پست زده و تاپیک را قبل از من بالا آورده اید !!
گویا یاهو یورواسپرت را خریده و حسابی نابودش کرده ؛ دیگه خبری از اون سایت کامل و خوب نیست !

چه خبر ؟ کجا بودید در این مدت ؟
انصافا راست میگی سایت به اون خوشگلی با اون همه اطلاعات رفته به جاش این سایت با هدر جدید اومده که هیچی توش نیست نمی دونم چه خبره ولی اینکه یاهو خریده 100% احتمالا دارن روش کار می کنن برای فصل بعد آماده اش کنن واسه همین این طوری به هم ریخته. باید تا شهریور منتظر باشیم تا ببینیم این یاهو چه فکری تو کلش داره.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اون صحنه من رو یاد گتوزو می اندازه ! مال چه موقعییه؟؟؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
مخلص همه نراتزوري هاي عزيز!!!
تو اين مدت دسترسي به اينترنت نداشتم يعني اصلا به كامپيوتر دسترسي نداشتم!سفر كاري!!
دلم واستون تنگ شده بود
اون تيكه فيلمي كه توي امضامه رو كه همه بايد بشناسيييييين!!!!!!!
صحنه خوشحالي بعد از گل Deki (استانكوويچ) به ميلان! همون شوتي كه بدون دورخيز زد!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب خبرهای خوب یواش یواش دارن میرسن
اولش بازگشت سیامک جان به کلوپ بعد از مدتها :D

حالا هم اینکه فیگو فصل بعدی هم برای اینتر بازی خواهد کرد قراردادش رو تمدید کرد و با توافقهایی که قبلا شده بود تا تاریخ 30 جون 2008 برای اینتر بازی خواهد کرد.
توی این فصل که از نظر گلسازی عالی بود حالا آماری در دست نیست ولی فکر کنم بیشترین assist رو داشته

ضمنا بعد از پایان فصل بعد فیگو از اینتر جدا نمیشه برای ارتباطات بین المللی باشگاه فعالیت می کنه و فکر کنم دیگه از فوتبال هم به طور کلی خداحافظی کنه. به نظرم هم تصمیم خوبی گرفته فصل بعد بهترین فصل برای خداحافظیش می تونه باشه

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اول اينكه خيلي مخلصم فرهاد جان
بعد اينكه فيگو امسال بيشترين assist رو داشته البته به همراه زلاتان!
راستي يكي دو هفته اس كه اينتر به شدت دنبال كريستين چيوو LB ئه تيم رم هستش .
يك ضرب العجل ! هم براشون تعيين كردن كه تا تاريخ 20-06-2007 جواب نهايي رو بدن !
به نظر من كه اين انتقال انجام ميشه...

08.06.2007, 18:24
Inter president Massimo Moratti and Chivu’s agent Giovanni Becali are said to have reached a written agreement. Rumours reveal the Roma defender has agreed to join Inter and will earn 4.5 million euros per season.
Roma manager Spalletti has however not given up hope: “The club is doing all it can to keep Chivu. It will be difficult and we must take into consideration the player’s wishes. It’s still wide open though. I have tried to speak to him but he is not answering the phone… He still has one year on his contract. I am sure he will still give 100% even if he stays here with an expiring contract.”

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خبرهاي جديد رسيد!
اينو ببينين
البته به ايتالياييه ...
خلاصه برنامه هاي دكتر موراتي براي فصل اينده اس!
توي يه فروم اجنبيا بود اينم خلاصه اش:
now that figo has resigned we can let Nasri stay one more season at marseille like he wants and use figo/deki as the amc.
we want to confirm Adriano and buy chivu and suazo.

