• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازيكنيه ك حفظ توپش فوقالعادست
ژاوي رفته
اينيستا تو اين فصل زياد خوب نبوده
اردا باتجرست
بنظرم مسولين ميترسن پوگبا خيلي زود خودشو نتونه پيدا كنه تو بارسا بخاطر همين ميخام ريسك نكن
من بيشتر رو خريد پوگبا نظر دارم تا اردا توران
گرچه جان عزيزاشون يه دفاع درست درمون بگيرن ادم تنش نلزه:D
نمیدونم چرا خوشبین نیستم به این خرید. امیدوارم زیاد هزینه نکنیم بابتش.
البته خرید اردا یه پیشینه مثبت داره، یادم نمیاد تو این چندساله خریدی از لالیگا داشته باشیم و به شکست منجر بشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من هنوز متوجه نشدم که خرید توران چه فلسفه ای رو دنبال میکنه!!!!!!!! 29-28 سالشه
درسته، درگیر بازی میکنه، تکنیکیه، شم گلزنی خوبی هم داره عوضش خیلی خشنه
بیاد حاضر میشه نیمکت نشین راکیتیچ بشه؟
کسی در مورد خرید توران نظری داره؟
میاد جای راکی بعد راکی آزادی عملی بیشتر پیدا میکنه. مثل الان نیست که تو به منطقه معطوف به
به نظرم بهترین خرید میمونه باشه
و برای امسال خیلی بدرد میخورد
چون به جز راکی همه هافبکمون فانتزی هستن تا قدرت فیزیکی
نمونش راکی که خیلی خیلی خط هافبک رو سر سامان داد با درگیری هاش. کمی به بازی فینال فکر کن دیدی با درگیری که انجام داد چطور توپها رو جمع میکند
توران هم باید بیاد تا خط هافبکمون مخلوط باشه از فانتزی و فیزیکی
من که استقبال میکنم از این خرید
درست مثل کواردادو که من گفتم این بازیکن بدرد بخور واسه بارسا نیست و دوستان نظر دیگه داشتن

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بنظر بنده هم 1-2 سال قبل شاید بدرد میخورد ولی این جور بازیکنها(بخصوص ترکیه ایها) ثبات ندارند و نمیشه در مواقع حساس روشون حساب باز کرد مخصوصا که زیر دست سیمئونه بازی کرده و بقول شما خشنه و میبینی سر یک مساله جزئی تیم باید 10 نفره بازی کنه
5597.jpg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یا الله آردا توران تا اول جمله گفته کاشکی بخریمش.به به حرفمان اوکی داره میشه. ایول داره
ویل کام تو بارسا آردا توران
:D
من که عاشق بشرم.
هر گردی گردو نمیشه که میگید مثل بقیه ترکیه ها میشه
این تفکرات سیمینه پیاده میکنه و بیاد بارسا اینطور نمیشه
انشالله خبر صحت داشته باشه.
در ضمن هر تیمی باید هر نوع تاکتیکی داشته باشه
قبلا که ما فقط فکرمان پاستیل مکرر زیاد و پیدا کردن روزنه بود. بعد انریکه آورد تغییرات انجام داد ملت دادشان بلند شد بعدم رفته رفته دیدن نه خونه مخلوط تو سیستم باشه
حالا هم باید فیزیکی هم قاطی این سیستم بشه. اوایل واسه دوستان آردا توران باب میلیون نیست رفته رفته حل میشه!!!
..........
همه چیز قطعی به نظر می رسد؛ آردا با قراردادی 5 ساله بارسایی می شود

arda-turan-83571.jpg

به گزارش as، نشریه نزدیک به باشگاه بارسلونا یعنی اسپورت امشب تایید کرد که طبق اخبار رسیده آردا توران بازیکن شماره 10 اتلتیکومادرید تیم بعدی خود را مشخص کرده است و قرار است طی روزهای آتی به بارسلونا بپیوندد.

به گفته این منبع توافق نهایی بین دو باشگاه بدست آمده است و بارتومئو برای قدرت نمایی در انتخابات پیش رو و بالا بردن شانس کسب رای خود، شرایط این انتقال را خیلی زود مهیا کرده است و این بازیکن 28 ساله به زودی با یک قرارداد 5 ساله بارسایی خواهد شد.

