• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
هکتور بیرین هم هرچند پسر خودمونه ولی حرف مفت فرموده که بارسا هرچی موقعیت داشت رو زد توی گل
فقط سوارز و نیمار پنج گل صد درصدی خراب کردند با هم دیگه. شانس های شل دیگه مون به کنار

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چون بدترین بازیکن در بین 22 نفر حاضر در زمین بود .

امیدوارم گذشته رو به دست فراموشی بسپاره و روز به روز پیشرفت کنه .
نمیدونم تو کدوم بازی بود از دروازه یه راست به بوسکت تو وسط زمین پاس داد ، دید خوبی داره و واقعا با سبکی که داره برای بارسلونا میتونه بهترین باشه . فقط کارهای اضافه رو باید بگذاره کنار .

.
ژیرو تنها امیدشون واسه گل زدن هم بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
محمد جان لیورپول بنیتز غیر چند تا کام بک استثنایی و یه فینال پرگل جلوی یک تیم دسته دومی اسپانیا در بقیه موارد یک تیم دفاعی بود که مثلا با یه اتوبوس که دو متر بیشتر داشت از اتوبوس مورینیو چلسی رو حذف کرد.
باز اون منچستری که قهرمان یورو شد یا رسید به فینال واقعا تیم بود.
البته کلا با حرفت موافقم در مورد لیگ برتر. این که بازیهای لیگ برتر نزدیک شدند به هم با اینکه کیفیت لیگشون خیلی بالاست کاملا متفاوته. شاید بشه گفت راندمان افتضاحی دارند حتی. بیشترین پول رو خرج میکنند و کمترین خروجی رو دارند. از دو هزار تا الان اگر مقایسه کنیم از ایتالیا هم در همه موارد پایین تر بودند. ملی باشگاهی رده های پایه. ایتالیا که خودش دریای مشکل بوده. با اسپانیا و آلمان که واقعا نمیشه مقایسه شون کرد و قیاس از اساس غلطیه.
اگر نزدیکی بازی ها ملاک باشه قبل از این خرابکاری عربی پی اس جی لیگ فرانسه غیر قابل پیش بینی ترین لیگ بود و پر از بازیهای زییا با یک بیستم بودجه لیگ برتر
علیرضا، خداییش بی طرفانه میگم، لیورپول بنیتز درسته دفاعی بود، اما توی حمله واقعا وحشتناک بود مخصوصا در آنفیلد. برد 4 برصفرشون در برابر رئال رو یادت هست؟
تیم سرسختی داشتند. هنوز بعد از این همه مدت، ترسم از لیورپول بنتیز از منچستر فرگوسن بیشتره (هردو در اوج)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
علیرضا، خداییش بی طرفانه میگم، لیورپول بنیتز درسته دفاعی بود، اما توی حمله واقعا وحشتناک بود مخصوصا در آنفیلد. برد 4 برصفرشون در برابر رئال رو یادت هست؟
تیم سرسختی داشتند. هنوز بعد از این همه مدت، ترسم از لیورپول بنتیز از منچستر فرگوسن بیشتره (هردو در اوج)
دقیقا اون بازی رو یادمه. اون رئال چند سال حتی به نیمه نهایی هم نمی رسید.
البته نمیگم تیم بدی بود.. در هر حال بهترین تیم لیورپول بیست سال اخیر بود و یه سی ال و یه یوفا کاپ گرفت. اما من اصلا به تیم های دفاعی نمیتونم در این سطح اعتبار بدم. ضد حمله و حمله سریع خیلی خوبه به شرطی که تاکتیک اصلی نباشه. البته اون تیم بنیتس هم مشکل همیشگی تیم هاش رو داشت. عدم ثبات. توی لیگ هیچی نشدند. این تیم ها باید این خوش شانسی رو بیارن که حریفا بدتر از اونا باشند. مثل بارسای فن خال که با یکی از ضعیف ترین آمارهای تیم های قهرمان لالیگا در بیست سال اخیر دوبار لالیگا گرفت و سر بابی رابسون با اون همه امتیازات و اون تیم شاهکار نتوسنت بگیره چون رئال اون سال همه رو درو کرد

