• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
از این جهت که خریدهامون از لالیگا همواره نتیجه مثبتی داشتند که شکی نیست، اما شاید هدف انریکه از خرید آردا حفظ سیستم چرخشی بازیکنان باشه. سیستمی که فصل پیش بصورت عالی تونست از مصدومیت های دردسرساز جلوگیری کنه.
آردا یه بازیکن فانتزی و درعین حال درگیر هستش.
یه حسی بهم میگه کار پوگبا رو تمام کردیم، چون بارتومئو با خونسردی اعلام کرده پروژه خرید پوگبا به فصل بعد موکول شده. احتمالا از همون روشهای خرید نیمار و تراشتگن
اینیستا، بوسکتس، رافینیا، آردا، راکیتیچ، سرخی روبرتو خط هافبک این فصلمون رو تشکیل میدن. باید شاهد بازی های چرخشی در لیگ داخلی و جام حذفی باشیم.
امیدوارم یه مدافع میانی خیلی خوب جذب کنیم.
یه حس غریبی بهم میگه ترکیش ایرلاین در خرید آردا نقش داشته. حضور آردا و ترکیش ایرلاین در تیم قهرمان سی ال و در کنار مسی و بارسا میتونه جنبه های تبلیغاتی عالی برای ترکیش ایرلاین داشته باشه.
مخصوصا الان که آردا به نحوی موفق ترین و بزرگترین بازیکن تاریخ ترکیه محسوب میشه

ترکیش ایرلاین رو به خوبی بهش اشاره کردید... قطعا بخش زیادی از هزینه آردا رو ترکیش ایرلاین پرداخت میکنه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جدیدترین وعده انتخاباتی لاپورتا: پوگبا را همین امسال می آورم!
9236266f-a2b6-4e90-8e17-45eb76dc44fa-cb-jpeg.jpeg

لاپورتا در جدیدترین وعده انتخاباتی اش از تصمیم برای جذب پوگبا گفته است. کاندیدای 53 ساله مدیریت بارسلونا که در سال 2010 مدیریت این باشگاه را از دست داد، این موضوع که بارسلونا دیگر تمایلی به جذب پوگبا ندارد را تکذیب کرد.

لاپورتا اما در گفتگو با خبرنگاران گفته:«جذب آردا ربطی به پوگبا ندارد. اگر من برنده انتخابات شوم، سعی می کنم که همین امسال پوگبا را هم به تیم بیاورم. کلید جذب پوگبا، مینو رایولا، مدیر برنامه هایش است و من رابطه خوبی با او دارم. مطمئنم که برای خود پوگبا هم خوب است که در بارسا بازی کند».
++++++++++++++
رم در جام خوان گمپر به مصاف بارسلونا خواهد رفت
150536390-0.jpg

آاس رم تحت هدایت رودی گارسیا در رقابت پیش فصل جام خوان گمپر که هر ساله قبل از شروع فصل برگزار خواهد شد، امسال به مصاف تیم بارسلونا لوئیز انریکه خواهند رفت.

این دیدار احتمالاً چهارشنبه 14 مرداد ماه در کمپ‌نو برگزار شود، اگرچه این زمان هنوز قطعی اعلام نشده است و احتمال برگزاری این بازی در سه شنبه 13 مرداد نیز وجود خواهد داشت. این رقابت‌ها امسال برای پنجاهمین دوره خود برگزار خواهد شد.

بارسلونا با کسب 37 قهرمانی ،پرافتخارترین تیم این جام محسوب می شود. پیش از این باشگاه ایتالیایی یوونتوس سابقه قهرمانی در این رقابت سنتی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
+++++++++++++++++++
احتمال حضور قرضی آردا توران در گالاتاسارای قوت گرفت
arda-turan-83571.jpg

به گزارش AS، قهرمان چمپیونزلیگ مشتاق است تا خرید جدید خود تا نیم فصل رقابت ها آمادگی خود برای حضور در ترکیب اصلی را حفظ کند و بازگشت به گالاتاسارای، می تواند راه حل ایده آلی باشد. به دلیل محرومیت از جانب فیفا، بارسا می تواند بازیکن جدید به خدمت بگیرد اما نمی تواند تا 1 ژانویه 2016 از آنها در دیدار های رسمی استفاده کند.

توران اهل استانبول است و گالاتاسارای باشگاهی است که او از کودکی طرفدار آنهاست و اولین باشگاهی است که با وی قرارداد حرفه ای امضاء کرده است. آردا قبل از اینکه در سال 2011 به اتلتیکو مادرید ملحق شود، 6 سال پیراهن 'جیم بوم' را به تن می کرد.

نه بارسا و نه تیم ترکیه ای در مورد این احتمال اظهار نظری نکرده اند و تا زمان انتخابات ریاست باشگاه در تاریخ 18 جولای هیچ تصمیم قطعی در مورد قرض دادن آردا توران نمی توان گرفت.
+++++++++++++
این خبر ارادا قرضی بره هم خوبه هم بده . خوبیش اینه که تو اوج میمونهه و بدیش اینه ممکنه اونجا مصدوم شه و یه نکته مثبت داره اینکه قسمتی از مبلغ خریدش رو کم میکنه که (بعضی از طرفداران اسوده باشند:))
این لاپورتا هم مکاری هست
جدا اصلا ددوست ندارم لاپورتا بیاد با این وعدهاش یکی هم اوردن پپ(اصلا دوست ندارم پپ برگرده) و الان هم:general311:
هر کی مدیر بشه فرقی نمیکنه چون هر دو یه کمیتهای دارند

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
داور دیدار سوپرکاپ اروپا میان بارسلونا و سویا مشخص شد
super-cup-ball-2010.jpg

