• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
قرعه کشی لالیگا انجام شد/اولین ال کلاسیکو 8 نوامبر
el-barca-madrid-se-jugara-el-3-de-abril.jpg

اختصاصی - در ساعت گذشته برنامه بازی های این فصل لالیگا قرعه کشی شد و زمان اولین ال کلاسیکو هم مشخص شد.

باتوجه به این قرعه کشی هر کدام از تیم ها از برنامه های بازی های خود در این فصل لالیگا آگاه شدند لازم به ذکر است که بارسلونا اولین بازی فصل خود را در ورزشگاه نیوکمپ و در مقابل اتلتیک باید انجام دهد و بدون شک یک بازی بسیار سخت برای شاگردان انریکه است.

تاریخ ال کلاسیکو های تاریخی هم مشخص شد که با توجه به این برنامه در هفته 12 اولین ال کلاسیکو در ورزشگاه نیوکمپ انجام خواهد شد یعنی 8 نوامبر سال 2015 همچنین ال کلاسیکو دوم که در ورزشگاه نیوکمپ است در تاریخ 3 آوریل 2016 برگزار خواهد شد.

شما عزیزان میتوانید در عکس زیر برنامه بازی های این فصل لالیگا را تماشا کنید.

calendari.jpg

نکته : اولین ال کلاسیکو در تاریخ یک شنبه 17 آبان 94 برگزار خواهد شد و ال کلاسکو برگشت هم در تاریخ جمعه 14 فروردین برگزار خواهد شد.
-----------------------
کرایوف : به جای خرید بازیکن , لاماسیا را احیا کنید !
cruyff-considera-absurdo-pagar-80-millones-por-pogba.jpg

اختصاصی / یوهان کرایوف میگوید از خرید بازیکن توسط بارسلونا رضایت ندارد . او میگوید سبک بارسلونا همواره پرورش بازیکن بوده است اما در سال های اخیر کمتر برای آن اهمیت قائل میشوند و خریدهای زیادی انجام شده است . این ما را بد عادت میکند .

کرایوف میگوید باید مسئولان بارسلونا با انگلیسی ها متفاوت فکر کنند . از سال 2010 همه چیز تغییر کرده است .

او به شدت از نقل و انتقالات بارسلونا انتقاد کرد و گفت پرداخت 80 میلیون برای پوگبا مضحک است . ما ژاوی , مسی و اینیستا و ..... را پرورش دادیم . لاماسیا یک نام تجاری بزرگ بود که حالا در حال محو شدن است .
------------------
اسپورت ؛ فیفا برای دومین بار درخواست بارسلونا را رد کرد
denis-0.jpg

اختصاصی - بنا به گزارش های وب سایت اسپورت فیفا برای دومین بار درخواست باشگاه بارسلونا برای بازگرداندن دنیس سوارز را رد کرد.

به نظر میرسید که باشگاه میخواست درخواست تجدید نظر رو به دادگاه ارسال کنه ولی در حال حاضر باشگاه دیگر نیمخواهد با مسئولان فیفا وارد درگیری جدید شود و تصمیم فیفا را با کمال احترام خواهد پذیرفت و از همین رو دنیس سوارز که به صورت قرضی در سویا حضور دارد در این فصل نمیتواند به بارسلونا باز گردد.

بازگشت دنیس سوارز در این فصل چیزی است که لوئیس انریکه خواهان آن بود اما باتوجه به محرومیت بارسا باید تا ژانویه 2016 صبر کنند تا مدت قرارداد قرضی دنیس سوارز با سویا تمام شود.

همچنین فیفا به باشگاه بارسلونا اعلام کرده است که تنها میتواند الکس سانگ بازیکن کامرونی را بازگرداند و بارسا هم اصلا این را نیمخواهد و در برنامه های لوچو اصلا جایی ندارد لازم به ذکر است که ستاره کامرونی در روز های گذشته به سختی مصدوم شده است بارسا ممکن است سانگ را به فروش برساند.
-------------------
لوئیس انریکه ؛ فصل فوق العاده ای در انتظار بارسلونا است
lucho-19.jpg

اختصاصی - امروز ظهر لوئیس انریکه با حضور در جمع خبرنگاران به سوال های آن ها پاسخ داد مصاحبه انریکه را ازوب سایت AS مرور خواهیم کرد.