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ژیرو رو الکی تعویض کرد
اصلا سبک بازی اون شب آرسنال واقعا بی معنی بود
به نظر من آرسنال با ارسال از کناره ها راحت به گل میرسید که این کار رو کلا در بازی نکرد در صورتی که در مقابل تیم های دیگه همیشه از این روش استفاده کرده و جواب گرفته
من طرفدار پر و پا قرص بارسا ام ولی واقعا دفاع آشغالی داره کافیه یک تیم بدون ترس و کاملا هجومی در مقابلش بازی کنه اون وقت ببینید چطور به مشکل بر می خوره ( نمونش وضعیتی که نولیتو در بازی رفت سلتا با بارسا براشون ایجاد کرد !!! 4 تا خوردن یا بازی رفت که با سویا داشت 2 تا خورد تازه بازم جا داشت !! از این مثال ها زیاده حتی مالاگا هم الکی 2-1 باخت !!! بیشترین و بهترین فرصت ها برای تیم مالاگا رقم خورد که قدرشو ندونستن )
واقعا متاسفم برای آرسنال که با ترس وارد میدان شد
به نظر من در بازی برگشت اگر ترس رو کنار بگذاره و مثل همیشه سرعت بازی رو بالا ببره کلا بارسا به مشکل بر می خوره !

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
من طرفدار پر و پا قرص بارسا ام ولی واقعا دفاع آشغالی داره
:general306:

رئالم که باخت ! و کلا دیگه نمیتونه خطری ایجاد کنه
میمونه یه اتلتیکو که بازی برگشت ببریمش تموم

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
:general306:

رئالم که باخت ! و کلا دیگه نمیتونه خطری ایجاد کنه
میمونه یه اتلتیکو که بازی برگشت ببریمش تموم
بازی برگشت با اتلتیکو انجام شده ( همون بازی که 9 نفره شدن و باختن )

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بازی برگشت با اتلتیکو انجام شده ( همون بازی که 9 نفره شدن و باختن )
عه آره حواسم نبود خخخ
پس میمونه ال کلاسیکو که باید ببریم
بازی ها یکم سنگین شده امیدوارم کم نیاریم و مصدوم ندیم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازی های سخت بارسا در لالیگا تموم شده است تقریبا
یک بازی سخت فردا شب با سویا داره و بعد هم با رئال
دیگه باید جشن قهرمانی گرفت

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
بازی رفت با سویا خیلی مفت امتیاز از دست دادیم ، ضربه آزاد نیمار به تیرک خورد و کل طول خط دروازه رو طی کرد اما گل نشد :|
اگر تا اخر فصل هیچ امتیازی از دست ندیم ( ویارئال شاید اذیت کنه ) حداقل اختلافمون با رئال 15 خواهد شد !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یکی این متیو دیو3 رو بترکونه اعصابمو خراب کرد.
خس میکنم امتیاز از دست میدیم این بازی .(نمونش دابل تیرک که زدیم درست مثل بازی تو زمینشون)
------------------
هولی مولی :general410: به والا تو اخرشی حضرت کینگ مسی :general501::general501::general501::general501:

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چقدر بی نظم فوتبال میکنیم امشب
امیدوارم این ساده نزدن های سوارز و نیمار کار دستمون نده بیخودی و لیگ رو دستی دستی سخت نکنیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سویا کلا بازی رو سخت میکنه برامون ولی خب خدا رو شکر باز هم سه امتیاز رو گرفتیم.
34 بازی رو پشت سر هم نباختیم. فاصله خوبی برای قهرمانی داریم و جام حذفی هم رسیدیم فینال که باز هم یک بازی خیلی سخت با همین سویا خواهیم داشت.
توی سی ال هم شانس خوبی داریم اگر سوارز در مراحل حساس نخواد مثل چند هفته اخیر همه طوره خراب کنه.
آردا فوتبالیست فوق العاده ایه ولی نمیدونم چرا به طور کلی یه طوریه توی سبک بارسا. خیلی تکنیکی خیلی هم پاس هاش خوبه. جنگنده هم که هست ولی نمیدونم چرا توی بازی های پرفشار یه طوری ریتم تیم رو به هم میزنه.
تعویض های خیلی خوبی داشت انریکه. به خصوص آندرس و راکیتیچ بهمون کمک کردند

