• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اول شما بو اردا رو واسه کدوم پست خریده به نظرت؟

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اول شما بو اردا رو واسه کدوم پست خریده به نظرت؟

والا اردا بازیکنی بود که تو تیمی که سخت ترین قهرمانی لیگ ممکن رو بدست آورد بهترین بود، واعقا قهرمانی اتلتیکو تو لیگی که بارسا و رئال هستند معجزه بود.

آردا با نابود کردن اتوبوس به فینال رسید و با بدشانسی دقیقه 90 قهرمان نشد.

آردا با تمام هافبک ها و وینگرهای جهان قابل مقایسه هست و خیلی تیم ها از جمله چلسی میخواستنش... 4 سال میتونه بازی کنه و تو پست اینیستا و نیمار کامل قابلیت بازی رو داره.

============================
نسبت به خریدها و فروش های چند سال گذشته امسال خیلی بهتر بودیم. اردا رو با فرمایلن، متیو، داگلاس، فروش مفت الکسیس , تیاگو مقایسه کنید خواهشا.... حتما اگه با 60، 70 تا میرفتیم رمزی و ویلشر رو میخریدیم دوستان راضی بودن. خوشبختانه یکی از بهترین هافبک های لالیگا رو تو این بازار خراب با قیمت معقول خریدیم.

از بارتمئو دفاع نمیکنم ولی یادمون باشه در دوره ی لاپورتا با اون همه موفقیت چقدر بدهکار بودیم و از نظر شفافیت مالی افتضاح.

بنده خدا تا الان بد نبوده... در واقع عالی بوده ... امیدوارم در ادامه بهتر هم بشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در مورد فروش ها که کسی بحثی نداره. فوق فاجعه هستیم و اصلا نمیشه در موردش حرف زد. به قول محمد دستمون رو خوندن. در مورد بازیکن خریدن هم آخرین استعداد بزرگی که ارزون خریدیم یایا توره بود به نظرم که اون هم زیاد نگهش نداشتیم و خیرش بهمون نرسید زیاد. باز با این حال سود مالی داشت.
عملکردمون برابر ریال در این زمینه نابرابر بوده واقعا و کماکان هم نهضت ادامه داره.
آردا هافبک خوبیه. در عین قلدر بودن فانتزی بلده و از بابت فنیش نگرانی ندارم ولی با آقا محسن موافقم که با بیست سی تا بیشتر میشد یه ستاره آینده دار خرید که سالها گارانتی کنه پستش رو. اگرچه من کلا فلسفه خریدش رو درک نمیکنم. دلم یه هافبک خیلی طراح تر و فانتزی تر میخواست. یه مغز باتکنیک که جای خالی ژاوی رو پرکنه. دی بروین با یه کم تغییر پست بیشتر به کار می اومد تا آردا که نبودنش هم مشکلی ایجاد نمبکنه برامون. مدل کم تکنیک تر و جنگنده تر فابرگاس خودمونه و اگر بازیکن این طوری میخواستیم خب سسک بود چرا فروختیمش. کیفیتش در پاس هنوز که هنوزه کم رقیبه
آردا به تیم کمک خواهد کرد و شکی درش نیست ولی بحث کیفیت مدیریت تیمه.
این طوری لاماسیا هی ضعیف تر میشه و استعداد ها نمیمونن تا رقابت کنند برای تیم اصلی.
فلسفه تیم رو نباید بی خیال شد. در حوزه ورزشی ما به ساختن جوون هامون و اعتماد کردن بهشون معروف بودیم ولی الان کلا داریم فاصله میگیرم از این. من حرفم اینه این طوری چطور با ریال متمایز خواهیم بود؟ الان که مسی داره جور همه طور سو مدیریت رو میکشه رو نگاه کنید. به فردای بدون مسی نگاه کنید که با چی میخوایم با رئال رقابت کنیم؟ با چیزی که از خودمون بهتر بلدن آیا؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
80درصد کو میدانند کسی نیست حی کوچه علی چپ میرن
........
راست گفتن باید مثل طرف مقابل باید رفتار کرد
........
حرف سیلوان کاملا درسته:general601::general601:

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداش من چون اهل فوتبال بازی کردن کامپیوتری نیستم و فیفا و پس و ... هم بازی نمیکنم کلا نظراتم یه تفاوتایی داره با بعضیا
اردا جنگنده رو برای پست بوسکتس که نخریدن چون اصلا قابلیت بازی اونجا رو نداره به نظر من و سرجی روبرتو هم بخواد اونجا بازی کنه بهتر هست تو اتلتیکو هم گابی بازی میکرد واسه پست اینیستا خرید شده ظاهرا یا راکتیچ که هردوی اینا بهتر از اردا هستن در پست اینیستا یا راکتیچ هم رافینیا رو داشتیم که از لحاظ تکنیکی هیچی کم نداره شاید فقط قدرت بدنی پایننتر داشته باشه که خرید اردا یعنی که باید از الان یه فکری به حال خودش بکنه و بازی بهش نمیرسه
داداش یلوان حرفت درست اما به نظر من تو قهرمانی و فینالیست شدن اتلتیکو مادرید نقش کسایی مثل گودین و کورتوا و کلا خط دفاع و هافبک دفاعی اگر بیشتر از اردا نباشه کمتر هم نیست هیچکس نمیه اردا بازیکن بدیه خیلیم خوبه اما نه با این قیمت ما باید نهایتا 25 تا بابت این میدادیم امیدوارم رویس توسط مادرید خریده بشه تا فرق خرید ما با اونا مشخص شه اونا میرن با 20 تا بازیکن میخرن ما با 50 تا بعد فروش که میرسه ما الکسیس و فابرگاس و با اون قیمت میدیم اونا دیماریا و هیگواین مخصوصا این هیگواین با اون قیمت واقعا شاهکار مدیریتشون بود فروختنش
چیزی که مشخص هست اگه امسال مسی رو نداشته باشیم تو چنتا بازی عیار تیم مشخص میشه اینیستا مثل قبل بازیسازی نمیکنه تقریبا تو 70 درصد گلهای بارسا مسی یا گل رو خودش زده یا یکی از دو پاس قبل رو داده یعنی بازیسازی هم به عهده خودش بوده ظاهر امر اینه که اردا خریداری شده که بتونه اون پشت سازندگی کنه ما هم از خدامونه موفق باشه
الان از شما بپرسن کاوانی بهتره یا مسی ؟کلی شاکی هم میشید بابت این مقایسه اما مثلا تیم منچستر یونایتد تاکتیکش این باشه که همش از جناحین سانتر کنه تو این تاکتیک کاوانی بهتر از مسی هست قطعا باید دید که انریکه میتونه همون نقش تو اتلتیکو رو به اردا بده اینجا که موفق باشه یا نه مهم اینه بازیکن تو ترکیب تیم چجوری جا بیفته

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
موقع خرید فرمایلن عزیز هم ما گفغتیم بابا این بدرد نمیخوره این دوتا بازی هست ده تا مصدومه دوستان جبهه گرفتن اقا من امیدوارم موفق باشه خوش باشین

