• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبلت یارو داغونه
دسته دخترم تو گچه:D

انصافا خودتم نمیدونستیااا

دوستان بریم تلگرام گروه بزنیم ؟
دستش رو اصلا ندیدم لامصب به کجا دیدن کردی:general404:
تبلت رو هم ثانیه اول دیدم که صفحه شکسته . تازه فکر کنم بارتمو رو گداشتن دستگاه تبلت خاموشه:general304::general304::general304::general304:

خدمات شبکه های اجتماعی اصلا ندارم و دوست ندارم :general609:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بارتومئو اختلافش به حدی زیاد شده که نتیجه قطعیه دیگه
لاپورتا در خواب هم نمیدید که همچین شکست سختی بخوره و در سه گانه معجزاتی نهفته است و تو چه دانی که در شش گانه چه ها نهفته است. باشد که شش گانه رو ببینیم چه معجزه ای میکنه برای بارتومئو
من کماکان سر نظر قبلی م هستم که لاپورتا برای تیم انتخاب بهتری بود و تصور میکنم اگر کمپبنش رو بهتر اداره میکرد با این فضاحت نمیباخت. فکر کرد بابت سه گانه تحت فشاره و انتحاری رفتار کرد و مردم هم واکنش مثبتی نشون ندادن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارتومئو اختلافش به حدی زیاد شده که نتیجه قطعیه دیگه
لاپورتا در خواب هم نمیدید که همچین شکست سختی بخوره و در سه گانه معجزاتی نهفته است و تو چه دانی که در شش گانه چه ها نهفته است. باشد که شش گانه رو ببینیم چه معجزه ای میکنه برای بارتومئو
من کماکان سر نظر قبلی م هستم که لاپورتا برای تیم انتخاب بهتری بود و تصور میکنم اگر کمپبنش رو بهتر اداره میکرد با این فضاحت نمیباخت. فکر کرد بابت سه گانه تحت فشاره و انتحاری رفتار کرد و مردم هم واکنش مثبتی نشون ندادن
فنیشهم بدی خورد لاپورتا . شاید اگر اینطور بارسا رو روسای بارسا رو زیر رگبار انتقادتش قرار نمیداد این نتیجه برعکس میشد
از 3 گانه هم نباید چشم پوشی کرد
احتمالا علیرضا جان بارتمو از لاپورتا بهتر کار کنه و اهمیت به لامسیا و برداشتن قطر از رو پیراهن رو اجرا کنه . یکی از خبرا بود که گفت قراره کرایف هم بیاره

هممون دوست داریم بارسا از اینی که هست فراتر بره امیدواریم که بارتیمو این کارو انجام بده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
75 درصد آرا شمرده شد . بارتومئو همچنان برنده ی انتخابات
tmp-20751-cdba672d-fdaf-43e5-8877-677c1b7c1a0a1648376286.png

اختصاصی / 75 درصد از آرا شمارش شده است و همچنان بارتومئو برنده ی انتخابات است . بارتومئو با 54 درصد آرا همچنان از سایر رقبا پیش است . رقیب اصلی او یعنی لاپورتا نیز 33 درصد آرا را به خود اختصاص داده است . بندیتو 7 درصد و فریکسا نیز 6 درصد آرا را کسب کرده اند .

+++++++++++
هیچی تموم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
فنیشهم بدی خورد لاپورتا . شاید اگر اینطور بارسا رو روسای بارسا رو زیر رگبار انتقادتش قرار نمیداد این نتیجه برعکس میشد
از 3 گانه هم نباید چشم پوشی کرد
احتمالا علیرضا جان بارتمو از لاپورتا بهتر کار کنه و اهمیت به لامسیا و برداشتن قطر از رو پیراهن رو اجرا کنه . یکی از خبرا بود که گفت قراره کرایف هم بیاره

هممون دوست داریم بارسا از اینی که هست فراتر بره امیدواریم که بارتیمو این کارو انجام بده
بله امیدوارم که بهتر کارکنه و خرابکاری های قبلی رو جبران کنه. من کماکان میتونم بگم سه گانه رو متعلق به این تیم نمیدونم و و دستاورد این ها برام دادن تیم دست مارتینو و فرستادن بارسابی به دسته سوم و محرومیت فیفا و پرونده نیمار و تقویت نکردن تیم در سه سال اخیر تا قبل از امسال که منجر شد به دوفصل بد قبلیمون بوده.
منکر معدود کارهای خوبشون هم نیستم. بهبود وضعیت مالی تیم مثلا و کاهش بدهی ها و احترام گذاشتن به ژاوی و...
امیدوارم در حوزه ورزشی بارسایی تر رفتار کنند و به ریشه های باشگاه و فلسفه ش وفادارتر باشند در دوره جدید
اگر به تبلیغ روی پیرهنه و انتخاب شریک تجاری مناسبه قطعا گزینه هایی بهتر از قطر که واسه بارسا سر و دست بشکنن زیاده و لازم نیست همچین کارهای سخیفی بکنن که متهم به هزار چیز بشیم در قبالش

