Captain Sparrow
Registered User
تبریک به اینتریها :happy:
خیلی با حال بودبدون شرح:
البته دفاعی که شاید هیچ نشانی از ایتالیا توش نبود(نه تفکر و نه بازیکن ایتالیایی)خیلی دوست داشتم مقابل یه دفاع ایتالیایی ببینیم که بارسا چیکار میتونه بکنه. و مطمئن بودم که نمیتونه کاری از پیش ببره.
بدون شرح:
البته دفاعی که شاید هیچ نشانی از ایتالیا توش نبود(نه تفکر و نه بازیکن ایتالیایی)
بهتره بگیم دفاع امریکای جنوبی
توی 180 دقیقه بازی مسی تونست زانتی رو دریبل کنه؟!
//
یکی از ( اگه نگم به یادماندنی ترین! ) به یادماندنی ترین سلبرشن هایی که توی عمرم دیدم :
YouTube- Mourinho Celebration Barcelona Vs Inter 28 04 2010
رسما بهش علاقه مند شدم!
سلام خدمت دوستان اینتری
تبریک به همه طرفداران اینتر خصوصا سیامک عزیز
واقعا بازی مشکلی بود که همونطور که قبلا حدس می زدم اینتر تونست مطابق میلش نتیجه بگیره . فکر نمی کنم راه حل بهتری برای بازی در نیوکمپ در بارسلون میشد انتخاب کرد.
ولی حدس من اینه بازی فینال مقابل قرمزپوشان بایرن میتونه از این هم سخت تر باشه ، مخصوصا که فن گال از لحاظ تجربه بسیار بالاتر از پپ هست . شاد و پیروز باشید
توی 180 دقیقه بازی مسی تونست زانتی رو دریبل کنه؟!
//
یکی از ( اگه نگم به یادماندنی ترین! ) به یادماندنی ترین سلبرشن هایی که توی عمرم دیدم :
YouTube- Mourinho Celebration Barcelona Vs Inter 28 04 2010
رسما بهش علاقه مند شدم!
اول از همه، عکس العمل مورینیو بعد از سوت پایان واقعا legendary بود! هیچوقت هیچوقت هیچوقت فراموش نخواهم کرد اون صحنه ها رو! واقعا عنان اختیار رو از کف داده بود و رسما داشت دیوونه بازی در میاورد :دی
خب، به سیامک عزیز خصوصا تبریک میگم این حماسه آفرینی رو!
موافقم که این tie حکم یه بازی شطرنج بود و واقعا مورینیو برنامه ی هوشمندانه تری در مجموع داشت: یک فوتبال معمول در بازی رفت و گل زنی، و دفاع از اون گل ها در بازی برگشت. "تنها" راهی که میشه از سد بارسا رد شد به نظر من همین بود و واقعا باید به مورینیو تبریک گفت که هیچ ابایی از "دفاع مطلق ِ مطلق" تو نیو کمپ نداشت. هیچ ابایی که هی مهاجم ها و بازیکن های تهاجمی رو بکشه بیرون و هافبک دفاعی و مدافع جاشون بیاره نداشت. البته همه میدونیم 10 نفره شدن بی تاثیر نبود ولی بازی هم بعید بود اینتر بخواد ریسک کنه و فضا بده به بارسا.
در مورد بارسا، فکر میکنم این دو بازی نشون داد بارسا با تمام قدرتی که تو plan a اش داره، رسما plan b ای نداره. اگه plan a درست عمل نکنه نتیجه اش میشه چیزی که در این دو بازی و خصوصا دیشب دیدیم. حدود یکساعت با یک بازیکن بیشتر تمام توپ و میدون رو تو دست داشتن ولی چند بار تونستن از دفاع رد بشن و سزار رو به زحمت بندازن؟
زلاتان هم خوشم اومد که پاش به فینال نرسید! وقتی از اینتر رفت یه سری حرف هایی گفت که اگه من هوادار اینتر و سری آ بودم واقعا بهم برمیخورد (که خورد کمی!). رسما glory hunting کرد ایشون و فکر کرد با بارسا بلاخره به قهرمانی لیگ قهرمانان میرسه ولی تیم سابقش نذاشت! چقدر این تقدیر زیبا عمل میکنه بعضی اوقات.
دو طول دو بازی هم بدجوری choke کرد که اتفاق جدیدی نبود... عموما جلوی تیم های بزرگ تو لیگ قهرمانان اینجوری بوده.
در مورد داوری:
او از همه، باید این شعار همیشگی رو تکرار کنم: موتا = اورج ! زبونم مو در آورد از بس گفتم. همین چند صفحه پیش بود گفتم این موتا همیشه لبه تیغ حرکت میکنه و در معرض اخراح شدنه، دیشب دقیقا یه بار این عادت همیشگی رو تکرار کرد و thuggish بازی درآورد و حقش اخراج بود! البته اگه کارت زرد دوم بود، وگرنه قرمز یک ضرب نداشت اون حرکت.
خلاصه اینکه برای اینتر توفیق اجباری شد و فینال رو از دست داد!
در مورد گل بارسا، اون چیزی که من دیدم آفساید نبود. مونتاری اون بالا پرش کرده بود. به نظر من که درست بود.
در مورد گل مردود شون هم فکر نمیکنم جای بحثی باشه. واضح هند بود و حتی قبل از اینکه صحنه داور سوت بزنه با خودم گفتم مردوده.
کلا این داور، داور بزرگیه و من به عنوان یک تماشاگر بی طرف فکر میکنم کارش رو عالی انجام داد.
سیامک عزیز :
به شما و دوستان اینتری تبریک میگم ... درسته خوب بازی نکردید اما راه های حمله رو کامل بسته بودید
با اینکه اعتقاد دارم گل دوم درست بود چون اون هند نبود ... اما در هر جال بازی تموم شده و شما صعود کردید
حقتون هم بوده ... سزار هم مثل همیشه عقاب بود تو زمین ... لوسیو فوق العاده ... مایکون که دیگه هیچیییی
مثل دیوار چین میمونه البته خوشحالم که 100 % برزیل قهرمان جهانه ... ایشالا اینتر قهرمان شه !
فکر کنم بتونه 2 سه تا بزنه به بایرن
ای جان به این دفاعِ زنجیره ایه ایتالیاییه "نفس تو سینه حبس کن"!!! واقعا هیجان انگیز بود. یاد بازی ایتالیا هلند یورو 2000 افتادم.
تبریک به سیامک خان. یادته گفتم اینتر به بارسا بخوره هیچ خیالی نیست؟
تو این یکی دو سال وقتی بازیهای پر گله بارسا مقابل تیمهای مطرحو میدیدم، (بارسا 6، رئال 2) (بارسا 4، بایرن 0) (بارسا 4، آرسنال 1) و ... خیلی دوست داشتم مقابل یه دفاع ایتالیایی ببینیم که بارسا چیکار میتونه بکنه. و مطمئن بودم که نمیتونه کاری از پیش ببره.
ایول بعد از چند سال یه شب لذت بخش فوتبالی رو دیدم!
ممنونم. اینتر داره از طرف ایتالیا بازی میکنه, فوتبال ایتالیا برای حفظ ظاهر هم که شده واقعا به این (موفقیت اروپایی) احتیاج داشت !
اما باور کن همین الان اگه بپرسن از بین سه تا جام کدوم رو میخوای میگم اسکودتو!! دلیلش هم تحقق همون رویای "دو ستاره شدن اینتر قبل از دو و سه ستاره شدن میلان و یووه" !