ما پیش فصل را با بازیکنانی که در اختیار داشتیم شروع کردیم و منتظر بقیه ی بازیکنان هستیم تا بعد از اتمام تعطیلات تابستانی خودشان به تیم بازگشته و همراه دیگر بازیکنان به تمرین بپردازند ما میخواهیم فصل فوق العاده ای را برای باشگاه بارسلونا رغم بزنیم.

بازیکنان جدید :

مثل هر بازیکن دیگری باید با رختکن آشنا شده و بهتر هم تیمی های خود را بشناسد و یک رابطه دوستانه با آنها داشته باشد.

خرید های باشگاه :

وظیفه من به عنوان سرمربی لحاظ جنبه های فنی است از خرید بازیکنان احتمالی صحبت شده است و با آمدن آن ها من خیلی خوشحال خواهم شد.

نامزد های ریاست باشگاه :

من سرمربی هستم و کار من به انتخابات مربوط نمیشود و هرکس شایسته تر باشد انتخاب خواهد شد.

خداحافظی ایکر کاسیاس مظلومانه بود :

سوال دیگری نیست که من جواب بدم؟ (نه خوشم ازت دمت گرم:general601::general601:)

نامزد های ریاست از اسم من استفاده کردند :

مشکلی وجود ندارد ، روز یکشنبه با رئیس جدید صحبت خواهم کرد.

آردا توران و الکس ویدال تا ژانویه بازی نمیکنند :

بله واقعا باعث تاسف است ، وقتی شما خواهان جذب بازیکنی باشید دوست دارید خیلی زود برایتان به میدان برود.

شرایط فصل جدید :

من پیش بینی میکنم که فصل بزرگی خواهم داشت ، به همه ی بازیکنان نیاز داریم و همه بازیکنان تیم باید همه توانایی های خود را برای موفقیت تیم بگذارند تا همانند فصل قبل افتخار افرینی کنیم.

دومین فصل با بارسلونا :

بدون شک بسیار سخت است اما باز هم بزرگ و فوق العاده است چون میدانی که دیگر امور باشگاه چگونه پیش میرود و تمامی حریفان را به خوبی میشناسی.

جام های بیشتر :

ما فرصت به دست آوردن 3 جام دیگر را داریم و میخواهیم آن ها را کسب کنیم زیرا به تیم یک روحیه جدید و جنگندگی بیشتر میدهد.

آیا روز شنبه به شعار هواداران توجه میکنی :

بله ، میخوام دقت کنم و ببینم که چه کسانی از من حمایت می کنند.
----------------------
لوئیس انریکه ؛ من هیچگاه در مورد پاول پوگبا صحبت نکرده ام
1436869182-331791-1436871239-noticia-grande.jpg

اختصاصی - در ادامه اولین کنفرانس مطبوعاتی لوئیس انریکه مربی موفق باشگاه بارسلونا را بعد از تعطیلات تابستانی را باهم میخوانیم.

اول از مدیران باشگاه تشکر میکنم ، من از نقل و انتقالات باشگاه راضی هستم خودمون قبلا در مورد جذب آردا توران باهم صحبت کرده بودیم از نظر من آردا توران یک بازیکن بزرگ و کلیدی است و در باشگاه بارسلونا میتواند فوق العاده کار کند من از مدیران خواستم او را جذب کنند زیرا در فصل جدید به او نیاز دارم.

وضعیت پدرو : پدرو یه مبلغ فسخ قراردادی داره و باید تصمیم نهایی رو خودش بگیره اما من دوس ندارم هیچکدام از بازیکنان فعلی باشگاه رو ترک کنند.

