- نوشتهها
- 2,851
- لایکها
- 6,748
یذره لیو جوون تره. من دیگه به بازنشستگی نزدیکم☺تولدت مبارک!
سال تولدتون چقدر تفاوت داره؟
سپاس
یذره لیو جوون تره. من دیگه به بازنشستگی نزدیکم☺تولدت مبارک!
سال تولدتون چقدر تفاوت داره؟
دادا من پستم جنبه شوخی داشت تا!!!حتی شکایت هم میکرد باز بش توهین نمیکردم فقط دنبال یه فرصت بودم یه ذره بش بپرم!!!ولی جدآ این تراشتگن چی داره نمیدونم!!!لامصب یه جور خاصی دوست داشتنی هست!!!از براوو بدم نمیاد و زحمت زیادی هم برا تیم کشیده،دستشم درد نکنه ولی به خاطر سن و قیمتی که براش دادن(و یه مسئله شخصی دیگه!:دی) از همون اول زیاد به دلم ننشست!!!شاید 3 4 میلیون میدادن الان قربون صدقش میرفتم!!!
اتفاقآ بیشتر از همین خصلت ریال و ریالیها بدم میاد!!!:general210:
در اینکه قابلیت های فنی بالایی داره شکی نیست . اما بازیکنی که اونقد از کوره در بره که با استوک به کمک داور بازی حمله کنه ،کاش این آردا توران ميخريديم.خیلی خوشم میاد ازش
بازیکن خیلی خوب و تاپی هست .حیف دیر اومد رو بورس
بازيکن پا توپ و خلاق و قدرت بدنی بالایی داره
من اگر مدیر بارسا بودم حتما اون می خریدم
(الان میان میگن این بازیکن خشن واسه چمونه )
هنوز میشه قضاش رو به جا آوردا☺علیرضا تبریک :general707:
ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی
@termes
...
حالا علیرضا بدون آمادگی و اعلام قبلی روز تولدش رو گفت فرصت نشد واسش کادو بگیریم. برای جلوگیری از بروز مجدد این چنین مشکلاتی و ایجاد فرصت لازم برای تهیه کادو، تولد من 10-مردادِ.
لاپورتا ادم حیله گری هستبا این روضه خونی اخیر لاپورتا در مورد پوگبا مثل اینکه اومدنش رو باید کم کم قطعی دونست.
دلوفیو هم رسما در ازای شش میلیون یورو یا پوند - نمیدونم- به اورتون فروخته شد.
مونتویا هم قطعا رفتنیه
احتمال برگشت دنیس سوارز زیادتر شده.
دوباره هم مارکینیوش به بارسا لینک شده.
در مورد دی ماریا انگار بیشتر از شایعه بوده چون خودش از انریکه بابت پیشنهادش تشکر کرده و گفته پیشنهاد برای بررسی کردنه
اگر قراره ریال اوتامندی رو بگیره ترجیح میدم همون راموس بمونه.
بیخیال این جانشین ژاوی بشه :general701::general509::general107:همین موندهخبر خرید جک ویلشر خیلی خوشحال کنندست. هرچند که در حد شایعه باشه.
ویلشر نمایش خیره کننده ای در اون بازی 2-2 معروف در امارات داشت، یک تنه خط هافبکمون رو نابود کرده بود. فکر کنم اون زمان 19 سالش بود. توی همین تاپیک بارها به عنوان جانشین بالحق ژاوی ازش نام بردم.
بازیکن بسیار باهوش، فانتزی، خلاق و ..... پر حاشیه، پر دردسر و رسانه ای هستش :general107:
کلی ویژگی عالی در بازی داره و کلی حاشیه. این بشر اصلا سبک فوتبالش جزیره ای نیست. فانتازیساست....
این چندبازی اخیر ملی ش عملکرد درخشانی داشته. البته زیاد هم مصدوم میشده در این اواخر. من که خیلی دوسش دارم اما خریدش پر ریسکه. به این خاطر که حواشی زیادی داره و میتونه انتقالش رو به یه شکست بزرگ منجر کنه.
پی اس جی روغن داغ از دستش نمیرچکه. عمرا مارکینیوش رو بدن. مگه اینکه خودش مایل بشه، این مردک هم دو فصله مارو سوژه کرده و مصاحبه پشت مصاحبه که میخواد تو پی اس جی بمونه.
بریم لیگ برزیل و فرانسه رو خوب شخم بزنیم مطمئن باشید استعداد های خیلی بهتری پیدا خواهیم کرد
نظر شما رو چشم ماست :general406:محمد من کاملا سلیقه متفاوتی دارم نسبت بهت در خصوص ویلشر
فابرگاس توی مدت زمانی که در بارسا بود هم خیلی خوب گل زد هم خیلی زیاد پاس گل داد، سسک فقط دو مشکل داشت که توی بارسا جایی واسش نبود، خیلی پسیو و غیر درگیر بازی میکرد، دو اینکه خیلی کند بازی میکرد.من اصلاً نفهمیدم اینا چرا این رو از آرسنال خریدن و بعد چند فصل فروختنش؟
با عرض سلام خدمت طرفدارای بارسلونا
اگه با پست زدنم مشکل دارید بگید تا دیگه نذارم
من طرفدار آرسنال هستم، نمیخوام در مورد جک ویلشیر صحبت کنم چون 1% هم احتمال اینکه از آرسنال بره نیست مگه اینکه کادر فنی بخواد بفروشتش و خودش اصلاً قصد جدایی از تیم رو نداره
اصلاً بحثم سر جک نیست و سر جانشین ژاوی هست
به نظر من بزرگ ترین اشتباه بارسا و انریکه فروش فابرگاس بود.
بهترین کسی که میشه ازش به عنوان ژاوی اسم برد فابرگاسِ درست 1 فصل قبل از زفتن ژاوی فروخته شد.
هیچ بازیکنی عمراً مثل فابرگاس سبک بازیش نزدیک ژاوی باشه که اشتباه باشگاه بود.
نه ویلشیر، نه گوندوغان، نه کوکه و نه هر اسم دیگه ای نمیتونن جاشو پر کنن و فقط فابرگاس بود ولو 1% سبکش نزدیک به ژاوی باشه ولی از همه گزینه های دیگه نزدیکترِ
من اصلاً نفهمیدم اینا چرا این رو از آرسنال خریدن و بعد چند فصل فروختنش؟