ویلیام کالوم، از سوی یوفا برای قضاوت در دیدار سوپرکاپ اروپا میان بارسلونا و سویا در تاریخ 11 آگوست در تفلیس (گرجستان) انتخاب شد.
قهرمان کنونی لالیگا و چمپیونزلیگ در سه دیدار با قضاوت این داور اسکاتلندی به میدان رفته است و هر سه بار زمین را با پیروزی ترک کرده اند. داوران این مسابقه تاکنون برای سویا سوت نزده اند.
کالوم، این داور 36 ساله اهل گلاسکو، از سال 2006 به جمع داوران بین المللی اضافه شده است و در فصل گذشته رقابت های چمپیونزلیگ قضاوت شش دیدار را به عهده داشت. از جمله این دیدار ها می توان به تساوی 0-0 اتلتیکو مادرید مقابل یوونتوس در تورین و پیروزی 3-1 بارسا مقابل آژاکس در آمستردام اشاره کرد.
در دیدار سوپرکاپ اروپا، فرانسیس کانر (اسکاتلند)، دیمین مک‌گریت (ایرلند) و گراهام چمبرز (اسکاتلند) به عنوان داور چهارم او را یاری خواهند کرد.
++++++++++++++
:D:D:D:general406::general406:
63l9_cjvo5_qveaebsl0.jpg

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
من هم پیش بینی می کنم توران خرید خوبی باشه و با دوستان در این مورد هم عقیدم که بازی در بارسا و کنار مسی مجبورش می کنه دست از مسخره بازی های معمولش برداره. تنها نگرانی من تعداد بالای خطاهای بی موردشه که امیدوارم بتونه در سال جدید اون رو برطرف کنه. در مورد قیمت ها هم که دیگه خیلی وقته سر رشته ی کار از دستم در رفته و چیز زیادی از این ارقام سرم نمیشه پس بهتر نظری ندم ولی فکر می کنم در حال حاضر توران حتی می تونه جای اینیستا رو به کلی در تیم بگیره.

از طرف دیگه، ارزش اضافه ای که کسی مثل پوگبا می تونست برای تیم به همراه داشته باشه قدرت سرزنیش بود که برای بارسایی که به بدترین شکل از ضربات کرنرش استفاده می کنه می تونست خیلی باارزش باشه.

این آقای لاپورتا هم که داره همینطور مزخرف روی مزخرف بار می کنه. احتمال بازگشت پپ؟ هه هه.

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بررسی روز؛ 10 خرید گران قیمت تاریخ باشگاه بارسلونا
ccc.jpeg

در ادامه 10 خرید گران قیمت بلوگرانا را بررسی می کنیم.
چند روز پس از رسمی شدن انتقال آردا توران به باشگاه بارسلونا، با هم نگاهی به 10 خرید گرانقیمت تاریخ این باشگاه خواهیم انداخت.

10 - رونالدینیو - پدیده برزیلی که در سال 2003 با 21.5 میلیون پوند از پی اس جی به بارسا پیوست و بعد ها به یکی از بهترین بازیکنان تاریخ باشگاه تبدیل شد.

ronaldinho-barcelona-udinese-champions-league_1may8yw01xvyg1sqlhxjy38cx3.jpg

9 - سسک فابرگاس - بازیکن جوانی که فوتبالش را از لاماسیا شروع کرده بود و سپس راهی لندن شد، در سال 2011 با مبلغ 24.4 میلیون پوند به نیوکمپ برگشت.

cesc-fabregas_tmw3un2dy5dd1dz8hkhtk6t7m.jpg

8 - دنی آلوز - مدافع راست برزیلی و تکنیکی سویا که در سال 2008 با 25.4 میلیون پوند به بارسلونا آمد و سال ها سمت راست دفاع این تیم را بیمه کرد.

dani-alves-barcelona_16oqdyh7jk3smzcqx38j4kf0h.jpg

7 - مارک اوورماس - ستاره هلندی که در سال 2000 از تیم آرسنال به بارسلونا با مبلغ 25.8میلیون پوند آمد.

overmars-ex-barcelona-player_1sth4779va6na1lz8lqw1rvx61.jpg
پ

6 - الکسیس سانچز - مهاجم گلزن اودینزه که پس از درخشش در جام جهانی 2010 با 25.6 میلیون پوند به بلوگرانا پیوست.

alexis-sanchez-barcelona-2014_2wrrs49ktmxg1o4rw3rcfxk2t.jpg

5 - داوید ویا- مهاجم تیم ملی اسپانیا که مورد توجه باشگاه های زیادی بود ولی در سال 2010 با 28.7 میلیون پوند از والنسیا به بارسا پیوست تا به یکی از گرانترین ترانسفرها بین دو تیم لالیگایی تبدیل شود.

david-villa-barcelona-la-liga_g9l20vrhnjub1465y7aqd139s.jpg

4 - آردا توران - آخرین خرید باشگاه بارسلونا که روز دوشنبه با 29.8 میلیون پوند از روخی بلانکوس به بارسلونا پیوست.

arda-turan-atletico-madrid_mn2z9r6a7yyb1lu8l1nsz327u.jpg

3- نیمار - مهاجم تکنینی سانتوس که هنوز هم پرونده های انتقال وی به بارسا باز است اماطبق گزارشات وی در سال 2014 با مبلغ 40.8 میلیون پوند به بارسلونا آمده است.

neymar-barcelona_i9vdk9l222dh1eea8okr5l27l.jpg

2 - زلاتان ابراهیموویچ - در سال 2009 که رئال مادرید با خرید رونالدو وکاکا سروصدای زیادی کرد، بارسا نیز ایبرا را اینتر با مبلغ 49.8 میلیون پوند به خدمت گرفت.

zlatan-ibrahimovic_1u20koyylphoe16hvpmfw8ivsw.jpg

1 - لوئیس سوارز - مهاجم اروگوئه ای که در سال 2014 پس از درخشش در لیورپول با مبلغ 58 میلیون پوند به بارسا آمد و گرانترین خرید تاریخ این باشگاه لقب گرفت.

luis-suarez-juventus-barcelona-champions-league-final-06062015_8b4aljjcigkm1tw7dsog154ow.jpg
++++++++++++++++
رسمی : نام 4 نامزد انتخابات که تایید نهایی شدند !
fatbol444444444444.jpg

اختصاصی / امروز صبح هئیت انتخاباتی پس از تجزیه و تحلیل امضاهای جمع آوری شده توسط تمامی نامزدهای انتخابات در نهایت چهار نامزد از شش نامزد را به عنوان نامزدهای اصلی برای رقابت اعلام کرد . دو نامزدی که از انتخابات برکنار شدند نتوانسته بودند تعداد کافی امضا جمع آوری کنند .