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از این به بعد بارتومئوی واقعی رو میبینیم، بارتومئو قبلی در سایه جانشینی روسل قرار داشت، یه مدیر موقت و دست به عصا که تحت فشار بود، نگران انتخابات پیش رو
الان دیگه ترسی نداره و جانشین کسی نیست.
لاپورتا دیگه شورش رو در اورده بود، تبلیغاتش خاله زنکی شده بود و تولید شایعه میکرد. اون وکیل جوان، پر انرژی و ایده آلیست سابق نبودش

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رسمی: بارتومئو پیروز انتخابات ریاست بارسلونا شد

ثانیه هایی پیش نام جوزپ ماریا بارتومئو به عنوان برنده انتخابات امروز باشگاه بارسلونا اعلام شد.
به گزارش طرفداری سرانجام و پس از کشو و قوس های فراوان باشگاه بارسلونا لحظاتی پیش نتایج رسمی انتخابات امروز را اعلام کرد که بر اساس آن جوزپ ماریا بارتومئو که از 18 ماه پیش و پس از استعفای راسل ریاست بارسا را در دست گرفته بود با جلب اعتمادنزدیک 54 درصد هواداران این تیم و غلبه بر خوان لاپورتا ریاست سابق آبی اناری ها برای شش سال آینده به عنوان رئیس بارسلونا انتخاب شد.

ckoguhixaaa2rat.jpg

گفتنی است بر طبق اعلام رسمی باشگاه بارسلونا تنها 47270 ( 43.12) درصد از افراد واجد شرایط در این انتخابات حضور داشتند.
------------
وجدانا" مثل ادم ریاست کن .از اینی که بارسا هست فراتر ببر
طوری نباشه که اون کارهای که اخرای فصل کردی فقط واسه این بود که نزدیک انتخاب بود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کسی تعداد و درصد مشارکت در دوره های قبل رو میدونه؟

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
قبل از انتخابات هم بخاطر مصاحبه های ضد و نقیض لاپورتا نظر خودم رو بارتومئو بود

واقعا الان نمیدونم انتخاب بارتومئو میتونه خوب باشه یا نه!

امیدوارم هر چی باشه به نفع باشگاه بشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نظر شرکای باشگاه در مورد اسپانسر قطری !
xlaligax55.jpg

اختصاصی / روز گذشته و در طول برگزاری انتخابات ریاست بارسلونا , tv3 سوالات مختلفی از اعضا پرسید . یکی از سوالات در مورد خرید پل پوگبا بود و سوال دیگری در رابطه با اسپانسر قطری بارسلونا که نتایج به دست آمده بسیار جالب بود .

سوال : آیا موافق ادامه ی اسپانسری قطر ایرویز در صورت ارائه ی پیشنهاد مالی بهتر هستید ؟

51 درصد از پاسخ دهندگان با ادامه ی همکاری مخالفت کردند .

41 درصد نیز خواهان ادامه ی همکاری شدند و موافقت کردند .

7 درصد نیز نظری ندادند .

البته نکته ی جالب در این نظرسنجی این است که آنهایی که به بارتومئو رای دادند موافقت کردند . 64 درصد رای دهندگان به بارتومئو موافق ماندن اسپانسر قطری بودند .
-----------------
شرکای باشگاه : بارسلونا برای پوگبا زیاد هزینه نکند !
los-socios-del-barca-no-pagarian-mas-de-80-millones-de-euros-por-pogba.jpg

اختصاصی / روز گذشته و در طول برگزاری انتخابات ریاست بارسلونا , tv3 سوالات مختلفی از اعضا پرسید و به طور خاص یکی از سوالات این بود :

سوال : آیا بارسلونا باید از 80 میلیون یورو برای خرید پوگبا بیشتر هزینه کند ؟

بر اساس نتایج به دست آمده اکثریت شرکا مخالف هزینه ی بیشتری برای پوگبا بودند . 70 درصد شرکا با پرداخت بیشتر از 80 میلیون یورو برای پل پوگبا هافبک فرانسوی یوونتوس مخالفت کردند . تنها 18 درصد موافق بودند که بارسلونا برای خرید پوگبا بیشتر از این مبلغ هزینه کند .
-----------------

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ال موندو ؛ برنامه های بارتومئو را عنوان کرد
2015-06-08firma-renovacio-pedro.jpg

اختصاصی - روز گذشته در شهر بارسلونا انتخابات بر سر ریاست باشگاه انجام شد که پس از شمارش آرا ماریو بارتومئو برنده شد و به مدت 6 سال رئیس باشگاه باقی ماند.