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ربطش نفهمیدیم بازیهای کامپیوتری رو با آردا توران!!!!!!!خیلی جالبه
80درصد کجایی پس؟؟(گرچه میدونم خبری نیست و همینطور گفتن)
ملت هنوز نمیدونم که آردا یه بازیکن چند پسته با قدرت و دوندگی بالا
هنوزم نمیدوننند که اونا فصل چقدر از فابرگاس ناله میکردن و میافتند بدیم بره بهتره. ولی الان حرفشان یادشان رفته!!!!!
هنوزم نمیدوننند که رو نیمکت خبری از هافبک نیست
هنوزم نمیدوننند که تیم نیاز به بازیکن و نیمکت قوی داره(که بعضی ها ناله نکنند آخ چرا نیمکت‌نشین اینقدر ضعیفه و باید سوخت ساخت)
هنوز نمیدوننند که اگر راکیتیچ با اون دوندگی و جنگندگی اگر نبود خبری از سه جام نبود(آرادا توران هم همین داره با ورژن بالاتر)
هنوز نمیدوننند که اینیستا افول کرده که بعضی از بازیها. بعضیها داشتن ناله میکردن چرا هافبک نداری
هنوز نمیدوننند که بارسا امسال بیشتر از قبل زیر فشاره
هنوز نمیدوننند که بازیکنان باید استراحت کنند تا مصدوم نشن وبرایه آینه بازیکن بزرگ میخرند
هنوزم نمیدوننند که یک بازیکن از لیگ خودمون میخرند که چون آشنایی کامل دارند به فضا
کمه یا بگم گرچه میدونم هیچ تفاوتی نداره برای بعضیها

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
.استاد همه چی دان مشاور ارشد بارتامئو بنده گفتم رافینیا 80 درصد توانایی های اردا توران رو داره و اینو توی سلتا هم نشون داده بازی بازیکن چند پسته روهم خواهیم دید اینکه این اومده بشینه رونیمکت که فکر کنم فقط برداشت شماست من هیچوقت نگفتم فابرگاس بد هست هیچجا هم پیدا نمیکنی گفته باشم بفروشیم همه هم میدونن غیر از شما استاد بله اینیستا افول کرده اما اردا با اون قیمت میتونه جاشو پر کنه یا نه اینده نشون میده وقتی بازیکنی با تاکتیک تیم هاهنگی داشته باشه فرق نداره از کدوم لیگ میاد مثل سوارز
کلا بحث با دوستان کم سن و سال این مورد ها رو هم داره حق با شماست

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
حتی بارسلونا در حالت مومیای هم نباید به این منچستر عتیقه می باخت . حیف نیمار و مسی نبودن وگرنه باید 11 نفره تو 6 قدم خودشون دفاع می کردن .
حیف که هیچ جا نمی نویسن بارسلونای 2 فقط سه توپ به تیر دروازه زد .

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
برد و باخت بازی چندان اهمیت نداشت اما متاسفانه معلومه بازم دفاع کردن مشکل داره تیم این ادریانو رو بدن بره عبدنورو بخرن شاید بهتر شد اوضاع

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فصل پیش هم فکر کنم باهاشون بازی کردیم 2-1 باختیم. درسته؟
2-3 تا توپ به تیرک دروازه زدیم و تک به تک خراب کردیم. علاوه بر این قرار نیست برای اثبات خودمون توی بازی های تبلیغاتی دوستانه به آب و آتش بزنیم که...
ولی بارترا نشون داد مدافع مطمئنی نیست. گل اول رو هم آدریانو تقدیم کرد.
عملکرد رافینیا ستودنی بود، استیل فوتبالیش خیلی فانتزیه. بنظرم از اون داداشش خیلی بهتره، زیاد با توپ ور نمیره و روز به روز داره بهتر میشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پدر بزرگ جان شما آخرت سن
من فرد 10ساله(من نمیدونم چرا ملت بحثشان بن‌بست میخورد اینطور میگن)
داریم بحث میکنیم که حرف خودتان رو نقص میکنید. (که بحث با افراد کم سن همین میشه)در بعضی اوقات یک فرد با سن کم درک شعورش از فرد سن بالا بهتره
........
من نه طرفداری از بارتیمو کردم. فقط طبق شرایط پیش آمده و برای تیم محیا کرده و موزی گری نداشته
کمی نظرم نسبتا بهش مثبت تا لاپورتا که با حاشیه و بندبازی و کوبیدن طرف.
80درصد بازیکنان شد یک نفر! اونم رافینیا که خودم خیلی قبولش دارم و توانایی های خیلی خوبی داره چون بهش زیاد میدان داده نشده بهش بدرستی نمایان نشده. ولی امسال میتونه خودشو نشوند میده چون هافبک کم داریم
ولی اینطور که شما میگید نیست که توانایی آرادا توران را داره
حیف با گوشی دارم میرم وگرنه صفحات مال سال قبل رو بوکمارک میکردم تا حرفهایی درمورد فابرگاس رو نشوند میدادم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداش حتما بوکمارک کن ببینم من در مورد فابرگاس چی گفتم حتما
دوما من خواهش میکنم از تمام کسایی که میان و ایت تاپیک رو میخونن برداشت خودشون رو از این جمله بگن
واقعا چنتایی که از جوونا رو نیمکت داریم همین الان هم حداقل 80درصد توانایی توران رو دارن
به نظر میرسه این فقط شمایی که برداشت کردی من میگم اردا توران بازیکن بدی هست غزیز دل وقتی من دارم میگم روی نیمکت منظور رافینیا و روبرتو هست دیگه کسی رو داریم مگه ؟؟
من میخوام بدونم کی از این جمله برداشت میکنه که من دارم میگم 80 درصد بازیکن های لاماسیا از توران بهترن ؟
دوستان خواهشا نظرتون رو در مورد جمله بالا و برداشتتون رو حتما بگید شاید واقعا مشکل از من بوده

