• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
مرسی اینتر، آبروی ایتالیا رو خرید. کاش اون یه گلم نمیخورد. مکسول که حرکت میکرد معلوم نبود چرا کسی باش در گیر نشد. تابلو بود گل میشه. به هر حال به احتمال زیاد فینالیست ایتالیایی داریم امسال! و این یعنی یک قدم به جلو! :دی

عجب بازیکنیه مایکون!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا تبریک :)

قبل جام جهانی قبل فکر کنم میلان قهرمان شد الان هم نوبت اینتر هست :)

در کل تبریک :)

نه ... بارسا آرسنال بود ;)

پس زیادی امیدوار نباش که اینتر بیاد بالا ... خدا 2 تا جهنم درست کرده ... یکی برای آدمهای بد ... یکی برای

حریفان بارسا تو نیو کمپ ;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:blink:
سلام

آقا یه سوال ؟؟

ژولیوس سزار برا بازی برگشت با بارسا محرومه ؟؟! :hmm:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
Curva Nord چه کرده برای بازی اینتر - بارسا:

26453379333042477169549.jpg

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خدمت دوستان
با اجازتون من هم نظرم رو درباره بازی و پیش بینی بازی بعد بگم.
به نظر من مورینیو خیلی با حساب و کتاب و با به کارگیری موتا و کامبیاسو زهر حملات دامنه دار بارسا رو گرفت.
همونطور که دوستان هم اشاره کردند گرفتن فضا از تیمی که متخصص فضاسازی و حرکات عمقی و سریع هست باعث افت قویترین تیم حال حاضر دنیا شد . اما همین مورد به ما نشون داد که فوتبال هنوز هم جنگ فکر و تاکتیک هاست و این خودش لذت بسیاری برای من به عنوان یک هوادار همیشگی فوتبال داره.
البته شاید بشه مسائل دیگه ای رو هم در این نتیجه دخیل کرد ولی واقعیت اینه که عمده عامل موفقیت اینتر قدرت تاکتیکی این تیم بود نه چیزهای دیگه.
اما پیش بینی من درباره بازی برگشت اینه که شانس اینتر نسبت به بارسا 70 به 30 هست و اینتر توانایی درآوردن بازی برگشت رو داره. شاد و پیروز باشید

ساسان جان ممنون بابت تحلیل مختصر مفیدت همچنین امیدواریی که برای بازی برگشت و در کل صعود اینتر دادی.
برای شکست بارسا تاکتیک و همچنین ابزار مناسب لازم بود که اینتر هردو رو در اختیار داشت.ستاره ی آنچنانی نداشت ولی از چیزی که داشت به بهترین شکل (تاکتیک مناسب) استفاده کرد.
این بازی نشون داد که در سری آ هنوز تاکتیک حرف اول رو میزنه و در اروپا هم سری آ! البته بیشتر از لحاظ تکیه ی بیشتر به تاکتیک تا سرعت (لیگ برتر) یا تکنیک فردی (لا لیگا). خصوصا تاکتیک های دفاعی که فکر نمیکنم هیچ کجای دنیا اینطور رو اصول دفاعی کار بشه! شاید خیلیها صحبت از بازی زیبا و تهاجمی بکنن اما برای من یکی خوب دفاع کردن هم قشنگ و جذابه! مدافع خوب هم ستودنی تر از مهاجم! البته این برداشت نشه که "الان که اینتر اینجوری بازی میکنه من این حرفها رو میزنم!" ...سالهاست اصل "اول دفاع بعد حمله" در اینتر و کلی تیم ایتالیایی دیگه رعایت میشه , همینطور که حتما میدونی اینتر مبدع "کاتناچیو" هم بوده.. خلاصه که چند سال پیش من این نوع بازی اینتر رو دیده بودم و طرفدارش شدم!
ازین صحبتها بگذریم شدیدا خواهان سلطه ی مجدد سری آ بر اروپا هستیم!!

دقیقا موافقم :دی
جدی مگه چکار کرد دیشب؟!

...

:blink: عجب!

نظر من در مورد مسی:

مسی بدون هیچ بحثی جزو انگشت شمار بهترین بازیکن های حال حاضر دنیاست. (با در نظر داشتن این نکته که فقط مهاجم ها نیستن که باید آدم حساب بشن تو فوتبال!)

مسی میتونه به هر تیمی گل بزنه - میتونه هر تیمی رو اوت کنه. شاید بازی برگشت به اینتر هم گل بزنه. اینکه دیشب تقریبا از جریان بازی محو شده بود دلیل نمیشه که مسی، مسی نباشه!

منتها درخشش هفتگی جلوی دفاع های "سبک لالیگا" (=دادن فضای زیاد. man-mark نکردن. پرس نکردن. فیزیکی بازی نکردن و ...) اونهم با ساپورت هم تیمی هایی که مثل خودش از نوابغ فوتبال هستن (ژاوی خصوصا)، باعث درخشش کاذبی شده که در نتیجه اش یه سری در حدی جوگیر شده که مسی رو بهترین بازیکن تاریخ خطاب میکنن!

دیشب همونطور که حدس میزدم مسی به مشکل خورد. چون کم پیش اومد جلوی دفاع های گردن کلفت بازی کنه. چلسی فصل قبل هم تقریبا مسی رو به همین وضع انداخت.

حرف آخر من: مسی فوتبالیست بزرگی هست. ولی تا به امروز کاری نکرده که نشون بده از فوتبالیست های بزرگ قبلی بزرگ تره.

در واقع، هنوز کاری که اصلا بشه با اونها مقایسه اش کرد رو نکرده!! و اون درخشش با تیم ملی اش هست. ببینیم تو جام جهانی چکار میکنه...

