• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
علیرضا جان داداش تولدت مبارک :general707::general406:
++++++++++++++++
کسی این کلیپ فنچ جوان 12 ساله بارسا رو دیده شبیه والدراما هست :general707: میگن در اینده نزدیک جایگزین ژاوی میشه:general406: تازه اسمش ژاوی سیمونز:general611:
http://www.tarafdari.com/ویدیو/347223/کلیپ؛-ژاوی-آینده-بارسلونا-با-موهایی-شبیه-والدراما
فیض ببرید وجدانا" با این سنش چه خفن بازی میکنه:general611:

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
دادا من پستم جنبه شوخی داشت تا!!!حتی شکایت هم میکرد باز بش توهین نمیکردم فقط دنبال یه فرصت بودم یه ذره بش بپرم!!!:Dولی جدآ این تراشتگن چی داره نمیدونم!!!لامصب یه جور خاصی دوست داشتنی هست!!!:Dاز براوو بدم نمیاد و زحمت زیادی هم برا تیم کشیده،دستشم درد نکنه ولی به خاطر سن و قیمتی که براش دادن(و یه مسئله شخصی دیگه!:دی) از همون اول زیاد به دلم ننشست!!!شاید 3 4 میلیون میدادن الان قربون صدقش میرفتم!!!:D:p
اتفاقآ بیشتر از همین خصلت ریال و ریالیها بدم میاد!!!:general210:

داداش جسارت نکردم...آخه هرجا میرم یکی داره به براوو یا متئو بد میگه!!آخه مشکل اینه که تو یه تیم دو تا گلر تاپ باشه وضعیت همین میشه!

اگه تند حرف زدم ببخش بخاطر فشار روزه هست امروز برام خیلی خسته کننده بود:general107:

termes داداش تولدت مبارک

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
علیرضا تبریک :general707:
ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی
@termes
...
حالا علیرضا بدون آمادگی و اعلام قبلی روز تولدش رو گفت فرصت نشد واسش کادو بگیریم. برای جلوگیری از بروز مجدد این چنین مشکلاتی و ایجاد فرصت لازم برای تهیه کادو، تولد من 10-مردادِ. :D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کاش این آردا توران ميخريديم.خیلی خوشم میاد ازش
بازیکن خیلی خوب و تاپی هست .حیف دیر اومد رو بورس
بازيکن پا توپ و خلاق و قدرت بدنی بالایی داره
من اگر مدیر بارسا بودم حتما اون می خریدم
(الان میان میگن این بازیکن خشن واسه چمونه )

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
کاش این آردا توران ميخريديم.خیلی خوشم میاد ازش
بازیکن خیلی خوب و تاپی هست .حیف دیر اومد رو بورس
بازيکن پا توپ و خلاق و قدرت بدنی بالایی داره
من اگر مدیر بارسا بودم حتما اون می خریدم
(الان میان میگن این بازیکن خشن واسه چمونه )
در اینکه قابلیت های فنی بالایی داره شکی نیست . اما بازیکنی که اونقد از کوره در بره که با استوک به کمک داور بازی حمله کنه ،
می تونه عاملی بشه تو روحیه تیمی بارسا که همیشه تیم خونسردی هست ، تأثیر منفی بذاره
ما همین دنی آلوزر رو هم به زور کنترل می کنیم . خخخخخخ

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
علیرضا تبریک :general707:
ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی
@termes
...
حالا علیرضا بدون آمادگی و اعلام قبلی روز تولدش رو گفت فرصت نشد واسش کادو بگیریم. برای جلوگیری از بروز مجدد این چنین مشکلاتی و ایجاد فرصت لازم برای تهیه کادو، تولد من 10-مردادِ. :D
هنوز میشه قضاش رو به جا آوردا☺
سپاس از محبت همه دوستان. این هم زمانی باعث میشه هرسال یاد تولد من بیافتید تبریک بگید
هر چند یکی از غمگین ترین مناسبت هاست به نوعی که هی یادآوری میکنه زهی جوانی زهی جوانی
ان شالله عمر همه تون بلند و تنتون سالم و دلتون شاد و بارساتون همیشه قهرمان

