من پاي پي سي ام حوصله ندارم برم اون طرف تي وي دي ببينم چند چند مرجان؟
جیگرم ببخشید نبودم:happy:
ايول خيلي دوسش دارم
تموم شد؟
همون 4-0؟
بزن قدش:happy:
من پاي پي سي ام حوصله ندارم برم اون طرف تي وي دي ببينم چند چند مرجان؟
ايول خيلي دوسش دارم
تموم شد؟
همون 4-0؟
من هواداره بارسا نیستم ولی چون کلوپ متنفران از بایر نیست اینجا پست می زنم.
امیدوارم رفت و برگشت 12-0 بشه تا هم شما حالشو ببرین هم من!
تخمی بازی کرد یعنی چی اونوقت ؟ بسیار بسیار حساب شده بود بارسا . بازی رو با پاسهای طلایی و آروم و دقیق نگه داشت تا کمی روی بازی تسلط پیدا کنه . هیچ وقت تیمی بعد از این نتیجه رویایی تمام توانش رو نمی ذاره برای گل زدن . کمی پپ بازی رو آروم کرد و به بازیکنها فشار نیوورد . بایرن خشن داشت بازی می کرد و امکان داشت بازیکنهای پپ رو مصدوم کنن . تو چند تا صحنه مسی و دنی آلوز رو بد زدند . بازی برگشت تشریفاتی هستش و باید ببینیم چلسی می خوره بهمون یا لیورپول .تازه قبول كنيد كه نيمه دوم هم بارسا تخمي بازي كرد! مربي هم اخراج شده بود!
شايدم ميخواست مدارا كنه :دي
در مورد ایتالیای مفلوک صد در صد باهات موافقم . خوب گفتی ...4 تا !!!![]()
![]()
ایــــــــــــول بسی لذت بردیم ، خوشحالم اگر رئال نتونست ، لااقل بارسلونا زیبایی فوتبال روان اسپانیایی رو به رخ سایر تیمها کشیده ! مخصوصا این آلمانیها با بازی ماشین و ایتالیایی ها با اون بازیهای بی ریخت و سنگین و دفاعی.
![]()
عزیز دلی برادر ... ایشالله جشن قهرمانی بارسلونا ( میتینگ تمام بارسایی با دوستان و بچه های بارسایی به اتفاق شما) پارسال جشن 108 سالگی بارسا رو گرفتیم و جات بی شک اونجا خالی بود . 1010 سالگی بارسا رو فکر کنم امسال دی برگذار کنیم .منظورم با شما يكي بود دوست من فقط من يه خرده جو گرفته بودم اينجوري گفتم!
آخرشم گفتم كه بارسا مدارا ميكرد
بارسا همیشه می ترکونه شکی درش نیست . ممنونم از تبریکاتت . در پوست خود نمی گنجم ...بچه ها منم بهتون تبریک میگم بارسا ترکوند![]()
جیگرم ببخشید نبودم:happy:
بزن قدش:happy:
بارسا نیمه دوم به بایرن رحم کرد...
فقط اداره کردن بازی رو...
نمیدونم شاید دلشون سوخت واسه بایرن که ابکش نشن........
اما بارسا فوق العاده بود.
تبریک برای صعود.
من فکر میکنم در زمین بایرن هم برنده باشیم.
راستی چلسی در انفیلد لیورپول رو 3 1 برده.....