سر جمع خوبه حتی شبی که عالی نیستیم هم میبریم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
والا اندرس از نظر من گند زد یه توپگیری و پاس صحیح نداشت
فکر میکنم فشار حریف رو شکست. چند تا توپ از دست داد ولی باز قدرت حفظ توپ تیم رو اون بالا افزایش داد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تیم های امری لامصب خیلی جون سختن و به راحتی وانمیدن حتی اگه عقب باشن ، سر گل هم چه شیک ویدال جا موند و بجای اینکه خودشو برسونه فقط وایساد نگاه کرد . من که چیزی تو ویدال تا حالا موفق به کشف نشدم ، نه سرعت خوب نه تکنیک نه کار دفاعی خوب ... چند براش دادیم ؟
میترسم انریکه هم به همون ویروس پپ دچار شده باشه : خریدهای بدون اثر و گاها بد و ناهماهنگ .

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تیم های امری لامصب خیلی جون سختن و به راحتی وانمیدن حتی اگه عقب باشن ، سر گل هم چه شیک ویدال جا موند و بجای اینکه خودشو برسونه فقط وایساد نگاه کرد . من که چیزی تو ویدال تا حالا موفق به کشف نشدم ، نه سرعت خوب نه تکنیک نه کار دفاعی خوب ... چند براش دادیم ؟
میترسم انریکه هم به همون ویروس پپ دچار شده باشه : خریدهای بدون اثر و گاها بد و ناهماهنگ .

.
زیر بیست تا
اتفاقا سرعتش که خیلی خوبه ولی به مرض آلبا دچار شده و اصلا دفاع رو دور نمیزنه. کاری که قبلا عالی انجام میداد.
کیفیت پاس هاش هم خوبه. تا حالا در اکثر بازی ها پاس هاس خطرناکی داده. هم کات بک های خوبی میده هم در عمق. همین دیشب دو مورد خیلی عالی داشت.
دفاعی هم حرکت دیشب تصور میکنم تنها ضعف یا از معدود ضعف هاش بوده تا الان. عیبش رو فعلا من این دور نزدن و اصرارش به سانتر نکردن میبینم. با توجه به اینکه دنی گیرش بیاد میریزه قطعا دستور مربی نیست که اصلا سانتر نکنید.
روی گل دیشب هم مثلث درست کردن. پیکه توی زمان بندیش اشتباه کرد و باعث شد نتونه تاخیر ایجاد کنه. آلبا بیش از حد جمع شد. متیو کلا نبود. زمانی که مثلث رو خواستن درست کنند دیگه جا مونده بود و اشتباهش همین بود.
این کیفیت سانتر های تراشوراس هم فوق العاده است. حیف که نحیفه وگرنه کیفیت ارسال هاش بی نظیره واقعا
کلا هم بازیکن خوب توی این پست خیلی کم شده.
الان رئال و چلسی و من یو و سیتی و خیلی تیم های دیگه هم اون سمت مشکل دارند.
بیرین جزو معدود گزینه هاست.
چپ باز کمی اوضاع بهتره
رودریگس و آلابا و چند تای دیگه رو میشه پیدا کرد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
متیو کلا نبود
کلا واکنش هاش روی صحنه های خطرناک فجیعه ، یا باید کلا خندید یا حرص خورد ، رفیقت دیشب چکار میکرد ... :D رونالدینیو شده بود ، چه استارتی هم زد :general404:
من به آینده ی آردا امیدوارترم تا ویدال ، ویدال تو این جوونی اندازه ی همین الان آلوز سرعت نداره ، آردا هم همونجور که گفتی یه نمه تو نقشش گمه و یه سری از وظایفشو دیشب بوسکت داشت انجام میداد ، زمان میبره و من بهش امیدوارترم چون خیلی انگیزش بالاست ، انگیزه و اراده هر کاری رو ممکن میکنه ، اینم که شرقیه اراده در حد لالیگا .

