• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بدون شرح:

busquets.gif
خیلی با حال بود
اگه جلوی موتا رو نمیگرفتن میزد بوسکتسو شل و پل میکرد
پ.ن:این خارجکی ها چه دست به میکسشون سریعه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سیامک عزیز :

به شما و دوستان اینتری تبریک میگم ... درسته خوب بازی نکردید اما راه های حمله رو کامل بسته بودید

با اینکه اعتقاد دارم گل دوم درست بود چون اون هند نبود ... اما در هر جال بازی تموم شده و شما صعود کردید

حقتون هم بوده ... سزار هم مثل همیشه عقاب بود تو زمین ... لوسیو فوق العاده ... مایکون که دیگه هیچیییی

مثل دیوار چین میمونه :) البته خوشحالم که 100 % برزیل قهرمان جهانه ... ایشالا اینتر قهرمان شه !

فکر کنم بتونه 2 سه تا بزنه به بایرن :)

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تبریک به تمام طرفداران فوتبال ایتالیا

این تیتر خبر سایت گل هم جالبه

CL Comment: Inter Beat Barcelona, Defence Beats Attack, Serie A Beats La Liga & EPL

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
ای جان به این دفاعِ زنجیره ایه ایتالیاییه "نفس تو سینه حبس کن"!!! واقعا هیجان انگیز بود. یاد بازی ایتالیا هلند یورو 2000 افتادم.
تبریک به سیامک خان. یادته گفتم اینتر به بارسا بخوره هیچ خیالی نیست؟
تو این یکی دو سال وقتی بازیهای پر گله بارسا مقابل تیمهای مطرحو میدیدم، (بارسا 6، رئال 2) (بارسا 4، بایرن 0) (بارسا 4، آرسنال 1) و ... خیلی دوست داشتم مقابل یه دفاع ایتالیایی ببینیم که بارسا چیکار میتونه بکنه. و مطمئن بودم که نمیتونه کاری از پیش ببره.

ایول بعد از چند سال یه شب لذت بخش فوتبالی رو دیدم!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خیلی دوست داشتم مقابل یه دفاع ایتالیایی ببینیم که بارسا چیکار میتونه بکنه. و مطمئن بودم که نمیتونه کاری از پیش ببره.
البته دفاعی که شاید هیچ نشانی از ایتالیا توش نبود(نه تفکر و نه بازیکن ایتالیایی)
بهتره بگیم دفاع امریکای جنوبی :)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اول از همه، عکس العمل مورینیو بعد از سوت پایان واقعا legendary بود! هیچوقت هیچوقت هیچوقت فراموش نخواهم کرد اون صحنه ها رو! واقعا عنان اختیار رو از کف داده بود و رسما داشت دیوونه بازی در میاورد :دی

خب، به سیامک عزیز خصوصا تبریک میگم این حماسه آفرینی رو!

موافقم که این tie حکم یه بازی شطرنج بود و واقعا مورینیو برنامه ی هوشمندانه تری در مجموع داشت: یک فوتبال معمول در بازی رفت و گل زنی، و دفاع از اون گل ها در بازی برگشت. "تنها" راهی که میشه از سد بارسا رد شد به نظر من همین بود و واقعا باید به مورینیو تبریک گفت که هیچ ابایی از "دفاع مطلق ِ مطلق" تو نیو کمپ نداشت. هیچ ابایی که هی مهاجم ها و بازیکن های تهاجمی رو بکشه بیرون و هافبک دفاعی و مدافع جاشون بیاره نداشت. البته همه میدونیم 10 نفره شدن بی تاثیر نبود ولی بازی هم بعید بود اینتر بخواد ریسک کنه و فضا بده به بارسا.