بنا به گزارش های وب سایت ال موندو رئیس بارتومئو چند برنامه مهم در روز های آینده دارد و میخواهد خیلی زود این برنامه های خود را انجام دهد در ادامه این برنامه ها را باهم میخوانیم ، ابتدا بعد از انتخاب شدن بارتومئو به عنوان ریئس باشگاه بازیکن سابق بارسلونا یعنی جرارد لوپز به عنوان مربی بارساB انتخاب خواهد شد.

1- مذاکره با پدرو

ماریو بارتومئو مدیر باشگاه بارسلونا قصد دارد که در روز های گذشته با پدرو وینگر اسپانیایی خود مذاکره کند و از او بخواهد تا تکلیف خود را برای فصل آینده روشن کند ، در روز های گذشته خبر های زیادی در پیرامون پدرو منتشر کرده بود مبنی بر این که او ممکن است به آبی های لندن منتقل شود همچنین انریکه در مصاحبه خود اعلام کرده است که کسی تیم را ترک نکند.

2- مذاکره با نایک

یکی از کار های مهمی که ماریو بارتومئو باید به آن برسد مذاکره با کمپانی معتبر نایک است ، این کمپانی از سال 1998 اسپانسر لباس های بارسلونا است و به نظر میرسد تا سال 2018 هم قرارداد دارد بنا به گزارش های RAC 1 نایک سالیانه 33 میلیون یورو به باشگاه پرداخت میکند اما به نظر میرسد که بارسا مبلغ 57 میلیون میخواهد.

3- انتخاب اسپانسر

یکی از موضوع های مهم و حساس که در پیش روی بارتومئو وجود دارد انتخاب اسپانسر است ، در حال حاضر شرکت هواپیمایی قطر اسپانسر باشگاه است و به نظر میرسد تا سال 2020 هم قرارداد دارد باشگاه از اسپانسر قطری مبلغ 64 میلیون طلب کرده است به نظر میرسد که ممکن است بارتومئو راکوتن ژاپن را جانشین اسپانسر قطری کند.

4- طرح نیوکمپ

یکی دیگر از مسئله های مهم که در پیش روی بارتومئو قرارداد و باید سخت به آن توجه کند مسئله طرح نیوکمپ است ، آن ها میخواهند و طرح و معماری نیوکمپ چرا تغیر دهند و آن را جدید و مدرن تر کنند این عمل هزینه های بسیار بالایی برای بارسلونا خواهد داشت بودجه این کار حدود 600 میلیون یورو خواهد بود.

5- تمدید قرارداد نیمار

نیمار فوق ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در این چند سالی که به بارسلونا آمده یک بازیکن فوق العاده بوده و هماهنگی عالی هم با مسی داشته است ، مسئولان باشگاه قصد دارند تا قرارداد این ستاره برزیلی را تاسال 2018 تمدید کرده و مبلغ فسخ قرارداد او 190 میلیون خواهد شد و از این روش میتوانند آن را بهتر حفظ کنند زیرا تیم پاریسی علاقه زیادی به جذب نیمار دارد.
----------------------
انریکه 24 بازیکن را برای تور آمریکا فرا خواند
pic-2015-07-17-entreno-tarde-02-optimized-v1437159669-jpg.jpg

اختصاصی - بنا به گزارش های ال موندو 24 بازیکن به دستور لوئیس انریکه برای شرکت در تور آمریکا فراخوانده شدند.

بارسلونا در روز جمعه آخرین جلسه تمرینی خود را قبل از سفر به لس آنجلس برگزار کرد و در پایان این جلسه تمرینی لوئیس انریکه مربی موفق باشگاه بارسلونا اسامی 24 بازیکن را اعلام کرد و لازم به ذکر است که 3 بازیکن هم از بارسا B اضافه شده اند.