طبق گفته اسپورت این انتقال برای بارسلونا نزدیک به 35 میلیون یورو هزینه در پی خواهد داشت و این رقم 6 میلیون کمتر از رقم آزاد سازی توران یعنی 41 میلیون است.

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
یا الله آردا توران تا اول جمله گفته کاشکی بخریمش.به به حرفمان اوکی داره میشه. ایول داره
ویل کام تو بارسا آردا توران
:D
من که عاشق بشرم.
هر گردی گردو نمیشه که میگید مثل بقیه ترکیه ها میشه
این تفکرات سیمینه پیاده میکنه و بیاد بارسا اینطور نمیشه
انشالله خبر صحت داشته باشه.
در ضمن هر تیمی باید هر نوع تاکتیکی داشته باشه
قبلا که ما فقط فکرمان پاستیل مکرر زیاد و پیدا کردن روزنه بود. بعد انریکه آورد تغییرات انجام داد ملت دادشان بلند شد بعدم رفته رفته دیدن نه خونه مخلوط تو سیستم باشه
حالا هم باید فیزیکی هم قاطی این سیستم بشه. اوایل واسه دوستان آردا توران باب میلیون نیست رفته رفته حل میشه!!!
..........
همه چیز قطعی به نظر می رسد؛ آردا با قراردادی 5 ساله بارسایی می شود

arda-turan-83571.jpg

به گزارش as، نشریه نزدیک به باشگاه بارسلونا یعنی اسپورت امشب تایید کرد که طبق اخبار رسیده آردا توران بازیکن شماره 10 اتلتیکومادرید تیم بعدی خود را مشخص کرده است و قرار است طی روزهای آتی به بارسلونا بپیوندد.

به گفته این منبع توافق نهایی بین دو باشگاه بدست آمده است و بارتومئو برای قدرت نمایی در انتخابات پیش رو و بالا بردن شانس کسب رای خود، شرایط این انتقال را خیلی زود مهیا کرده است و این بازیکن 28 ساله به زودی با یک قرارداد 5 ساله بارسایی خواهد شد.

طبق گفته اسپورت این انتقال برای بارسلونا نزدیک به 35 میلیون یورو هزینه در پی خواهد داشت و این رقم 6 میلیون کمتر از رقم آزاد سازی توران یعنی 41 میلیون است.
مشخصه که نظر شما و عمو مایکل محترمه که لایک دادم
من هم از خدامه طبق نظر شما همه چی خوب باشه ولی خب شواهد و... باعث شده زیاد خوشبین نباشم مثل @rms جان
اینم فصل قبلش که قهرمان شدن:
2635.jpg

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
بارسا مثل همیشه تمرکزش روی پست هایی جز پست مهم دفاع هست . کاش یه مدافع با کیفیت و کم نوسان بگیرن که استحکام خط دفاعی بیشتر بشه .
امسال استاد پیکه رحم کرد و ضربه نهایی رو وارد نکرد . نمی دونم چرا دلم می خواد پیکه از بارسا بره ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اقا ما نظري نداريم راجب اومدن يا نیومدن اردا
من فقط حدس زدم مديران ميخان از تجربه اردا استفاده كنن
در نبود ژاوي و. ضعيف شدن اينيستا
كلا من نظري با ورود هافيك جز رويس و پوگبا نداشتم
رويس ك افت كرده
ميمونه پوگبا
وراتي هم خوبه
مهاجم ك يه دونه داريم ك اين فصل عالي كار كرد
لويس سوارز با اينكه چن جلسه اول نبود بازم عالي بود
ولي دفاعمون اتوبانه اقا اتوبان
خخخخخ
يه دفاع درست درمون الان ٩٩ ساله دوس داريم بخرن اخرشم نخريدن
:D:D:p

+++++++++++++++++++++

ماركا هم اومدن اردا رو تاييد كرده

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ب نظرم یه خرید ت خ می تخیلی باری ب هر جهت هست اونم با 35 تا ی ه مشت ابله مدیر شدن همون لاپورتا بیاد بهتره بمب بارتامئو همین بود دیگه اره ؟پوگبا که موند تو یووه وراتی هم که هیچ