در مورد بارسا، فکر میکنم این دو بازی نشون داد بارسا با تمام قدرتی که تو plan a اش داره، رسما plan b ای نداره. اگه plan a درست عمل نکنه نتیجه اش میشه چیزی که در این دو بازی و خصوصا دیشب دیدیم. حدود یکساعت با یک بازیکن بیشتر تمام توپ و میدون رو تو دست داشتن ولی چند بار تونستن از دفاع رد بشن و سزار رو به زحمت بندازن؟

زلاتان هم خوشم اومد که پاش به فینال نرسید! وقتی از اینتر رفت یه سری حرف هایی گفت که اگه من هوادار اینتر و سری آ بودم واقعا بهم برمیخورد (که خورد کمی!). رسما glory hunting کرد ایشون و فکر کرد با بارسا بلاخره به قهرمانی لیگ قهرمانان میرسه ولی تیم سابقش نذاشت! چقدر این تقدیر زیبا عمل میکنه بعضی اوقات.
دو طول دو بازی هم بدجوری choke کرد که اتفاق جدیدی نبود... عموما جلوی تیم های بزرگ تو لیگ قهرمانان اینجوری بوده.

در مورد داوری:
او از همه، باید این شعار همیشگی رو تکرار کنم: موتا = اورج ! زبونم مو در آورد از بس گفتم. همین چند صفحه پیش بود گفتم این موتا همیشه لبه تیغ حرکت میکنه و در معرض اخراح شدنه، دیشب دقیقا یه بار این عادت همیشگی رو تکرار کرد و thuggish بازی درآورد و حقش اخراج بود! البته اگه کارت زرد دوم بود، وگرنه قرمز یک ضرب نداشت اون حرکت.
خلاصه اینکه برای اینتر توفیق اجباری شد و فینال رو از دست داد!

در مورد گل بارسا، اون چیزی که من دیدم آفساید نبود. مونتاری اون بالا پرش کرده بود. به نظر من که درست بود.

در مورد گل مردود شون هم فکر نمیکنم جای بحثی باشه. واضح هند بود و حتی قبل از اینکه صحنه داور سوت بزنه با خودم گفتم مردوده.

کلا این داور، داور بزرگیه و من به عنوان یک تماشاگر بی طرف فکر میکنم کارش رو عالی انجام داد.

کلام آخر، لوووووول @ اتفاقات عکس های زیر:

232x303.jpg

232x156.jpg

232x222.jpg

232x148.jpg

من هیچوقت از این بوسکتس و سبک بازی اش و اینا خوشم نمیومد و حس میکردم در سطح بارسا نیست. دیگه این حرکات دیشبش رو دیدم رسما ازش بدم اومد. :eek:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
البته دفاعی که شاید هیچ نشانی از ایتالیا توش نبود(نه تفکر و نه بازیکن ایتالیایی)
بهتره بگیم دفاع امریکای جنوبی :)

منظور از ایتالیایی بودنِ این دفاع، بازیکنها و مربی تیم نبود. سبک دفاع ایتالیائیه ایتالیایی بود.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
توی 180 دقیقه بازی مسی تونست زانتی رو دریبل کنه؟!
312jtp0.gif

//

یکی از ( اگه نگم به یادماندنی ترین! ) به یادماندنی ترین سلبرشن هایی که توی عمرم دیدم :

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=VsaAbuGtmz4"]YouTube- Mourinho Celebration Barcelona Vs Inter 28 04 2010[/nomedia]

رسما بهش علاقه مند شدم!
f_mehraboonkhm_7faa009.gif

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
312jtp0.gif

//

یکی از ( اگه نگم به یادماندنی ترین! ) به یادماندنی ترین سلبرشن هایی که توی عمرم دیدم :

YouTube- Mourinho Celebration Barcelona Vs Inter 28 04 2010

رسما بهش علاقه مند شدم!

واقعا آدم میمونه به این ویکتور والدز چی بگه! آخه به تو چه که مربی تیم حریفت داره شادی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان اینتری
تبریک به همه طرفداران اینتر خصوصا سیامک عزیز

واقعا بازی مشکلی بود که همونطور که قبلا حدس می زدم اینتر تونست مطابق میلش نتیجه بگیره . فکر نمی کنم راه حل بهتری برای بازی در نیوکمپ در بارسلون میشد انتخاب کرد.