اسامی بازیکنان عبارتند از : تراشتگن ، ماسیب ، خوزه سوارز ، پیکه ، متئو ، آدریانو ، آلبا ، الکس ویدال ، فرمائلن ، بارترا ، داگلاس ، راکیتیچ ، بوسکتس ، رافینیا ، روبرتو ، اینیستا ، آردا توران ، سمپر ، آلن ، پدرو ،سوارز ، گامبائو ، مونیر و ساندرو بازیکنانی هستند که به دستور لوچو فرا خوانده شده اند.
---------------
لاپورتا: بارتومئو کاملاً در دستان قطری هاست و لاماسیا را نابود خواهد کرد

خوان لاپورتا می گوید که بعد از شکست در انتخابات روز شنبه ریاست باشگاه بارسلونا، این تیم را ناامید کرده است.
طـرفداری- انتظار می رفت که این مرد 52 ساله رقابت نزدیکی با بارتومئو داشته باشد اما در نهایت حدود 21 درصد رأی آورد و بیش از 10,000 رأی کمتر از رقیب خود کسب کرد.

به گزارش Football-espana، وی بعد از اعلام نتایج گفت:

می خواهم از همه اعضایی که به ما رأی دادند و مردمی که از ما حمایت کردند تشکر کنم. می خواهم به برنده انتخابات تبریک بگویم و این را روشن کنم که دو نوع متفاوتی از باشگاه وجود دارد. ما تلاش کردیم تا ریاست باشگاه را از دست رئیسی که گرفتار پیگرد های قانونی است خارج کنیم، کسی که به طور کامل در چنگال قطری هاست و لاماسیا را نابود خواهد کرد، اما نتوانستیم.

من یک دموکرات هستم و نتایج را قبول می کنم. این کمپین بسیار سختی بود چون بحث به اندازه کافی وجود نداشت اما باید با آن روبرو شد. وقتی ما کار را آغاز کردیم، می دانستیم که آسان نخواهد بود. اعضای بسیاری هستند که مخالف مسیر حرکت کنونی باشگاه هستند.
------------------
منچستر هفته ی آینده به پدرو پیشنهاد میدهد !
1437298401-extras-noticia-foton-7-1.jpg
اختصاصی / آینده ی پدرو رودریگز به عنوان بازیکن بارسلونا در حال پایان یافتن است . منچستر یونایتد وارد صحنه شده است . لوئیس ون خال سرمربی هلندی منچستر یونایتد تصمیم دارد هفته ی آینده پیشنهادی بین 18 تا 20 میلیون پوندی برای خرید پدرو ارائه دهد . چیزی در حدود 25 تا 29 میلیون یورو .

Last edited:

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
لاپورتا: بارتومئو کاملاً در دستان قطری هاست و لاماسیا را نابود خواهد کرد

منظورم از ضد نقیض همین حرفا بود

الان داره حرف از لاماسیا میزنه بعد قبلا میگفت اگه من رئیس بشم پوگبا رو حتما میارم!!

نکنه میخواست از طریق پوگبا و مسی رای جمع کنه!!؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گزارش : جرارد لوپز سرمربی بارسای ب میشود ؟
64747-1437312283.jpg

اختصاصی / با توجه به وعده های پیش از انتخابات جوزپ ماریا بارتومئو این انتظار میرود که طی مدت کوتاهی سرنوشت مربی جدید بارسای ب نیز مشخص شود . بارتومئو پیش تر از جرارد لوپر برای سرمربی بعدی بارسای ب نام برده بود ( اینجا بخوانید )

جرارد لوپز فوتبالیست سابق اسپانیایی پس از جوردی وینیالز سرمربی سابق بارسای ب بر روی نیمکت مربیگری این تیم خواهد نشست .

او با فلسفه ی بارسلونا به خوبی آشناست چرا که او فصل 1996/97 را در بارسای ب گذراند و سپس بین سال های 2000 تا 2005 نیز برای تیم اصلی بارسلونا به میدان رفت .

نکته ی دیگر اینکه او رابطه ی خوبی با لوئیس انریکه دارد و این احتمال وجود دارد که همکاری های نزدیکی میان این دو مربی برای پیشرفت بازیکنان بارسای ب صورت بگیرد که در نهایت به سود تیم اصلی خواهد بود .
-----------------
اسامی تمامی مدیران تاریخ باشگاه بارسلونا
64740-1437310630.jpg

اختصاصی / از زمان تاسیس بارسلونا این باشگاه شاهد حضور 40 نفر بر روی صندلی مدیریت بوده است . طولانی ترین دوره ی مدیریت 22 سال بوده است . جالب اینکه اولین رئیس باشگاه نیز خوان گمپر که موسس باشگاه بود نیست .

