دقیقا موافقم :دی
جدی مگه چکار کرد دیشب؟!
کسانی که در توجیه باخت بارسا داوری رو محکوم میکنن یه نگاه به
اینجا بندازن! مطلب از گل دات کام آنتی اینتر هست.
ای بابا... هنوز چلسی بارسا رو فراموش نکردیم. هر تیمی بلاخره یه جا داوری به نفعش میشه یه جا به ضررش. هر چند دیشب جز اون پنالتی به نظر من اتفاق خاص دیگه ای نیفتاد که به ضرر بارسا شه.
البته شاید بشه مسائل دیگه ای رو هم در این نتیجه دخیل کرد ولی واقعیت اینه که عمده عامل موفقیت اینتر قدرت تاکتیکی این تیم بود نه چیزهای دیگه.
+1
طفلك مسي ديگه كسي نبود 2 متري دروازه بهش پاس بده اونم بزنه تو گل.
:blink: عجب!
نظر من در مورد مسی:
مسی بدون هیچ بحثی جزو انگشت شمار بهترین بازیکن های حال حاضر دنیاست. (با در نظر داشتن این نکته که فقط مهاجم ها نیستن که باید آدم حساب بشن تو فوتبال!)
مسی میتونه به هر تیمی گل بزنه - میتونه هر تیمی رو اوت کنه. شاید بازی برگشت به اینتر هم گل بزنه. اینکه دیشب تقریبا از جریان بازی محو شده بود دلیل نمیشه که مسی، مسی نباشه!
منتها درخشش هفتگی جلوی دفاع های "سبک لالیگا" (=دادن فضای زیاد. man-mark نکردن. پرس نکردن. فیزیکی بازی نکردن و ...) اونهم با ساپورت هم تیمی هایی که مثل خودش از نوابغ فوتبال هستن (ژاوی خصوصا)، باعث درخشش کاذبی شده که در نتیجه اش یه سری در حدی جوگیر شده که مسی رو بهترین بازیکن تاریخ خطاب میکنن!
دیشب همونطور که حدس میزدم مسی به مشکل خورد. چون کم پیش اومد جلوی دفاع های گردن کلفت بازی کنه. چلسی فصل قبل هم تقریبا مسی رو به همین وضع انداخت.
حرف آخر من: مسی فوتبالیست بزرگی هست. ولی تا به امروز کاری نکرده که نشون بده از فوتبالیست های بزرگ قبلی بزرگ تره.
در واقع، هنوز کاری که اصلا بشه با اونها مقایسه اش کرد رو نکرده!! و اون درخشش با تیم ملی اش هست. ببینیم تو جام جهانی چکار میکنه...
البته قبل از اینتر تیمای دیگه ای هم سعی داشتن با پرسینگ جلوی بارسا رو بگیرن ولی خب به اندازه کافی ابزارش رو نداشتن ولی اینتر داشت. در واقع اینتر هم ابزار لازم رو داشت هم مورینیو رو!
آره منظورم همین بود
+1
حرف دل من رو زدی! مسی یه جورایی داره Overrated میشه! با درخشش جلوی مدافعان اشتوتگارت و آرسنال نصفه و نیمه میگن بهترین بازیکن تاریخه! هر وقت تونست جلوی اینتر ، منچستر ، بایرن یا هر تیم دیگه ای که چهار تا دفاع قرص و محکم داشته باشه با همون کیفیت بازی کنه اونوقت انقدر ببرنش بالا! هر وقت تونست توی جام جهانی هم با کیفیت بالا بازی کنه با این شدت ازش تمجید کنن.
لول. دقیقا با هم یه چیز نوشتیم! ^^ بالاتر رو مطالعه کن!
هر چی که میگذره از مورینیو بیشتر خوشم میاد. دیشب ( مثل امیر قادری ) عاشق گره های بزرگ کرواتش شده بودم!
دعا کن بیاد رئال وگرنه حالا حالا ها رنگ قهرمانی اروپا رو نمیبینید!!