• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
تبریک میگم .
خدایش هیچوقت فکر نمی کردم یه روز از برد اینتر خوشحال بشم :D اما بازی خوبی بود .
مورینیو واقعا آدم باهوشی هست ( یادمه قبلا که تو چلسی بود می گفتند یه IQ نا متعارف داره ) . کی فکر می کرد اینتر اول نیمه دوم اونجوری بازی کنه و بازی رو از بارسلونا بگیره ...
اما خیلی خوب هم کلا موقعیت از دست می دادند . در مورد گل میلیتو من آفساید ندیدم اما پنالتی رو قبول دارم .
به هرحال اینتر اگر می خواد بره فینال باید توی نئو کمپ همینجوری بازی کنه .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
امسال دوست داشتم تیم ایتالیایی بیاد بالا و قهرمان شه فکر کنم همین طورم بشه
تبریک میگم بچه ها

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
واقعاً اینتر خوب بازی کرد و باید بهشون تبریک گفت
ولی نباید از خستگی بارسا و داوری وبازی هم گذشت:)

amk

Registered User
لایک‌ها
9

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خوزه كارشو خوب بلده(البته حالم ازش به هم مي خوره!)خوب تيمش و بازيكناش رو براي ديدارهاي سخت اماده مي كنه و از لحاظ روحي/رواني تيم رو بد جوري اماده مي كنه!البته من بازي رو نديدم اما نتيجه گوياست!مطمئنم كاري رو كه با چلسي تو لندن كرد با بارسا تو نيوكمپ خواهد كرد تا يه حذف نافرم تو خونش داشته باشه و ما هم كلي بخنديم و حال كنيم:دي واي چه حالي ميده تو نيوكمپ هم بارسا ببازه!
بدجوري به مورينيو مديونيد.با هيچ چي داره كاراي بزرگ مي كنه!معتقدم بودم كه اينتر مي تونه بارسا شكست بده و صعود كنه
من اينتر رو صعود كرده مي بينم و تبريك مي گم بهتون هر چند از اينتر هم خوشم نمياد!!ولي از بارسا متنفرم

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
برد خیلی خوبی بود .
من با اینکه طرفدار این تیم نیستم اما دوست دارم یک تیم ایتالیایی جام رو ببره .
همین کافیه ...

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تبریک میگم. تنها کسی که میتونست شاخ بارسا رو بشکنه مورینیو بود.

mourinho-and-ranieri-finally-clash-on-the-field-1026946.html

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
این بالوتلی مثل اینکه دیشب هم مشکل داشته! انگار عمدا بد بازی میکرد! هم توی جریان بازی و هم بعد از بازی هی غر میزد. مثل اینکه بعد از بازی لباسش رو در اورده و زده زمین!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
@ امید

آره یه اتفاقاتی دوباره افتاد. این بالوتلی داره به زمین و زمان میزنه که از اینتر بندازنش بیرون! خیلی همه از دستش شاکی شدن.
ضمنا افتضاح بود دیشب. استعدادش فوق العاده اس ولی یه جورایی داره خودش رو نابود میکنه. گاهی اوقات حس میکنم انگار عارش میاد فوتبال بازی کنه!

-

تبریک میگم. انتظار داشتم بارسا به مشکل بخوره ولی نه تا این حد. واقعا کلید موفقیت جلوی بارسا -تیمی که عادت داره به بازی تو فضا های باز- همانان گرفتن فضا و پرسینگ شدید هست و بس. اینتر تا دقیقه 75 با دوندگی و انگیزه ی باورنکردنی اینکار رو کرد ولی اون اواخر مشخص بود خسته شدن. بازی برگشت ساده نیست و میدونیم بارسا به هر حال قدرت بردن هر تیمی رو تو خونه داره. ببینیم چی میشه...

ولی باید طبق معمول اشاره کنم به مورینیو-افکت! هیچ کس جز مورینیو نمیتونست این اینتر رو درست کنه. حتی اگه حذف شید و نرید فینال چیزی تغییر نمیکنه. سال دیگه اینکار رو میکنید. دیگه باید با اینتری که تو اروپا choke میکرد خداحافظی کرد!

-

راستی! میگم خوب هست که مسی "گاهی اوقات" جلوی یه دفاع درست حسابی بازی کنه...

-

در پایان هم باید ادای دینی کنم به آقای تراکتور! فکر میکنم تا به امروز تنها دو بازیکن بودن که (بی اغراق) هیچوقت ازشون بازی بد ندیدم: مالدینی و زانتی. enough said!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
@ امید

آره یه اتفاقاتی دوباره افتاد. این بالوتلی داره به زمین و زمان میزنه که از اینتر بندازنش بیرون! خیلی همه از دستش شاکی شدن.
ضمنا افتضاح بود دیشب. استعدادش فوق العاده اس ولی یه جورایی داره خودش رو نابود میکنه. گاهی اوقات حس میکنم انگار عارش میاد فوتبال بازی کنه!