فرمائلن و داگلاس : من از همه بازیکنان تیمم به یک اندازه انتظار دارم ، و همه باید در بهترین سطح خودشون باشن.

من پوگبا رو برای فصل بعد خواستم : من هیچوقت در مورد بازیکنی تو تیم من نیست صحبت نمیکنم اما اینو میگم که پوگبا آینده درخشانی رو داره.

مارک بارترا و پدرو : من بدون شک به تصمیم پدرو احترام میزارم او سال ها برای بارسا زحمت کشیده است اما واقعا میخوام که اون بمونه مارک بارترا هم همچین وضعیتی داشت و در نهایت تصمیم به ماندن گرفت.

آیا بازیکنان کوپا سوپر جام رو بازی میکنن : اول باید بگم که بازیکنانی که در کوپا آمریکا بازی کردن هر کدام 1 ماه استراحت دارن و باید منتظر ماند و دید آن ها کی به تیم اضافه خواهند شد.

بازیکنان اضافه شده به تیم : از تیم بارسا B چند بازیکن که شامل سمپر ، مونیر ، گامبائو و آلن هستند که دارن با تیم اصلی تمرین میکنند.

آیا از عملکرد بازیکنان بارسا B راضی هستید : نه اصلا ، بدون شک من از عملکرد آن ها راضی نیستم و اونا برای بهتر شدن باید سخت تمرین کنند.

شرایط دنیس سوارز : من میخواستم که دنیس در این فصل به بارسلونا برگرده اما فیفا اجازه این کار رو نداد.

آدریانو : اون آزاده که بره من باهاش صحبت نکردم و میگم اگه میخواد میتونه بره من خودم نمیخوام کسی از تیم جدا بشه چون امسال سال خاصی است.
--------------------
لوئیز انریکه ؛ مسی و ماسکرانو فوق العاده هستند
luis-enrique-felicito-a-la-gestora-por-la-incorporacion-de-arda-turan.jpg

اختصاصی - در ادامه مصاحبه لوئیس انریکه سرمربی موفق باشگاه بارسلونا را باهم دنبال میکنیم.

لوئیس انریکه در این مصاحبه در مورد ستاره های تیم خود که در رقابت های کوپا آمریکا حاضر بودند صحبت های بسیار جالبی انجام داد که آن ها را باهم میخوانیم.

مسی به فکر خداحافظی از تیم ملی :

این بار این را چه کسی شایعه کرده است؟ از روزنامه ها چنین کاری هم بر می آید با آن ها صحبت خواهم کرد.

انتقاد از مسی و ماسکرانو :

توسط چه کسی؟ روزنامه ها؟ بگذارید به حال خودشان باشند از نظر من مسی و ماسکرانو فوق العاده هستند.

مسی ، ماسکرانو و براوو :

اونا در فینال کوپا آمریکا بازی کردند و از لحاظ بدنی و ذهنی نیازمند استراحت هستند هنگامی که به تیم اضافه شدند ما آن ها را از لحاظ بدنی بررسی خواهیم کرد.

چرا برای خرید آردا عجله داشتید :

چرا که میخواستم چیز های زیادی در مورد او بدانیم و نحوه بازی او برای بارسا را بررسی کنیم همچنین در مورد انتخابات بیشتر در مورد این موضوع صحبت نمیکنم وقتی رئیس جدید انتخاب شد این سوال را جواب خواهم داد.

سقوط بارسا B به دسته 3 :

پدرو در آکادمی بارسا با من بود و به تیم یک ترفیع شد هرکس طبق عملکرد خود پاداش خواهد گرفت.

نیمار :

با او صحبت کردم ، او میداند که اشتباه کرده اما همه ما برای او ناراحت هستیم و خیلی هم نگران او هستیم.

داگلاس :

من امیدوارم این بازیکن برزیلی در این فصل بتواند خوب ظاهر شود و بدون شک بازی های بیشتر به او خواهد رسید او 2 سال است که در بارسا است و پیشرفت زیادی کرده است.