بر این اساس جوزپ ماریا بارتومئو , لاپورتا , بندیتو و فریکسا چهار نامزدی هستند که در انتخابات حضور خواهند داشت . انتخابات 27 تیر ماه برگزار میشود .
++++++++++++++
فقط یک ابلح نمیتونست با ایبرا کار کنه اونم پپ بود :general710:. بازیکن تاپ هر قابلیت تو این بازیکن نهفته بود .قدرت بدنی .ضربات هوای .شوت زن .چارچوب شناس . خیلی خیلی خیلی مسخره بود که نتونست باهاش کار کنه .هنوزم باور نمیکنم که چطور ردش کرد.
---
اوف مارک اوور مارس عاشقش بودم:general504::general504: اون بازی با لیورپول هم اوج همکاری تیمی بود که مارک در اخر گلش کرد (اگر اشتباه نکنم)
تو انفیلد بود(لباس دوم بود که صلایی بود وسطشم سرمه ای بود) 27 تا پاس دادیم :general611: از دفاع شروع شد بعد اخر سر یه پاس تو عمق و مارک اورمارس بود
----
توجه کردید هر چه دفاع کناری رو از سویا کندیم
از دو تیم بازیکن زیاد اوردیم یعنی بده بستون داشتیم . ارسنال و سویا
----
این مصاحبه های چرت پرت این نامزدها چیه نمیدونم . جدا شورشو دراوردن مزخرفها
بارتتومو رو بیشتر میپسندم بیاد مدیر شه (سوا اینکه تو اوایل فصل چقدر فحشش دادم)لاپورتا ادم مکاری هست (چندین بار تکرار کردم این حرفمو) طرف میئونه چی مصاحبه کنه تا رای بیار . اعم از لامسیا و لغو قرارداد با قطر و اورد یونسف
فکر کنم بارتمو بهتر باشه بیاد ریس باشه چون تو اون زمان تیم تو حاشیه بود خوب تیمو جم کرد اصلا" فکر نمیکردم اینطور تیمو و باشگاه رو جم کرد
باید دید تا 27 تیر ماه کی انتخاب میشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بررسی روز؛ 10 خرید گران قیمت تاریخ باشگاه بارسلونا
ccc.jpeg

در ادامه 10 خرید گران قیمت بلوگرانا را بررسی می کنیم.
چند روز پس از رسمی شدن انتقال آردا توران به باشگاه بارسلونا، با هم نگاهی به 10 خرید گرانقیمت تاریخ این باشگاه خواهیم انداخت.

10 - رونالدینیو - پدیده برزیلی که در سال 2003 با 21.5 میلیون پوند از پی اس جی به بارسا پیوست و بعد ها به یکی از بهترین بازیکنان تاریخ باشگاه تبدیل شد.

ronaldinho-barcelona-udinese-champions-league_1may8yw01xvyg1sqlhxjy38cx3.jpg

9 - سسک فابرگاس - بازیکن جوانی که فوتبالش را از لاماسیا شروع کرده بود و سپس راهی لندن شد، در سال 2011 با مبلغ 24.4 میلیون پوند به نیوکمپ برگشت.

cesc-fabregas_tmw3un2dy5dd1dz8hkhtk6t7m.jpg

8 - دنی آلوز - مدافع راست برزیلی و تکنیکی سویا که در سال 2008 با 25.4 میلیون پوند به بارسلونا آمد و سال ها سمت راست دفاع این تیم را بیمه کرد.

dani-alves-barcelona_16oqdyh7jk3smzcqx38j4kf0h.jpg

7 - مارک اوورماس - ستاره هلندی که در سال 2000 از تیم آرسنال به بارسلونا با مبلغ 25.8میلیون پوند آمد.

overmars-ex-barcelona-player_1sth4779va6na1lz8lqw1rvx61.jpg
پ

6 - الکسیس سانچز - مهاجم گلزن اودینزه که پس از درخشش در جام جهانی 2010 با 25.6 میلیون پوند به بلوگرانا پیوست.

alexis-sanchez-barcelona-2014_2wrrs49ktmxg1o4rw3rcfxk2t.jpg

5 - داوید ویا- مهاجم تیم ملی اسپانیا که مورد توجه باشگاه های زیادی بود ولی در سال 2010 با 28.7 میلیون پوند از والنسیا به بارسا پیوست تا به یکی از گرانترین ترانسفرها بین دو تیم لالیگایی تبدیل شود.

david-villa-barcelona-la-liga_g9l20vrhnjub1465y7aqd139s.jpg

4 - آردا توران - آخرین خرید باشگاه بارسلونا که روز دوشنبه با 29.8 میلیون پوند از روخی بلانکوس به بارسلونا پیوست.

arda-turan-atletico-madrid_mn2z9r6a7yyb1lu8l1nsz327u.jpg

3- نیمار - مهاجم تکنینی سانتوس که هنوز هم پرونده های انتقال وی به بارسا باز است اماطبق گزارشات وی در سال 2014 با مبلغ 40.8 میلیون پوند به بارسلونا آمده است.

neymar-barcelona_i9vdk9l222dh1eea8okr5l27l.jpg

2 - زلاتان ابراهیموویچ - در سال 2009 که رئال مادرید با خرید رونالدو وکاکا سروصدای زیادی کرد، بارسا نیز ایبرا را اینتر با مبلغ 49.8 میلیون پوند به خدمت گرفت.

zlatan-ibrahimovic_1u20koyylphoe16hvpmfw8ivsw.jpg

1 - لوئیس سوارز - مهاجم اروگوئه ای که در سال 2014 پس از درخشش در لیورپول با مبلغ 58 میلیون پوند به بارسا آمد و گرانترین خرید تاریخ این باشگاه لقب گرفت.

luis-suarez-juventus-barcelona-champions-league-final-06062015_8b4aljjcigkm1tw7dsog154ow.jpg
++++++++++++++++
رسمی : نام 4 نامزد انتخابات که تایید نهایی شدند !
fatbol444444444444.jpg

اختصاصی / امروز صبح هئیت انتخاباتی پس از تجزیه و تحلیل امضاهای جمع آوری شده توسط تمامی نامزدهای انتخابات در نهایت چهار نامزد از شش نامزد را به عنوان نامزدهای اصلی برای رقابت اعلام کرد . دو نامزدی که از انتخابات برکنار شدند نتوانسته بودند تعداد کافی امضا جمع آوری کنند .

