• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دقیقا من هم به این دلیل اینجا پست میزارم. تیمی که کاپیتانش فان بومل باشه بهتر از این نمیشه.با این قرعه ساده اومدن بالا حالا هم که خوردن به بارسا.سمت راست دفاعشون که کاملا اتوبان بود.
کلینزمن هم که تو جام جهانی المانو برد بالا هم به لطف داوری تو بازی با ارژانتین بود هم به خاطر حضور یواخیم لو.

گواردیولا که اینقد ارومه هم رفتارش عجیب بود

ایام به کام

ایول فهیمه:happy:
اره من تعجب کردم این قدر کوردیولا عصبی شد اخه تیم جلو بود نباید ادامه می داد حرکتش رو
امیدوارم نبودش روی نیمکت تو مونیخ تاثیر بد رو تیم نزاره
بچه ها منم بهتون تبریک میگم بارسا ترکوند:)

ممنون رونان عزیز:happy:

من زمان بچه گی طرفدار بایرن بودم. D: البته الان بارسا را با هیچ تیم دیگه ای عوض نمی کنم.

بچه بودی اشتباه کردی مهم اینه که الان پشیمونی:happy:
ديدي بهت گفتم لولش ميكنه
:p

شما کارت درسته عزیز دلم:happy:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
دمشون گرم من طرفدار آتيشي بارسا نيسم مال جايه ديگه اي هستم :دي

ولي حالم حالم حالم از بايرن به هم ميخوررررررره

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دمشون گرم من طرفدار آتيشي بارسا نيسم مال جايه ديگه اي هستم :دي

ولي حالم حالم حالم از بايرن به هم ميخوررررررره
دوستان یه بار دیگه این برد شیرین رو تبریک می گم .

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
جهنم آلیانتس منتظر شماست,از الان خودتونو حذف شده بدونید.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
والدز پول بيشترى مى خواهد

ويكتور والدز از سران بارسلونا خواست دستمزد او را افزايش دهند. بارسلونا در تابستان پيش رو مى تواند در درون دروازه با مشكل بزرگى روبرو شود، چرا كه بازيكن شماره يك اين تيم اسپانيايى، خواهان افزايش دستمزدش شده است. چند روز پيش خبرى منتشر شده بود كه اين باشگاه اسپانيايى در پى يافتن دروازه بانى جديد است و حتى سنگربان ايده آل خود را نيز يافته است: ديگو لوپس دروازه بان ويارئال. آيا بايد قبول كرد كه بارسلونا و والدز در تابستان پيش رو مسير جداگانه اى را خواهند رفت. رسانه هاى اسپانيا از حضور احتمالى دروازه بان جديد در نوكمپ خبر مى دهند. در خبر اين رسانه ها از ديگو لوپس سنگربان ويارئال نام برده مى شود. اين خبرها درباره ويكتور والدز آن هم در آستانه بازى بارسلونا - بايرن مونيخ مى تواند جو آبى - انارى ها را ناآرام كند. خينس كارواخال مدير برنامه هاى والدز درباره قرارداد موكلش به روزنامه هاى اسپانيا گفت: «والدز بايد همانند ايكر كاسياس رقيبش در تيم ملى اسپانيا درآمد داشته باشد.» تكسيكى بگيريستين، مدير ورزشى بارسلونا اين تقاضا را كنار گذاشته است. او گفت: «تاكنون نمى دانست كه والدز مدير برنامه هاى جديدى دارد.»
----------------------------

من نمی دونم این والدس چی می گه . به نظرم بهتره بارسلونا با خرید یه دسته بیل سوهان خورده به مبلغ 10 هزار تومان مشکل دروازه خودش رو حل کنه . والدس هم دستمزد می خواد ؟ بزگترین افتخارش یه بازی خوب تو اولین الکلاسیکوش بوده . از اون به بعد گند زده فقط . هر کی بخواد به این دروازه بان بیل نشان دستمزد بده بزرگترین حماقت زندگیش رو کرده و خونش حلاله .