وقتی من دارم میگم 80درصد توانایی توران رو دارن یعنی اگه توران رو 100 بگیریم اینا 80 رو دارند توران از اینا بهتر هست اما نه اونقدرها که به خاطر حضورش اینا بچسبن به نیمکت و بازی نرسه بهشون کسایی که پست های من رو خوندن قبلا میدونن که واقعا رافینیا رو قبول دارم شاید اینده انچنان درخشانی نصیبش نشه اما شایسته دادن فرصت هست حداقل بسیار بهتر از احمقی مثل تیو هست که یکی دوفصل ترکوند تیم رو یکی مثل من از همون اول مطمئن بودم این بجایی نمیرسه
من نه کاری با لاپورتا دارم نه بارتامئو فقط تیم رو میشناسم و والسلام بحث اینه که بارتامئو نتونسته همگرایی ایجاد کنه تو بازیکن ها و اسطوره های بارسا وقتی شما میبینی تیم دوم اینهمه بد داره نتیجه میگیره حتما یجایی مشکل داره اینقدر نرسیدن به تیم رفت دسته دوم البته اینمبگم با نظر کسی مثل کرایف که اعتقاد داره باید 100 درصد به لاماسیا تکیه کرد هم مشکل دارم به نظرم اگه فقط قرار بود تکیه به لاماسیا کرد نصف این قهرمانیا هم بدست نمیومد چندین ساله که لاماسیا دفاع و دروازه بان ششدانگ نداره تو این همه مدتی که والدز اینجا بود با اینکه خیلی دوستش دارم اما مطمئنم اگه یکی مثل چک بود شاید قهرمانیای بیشتری داشت تیم والدز بگیر نگیر داشت

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان طبق پیام یکی از دوستان قبول دارم که بحث الکی ومزخرفی شده من همینجا تمومش میکنم و دیگه حرفی در این مورد نمیزنم بنده معذرت میخوام