-

تبریک میگم. انتظار داشتم بارسا به مشکل بخوره ولی نه تا این حد. واقعا کلید موفقیت جلوی بارسا -تیمی که عادت داره به بازی تو فضا های باز- همانان گرفتن فضا و پرسینگ شدید هست و بس. اینتر تا دقیقه 75 با دوندگی و انگیزه ی باورنکردنی اینکار رو کرد ولی اون اواخر مشخص بود خسته شدن. بازی برگشت ساده نیست و میدونیم بارسا به هر حال قدرت بردن هر تیمی رو تو خونه داره. ببینیم چی میشه...

ولی باید طبق معمول اشاره کنم به مورینیو-افکت! هیچ کس جز مورینیو نمیتونست این اینتر رو درست کنه. حتی اگه حذف شید و نرید فینال چیزی تغییر نمیکنه. سال دیگه اینکار رو میکنید. دیگه باید با اینتری که تو اروپا choke میکرد خداحافظی کرد!

-

در پایان هم باید ادای دینی کنم به آقای تراکتور! فکر میکنم تا به امروز تنها دو بازیکن بودن که (بی اغراق) هیچوقت ازشون بازی بد ندیدم: مالدینی و زانتی. enough said!

بالوتلی یه موقعیت رو خراب کرد, طرفدارا هم که دل خوشی ازش نداشتن شروع کردن به هو کردن که ماریو هم در جوابشون این کار ها رو کرد! کارش تمومه! آگوئرو یا بنزما جایگزین خوبی میتونن باشن.

من الان بازی رو دوباره دیدم تازه فهمیدم چی به چیه! دیشب که انقدر استرس داشتم هیچی نفهمیدم. تا قبل از بازی دیشب بهترین مثال پرسینگ شدید و نتیجه گرفتن از بارسا, منچستر چند سال پیش بود که توی نیو کمپ 0-0 گرفت اما بازی دیشب...another story
میلیتو خدای "تو سر توپ" دنیاست!
زانتی هم 26 سالشه!
مایکون>آلوز!
موتا = average! لول
با جمله ی آخرت 100% موافقم!

gold!

-
کسانی که در توجیه باخت بارسا داوری رو محکوم میکنن یه نگاه به اینجا بندازن! مطلب از گل دات کام آنتی اینتر هست.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با اجازتون من هم نظرم رو درباره بازی و پیش بینی بازی بعد بگم.
به نظر من مورینیو خیلی با حساب و کتاب و با به کارگیری موتا و کامبیاسو زهر حملات دامنه دار بارسا رو گرفت.
همونطور که دوستان هم اشاره کردند گرفتن فضا از تیمی که متخصص فضاسازی و حرکات عمقی و سریع هست باعث افت قویترین تیم حال حاضر دنیا شد . اما همین مورد به ما نشون داد که فوتبال هنوز هم جنگ فکر و تاکتیک هاست و این خودش لذت بسیاری برای من به عنوان یک هوادار همیشگی فوتبال داره.
البته شاید بشه مسائل دیگه ای رو هم در این نتیجه دخیل کرد ولی واقعیت اینه که عمده عامل موفقیت اینتر قدرت تاکتیکی این تیم بود نه چیزهای دیگه.
اما پیش بینی من درباره بازی برگشت اینه که شانس اینتر نسبت به بارسا 70 به 30 هست و اینتر توانایی درآوردن بازی برگشت رو داره. شاد و پیروز باشید

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
تبريك به هواداران اينتر.
طفلك مسي ديگه كسي نبود 2 متري دروازه بهش پاس بده اونم بزنه تو گل.
ضمنأ پويول و استانكوويچ بازي برگشت محرومن

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213

البته قبل از اینتر تیمای دیگه ای هم سعی داشتن با پرسینگ جلوی بارسا رو بگیرن ولی خب به اندازه کافی ابزارش رو نداشتن ولی اینتر داشت. در واقع اینتر هم ابزار لازم رو داشت هم مورینیو رو!

+1
حرف دل من رو زدی! مسی یه جورایی داره Overrated میشه! با درخشش جلوی مدافعان اشتوتگارت و آرسنال نصفه و نیمه میگن بهترین بازیکن تاریخه! هر وقت تونست جلوی اینتر ، منچستر ، بایرن یا هر تیم دیگه ای که چهار تا دفاع قرص و محکم داشته باشه با همون کیفیت بازی کنه اونوقت انقدر ببرنش بالا! هر وقت تونست توی جام جهانی هم با کیفیت بالا بازی کنه با این شدت ازش تمجید کنن.

//

هر چی که میگذره از مورینیو بیشتر خوشم میاد. دیشب ( مثل امیر قادری ) عاشق گره های بزرگ کرواتش شده بودم!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
موتا = average! لول
دقیقا موافقم :دی
جدی مگه چکار کرد دیشب؟!

کسانی که در توجیه باخت بارسا داوری رو محکوم میکنن یه نگاه به اینجا بندازن! مطلب از گل دات کام آنتی اینتر هست.
ای بابا... هنوز چلسی بارسا رو فراموش نکردیم. هر تیمی بلاخره یه جا داوری به نفعش میشه یه جا به ضررش. هر چند دیشب جز اون پنالتی به نظر من اتفاق خاص دیگه ای نیفتاد که به ضرر بارسا شه.