روز گذشته جوزپ ماریا بارتومئو توانست با شکست سایر رقیبانش در انتخابات برای یک دوره ی شش ساله رئیس بارسلوان شود .

در زیر اسامی تمامی مدیران باشگاه از سال 1899 تا 2015 آمده است :

Walter Wild 1899-1901
Bartomeu Terradas 1901-1902
Paul Haas 1902-1903
Arthur Witty 1903-1905
Josep Soler 1905-1906
Juli Marial 1906-1908
Vicenç Reig 1908
Hans Gamper 1908-1909
Otto Gmelin 1909-1910
Hans Gamper 1910-1913
Francesc de Moxo 1913-1914
Àlvar Presta 1914
Joaquim Peris de Vargas, 1914-1915
Rafael Llopart 1915-1916
Gaspar roses 1916-1917
Hans Gamper 1917-1919
Ricard Graells 1919-1920
Gaspar roses 1920-1921
Hans Gamper 1921-1923
Enric Cardona 1923-1924
Hans Gamper 1924-1925
Arcadi Balaguer, 1925-1929
Tomàs roses 1929-1930
Gaspar roses 1930-1931
Anthony Oliver 1931
Joan Coma 1931-1934
Stephen Hall 1934-1935
Josep Sunyol 1935-1936
Joan Soler 1939-1940
Enric Piñeyro 1940-1942
Josep Vidal-Ribas 1942
Enric Piñeyro 1942-1943
Josep Antoni de Albert in 1943
Josep Vendrell 1943-1946
Agustí Montal and Galobart 1946-1952
Enric Marti Carreto 1952-1953
Francesc Miró-Sans 1953-1961
Antoni Juliá de Campmany 1961
Enric Ponsa 1961-1968 Llaudet
Narcís de Carreras 1968-1969
Agustí Montal and Costa 1969-1977
Ramón Carrasco and Azemar 1977-1978
Josep Lluís Núñez 1978-2000
Joan Gaspar and Solves 2000-2003
Reina and Enric Martínez 2003
Joan Laporta 2003-2010
Sandro Rosell 2010-2014
Josep Maria Bartomeu 2014

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارسلونا آلن هالیلوویچ را قرض میدهد !
64749-1437318780.jpg

اختصاصی / بر اساس برخی از گزارشات باشگاه بارسلونا قصد دارد برای فصل آینده آلن هالیلوویچ بازیکن بارسای ب را قرض دهد .

آلن هالیلوویچ هافبک جوان بارسلونا دارای مهارت های زیاد و پتانسیل فوق العاده بالایی است و حتی کلاس فوتبال او بالاتر از بازیکنان بارسای ب است و باشگاه تصمیم گرفته است بر همین اساس و با توجه به ویژگی های او برای ادامه ی رشد او در فوتبال او را به تیم دیگری به صورت قرضی منتقل کند .

بر اساس این گزارش مربیان بارسلونا هنوز قانع نشده اند که او میتواند در تیم اصلی بازی کند . یکی از پیشنهادات این بوده است که او زیر نظر انریکه آموزش ببیند اما در تیم دوم بازی کند و گاهی نیز برای تیم اول به میدان برود . اما کادر مربیگری این پیشنهاد را یک راه حل مناسب نمی داند و به همین دلیل است که آنها تصمیم به انتقال قرضی او گرفته اند .

گفته شده است بردن آلن هالیلوویچ به تور آمریکا یکی از راه هایی است که مربیان سعی دارند او بهترین عملکردش را به نمایش بگذارد .
-----------------
مخالفت مردم کاتالونیا با انتقال پوگبا به بارسلونا

با توجه به نظر سنجی های صورت گرفته در چند روز گذشته، بیشتر مردم کاتالونیا مخالف پرداخت 80 میلیون یورو برای خریدن پل پوگبا هستند.
طرفداری- به گزارش الموندو و به نقل از tv3 طبق بررسی ها و نظر سنجی که در ایالت کاتالونیا به انجام رسید، 71% از طرفداران بارسلونا مخالف خریدن پل پوگبا ستاره جوان یوونتوس با مبلغ 80 میلیون یورو می باشند.