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
با این روضه خونی اخیر لاپورتا در مورد پوگبا مثل اینکه اومدنش رو باید کم کم قطعی دونست.
دلوفیو هم رسما در ازای شش میلیون یورو یا پوند - نمیدونم- به اورتون فروخته شد.
مونتویا هم قطعا رفتنیه
احتمال برگشت دنیس سوارز زیادتر شده.
دوباره هم مارکینیوش به بارسا لینک شده.
در مورد دی ماریا انگار بیشتر از شایعه بوده چون خودش از انریکه بابت پیشنهادش تشکر کرده و گفته پیشنهاد برای بررسی کردنه
اگر قراره ریال اوتامندی رو بگیره ترجیح میدم همون راموس بمونه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هنرمند توضیح می دهد که چطور دست مسی را تتو کرده است.
messi-tattoo-0.jpg

اختصاصی / در یک مصاحبه از شبکه "کن تودو آل آیر"از رادیو آرژانتین موج 1 . 95 روبرتو لوپز هنرمند تتویی که نقاشی های روی دست مسی را به وجود آورده است در مورد این که چطور او این تصویر دیدنی وجذاب را به وجود آورده است می گوید.
قرارداد------------------------------------------------------------
من یک مسیج از طریق واتس آپ دریافت کردم که به من گفته بود: "سلام من لئو هستم" .مسی شماره من را از یک دوست مشترک پیدا کرده بود .

من یک ایده ی واضح وروشن داشتم, اما من مجبور بودم اون عکس مدنظرم رو پیدا کنم واون رو بکشم .
تدارکات------------------------------------------------------------
مسی شخصا"سفر من رو مدیریت کرد.اون نماینده ای رو از طرف خودش برای این کار نفرستاد بلکه خودش شخصا"به استقبال من در فرودگاه اومد.
او منو به یک هتل برد.او خودش ماشینو رانندگی کرد و به من کمک کرد تا چمدان هایم را درون ماشین بگذارم.
من 2 دفعه به بارسلونا سفر کردم.و برای جزئیات باقیمانده برای جلا دادن تتوی مسی دوباره بعد کوپا آمریکا برمی گردم.
مسی یک فرد صبور------------------------------------------------------
او واقعا" خیلی در برابر درد مقاو م است.ما 3 جلسه در 1هفته داشتیم چیزی شگفت انگیز که تا حالا من با هیچکسی چنین برنامه ای نداشتم.
ما این کار رو در خونه ی او در اتاق پذیرایی انجام میدادیم.اون به من گفت چیزی احتیاج نداری ؟
و گفت که تو میتونی هر چی لازم داشتی فقط بخای هرچیزی(منظور نوشیدنی غذا و لباس)
پاداش--------------------------------------------------------------
ما از اول توافق کرده بودیم که او هم یک چیزی برای من تتو کند.او شماره 10 رو روی مچ دست راست من حک کرد,که مکمل شماره 9 هی بود که پالرمو روی مچ دست چپ من کشیده بود.
این ها تنها تتو هایی هستند که من دارم.
من یک دستمزد خیلی زیاد از لئو دریافت کردم اما نمیگم چقدر.او به من پیراهن شلوار پول و....داد.
نیمار---------------------------------------------------------------
یک روز او نیمار رو به من معرفی کرد, که برای او هم چندتا تتو در خانه ی مسی کشیدم
اوهم به من پیرهن وشلوار وچیزهای دیگه داد!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

لباس دوم فصل آینده در فروشگاه رسمی به فروش میرسد
pic-2015-06-30-segonaequipacio-03-optimized-v1435226889-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | سایت رسمی باشگاه بارسلونا در وب سایت خود یک خبر منتشر کرد مبنی بر این که لباس دوم فصل آینده به فروش میرسد و از همین رو طرفداران و کاربران اینترنتی سایت میتوانند این لباس زرد رنگ را خرید کنند.
پیراهن طلایی رنگ بارسا که الهام گرفته از پرچم کاتالونیا است در فروشگاه رسمی باشگاه به فروش میرسد و طرفداران باشگاه بارسلونا از هر نقطه از جهان میتوانند این لباس را خرید کنند و از این لباس زیبا لذت ببرند