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
ب نظرم یه خرید ت خ می تخیلی باری ب هر جهت هست اونم با 35 تا ی ه مشت ابله مدیر شدن همون لاپورتا بیاد بهتره بمب بارتامئو همین بود دیگه اره ؟پوگبا که موند تو یووه وراتی هم که هیچ
پوگبا که هنوز احتمالش زیاده ولی اونم بنظرم میشه یه چیزی تو مایه های ایبرا و رونی :دی
چون این بازیکنهایی که قدشون بلندِ خودشون رو سرتر از بقیه میبینن و این قضیه رو مسی و دوستان اسپانسر قبول نمیکنند به هیچ وجه و پوگبا هم نیومده 1-2 فصل بعد میره :دی
الان نیمار هم شاید این حس رو داره ولی کجدار و مریض با هم کنار میان و فعلا مشکلی نیست!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

به نظرم مشکل بارسا تو چند سال گذشته بیش از حد تمیز بازی کردن تیم بود... فصل پیش با امدن سوآرز و راکی و البته مهم تر از همه لوچو تیم واعقا داره میجنگه و اگرسیو تر بازی میکنه.

آردا هم دقیقا مثل سوارز از اون بازیکن هایی هست که برای بردن همه کار میکنه. وجود این بازیکن ها تیم رو چند بعدی میکنه و فشار رو به صورت چشم گیری از روی مسی بر میداره. اگه بشه مثل سوارز ارومش کرد یکم، میتونه قویترین خط هافبک دنیا رو در کنار راکی، بوسکتس، اینیستا و ماسکرانو تشکیل بده (داشتن هر کدوم از اینا آرزوی تمام تیم ها هست).

در صورتی که یه مقدار اخلاق و رفتارش تعدیل بشه بین خرید پوگبا و آردا صد در صد نظرم رو اردا هست. ضمنا خودش هم بسیار به بارسا و مسی علاقه داره.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
پوگبا که هنوز احتمالش زیاده ولی اونم بنظرم میشه یه چیزی تو مایه های ایبرا و رونی :دی
چون این بازیکنهایی که قدشون بلندِ خودشون رو سرتر از بقیه میبینن و این قضیه رو مسی و دوستان اسپانسر قبول نمیکنند به هیچ وجه و پوگبا هم نیومده 1-2 فصل بعد میره :دی
الان نیمار هم شاید این حس رو داره ولی کجدار و مریض با هم کنار میان و فعلا مشکلی نیست!

ایبرا، رونالدو و امثال اینها بسیار کوچیک تر از این هستند که کینگ دربارشون فکر کنه. دیگه پوگبا، نیمار و ... جای خود دارند. رسما نیمار رو داره مثل بچه خودش تو زمین حمایت میکنه.

اگه یه بازیکن پیدا کردی با قد 220 که همزمان کل استعداد پله و مارادونا رو با هم داشته باشه شاید مسی اون بازیکن رو رقیب خودش حساب کنه... فعلا تنها رقیب مسی فرم عالی فصل گذشته خودش هست که هر سال باید با گذشته خودش رقابت کنه و یکم اگه افت کنه در حالی که با فاصله بهترین بازیکن دنیا هست صدای همه در میاد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بهع آردا داره لغو میشه متأسفانه. به خاطر انتخابات
بترکین حی.
جوری میان میگن 35تا واسه بازیکن 28 زیاده انگار راکی 22سالشه یا سوارز 20 سالشه که 80تا براش پیاده شدیم
انگار یک هافبک تو بازار زیر30 میل موجوده که اینطور میگن
مشکل آینه که فکر میکنند بارسا جای بازیکن خشن نیست

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بهع آردا داره لغو میشه متأسفانه. به خاطر انتخابات
بترکین حی.
جوری میان میگن 35تا واسه بازیکن 28 زیاده انگار راکی 22سالشه یا سوارز 20 سالشه که 80تا براش پیاده شدیم
انگار یک هافبک تو بازار زیر30 میل موجوده که اینطور میگن
مشکل آینه که فکر میکنند بارسا جای بازیکن خشن نیست

لغو نشده. بقیه کاندیدها دارند فشار میارند. میدونند با خرید آردا رسما انتخابات تموم میشه.

اگه فردا پس فردا هم نشه بعد از انتخابات اردا میاد... بازیکنی هست که خوده لوچو میخوادش.