پ.ن : هر وقت اینیستا نباشه و کل تیم بهم میریزه کاملا به نقشش واقف میشیم .

.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دفاع بارسا کلا مشکل اساسی داره واقعا مدافع خوب نداره
کلا بارسا روی 4 - 5 نفر میچرخه دقیقا
دقت کنید در بازی هایی که اون افراد نیستن بارسا هیچی برای ارائه نداره این چه وضع تیم بستنه !!! لوئیز انریکه و گواردیولا اگر مربی باشند با تیم های بدون ستاره باید اینو اثبات کنند
به نظر من سویا یک تیم فوق العاده قدرتمند که اگر ترس رو کنار می گذاشت به راحتی ازش می خوردیم ( من عاشق بارسا هستم ولی واقعا مشکل اساسی داریم )
من حالم هر بازی از دفاع بارسا به هم می خوره حقیقت بزرگ اینه که تیم هایی که از بارسا بترسند محکوم به باخت اند ولی تیم هایی مثل مالاگا - سویا - سلتا واقعا تیم های خطرناکی اند
حالا شاید بعضی از دوستان بگن بنده اشتباه می کنم انشاالله اگر خدا قسمت کرد و در مقابل بایرن افتادیم دیگه به وضوح می تونید آشغال بودن بازی امثال Gerard Piqué , ... رو ببینید !!! چطوری می خوایم امثال داگلاس کاستا رو مهار کنیم با چه مهره ای ؟!!!
یکی از علت هایی که این موضوع تا حالا دور از دید بوده خط میانی و حمله بارسا بوده که این موضوع رو حسابی کمرنگ کرده . آقا دیگه رک تر از این بگم !! دفاع حتی دور کردن توپ رو چه با سر چه با پا درست نمی تونه انجام بده
این نظر من بود !! درسته ما به امثال نولیتو واقعا احتیاج داریم ! سبک بازی نولیتو کجا سبک سوارز کجا !!! اگر بازی های سلتا رو دنبال می کنید حتما بازی زیبای نولیتو رو تحسین می کنید
در بازی با سویا هم خیلی شانس آوردیم بازیکنی مثل گامیرو که تقریبا 100% تک به تک ها رو امسال در لالیگا گل کرده حتی در شرایط سخت و با زاویه های بسته چطوری تک به تک رو زد به دستای براوو !
یکی اون روز گفت بارسا گل دوم رو زد آروم گرفت اصلا اینطوری نیست ! اینها انسان هستند ربات که نیستند 90 دقیقه یه جور بازی کنند - اینا هم قلب و کلیه و ... دارند و مثل ربات نمیشه 90 دقیقه به یک شکل بازی کرد. ( بازی یوونتوس با بایرن هم همین مسئله بود بایرن واقعا فشاری آورد که بارسا نمی تونست بیاره ولی چند دقیقه !!؟ بازیکنا انرژِیشون تحلیل میره و بعد بازی یک ریتم معمولی به خودش می گیره.

حالا یه سوال چرا دروازه بانی خوبی مثل کامنی باید در مالاگا بازی کنه و بارسا یک همچین گوهری رو نمی خره ؟ البته مشکل اساسی ما فعلا دفاع واقعا باید از دم تغییر کنند

نظرات دوستان همه محترم حتی اگر 360% با نظرات بنده فرق کنه !! این نظر بنده در مورد وضعیت فعلیمون بود

یک پیشنهاد جالب !! بازیکنی در تیم سانتوس برزیل به نام لوکاس لیما بازی می کنه شماره 20 تیم ملی برزیل هم هست.
این بازیکنیه که می تونه جای اینیستا رو در سال های آتی برای بارسا پر کنه !! ( من لیگ برزیل رو دنبال می کنم و همیشه نصف شب میشینم بازی رو نیگا می کنم !!! آخه نتم 10 مگ آسیاتک 2 تا 10 صبح هم رایگانه با سرعت 1 مگ دانلود !! اینم تبلیغ واسه آسیا تک ( Fun ) :D

بالا