pic_2015-06-30_SEGONAEQUIPACIO_12-Optimized.v1435223860.JPG

pic_2015-06-30_SEGONAEQUIPACIO_11-Optimized.v1435223869.JPG

pic_2015-06-30_SEGONAEQUIPACIO_10-Optimized.v1435223865.JPG

:general504::general504::general504:میگم بیاین روهم پول جمع کنیم یه دست لباس بخریم هفته ای یه نفر بپوشه
نظرتون چیه ؟:D:D:D:D

+++++++++++++++++++++++++++++++

عکس ؛ بازیکنان بارسا در تعطیلات تابستانی
اختصاصی بارسا نیوز | با اتمام یک فصل فوق العاده برای بازیکنان بارسا که با یک 3 گانه فوق العاده همراه بود آن ها در حال حاضر به تعطیلات تابستانی رفته اند و از این تعطیلات لذت میبرند.
به جز بازیکنانی که با تیم های ملی خود در رقابت های کوپا آمریکا قراردارند همه بازیکنان به تعطیلات رفته اند و عکس های خود را صفحات اجتماعی خود به دیگران به اشتراک گذاشته اند ازجمله بازیکنانی همچون نیمار،سوارز،جوردی آلبا و دیگر بازیکنان.

نیمار در روز گذشته یک عکس سلفی با پدر خود گرفته بود که در یک اقدام بسیار جالب لئو مسی فوق ستاره آرژانتینی بارسا در یک کامنت برای او نوشته بود که چه اتفاقی برای پدرت افتاده است؟

las-vacaciones-de-los-jugadores-del-barca.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بارسلونا اماده برای خرید جک ویلشر
arsenal-1014485979749333705-264856197.jpg

اختصاصی ؛ باشگاه بارسلونا اماده ارائه پیشنهادی 55 ملیون یورو برای ویلشر !
بعد از جدایی ژاوی کاپیتان اسطوره ای این باشگاه دنبال جذب بازیکنانی مانند جک ویلشر ، پل پوگبا و گزینه های دیگر است .
به گفته چند منبع اروپایی که بارسلونا اماده ارائه این پیشنهاد برای ستاره انگلیسی آرسنال است و گفته میشود که 55 ملیون یورو برایش در نظر گرفته است .

*++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تصاویر منتخب فصل لوئیس سوارز
p13-soccer-a-20150324.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | لوئیس سوارز فوق ستاره باشگاه بارسلونا که در تابستان گذشته از تیم لیورپول به بارسا امد عملکرد فوق العاده ای داشته است و بعد از اتمام محرومیت خود دوباره با قدرت بیشتر به میادین برگشت و در بازی های بزرگی از جمله ال کلاسیکو،منچستر سیتی و پاریسن ژرمن گلزنی کرد و نقش زیادی در کسب 3 گانه تاریخی داشته است.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

بهتر است آدریانو بارسا را ترک کند
adriano-thumb490epa-0.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / مدیرعامل بارسا گفت که آدریانو کوریا بهتر است بارسلونا را ترک کند .
پائولو آفونسو نوس در مصاحبه ای با رادیو بارسلونا گفت که آدریانو کمتر بازی خواهد کرد و بهتر است بارسا را ترک کند .
او در مصاحبه با AS عنوان کرد : "آدریانو به ندرت بازی خواهد کرد . آدریانو بازیکن حرفه ای و خوبی است اما فکر می کنم اگر به تیم دیگری برود ، می تواند موفقیت بیشتری بدست آورد . "
+++++++++++++++++++++++++++++
4 باشگاه خواهان جذب پدرو هستند
pedro-rodriguez-462095298.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | پدرو ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا اگرچه در روز های گذشته قرارداد خود را تا سال 2018-2019 تمدید کرد اما تیم های زیادی خواهان به خدمت گرفتن او هستند بنا به گزارش های روزنامه ال موندو در روزنامه امروز خود گزارش داد که ممکن است این بازیکن اسپانیایی بارسا را ترک کند.