آیا از سیستم چرخشی استفاده میکنی :

هر وقت فصل شروع شد جواب سوالت را خواهی گرفت.

چالش های پیش رو :

من فصل دوم خود را در بارسا پشت سر میگذارم ما در فصل اول فوق العاده بودیم در حال حاضر چالش های بزرگی در جلوی ما است و انتظار ها از تیم بیشتر است باید سخت تلاش کنیم.

پیش فصل :

ما در پیش فصل باید سخت تمرین کنیم و بازی های خوبی هم با تیم های بزرگ خواهیم داشت ما در تمرینات پیش فصل تیم را باز یابی خواهیم کرد.

ساندرو - مونیر :

به درخواست من این دو بازیکن به تیم اصلی اضافه شدند اونا بازیکنان خوبی هستند و باید دید که چقدر پیشرفت داشته اند.

--------------------------
خوشم از مصاحبه انریکه اومد دمش گرم:general601:
برنامه لیگ هم اوایل خیلی فشرده و سخته

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
شبیه‌سازی دقیق حرکات لیونل مسی در فیفا۱۶

جدیدترین قسمت از مجموعه بازی‌های فیفا، پاییز امسال برای کنسول‌های‌ نسل‌های هفتم و هشتم، به‌همراه رایانه‌های شخصی عرضه خواهد. از جمله قابلیت‌های جدید و منحصربه‌فرد فیفا۱۶، شبیه‌سازی دقیق حرکات بازی‌کنان به لطف سیستم «دریبل غیر-تماسی» است.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نقل و انتقالات : رم ماسچرانو را میخواهد !
javier-mascherano-roma-lider-totti-adriano-correia.jpg

اختصاصی / به گزارش موندو دپورتیو و به نقل از روزنامه ی ایتالیایی گازتو دلو اسپورت , تیم فوتبال رم رقیب بارسلونا در جام گمپر که قرار است در تاریخ 14 مرداد به مصاف هم بروند به دنبال خرید خاویر ماسچرانو به عنوان **** جدید این تیم است .

پیشنهاد اغوا کننده

این روزنامه مینویسد این باشگاه ایتالیایی قصد دارد به ماسچرانو پیشنهاد قراردادی تا سال 2018 و درآمد خالص ( بدون مالیت ) 3 میلیون و 500 هزار یورویی او را تشویق به خروج از بارسلونا کند .

آدریانو کریا ؟

علاوه بر ماسچرانو به اعتقاد این روزنامه باشگاه رم به دنبال آدریانو نیز هست . رم قصد دارد برای آدریانوی 30 ساله قراردادی تا سال 2017 و به ارزش 8 میلیون یورو پیشنهاد دهد .

آدریانو به دلیل کمتر قرارگیری در ترکیب بارسلونا توسط لوئیس انریکه احتمالا ناراضی است و این میتواند کلید خروج او باشد .
-----------------
دو خرید جدید بارسا حق حضور در بازیهای دوستانه را ندارند
64670-1436946884.jpg

فیفا به بارسلونا اعلام کرده است که این باشگاه حق استفاده از آردا توران و الیکس ویدال ، دو خرید جدید خود را در بازیهای دوستانه نخواهد داشت.

بارسلونا در این تابستان دو بازیکن جدید جذب کرده است اما بر اساس قوانین فیفا به علت محرومیت این باشگاه در خرید بازیکن ، نه آردا و نه ویدال نمی توانند در بازیهای دوستانه تابستانی حضور یابند. این دو از ژانویه می توانند برای بارسا بازی کنند.

