سلام خدمت دوستان
با اجازتون من هم نظرم رو درباره بازی و پیش بینی بازی بعد بگم.
به نظر من مورینیو خیلی با حساب و کتاب و با به کارگیری موتا و کامبیاسو زهر حملات دامنه دار بارسا رو گرفت.
همونطور که دوستان هم اشاره کردند گرفتن فضا از تیمی که متخصص فضاسازی و حرکات عمقی و سریع هست باعث افت قویترین تیم حال حاضر دنیا شد . اما همین مورد به ما نشون داد که فوتبال هنوز هم جنگ فکر و تاکتیک هاست و این خودش لذت بسیاری برای من به عنوان یک هوادار همیشگی فوتبال داره.
البته شاید بشه مسائل دیگه ای رو هم در این نتیجه دخیل کرد ولی واقعیت اینه که عمده عامل موفقیت اینتر قدرت تاکتیکی این تیم بود نه چیزهای دیگه.
اما پیش بینی من درباره بازی برگشت اینه که شانس اینتر نسبت به بارسا 70 به 30 هست و اینتر توانایی درآوردن بازی برگشت رو داره. شاد و پیروز باشید
ساسان جان ممنون بابت تحلیل مختصر مفیدت همچنین امیدواریی که برای بازی برگشت و در کل صعود اینتر دادی.
برای شکست بارسا تاکتیک و همچنین ابزار مناسب لازم بود که اینتر هردو رو در اختیار داشت.ستاره ی آنچنانی نداشت ولی از چیزی که داشت به بهترین شکل (تاکتیک مناسب) استفاده کرد.
این بازی نشون داد که در سری آ هنوز تاکتیک حرف اول رو میزنه و در اروپا هم سری آ! البته بیشتر از لحاظ تکیه ی بیشتر به تاکتیک تا سرعت (لیگ برتر) یا تکنیک فردی (لا لیگا). خصوصا تاکتیک های دفاعی که فکر نمیکنم هیچ کجای دنیا اینطور رو اصول دفاعی کار بشه! شاید خیلیها صحبت از بازی زیبا و تهاجمی بکنن اما برای من یکی خوب دفاع کردن هم قشنگ و جذابه! مدافع خوب هم ستودنی تر از مهاجم! البته این برداشت نشه که "الان که اینتر اینجوری بازی میکنه من این حرفها رو میزنم!" ...سالهاست اصل "اول دفاع بعد حمله" در اینتر و کلی تیم ایتالیایی دیگه رعایت میشه , همینطور که حتما میدونی اینتر مبدع "کاتناچیو" هم بوده.. خلاصه که چند سال پیش من این نوع بازی اینتر رو دیده بودم و طرفدارش شدم!
ازین صحبتها بگذریم شدیدا خواهان سلطه ی مجدد سری آ بر اروپا هستیم!!
دقیقا موافقم :دی
جدی مگه چکار کرد دیشب؟!
...
:blink: عجب!
نظر من در مورد مسی:
مسی بدون هیچ بحثی جزو انگشت شمار بهترین بازیکن های حال حاضر دنیاست. (با در نظر داشتن این نکته که فقط مهاجم ها نیستن که باید آدم حساب بشن تو فوتبال!)
مسی میتونه به هر تیمی گل بزنه - میتونه هر تیمی رو اوت کنه. شاید بازی برگشت به اینتر هم گل بزنه. اینکه دیشب تقریبا از جریان بازی محو شده بود دلیل نمیشه که مسی، مسی نباشه!
منتها درخشش هفتگی جلوی دفاع های "سبک لالیگا" (=دادن فضای زیاد. man-mark نکردن. پرس نکردن. فیزیکی بازی نکردن و ...) اونهم با ساپورت هم تیمی هایی که مثل خودش از نوابغ فوتبال هستن (ژاوی خصوصا)، باعث درخشش کاذبی شده که در نتیجه اش یه سری در حدی جوگیر شده که مسی رو بهترین بازیکن تاریخ خطاب میکنن!
دیشب همونطور که حدس میزدم مسی به مشکل خورد. چون کم پیش اومد جلوی دفاع های گردن کلفت بازی کنه. چلسی فصل قبل هم تقریبا مسی رو به همین وضع انداخت.
حرف آخر من: مسی فوتبالیست بزرگی هست. ولی تا به امروز کاری نکرده که نشون بده از فوتبالیست های بزرگ قبلی بزرگ تره.
در واقع، هنوز کاری که اصلا بشه با اونها مقایسه اش کرد رو نکرده!! و اون درخشش با تیم ملی اش هست. ببینیم تو جام جهانی چکار میکنه...
دعا کن بیاد رئال وگرنه حالا حالا ها رنگ قهرمانی اروپا رو نمیبینید!!
تکرار بازی رو که میدیدم به موتا هم دقت کردم انقدرها هم بد نبود اما نیمه ی اول با پاسهای اشتباهی که داد بدجوری رو اعصاب بود!
در مورد مسی... کلا من خیلی قبولش دارم و به نظرم بهترین بازیکن دنیاست! (البته با این حال در انتخاب کاکا قبل از اون برای تیمم درنگ نخواهم کرد!!) اما این قضیه ایی که گفتی رو باید در موردش جدی گرفت. توی لالیگا بازیکنها بعضی اوقات بدجوری overrated میشن (البته بازم نه به اندازه ی لیگ برتر!) اینه که منم با حرفت موافقم , مسی باید تو تیم ملی هم خودش رو نشون بده که مطمئنم نشون میده! کلا هم
IL Joga Bonitto!! :دی
-فکر نمیکنم مورینیو این فصل جدا بشه! اما چرا گفتی
بیاد رئال؟! و نگفتی
بره رئال؟!! نکنه طرفدار رئال شدی!؟ you glory hunter!