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بحث زیادی کشیده شد.
توهینی هم نکردیم بهم البته اگر از بحثهام بد برداشت کردی و موجب رنجش شما شد من معذرت میخواهم.
.........
ولی وقتی شما این خرید رو خرید ضعیف و مسخره ای هست. (نگو که اینو نگفتی)
برای من زیادی تعجب برانگیز هست، یعنی داری مهارتهایی اون بازیکن رو به کلی میاری پایین.
وقتی شما میگی چندتا از جانان رو نیمکت انگار از 5به بالا نفر حرف میزنی.
در ضمن من هم قبل از خرید آرداتوران. هم گفتم که باید به رافینیا بازی داد چون بازیکن با هوش و قدرت حمل توپش عالیه فقط باید بهش فرصت داد.
ولی بشخصه سرجی روبرتو رو یک بازیکن متوسط میدونم.
بنظر شما با چهارتا هافبک
(بغیر از آرداتوران) جوابگو هست واسه تیم بارسا با اون همه تورنمنت پیش رو؟
آرداتوران هم احتمالا در پشت مهاجمان گرفته میشه. و یکمی از بارتیم رو دوش مسی کاسته میشه.
منم نمیگم که کمپلت لامسیارو فراموش کنیم نه ولی فعلا بازیکن به اون صورت خواصی موجود نیست که به تو تیم یهویی آوردش
بازیکن جوان تو بازی سخت نمیدونم جوابگو باشه.
تمام شد.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دا رو شکر این آدریانو رو داره میره،خیلی تو دفاع سوتی میده،مخصوص تو بازیهای سخت!!!:general509:(حالا باز خوبه بازی دیشب اهمیتی نداشت،ولی خوشبختانه آموزنده بود!!!)
اینکه رونی بیاد و از رو کرنر،جالبتر بدون کوچکترین پرشی با ضربه سر بهمون گل بزنه چیزی فراتر از فاجعه بود و انریکه حتمآ باید یه فکری به این موضوع بکنه!!!درسته آدریانو رونی رو یار گیری کرده بود و به احتمال قوی مثلآ اگه الوز خودش تو بازی بود رونی هیچ وقت نمیتونست اون سر رو بزنه ولی اینکه بلندقدترین بازیکنمون تو محوطه جریمه ول بود و بدون اینکه کسی رو بگیره شاهد گل خوردنمون بود،صحنه جالبی نبود!!!
در مورد بارترا هم بازم معلوم شد همچنان مدافعی در حد بارسا نیست و همون نیمکت بارسا هم فعلآ براش خیلییه!!!:general710:(کلا از اون فینال جام حذفی که 60 70 متر بیل رو اسکورت کرد تا بره و گل قهرمانیشون رو بزنه خیلی ناامید شدم ازش!)
سوا هم فوق العاده بد شانس بود و روزی بود که چستر و ده خیا پیاپی از ... میاوردن!!!واقعآ حیف شد اون ضربه آزاد به اون زیباییش و شوت با پای چپش بلافاصله بعد از چرخش،گل نشدن و به تیر خوردن!!!:(
عوض دروازه با مساحت به اون بزرگی مساحت ناچیز تیر دیشب دیشب برامون گل حساب میشد بازی رو نمیباختیم!!!یعنی ببینید چه قدر بد شانس بودیم!!!:general210:
رافینیا هم خوب بود،مخصوصآ گلش که گل قشنگی بود:general105:
از رامیرز و روبرتو هم بیشتر انتظار داشتم که خوب ظاهر نشدن...
در کل بازی بود که برای آماده شدن هر چه بهتر تیم و نشون دادن بعضی نقاط ضعفمون به کارمون اومد هرچند بهترین بازیکن تاریخ با 3 تا از بازیکنای فیکس و اصلی دیگمون کلا با تیم نبودن...;)

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دوستان، به نظرم دیگه وقتشه دست از این شوخی که بارترا بازیکن آینده داریه و اینها بردارید. از روی چیزی که تا حالا نشون داده نهایتاً یک مدافع متوسط بشه.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
الان بعضی ها توهم برشون داشته که بارسلونا رو بردن ! :eek: ... :D
خدایا این شادیها رو از ما نگیر .
مربی که از قبلش کاملا از این تور ناراضی بود و غرغر میکرد ، از ترکیب اصلی تیم هم 5 نفر تو زمین بودن که اونها هم به مرور تعویض شدن .
با این اوصاف شوت در چهار چوب برابر ، مالکیت 66% توپ و 8 خطای ما در مقابل 26 خطای اونها . :android22:

.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خیالت راحت اونا هم چندان خوشحال نیستن فصل قبل هم همه رو برد منچستر دوستانه و تدارکاتیه دیگه .الان با این باخت بعضی چیزا مشخص شد وضعیت ادریانو و بارترا و ....میشه قبل از شروع فصل یه فکری ب حال مشکلات کرد

بالا