در حال حاضر احتمال فروش قرضی آردا به یک باشگاه ترکیه ای وجود دارد.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
برنامه لیگ یه خوبی هایی داره و یه بدی هایی
با توجه به خستگی مسی و فشردگی آخر فصل تیم ممکنه اوایل فصل نتونن سریع ریکاوری کنند و با این بازی های فشرده اذیت میشیم.از طرفی تمام بازی های سخت خارج ازخونه در نیم فصل اوله و نیم فصل دوم غیر بازی در ال مادریگال و بازی با سوسیداد هیچ بازی سخت خارج از خونه ای با تیم های بزرگ نداریم.رئال و اتلتیک و اتلتیکو و سویا و بالنسیا و ... باید بیان نیوکمپ
اگر نیم فصل رو جون در ببریم کار قهرمانی خیلی راحت تر میشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تولدت مبارک سرخیو بوسکتس
7-miguel-2--v1434810761-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | امروز سرجیو بوسکتس 27 ساله شد . بوسکتس در 16 جولای 1988 در سابادل اسپانیا متولد شد . پست او هافبک دفاعی و شماره ی پیراهنش در بارسلونا 5 است . سرخیو بوسکتس یکی از بهترین ها در پست خود است.اولین بازی او برای تیم اصلی به سال 2008 بر می گردد

افتخارات بوسکتس به این شرح است :

5 لالیگا
3 چمپیونز لیگ
3 جام حذفی
4 سوپر کاپ اسپانیا
2 سوپر کاپ یوفا
2 جام باشگاههای جهان
1 جام ملتهای اروپا یورو
1 جام جهانی

23.MIGUEL.v1434810820.JPG

25.MIGUELRUIZ.v1434810824.JPG

26.GERMANPARGA.v1434810827.JPG

-------------------
دستمزد پدرو مانع از انتقال او میشود ؟
la-ficha-de-pedro-dificulta-su-traspaso.jpg

اختصاصی / بر اساس گزارش موندو دپورتیو اگر بند خروج کم پدرو برای خریداران یک امتیاز باشد اما حتما دستمزد او مشکل ساز خواهد بود .

موندو نوشت ما میدانیم که بند خروج پدرو 30 میلیون دلار است و اگر باشگاه نیز اجازه ی خروج به او بدهد مشکلی برای رفتن ندارد . ماندن یا رفتن او تصمیم خودش است . اما مشکلی که برای انتقال او وجود دارد این است که او حقوق و دستمزد خوبی از بارسلونا میگیرد و هر تیمی نمیتواند برای 4 الی 5 سال چنین دستمزدی را به او پرداخت کند .
---------
تولدت مبارک بوسکتس:)

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارتومئو اسپانسر جدید پیدا کرد !
bartomeu-tendria-un-acuerdo-con-rakuten.jpg

اختصاصی / دو روز دیگر انتخابات ریاست بارسلونا برگزار میشود و نامزدهای ریاست در تلاش هستند تا برنامه های خود را برای کسب رای در فرصت باقی مانده اعلام نمایند .

با توجه به مخالفت های فراوان نسبت به اسپانسر قطری بارسلونا یکی از وعده ها حذف این اسپانسر است . علاوه بر بارتومئو آگوستی بندیتو نیز وعده ی اسپانسر جدید را داده است .

بر اساس گزارش موندو دپورتیو جوزپ ماریا بارتومئو یک اسپانسر ژاپنی برای بارسلونا پیدا کرده است . راکوتنشرکتی ژاپنی است که در مدیریت فروشگاه خرید اینترنتی فعالیت میکند و قادر است از بارسلونا حمایت مالی کند .

البته بارتومئو گفته است این شرکت با قطر ایرویز برای قرارگیری نامش در قسمت جلویی پیراهن رقابت خواهد کرد .

راکوتن چیست ( توضیح از ویکی پدیا ) :

شرکت خدمات اینترنتی است، که در زمینه مدیریت فروشگاه خرید اینترنتی فعالیت می‌کند. این شرکت بزرگترین سایت تجارت الکترونیکی در ژاپن و هم‌چنین در میان بزرگترین شرکت‌های اینترنتی در دنیا محسوب می‌شود.

