• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
آدریانو خواهان انتقال به رم

بنا به گزارش ها آدریانو قصد دارد از بارسلونا جدا شده و به رم بپیوندد و به توافقات اولیه با باشگاه ایتالیایی نیز دست پیدا کرده است.
طـرفداری- Mundo Deportivo می گوید که مدیر برنامه های این بازیکن مقدمات ترک نوکمپ را فراهم ساخته و آدریانو بر این باور است که اگر بماند، سال آینده دقایق بازی او محدود تر هم خواهد شد.

برای پست دفاع راست، بارسلونا دنی آلوز و داگلاس را دارد و از ماه ژانویه نیز الیکس ویدال به تیم اضافه خواهد شد، و جوردی آلبا همراه با جرمی متیو در سمت چپ حضور دارند. رم نمی خواهد بیش از 8 میلیون یورو برای آدریانو هزینه کند، کسی که دو سال دیگر با بارسلونا قرارداد دارد اما MD می گوید که بارسا با توجه به محرومیت از نقل و انتقالات تمایلی به صدور اجازه جدایی وی ندارد.

اگر آدریانو به خواسته خود برسد، لوئیز انریکه از الکس گریمالدو جوان در تیم اصلی استفاده خواهد کرد.
--------------
عکس / رئیس‎جمهوری که راننده مسی شد
302326-886.jpg

لیونل مسی فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا سفری کوتاه را به کشور آفریقایی گابن داشت تا یک ورزشگاه را در این کشور افتتاح کند.

بر این اساس حضور مسی در این کشور آفریقایی سوژه جدیدی برای رسانه های ورزشی شده است.

استقبال رئیس جمهور گابن علی بونگو از لیونل مسی در فرودگاه و حضور او به عنوان راننده فوق ستاره آرژانتینی در حالی که مردم این کشور شاهد این ماجرا بودند، باعث شده است تا حاشیه های فراوانی پیرامون سفر مسی شکل بگیرد.

گفته می شود برای حضور مسی در این کشور رئیس جمهور گابن 3.5 میلیون یورو پرداخت کرده است.
-------------
عکس / محصول لاماسیا برای امضای قرارداد با رم ، وارد پایتخت ایتالیا شد
diallo-e1437487314905.jpg
مائو دیالو، مدافع جوان باشگاه بارسلونا به صورت آزاد، به رم پیوندد. او قابلیت بازی در وینگ را هم داراست.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
مسی و نیمار نبودن ولی خب تکرار شبکه ورزش ساعت21 نشون میده
lag-fcb.jpg

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ارسنال هم کلید کرده تو لاماسیا ول کنم نیست

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اندر کف این خبرا هستم
یکبار انریکه میگه ادما رو میرم تیم اصلی الان میشنویم قرارها بره!!!!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی مرده اون دوستانی هستم که میگن بارسا ارسنال رو غارت کرد و بازیکن های تاپش رو خرید و ....
از رابطه بارسا و ارسنال بیش از سود بردن بارسا ارسنال سود کرده تنها بازیکنی که ونگر میخواست بمونه و بارسا خریدش فقط فابرگاس بود که تازه اونم از خود بارسا خریده بودن
فوق ستاره هایی مثل سیلوینیو و هلب و فرمایلن و و .... بدترین خریدهای بارسا بودن