وقتی فرمالن و متیو رو با اون قیمت میخریم. اردا با 35 تا مفته... ببینید مثلا بقیه تیم ها برای بعضی از بازیکن ها چقدر میدن.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
ایبرا، رونالدو و امثال اینها بسیار کوچیک تر از این هستند که کینگ دربارشون فکر کنه. دیگه پوگبا، نیمار و ... جای خود دارند. رسما نیمار رو داره مثل بچه خودش تو زمین حمایت میکنه.

اگه یه بازیکن پیدا کردی با قد 220 که همزمان کل استعداد پله و مارادونا رو با هم داشته باشه شاید مسی اون بازیکن رو رقیب خودش حساب کنه... فعلا تنها رقیب مسی فرم عالی فصل گذشته خودش هست که هر سال باید با گذشته خودش رقابت کنه و یکم اگه افت کنه در حالی که با فاصله بهترین بازیکن دنیا هست صدای همه در میاد.
اون که بله :) منظور اینه که میان بعد مجبور میشیم با قیمت خیلی پایینتر ردشون کنیم و میشه ضرر به باشگاه
ضمنا منظورم از رونی رونالدینیو بود که بخاطر بزرگی کردن مسی مجبور شد بره :دی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
امکان پیوستن آردا توران به بارسا تاساعات آینده

آردا توران، ستاره ترکیه ای اتلتیکو مادرید ممکن است تا ساعات آینده به بازیکن جدید بارسلونا تبدیل شود.
01032023.jpg

به گزارش "ورزش سه"، دو روز پیش زمانیکه دو باشگاه اتلتیکو و بارسلونا بر سر انتقال 35 میلیون یورویی آردا به توافق رسیدند، رامون آدل، رئیس هیئت مدیره موقت بارسلونا که زیر نظر بارتومئو(رئیس دو سال اخیر بارسلونا و یکی از کاندیداهای ریاست بارسلونا برای 4 سال آینده)به کار مشغول است از امضای نهایی روی قرارداد خودداری کرد. برخی، فشارهای کاندیداهای ریاست بارسلونا را دلیل این مساله عنوان کردند. در هر صورت پروسه پیوستن آردا به بارسلونا بصورت موقت متوقف شد.

باشگاه اتلتیکو پس از این اقدام هیئت مدیره بارسلونا تا روز یکشنبه به آنها مهلت داد تا بررسی های نهایی را انجام دهند. طبق گزارش منتشر شده در موندودپورتیوو، رامون آدل در حال رایزنی و چانه زنی با دیگر کاندیداهای ریاست باشگاه بارسلوناست تا بتواند رضایت آنها را برای جذب توران جلب کند.

این مساله از آن جهت حائر اهمیت است که لوئیس انریکه، سرمربی بارسا شخصا اصرار به جذب توران دارد و از آنجا که انریکه در صورت انتخاب شدن هر نامزدی به ریاست بارسلونا، سرمربی این تیم باقی خواهد ماند، قاعدتا نباید مشکلی ایجاد شود.

فشارها روی هیئت مدیره بدین جهت است که در صورت جذب توران، شانس برنده شدن بارتومئو به نسبت دیگر نامزدها افزایش خواهد یافت. در حال حاضر بارسلونا ممکن است با همین تاخیر، یکی از نیازهای اصلی سرمربی خود را به سه دلیل از دست بدهد: 1- اتلتیکو روی 35 میلیون یوروی توافق شده با بارسلونا برای خرید جایگزین آردا حساب باز کرده است. 2- آردا می تواند با پیوستن به چلسی در لیگ برتر انگلیس، از ماه آگوست در میادین حاضر شود؛ در حالیکه برای بازی در بارسلونا باید تا ژانویه 2016 صبر کند. 3- آردا نمی خواهد در تمرینات پیش فصل اتلتیکو که از 5 روز دیگر آغاز خواهد شد حضور یابد و برای انتخاب تیم بعدی خود تعجیل دارد.