ولی حدس من اینه بازی فینال مقابل قرمزپوشان بایرن میتونه از این هم سخت تر باشه ، مخصوصا که فن گال از لحاظ تجربه بسیار بالاتر از پپ هست . شاد و پیروز باشید

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
لاتزیو که گل اول رو خورد طرفدارای لاتزیو یه بنر بزرگ رو کردن:
oh nooooo
خدا بود حرکتشون!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و تبریک

گل موتا دیگه رسما خیالمون رو راحت کرد :دی

129996-500.jpg

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خدمت دوستان اینتری
تبریک به همه طرفداران اینتر خصوصا سیامک عزیز

واقعا بازی مشکلی بود که همونطور که قبلا حدس می زدم اینتر تونست مطابق میلش نتیجه بگیره . فکر نمی کنم راه حل بهتری برای بازی در نیوکمپ در بارسلون میشد انتخاب کرد.

ولی حدس من اینه بازی فینال مقابل قرمزپوشان بایرن میتونه از این هم سخت تر باشه ، مخصوصا که فن گال از لحاظ تجربه بسیار بالاتر از پپ هست . شاد و پیروز باشید

ممنونم. اینتر داره از طرف ایتالیا بازی میکنه, فوتبال ایتالیا برای حفظ ظاهر هم که شده واقعا به این (موفقیت اروپایی) احتیاج داشت !
حتما بازی سخت تری خواهد بود.مربی بزرگی دارن. امیدوارم به ریبری هم اجازه ی بازی بدن که دیگه جای بحثی باقی نمونه.

312jtp0.gif

//

YouTube- Mourinho Celebration Barcelona Vs Inter 28 04 2010

رسما بهش علاقه مند شدم!

واقعا خوشحال شدم که بالاخره یکی به این موضوع اشاره کرد! باور کن توی این 10 سالی که بازیهای اینتر رو دنبال میکنم تعداد دفعاتی که یه مهاجم , مستقیم و راحت از زانتی رد بشه از تعداد انگشت های دودست بیشتر نشده! ازین لحاظ زانتی خیلی underrated بوده به نظرم.

اول از همه، عکس العمل مورینیو بعد از سوت پایان واقعا legendary بود! هیچوقت هیچوقت هیچوقت فراموش نخواهم کرد اون صحنه ها رو! واقعا عنان اختیار رو از کف داده بود و رسما داشت دیوونه بازی در میاورد :دی

خب، به سیامک عزیز خصوصا تبریک میگم این حماسه آفرینی رو!

موافقم که این tie حکم یه بازی شطرنج بود و واقعا مورینیو برنامه ی هوشمندانه تری در مجموع داشت: یک فوتبال معمول در بازی رفت و گل زنی، و دفاع از اون گل ها در بازی برگشت. "تنها" راهی که میشه از سد بارسا رد شد به نظر من همین بود و واقعا باید به مورینیو تبریک گفت که هیچ ابایی از "دفاع مطلق ِ مطلق" تو نیو کمپ نداشت. هیچ ابایی که هی مهاجم ها و بازیکن های تهاجمی رو بکشه بیرون و هافبک دفاعی و مدافع جاشون بیاره نداشت. البته همه میدونیم 10 نفره شدن بی تاثیر نبود ولی بازی هم بعید بود اینتر بخواد ریسک کنه و فضا بده به بارسا.

در مورد بارسا، فکر میکنم این دو بازی نشون داد بارسا با تمام قدرتی که تو plan a اش داره، رسما plan b ای نداره. اگه plan a درست عمل نکنه نتیجه اش میشه چیزی که در این دو بازی و خصوصا دیشب دیدیم. حدود یکساعت با یک بازیکن بیشتر تمام توپ و میدون رو تو دست داشتن ولی چند بار تونستن از دفاع رد بشن و سزار رو به زحمت بندازن؟

زلاتان هم خوشم اومد که پاش به فینال نرسید! وقتی از اینتر رفت یه سری حرف هایی گفت که اگه من هوادار اینتر و سری آ بودم واقعا بهم برمیخورد (که خورد کمی!). رسما glory hunting کرد ایشون و فکر کرد با بارسا بلاخره به قهرمانی لیگ قهرمانان میرسه ولی تیم سابقش نذاشت! چقدر این تقدیر زیبا عمل میکنه بعضی اوقات.
دو طول دو بازی هم بدجوری choke کرد که اتفاق جدیدی نبود... عموما جلوی تیم های بزرگ تو لیگ قهرمانان اینجوری بوده.