هیروشی میکیتانی در فوریه ۱۹۹۷ این شرکت را تاسیس کرد. در سال ۲۰۱۲، درآمد این شرکت ۴٫۷ میلیارد دلار بوده است و در مجموع ۱۰،۳۵۱ کارمند در سراسر جهان دارد.
------------------------
:general405::general710::general711::general709:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
به نظرم به استعدادهای لاماسیا مثل سابق تکیه نمیشه و دیده نمیشن تیم دوممون هم که امسال سقوط کرد و در میان سه گانه کسی توجهی نکرد .

برنامه های تور آمریکا

چهارشنبه، 22 جولای:
تیم در اولین دیدار دوستانه در پیش فصل، مقابل لس آنجلس گلکسی صف آرایی خواهد کرد. این بازی ساعت 21 به وقت محلی برگزار خواهد شد.

شنبه، 25 جولای:
دومین بازی دوستانه در مقابل منچستر یونایتد و در ورزشگاه Levi در کالیفرنیا برگزار خواهد شد. این بازی رأس ساعت 13 به وقت محلی برگزار می شود.

چهارشنبه، 29 جولای:
سومین و آخرین دیدار دوستانه تیم در آمریکا، ساعت 20 به وقت محلی در واشینگتون و مقابل چلسی، برگزار خواهد شد.

بارسا با پرواز آمریکا به فلورانس، به اروپا باز خواهد گشت، تا آخرین بازی از تورنومنت را مقابل فیورنتینا در تاریخ 2 آگوست برگزار کند.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
واقعآ نیم فصل سختی در انتظارمونه،از همون شروع فصل که با فشردگی زیادی بازیهامون شروع میشه و تا نیم فصل هم که بازیکن جدیدی(به جز جوونا) نخواهیم داشت و چندتا خروجی هم داشتیم!!!
امیدوارم پدرو رو هر جوری هست تا نیم فصل حفظش بکنیم و بعدش بدیم لیور...:D(هم یه پولی به جیب میزنیم و مودنش با توجه به بالا رفتن سنش از لحاظ مالی خوب نیست،هم برای خود پدرو بهتره و حیفه در آستانه جام ملتها رو نیمکت بپوسه و شانسش رو از دست بده،همم به لیورپول کمک میکنیم!!!:Dاصلا با عدالتم حال میکنم دیگه!!!:p)
-------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد انتخابات هم 180 درجه تغییر نظر دادم و دوست دارم بارتومئو برنده بشه!!!
به نظرم لاپورتا دیگه شورش رو درآورده و داره کاراهای بچه گانه ای برای پیروز شدنش میکنه و کلا از رفتارهای 1 ماه اخیرش اصلا خوشم نیومد!!!:general210:(انگار با یه عده پشت کوه نشین طرفه!!!:|||||)
تازه ترینشونم اظهار نظر رایولا بوده که اگه لاپورتا پیروز شه احتمال پیوستن پوگبا به بارسا زیاده!!!خب دیگه یه بچه هم اینو میفهمه که...(انگار میخوان با شکلات سر بچه رو...!:|)
تازه رایولا از اون 2 تا نامزد دیگه هم انتقاد و به نوعی مسخرشون کرده که دیگه گستاخیه!!!:general710:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وب نیست،هم برای خود پدرو بهتره و حیفه در آستانه جام ملتها رو نیمکت بپوسه و شانسش رو از دست بده،همم به لیورپول کمک میکنیم!!!:Dاصلا با عدالتم حال میکنم دیگه!!!
خب بابا
همه فهميدن تيم اولت ليورپوله پوله پوله
والااا:D:D:D:D:p