خوان لاپورتا که یکی از کاندیدهای ریاست باشگاه بارسلونا بود، وعده خرید پوگبا را به هواداران این تیم داده بود و در این راه با مینو رایولا مدیر برنامه های ستاره فرانسوی باشگاه یووه نیز به توافقاتی دست یافته بود، اما همانطور که مشخص است طرفداران بارسا مایل به پرداخت مبلغی در حدود 80 میلیون یورو برای بازیکن با کیفیت یوونتوس نیستند.

بارتومئو نیز در هفته های گذشته برای انتقال پوگبا تلاش کرده بود و برایدا که به عنوان مشاور وی مشغول به کار است، با سران یووه به شکل رسمی مذاکره کرده بود که در این مرحله با پاسخ منفی همراه گشته بود.

33.png

لازم به ذکر است در نظر سنجی دیگر که به انجام رسیده بود، حدود 42% از شرکا و مردم بارسلونا نظر مثبت بر ادامه همکاری با شرکت هواپیمایی کشور قطر داشتند و 51/5 % رای برابر و تنها 7/2% مخالف قطع همکاری با قطری ها داشتند.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لوئیز انریکه ؛ شرکت در این تورنومنت کار اشتباهی بود
luis-enrique-ni-nos-planteamos-ceder-a-arda-turan-(1).jpg

اختصاصی - در ادامه کنفرانس مطبوعاتی سرمربی موفق باشگاه بارسلونا را از وب سایت ال موندو باهم میخوانیم.

از نظر من که سرمربی تیم هستم بهتر بود که ما در این تورنومنت شرکت نمیکردیم ، من واسه این حرفم دلایل زیادی دارم اما مهم ترین دلیل اینه که این تورنومنت برای ما بار منفی زیادی رو خواهد داشت و من از شرکت در آن خیلی پیشمان هستم.

قرض دادن آردا :

«آردا تا ژانویه نمیتونه بازی کنه این واقعا ما رو آزار میده ، اما آردا تا آخرش با ما هست».

شرایط لئو مسی :

«مسی به آمریکا نیومد چون واقعا به استراحت نیاز داره ، و ما هم قصد نداریم در برنامه او تغییری ایجاد کنیم».

فصل گذشته برای مسی :

«مسی در فصل قبل عملکرد فوق العاده ای داشت ، او در فصل قبل بیشترین بازی رو انجام داد و استراحت میخواد».

فصل آرومی را در پیش خواهید داشت :

«از من همچین چیزی نپرس ، تنها چیزی که رو به روی من انجام دادن یه کار تاریخی هست».

الکس ویدال :

«الکس ویدال واقعا یک بازیکن با کلاس است ، ما با او به صورت شخصی صحبت کرده ام و برنامه های خاصی برایش دارم».

تیم بارسلونا در حال حاضر یک هدف مشترک داره ، ما میخواهیم 3 جامی که از فصل گذشته باقی مونده رو بدست بیاریم و بتونیم برای این فصل 6 گانه را ثبت کنیم.
----------------
انریکه : اجازه جدایی قرضی توران را نمی‌ دهیم
1437350947-706050-1437351045-noticia-grande.jpg

لوئیس انریکه، سرمربی بارسلونا، احتمال جدایی قرضی توران از بارسا را رد کرد.

به دلیل محرومیت بارسا از نقل و انتقالات، توران که دو هفته ی پیش به جمع آبی اناری ها اضافه شد، نمی‌تواند تا زمستان برای تیم بازی کند. تیم‌هایی نظیر گالاتاسرای خواهان به خدمت گرفتن توران شدند ولی انریکه عنوان کرد که قصد ندارد اجازه جدایی او را بدهد.

2015-07-19_VIAJE_USA_07-Optimized_v1437297456.JPG

او گفت:" آردا توران نمی‌تواند تا ژانویه بازی کند. این خوب نیست ولی می‌خواهیم او را تا ژانویه در تیم نگه داریم. در حال حاضر روی او حساب نمی‌کنیم ولی موافق جدایی اش نیز نیستیم."
انریکه ادامه داد:" فصلی که مسی گذراند خیلی طولانی بود و نیاز به استراحت دارد. او در آمریکا به همراه ما نخواهد بود و در تعطیلات است. امسال نیز می‌خواه ممثل سال گذشته، 3 جام را کسب کنم. تلاش من برای جذب یک دستاورد تاریخی است، چیزی که تا به حال به دست نیامده است."
------------------
اصرار بارتومئو برای بازگشت پویول و آبیدال
64757-1437385506.jpg

اختصاصی / جوزپ ماریا بارتومئو برای یک دوره ی شش ساله رئیس بارسلونا خواهد بود . بارتومئو دو بار پیشنهاد همکاری به اریک آبیدال مدافع سابق بارسلونا ارائه کرده است اما او هر دو پیشنهاد را رد کرده است .