بر این اساس جوزپ ماریا بارتومئو , لاپورتا , بندیتو و فریکسا چهار نامزدی هستند که در انتخابات حضور خواهند داشت . انتخابات 27 تیر ماه برگزار میشود .
++++++++++++++
فقط یک ابلح نمیتونست با ایبرا کار کنه اونم پپ بود :general710:. بازیکن تاپ هر قابلیت تو این بازیکن نهفته بود .قدرت بدنی .ضربات هوای .شوت زن .چارچوب شناس . خیلی خیلی خیلی مسخره بود که نتونست باهاش کار کنه .هنوزم باور نمیکنم که چطور ردش کرد.
---
اوف مارک اوور مارس عاشقش بودم:general504::general504: اون بازی با لیورپول هم اوج همکاری تیمی بود که مارک در اخر گلش کرد (اگر اشتباه نکنم)
تو انفیلد بود(لباس دوم بود که صلایی بود وسطشم سرمه ای بود) 27 تا پاس دادیم :general611: از دفاع شروع شد بعد اخر سر یه پاس تو عمق و مارک اورمارس بود
----
توجه کردید هر چه دفاع کناری رو از سویا کندیم
از دو تیم بازیکن زیاد اوردیم یعنی بده بستون داشتیم . ارسنال و سویا
----
این مصاحبه های چرت پرت این نامزدها چیه نمیدونم . جدا شورشو دراوردن مزخرفها
بارتتومو رو بیشتر میپسندم بیاد مدیر شه (سوا اینکه تو اوایل فصل چقدر فحشش دادم)لاپورتا ادم مکاری هست (چندین بار تکرار کردم این حرفمو) طرف میئونه چی مصاحبه کنه تا رای بیار . اعم از لامسیا و لغو قرارداد با قطر و اورد یونسف
فکر کنم بارتمو بهتر باشه بیاد ریس باشه چون تو اون زمان تیم تو حاشیه بود خوب تیمو جم کرد اصلا" فکر نمیکردم اینطور تیمو و باشگاه رو جم کرد
باید دید تا 27 تیر ماه کی انتخاب میشه
تصور میکنم بازی با من یو در منچستر منظورتون باشه
یه عالمه پاس دادن آخرش اوورمارس لایی یا همچین شکلی از توی عمق زد ضربه آخر رو

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
علیرضا جان بازی با لیورپول بود که بعد 35-30 پاس پیاپی گل زد. البته اگه منظورتون اون گل باشه
نشون به اون نشون که تو همون بازی انریکه میپره توپ رو با پا تو هوا استپ کنه وقتی پایین میاد همسترینگش کش اومد و خودش در همون لحظه درخواست تعویض داد. (امیدوارم درست یادم باشه)

edit:
آره خودش بود. یه بار دیگه بعد از 14 سال دیدمش. ببینید چه دیوانه وار پاس میدن و ژاوی چه میکنه
کد:
https://www.youtube.com/watch?v=1C--gtzvDUk

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
درسته
یه بازی با منچستر هم همینطور کلی پاس دادیم و آخرش یکی زد توی گل. شاید روماریو بود گل زد درست خاطرم نیست. بازی دو بر دو شد. اون هم اون زمان ها معروف شده بود از بس پاس دادیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سال 2000-2001 بود
تو مرحله گروهی بودتو نیوکمپ مساوی 00 شد .تو انفیلد 3بر1 شد بردیم
قشنگ بازی کردیم
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2001/matches/round=1546/match=1018313/index.html

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
لاپورتا ادم مکاری هست

داداش لاپورتا بی عقله...نمیدونم فازش چیه داره تو مصاحبه هاش جنگ و دشمنی رو آشکار نشون میده

باور کنین هر چقدر هم بارتومئو ضعیف کار کرده باشه حداقل بیشتر از لاپورتا میپسندمش

حالا لاپورتا یه دوره موفق تو بارسا داشت دلیل نمیشه دوباره بیاد مدیر بشه و 6 گانه و 3 گانه بیاره

غیر مستقیم میگه اردا رو برمیگردونیم!!!خیلی مغرورانه مصاحبه میکنه.مثالش همون حرفش در مورد مسی که بارتومئو جوابشو داد

این راهی که لاپورتا انتخاب کرده حتی امکان فروش نیمار رو هم فراهم میکنه

حالا میگه پپ رو برمیگردونم دیگه گند ماجرا رو در آورده.بارسا دیگه هیچوقت با پپ حرف خاصی برای گفتن نداره

کرایف هم که بارسا هرچقدر با این مدیریت جام بگیره مصاحبه های منفی میکنه و علیه تیم حرف میزنه

تو این فصل که تیم بارتومئو عالی کار کرد چرا باید دوباره به ترکیب و مدیریت دست زد وقتی همه چیز خوبه

تو نقل و انتقالات هم با این که محرومیم خوب کار کرده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
داداش لاپورتا بی عقله...نمیدونم فازش چیه داره تو مصاحبه هاش جنگ و دشمنی رو آشکار نشون میده

باور کنین هر چقدر هم بارتومئو ضعیف کار کرده باشه حداقل بیشتر از لاپورتا میپسندمش

حالا لاپورتا یه دوره موفق تو بارسا داشت دلیل نمیشه دوباره بیاد مدیر بشه و 6 گانه و 3 گانه بیاره