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب بابا
همه فهميدن تيم اولت ليورپوله پوله پوله
والااا:D:D:D:D:p
چه ربطی داشت!؟:eek::Dاتفاقآ برعکسه...:D:p
جدی دوست دارم پدرو رو نیم فصل بفروشیم(هم به خاطر خودش هم به خاطر منافع خودمون!)،حالابه هر تیمی که شد،فقط چون لیورپولی هم هستم لیورپول رو در اولویت قرار دادم!!!:D;)چون فعلا پول خوبی بابتش گیرمون میاد و اگه بمونه با توجه به اینکه بازی بهش نمیرسه و رفته رفته داره افت میکنه(البته تا نیم فصل با توجه به شرایمون خوب میرسه!:);))،مطمئنآ هم خواهانش کمتر میشه و هم قیمتش!!! و هم اینکه حیفه تو جام ملتها فیکس تیم ملی نباشه چون واقعآ بازیکن خاص،باهوش و خوبیه...:):general504:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چه ربطی داشت!؟:eek::Dاتفاقآ برعکسه...:D:p
جدی دوست دارم پدرو رو نیم فصل بفروشیم(هم به خاطر خودش هم به خاطر منافع خودمون!)،حالابه هر تیمی که شد،فقط چون لیورپولی هم هستم لیورپول رو در اولویت قرار دادم!!!:D;)چون فعلا پول خوبی بابتش گیرمون میاد و اگه بمونه با توجه به اینکه بازی بهش نمیرسه و رفته رفته داره افت میکنه(البته تا نیم فصل با توجه به شرایمون خوب میرسه!:);))،مطمئنآ هم خواهانش کمتر میشه و هم قیمتش!!! و هم اینکه حیفه تو جام ملتها فیکس تیم ملی نباشه چون واقعآ بازیکن خاص،باهوش و خوبیه...:):general504:
خب باشه بابا
همه ميدونن تيم اولت ليور پوله پوله پوله

والا

الانم داري ميري جاده خاكي
:p:D:p:D:D

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
d6ae4b59-28d9-42d7-9719-63a6bcc4db8c.jpg

directo-especial-elecciones-barca-2015-07-17.jpg

++++++++++
ببینم کی انتخاب میشه
اینطور که پیداس ورق برگشت . لاپورتا داره انتخاب میشه!
به نقل از کجا میگی ورق داره برمیگرده محمد جان؟ خبر جدیدی نیست؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
به نقل از کجا میگی ورق داره برمیگرده محمد جان؟ خبر جدیدی نیست؟
یکی از روزنامه بود .که با اختلاف لاپورتا تو نظر سنجی اول شده بود
حالا بارتمو ضاهرا اول شده و ریس 6 ساله بارسا شد
حالا نمیدونم قراره شرایط چطور پیش بیاد ایا برایه بارسا خوبه یا بده
-----------------------
فوری : بارتومئو رئیس بارسلونا شد !
b28700fa-90b0-440f-b263-f69b69e65c85.png

اختصاصی / بارتومئو برای یک دوره ی شش ساله رئیس بارسلونا شد . بر اساس بررسی های tv3 بارتومئو با 49 درصد آرا را کسب کرده است . لاپورتا نیز با اختلاف و کسب 36 درصد آرا در رتبه ی دوم جای گرفت . جزئیات بیشتر در عکس
-------------------
لاپورتا : هنوز زود است . باید منتظر بمانیم !
b165e0b8-3943-4a40-a72e-1dba9187e615.jpg

اختصاصی / پس از آنکه tv3 اقدام به انتشار نتایج اولیه ی انتخابات ریاست بارسلونا کرد و بارتومئو با 49 درصد آرا برنده ی رقابت انتخاباتی شد , خوان لاپورتا به آن واکنش نشان داد .

لاپورتا گفت : " من احساس میکنم که باید صبر کنید تا نتایج رسمی اعلام شود . صبر کنید تا مطمئن شوید نتایج نهایی همین است . از همه ی کسانی که از ما حمایت کردند متشکرم .