آبیدال نه تنها پیشنهادات را رد کرد حتی تصمیم گرفت به المپیاکوس برود و در نهایت نیز در انتخابات در کنار خوان لاپورتا که رقیب او در انتخابات بود ایستاد .

لاپورتا به اریک آبیدال پیشنهاد داده بود در صورت انتخاب شدنش به عنوان رئیس باشگاه او را مدیر ورزشی خواهد کرد . با تمام این مسائل اما بارتومئو امیدوار به همکاری با آبیدال است .

بارتومئو همچنین میخواهد کارلوس پویول کاپیتان سابق بارسلونا نیز که در اوایل سال جاری میلادی بارسلونا را پس از اخراج زوبی زارتا ترک کرد نیز به بارسلونا بازگردد . اگر چه پویول نگفت که حامی لاپورتا بوده اما میتوان حدس زد به بارتومئو هم رای نداده و این مساله را میتوان از اسامی بهترین دوستان او فهمید که همه حامی لاپورتا بودند .

با این حال اما بارتومئو میخواهد اسطوره ها را به بارسلونا بازگرداند . بارتومئو میخواهد روابط خود را با اسطوره ها ی باشگاه بهبود ببخشد .مسلما او راه دشواری در پیش رو دارد .

برخی از گزارشات نیز از تمایل بارتومئو برای بازگرداندن کرایوف حکایت دارد . کرایوف به صراحت از بارتومئو و برنامه هایش انتقاد میکند و در انتخابات نیز به لاپورتا رای داد و هر تصمیمی از سوی بارتومئو را تایید نخواهد کرد .

در آینده خواهیم دید که آیا بارتومئو موفق به انجام این کارها خواهد شد یا نه . شکی نیست که باشگاه با بازگشت پویول , آبیدال و کرایوف میتواند گام های بلندی بردارد . هر چند سخت است اما هیچگاه رسیدن به اهداف آسان نیست و ارزش امتحان کردن را دارد حتی اگر به شکست ختم شود .

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تراشتگن : واقعاً از رئال مادرید خوشم نمی آید
11111428-949576228410399-632256090-n.jpg

آندرس اینیستا و مارک آندره تراستگن در جریان رویدادی که توسط UNICEF در لس آنجلس برگزار شده بود به گفتگو پرداختند.

به گزارش AS، صحبت های دروازه بان تیم بارسلونا را می خوانیم:

رئال مادرید تیمی است که من واقعاً چندان دوست ندارم؛ ما رقابت بزرگی با اسپانیول داریم چون از یک شهر هستیم اما احترام زیادی میان ما وجود دارد. این بازی های دربی همیشه بسیار پر تنش هستند.

مسئولیت ها در بارسا : "بودن در این باشگاه لذت بخش است. ما مسئولیت های زیادی در قبال کودکان داریم و من بسیار افتخار می کنم که لوگوی UNICEF روی پیراهن های ما نقش دارد. من همیشه می خواستم که یک فوتبالیست شوم."
-----------------
اینیستا: تلاش خواهیم کرد تا سه گانه را تکرار کنیم
35d16e8f-7a50-3b07-aadb-561d57870c4d.jpg

آندرس اینیستا و مارک آندره تراستگن امروز در جریان رویدادی که توسط UNICEF در لس آنجلس برگزار شده بود به گفتگو پرداختند.

به گزارش AS، صحبت های هافبک تیم بارسلونا را می خوانیم:

اینیستا در مورد سه گانه گفت: "ما تلاش خواهیم کرد تا آن را تکرار کنیم، اما برای انجام این کار باید سخت کار کنیم. هیچ تیمی تاکنون این کار را تکرار نکرده است. این چالش جدیدی برای ماست. ما می جنگیم تا به آن دست پیدا کنیم، در حالیکه می دانیم تکرار این کار بسیار پیچیده خواهد بود."

ارزش های فوتبال: "ورزش و فوتبال وسیله هایی برای رسیدن به تعداد زیادی از کودکان هستند. آنها ما را به عنوان چهره های مرجع خود می بییند و برای ما، این یک مسئولیت است. ما همواره سعی می کنیم به بهترین چیز های که در سطح آموزه های اولیه و چیز هایی که پدر و مادرمان به ما آموختند، نزدیک شویم."