The idea is to get Nasri next season.​

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

100% ارزششو داره!
من اين فصل دو سه تا از بازيهاشو توي كالياري ديدم , به خوبيه فصل گذشته اش نبود اما باز هم قابل قبوله. سرعت فوق العاده بالايي داره منو ياد مارتينز ميندازه! البته قدرت بدني بهتري داره و خوب هم گل ميزنه! اگر آدريانو ي نا اماده رو در نظر نگيريم خلا اين دست بازيكنان سرعتي كه روي ضد حمله خوب كار كنن واقعا احساس ميشد!
راستي اين انتقال تقريبا تموم شده , چون ديروز اعلام شد كه تست پزشكيه سوازو انجام شده و امروز نتيجه اش اعلام ميشه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Suazo ارزش اش رو داره 100%. بازیکن فوق العاده ای ئه.
نمیدونم قطعی خریدینش یا نه. ولی دوست داشتم بیاد میلان (در صورتی که اتوئو رو نمیخریدیم!).
یادمه تو بازی امسال کالیاری-میلان، این Suazo کلی میلان رو زجر داد! یه پنالتی گرفت / گل اش کرد و روی گل دوم هم 100% تاثیر داشت. چند بار هم با استارت ها سریع اش (به معنای واقعی کلمه "سریع") دفاع میلان رو جا گذاشت.
مطمئن باشید خیلی از آدریانوی این روز های اینتر بهتر کار میکنه.

راستی سیامک جان، اون تیکه فیلمی که تو امضاته من خوب یادمه!! حرکت گتوزو-وارانه ای کرد استانکوویچ. و مانچینی واقعا ترسید! حتی بازیکن های ذخیره ی اون پشت میخواستن بیان سمت استانکوویچ، ولی با دیدن این حرکت اش یک دفعه پشیمون شدن!! (این ها رو از خلاصه بازی میلان-اینتر میگم)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این بازیکنی که گفتی برزیلیه !؟!؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه برزیلی نیست.

David Suazo متولد هوندوراس (آمریکای مرکزی) - 27 ساله.

تا حالا حدود 250 بازی برای کالیاری انجام داده و حدود 100 گل زده. وقتی در نظر بگیریم کالیاری تیم کوچکی ئه، میتونیم بگیم آمار گلزنی اش عالی ئه و میتونه در اینتر متوسط آمار گلزنی اش رو بهتر هم بکنه.

البته برام جالبه اینتر میخواد با این همه مهاجم طراز اول چیکار کنه؟!! شاید آدریانو راهی رئال بشه...

The Whites

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه برزیلی نیست.

تا حالا حدود 250 بازی برای کالیاری انجام داده و حدود 100 گل زده. وقتی در نظر بگیریم کالیاری تیم کوچکی ئه، میتونیم بگیم آمار گلزنی اش عالی ئه و میتونه در اینتر متوسط آمار گلزنی اش رو بهتر هم بکنه.

البته برام جالبه اینتر میخواد با این همه مهاجم طراز اول چیکار کنه؟!! شاید آدریانو راهی رئال بشه...

آدریانو فصل بعد احتمال 90 % رئالی هست.آدریانو بازیکن مورد علاقه پردراگ میاتوویچ هست و مطمئن باشید با توجه به این که در اینتر بسیار کم بازی بهش می رسه و کلا با اینتر مشکل پیدا کرده تقریبا رئالی هستش.راستی به نظر شما آدریانو می تونه برای رئال موثر باشه؟با توجه به این که مدت هاست افت کرده.
جریان این بازیکنه که تو امضاتون هست چیه ؟! مگه میلان می خواتش؟:happy:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینکه آدریانو بره رئال هنوز هیچ خبری نیست و هیچ پیشنهادی هم از رئال نیومده و خوده موراتی هم گفته که آدریانو اگه بخواد می تونه بمونه و هیچ مشکلی نه مانچینی و نه موراتی با آدریانو ندارن. ضمنا آدریانو داره خیلی بهتر شده مثلا آدریانو همین الان رو با آدریانو سال پیش این موقع تویه جام جهانی مقایسه کنید می بینید که از نظر روحی خیلی بهتر شده ولی هنوز باز اون امپراطوری نیست که قبلا بود.

