• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
منچستر امسال با منچستر پارسال خیلی فرق داره . بارسا هم اون بارسایی نیست که بخواد به راحتی از منچستر شکست بخوره .
سال قبل هم هم بارسلونا واقعا نتونست از موقعیتهاش استفاده کنه و رایکارد چشم دوخته بود به تک ستارش لیونل مسی که اون یه نفری نتونست از بین خط دفاع لایه ای منچستر عبور کنه . اگه به منچستر بخوریم تو فینال 90 درصد قهرمانیم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اولا اعتماد به نفس پپ به همه روحیه میداد ، از اونطرف حرکات احمقانه کلینزمن ( دایی پریم ) واقعاتاسف بار بود.
یاد ایران و آلمان افتادم
دوم کمال تشکر از کاپیتان پویول ، که واقعا از جون مایه گذاشت ( مثه همیشه )
اینیستا بازیکنی فراتر از کره زمین بود.
مسی و پیکه ، آلوز و ژاوی هم خوب بودنددر مورد گل ، مدرسین آژاکس هم تصورشو نمیکردن .( فوق العاده کلاسیک و مدرسه ای )
واقعا اگه بخوایم بازیکنای خوب و بدمونو به طور خلاصه جدا کنیم، شرمنده ولی سیاه پوستامون کلا مرخص بودن.در صدرشون این اتوو حیف نون قرار داشت.

--------------------------------------------------------

در کل از تحقیر شدن دایی پریم و بازیکنای گنده بک و شدیدا ناجوانمرد بایرن در دیداری که حکم تشریفاتیبرای ما داشت کمال لذت و مسرت نصیبم شد. ( فقط به دلیل بازی ناجوانمردانشون )

-------------------------------------------------------

چلسی و لیورپول

چلسی به اون اندازه که فکر میکردم ، قوی ظاهر نشد . ولی واقعا بازی باحالی بود.من فکر میکنم با محرومیت اشلی کول ، اون جناح اتوبان مسی و آلوز بشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تبریک به دوستان بارسایی بابت صعود به مرحله نیمه نهایی .

ممنونم دوست عزیز . راستش هر جایی گشتم جایی بهتر و با صفا تر از این کلوپ قدیمی خودمون پیدا نکردم .
من کاربری شما رو یادم نمیاد متاسفانه . معرفی می کنید خودتون رو ؟

من ساسان هستم . فکر می کنم اولین پستهای من تقارن پیدا کرد با رفتن موقتی شما از پی تی.پستهای شما رو من در تاپیکهای زیادی ( قدیم البته) دیده بودم. به هر حال امیدوارم هر جا که هستید سعادتمند و پیروز باشید

Gulliver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم به همه دوستان بارسایی تبریک میگم
برد شیرینی بود:D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک بچه ها
به امید پوکوندن چلسی:happy:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
تبريك ميگم-فينال ميبينمتون مقابل منچستره ما :دي

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چلسی رو به امید خدا له می کنیم . بدیش فقط اینه که بازی اول تو نیوکمپ برگذار می شه . از طرفی هم این امتیاز رو داریم که هوادارای چلسی مثل لیورپولیها مشتاقانه تیمشون رو تشویق نمی کنن و بیشتر اوقات ساکتن و دست می زنن .
باید کار چلسی رو تو نیوکمپ یک سره کنیم تا تو استمفورد بریچ مشکل ساز نشه برامون .
به امید فینال بارسلونا - رئال مادرید در سال آینده ( پیشبینی کاملا ماتادورانه )

Last edited:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تبریک به دوستان بارسایی بابت صعود به مرحله نیمه نهایی .

من ساسان هستم . فکر می کنم اولین پستهای من تقارن پیدا کرد با رفتن موقتی شما از پی تی.پستهای شما رو من در تاپیکهای زیادی ( قدیم البته) دیده بودم. به هر حال امیدوارم هر جا که هستید سعادتمند و پیروز باشید
خوشبختم ساسان جون . امیدوارم بتونیم برای هم دوستای خوبی باشیم . موفق و پیروز باشی .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من می ترسم هیدینگ سر بازی سکته قلبی بزنه ....