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستانی ک از خرید توران و امثالهم و موندن بارتامئو خوشحالن تحویل بگیرن هر چی چند ساله کشت کرده لاماسیا در حال به باد دادن هست اگه قرار به خرید هست بازیکنایی که واقعا تاپ هستن و نتونسته لاماسیا بسازه مثل دروازه بان و سوارز و ... خریده بشن نه توران که ما واقعا چنتایی که از جوونا رو نیمکت داریم همین الان هم حداقل 80درصد توانایی توران رو دارن این میاد بازی میکنه ما جوونا رو میدیم تیمای مثل ارسنال بعد چند سال دیگه باید 60 70 تا بده برگردن شایدم برنگردن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستانی ک از خرید توران و امثالهم و موندن بارتامئو خوشحالن تحویل بگیرن هر چی چند ساله کشت کرده لاماسیا در حال به باد دادن هست اگه قرار به خرید هست بازیکنایی که واقعا تاپ هستن و نتونسته لاماسیا بسازه مثل دروازه بان و سوارز و ... خریده بشن نه توران که ما واقعا چنتایی که از جوونا رو نیمکت داریم همین الان هم حداقل 80درصد توانایی توران رو دارن این میاد بازی میکنه ما جوونا رو میدیم تیمای مثل ارسنال بعد چند سال دیگه باید 60 70 تا بده برگردن شایدم برنگردن
عجب
بذار چند روزی بگذره از انتخابات بعد.
طوری میگی چند سال کشت کردیم به باد دادیم که هر ساله بی برو برگرد قراره ستاره بیاد از لامسیا !!!! قرار نیست همه ساله ستاره از دل لامسیا بیاد .لامسیا هم بازیکن سازه هم پول سازه که الان پول ساز شده ،درست مثل اژاکس
حرفای میزنید که مرغ سوخاری بلند میشه بندری میرقصه!!!
کجای تاریخ بارسا دیدی که یه بازیکن فیزیکی (بجز توره)داشته که ما نیمیدونیم و شما الان میگی تو لامسیا حداقل 80درصد توانایی:eek: :general507:بیخیال احساسی ننویس.
مشکل اکثر طرفداران بارسا من جمله شما اینه فکر میکنید چون اردا توران خشنه و فیزیکی بازی میکنه ،اینو قبول نمیکنید و اون پس میزنید و همش فکر میکنید بارسا فقط جای بازیکنان فانتزی هست و جای برای امثال توران نیست
درضمن قرار نیست همه لامسیا رو تو تیم اول جا بدن
بیشتر بازیکنان لامسیا خودشان میخوان برن چون تیم رفته دسته سه و بعدشم انگیزه ندارند .دوست دارند که بازی در تیم اصلی انجام بدن ،درضمن انریکه هم بعضی هارو نمیخواد بیاره تیم اصلی ولی دوست نداره فروش برند ولی خود بازیکن این شرایط رو دوست نداره

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
در صورت فروش جوونها هم بدون شک اونایی رو که بهشون امیدوارن،همینطوری واس همیشه نمیدن بره و بند بازگردوندن تو قراردادشون میزارن...;)(هر چند من خودم ترجیح میدم قرضی برن جایی که بهشون بازی میرسه!)
بارسا هر سال داره واسه همه جامها میجنگه و نمیتونه تو ترکیبش زیاد دستکاری بکنه و زیاد به جوونها میدون بده چون ریسک بزرگیه و آخر فصل ارزش حتی 1 امتیاز از دست رفته مشخص میشه!!!(مگر اینکه قهرمانیمون چند هفته به پایان فصل قطعی بشه و چند هفته آخر لیگ رو با جوونها بازی کنیم!)
ظاهرآ پدرو و آدریانو هم رفتنی هستن،امیدوارم لااقل به قیمت خوبی بفروشیمشون...:general210:
راستی واسه براوو پیشنهاد بالای 10 تا نرسیده!؟:D:p(خیلی دوست دارم یکی 15 20 تایی پیشنهاد بده و بدیم بره!که البته امکانش 1% هم نیست!:()

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
به خریدی که قبل از انتخابات و کاملا با اهداف خاص خریداری میشه نمیشه خرده گرفت . رییس معلوم نشده رفتن بازیکن خریدن ، دیگه معلومه نکات فنی چه رابطه ای با پرتغال فروش پیدا میکنن .
بازیکن 29 ساله با 34 میلیون ، با 20 تا بیشتر میشد خرید های خیلی بهتری داشت . اگه قرار به بازیکن ایستا و بدون تحرک داشتیم که فابرگاس نمونه ی خیلی بهتر و پرتحرک تری بود ، جواب هم داده بود . ولی بهر حال توران هم میتونه کمک کار باشه .
خرید بازیکن یه علمه ، مثل مربیگری که الزاما همه بازیکنهای بزرگ مربی خوبی نمیشن مگر اینکه علمش رو داشته باشن ، تو این چند سال کلا خریدی که خوب باشه و با تیز هوشی خریده شده باشه نداشتیم ، یعنی نتونستیم قابلیتهای بالقوه رو تشخیص بدیم هر کی بالفعل شده سریع رفتیم دنبالش مثل سوارز یا پوگبا . این که هنر نیست ، پی اس جی ، رئال ، من سیتی و خیلی از تیمهای دیگه هم این کارو بلدن . ببینید خرید و فروش های بی نقص چلسی رو :