دعا کن بیاد رئال وگرنه حالا حالا ها رنگ قهرمانی اروپا رو نمیبینید!!

تکرار بازی رو که میدیدم به موتا هم دقت کردم انقدرها هم بد نبود اما نیمه ی اول با پاسهای اشتباهی که داد بدجوری رو اعصاب بود!

در مورد مسی... کلا من خیلی قبولش دارم و به نظرم بهترین بازیکن دنیاست! (البته با این حال در انتخاب کاکا قبل از اون برای تیمم درنگ نخواهم کرد!!) اما این قضیه ایی که گفتی رو باید در موردش جدی گرفت. توی لالیگا بازیکنها بعضی اوقات بدجوری overrated میشن (البته بازم نه به اندازه ی لیگ برتر!) اینه که منم با حرفت موافقم , مسی باید تو تیم ملی هم خودش رو نشون بده که مطمئنم نشون میده! کلا هم IL Joga Bonitto!! :دی
-فکر نمیکنم مورینیو این فصل جدا بشه! اما چرا گفتی بیاد رئال؟! و نگفتی بره رئال؟!! نکنه طرفدار رئال شدی!؟ you glory hunter!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
عجب بازیی شد رم-سمپدوریا! اینتر هم برگشت به جایی که بهش تعلق داره! نمیدونم چرا اینتر اینقدر در خرید کاسانو تعلل میکنه, دیگه با چه زبونی بگه طرفداره اینتره ..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فقط استانکوویچ محرومه.

ممنون ، آخه تو مسابقه فانتزی لیگ قهرمانان جزو محرومها زده بودش شک کردم

خب بلاخره بعد از چند هفته انتظار رم هم لغزید ! و باز اینتر صدرنشین شد
به امید ادامه روند برد های اینتر ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ساسان جان ممنون بابت تحلیل مختصر مفیدت همچنین امیدواریی که برای بازی برگشت و در کل صعود اینتر دادی.
برای شکست بارسا تاکتیک و همچنین ابزار مناسب لازم بود که اینتر هردو رو در اختیار داشت.ستاره ی آنچنانی نداشت ولی از چیزی که داشت به بهترین شکل (تاکتیک مناسب) استفاده کرد.
این بازی نشون داد که در سری آ هنوز تاکتیک حرف اول رو میزنه و در اروپا هم سری آ! البته بیشتر از لحاظ تکیه ی بیشتر به تاکتیک تا سرعت (لیگ برتر) یا تکنیک فردی (لا لیگا). خصوصا تاکتیک های دفاعی که فکر نمیکنم هیچ کجای دنیا اینطور رو اصول دفاعی کار بشه! شاید خیلیها صحبت از بازی زیبا و تهاجمی بکنن اما برای من یکی خوب دفاع کردن هم قشنگ و جذابه! مدافع خوب هم ستودنی تر از مهاجم! البته این برداشت نشه که "الان که اینتر اینجوری بازی میکنه من این حرفها رو میزنم!" ...سالهاست اصل "اول دفاع بعد حمله" در اینتر و کلی تیم ایتالیایی دیگه رعایت میشه , همینطور که حتما میدونی اینتر مبدع "کاتناچیو" هم بوده.. خلاصه که چند سال پیش من این نوع بازی اینتر رو دیده بودم و طرفدارش شدم!
ازین صحبتها بگذریم شدیدا خواهان سلطه ی مجدد سری آ بر اروپا هستیم!!

من به مناسبت بازی امشب اومدم یه نگاهی به تاپیک اینتر بندازم این پست شما رو تازه دیدم .
من به شدت اعتقاد دارم اینتر توانایی گل زدن به بارسا رو در نیوکمپ داره . برای همین هم گفتم که شانس اینتر رو بالا می بینم. درباره تاکتیکهای دفاعی با شما دوست خوبم موافقم . بالاخره خوب دفاع کردن خودش یک هنره ، ولی این موضوعی هست که خیلی از دوستداران فوتبال بهش علاقه ندارن و اهمیت بالای اون رو منکر میشن.

اما درباره سلطه سری A به اروپا فکر نمی کنم چنین اتفاقی به این زودیها بیفته. زمان بیشتری مورد نیاز هست و همینطور نگرش جدیدی برای برنامه ریزان فوتبال ایتالیا. شاد باشی و امیدوارم تیمی که امشب تاکتیکی تر بازی بکنه به فینال برسه.

یه پیش بینی هم می کنم : اگر اتوئو امشب بازی کنه میتونه نقش موثری در بازی داشته باشه. ;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سیامک عزیز :

امشب خودتون رو آماده کنید که ایشالا میریم برای 4 تا :D

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
دفاع ایتالیاست دیگه! بارسلونا توی زمین خودش با یه بازیکن بیشتر نمیتونه رد بشه!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
گل که صد درصد آفساید بود!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان اینتری

صعودتون رو به فینال تبریک میگم.

ذرسته طرفدار اینتر نیستم. اما طرفدار برزیلیهای اینتر هستم. ژولیو سزار عالی بود. لوسیو و مایکون هم عالی بودند.

امیدوارم در فینال موفق باشید.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
تبریک میگم، بدبخت تیم داوری هم هر کاری کرد نتونست اینتر رو حذف کنه! من طرفدار اینتر نیستم اما چه کنیم ایتالیا هست دیگه...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
90 دقیقه دفاع کردید ولی بارسا هم خوب نبود. به هر حال رسیدنتون به فینال مبارکه!

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
کجان این بارسلونایی ها که کرکری میخوندن ؟ :D
خداییش اینتر دفاع جانانه ای کرد ! اونم با یک بازیکن کمتر ... اونم 80 دقیقه !

تبریک :)

بالا