در مورد داوری:
او از همه، باید این شعار همیشگی رو تکرار کنم: موتا = اورج ! زبونم مو در آورد از بس گفتم. همین چند صفحه پیش بود گفتم این موتا همیشه لبه تیغ حرکت میکنه و در معرض اخراح شدنه، دیشب دقیقا یه بار این عادت همیشگی رو تکرار کرد و thuggish بازی درآورد و حقش اخراج بود! البته اگه کارت زرد دوم بود، وگرنه قرمز یک ضرب نداشت اون حرکت.
خلاصه اینکه برای اینتر توفیق اجباری شد و فینال رو از دست داد!

در مورد گل بارسا، اون چیزی که من دیدم آفساید نبود. مونتاری اون بالا پرش کرده بود. به نظر من که درست بود.

در مورد گل مردود شون هم فکر نمیکنم جای بحثی باشه. واضح هند بود و حتی قبل از اینکه صحنه داور سوت بزنه با خودم گفتم مردوده.

کلا این داور، داور بزرگیه و من به عنوان یک تماشاگر بی طرف فکر میکنم کارش رو عالی انجام داد.

ممنون بابت تبریک اما ...still more to come
تربل و این صحبتا! :دی
اما باور کن همین الان اگه بپرسن از بین سه تا جام کدوم رو میخوای میگم اسکودتو!! دلیلش هم تحقق همون رویای "دو ستاره شدن اینتر قبل از دو و سه ستاره شدن میلان و یووه" !
یه بازیکن چقدر باید بدشانس (یا احمق) باشه که تیمش رو به قصد کسب موفقیت اروپایی عوض کنه ولی در راه موفقیت به تیم قبلیش بخوره و حذف شه! همه ی پل ها رو هم پشت سرش خراب کرده. هیچ کس ذره ای به بازگشتش فکر نمیکنه. اونجا هم خیلی خواستنی نیست! کلا بزرگترین loser فصل اروپا به نظرم زلاتان بود!
جواب خط آخر این پست رو هم ندادی , جدی پرسیدم.

سیامک عزیز :

به شما و دوستان اینتری تبریک میگم ... درسته خوب بازی نکردید اما راه های حمله رو کامل بسته بودید

با اینکه اعتقاد دارم گل دوم درست بود چون اون هند نبود ... اما در هر جال بازی تموم شده و شما صعود کردید

حقتون هم بوده ... سزار هم مثل همیشه عقاب بود تو زمین ... لوسیو فوق العاده ... مایکون که دیگه هیچیییی

مثل دیوار چین میمونه :) البته خوشحالم که 100 % برزیل قهرمان جهانه ... ایشالا اینتر قهرمان شه !

فکر کنم بتونه 2 سه تا بزنه به بایرن :)

ممنون دوست عزیز
اما امیدوارم آرژانتین قهرمان شه;)

ای جان به این دفاعِ زنجیره ایه ایتالیاییه "نفس تو سینه حبس کن"!!! واقعا هیجان انگیز بود. یاد بازی ایتالیا هلند یورو 2000 افتادم.
تبریک به سیامک خان. یادته گفتم اینتر به بارسا بخوره هیچ خیالی نیست؟
تو این یکی دو سال وقتی بازیهای پر گله بارسا مقابل تیمهای مطرحو میدیدم، (بارسا 6، رئال 2) (بارسا 4، بایرن 0) (بارسا 4، آرسنال 1) و ... خیلی دوست داشتم مقابل یه دفاع ایتالیایی ببینیم که بارسا چیکار میتونه بکنه. و مطمئن بودم که نمیتونه کاری از پیش ببره.