موقعیت ممتاز: "داشتن فرصتی برای انجام کاری که بیشتر از همه می خواهید انجام دهید، جوانب منفی خود را نیز دارد. فوتبال بازی کردن برای من لذت بخش است اما گاهی اوقات شما فقط می خواهید که قادر به قدم زدن در خیابان بدون شناخته شدن باشید. می دانم که بخشی از این تشکیلات بودن و هرچیزی که به دنبال دارد، یک مزیت است."
---------------
بلتی : مسی " پله " این نسل است !
lionel-messi-barcelona-6ynjwx8xzm191een0xxx1on5r.jpg

اختصاصی / جولیانو بلتی مدافع سابق تیم های بارسلونا و چلسی کیفیت لیونل مسی را مورد ستایش قرارداد و گفت عصر کنونی فوتبال با او تعریف میشود .

بلتی میگوید لیونل مسی " پله این نسل " است .

وی در ادامه نیز افزود ستاره ی 28 ساله ی بارسلونا نیمه ی دوم فصل گذشته به اوج برگشت و الهام بخش هم تیمی هایش در بارسلونا شد که توانستند 3 گانه را کسب کنند اما در کوپا آمریکا در فینال شکست خورد و مورد انتقاد قرار گرفت .

من درک نمیکنم چرا از او در کشورش انتقاد میشود . اصلا مگر میشود از بازیکنی مثل مسی انتقاد کرد .

البته این اتفاق برای رونالدینیو در برزیل هم افتاد .

بلتی به دفاع از نیمار جونیور هموطن خود پرداخت و گفت پس از محرومیت نیمار برزیل دیگر کاری در کوپا آمریکا پیش نبرد . نیمار جوان است و مردم مسن تر مثل او فکر نمیکنند . او باید به خوبی در تعطیلاتش استراحت کند چرا که سزاوار یک تعطیلات خوب است .
-------------
رابرت فرناندز دبیر فنی جدید بارسلونا شد !
barca-robert-fernandez-nuevo-secretario-tecnico-del-primer-equipo.jpg

اختصاصی / باشگاه در بیانه ای اقدام به گزارش تصمیم های جدید هیئت مدیره ی جدید کرد . بر این اساس رابرت فرناندز به عنوان دبیر فنی جدید تیم اول و پپ سگورا به عنوان دبیر فنی آموزش فوتبال برای تیم بارسای ب و جوانان منصوب شدند .

رابرت فرناندز از بین سال های 1986 تا 1990 برای بارسلونا بازی میکرد . او با پیراهن بارسلونا 196 بازی رسمی انجام داد و در این زمان بارسلونا موفق به کسب سه جام شد .
----------------
تصمیم سخت هالیلوویچ برای آینده اش / نیمکت نشینی یا انتقال قرضی
halilovic-decidira-tras-la-gira-con-el-sevilla-aun-esperandole.jpg

اختصاصی / آلن هالیلوویچ هافبک کروات بارسلونا در تور پیش فصل آمریکا به سر میبرد . لوئیس انریکه در تلاش است تا او را به تیم اول بیاورد . این بازیکن جوان که 19 سال بیشتر ندارد احتمالا به زودی قراردادش تغییر و به تیم اصلی می پیوندد اما این به معنای آن نخواهد بود که لوئیس انریکه او را پذیرفته است .

ایده این است که او به باشگاه دیگری به صورت قرضی منتقل شود و اگر نخواست باید همچنان برای تیم دوم بازی کند تا زمانی که آمادگی حضور در تیم اصلی را داشته باشد . البته با خرید آردا توران و الکس ویدال کار راحتی نیست چرا که آنها از 1 ژانویه میتوانند برای تیم اصلی به میدان بروند .

آلن جوان در تور ایالات متحده ی آمریکا فرصتی دارد تا خود را اثبات کند . در همین حال گزارش هایی از علاقه ی باشگاه سویا برای انتقال قرضی این هافبک به گوش میرسد .

هدف اول او انتقال به تیم اصلی است ( میداند که آسان نیست ) و اگر عملی نشد انتقال قرضی به سویا برایش بهتر است .
---------------------
مارک :general504::general601:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
مسی هم کارهایی میکنه ها :دی
2AA77CAF00000578-3169433-Lionel_Messi_helps_lay_a_stone_at_Port_Gentil_stadium_in_Gabon_a-a-2_1437479465493.jpg

2AA77CAB00000578-0-image-a-26_1437474907948.jpg

بالا