غیر مستقیم میگه اردا رو برمیگردونیم!!!خیلی مغرورانه مصاحبه میکنه.مثالش همون حرفش در مورد مسی که بارتومئو جوابشو داد

این راهی که لاپورتا انتخاب کرده حتی امکان فروش نیمار رو هم فراهم میکنه

حالا میگه پپ رو برمیگردونم دیگه گند ماجرا رو در آورده.بارسا دیگه هیچوقت با پپ حرف خاصی برای گفتن نداره

کرایف هم که بارسا هرچقدر با این مدیریت جام بگیره مصاحبه های منفی میکنه و علیه تیم حرف میزنه

تو این فصل که تیم بارتومئو عالی کار کرد چرا باید دوباره به ترکیب و مدیریت دست زد وقتی همه چیز خوبه

تو نقل و انتقالات هم با این که محرومیم خوب کار کرده
تمام حرفات درسته .قبول دارم
احتمال اینکه بارتومئو بببره خیلی بیشتره .چون جدا خیلی خوب کار کرده
تو نظر سنجی ها هم بیشتر از لاپورتا رای اورده

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تمام حرفات درسته .قبول دارم
احتمال اینکه بارتومئو بببره خیلی بیشتره .چون جدا خیلی خوب کار کرده
تو نظر سنجی ها هم بیشتر از لاپورتا رای اورده
من خیلی با بارتومئو موافق نیستم. از این قطری بازی دار دسته راسل خوشم نمیاد. فساد و مشکل هم کم درست نکردن اینا. منظورم این نیست که اگر لاپورتا میاد گلستان بشه و اگر بارتومئو بیاد خزان در خزان ولی باید قبول کنیم لاپورتا تصمیم های ورزشی بهتری میگیره و وجهه تیم رو بالاتر میبره. تیم راسل که بارتومئو هم جزوی ازش بود خرابکاری کم نداشتن و هنوز هم با مشکلات این گروه درگیر خواهیم بود.
لاپورتا در بدترین شرایط دهه گذشته تیم رو تحویل گرفت و بهترین شرایط ممکن رو برای تیم وجود آورد.
قهرمانی سه گانه فصل گذشته نباید باعث بشه سابقه خراب بعضی ها گم بشه. باز هم البته میگم این ها به این معنی نیست که لاپورتا گزینه خیلی صاف و سالم و صادقیه ولی مطمئن هستم در دراز مدت از نظر ورزشی تیم بهتری خواهیم داشت. یه نگاه به لاماسیا بندازید و ببینید چه بر سرش اومده یا انتخاب مارتینو و حمایت نکردنش و دیر اخراج کردنش در مرحله بعدی و...
محرومیت های فیفا
اینکه یه بمب انگیزه مثل مسی تونست در کنار کوچینگ خوب انریکه تیم رو قهرمان کنه نباید غافل کنه کسایی که حق رای دارند رو. بماند که احتمالا شدیدا موثر خواهد بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لاپورتا چندتا نقطه ضعف داره، 1-مدیریتش احساسیه 2-شخصیت رسانه ای داره و اهل جنجال 3- مسائل سیاسی رو وارد سیاست های باشگاه میکنه

نقاط قوت: 1- خوشتیپه، شاید خوشتیپ ترین رئیس باشگاه در تاریخ باشگاه های بزرگ اروپایی بوده
2-چهره ی کاریزماتیکی داره و اثرگذار 3-عملکرد فنی خوبی داشته. تونسته بارسا رو با تصمیمات درست از بحران خارج کنه و به عرش برسونه
4-واقعا دلسوز تیم و باشگاهه

ولی جدیدا یه احساس بدی نسبت بهش پیدا کردم، شیوه مصاحبه هاش رو نمیپسندم. خیلی پروپاگاندایی مصاحبه میکنه و از حدود میگذره. بارتومئو جنتلمن تر نشون داده
چرت پرت هم کم نگفته، از پس دادن آردا گرفته تا برگردوندن پپ و برداشتن اسپانسر از پیراهن بارسا....
پپ در حال حاضر هیچ چیز جدیدی به بارسا اضافه نمیکنه.
نباید قدرنشناس باشیم، سیاست های مالی موفق روسل و بارتومئو بدهی های بارسا رو به حداقل رسوند و به یکی از سه باشگاه ارزشمند جهان تبدیلش کرد. لاپورتا بدهی زیادی رو دست باشگاه گذاشته بود

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
علیرضا من نمیگم بارتومو بهترین مدیر هست .نه
من گفتم نسبت به لاپورتا بهتره
بارتومو درسته جزی از هیت مدیره راسل بوده ولی دلیلی نمیش که بشه این اتفاقات محروم اینا بنداریم گردنش
اینو در نظر داشته باش وقتی اومد مدیر شذ اوضاع رو با تصمیماتش اروم کرد و با مسیر درستی رسوند
حتی مصاحبه هاش خیلی عالی انجام میده ومثل بعضی از مدیران دیگه چرت پرت نمیگه
به نظر من اگر انتخاب بشه اختمالش هست که بارسا رو از اینی که هست بهتر تر میکنه
لاپورتا حس میکنم خودشم حس کرده مردم اونو انتخاب نکنند و رو اورده به این مصاحبه ها(تا دل مردم بذست بیاره) که لامسیا رو احیا میکنه و تبلیغ رو بر میداره و اردا رو بر میگردونه ا!!!!!!!!:general710:
محمد هم حرفاش درسته و تایید میشه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
قهرمانی سه گانه فصل گذشته نباید باعث بشه سابقه خراب بعضی ها گم بشه

آخه داداش داستان سره اینه که الان همه چیز خوبه و هیچ جو منفی ای از داخل تیم دیده نمیشه.همین فصل پیش تو نیم فصل تیم چه داغون شده بود ولی دوباره تونستن سرپا بشن

100% تغییر مدیریت باعث تغییر بازیکنا و همینطور توقف دوباره روند اوج گیری تیم میشه

3 گانه به کنار ولی تمدید با مسی و حمایت از بازیکنا و خرید سوارز و کلی بازیکن خوب رو نمیتونیم نادیده بگیریم.حالا معلوم نیست این راسل چه گندی تو انتقال نیمار زده

ترسم از اینه که لاپورتا بیاد و اون چیزی نباشه که خیلی ها فکر میکنن...از الان داره با ایما و اشاره میگه که انریکه رو ممکنه بندازه بیرون پپ رو بیاره،اردا رو پس میدیم و...