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من از چند تا سایت که دیدم تا چند ساعت پیش بحث این بود که بارتومئو نزدیک تره به انتخاب تا لاپورتا
مارکا هم روی سایتش به نقل از رادیو کاتالونیا یا همچین چیزی نقل کرده بود.
رسمی ولی فکر نکنم هنوز اعلام شده باشه و بر حسب شمارش تا ساعت چهار به وقت کاتالونیا بوده این خبر

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من از چند تا سایت که دیدم تا چند ساعت پیش بحث این بود که بارتومئو نزدیک تره به انتخاب تا لاپورتا
مارکا هم روی سایتش به نقل از رادیو کاتالونیا یا همچین چیزی نقل کرده بود.
رسمی ولی فکر نکنم هنوز اعلام شده باشه و بر حسب شمارش تا ساعت چهار به وقت کاتالونیا بوده این خبر
فکر کنم مارکا یا الموندو بود اون نظر سنجی رو دو یاسه روز پیش اعلام کرده.که لاپورتا 68 درصد بود و دومی بارتمو
اره الان 10 دقیقه ای دارم حی سرچ میکنم . تو سایت اصلی که خبری نیست
و الان فهمیدم که نبرده تا الان جلو هست .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خسته نکنید خودتونو:p:D:D
@termes
@*CATALAN*

با پشت سر گذاشتن لاپورتا، فریکسا و بندیتو

بارتومئو باردیگر رئیس باشگاه بارسلونا شد

رسانه های اسپانیایی اعلام کردند که جوزپ ماریا بارتومئو با کسب 49.5 درصد آرا، بار دیگر به عنوان رئیس باشگاه بارسلونا انتخاب شد.
01033008.jpg

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که هنوز باشگاه بارسلونا به طور رسمی این خبر را تایید نکرده اما ‏رادیو کاتالونیا، ‏tv3‎‏ و نشریات مارکا و آ.اس، پیروزی بارتومئو در انتخابات را اعلام کردند.‏
همان طور که انتظار می رفت خوان لاپورتا جدی ترین رقیب بارتومئو بود که البته تنها 36.6 درصد آرا ‏را به خود اختصاص داد. بندیتو و فریکسا، دو کاندیدای دیگر هم به ترتیب 7.8 و 4.8 درصد آرا را به ‏خود اختصاص دادند.‏
بارتومئو که تا 18 ماه قبل نایب رئیس باشگاه بارسلونا بود، بعد از استعفای ساندرو روسل به عنوان رئیس ‏باشگاه انتخاب شد و با توجه به قهرمانی سه گانه بارسا در این فصل، شانس زیادی برای انتخاب مجدد به ‏دست آورد.‏

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فوری : پس از بررسی 25 درصد آرا / رای بارتومئو بیشتر شد !
85a1be57-2150-4023-8c44-35ea63ba5612.jpg

اختصاصی / پس از بررسی 25 درصد آرا جوزپ ماریا بارتومئو هنوز از سایر رقبای انتخاباتی پیش است . رای بارتوئو با بیشتر شدن آرای شمرده شده حتی بیشتر هم شده است و به 54 درصد رسیده است . تاکنون 11 هزار و 557 رای شمرده شده است . جزئیات بیشتر در عکس
84259edb-1de8-49df-8a44-450adf33e2b3.png
------------
ورزش سه بابا خبر گزاری سخیفی هست
نکته عکس رو اگه گفتید ؟؟؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فوری : پس از بررسی 25 درصد آرا / رای بارتومئو بیشتر شد !
85a1be57-2150-4023-8c44-35ea63ba5612.jpg

اختصاصی / پس از بررسی 25 درصد آرا جوزپ ماریا بارتومئو هنوز از سایر رقبای انتخاباتی پیش است . رای بارتوئو با بیشتر شدن آرای شمرده شده حتی بیشتر هم شده است و به 54 درصد رسیده است . تاکنون 11 هزار و 557 رای شمرده شده است . جزئیات بیشتر در عکس
------------
ورزش سه بابا خبر گزاری سخیفی هست
نکته عکس رو اگه گفتید ؟؟؟
تبلت یارو داغونه
دسته دخترم تو گچه:D

انصافا خودتم نمیدونستیااا

دوستان بریم تلگرام گروه بزنیم ؟

بالا