در این فصل پدرو شرایط خوبی نداشته است و با حضور لوئیس سوارز اروگوئه ای در ترکیب بارسا دیگر فرصت بازی چندانی به پدرو نرسید و او به یک بازیکن نیمکت نشین در تیم تبدیل شده است به نظر میرسد که او از این وضعیت خود اصلا راضی نیست و او خود میداند که برای حضور در تیم ملی اسپانیا باید در تیم باشگاهی خود یک بازیکن فیکس باشد او آینده خود را در تیم اسپانیا به خظردیده است.

براساس گزارش روزنامه ال موندو چند باشگاه علاقه زیادی به جذب پدرو دارند یکی از این تیم های اینتر میلان است و به نظر میرسد که مدیران اینتر قصد دارند که تیم ایتالیایی را دوباره احیا سازند و در پنجره نقل و انتقلات بازیکن های خوبی جذب کرده اند آریدو برایدا میگوید که پاریسن ژرمن یک تیم خوب برای حضور پدرو است زیرا به نظر میرسد که لاوتزی میخواهد تیم پاریسی را ترک کند و پدرو میتواند یک جانشین خوب برای او باشد بارسا در صورت دریافت 25 میلیون بازیکن اسپانیایی خود را به فروش خواهد رساند.

در لیگ برتر انگلیس هم لیورپول و منچسترسیتی علاقه خود را به جذب پدرو اعلام کرده اند و برای تقویت خط حمله خود میخواهند این بازیکن اسپانیایی را جذب کنند در حال حاضر پدرو باید منتظر انتخابات باشگاه باشد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
با این روضه خونی اخیر لاپورتا در مورد پوگبا مثل اینکه اومدنش رو باید کم کم قطعی دونست.
دلوفیو هم رسما در ازای شش میلیون یورو یا پوند - نمیدونم- به اورتون فروخته شد.
مونتویا هم قطعا رفتنیه
احتمال برگشت دنیس سوارز زیادتر شده.
دوباره هم مارکینیوش به بارسا لینک شده.
در مورد دی ماریا انگار بیشتر از شایعه بوده چون خودش از انریکه بابت پیشنهادش تشکر کرده و گفته پیشنهاد برای بررسی کردنه
اگر قراره ریال اوتامندی رو بگیره ترجیح میدم همون راموس بمونه.
لاپورتا ادم حیله گری هست:)
جرارد دلفلو هم با 6 میلیون یورو فروخته شد با شرظ باز خرید
مارکینیوس دوباره؟؟:general602: اون بازیکن خوبی نیست با این لاپورته
اوتامندی حیفه از دستش بدیم:general507::general710:
یه سوال برام پیش اومده چرا اینا عکس میگیرند لباشون قنچه میکنند:general607::general602:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خبر خرید جک ویلشر خیلی خوشحال کنندست. هرچند که در حد شایعه باشه.
ویلشر نمایش خیره کننده ای در اون بازی 2-2 معروف در امارات داشت، یک تنه خط هافبکمون رو نابود کرده بود. فکر کنم اون زمان 19 سالش بود. توی همین تاپیک بارها به عنوان جانشین بالحق ژاوی ازش نام بردم.
بازیکن بسیار باهوش، فانتزی، خلاق و ..... پر حاشیه، پر دردسر و رسانه ای هستش :general107:
کلی ویژگی عالی در بازی داره و کلی حاشیه. این بشر اصلا سبک فوتبالش جزیره ای نیست. فانتازیساست....
این چندبازی اخیر ملی ش عملکرد درخشانی داشته. البته زیاد هم مصدوم میشده در این اواخر. من که خیلی دوسش دارم اما خریدش پر ریسکه. به این خاطر که حواشی زیادی داره و میتونه انتقالش رو به یه شکست بزرگ منجر کنه.
پی اس جی روغن داغ از دستش نمیرچکه. عمرا مارکینیوش رو بدن. مگه اینکه خودش مایل بشه، این مردک هم دو فصله مارو سوژه کرده و مصاحبه پشت مصاحبه که میخواد تو پی اس جی بمونه.
بریم لیگ برزیل و فرانسه رو خوب شخم بزنیم مطمئن باشید استعداد های خیلی بهتری پیدا خواهیم کرد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خبر خرید جک ویلشر خیلی خوشحال کنندست. هرچند که در حد شایعه باشه.
ویلشر نمایش خیره کننده ای در اون بازی 2-2 معروف در امارات داشت، یک تنه خط هافبکمون رو نابود کرده بود. فکر کنم اون زمان 19 سالش بود. توی همین تاپیک بارها به عنوان جانشین بالحق ژاوی ازش نام بردم.
بازیکن بسیار باهوش، فانتزی، خلاق و ..... پر حاشیه، پر دردسر و رسانه ای هستش :general107:
کلی ویژگی عالی در بازی داره و کلی حاشیه. این بشر اصلا سبک فوتبالش جزیره ای نیست. فانتازیساست....
این چندبازی اخیر ملی ش عملکرد درخشانی داشته. البته زیاد هم مصدوم میشده در این اواخر. من که خیلی دوسش دارم اما خریدش پر ریسکه. به این خاطر که حواشی زیادی داره و میتونه انتقالش رو به یه شکست بزرگ منجر کنه.
پی اس جی روغن داغ از دستش نمیرچکه. عمرا مارکینیوش رو بدن. مگه اینکه خودش مایل بشه، این مردک هم دو فصله مارو سوژه کرده و مصاحبه پشت مصاحبه که میخواد تو پی اس جی بمونه.
بریم لیگ برزیل و فرانسه رو خوب شخم بزنیم مطمئن باشید استعداد های خیلی بهتری پیدا خواهیم کرد
بیخیال این جانشین ژاوی بشه :general701::general509::general107:همین مونده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
محمد من کاملا سلیقه متفاوتی دارم نسبت بهت در خصوص ویلشر :D
:) نظر شما رو چشم ماست :general406:

چیزی که به ذهنم رسیده اینه که هر کسی رو جای ژاوی بنشونیم، بهیچ وجه، واقعا تحت هیچ شرایطی نمیتونه هفتاد درصد پرفرمنس ژاوی 35 ساله رو توی میدون به نمایش بذاره، حالا میخواد ویلشر، کوکه، گوندوگان و .... باشه.
هر بازیکنی بجای ژاوی و در پست ژاوی بخواد بازی کنه با انتقادات زیادی روبرو میشه، چون خیلی غیر ارادی بازیش با ژاوی قیاس میشه و واقعا توانایی اجرای اون نمایش رو نخواهد داشت. پس از نظر همه اون انتقال محتمل یجورایی شکست خورده قلمداد میشه، شکست خورده هم قلمداد نشه انتقال درخشانی شمرده نمیشه.
بنظرم کلا باید پست ژاوی رو بیخیال بشیم، شاید خط هافبکمون نیاز به معماری جدیدی داشته باشه.

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
با عرض سلام خدمت طرفدارای بارسلونا
اگه با پست زدنم مشکل دارید بگید تا دیگه نذارم
من طرفدار آرسنال هستم، نمیخوام در مورد جک ویلشیر صحبت کنم چون 1% هم احتمال اینکه از آرسنال بره نیست مگه اینکه کادر فنی بخواد بفروشتش و خودش اصلاً قصد جدایی از تیم رو نداره
اصلاً بحثم سر جک نیست و سر جانشین ژاوی هست
به نظر من بزرگ ترین اشتباه بارسا و انریکه فروش فابرگاس بود.
بهترین کسی که میشه ازش به عنوان ژاوی اسم برد فابرگاسِ درست 1 فصل قبل از زفتن ژاوی فروخته شد.
هیچ بازیکنی عمراً مثل فابرگاس سبک بازیش نزدیک ژاوی باشه که اشتباه باشگاه بود.
نه ویلشیر، نه گوندوغان، نه کوکه و نه هر اسم دیگه ای نمیتونن جاشو پر کنن و فقط فابرگاس بود ولو 1% سبکش نزدیک به ژاوی باشه ولی از همه گزینه های دیگه نزدیکترِ
من اصلاً نفهمیدم اینا چرا این رو از آرسنال خریدن و بعد چند فصل فروختنش؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فابرگاس توی مدت زمانی که در بارسا بود هم خیلی خوب گل زد هم خیلی زیاد پاس گل داد، سسک فقط دو مشکل داشت که توی بارسا جایی واسش نبود، خیلی پسیو و غیر درگیر بازی میکرد، دو اینکه خیلی کند بازی میکرد.
وگرنه هم باهوش بود و هم خوب پاس گل میداد. قدرت درگیری و سرعت خیلی کمی داشت