3b1f5012231f5cd0fd8750f4e640b34a93c75b7be396f32216fddf3c79557442_large-jpg.837088

.

فایل های ضمیمه

• 3b1f5012231f5cd0fd8750f4e640b34a93c75b7be396f32216fddf3c79557442_large.jpg
    3b1f5012231f5cd0fd8750f4e640b34a93c75b7be396f32216fddf3c79557442_large.jpg
    71.5 KB · نمایش ها: 70

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداش کاتالان من نه احساسی مینویسم نه اونجور کهشما فکر میکنی فکر میکنم .خیلی جالبه از نظر من اصلا توران بازیکن خشن و فیزیکی نیست که شما انجوری میگی من از بازیکن های فیزیکی مثل توره مثل کین مثل ویرا خوشم میاد از نظر من توران بیشتر تکنیکی هست تا فیزیکی شما گیر دادی هی میگی مخالفید چون توران فلان است و خشن و ... کجای این خشن بوده من نمیدونم یه اخراج مقابل رئال داشت که به نظر من حقش هم نبود تازه و یه کفش پرت کرد شد فیزیکی و درگیر مشکل من همینه داداش این فیزیکی و درگیر نیست اصلا اگه قرار به حرکات تکنیکی و پاس دادن باشه من رافینیا رو ترجیح میدم
در ضمن شما احتمالا تا چند هفته اینده سرجی سمپر و الن هالیلوویچ و همینطور اداما رو از دست میدین اینا جز خوبها بودن یا نه ؟بله از نظر من بازیکن هایی مثل تیو و مونتویا و دروازه بانان سوم تیم واقعا بدرد نخورن مشخص هست که لاماسیا در ساخت دروازه بان یا یک مهاجم یا مدافع شش دنگ تو این سالها مورد داشته ولی انصافا هافبک های بدی نساخته اول تست کنیم بدرد نخورد بدیم ارسنال نه اینکه بدیم بعد از دوسال کلی پول واسه برگردوندنشون بدیم شاید هم اصلا برنگردن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سر بحث فروشو باز نکنین که دلم خیلی خونه
همه تیمها دستمونو تو فروش خوندند
از فروش مضحکانه اتوئو بگیرید، زلاتان، ویا و .................
ما ریوالدو صاحب توپ طلا رو بصورت بازیکن آزاد از دست دادیم، میفهمین یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیزی نگم بهتره

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ه گزارش RAC1، پپ گواردیولا، سرمربی تیم بایرن مونیخ مصمم است تا وینگر جوان 19 ساله تیم بارسلونا یعنی آداما ترائوره را به خدمت بگیرد تا جانشین طولانی مدت روبن و ریبری باشد

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
خرید آردا به نظرم خرید خوبی باشه هرچند سنش بالاست و به این قیمت نمی ارزه
چندتا نکته
نکته اول استقبال ترکها از این انتقاله که باعث شدن حدود 15 درصد ترافیک سایت بارسا رو مردم این کشور تشکیل بدن:eek:
http://www.alexa.com/siteinfo/www.fcbarcelona.com
تا قبل از این انتقال ترکیه اصلا جز 5 کشور بیشترین بازدید کننده نبود:D

نکته دوم تو صفحات قبل دوستان به ترکیش ایرلاین اشاره کردن اما ما مدتهاست قراردادمون با این شرکت به اتمام رسیده و دیگه اسپانسر ما نیستند! دو اسپانسر ترکیه ای ما beko (که تبلیغش روی آستین چپ بازیکناست) و lassa tyre هست