ایول بعد از چند سال یه شب لذت بخش فوتبالی رو دیدم!

ممنونم
واقعا من یکی فکرشو نمیکردم اینتر بره مرحله ی بعد! اون موقع هم که میگفتی اینتر بارسا رو میزنه من پیش خودم گفتم من اینتر رو بهتر میشناسم میدونم توش چه خبره! اما مورینیو رو دست کم گرفته بودم.
به هر حال فقط تیم های ایتالیایی!!

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
ممنونم. اینتر داره از طرف ایتالیا بازی میکنه, فوتبال ایتالیا برای حفظ ظاهر هم که شده واقعا به این (موفقیت اروپایی) احتیاج داشت !

اما باور کن همین الان اگه بپرسن از بین سه تا جام کدوم رو میخوای میگم اسکودتو!! دلیلش هم تحقق همون رویای "دو ستاره شدن اینتر قبل از دو و سه ستاره شدن میلان و یووه" !

يه كم خواستت در مورد "ايتاليا"‌ اينجا تناقض داره. به صلاح ايتاليا نيست اينتر قهرمان شه. تازه آخه چجوري حاضري اينتر قهرمان سري آ بشه ولي CL رو بعد از اين همه ساااال فتح نكنه؟
در ضمن بيخيال اين شو كه اينترو از يووه سر بدوني داداش!!! ;)

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
فان خال: اگر من بودم،هرگز مثل مورینیو در نوکمپ رفتار نمی کردم

سایت گل- لوئیس فان خال، سرمربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی زبان به انتقاد از شیوه شادی مورینیو در پایان دیدار دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ پرداخته است.

در پایان این دیدار بود که مورینیو در ورزشگاه نوکمپ به وسط زمین چمن دوید و برخوردی نیز با ویکتور والدس دشات.

فان خال در صحبتهایی در این رابطه گفت:« من هرگز رفتاری مشابه رفتار مورینیو در نوکمپ را اجرا نمی کنم.هرگز دوست ندارم رفتاری داشته باشم که سبب تحریک دیگران شود.»

فان خال این صحبتهارا در گفتگو با مجله اشپورت بیلد انجام داد که روز چهارشنبه منتشر خواهد شد.

مربی هلندی بایرن در ابتدای صحبتهایش به زمانی اشاره کرد که مورینیو به عنوان دستیار او در بارسلونا مشغول به کار بود و در این رابطه گفت:« مورینیو شغلش را بسیار جدی گرفت و در آن دوره بسیار فروتن بود.تماشای رشد و پیشرفت مورینیو بسیار زیبا و جذاب بود و بدین ترتیب او مبدل به یک شخصیت صاحب ام گردید.»

این مربی هلندی ادامه داد:« آنالیزهای مورینیو بسیار خوب بود. او به نحوی بازی را می دید که مشخص بود کاملا جریان بازی را درک می کند.من او را تعلیم دادم و به او نشان دادم که چطور می بایست وظایفش را انجام دهد، چرا که من در آن زمان فوتبال رابه شیوه متفاوتی در مقایسه با سایر مربیان درک می کردم.»

فان خال در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که او و مورینیو اکنون ارائه کننده دو دیدگاه مختلف هستند و گفت:« مورینیو برای کسب پیروزی مربی گری می کند ولی من برای ارائه یک فوتبال جذاب و همچنین پیروزی.بدین ترتیب راه من سخت تر است.»

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تبریک میگم

در یک بازی جنجالی قهرمان جام حرفی کوپا ایتالیا شدید.

عجب بازی درگیرانه ای شد. توتی چه خطایی کرد روی بالوتلی - زد پاش رو داغون کرد

اخر بازی هم دعوای بدی شد. تادی مونتاری رو زد. سوت پایان رو هم زد درگیری شد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
اینتر خیلی وحشیانه بازی میکرد مخصوصا ماتراتزی

بالا