در حال حاضر راهکاری که هیئت مدیره بارسا برای جذب آردا در مذاکره با دیگر کاندیداها در نظر گرفته این است که مراسم معارفه آردا، توسط برنده انتخابات انجام شود و در واقع این خرید به نام رئیس بعدی نوشته شود.حال باید دید که طی ساعات آینده، چه نتیجه ای در این مذاکرات حاصل خواهد شد. بدیهی است که اردا می تواند در صورت مثبت بودن رایزنی ها، همین امروز به بارسلونا ملحق شود؛ در غیر این صورت احتمال رفتن او به چلسی بسیار بالاست.
++++++++++++++++++++++++++

منچستر سیتی برای پوگبا 100 میلیون یورو می پردازد
6702ba19-fd7f-3e52-aebc-926a7c3d17fe.jpg

بعد از اینکه جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی باشگاه یوونتوس پیشنهاد 80 میلیون یورویی بارسلونا را رد کرد، به نظر می رسد که سیتیزن ها قیمت را بالاتر خواهند برد. بنا به گزارش Il Corriere dello Sport، اکنون باشگاه لیگ برتری به دنبال آن است تا با پیشنهاد 100 میلیون یورویی به سراغ مرد فرانسوی بروند

++++++++++++++++++++++++
مسی گران قیمت ترین فوتبالیست جهان
اختصاصی / لیونل مسی ستاره ی آرژانتینی بارسلونا در صدر جدول گران قیمت ترین بازیکنان جهان جای گرفت . موسسه ی تحقیقات فوتبال پس از مطالعات انجام شده لیونل مسی را 280 میلیون یورو ارزش گذاری کرد .
نکته ی جالب در این رتبه بندی ارزش کریستیانو رونالدو است که در رده ی سوم جای گرفته . ادن هازارد بالاتر از رونالدو در این لیست جای دارد . در زیر لیست 20 بازیکن ارزشمند آمده است .

اسامی به ترتیب قیمت :

1 - لیونل مسی : 280 میلیون یورو

2- هازارد : 148 میلیون یورو

3 - رونالدو : 124 میلیون یورو

4 - نیمار : 98 میلیون یورو

5 - سرجیو آگوئرو : 86 میلیون یورو

6 - رحیم استرلینگ : 81 میلیون یورو

7 - پل پوگبا : 77 میلیون یورو

8 - کوستا : 76 میلیون یورو

9 : الکسیس سانچز : 74 میلیون یورو

10 : خامس رودریگز : 68 میلیون یورو

11 : لوئیس سوارز : 66 میلیون یورو

12 : آنتوان گریزمان : 64 میلیون یورو

13: سسک فابرگاس : 64 میلیون یورو

14 : ایسکو : 62 میلیون یورو

15 : هری کین : 58 میلیون یورو

16 : گرت بیل : 56 میلیون یورو

17 : کوتینیو : 55 میلیون یورو

18 : کورتوا : 55 میلیون یورو:eek:

19 : اسکار : 52 میلیون یورو

20 : کریم بنزما : 49 میلیون یورو

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
میانگین امتیاز هوادارن به بازیکنان در طول فصل
fansscores.png

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
01032124.jpg

جرسون : پیوستن به بارسلونا رویایی است

el-padre-de-gerson-he-hablado-con-braida.jpg

جرسون، هافبک 19 ساله برزیلی به شدت مورد توجه دو باشگاه بارسلونا و یوونتوس قرار گرفته است.

جرسون که به پوگبای برزیل معروف است، در باشگاه فلومیننزه عضویت دارد و مورد توجه دو فینالیست لیگ قهرمانان فصل گذشته یعنی بارسلونا و یوونتوس قرار گرفته است.

او در مصاحبه با فاکس اسپورت گفت:" پیشنهاداتی که دریافت کرده ام جالب و جذاب هستند. چه کسی از بازی برای بارسلونا و یوونتوس بدش می آید؟ بازی برای این دو تیم رویایی است اما این مسائل را به پدرم واگذار کرده ام و اوست که تصمیم نهایی را می گیرد. من تنها به بازی درون زمین فکر می کنم. فعلا هم روی فلومیننزه تمرکز کرده ام و نه پیشنهادتی که به من رسیده است."
باشگاه بارسلونا قصد دارد این بازیکن را برای فصل 2016-2017 به خدمت بگیرد، در حالیکه پیشنهاد یوونتوس برای فصل بعد است.