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
با عرض سلام خدمت طرفدارای بارسلونا
اگه با پست زدنم مشکل دارید بگید تا دیگه نذارم
من طرفدار آرسنال هستم، نمیخوام در مورد جک ویلشیر صحبت کنم چون 1% هم احتمال اینکه از آرسنال بره نیست مگه اینکه کادر فنی بخواد بفروشتش و خودش اصلاً قصد جدایی از تیم رو نداره
اصلاً بحثم سر جک نیست و سر جانشین ژاوی هست
به نظر من بزرگ ترین اشتباه بارسا و انریکه فروش فابرگاس بود.
بهترین کسی که میشه ازش به عنوان ژاوی اسم برد فابرگاسِ درست 1 فصل قبل از زفتن ژاوی فروخته شد.
هیچ بازیکنی عمراً مثل فابرگاس سبک بازیش نزدیک ژاوی باشه که اشتباه باشگاه بود.
نه ویلشیر، نه گوندوغان، نه کوکه و نه هر اسم دیگه ای نمیتونن جاشو پر کنن و فقط فابرگاس بود ولو 1% سبکش نزدیک به ژاوی باشه ولی از همه گزینه های دیگه نزدیکترِ

فابرگاس تو هر تیمی باشه، تو نیم فصل اول میشه بازیکن اصلی تیم و کل تیم وابستش میشه، تو نیم فصل دوم همیشه افت میکنه و تیم خراب میشه. با فابرگاس هیچ تیمی لیگ قهرمانان رو نخواهد برد.

===========
خوشبختانه این فصل راکیتیچ عملا جایگزین ژاوی شد و تیم سبکش تغییر کرد و فکر نکنم دیگه نیاز به بازیکنی شبیه ژاوی داشته باشیم.
ویلشر و رمزی با اینکه خیلی استعداد دارند اصلا ریتم یکنواختی ندارند، همون فابرگاس برای زجر کشیدن ما کافی بود، بارسا بازیکنی میخواد مثل راکی، بوسکتس و ... که تو کل فصل بشه بهشون تکیه کرد. الانم از نظر پتانسیل وراتی، تیاگو و پوگبا با فاصله از ویلشر و رمزی بهتر هستند و هم اینکه افت و خیز زیاد ندارند. 100 تا برای پوگبا خیلی خیلی منطقی تر از 50 تا برای ویلشر هست.

خریدن ویلشر با بیشتر از 25 میلیون اشتباه بزرگی خواهد بود. اگه ویلشر قیمتش 50 تا هست راکیتیچ قیمتش بالای 200 میلیون یورو هست.

===========
جان هر کی دوست دارند دیگه از ارسنال بازیکن نخرند، جواب ندادن، زور که نیست... از اورمارس و پتی بگیر تا این الکس سانگ، فابرگاس و حضرت فرمالن... خدایی چقدر ما از این خرید های فجیع ضربه خوردیم. خدا رو شکر یه تی تی آنری رو تو دو سال آخر فوتبالش به ما دادن. کلا تنها خاطره خوب من از آرسنال کینگ هنری هست.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من با پوگبا و وراتی بیشتر حال میکنم
خیلیی خوبن
البته اگه همچنان نمایش خیره کننده شون رو حفظ کنند
الانم که شنیدم اردا توران میخاد بیاد بارسا
اینم خبرش
بمب بارتومئو : توران با بارسلونا به توافق رسیده است:D:p
ea682eaf-5228-3c2f-a0ee-ba8ba17f65ac.jpg