Suazo هم فکر کنم انتخاب خوبیه چون بعد از رفت مارتیز یه بازیکن با این خصوصیات جاش تویه اینتر خالی بود اون طوری که به نظر می یاد رکوبا می خواد از اینتر جدا بشه ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست با تا تیر ماه منتظر بمونیم

The Whites

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه آدریانو بره رئال هنوز هیچ خبری نیست و هیچ پیشنهادی هم از رئال نیومده و خوده موراتی هم گفته که آدریانو اگه بخواد می تونه بمونه و هیچ مشکلی نه مانچینی و نه موراتی با آدریانو ندارن. ضمنا آدریانو داره خیلی بهتر شده مثلا آدریانو همین الان رو با آدریانو سال پیش این موقع تویه جام جهانی مقایسه کنید می بینید که از نظر روحی خیلی بهتر شده ولی هنوز باز اون امپراطوری نیست که قبلا بود.

Suazo هم فکر کنم انتخاب خوبیه چون بعد از رفت مارتیز یه بازیکن با این خصوصیات جاش تویه اینتر خالی بود اون طوری که به نظر می یاد رکوبا می خواد از اینتر جدا بشه ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست با تا تیر ماه منتظر بمونیم

خب همه منتظر پایان لالیگا هستند تا نقل و انتقالات بزرگ انجام بشه.
اما خب آدریانو بازیکن مورد علاقه میاتوویچ هست و بارها گفته که او رو به مادرید خواهم آورد.حتی در آخرین ساعات نقل و انتقالات زمستانی این فصل هم گفته شد که آدریانو و رونالدو معاوضشون قطعی شده و حتی خیلی از سایت ها این انتقال رو به عنوان یک ترانسفر قطعی و انجام شده دونستد که معلوم نشد چه اتفاقی افتاد که این کار انجام نشد.
آدریانو و مانچینی کلا به نظر می رسه میانه خوبی با هم ندارند و این فصل آدریانو در شرایطی که همه انتظار داشتند در 80 - 90 % بازی ها فیکس باشه اما این فصل بازی های کمی انجام داد و بسیاری از بازی ها به عنوان یار ذخیره به بازی گرفته شد و تازه بعد از نیم فصل اول که تقریبا قهرمانی اینتر مسجل شده بود بازی های بیشتری رو انجام داد.
به هر حال باید ببینیم چه میشه.اما چیزی که مسلمه اینه که آدریانو در صدر لیست باشگاه رئال و میاتوویچ خواهد بود
.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

جریان این بازیکنه که تو امضاتون هست چیه ؟! مگه میلان می خواتش؟:happy:

پاتو رو میگی؟! آرزو میکنم بیاد میلان، ولی هیچ چیز معلوم نیست. قیمت بالایی داره انصافا (15 میلیون یورو) با اینکه فقط 17 سال داره. برای همین خیلی از باشگاه ها میترسن روی بازیکن به این گرونی ریسک کنن چون ممکنه اون چیزی نشه که همه انتظار دارن. با همه این اوصاف، به احتمال فراوان امسال راهی اروپا میشه.

از نظر تاکتیکی و تکنیکی تا جایی که در اون کلیپ دیدم و در سایت های مختلف خوندم مخلوطی ئه از رونالدینیو، رونالدو، کاکا، مسی...
175.gif

البته باید بگم به هیچ وجه پاتو در حال حاضر خارق العاده ترین بازیکن کره ی زمین نیست. ولی پتانسیل بالایی داره و همینکه تو این سن کم انقدر مشهور شده و تمام باشگاه های گردن کلفت اروپا دنبال اش هستن اینو ثابت میکنه.
به هر حال پاتو یک فاکتور مهم کم داره اون هم تجربه ست. برای همین خیلی تیم ها میخوان صبر کنن تا پاتو به مرز بیست سالگی برسه و کمی تجربه بدست بیاره بعد بخرنش!