عکس / مسی روی کاور فیفا 16
cjacdytwsaacych.jpg

اختصاصی / سرانجام از کاور رسمی فیفا 16 رونمایی شد . تصویری از لیونل مسی یک بار دیگر به عنوان شخص اول کاور خودنمایی میکند . البته اگر با دقت بیشتری به کاور توجه کنید تصویر بازیکنان دیگری نیز مانند رونالدو را خواهید دید .
fifa-16-global-cover-r.jpg

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کاملا بدون شرح
مارتینو: تورنمنت موفقی را پشت سر گذاشتیم

» سرویس: ورزشي - جهان ورزش
کد خبر: 94041407700
یکشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴

سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین با وجود شکست برابر شیلی در فینال کوپا آمه‌ریکا گفت به شاگردانش افتخار می‌کند. او نسل کنونی فوتبال آرژانتین را بهترین نسل تاریخ فوتبال این کشور دانست.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال آرژانتین در فینال رقابت‌های کوپا آمه‌ریکا نتوانست عملکرد خوبی از خود نشان دهد. تلاش آلبی‌سلسته برابر شیلی میزبان در وقت‌های قانونی و اضافی گلی در بر نداشت تا کار به ضربات پنالتی کشیده بود و در نهایت این شیلی بود که توانست برابر حریف سرشناس خود به پیروزی برسد تا هواداران آرژانتین برای دومین بار در دو سال اخیر ناامید بشوند.

هر چند آرژانتین در دیدار برابر شیلی ناکام بود با این حال خراردو مارتینو از عملکرد شاگردانش راضی است و نسل کنونی فوتبال آرژانتین را بهترین نسل تاریخ فوتبال این کشور دانست.

مارتینو بعد از بازی گفت: بر این باورم که آرژانتین شایسته بیشتر از این بود اما در نهایت به آن چیزی که دوست داشت، نرسید. ما شایسته بالا بردن جام بودیم اما این شیلی بود که جام را در خانه حفظ کرد. از این که نتوانستیم جام قهرمانی را بالای سر ببریم بسیار ناراحت هستم. وقتی در رختکن به چهره‌های ناراحت بازیکنان نگاه کردم، ناراحتی من دو چندان شد.

او ادامه داد: سال قبل تیم ملی فوتبال آرژانتین توانست به فینال جام جهانی 2014 برزیل راه یابد اما در نهایت برابر آلمان تن به شکست داد تا مردم ناراحت بشوند. الان هم درست همین اتفاق برای ما تکرار شده است. درست است که آرژانتین در دیدار برابر شیلی بازنده از میدان خارج شد اما من از عملکرد شاگردانم راضی و بر این باور هستم که تورنمنت موفقی را پشت سر گذاشتیم.

سرمربی سابق آبی-اناری‌ها در پایان سخنان خود گفت: درست است که آرژانتین در این رقابت‌ها نتوانست جام قهرمانی را بالای سر ببرد اما معتقدم نسل کنونی فوتبال آرژانتین بهترین نسل تاریخ فوتبال این کشور است. من به این بازیکنان افتخار می‌کنم. بسیار حیف شد که نتوانستیم به قهرمانی دست یابیم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در مورد آردا
اینکه خشنه خیلی مهم نیست.چون به طور طبیعی در بارسا با مالکیت توپ بالا کمتر خشن خواهد بود.اینکه شدیدا احساسی بازی میکنه و یهویی اخراج میشه و تیم رو توی شرایط حساس فشل میکنه خطرناکه
قیمت و سنش هم مهم نیست به نسب شرایط بازار
در کل اگر از نظر حسی بتونه کنترل کنه خودش رو خرید بدی نیست.به خصوص هوش پاس بالایی داره و توی فضاهای تنگ و با درگیری بالا کارآمده

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
در مورد آردا
اینکه خشنه خیلی مهم نیست.چون به طور طبیعی در بارسا با مالکیت توپ بالا کمتر خشن خواهد بود.اینکه شدیدا احساسی بازی میکنه و یهویی اخراج میشه و تیم رو توی شرایط حساس فشل میکنه خطرناکه
قیمت و سنش هم مهم نیست به نسب شرایط بازار
در کل اگر از نظر حسی بتونه کنترل کنه خودش رو خرید بدی نیست.به خصوص هوش پاس بالایی داره و توی فضاهای تنگ و با درگیری بالا کارآمده
کباب هم خوب میپزه :دی
cartoon-of-the-day-diego-costa-arda-turan_1qv2jwh6dzdkm1pe98s98zilyl.jpg

بالا