البته شاید بشه مسائل دیگه ای رو هم در این نتیجه دخیل کرد ولی واقعیت اینه که عمده عامل موفقیت اینتر قدرت تاکتیکی این تیم بود نه چیزهای دیگه.
+1

طفلك مسي ديگه كسي نبود 2 متري دروازه بهش پاس بده اونم بزنه تو گل.

:blink: عجب!

نظر من در مورد مسی:

مسی بدون هیچ بحثی جزو انگشت شمار بهترین بازیکن های حال حاضر دنیاست. (با در نظر داشتن این نکته که فقط مهاجم ها نیستن که باید آدم حساب بشن تو فوتبال!)

مسی میتونه به هر تیمی گل بزنه - میتونه هر تیمی رو اوت کنه. شاید بازی برگشت به اینتر هم گل بزنه. اینکه دیشب تقریبا از جریان بازی محو شده بود دلیل نمیشه که مسی، مسی نباشه!

منتها درخشش هفتگی جلوی دفاع های "سبک لالیگا" (=دادن فضای زیاد. man-mark نکردن. پرس نکردن. فیزیکی بازی نکردن و ...) اونهم با ساپورت هم تیمی هایی که مثل خودش از نوابغ فوتبال هستن (ژاوی خصوصا)، باعث درخشش کاذبی شده که در نتیجه اش یه سری در حدی جوگیر شده که مسی رو بهترین بازیکن تاریخ خطاب میکنن!

دیشب همونطور که حدس میزدم مسی به مشکل خورد. چون کم پیش اومد جلوی دفاع های گردن کلفت بازی کنه. چلسی فصل قبل هم تقریبا مسی رو به همین وضع انداخت.

حرف آخر من: مسی فوتبالیست بزرگی هست. ولی تا به امروز کاری نکرده که نشون بده از فوتبالیست های بزرگ قبلی بزرگ تره.

در واقع، هنوز کاری که اصلا بشه با اونها مقایسه اش کرد رو نکرده!! و اون درخشش با تیم ملی اش هست. ببینیم تو جام جهانی چکار میکنه...

البته قبل از اینتر تیمای دیگه ای هم سعی داشتن با پرسینگ جلوی بارسا رو بگیرن ولی خب به اندازه کافی ابزارش رو نداشتن ولی اینتر داشت. در واقع اینتر هم ابزار لازم رو داشت هم مورینیو رو!

آره منظورم همین بود :D

+1
حرف دل من رو زدی! مسی یه جورایی داره Overrated میشه! با درخشش جلوی مدافعان اشتوتگارت و آرسنال نصفه و نیمه میگن بهترین بازیکن تاریخه! هر وقت تونست جلوی اینتر ، منچستر ، بایرن یا هر تیم دیگه ای که چهار تا دفاع قرص و محکم داشته باشه با همون کیفیت بازی کنه اونوقت انقدر ببرنش بالا! هر وقت تونست توی جام جهانی هم با کیفیت بالا بازی کنه با این شدت ازش تمجید کنن.
لول. دقیقا با هم یه چیز نوشتیم! ^^ بالاتر رو مطالعه کن!

هر چی که میگذره از مورینیو بیشتر خوشم میاد. دیشب ( مثل امیر قادری ) عاشق گره های بزرگ کرواتش شده بودم!
دعا کن بیاد رئال وگرنه حالا حالا ها رنگ قهرمانی اروپا رو نمیبینید!!

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
همین که بارسلون له شد کافیه بسی لذت بردیم با اینکه هوادار اینتر و مورینیو نیستیم........

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
اينترميلان، اوباما را در مريخ شكست داد

فارس: روزنامه گاتزا دلوا اسپورت ايتاليا پس از برتري اينترميلان برابر بارسلونا نوشت: اينتر، باراك اوباما را در سياره مريخ شكست داد.

روزنامه‌نگاران ايتاليايي از برتري 3 بر يك اينتر ميلان برابر بارسلونا اسپانيا به شدت احساساتي شده‌اند.

روزنامه گاردين به نقل از روزنامه گاتزتا دلوا اسپورت ايتاليا نوشت: پيش از مسابقه اينترميلان و بارسلونا مي‌گفتند بازيكنان بارسلونا اهل مريخ هستند. اگر اين فرضيه را قبول كنيم بايد بگوييم خوزه مورينيو نيز همشهري بازيكنان بارسلونا و مردي از همين سياره است.

اين روزنامه با اشاره به نقل قولي از رئيس جمهور آمريكا نوشت: باراك اوباما قول داد در 30 سال آينده مريخ يكي از زير مجموعه‌هاي زمين خواهد بود اما او خيلي دور فكر مي‌كند. اينتر ميلان شب گذشته اين كار را انجام داد تا اوباما را در مريخ شكست دهد.

روزنامه كورير دلو اسپورت هم نوشت: اينتر ميلان با برتري برابر بارسلونا يك پايش را به فينال ليگ قهرمانان اروپا گذاشت. فينالي كه در شهر مادريد برگزار خواهد شد.

بالا