با استفاده از آبیدال هم نمیتونه رای جمع کنه.اگه واسه رای این مصاحبه ها رو میکنه همون بهتر که نمیکرد.همین 3 4 ماه پیش خودم طرفدار لاپورتا بودم ولی الان دیدم نسبت بهش عوض شده

بارتومئو خیلی شیک و تمیزتر داره تبلیغ انتخاباتی میکنه ولی لاپورتا انگار به زور میخواد اعتمادها رو جلب کنه که بیشتر داره خراب میکنه

این که پویول هم حمایت خودشو نسبت به هیچکدوم از نامزدها بخصوص لاپورتا نشون نداده در نوع خودش جالبه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
لاپورتا چندتا نقطه ضعف داره، 1-مدیریتش احساسیه 2-شخصیت رسانه ای داره و اهل جنجال 3- مسائل سیاسی رو وارد سیاست های باشگاه میکنه

نقاط قوت: 1- خوشتیپه، شاید خوشتیپ ترین رئیس باشگاه در تاریخ باشگاه های بزرگ اروپایی بوده
2-چهره ی کاریزماتیکی داره و اثرگذار 3-عملکرد فنی خوبی داشته. تونسته بارسا رو با تصمیمات درست از بحران خارج کنه و به عرش برسونه
4-واقعا دلسوز تیم و باشگاهه

نباید قدرنشناس باشیم، سیاست های مالی موفق روسل و بارتومئو بدهی های بارسا رو به حداقل رسوند و به یکی از سه باشگاه ارزشمند جهان تبدیلش کرد. لاپورتا بدهی زیادی رو دست باشگاه گذاشته بود

علیرضا من نمیگم بارتومو بهترین مدیر هست .نه
من گفتم نسبت به لاپورتا بهتره
بارتومو درسته جزی از هیت مدیره راسل بوده ولی دلیلی نمیش که بشه این اتفاقات محروم اینا بنداریم گردنش
اینو در نظر داشته باش وقتی اومد مدیر شذ اوضاع رو با تصمیماتش اروم کرد و با مسیر درستی رسوند
ح

آخه داداش داستان سره اینه که الان همه چیز خوبه و هیچ جو منفی ای از داخل تیم دیده نمیشه.همین فصل پیش تو نیم فصل تیم چه داغون شده بود ولی دوباره تونستن سرپا بشن

100% تغییر مدیریت باعث تغییر بازیکنا و همینطور توقف دوباره روند اوج گیری تیم میشه

3 گانه به کنار ولی تمدید با مسی و حمایت از بازیکنا و خرید سوارز و کلی بازیکن خوب رو نمیتونیم نادیده بگیریم.حالا معلوم نیست این راسل چه گندی تو انتقال نیمار زده

ترسم از اینه که لاپورتا بیاد و اون چیزی نباشه که خیلی ها فکر میکنن...از الان داره با ایما و اشاره میگه که انریکه رو ممکنه بندازه بیرون پپ رو بیاره،اردا رو پس میدیم و...

با استفاده از آبیدال هم نمیتونه رای جمع کنه.اگه واسه رای این مصاحبه ها رو میکنه همون بهتر که نمیکرد.همین 3 4 ماه پیش خودم طرفدار لاپورتا بودم ولی الان دیدم نسبت بهش عوض شده

بارتومئو خیلی شیک و تمیزتر داره تبلیغ انتخاباتی میکنه ولی لاپورتا انگار به زور میخواد اعتمادها رو جلب کنه که بیشتر داره خراب میکنه

این که پویول هم حمایت خودشو نسبت به هیچکدوم از نامزدها بخصوص لاپورتا نشون نداده در نوع خودش جالبه

تصور می کنم نتیجه انتخابات اگر اتفاق عجیبی نیافته از الان مشخصه و بارتومئو رییس خواهد شد.مگر اینکه اتفاق خیلی خاصی بیافته روز رای گیری
امیدوارم جنبه های منفی تیم روسل در این دوره کم باشه و جنبه های مثبتش ادامه پیدا کنه.تیم اولمون فوق العاده ست شرایطش و بسیار بسیار امید داریم تا به تاریخ سازی ادامه بدیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فوری : توران در نیوکمپ
img-ppunti-20150709-180337-imagenes-md-propias-ppunti-150709ard428-kld--572x460@mundodeportivo-web.jpg

اختصاصی / دقایقی پیش پرواز توران بر زمین نشست و او بالافاصله راهی باشگاه بارسلونا شد تا طبق برنامه ی قبلی جلوی لوگوی بارسلونا عکس بگیرد . قرار است فردا مراسم معارفه ی توران در بارسلونا برگزار شود .

آردا توران پس از رسیدن به بارسلونا گفت : " این روز بزرگی برای من است . من خیلی خوشحالم . این برای زندگی حرفه ای من و برای کشور من بسیار مهم است که بخشی از تاریخ بارسلونا باشم " .
++++++++++++++
توران در بارسلونا : میخواهم بخشی از بارسلونا باشم
arda-turan-es-un-gran-dia-para-mi.jpg

اختصاصی / پرواز آردا توران بالاخره در فرودگاه الپرات شهر بارسلون بر زمین نشت . مراسم معارفه ی خرید جدید بارسلونا فردا انجام میشود . اگر مایل هستید برنامه های روز معارفه ی توران را دنبال کنید به این مطلب مراجعه نمایید .