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
جهنم آلیانتس منتظر شماست,از الان خودتونو حذف شده بدونید.

چشم

من نمی دونم این والدس چی می گه . به نظرم بهتره بارسلونا با خرید یه دسته بیل سوهان خورده به مبلغ 10 هزار تومان مشکل دروازه خودش رو حل کنه . والدس هم دستمزد می خواد ؟ بزگترین افتخارش یه بازی خوب تو اولین الکلاسیکوش بوده . از اون به بعد گند زده فقط . هر کی بخواد به این دروازه بان بیل نشان دستمزد بده بزرگترین حماقت زندگیش رو کرده و خونش حلاله .

گذشته از سوتی و اینکه اصلا در حد اسم بارسا نیست عصبی هم هست . تیک های عصبی ش خیلی توش چشم هست . واقعا در حد اسم بارسا که هیچ در حد لالیگا هم نیست .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چشم

گذشته از سوتی و اینکه اصلا در حد اسم بارسا نیست عصبی هم هست . تیک های عصبی ش خیلی توش چشم هست . واقعا در حد اسم بارسا که هیچ در حد لالیگا هم نیست .
آدامس رو طوری با دندوناش پاره پوره می کنه که انگار فحش ناموسی بهش داده .
در کل والدس بره خیلی بهتره . آبروی بارسا رو می بره با این دروازه بانی بدش . بعد از رفتن اولگوئر امیدوار بودیم اینم بره ولی انگار خیلی کنست طرف .
کلا آدم جو گیریه به خاطر همینم سوتی زیاد می ده . می خواد مثل پویول تعصبی بازیکنه ولی بیشتربه ضرر تیمه ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
وووووووووووووووووو. بچه ها توپخونه روشن شد دوباره. گل اول به اوئلوا در دقیقه 1 توسط اینیستا. هوووو هوووو بارسا هوووو هوووو بارسا.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتفاقا برعکس

من فکر کنم بایرن در خانه هم بازنده باشه.

بارسلون هم که نیمه اول 1 صفر رفت رختکن. موقعیت های زیادی بود که گل نشدند.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک:rolleyes:
فردا رئال سه امتیاز رو نمی گیره:happy:این یه پیش بینیه:happy:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تبریک می گم بارسا حساب شده و منطقی بازی کرد . حق بارسا بیشتر از 2 گل بود . به نظرم اون صحنه پنالتی نبود ...
یکی دوستان رو برای من معرفی کنه اسم هیچ کس رو نمی دونم اینجا . ممنون میشم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک

بازی رو 2 بر صفر بردیم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
منم تبریک میگم . اینقدر داره این تیم خوب کار میکنه که واقعا آدم نمیدونه چی بگه . ثانیه ی 50 و خورده ای بود که گل اول رو زدن فکر کنم . واقعا این تیم محشره . خدا کنه این روند رو همچنان حفظ کنه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک می گم بارسا حساب شده و منطقی بازی کرد . حق بارسا بیشتر از 2 گل بود . به نظرم اون صحنه پنالتی نبود ...
یکی دوستان رو برای من معرفی کنه اسم هیچ کس رو نمی دونم اینجا . ممنون میشم .

منم مجدد تبریک می گم و حس می کنم امروز رئال امتیاز از دست می ده:happy:

من مرجان هستم:rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما میدونید بازی رئال ساعت چنده امروز ؟!؟!؟؟!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
منم مجدد تبریک می گم و حس می کنم امروز رئال امتیاز از دست می ده:happy:

من مرجان هستم:rolleyes:
خوشبختم مرجان خانم . اگه می شه اسم بقیه دوستان رو هم به من بگید . ممنون می شم .
اینجا انگار دختر بارسایی خیلی زیاده بر عکس پارس فوتبال ...

بالا