نکته سوم هم اینه که آستین راست هم به سلامتی به gatorade واگذار شد:general602:
هنوز رو شرت دوجای تبلیغ مونده:general607:

البته این قضیه اسپانسرها تقصیر مدیران باشگاه نیست بعضی باشگاهها با سیاست های غلط قیمتها رو دچار تورم کردن و مدیران هم مجبورن اسپانسر جذب کنند ولی ای کاش روزی برسه دوباره پیراهنمون از تبلیغ پاک بشه:)

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
میترسم بشه مثل تیم های والیبال باشگاهی ایتالیا لای لگن خاصره بازیکن هم تبلیغ گذاشتن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
هنوز اوضاع بازار نقل انتقالات مثل اینکه دستتان نیست و پیگیر نیستید که بخاطر یه بازیکن فنچ 20میل میدن
آردا توران که ارکان اصلی تیم اول پایتخت اسپانیا هست(اتلتیکو)بود رو خریدیم تازه بند باز خرید بود40میل.
منکر فروشها با مبلغ افتضاح نمیشم.
خندم مگیره خداییش که میگن 28سال سنش زیاده.خب سوارز مسی وخیلی یی دیگه همین سن هستن ولی خبری از سن زیاد نیست!؟
...............
من نمیدونم اینکه میگن 80درصد بازیکنان لاماسیا از آردا توران خیلی بهتر هستند. این احساسی نیست پس چی هست
اگر دلیل رو بگید و بدون هیچ‌گونه تعصب بگید و برام ثابت بشه.
من مرد نیستم اگر دیگه تو این تایپیک بارسا یه نظر یا پستی یا تشکری از پست بکنم. هیچ چیزی از من نمیبینید.
بفرمایید منتظرم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
عزیزم من احساسی نظر میدم یا تو که اصلا نخوندی من چی نوشتم
واقعا چنتایی که از جوونا رو نیمکت داریم همین الان هم حداقل 80درصد توانایی توران رو دارن
دوست عزیز منظور من کسایی بود که الان رو نیمکت هستن نه همه بازیکن های لاماسیا این چه حرفیه بعدش هم اینجا هرکی یه نطری داره همه میان نظرشون رو میگن شما چرا عصبی میشی دوست عزیز من دوتا تیم اروپایی رو واقعا زیاد دوست دارم بارسا و منچستر و نظرم رو در مورد این دوتا میگم حالا دوستان دیگه میتونن موافق باشن یا مخالف میان صحبت میکنن همین من 10 روز بیام بگم اتوئو بهتر از زلاتان بود برای تیم و فقط حرکت احمقانه پپ باعث فروختنش بود شما میگی زلاتان بهتره هرکسی نظر خودش رو داره قرار نیست همه مثل هم نظر بدن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عزیزم من احساسی نظر میدم یا تو که اصلا نخوندی من چی نوشتم
واقعا چنتایی که از جوونا رو نیمکت داریم همین الان هم حداقل 80درصد توانایی توران رو دارن
دوست عزیز منظور من کسایی بود که الان رو نیمکت هستن نه همه بازیکن های لاماسیا این چه حرفیه بعدش هم اینجا هرکی یه نطری داره همه میان نظرشون رو میگن شما چرا عصبی میشی دوست عزیز من دوتا تیم اروپایی رو واقعا زیاد دوست دارم بارسا و منچستر
اولا من نه عصبی هستم نه چیزی
نمیدونم چرا وقتی با کسی بحث میکنم طرف مینویسه عصبی میشی!!!
دوما" من کاری ندارم که کی طرفدار چه تیمی هست، این بخود ربط داره نه من!
سوما" خب این جوانها 80درصدی رو نیمکت رو بگو تا منم بتونم کیا میگی؟
چون اینطور شما میگی جانان انگار 3نفر به بالا هست
چهارما" نقل قول گذاشتن.، چون با اینکارتون انگار داری با دیوار حرف میزنی نه با من!!

بالا