نامزد انتخابات باشگاه بارسلونا برگ برنده ای را برای پیروزی در انتخابات ماه آینده این تیم رو کرده است.
به گزارش Mundo Deportivo در حالی که رسانه های اسپانیایی در روزهای گذشته از توافق جوزپ ماریا بارتومئو نامزد انتخابات ماه آینده باشگاه بارسلونا با یک بازیکن خط میانی شاغل در لالیگا خبر داده بودند، حال این وب سایت خبری نزدیک به آبی اناری ها ادعا کرده که ریاست سال های اخیر باشگاه بارسلونا با درخواست انریکه توانسته با آردا توران هافبک تهاجمی باشگاه اتلتیکو مادرید به توافق برسد.
گفتنی است مدیر برنامه های توران در روزهای گذشته از علاقه این بازیکن به جدایی از جمع شاگردان سیمئونه سخن گفته بود و رسانه ها از تیم فوتبال چلسی انگلستان به عنوان جدی ترین گزینه وی یاد کرده بودند.
شایان ذکر است دیگو سیمئونه هفته گذشته و با اعلام این که تنها دیگو گودین و کوکه در این باشگاه غیر قابل فروش هستند، به شایعات جدایی ستاره ترک تبار خود دامن زده بود و انتظار می رود که علی رغم بند جدایی 41 میلیون یوروئی توران، این بازیکن با مبلغی کمتر از این ویسنته کالدرون را ترک و به تیمی جدید ملحق شود.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
لاپورتا : پوگبا گزینه ای فوق العاده برای بارساست
%D8%B3%DB%8C%D8%B42%DB%8C%D8%B4%D8%B3%D8%A8r3q-png.png

اختصاصی بارسا نیوز / خوان لاپورتا گفت که پس از حضور در رباست بارسا ، پل پوگبا را به نیوکمپ می آورد .
کانال "فوتبال ایتالیا" مدعی شد که مدیر سابق باشگاه بارسلونا ( از سال 2003 تا 2010 ) گفت که هافبک فرانسوی یوونتوس پتانسیل زیادی برای بازی در خط میانی دارد .
لاپورتا در مصاحبه با رادیو کاتالونیا گفت : " همه معتقد است که پوگبا گزینه خوبی برای بارسلوناست و همه این را به خاطر بازی او می گویند ."
وی افزود : " رابطه خوبی را مدیربرنامه های پوگبا ، یعنی Raiola دارم . کسی که با زلاتان و مکسول نیز در ارتباط است ."
هافبک 22 ساله یووه پیشنهاد های زیادی از تیم های بزرگ اروپایی دارد . باشگاه ها رئال مادرید ، منچستریونایتد ، منچسترسیتی و پاریسن ژرمن خواهان او هستند .
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

رئال مادرید برای راموس 90 میلیون میخواهد !

باشگاه فوتبال رئال مادرید پیشنهاد اولیه ی منچستر یونایتد برای سرجیو راموس را رد کرد . رئالی ها برای راموس 64 میلیون پوند یا به عبارتی 90 میلیون یورو درخواست کرده اند .

Source: AS

منچستر یونایتد و رد درخواست بایرن مونیخ
منچستر یونایتد درخواست بایرن مونیخ برای خرید دی ماریا را رد کرد . پپ گواردیولا مشتاق است تا این هافبک آرژانتینی را از شیاطین سرخ را جذب کند .

Source: Sky Sports

منچستر سیتی دست از تلاش برای خرید پوگبا بر نمیدارد

منچستر سیتی هنوز هم اعتماد به نفس بالایی دارد و میخواهد هر طور شده پوگبا را بخرد .

Source: The Sun

پیشنهاد 30 میلیونی آرسنال به ویدال

باشگاه آرسنال برای خرید آرتور ویدال هافبک تیم فوتبال یوونتوس پیشنهادی 30 میلیون یورویی ( 21 میلیون پوند ) ارائه کرده است . آرسنالی ها برای خرید ویدال دست به دامن الکسیس سانچز هموطن او شده اند .

Source: Daily Express

بالا