دفاع بارسا کلا مشکل اساسی داره واقعا مدافع خوب نداره
کلا بارسا روی 4 - 5 نفر میچرخه دقیقا
دقت کنید در بازی هایی که اون افراد نیستن بارسا هیچی برای ارائه نداره این چه وضع تیم بستنه !!! لوئیز انریکه و گواردیولا اگر مربی باشند با تیم های بدون ستاره باید اینو اثبات کنند
به نظر من سویا یک تیم فوق العاده قدرتمند که اگر ترس رو کنار می گذاشت به راحتی ازش می خوردیم ( من عاشق بارسا هستم ولی واقعا مشکل اساسی داریم )
من حالم هر بازی از دفاع بارسا به هم می خوره حقیقت بزرگ اینه که تیم هایی که از بارسا بترسند محکوم به باخت اند ولی تیم هایی مثل مالاگا - سویا - سلتا واقعا تیم های خطرناکی اند
حالا شاید بعضی از دوستان بگن بنده اشتباه می کنم انشاالله اگر خدا قسمت کرد و در مقابل بایرن افتادیم دیگه به وضوح می تونید آشغال بودن بازی امثال Gerard Piqué , ... رو ببینید !!! چطوری می خوایم امثال داگلاس کاستا رو مهار کنیم با چه مهره ای ؟!!!
یکی از علت هایی که این موضوع تا حالا دور از دید بوده خط میانی و حمله بارسا بوده که این موضوع رو حسابی کمرنگ کرده . آقا دیگه رک تر از این بگم !! دفاع حتی دور کردن توپ رو چه با سر چه با پا درست نمی تونه انجام بده
این نظر من بود !! درسته ما به امثال نولیتو واقعا احتیاج داریم ! سبک بازی نولیتو کجا سبک سوارز کجا !!! اگر بازی های سلتا رو دنبال می کنید حتما بازی زیبای نولیتو رو تحسین می کنید
در بازی با سویا هم خیلی شانس آوردیم بازیکنی مثل گامیرو که تقریبا 100% تک به تک ها رو امسال در لالیگا گل کرده حتی در شرایط سخت و با زاویه های بسته چطوری تک به تک رو زد به دستای براوو !
یکی اون روز گفت بارسا گل دوم رو زد آروم گرفت اصلا اینطوری نیست ! اینها انسان هستند ربات که نیستند 90 دقیقه یه جور بازی کنند - اینا هم قلب و کلیه و ... دارند و مثل ربات نمیشه 90 دقیقه به یک شکل بازی کرد. ( بازی یوونتوس با بایرن هم همین مسئله بود بایرن واقعا فشاری آورد که بارسا نمی تونست بیاره ولی چند دقیقه !!؟ بازیکنا انرژِیشون تحلیل میره و بعد بازی یک ریتم معمولی به خودش می گیره.
حالا یه سوال چرا دروازه بانی خوبی مثل کامنی باید در مالاگا بازی کنه و بارسا یک همچین گوهری رو نمی خره ؟ البته مشکل اساسی ما فعلا دفاع واقعا باید از دم تغییر کنند
نظرات دوستان همه محترم حتی اگر 360% با نظرات بنده فرق کنه !! این نظر بنده در مورد وضعیت فعلیمون بود
یک پیشنهاد جالب !! بازیکنی در تیم سانتوس برزیل به نام لوکاس لیما بازی می کنه شماره 20 تیم ملی برزیل هم هست.
این بازیکنیه که می تونه جای اینیستا رو در سال های آتی برای بارسا پر کنه !! ( من لیگ برزیل رو دنبال می کنم و همیشه نصف شب میشینم بازی رو نیگا می کنم !!! آخه نتم 10 مگ آسیاتک 2 تا 10 صبح هم رایگانه با سرعت 1 مگ دانلود !! اینم تبلیغ واسه آسیا تک ( Fun )