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
,واقعا باید امیدوار بود در ادامه بازی ها داوران اسپانیا و کلا فدراسیون این کشور وجدانشون بیدار بشه البته اگه داشته باشند ولی اینطوری که به نظر میاد داورها و کلا جامعه اسپانیا به این جور لجن کاری ها عادت کرده معلوم نیست تا انتهای فصل قرار چند اشتباه دیگه داوری به نفع رئال باشه حداقل اینها که از قبل برنامه ریزی میکنند اول فصل اعلام کنند تا ببینیم قرار چند اشتباه داوری به نفع رئال باشه تا ما هم برنامه ریزی کنیم جالبه از اومدن راموس این اشتباهات بوده.
اوساسونا که سه امتیاز اوساسونا رو دادند به رئال .......
بازی با اتلتیکو که یه گل کاملا افساید زدند و یه خطا رو اگرو رو نگرفت .............
بازی با وایادولید که دقیقه 83 خطای مسلم پپه رو نگرفت که برگشت همون توپ منجر به گل دوم رئال شد ....
البته این چند تا رو من یادمه ولی بدون شک بیشتره ............
میبینید تو همین سه بازی هفت امتیاز گرفتند که حقشون یک امتیاز بوده ...........
خودشون میگن اشتباه تو داوری هست جالبه این اشتباهات هیچ وقت به ضرر رئال اعلام نمیشه......
بعد تو داربی بارسلون به صورت کاملا رویائی و مبتکرانه بعد از حدود پنج ثانیه از تکل کیتا معلوم نمیشه تو گوش داور چی میگن که بر میگرده و کیتا رو اخراج میکنه البته تو ال مادریگال هم پیکه رو به همین صورت اخراج کرد که خوشبختانه به خیر گذشت واقعا باید امیدوار بود این داوری ها تموم بشه...........
این نوع سیاست تو اسپانیا واقعا تهوع اوره..............................

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
CELEBRACION_CON_MANU.jpg

تیم مادریدی که ویکتور مونوز را به عنوان مربی در اختیار دارد، تنها تیمی است که این فصل از بارسا شکست نخورده است. 24 تیم دیگر، در این فصل، دست کم یک بار از تیم گواردیولا شکست خورده اند.

بارسا در این فصل، در لیگ قهرمانان و جام حذفی و لالیگا، با 25 تیم روبرو شده است که تنها ختافه مقابل بارسا شکست نخورده است.

تساوی در نیوکمپ

ختافه، در این فصل، در هفته 12 لالیگا، با بارسا در نیوکمپ روبرو شد. بازی بسیار پیچیده ای بود. ابتدا ختافه در دقیقه 19 با گل مانو دل مورال پیش افتاد و بارسا در دقایق پایانی بازی توانست با گل کیتا بازی را به تساوی بشکاند و بارسا نتوانست سه امتیاز خانگی را از آن خود کند.

اینم یه اولتیماتوم به بروبچس چلسی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
,واقعا باید امیدوار بود در ادامه بازی ها داوران اسپانیا و کلا فدراسیون این کشور وجدانشون بیدار بشه البته اگه داشته باشند ولی اینطوری که به نظر میاد داورها و کلا جامعه اسپانیا به این جور لجن کاری ها عادت کرده معلوم نیست تا انتهای فصل قرار چند اشتباه دیگه داوری به نفع رئال باشه حداقل اینها که از قبل برنامه ریزی میکنند اول فصل اعلام کنند تا ببینیم قرار چند اشتباه داوری به نفع رئال باشه تا ما هم برنامه ریزی کنیم جالبه از اومدن راموس این اشتباهات بوده.
اوساسونا که سه امتیاز اوساسونا رو دادند به رئال .......
بازی با اتلتیکو که یه گل کاملا افساید زدند و یه خطا رو اگرو رو نگرفت .............
بازی با وایادولید که دقیقه 83 خطای مسلم پپه رو نگرفت که برگشت همون توپ منجر به گل دوم رئال شد ....
البته این چند تا رو من یادمه ولی بدون شک بیشتره ............
میبینید تو همین سه بازی هفت امتیاز گرفتند که حقشون یک امتیاز بوده ...........
خودشون میگن اشتباه تو داوری هست جالبه این اشتباهات هیچ وقت به ضرر رئال اعلام نمیشه......
بعد تو داربی بارسلون به صورت کاملا رویائی و مبتکرانه بعد از حدود پنج ثانیه از تکل کیتا معلوم نمیشه تو گوش داور چی میگن که بر میگرده و کیتا رو اخراج میکنه البته تو ال مادریگال هم پیکه رو به همین صورت اخراج کرد که خوشبختانه به خیر گذشت واقعا باید امیدوار بود این داوری ها تموم بشه...........
این نوع سیاست تو اسپانیا واقعا تهوع اوره..............................

به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی...اگر این امتیاز ها رو تقدیم نیم کردن بهشون حالا شاخ بازی در نمی اوردن...امیدوارم تو مادرید بزنیمشون تا دیگه حرف نزنن:blush:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
بازی بارسا با ختافه هم شروع شده
مسی دیقه 18 گل زده،( امیدوارم مثل بازی ارسنال-چلسی نشه!)

دیقه29: باز هم یه پنالتی واسمون گرفته نشد( روی اتوئو خطا کردن)
دیقه31: یه کارت زرد واسه بوسکت

دیقه 38: یه صحنه مشکوک به پنالتی واسه بارسا(روی مسی)
دیقه 41: ضربه ازاد واسه بارسا ، ژاوی توپ رو بالای دروازه میزنه

Last edited:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خوب...بردیم.
عالی شد.حالا باید این 4تا بازی رو به نحو احسن انجام بدیم و امتیاز از دست ندیم!
پیش به سوی قهرمانییییییییییییییییی

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
اقا تمومه ديگه ... رئال ديگه عددي نيست كه بخواد بارسا رو اذيت كنه ! سلام قهرمان ! سلام بارسا !

بالا