آردا توران پس از رسیدن به بارسلونا گفت : " این روز بزرگی برای من است . من خیلی خوشحالم . این برای زندگی حرفه ای من و برای کشور من بسیار مهم است که بخشی از تاریخ بارسلونا باشم " .
+++++++++++
بارسلونا با 1000 میلیون یورو درآمد قدرتمند ترین باشگاه جهان میشود
el-mandato-de-bartomeu-cierra-con-131-millones-de-beneficio.jpg

اختصاصی / سوزانا مونجه میگوید بارسلونا در سال 2021 قدرتمند ترین باشگاه جهان میشود . بارسلونا در این سال به درآمد سالانه 1000 میلیون یورو می رسد

پیش بینی ها نشان میدهد بارسلونا در سال های آینده میتواند در هر فصل نقل و انتقالات ( چه تابستانی و چه زمستانی ) حداقل 100 میلیون یورو خرید کند . چرا که این باشگاه قرار است از نظر میزان درآمد در صدر باشگاه های جهان قرار بگیرد . این ها میسر نمیشد اگر باشگاه تصمیم به سرمایه گذاری 600 میلیون یورویی برای تکمیل طرح های گسترشی خود نمیگرفت .

مسئول اقتصادی بارتومئو که سوزانا مونجه نام دارد و احتمالا در صورت برنده شدن بارتومئو در انتخابات ریاست بارسلونا جایگزین خاویر فائوس میشود میگوید پیش بینی ها نشان از آینده ای روشن دارد .

سوزانا تاکید کرد بارسلونا پتانسیل رشد بسیار دارد . او به مجله ی فوربس گفت بارسلونا سقف درآمد را میشکند و به با ارزش ترین باشگاه فوتبال تبدیل میشود .
+++++++++++

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گزارش تصویری؛ مراسم معارفه آردا توران در باشگاه بارسلونا

356744.jpg
356744_0.jpg
356744_1.jpg
356744_2.jpg
356744_3.jpg
356744_4.jpg
356744_5.jpg
356744_6.jpg
356744_7.jpg
356744_8.jpg
356744_9.jpg
356744_10.jpg
356744_11.jpg
----------------------
توران: رونالدو هیچ گاه در سطح مسی نخواهد بود

خرید جدید باشگاه بارسلونا، آردا توران بر این باوراست که مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است.
طرفداری- آردا توران ترک تبار که با قراردادی 41 میلیون یورویی از اتلتیکو مادرید راهی بارسلونا شده است، قرارداد پنج ساله اش را با این باشگاه کاتالان به امضا رسانده است. آردا توران به دلیل محرومیت این باشگاه در فصل نقل و انتقالات نمی تواند تا ژانویه در این تیم بازی کند.

آردا توران درواکنش به مقایسه مسی و رونالدو گفت:

کریستیانو بازیکن خاصی است، امّا هیچ وقت نمی تواند در سطح مسی باشد. فکر نمی کنم در طول تاریخ کسی به مانند مسی وجود داشته باشد یا در آینده به وجود بیاید.

توران در خصوص پیشنهاداتی که از تیم های مختلف دریافت کرده بود نیز گفت:

من پیشنهادات زیادی را دریافت کردم، امّا وقتی پیشنهاد بارسلونا را دیدم، بقیه پیشنهادها را کنار گذاشتم. کسانی که من را می شناسند، می دانند که از کودکی آرزویم بازی برای بارسلونا بوده است. خوشحالم که به بهترین باشگاه دنیا آمده ام و تمام توانم را برای ارائه بهترین خدمت به بارسلونا در اختیار خواهم گذاشت. فکر می کنم مردم بهترین آردا را در بارسلونا خواهند دید.

توران درباره شماره پیراهن خود گفت:

این برای من مسئله مهمی نیست و وقتی با هم تیمی هایم صحبت کردم، شماره ام را انتخاب خواهم کرد.
---------------------

مخالفت انریکه با انتقال قرضی توران به گالاتاسرای

لوییز انریکه با ایده انتقال قرضی آردا توران به گالاتاسرای برای داشتن حضور مستمر در مسابقات رسمی فوتبال مخالفت کرده است.
طرفداری- به گزارش Football-espana، بر اساس گزارش ها، سرمربی بارسلونا با امکان انتقال قرضی آردا توران - خرید جدید تیمش - به گالاتاسرای مخالفت کرده است. هافبک سابق اتلتیکو مادرید چند روز پیش به بارسلونا پیوست، اما به دلیل محرومیت این باشگاه از بازی دادن بازیکنان جدید تا ماه ژانویه 2016، توران تا آن زمان قادر به بازی کردن برای آبی و اناری پوشان نخواهد بود.

در همین راستا، به تازگی اخباری از علاقه گالاتاسرای به جذب قرضی آردا توران تا زمان پایان محرومیت نقل و انتقالاتی بارسلونا شنیده شد (پایان نیم فصل اول)، جایی که این بازیکن ترک تبار قادر خواهد بود تا خود را در اوج آمادگی نگه دارد و در کوران مسابقات فوتبال بماند. اما گزارش ها حاکی از این است که لوییز انریکه با این ایده مخالفت کرده است و خواهان باقی ماندن توران در نیوکمپ و وفق دادن خود با زندگی در این شهر و فلسفه باشگاه بارسلونا و همچنین آشنایی با هم تیمی های جدیدش است.
-----------------
توران در کنفرانس مطبوعاتی : با انریکه تلفنی صحبت کردم و او خوشحال بود
la-presentacion-de-arda-turan-en-directo.jpg

اختصاصی / آردا توران هافبک ترکیه ای بارسلونا امروز با حضور در این باشگاه پس از امضای قرارداد در کنفرانس مطبوعاتی حضور یافت . در زیر بخش هایی از صحبت های او در کنفرانس آمده است .

این کنفرانس هر چند به صورت کامل نبود اما سعی شد توسط ما پوشش داده شود . در زیر میتوانید بخش هایی از صحبت های توران را که در کنفرانس مطرح کرد بخوانید . ( از پایین به بالا )

پایان کنفرانس خبری توران . از این که همراه ما بودید سپاسگزاریم .

او برای رفتن به بخش دیگری آماده میشود .

اینیستا پس از امضای قرارداد برایم پیام فرستاد و من لذت بردم .

انتقال قرضی ؟ هیچ نظری ندارم .

اینکه انریکه از من خواست به بارسلونا بیایم مرا خوشحال میکند و من برای همه چیز ممنونم .