The Whites

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاتو رو میگی؟! آرزو میکنم بیاد میلان، ولی هیچ چیز معلوم نیست. قیمت بالایی داره انصافا (15 میلیون یورو) با اینکه فقط 17 سال داره. برای همین خیلی از باشگاه ها میترسن روی بازیکن به این گرونی ریسک کنن چون ممکنه اون چیزی نشه که همه انتظار دارن. با همه این اوصاف، به احتمال فراوان امسال راهی اروپا میشه.

از نظر تاکتیکی و تکنیکی تا جایی که در اون کلیپ دیدم و در سایت های مختلف خوندم مخلوطی ئه از رونالدینیو، رونالدو، کاکا، مسی...
175.gif

البته باید بگم به هیچ وجه پاتو در حال حاضر خارق العاده ترین بازیکن کره ی زمین نیست. ولی پتانسیل بالایی داره و همینکه تو این سن کم انقدر مشهور شده و تمام باشگاه های گردن کلفت اروپا دنبال اش هستن اینو ثابت میکنه.
به هر حال پاتو یک فاکتور مهم کم داره اون هم تجربه ست. برای همین خیلی تیم ها میخوان صبر کنن تا پاتو به مرز بیست سالگی برسه و کمی تجربه بدست بیاره بعد بخرنش!

من هم یکی دو تا کلیپ ازش دیدم توی youtube
http://www.youtube.com/watch?v=JvgS7AM5e1M

بازیکن جالب و کاملی به نظر می رسه.توی یک صحنه هم در فینال جام باشگاههای جهان با بارسا پویول رو نابود کرد :lol:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به به Radio head عزيز
اقا اين پاتو خداست!!!!!
با اين سن كمش خيلي روون بازي ميكنه!
پاتو RWF ئه يعني يه چيزي شبيه مسي و كريس رونالدو... (Right wing-forward)
همينطور كه گفتي همه دنيا دنبال اين بچه اند! موراتي هم بيكار نبوده اين مدت , اما مثل بقيه عمل نكرده!!
اينجا رو ببينين من كه كف كردم!
302.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Suazo ارزش اش رو داره 100%. بازیکن فوق العاده ای ئه.
نمیدونم قطعی خریدینش یا نه. ولی دوست داشتم بیاد میلان (در صورتی که اتوئو رو نمیخریدیم!).
یادمه تو بازی امسال کالیاری-میلان، این Suazo کلی میلان رو زجر داد! یه پنالتی گرفت / گل اش کرد و روی گل دوم هم 100% تاثیر داشت. چند بار هم با استارت ها سریع اش (به معنای واقعی کلمه "سریع") دفاع میلان رو جا گذاشت.
مطمئن باشید خیلی از آدریانوی این روز های اینتر بهتر کار میکنه.

نه برزیلی نیست.

خب Suazo بر خلاف انتظارات دیشب با میلان قرارداد بست! در حالیکه همه فکر میکردن با اینتر به توافق رسیده...
شبیه اتفاقی که پارسال افتاد، میلان دنبال زلاتان بود، ولی یک دفعه سر از اینتر در آورد.

به به Radio head عزيز
اقا اين پاتو خداست!!!!!
با اين سن كمش خيلي روون بازي ميكنه!
پاتو RWF ئه يعني يه چيزي شبيه مسي و كريس رونالدو... (Right wing-forward)
همينطور كه گفتي همه دنيا دنبال اين بچه اند! موراتي هم بيكار نبوده اين مدت , اما مثل بقيه عمل نكرده!!
اينجا رو ببينين من كه كف كردم!
302.gif

آره، این موراتی هم که با این کاراش :D

فکر نمیکنم پاتو به اینتر بره. البته هیچ چی معلوم نیست ولی اینتر خیلی آرژانتینی داره... بعد هم اینکه اینتر خیلی الان مهره داره. پاتو بعیده فرصت زیادی برای بازی بهش برسه... نمیدونم البته...

بالا