امیدوارم بتوانم در کنار مسی , اینیستا , نیمار و سوارز بازی کنم .

من امیدوارم همه باور داشته باشند که بهترین آردا اینجاست .

ژاوی همیشه نماد بارسلونا خواهد بود .

آردا گفت هیچ کس نمیتواند جایگزین ژاوی شود چرا که او منحصر به فرد است . من فقط برای این اینجا هستم که بهترین عملکردم را به نمایش بگذارم .

وقتی در اتلتیکو بودم میگفتم مسی بهترین است . اما الگوی من اینیستاست .

آردا گفت هرجایی که مربی بگوید بازی میکنم .

آردا توران گفت تلفنی با انریکه صحبت کرده است و او بسیار خوشحال بود .

مراسم معارفه ی آردا توران در حال برگزاری است . آردا توران امروز با حضور در دفتر باشگاه قراردادی با بارسلونا امضا کرد .

امضای قرارداد توران

ef90a4a9-b8cb-49f3-91fb-a5714de70d7c.jpg
+++++++++++++++

استقبال پرشور هوادارن از توران در نیوکمپ
tmp-27384-arda-desata-la-pasion-turca-en-el-camp-nou1441982508.jpg

اختصاصی / تعداد بسیار زیادی از هواران بارسلونا با حضور در مراسم معارفه ی آردا توران از خرید جدید باشگاه استقبال کردند .

تعداد هواداران در نیوکمپ بسیار قابل توجه بود به طوری که تعداد آنها حدود 6000 هزار نفر برآورد میشود .

آردا توران امروز با بارسلونا قراردادی 5 ساله به امضا رساند . سپس به کنفرانس مطبوعاتی رفت و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت . او 45 دقیقه ی بعد وارد نیوکمپ شد تا در مراسم معارفه شرکت کند .هنگام ورود توران به نیوکمپ هواداران اقدام به تشویق او کردند و به او نشان دادند از حضورش در بارسلونا خوشحال هستند .
-----------------
اردا خیلی خوشحاله:):general504::general707:

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یخونید خیلیییی جالب حرف زده :general503:

نامه ی فالکائو به لیونل مسی
falcao640messi-yb.jpg

اختصاصی / پس از برنده نشدن آرژانتین در فینال کوپا آمریکا 2015 شیلی همه مقصر اصلی ناکامی آرژانتین را لیونل مسی می شناختند در حالی که بسیاری از بزرگان از لیونل مسی دفاع کردند . فالکائو مهاجم کلمبیایی تیم فوتبال چلسی و سابق اتلتیکو مادرید در نامه ای به دفاع از لیونل مسی پرداخت .

"من افتخار می کنم که توی دوران مسی زندگی می کنم" "اگه یه گل بزنی، حسود ها میگن چرا دو تا نزدی؟ اگه یه پاس گل بدی میگن چرا دو تا ندادی؟ چرا تو زمین بهتر ظاهر نشدی؟ وقتی بیشتر از یک مدافع رو دریبل میزنی، میگن اونا مدافعای خوبی نبودن! وقتی از ضربه کاشته گل بزنی، میگن دیوار دفاعی مشکل داشت! وقتی توپ طلا رو میگیری، میگن حق تو نبود! وقتی با قدرت حمله میکنی و مدافع ها رو جا میذاری، میگن اونا کند بودن! اگه ضد حمله ای واسه حریف بشه و تو خسته باشی و دفاع نکنی، میگن واسه تیمش زحمت نمیکشه! وقتی هتریک میکنی، مدافعای حریفو ضعیف می دونن! وقتی با تیمت به تمام افتخارات برسی، میگن واسه تیم ملیت کاری نمیکنی در حالیکه تو اونا رو به فینال رسوندی! وقتی کودکی دستشو به سمت تو دراز کنه و تو اونو نبینی، میگن اخلاق نداری! وقتی بارسا هر بازی یا هر جامی رو از دست بده، مسی مقصره!" "این زندگی لیونل مسیه... واسه رسانه ها هم خیلی مهمه... بهش حمله میکنن؛ از اون حمایت نمی کنن؛ با اون می جنگن... با وجود اینکه لحظه به لحظه پیگیر زندگی اون هستن..." "15 سال دیگه ویدیو های گل ها و بازی تو رو می بینیم... اون وقت با افتخار میگیم: ما توی دوران لیونل مسی زندگی کردیم..."

انصراف منچسترسیتی از خرید پوگبا

در شرایطی که تصور می شد طی چند روز آینده، منچسترسیتی مذاکرات جدی خود برای جذب پوگبا را با یوونتوس آغاز کند، چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.
01031842.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا و منچسترسیتی در کنار پاری سن ژرمن، سه تیمی هستند که در رقابت برای جذب پوگبا قرار دارند اما به ادعای دیلی میل، سیتی از این جمع کنار خواهد رفت.
پس از ملاقات رسمی نمایندگان بارسلونا با مدیران یوونتوس برای جذب پوگبا که 9 روز پیش صورت گرفت، یوونتوسی ها پاسخی منفی به پیشنهاد 80 میلیونی بارسلونا دادند و عنوان کردند که قصد فروش ستاره تیمشان را ندارند. (بارسلونا البته پوگبا را برای سال 2016 می خواهد.)

هفته گذشته منابع انگلیسی خبر دادند که منچسترسیتی نیز به زودی باب مذاکرات جدی برای پوگبا را با یوونتوسی ها باز خواهد کرد اما تقاضای بالای یوونتوس مبنی بر فروش پوگبا با قیمت 100 میلیون یورو، باعث عقب نشینی و انصراف آنها شده است.
مشکل در عدم توانایی اقتصادی سیتی نیست؛ بلکه آنها معتقدند که ارزش پوگبا این مقدار نیست:general208::confused:.بدین ترتیب اگر در ادامه، اتفاق دیگری نیفتد، تنها بارسلونا و پاری سن ژرمن در کورس رقابت برای جذب بوگبا باقی خواهند ماند.

Last edited:
بالا